۱۵:۲۴
۱۴:۴۱
۲۱:۱۹
جنگ یا مذاکره! فقط ابزار دشمنی است .
۸:۰۵
۱۹:۱۹
نقض ادعای آمریکا؛ اگر ایران ضعیف است، پس چرا مهار آن حیاتی شده؟آمریکا ادعا میکند که ایران یک قدرت درجه دو و منزوی است، اما حقیقت را از رفتار واشنگتن بخوانیم!
۲۰:۳۵
۵:۲۸
۱ : آذربایجان و گرجستان به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال۱۸۱۳ میلادی در زمان فتحعلیشاه قاجار از ایران جدا شد .( حدود ٢٠۵ سال پیش) ۲- منطقه نخجوان و ارمنستان بموجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ۱۸۲۸ میلادی درزمان فتحعلیشاه از ایران جدا شد( یعنی حدود ١٩٠ سال پیش). ۳- افغانستان و هرات به موجب معاهده پاریس در سال ۱۸۵۷ میلادی در زمان محمدشاه قاجار از ایران جدا شد ( یعنی حدود ١۶١ سال پیش ). ۴- ترکمنستان،ازبکستان و قرقیزستان بموجب قرار داد سال۱۸۸۳ میلادی در زمان ناصرالدین شاه قاجار از ایران جدا شد( یعنی حدود ١٣٧ سال پیش ).۵- پاکستان و سیستان بموجب قرارداد ننگین حکمیت « ژنرال اسمیت » در زمان حکومت قاجار در دو مرحله که آخرین آن در سال ۱۹۰۵ میلادی از ایران جداشد ( یعنی حدود ١١٣ سال پیش). ۶- مجمع الجزایر بحرین* *با ۳۳ جزیره ارزشمند در سال ۱۳۵۰ شمسی در زمان محمدرضا شاه پهلوی از ایران جدا شد و مرز ایران از کنار مرز خاکی عربستان به مرزهای کنونی عقب نشست و مساحتی به عرض خلیج فارس از دست رفت .( یعنی حدو۴٧سال پیش). ۷- شهر بندری وزیبای فیروزه در شرق دریای مازندران،قبل از انقلاب در زمان محمدرضا پهلوی از ایران جدا شد و به شوروی واگذار گردید .
اما میدانیم که در جنگ تحمیلی مدت ۸ سال با دنیا جنگیدیم،بیش از دویست هزارنفر شهید دادیم ( در میدان جنگ و هم بمباران شهرها تا روز آتش بس ) که ۳۶ هزار نفر از آنان دانش آموز بودند.
۱۶:۵۴
۲:۲۴
#نشر_مجدد
متن شبهه
:
من در حيرتم كه چرا در عربستان كه مهد اسلام هست ،، حتي يك امامزاده هم وجود ندارد ؟؟؟؟!!!!ولی در کشور ما که به زور شمشیر مسلمان شده ایم این همه امام زاده هست!!!؟؟؟!!
پاسخ به شبهه:
اتفاقا در عربستان که مهد اسلام است نه تنها امامزاده بلکه قبور متبرکه امام معصوم (ع) هم وجود دارد که ظاهرا نویسنده متن شبهه هیچ اطلاعی از مکانهایی چون بقیع ندارد. و بدون کوچکترین اطلاعی و در عین کم سوادی اقدام به نشر این شبهه نموده است.
همانطوری که همه از طفل تا پیر بجز ناشر شبهه میدانند حکام آل سعود به دلیل تفکرات وهابیشان زیارت و ساخت مقبره برای حتی انبیاء الهی را شرک میدانند:
لذا عدم وجود مقبره امامزادگان (نوادگان امامان شیعه) در عربستان طبیعی میباشد همانطور که حتی امامان شیعه که در خاک عربستان دفن هستند نیز فاقد مقبره میباشند.
ایرانیان نیز هیچگاه به زور شمشیر اسلام نیاوردند و تکرار این عبارت تحقیر امیز، توهین به همه ایرانیان است که هرگز این چنین نبوده اند، چون اگر چنین مرام منفی در وجود ایرانیان بود باید بعد از تاخت و تاز وحشیانه و به مراتب خشن تر از اعراب مغول ها به ایران باید تغییر دین می دادند و هم مسلک مغول ها می شدند، کما اینکه تا چند قرن بعد از ورود اسلام به ایران اکثر مردم ایران به آئین زرتشتی باقیماندند و طبق تعالیم اسلام در انتخاب خویش آزاد بودند و بسیاری از نقاط ایران چون مازندران وقتیکه اسلام آوردند نه بزور شمشیر بلکه به لطف اخلاق حسنه و مرام و معرفت اولاد علی(ع) بود که از دست خلفای وقت فراری بوده اند و اکثرا درایران میزیستند.
تمام امامزادگان موجود، بر اساس اسناد و مستندهای مختلف تاریخی، توسط سازمان اوقاف ثبت شده و دارای شناسنامه و شجره نامه مشخص می باشند. این سازمان از احداث بقعه های جدید بدون اعتبار جلوگیری می کند .
خدشه در بقاع متبرکه مورد احترام که ملجاء مردم و دارای سابقه تاریخی هستند، جهت کمرنگ کردن اعتقادات و ایجاد شبهه انجام می شود.




با ما همراه باشید در«کانال اندیشه آزاد» در شبکه های اجتماعی
تلگرام
https://t.me/az_an10230ایتا
http://eitaa.com/az_an10231سروش
http://splus.ir/az_an10233واتساپ
https://chat.whatsapp.com/CdejS9Lh8vM7mwIE79ryoW
من در حيرتم كه چرا در عربستان كه مهد اسلام هست ،، حتي يك امامزاده هم وجود ندارد ؟؟؟؟!!!!ولی در کشور ما که به زور شمشیر مسلمان شده ایم این همه امام زاده هست!!!؟؟؟!!
۱۲:۳۹
در تلگرام آرشیو پنج سال گذشته کانال موجود و در دسترس می باشد
کلیه مطالب در سه شبکه اجتماعی ایتا ، واتساپ وتلگرام همزمان بارگذاری می گردد و فقط خلاصه مطالب و غالبا متن های بدون تصویر و ویدئو در روبیکا ، بله و سروش بارگذاری می شود
با تشکر مدیر کانال اندیشه آزاد
۱۸:۲۱
۱.تکنیک اشباع روایتی: تو جنگ شناختی، یکی از قویترین تکنیکها اینه که با تکرار یه پیام خاص، فضای فکری و رسانهای طرف مقابل رو اشغال کنی.
۲. تکنیک پنجره ضعف: این تکنیک مخصوص زمانیه که حریف در وضعیت ناپایدار قرار داره.مثلاً وقتی اقتصادش درگیر تحریمه، تو داخل کشور نارضایتی هست، یا تو منطقه فشارهای امنیتی و نظامی روشه.تو این شرایط، آمریکا با هوشمندی میاد یه پیام گیجکننده میفرسته؛ مثلاً ادعای مذاکره.
۳.فشار چندلایه:اینجا دیگه بحث یه فشار ساده اقتصادی نیست.آمریکا میاد یه ساختار چندلایه درست میکنه:
با این تکنیک، مسئولیت شکست مذاکرات رو کامل میندازه گردن ایران، و خودش رو طرف صلحطلب ماجرا نشون میده.
۲:۲۹
۱۱:۲۳
۸:۰۳
۱۵:۰۳
مذاکرات ایران و آمریکا به میزبانی عمان و در شهر مسقط، پایتخت این کشور، در حال انجام است. عمان در سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۳ هم میزبان مذاکرات ایران و آمریکا بوده و بخشی از گفتوگوها بهغیر از کاخ سلطان قابوس، حاکم وقت عمان، در مراکز اقامتی این کشور برگزار شد. بهطور معمول هزینهٔ مذاکرات بین دو کشوری تقسیم میشود که به میزبانی یک شهر ثالث با هم گفتوگو میکنند. مثلاً سه ماه پایانی مذاکرات منجر به برجام، در وین پایتخت اتریش و در یک هتل پنجستارهٔ گرانقیمت برگزار شد. بخشی از هزینه را دولت اتریش با هدف نشان دادن علاقه و حسننیت به طرفها برای کمک به شکلگیری توافق متقبل شد و سایر هزینهها با دولتهای میهمان بود که افراد دولتی آنها در حال رفتوآمد به وین و شرکت در مذاکرات بودند.
اگر مذاکرات در محل سازمانهای بینالمللی همانند سازمان ملل متحد برگزار شود، هزینهٔ هیأتها معمولاً منحصر به محل اقامت افراد میشود اما توافق موقت اتمی ایران و قدرتهای جهانی در آذر ۱۳۹۲ در شهر ژنو سوئیس بهدست آمد و اگرچه در محل اروپایی سازمان ملل متحد جزئیات آن اعلام شد، اما محل مذاکرات در یک هتل بود.
۱۵:۱۷
۱. دربارهی مذاکره با امریکا، دو نظر مطرح شده است:الف. رهبری، مخالف است و دولت به ایشان تحمیل کرده و ایشان فقط توانسته مذاکره را به مذاکرهی غیرمستقیم، تقلیل بدهد.ب. مذاکرهی غیرمستقیم، تاکتیک کنونی خود رهبری هم هست و مقصود ایشان است که زمان بخرد یا از جنگ جلوگیری کند یا از فتنهی داخلی.
۲. به تاریخ باز گردیم. دربارهی مذاکرات دورهی روحانی، رهبری نه شروعکننده بود و نه موافق، و همیشه به تلخی سخن میگفت و میگفت خوشبین نیست و برای مردم، یک تجربهای خواهد شد. این در حالی است که همان زمان، عدهای از انقلابیها میگفتند برجام، تصمیم نظام - یعنی رهبری - است. امروز مشخص شده که اصل مسیر، غلط بوده [با عبور از خطوط قرمز تعیین شده ]و ما دچار خسارت محض شدیم. آیا رهبری خود را در این خسارت محض، شریک میداند؟ خیر. چرا؟ چون از ابتدا هشدار داد و نشان داد که دستگاه محاسباتیاش مانند دولت نیست و نظریهاش، مقاومت است نه مذاکره.
۳. گرهی مسأله، اینگونه گشوده میشود که روحانی در انتخابات، شعار مذاکره داد و این شعار، رأی آورد و رهبری به این دلیل نخواست مقابل رأی بخشی از جامعه بایستد، نه اینکه خودش موافق راهی بود که در نهایت به خسارت محض ختم شد. رهبری در پی تحمیل به جامعه نیست و نمیخواهد هدایتش، دیکتاتورمآبانه باشد.
۴. امروز هم داستان، از این قبیل است. مسأله این است که مذاکره، بدنهی اجتماعی دارد و اینطور القا شده که تحریم، مانع معیشت است و مانع تحریم نیز عدممذاکره، و مانع مذاکره نیز رهبری. به این واسطه، مصلحت کلان اقتضا میکند که رهبری به سطحی از مذاکره، رضایت بدهد . موضع حقیقی رهبری، همان است که مذاکره را عاقلانه و شرافتمندانه ندانست و به تجربه، استناد کرد و مذاکره را هرگز مفید ندانست. موضع امروزین ایشان، موضع مصلحتی است نه حقیقتی. و آنچه موجب این موضع ثانونی و عرضی شده، نگاه ایشان به فهم جامعه و فراهمسازی امکان انتخاب برای آن است. بخشی از جامعه، مایل است که راه غلط را دوباره برود؛ هرچند ایشان دو ماه پیش، این راه را با تعابیر غلیظ و قاطع، نفی کرد.
۵. دولت، نه وزیر اقتصاد دارد و نه برنامهی اقتصادی، و در عین حال، به دنبال گشودن گره اقتصاد از طریق مذاکره با ترامپ است. حکایت دولت، حکایت بیعُرضهگی و کارنابلدی است. جامعه نیز چون دچار بیحافظهگی است و حتی دیروزش را به یاد نمیآورد، مایل به تکرار چندبارهی تجربههای غلط است.۶. البته این مردک قمارباز، کسی نیست که تعهد بشناسد. دوباره در پی سراب به راه افتادهاید. و......
۲:۴۴
۱۳:۴۸
۱۵:۳۹
مقبره شیخ عطار در نزدیکی شهر نیشابور قرار دارد و چون در عهد تیموریان مقبره او خراب شده بود به فرمان امیر علیشیر نوایی وزیر سلطان حسین بایقرا مرمت و تعمیر شد. عطار، یکی از شاعران بزرگ متصوفه و از مردان نام آور تاریخ ادبیات ایران است. سخن او ساده و گیراست. او برای بیان مقاصد عرفانی خود بهترین راه را که همان آوردن کلام ساده و بی پیرایه و خالی از هرگونه آرایش است انتخاب کرده است.
اى هجر تو وصل جاودانىواندوه تو عین شادمانى
در عشق تو نیم ذره حسرتخوشتر ز حیات جاودانى
بى یاد حضور تو زمانىکفر است حدیث زندگانى
صد جان و هزار جان نثارتآن لحظه که از درم برانى
کار دو جهان من برآیدگر یک نفسم به خویش خوانى
۵:۰۲