۱۷:۳۴
کره:( عسل ، مربا ، شکر سرخ)
شیر: ( گلاب ، هل ، شکر ، عسل)
عدسی: (گلپر)
انار: ( گلاب ، گلپر گلپر)
دوغ: ( نعنا ، کاکوتی ، گلسرخ)
آب گوشت:(دنبه ،آویش،پیاز،ترشی ها)
چای سیاه:(آب لیمو،لیموعمانی)
خیار:(نمک، نعناع، گلسرخ)
روغن حیوانی:(عسل، سرکه،آب لیمو)
کاهو:(سکنجبین)
ماست ( شیره ، عسل ، سیاه دانه ، آویشن ، نعنا)
برنج:( زیره سیاه ، زعفران ، شوید)
ماهی: ( گردو ، فلفل سیاه ، خرما ، ادویه های گرم)
باقلا:(گلپر)
هندوانه:(عسل،،،گلنگبین گلاب)
گوجه فرنگی:(روغن زیتون)
خربزه:(آب انار ترش،سرکه)
خاکشیر:(عسل،،کتیرا)
پیاز:( سرکه ، آب انار ، کاسنی)
سیر:(سکنجبین ، انار ترش ، گشنیز ، کره)
کشک:(سیر،نعنا،پونه)
ماست چکیده:( عسل ، مغز گردو ، آویشن)
سرشیر:(عسل)
نعنا:(کرفس)
گندم:( سرکه کهنه ، شیرینی های طبیعی)
نخود:( زیره ، شوید ، سکنجبین ساده)
انار ترش:(عسل،نمک)
زیتون: ( مغز گردو ، مغز بادام ، عسل)
خرما:( گلاب ، سرکه ، کاهو ، آب انار ، بادام)
هلو:( عسل ، مربای زنجبیل)
موز:( نمک ، عسل ، مربای زنجبیل
گلابی:( عسل ، دارچین ، هل ، زیره)
گوشت گوسفند:(سماق،مرزه،گشنیز)
تخم مرغ:(ادویه های گرم،،نمک)
ماهی:( خرما ، زنجبیل ، عسل)
گوشت گاو سردلیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج
#مزاج_غذاهابدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان میدهد. مثلا شنیدهاید که میگویند فلان کس با خوردن یک خیار سردیاش میکند و دیگری با مصرف یک مویز گرمیاش میکند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز میکند.ما در این بخش آسمونی لیستی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج را برای شما قرار داده ایم.
1- قورمه سبزی : گرم۲- قیمه : گرم۳- فسنجان : گرم۴- بادمجان : گرم۵- کدو : سرد۶- آلو اسفناج : سرد۷- کرفس : گرم۸- بامیه : سرد۹- ریواس : سرد۱۰- مرغ ترش : سرد۱۱- کته : معتدل روبه سرد۱۲- پلو : معندل روبه سرد۱۳- سبزی پلو : گرم۱۴- باقلا پلو : سرد۱۵- زرشک پلو : سرد۱۶- آلبالو پلو : سرد۱۷- لوبیا پلو : سرد۱۸- کلم پلو : سرد۱۹- رشته پلو : سرد۲۰- دم پختک : گرم۲۱- نخود اب :گرم۲۲- عدس پلو : سرد۲۳- مرصع پلو : گرم۲۴- شیرین پلو : گرم۲۵- ماش پلو : سرد۲۶- استانبولی :سرد۲۷- ته چین :معتدل۲۸- کوفته تبریزی : معتدل۲۹- کوفته ریزه : گرم۳۰- کوفته برنجی : سرد۳۰- کوفته برنجی : سرد۳۱- تاس کباب : گرم۳۲- کوکو سبزی : گرم۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد۳۴- کتلت : سرد۳۵- شامی :گرم۳۶- آش رشته : معتدل۳۷- آش ساده : سرد۳۸- آش دوغ : سرد۳۹- آش شعله قلم کار : گرم۴۰- اشکنه : گرم۴۱- کله جوش :معتدل به گرم۴۲- آبگوشت : گرم۴۳- سوپ جو :سرد۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد۴۵- شیر برنج : سرد۴۶- فرنی : معتدل۴۷- شله زرد : معتدل۴۸- آش شلغم : معتدال۴۹- سوپ شیر : سرد۵۰- نرگسی : معتدل۵۱- عدسی :سرد۵۲- آش اوماج :سرد۵۳- سمنو : گرم۵۴- کاچی : گرم۵۵- کباب کوبیده : گرم۵۶- کباب ترکی : سرد۵۷- ژامبون گوشت : سرد۵۸- رامبون مرغ : سرد۵۹- سوسیس کالباس : سرد۶۰- جوجه کباب : سرد۶۱- کباب برگ : گرم۶۲- بریانی : گرم۶۳- همبر گر : سرد۶۴- فلافل ذرت : سرد۶۵- فلافل نخود : گرم۶۶- چیپس : سرد۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد۶۸- حلیم گندم : گرم۶۹- حلیم بادنجان : سرد۷۰- میرزا قاسمی : سرد۷۱- الویه : سرد۷۲- ماکارونی : سرد۷۳- لازانیا : سرد۷۴- املت با گوجه : سرد۷۵- دلمه برگ مو : معتدل۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد۷۷- دلمه بادنجان : گرم۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد۷۹- خوراک لوبیا قرمز۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد۸۱- بورانی : سرد۸۲- جغوربغور : معتدل۸۳- بافلا قاتق : سرد۸۴- حلوا : گرم۸۵- خرمالو : گرما۸۶- لبو : گرم۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد۹۰- فالوده : سرد۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد۹۳- نوشابه های گازدار : سرد۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد۹۵- سوهان : گرم۹۶- ارده باشیره انگور : گرم۹۷- ارده با عسل : گرم۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم۹۹- فسنجان بادام : گرم۱۰۰- خورش به : گرم۱۰۱- قلیه ماهی : گرم۱۰۲- خوراک قارچ : سرد۱۰۳- رنگیینک : گرم۱۰۴- زیره پلو : معتدل۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم۱۰۹- ژله : سرد۱۱۰- نسکافه : سرد۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم۱۱۲- باقلوا : گرم۱۱۳- گز : گرم۱۱۴- قطاب : گرم۱۱۵- نان شیرمال : معتدل
فهرست مُصلِحات غذاها :
به هر ماده ای که طبع ماده غذایی اول را تعدیل کند ، مُصلِح می گویند .
ماده های غذایی ومصلحات آن:
پنیر: ( گردو ، زیتون ، سبزی های معطر) مرزه: نسبتا گرم و خشک پونه: گرم و خشک شاهی: گرم و نسبتا
شیر: ( گلاب ، هل ، شکر ، عسل)
عدسی: (گلپر)
انار: ( گلاب ، گلپر گلپر)
دوغ: ( نعنا ، کاکوتی ، گلسرخ)
آب گوشت:(دنبه ،آویش،پیاز،ترشی ها)
چای سیاه:(آب لیمو،لیموعمانی)
خیار:(نمک، نعناع، گلسرخ)
روغن حیوانی:(عسل، سرکه،آب لیمو)
کاهو:(سکنجبین)
ماست ( شیره ، عسل ، سیاه دانه ، آویشن ، نعنا)
برنج:( زیره سیاه ، زعفران ، شوید)
ماهی: ( گردو ، فلفل سیاه ، خرما ، ادویه های گرم)
باقلا:(گلپر)
هندوانه:(عسل،،،گلنگبین گلاب)
گوجه فرنگی:(روغن زیتون)
خربزه:(آب انار ترش،سرکه)
خاکشیر:(عسل،،کتیرا)
پیاز:( سرکه ، آب انار ، کاسنی)
سیر:(سکنجبین ، انار ترش ، گشنیز ، کره)
کشک:(سیر،نعنا،پونه)
ماست چکیده:( عسل ، مغز گردو ، آویشن)
سرشیر:(عسل)
نعنا:(کرفس)
گندم:( سرکه کهنه ، شیرینی های طبیعی)
نخود:( زیره ، شوید ، سکنجبین ساده)
انار ترش:(عسل،نمک)
زیتون: ( مغز گردو ، مغز بادام ، عسل)
خرما:( گلاب ، سرکه ، کاهو ، آب انار ، بادام)
هلو:( عسل ، مربای زنجبیل)
موز:( نمک ، عسل ، مربای زنجبیل
گلابی:( عسل ، دارچین ، هل ، زیره)
گوشت گوسفند:(سماق،مرزه،گشنیز)
تخم مرغ:(ادویه های گرم،،نمک)
ماهی:( خرما ، زنجبیل ، عسل)
گوشت گاو سردلیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج
#مزاج_غذاهابدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان میدهد. مثلا شنیدهاید که میگویند فلان کس با خوردن یک خیار سردیاش میکند و دیگری با مصرف یک مویز گرمیاش میکند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز میکند.ما در این بخش آسمونی لیستی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج را برای شما قرار داده ایم.
1- قورمه سبزی : گرم۲- قیمه : گرم۳- فسنجان : گرم۴- بادمجان : گرم۵- کدو : سرد۶- آلو اسفناج : سرد۷- کرفس : گرم۸- بامیه : سرد۹- ریواس : سرد۱۰- مرغ ترش : سرد۱۱- کته : معتدل روبه سرد۱۲- پلو : معندل روبه سرد۱۳- سبزی پلو : گرم۱۴- باقلا پلو : سرد۱۵- زرشک پلو : سرد۱۶- آلبالو پلو : سرد۱۷- لوبیا پلو : سرد۱۸- کلم پلو : سرد۱۹- رشته پلو : سرد۲۰- دم پختک : گرم۲۱- نخود اب :گرم۲۲- عدس پلو : سرد۲۳- مرصع پلو : گرم۲۴- شیرین پلو : گرم۲۵- ماش پلو : سرد۲۶- استانبولی :سرد۲۷- ته چین :معتدل۲۸- کوفته تبریزی : معتدل۲۹- کوفته ریزه : گرم۳۰- کوفته برنجی : سرد۳۰- کوفته برنجی : سرد۳۱- تاس کباب : گرم۳۲- کوکو سبزی : گرم۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد۳۴- کتلت : سرد۳۵- شامی :گرم۳۶- آش رشته : معتدل۳۷- آش ساده : سرد۳۸- آش دوغ : سرد۳۹- آش شعله قلم کار : گرم۴۰- اشکنه : گرم۴۱- کله جوش :معتدل به گرم۴۲- آبگوشت : گرم۴۳- سوپ جو :سرد۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد۴۵- شیر برنج : سرد۴۶- فرنی : معتدل۴۷- شله زرد : معتدل۴۸- آش شلغم : معتدال۴۹- سوپ شیر : سرد۵۰- نرگسی : معتدل۵۱- عدسی :سرد۵۲- آش اوماج :سرد۵۳- سمنو : گرم۵۴- کاچی : گرم۵۵- کباب کوبیده : گرم۵۶- کباب ترکی : سرد۵۷- ژامبون گوشت : سرد۵۸- رامبون مرغ : سرد۵۹- سوسیس کالباس : سرد۶۰- جوجه کباب : سرد۶۱- کباب برگ : گرم۶۲- بریانی : گرم۶۳- همبر گر : سرد۶۴- فلافل ذرت : سرد۶۵- فلافل نخود : گرم۶۶- چیپس : سرد۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد۶۸- حلیم گندم : گرم۶۹- حلیم بادنجان : سرد۷۰- میرزا قاسمی : سرد۷۱- الویه : سرد۷۲- ماکارونی : سرد۷۳- لازانیا : سرد۷۴- املت با گوجه : سرد۷۵- دلمه برگ مو : معتدل۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد۷۷- دلمه بادنجان : گرم۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد۷۹- خوراک لوبیا قرمز۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد۸۱- بورانی : سرد۸۲- جغوربغور : معتدل۸۳- بافلا قاتق : سرد۸۴- حلوا : گرم۸۵- خرمالو : گرما۸۶- لبو : گرم۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد۹۰- فالوده : سرد۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد۹۳- نوشابه های گازدار : سرد۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد۹۵- سوهان : گرم۹۶- ارده باشیره انگور : گرم۹۷- ارده با عسل : گرم۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم۹۹- فسنجان بادام : گرم۱۰۰- خورش به : گرم۱۰۱- قلیه ماهی : گرم۱۰۲- خوراک قارچ : سرد۱۰۳- رنگیینک : گرم۱۰۴- زیره پلو : معتدل۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم۱۰۹- ژله : سرد۱۱۰- نسکافه : سرد۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم۱۱۲- باقلوا : گرم۱۱۳- گز : گرم۱۱۴- قطاب : گرم۱۱۵- نان شیرمال : معتدل
فهرست مُصلِحات غذاها :
به هر ماده ای که طبع ماده غذایی اول را تعدیل کند ، مُصلِح می گویند .
ماده های غذایی ومصلحات آن:
پنیر: ( گردو ، زیتون ، سبزی های معطر) مرزه: نسبتا گرم و خشک پونه: گرم و خشک شاهی: گرم و نسبتا
۱۷:۰۶
خشک شوید: گرم و خشک اسفناج: کمی سرد و تر کرفس: گرم و خشک
️ مزاج ریشه ها
شلغم: گرم و تر ترب سیاه: گرم و خشک ترب سفید: گرم و خشک پیاز: گرم و خشک سیر: گرم و خشک سیب زمینی: سرد و تر سیب زمینی ترشی: کمی گرم و تر هویج فرنگی: گرم و تر زردک: گرم و تر کلم قمری: گرم و تر موسیر: گرم و خشک چغندر: معتدل و کمی گرم
️ مزاج مغزهای گیاهی
بادام هندی: گرم و خشک گردو: گرم و خشک بادام درختی: کمی گرم و تر پسته: گرم و خشک بادام زمینی: گرم و تر بادام کوهی:گرم و خشک کنجد: گرم و تر شاهدانه: گرم و خشک تخمه آفتابگردان: گرم و تر تخمه کدو: سرد و تر تخمه هندوانه: سرد و تر تخمه خربزه: گرم و تر چلغوز: خیلی گرم و خشک
️مزاج حبوبات و غلات
نخود: گرم و خشک لوبیا سفید: کمی گرم و تر لوبیا چیتی: گرم و تر لوبیا قرمز: گرم و تر لوبیا چشم بلبلی:کمی گرم و تر عدس: سرد و خشک دال عدس: گرم و خشک گندم: گرم و تر جو: سرد و تر جو دوسر: معتدل ماش:سرد و خشک لپه: گرم و خشک برنج: سرد و خشک🟢 مزاج انواع خوراکیها 🟢
لبنیات ماست: سرد و تر شیر: کمی سرد و تر کره: سرد و تر دوغ: خیلی سرد و تر سرشیر:سرد و تر خامه: سرد و تر پنیر: سرد و خشک کشک: سرد و خشک قره قروت: سرد و خشک
مزاج گوشت ها
شتر: گرم و خشک گاو: سرد و تر گوساله: سرد و تر گوسفند: گرم و تر بز: سرد و تر مرغ محلی: گرم و تر خروس: سرد و تر جوجه مرغ: گرم و تر ماهی: سرد و تر میگو: سرد و تر اردک: سرد و تر غاز: گرم و تر بوقلمون: گرم و تر کبک: گرم و تر بلدرچین: گرم و تر قرقاول: گرم و تر سار: گرم و تر گنجشک: گرم و تر کبوتر: گرم و تر آهو: گرم و تر سیرابی: سرد و تر قلوه: گرم و تر جگر سفید: سرد و تر جگر سیاه: گرم و تر کله و پاچه: سرد و تر
مزاج میوه جات
سیب: گرم و تر انار: سرد و تر به: معتدل گیلاس: گرم و تر آلبالو: سرد و خشک آلو: سرد و تر زردآلو: سرد و تر گوجه سبز: سرد و خشک آلو سیاه: سرد و تر آلو قطره طلا: سرد و خشک ازگیل: سرد و خشک انجیر: گرم و تر زیتون: گرم و خشک زالزالک: سرد و خشک انگور: گرم و تر گلابی: گرم و تر شفتالو: سرد و تر موز: گرم و خشک آناناس: گرم و تر انبه: گرم و خشک شلیل: سرد و تر هلو: سرد و تر خرما: گرم و تر نارگیل: گرم و خشک
️ مزاج مرکبات
پرتقال: سرد و تر لیمو شیرین: سرد و تر نارنگی: سرد و خشک دارابی: سرد و تر گریپ فروت: سرد و تر بالنگ: سرد و تر نارنج: سرد و خشک لیمو ترش: سرد و تر
️ مزاج صیفی جات
خربزه: گرم و تر هندوانه: سرد و تر طالبی: گرم و تر گرمک: سرد و تر دستنبو: گرم و تر خیار: سرد و تر کدو حلوایی: گرم و تر گوجه فرنگی: سرد و تر فلفل دلمه ای: گرم و خشک فلفل سبز: گرم و خشک کدو خورشتی: سرد و تر بادنجان: گرم و خش
️ مزاج بذرهای ملین
قدومه شیرازی: گرم و تر تخم مرو: سرد و تر خاکشیر: گرم و تر بارهنگ: سرد و خشک سرشیر: سرد و تر اسفرزه: سرد و تر فرنجمشک: گرم و خشک تخم شربتی: گرم و تر بالنگو: گرم و تر تخم ریحان: گرم و تر
️مزاج سبزیجات
تره: خیلی گرم و کمی خشک کلم برگ: گرم و خشک گل کلم: گرم و خشک ریحان: کمی گرم و خشک جعفری: خیلی گرم و خشک شنبلیله: گرم و خشک گشنیز: سرد و خشک ریواس: سرد و کمی خشک مارچوبه: گرم و تر قارچ: سرد و تر لوبیا سبز: سرد و تر خرفه: خیلی سرد تربچه: گرم و خشک پیازچه: گرم و خشک نعناع:نسبتا گرم و خشک ترخون:خیلی گرم و خشکسیاه دانه.............گرم وخشکفلفل..................گرم وخشکقهوه..................گرم وخشککاکائو.................گرم وخشکگل گاوزبان..........گرم وترتندوری...............گرم وخشکگلپر...................گرم وخشکمیخک................گرم وخشکنشاسته............سردوخشکنمک................گرم وخشکنمک دریا...... ....گرم وخشکهل..............گرم وخشکوانیل..........گرم وخشکسورنجان......گرم وخشکخولنجان.......گرم وخشکمزاج گوشت ها
بلدرچین................گرم وخشکبوقلمون...............گرم وترپاچه....................گرم وترتخم ماهی.............گرم وخشکتخم مرغ....زردهگرم؛سفیدهسردجگر سفید............گرم وترجگرسیاه.............گرم وترخروس...............گرم وخشکدل...................گرم وخشکزبان.................گرم وترسار.................گرم وترسیرابی............سردوخشکشتر................گرم وخشکشترمرغ...........گرم وخشکغاز.................گرم وترقرقاول............گرم وخشکقلوه................سردوخشککباب.............
️ مزاج ریشه ها
شلغم: گرم و تر ترب سیاه: گرم و خشک ترب سفید: گرم و خشک پیاز: گرم و خشک سیر: گرم و خشک سیب زمینی: سرد و تر سیب زمینی ترشی: کمی گرم و تر هویج فرنگی: گرم و تر زردک: گرم و تر کلم قمری: گرم و تر موسیر: گرم و خشک چغندر: معتدل و کمی گرم
️ مزاج مغزهای گیاهی
بادام هندی: گرم و خشک گردو: گرم و خشک بادام درختی: کمی گرم و تر پسته: گرم و خشک بادام زمینی: گرم و تر بادام کوهی:گرم و خشک کنجد: گرم و تر شاهدانه: گرم و خشک تخمه آفتابگردان: گرم و تر تخمه کدو: سرد و تر تخمه هندوانه: سرد و تر تخمه خربزه: گرم و تر چلغوز: خیلی گرم و خشک
️مزاج حبوبات و غلات
نخود: گرم و خشک لوبیا سفید: کمی گرم و تر لوبیا چیتی: گرم و تر لوبیا قرمز: گرم و تر لوبیا چشم بلبلی:کمی گرم و تر عدس: سرد و خشک دال عدس: گرم و خشک گندم: گرم و تر جو: سرد و تر جو دوسر: معتدل ماش:سرد و خشک لپه: گرم و خشک برنج: سرد و خشک🟢 مزاج انواع خوراکیها 🟢
لبنیات ماست: سرد و تر شیر: کمی سرد و تر کره: سرد و تر دوغ: خیلی سرد و تر سرشیر:سرد و تر خامه: سرد و تر پنیر: سرد و خشک کشک: سرد و خشک قره قروت: سرد و خشک
مزاج گوشت ها
شتر: گرم و خشک گاو: سرد و تر گوساله: سرد و تر گوسفند: گرم و تر بز: سرد و تر مرغ محلی: گرم و تر خروس: سرد و تر جوجه مرغ: گرم و تر ماهی: سرد و تر میگو: سرد و تر اردک: سرد و تر غاز: گرم و تر بوقلمون: گرم و تر کبک: گرم و تر بلدرچین: گرم و تر قرقاول: گرم و تر سار: گرم و تر گنجشک: گرم و تر کبوتر: گرم و تر آهو: گرم و تر سیرابی: سرد و تر قلوه: گرم و تر جگر سفید: سرد و تر جگر سیاه: گرم و تر کله و پاچه: سرد و تر
مزاج میوه جات
سیب: گرم و تر انار: سرد و تر به: معتدل گیلاس: گرم و تر آلبالو: سرد و خشک آلو: سرد و تر زردآلو: سرد و تر گوجه سبز: سرد و خشک آلو سیاه: سرد و تر آلو قطره طلا: سرد و خشک ازگیل: سرد و خشک انجیر: گرم و تر زیتون: گرم و خشک زالزالک: سرد و خشک انگور: گرم و تر گلابی: گرم و تر شفتالو: سرد و تر موز: گرم و خشک آناناس: گرم و تر انبه: گرم و خشک شلیل: سرد و تر هلو: سرد و تر خرما: گرم و تر نارگیل: گرم و خشک
️ مزاج مرکبات
پرتقال: سرد و تر لیمو شیرین: سرد و تر نارنگی: سرد و خشک دارابی: سرد و تر گریپ فروت: سرد و تر بالنگ: سرد و تر نارنج: سرد و خشک لیمو ترش: سرد و تر
️ مزاج صیفی جات
خربزه: گرم و تر هندوانه: سرد و تر طالبی: گرم و تر گرمک: سرد و تر دستنبو: گرم و تر خیار: سرد و تر کدو حلوایی: گرم و تر گوجه فرنگی: سرد و تر فلفل دلمه ای: گرم و خشک فلفل سبز: گرم و خشک کدو خورشتی: سرد و تر بادنجان: گرم و خش
️ مزاج بذرهای ملین
قدومه شیرازی: گرم و تر تخم مرو: سرد و تر خاکشیر: گرم و تر بارهنگ: سرد و خشک سرشیر: سرد و تر اسفرزه: سرد و تر فرنجمشک: گرم و خشک تخم شربتی: گرم و تر بالنگو: گرم و تر تخم ریحان: گرم و تر
️مزاج سبزیجات
تره: خیلی گرم و کمی خشک کلم برگ: گرم و خشک گل کلم: گرم و خشک ریحان: کمی گرم و خشک جعفری: خیلی گرم و خشک شنبلیله: گرم و خشک گشنیز: سرد و خشک ریواس: سرد و کمی خشک مارچوبه: گرم و تر قارچ: سرد و تر لوبیا سبز: سرد و تر خرفه: خیلی سرد تربچه: گرم و خشک پیازچه: گرم و خشک نعناع:نسبتا گرم و خشک ترخون:خیلی گرم و خشکسیاه دانه.............گرم وخشکفلفل..................گرم وخشکقهوه..................گرم وخشککاکائو.................گرم وخشکگل گاوزبان..........گرم وترتندوری...............گرم وخشکگلپر...................گرم وخشکمیخک................گرم وخشکنشاسته............سردوخشکنمک................گرم وخشکنمک دریا...... ....گرم وخشکهل..............گرم وخشکوانیل..........گرم وخشکسورنجان......گرم وخشکخولنجان.......گرم وخشکمزاج گوشت ها
بلدرچین................گرم وخشکبوقلمون...............گرم وترپاچه....................گرم وترتخم ماهی.............گرم وخشکتخم مرغ....زردهگرم؛سفیدهسردجگر سفید............گرم وترجگرسیاه.............گرم وترخروس...............گرم وخشکدل...................گرم وخشکزبان.................گرم وترسار.................گرم وترسیرابی............سردوخشکشتر................گرم وخشکشترمرغ...........گرم وخشکغاز.................گرم وترقرقاول............گرم وخشکقلوه................سردوخشککباب.............
۱۷:۰۶
..گرم وخشککبک................گرم وخشککبوتر..............گرم وخشکگاو................سردوخشکگنجشک..........گرم وخشکگوزن.............گرم وخشکگوساله..........سردوترگوسفند..........گرم وترمرغ محلی.......گرم وترمرغ ماشینی.....سردوترمغز...............سردوترمیگو .............گرم وتراردک.............گرم وخشکانواع ماهی......سردوترآهو...............گرم وخشکبز................سردوخشک
مزاج میوه هاازگیل.....سردوخشکآلبالو......سردوخشکآلو وآلوچه.....سردوترانارترش.....سردوخشکانارشیرین.....سردوترآناناس.........گرم وترانبه............گرم وخشکانجیرتازه.......گرم وترانجیرخشک......گرم وترانگور..........گرم وتربالنگ.........سردوخشکبه............گرم وخشکپرتقال .......سردوترتمرهندی......سردوخشکخرما...........گرم وتردارابی........سردوترزالزالک......سردوخشکزردآلو.......سردوترزرشک.......سردوخشکذغال اخته......سردوخشکزیتون..........گرم وخشکسنجد.......سردوخشکغوره........سردوخشکشلیل......سردوترقیسی.....گرم وترشفتالو.......سردوترکنار......سردوخشککیوی.......سردوترگریپ فروت......سردوخشکلیموشیرین.......سردوترلیموعمانی.......سردوخشکموز..........گرم وترگلابی..... گرم وترگیلاس.......گرم وترمویز......گرم وترنارگیل.... گرم وخشکهلو.... گرم وترنارنج......سردوخشک
مزاج صیفی جاتاقسام کدو.............سرد وتربادمجان.................گرم وخشکخربزه...................گرم وترخیاربوته ای............سردوترخیار چنبر...............گرم وترطالبی...................گرم وترفلفل سبز..............گرم وخشکگرمک...................گرم وترگوجه فرنگی..........سردوترهندوانه.................سردوتر
مزاج مغزهای گیاهیبادام درختی شیرین..........گرم وخشکبادام درختی تلخ..............گرم وخشکبادام زمینی...................گرم وتربادام کوهی .................گرم وخشکبادام هندی...................گرم وخسکبلوط خوراکی................سرد وخشکپسته کوهی.................گرم وخشکبه دانه.......................سردوترپسته.........................گرم وخشکتخم آفتابگردان.............گرم وخشکتخم خربزه..................گرم وترتخم طالبی..................سردوترتخم هندوانه................سردوترچلغوز.......................گرم وخشکخشخاش....................سردوترشاه بلوط...................سردوخشکشاه دانه....................گرم وخشکفندق.......................گرم وخشککنجد........................گرم وتراسپند........................گرم وخشکگردو..........................گرم وخشک
مزاج ادویه هااسطو خودوس.......گرم وخشکافتیمون...............گرم وخشکانیسون...............گرم وخشکآویشن................گرم وخشکبادرنجبویه............گرم وخشکبرگ بو................گرم وخشکتخم کافشه...........گرم وخشکخردل..................گرم وخشکدارچین................گرم وخشکرز
رزماری..............گرم وخشکزردچوبه.............گرم وخشکزعفران..............گرم وخشکزنجبیل...............گرم وخشکزنیان..................گرم وخشکزیره ..................گرم وخشکسماق.................سردوخشک
جهت مشاوره و چکاپ زبان پیام دهید
@bahramitabib
مزاج میوه هاازگیل.....سردوخشکآلبالو......سردوخشکآلو وآلوچه.....سردوترانارترش.....سردوخشکانارشیرین.....سردوترآناناس.........گرم وترانبه............گرم وخشکانجیرتازه.......گرم وترانجیرخشک......گرم وترانگور..........گرم وتربالنگ.........سردوخشکبه............گرم وخشکپرتقال .......سردوترتمرهندی......سردوخشکخرما...........گرم وتردارابی........سردوترزالزالک......سردوخشکزردآلو.......سردوترزرشک.......سردوخشکذغال اخته......سردوخشکزیتون..........گرم وخشکسنجد.......سردوخشکغوره........سردوخشکشلیل......سردوترقیسی.....گرم وترشفتالو.......سردوترکنار......سردوخشککیوی.......سردوترگریپ فروت......سردوخشکلیموشیرین.......سردوترلیموعمانی.......سردوخشکموز..........گرم وترگلابی..... گرم وترگیلاس.......گرم وترمویز......گرم وترنارگیل.... گرم وخشکهلو.... گرم وترنارنج......سردوخشک
مزاج صیفی جاتاقسام کدو.............سرد وتربادمجان.................گرم وخشکخربزه...................گرم وترخیاربوته ای............سردوترخیار چنبر...............گرم وترطالبی...................گرم وترفلفل سبز..............گرم وخشکگرمک...................گرم وترگوجه فرنگی..........سردوترهندوانه.................سردوتر
مزاج مغزهای گیاهیبادام درختی شیرین..........گرم وخشکبادام درختی تلخ..............گرم وخشکبادام زمینی...................گرم وتربادام کوهی .................گرم وخشکبادام هندی...................گرم وخسکبلوط خوراکی................سرد وخشکپسته کوهی.................گرم وخشکبه دانه.......................سردوترپسته.........................گرم وخشکتخم آفتابگردان.............گرم وخشکتخم خربزه..................گرم وترتخم طالبی..................سردوترتخم هندوانه................سردوترچلغوز.......................گرم وخشکخشخاش....................سردوترشاه بلوط...................سردوخشکشاه دانه....................گرم وخشکفندق.......................گرم وخشککنجد........................گرم وتراسپند........................گرم وخشکگردو..........................گرم وخشک
مزاج ادویه هااسطو خودوس.......گرم وخشکافتیمون...............گرم وخشکانیسون...............گرم وخشکآویشن................گرم وخشکبادرنجبویه............گرم وخشکبرگ بو................گرم وخشکتخم کافشه...........گرم وخشکخردل..................گرم وخشکدارچین................گرم وخشکرز
رزماری..............گرم وخشکزردچوبه.............گرم وخشکزعفران..............گرم وخشکزنجبیل...............گرم وخشکزنیان..................گرم وخشکزیره ..................گرم وخشکسماق.................سردوخشک
جهت مشاوره و چکاپ زبان پیام دهید
@bahramitabib
۱۷:۰۶
۱۶:۲۴
۱۶:۴۹
درود بر شمامن خانم بهرامی هستم مشاور سلامتخوشحالم که برای سلامتیتون ارزش قائل هستین
هدف ما تیم حامیان سلامت آگاهی دادن به شما و ارائه یک سبک زندگی سالم و جایگزین کردن محصولات صددرصد اورگانیک بجای محصولات ناسالمه امروز قصد دارم در مورد سنگ کیسه صفرا اطلاعات مختصر ولی مفیدی رو خدمتتون ارائه بدمممنونم که با من همراه هستینسنگ کیسه صفرا برمبنای طب سنتی چیست؟کیسه صفرا یک کیسه کوچک واقع در سمت راست بدن، در زیر کبد استوظیفه کیسه صفرا تولید صفراس و صفرا به هضم غذا کمک میکندزمانی که در اثر سوءمزاج و ضعف کبد و کیسه صفرا، صفرا در کیسه جمع میشود رطوبت و آب کم میشود و صفرا غلیظ میشود حال اگر به هر دلیل این تغلیظ بیش از حد صورت گیرد؛ کم کم نقاطی از صفرا خشک شده و تبدیل به قطعات جامدی میشوند که همان سنگهای صفراوی هستند.
خانم بهرامی علت تشکیل سنگ صفرا چیست؟
اولیش غلیظ بودن اولیه صفرا در اثر عادات غذایی اشتباه
دومیش کم شدن میزان تخلیه کیسه صفرا در اثر ضعف کبد
که البته علل گوناگونی برای این مشکل وجود دارند که برخی از آنها عبارتند از:
چاقی و اضافه وزنسوءمزاج کبدیبوستعادات غذایی ناصحیحجراحی، به خصوص جراحیهای شکمی.بارداری کاهش وزن سریعمصرف قرصهای ضد بارداری
خانم مشاور نشانههای سنگهای صفراوی چیه؟ درد ناگهانی و به سرعت در حال تشدید، در قسمت فوقانی شکمدرد در شانه راستحالت تهوع و استفراغعلایم گوارشی از جمله: سوزش سر دل، نفخ، تهوّع، آروغ های مکرّر، احساس سنگینی معده یا عدم هضم غذا که این علائم به ویژه با مصرف غذاهای چرب ممکن است تشدید شوند.عدم تحمل گوارشی بعضی میوهها و یا سبزیها
شروع دردها معمولاً ناگهانی است و درد، ممکن است با شدت زیاد، ۱ تا ۴ ساعت خصوصاٌ در آخر شبها ادامه یابد و سپس به تدریج یا به سرعت بر طرف شود.
و اما توصیههای غذایی ضروری برای بیماران مبتلا به سنگ کیسه صفرا
۱. پرهیز از مصرف چربی و روغن (حتی روغن کنجد)، فقط روغن زیتون مرغوب مجاز است آن هم در صورتی که درد را تشدید نکند.
۲. پرهیز از مصرف مایعات تا یک ساعت بعد از غذا.
۳.درمان نفخ معده اگر وجود داشته باشد.
۴.شربت سرکنگبین طبیعی ترش یک لیوان نیم ساعت قبل از غذا (در صورت عطش بعد از غذا هم از همین شربت مصرف شود).
۵.داشتن ورزش و تحرک مناسب۶.پاکسازی کبد و گوارش و درمان اصولی یبوست۷.پرهیر از مصرف فست فودها،سرخ کردنی ها و غذاهای چربدوست گلم این یادت باشه که از دیدگاه طب سنتی علت مشکلات بخاطر عدم تعادل مزاجی هست و در صورتی که تمایل دارین یکبار به صورت اصولی مشکلاتتون رو برطرف کنید نیازه که ابتدا مزاج شناسی و زبان شناسی بشید و بر اساس طبع بدنتون و ریشه مشکلتون راهکارهای اصولی رو در پیش بگیریددر این زمینه من میتونم کمکت کنمشماره من 09101383250هست،بهم پیام بده
دوست عزیز سلامتی ارزشمنده،پس مراقب سلامتیت باشو سخاوت داشته باش و این پیام رو برای عزیزان و دوستانت هم ارسال کن
امیدوارم اموزش امروز براتون مفید بوده باشهشاد و تندرست باشید
خانم بهرامی هستم مشاور سلامت تشخیص بیماری ها از روی زبان،درمان ریشه ای تمام بیماری ها کارآفرین و مدرسhttps://ble.ir/bahramitabib
هدف ما تیم حامیان سلامت آگاهی دادن به شما و ارائه یک سبک زندگی سالم و جایگزین کردن محصولات صددرصد اورگانیک بجای محصولات ناسالمه امروز قصد دارم در مورد سنگ کیسه صفرا اطلاعات مختصر ولی مفیدی رو خدمتتون ارائه بدمممنونم که با من همراه هستینسنگ کیسه صفرا برمبنای طب سنتی چیست؟کیسه صفرا یک کیسه کوچک واقع در سمت راست بدن، در زیر کبد استوظیفه کیسه صفرا تولید صفراس و صفرا به هضم غذا کمک میکندزمانی که در اثر سوءمزاج و ضعف کبد و کیسه صفرا، صفرا در کیسه جمع میشود رطوبت و آب کم میشود و صفرا غلیظ میشود حال اگر به هر دلیل این تغلیظ بیش از حد صورت گیرد؛ کم کم نقاطی از صفرا خشک شده و تبدیل به قطعات جامدی میشوند که همان سنگهای صفراوی هستند.
خانم بهرامی علت تشکیل سنگ صفرا چیست؟
اولیش غلیظ بودن اولیه صفرا در اثر عادات غذایی اشتباه
دومیش کم شدن میزان تخلیه کیسه صفرا در اثر ضعف کبد
که البته علل گوناگونی برای این مشکل وجود دارند که برخی از آنها عبارتند از:
چاقی و اضافه وزنسوءمزاج کبدیبوستعادات غذایی ناصحیحجراحی، به خصوص جراحیهای شکمی.بارداری کاهش وزن سریعمصرف قرصهای ضد بارداری
خانم مشاور نشانههای سنگهای صفراوی چیه؟ درد ناگهانی و به سرعت در حال تشدید، در قسمت فوقانی شکمدرد در شانه راستحالت تهوع و استفراغعلایم گوارشی از جمله: سوزش سر دل، نفخ، تهوّع، آروغ های مکرّر، احساس سنگینی معده یا عدم هضم غذا که این علائم به ویژه با مصرف غذاهای چرب ممکن است تشدید شوند.عدم تحمل گوارشی بعضی میوهها و یا سبزیها
شروع دردها معمولاً ناگهانی است و درد، ممکن است با شدت زیاد، ۱ تا ۴ ساعت خصوصاٌ در آخر شبها ادامه یابد و سپس به تدریج یا به سرعت بر طرف شود.
و اما توصیههای غذایی ضروری برای بیماران مبتلا به سنگ کیسه صفرا
۱. پرهیز از مصرف چربی و روغن (حتی روغن کنجد)، فقط روغن زیتون مرغوب مجاز است آن هم در صورتی که درد را تشدید نکند.
۲. پرهیز از مصرف مایعات تا یک ساعت بعد از غذا.
۳.درمان نفخ معده اگر وجود داشته باشد.
۴.شربت سرکنگبین طبیعی ترش یک لیوان نیم ساعت قبل از غذا (در صورت عطش بعد از غذا هم از همین شربت مصرف شود).
۵.داشتن ورزش و تحرک مناسب۶.پاکسازی کبد و گوارش و درمان اصولی یبوست۷.پرهیر از مصرف فست فودها،سرخ کردنی ها و غذاهای چربدوست گلم این یادت باشه که از دیدگاه طب سنتی علت مشکلات بخاطر عدم تعادل مزاجی هست و در صورتی که تمایل دارین یکبار به صورت اصولی مشکلاتتون رو برطرف کنید نیازه که ابتدا مزاج شناسی و زبان شناسی بشید و بر اساس طبع بدنتون و ریشه مشکلتون راهکارهای اصولی رو در پیش بگیریددر این زمینه من میتونم کمکت کنمشماره من 09101383250هست،بهم پیام بده
دوست عزیز سلامتی ارزشمنده،پس مراقب سلامتیت باشو سخاوت داشته باش و این پیام رو برای عزیزان و دوستانت هم ارسال کن
امیدوارم اموزش امروز براتون مفید بوده باشهشاد و تندرست باشید
خانم بهرامی هستم مشاور سلامت تشخیص بیماری ها از روی زبان،درمان ریشه ای تمام بیماری ها کارآفرین و مدرسhttps://ble.ir/bahramitabib
۱۶:۴۹
۱۷:۵۰
۱۷:۵۰
۱۲:۵۳
۱۰:۰۸
۱۰:۰۸
۱۰:۰۹
۱۰:۰۹
۱۰:۰۹
۱۰:۱۰
۱۰:۱۰
۱۰:۲۱
۱۱:۰۱
۲۲:۰۷