ماهی اردک دم سیاهاز خانواده کوتر ماهیان است و طول این ماهی حداکثر به ۱۵۰ سانت هم برسد.این ماهی در سراسر خلیج فارس و دریای عمان دیده میشود.بدن کشیده،نیمه استوانه ای،دوکی شکل،با سر دراز و نوک دار.استخوان کمی دارد و به راحتی از گوشت ماهی جدا میگردد.تغدیه این ماهی میگو میباشد.گوشت آن سفید و نرم و کم چرب میباشد.بهترین روش پخت آن سرخ کردن میباشد.
۹:۵۱
ماهی سرخو سبیتیطول آن ۳۰ الی ۴۰ سانتیمتر است و تا ۶۵ سانتیمتر هم میرسد.زیستگاه آن خلیج فارس و دریای عمان میباشد.ماهی پهن و کتابی با لب ها و چشم های درشت و فلس های نارنجی بدون بو،تیغ کم که به راحتی جدا میشود از ماهی.گوشت لطیف،سفید و خوش طعمی دارد.فیله این ماهی برای سرخ کردن و قلیه ماهی مناسب است.
۹:۵۱
ماهی کفشکطول آن تقریبا ۲۰ الی ۴۰ سانتیمتر است.آبهای خلیج فارس و دریای عمان زیستگاه این ماهی میباشد.پوستی خشن و چرم مانند دارد که پوست آن باید کنده شود.بدون بو و تیغ کم دارد.️کفشک یکی از لطیف ترین و خوشمزه ترین ماهی های خلیج فارس به شمار میرود.به صورت فیله برای سرخ کردن و بخار پز کردن و پختن در فر بسیار مناسب است.
۹:۵۵
ماهی سنگسر شهریاین ماهی دارای،بافت نرم و لطیف و همینطور کم چرب گوشت،این نوع ماهی سفید است بدون تیغ ریز میباشد.نحوه پخت: به صورت کبابی-سرخ کردن-بخار پز حتی قعله ماهی مصرف میشود.زیستگاه این ماهی خلیج فارس و دریای عمان میباشد.صید بیشتر این ماهی در فصل پاییز و زمستان میباشد.
۱۵:۲۸
حلوا عمانیاین ماهی به ماهی حلوا سفید شباهت دارد.از ماهیان خوشمزه جنوب ایران است.کتابی شکل و چهار گوش است.گوشت،سفید و خوشمزه ای دارد.تیغ کم و درشت دارد که راحتی قابل جدا کردن است.این ماهی را میتوان کبابی یا سرخ کرد