عکس پروفایل بسیج دانشگاه امیرکبیرب

بسیج دانشگاه امیرکبیر

۹۱۴عضو

633938a83af818a5617a9c48_-8872184414512032586.mp4

۳۸.۴۴ مگابایت

undefined #گزارش_صوتی| محور مقاومت، چالش‌ها و تهدید‌ها
undefined بررسی تحولات کشورهای منطقه در دوران پسا اسد با رویکرد نقش‌آفرینی جمهوری‌اسلامی
undefinedنشست اول: بررسی مسائل لبنان undefinedundefinedبا حضور آقای علیرضا مجیدی (کارشناس مسائل منطقه)
undefined تاریخچه حزب‌الله لبنان
undefined رویکرد شیخ نعیم‌قاسم برای ادامه حزب‌الله چگونه خواهد بود؟
undefined انتخاب ژوزف‌عون به عنوان رئیس‌جمهور جدید لبنان، چه مسیری برای حزب‌الله خواهد داشت؟
undefinedدر دوران پسا سوریه معضلات امنیتی و رابطه ایران و حزب‌الله چگونه خواهد بود؟
undefined مسئله اصلی امروز مقاومت، عراق!
undefined@basijaut

۱۰:۳۷

بسیج دانشگاه امیرکبیر
633938a83af818a5617a9c48_-8872184414512032586.mp4
undefined #یادداشت| محور مقاومت، چالش‌ها و تهدید‌ها
undefinedنشست اول: بررسی مسائل لبنان undefinedundefinedبا حضور آقای علیرضا مجیدی (کارشناس مسائل منطقه)
undefined رویکرد شیخ نعیم‌قاسم برای ادامه حزب‌الله چگونه خواهد بود؟«... از آنجایی که شیخ نعیم‌قاسم شخصیتی بوده که در ابعاد سیاسی بسیار موثر بوده است. از قضا در دروانی که با شهادت فرماندهان ارشد حزب‌الله شاهد پوست‌اندازی در لایه نظامی هستیم، برای اولین بار است که شاخه سیاسی حزب‌الله به رهبری کل سازمان حزب‌الله رسیده است و اینها نشان دهنده این است که در این دوره بُعد سیاسی حزب‌الله غلبه خواهد شد. اقتضا این بعد سیاسی این است که انعطاف پذیری و پیمان‌سازی بالا برود و در شرایط داخلی حزب‌الله به ثبات برسد. اما این باعث میشود که فعالیت‌های منطقه‌ای حزب‌الله کاهش پیدا خواهد کرد...»
undefinedانتخاب ژوزف‌عون به عنوان رئیس‌جمهور جدید لبنان، چه مسیری برای حزب‌الله خواهد داشت؟ «... به نظر توافقاتی میان ژوزف‌عون و حزب‌الله پیرامون برخی مسائل صورت گرفته است‌. از جمله مهم‌ترین آنها این است که وزارت‌خانه بسیار مهم و حیاتی دارایی لبنان همچنان در اختیار شیعیان بماند. قطعا چون ژوزف شخصیتی سیاسی ندارد، به ثبات و توازن میان گروه‌های مختلف لبنان میپردازد. اما ژوزف عون، هر چند که شخصیت سیاسی نیست، در عرصه نظامی بسیار قاطع و محکم است. لذا علی‌رغم توافق با حزب‌الله، اصلی‌ترین علت حمایت آمریکا از ژوزف‌عون، این بود که تنها کسی که میتواند حزب‌الله را وادار به خروج از رود لیتانی بکند، ژوزف‌عون است و این خطرناک است و نیازمند اقدام جدی است‌....»

undefinedروند ارتباطی ایران با حزب‌الله چگونه خواهد بود؟ «... اگر ایران در رویکرد خود در نسبت با حزب‌الله تغییر اساسی ندهد، با مشکلاتی رو به رو خواهد شد و این مسئله دامن‌گیر ما خواهد بود. روابط دوجانبه ایران و مقاومت که در این دوره روابط آسیب جدی دید‌، باید تغییرات اساسی پیدا کند. در عرصه نظامی متاسفانه ظرفیت‌ها بسیار کم شده و درعرصه دیپلماتیک‌ هم نیازمند تحولات جدی هستیم....»
undefinedمعضلات امنیتی حزب‌الله از جمله ترور و ... در این دوره چگونه خواهد بود؟ حزب‌الله در ترورهای اخیر، شاخه امنیتی آن آسیب جدی ندید و هنوز افراد حضور دارند‌. عامل اصلی ایرادهای امنیتی در حزب‌الله مسئله جنگ سوریه بود که حفره‌های نفوذ را در حزب‌الله به وجود آورد‌ه بود، که این عامل امروز دیگر رفع شده است‌. همچنین با توجه به رویکردهای ثبات سیاسی حزب‌الله، احتمال تقویت ابعاد امنیتی حزب‌الله در ادامه وجود دارد.

undefinedاما مسئله اصلی امروز و مهم‌ترین آوردگاه برای مقاومت عراق است‌. ما فقط ۶ ماه فرصت داریم تا تکلیف‌مان را در عراق روشن کنیم و این سناریوی خطرناکی که دارد پیش میرود، اولش انحلال نیروی‌حشد و آخرین مرحله خطر عمق داخلی ایران است. بررسی عملکرد حضور ایران در عراق از بعد از سال ۲۰۲۱ متاسفانه اتفاقات مثبتی رقم نزده است. مسئله‌‌ی انتخابات پیش‌رو بسیار در آینده مقاومت در عراق تاثیرگذار خواهد بود و باید مورد مطالبه قرار بگیرد.
undefined @basijaut

۱۷:۲۳

بسیج دانشگاه امیرکبیر
undefined undefined محور مقاومت، چالش‌ها و تهدید‌ها undefined بررسی تحولات کشورهای منطقه در دوران پسا اسد با رویکرد نقش‌آفرینی جمهوری‌اسلامی undefined نشست اول: بررسی مسائل لبنان undefined undefinedبا حضور آقای علیرضا مجیدی (کارشناس مسائل منطقه) undefined چهارشنبه ۲۶ دی‌ماه ساعت ۲۱ undefinedنشست دوم: بررسی تحولات یمن undefined undefinedنشست سوم: بررسی تحولات عراق undefined undefined باحضور کارشناسان منطقه undefinedدر بستر مجازی ‌‌ undefined @basijaut
undefined محور مقاومت، چالش‌ها و تهدید‌ها
undefinedبررسی تحولات کشورهای منطقه در دوران پسا اسد با رویکرد نقش‌آفرینی جمهوری‌اسلامی
undefined نشست دوم: بررسی تحولات یمن undefined
undefined باحضور آقای سید احمد
(مسئول گروه جهادی اویس قرنی و فعال حوزه یمن)

undefined شنبه ۲۹ دی‌ماه ساعت ۲۱
undefinedدر بستر مجازی ‌‌
undefined @basijaut

۱۷:۲۳

بسیج دانشگاه امیرکبیر
undefined محور مقاومت، چالش‌ها و تهدید‌ها undefinedبررسی تحولات کشورهای منطقه در دوران پسا اسد با رویکرد نقش‌آفرینی جمهوری‌اسلامی undefined نشست دوم: بررسی تحولات یمن undefined undefined باحضور آقای سید احمد (مسئول گروه جهادی اویس قرنی و فعال حوزه یمن) undefined شنبه ۲۹ دی‌ماه ساعت ۲۱ undefinedدر بستر مجازی ‌‌ undefined @basijaut
#یادآوری undefinedمحور مقاومت، چالش‌ها و تهدیدها
undefinedنشست دوم: بررسی تحولات یمن undefinedundefined باحضور آقای سید احمد (مسئول گروه جهادی اویس قرنی و فعال حوزه یمن)
undefined شنبه ۲۹ دی‌ماه ساعت ۲۱
undefined @basijaut

۱۳:۲۳

بسیج دانشگاه امیرکبیر
#یادآوری undefinedمحور مقاومت، چالش‌ها و تهدیدها undefinedنشست دوم: بررسی تحولات یمن undefined undefined باحضور آقای سید احمد (مسئول گروه جهادی اویس قرنی و فعال حوزه یمن) undefined شنبه ۲۹ دی‌ماه ساعت ۲۱ undefined @basijaut
#لینک_جلسهundefinedمحور مقاومت، چالش‌ها و تهدیدها
undefinedنشست دوم: بررسی تحولات یمن undefinedundefined باحضور آقای سد احمد
https://gharar.ir/r/d230df78
undefined@basijaut

۱۶:۰۵

thumnail
بر نقشه های کهنه خطی تازه می‌کشیم
undefinedاردوی تشکیلاتی واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیرundefined
undefinedبا محوریت:undefinedطرح جدید پازل خاورمیانه با تحولات سوریهundefinedمبانی و اهمیت کار تشکیلاتی و چالش های آنundefinedمروری بر اعتراضات جنبش دانشجوییundefinedکارگاه خودسازی، مدیریت زمان و برنامه ریزیundefinedاز رای اعتماد تا استیضاح وزرای دولت چهاردهمundefinedحواشی انتصابات در قالب طرح وفاق ملی
undefined  تاریخ اردو: 9 الی 12 بهمن
undefinedمحل اردو: اردوگاه آبعلی استان تهران
undefined جهت ثبت نام به آیدی زیر در تلگرام پیام دهید:@AUT_basijkh
undefined️ظرفیت محدود
#بر_نقشه‌های_کهنه_خطی_تازه_می‌کشیم
undefined @basijaut

۱۰:۵۱

undefined #یادداشت| محور مقاومت، چالش‌ها و تهدید‌ها
undefinedنشست دوم: بررسی تحولات یمن undefinedundefined باحضور آقای سید احمد (فعال حوزه یمن)
• انصارالله در یمن الان نقش و قدرت بلامنازع را دارد. • بعد از هفت اکتبر نشان داد که محبوبیت و مشروعیت کاملی بین مردم دارد. (و این مسئله سیر صعودی و فزاینده‌ای داشته است)
• در حال حاضر هیچ دشمن ایدئولوژیکی و اپوزوسیون قدرتمندی در مقابل انصارالله در یمن وجود ندارد.
• انصارالله در بحث اقتصادی و وضعیت مردم ابتکارهایی به خرج داد که باعث شد قیمت دلار در مناطق تحت حاکمیت آن نسبت به سایر مناطق علی‌الخصوص بخش‌هایی که در اختیار وابستگان سعودی قرار دارد، کمتر باشد.
• حماس در زمان جنگ عربستان و یمن طرف عربستان بوده ولی با این حال، انصارالله پرونده‌ی صلح و تمام اقداماتی که سازمان ملل از تاسیس سفارت و ... را قصد انجام داشت، رد کرد و فقط گفت غزه و از آن حمایت کرد!
• دو سال و نیم پیش دولت بشار سفارت انصارالله در سوریه را بست و آنهارا به خاطر عربستان و امارات از آنجا اخراج کرد. جالب اینجاست که خود بشار هم اذعان میکند که مردم یمن و انصارالله مردمان بی‌‌نظیری هستند. موضع انصارالله ولی چه در قبال دولت بشار چه در قبال دولت جولانی این است که اگر شما حاضر به مبارزه علیه اسرائیل باشید، همراهتان می‌شویم.
• فعالیت هایشان منطبق بر آیات و مسیرهای قرآنی‌اند و وظایفی که روی دوششان است. انصارالله تمام ظرفیت‌ها و توان خود را به کار میگیرد و معتقد است که باید وظیفه خود را انجام دهد.در رابطه با آغاز شناخت ایران از انصارالله، ابتدا این آشنایی از طریق حزب‌الله صورت گرفت. انصارالله، امام خمینی(ره) را امام خود میدانند.
• نیروهای انصارالله، نسبت به اتفاقاتی که در ایران می‌افتد و سخنان مقام معظم رهبری، نگاه ریزبینانه‌ای دارند.
• حضرت آقا مکررا در این رابطه میفرمایند، ما بایستی تمام ظرفیت هایی که در جمهوری اسلامی وجود دارد را در حوزه‌های مختلف به یمن منتقل کنیم. یمن در شرایط تحریمی قرار دارد و مردم با مشکلات بسیار زیاد اقتصادی مواجه هستند. این ظرفیت وجود دارد چه از لحاظ دیپلماتیک و چه از نظر حکمرانی و علی‌الخصوص مهندسی، تمام ظرفیت‌ها به یمن منتقل شود‌.
undefined@basijaut

۱۳:۲۵

thumnail

۱۹:۵۰

thumnail

۱۹:۵۰

thumnail
undefined #نامه| تحت تاثیر جریان‌ها و فشارهای سیاسی قرار نگیرید!
undefined نامه ۸ بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران خطاب به رئیس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام پیرامون بررسی مجدد FATF
undefined️ در این وقت حساس و زمان محدود و غیرقابل بازگشت مسئولین، در حالی که بیش از هر زمان به طراحی، بازآرایی و معماری سیاست خارجی، جهت تامین منافع ملی، تقویت جبهه مقاومت و رفع بحران های اقتصادی کشور نیازمندیم، شاهدیم که توان و زمان کشور عمدتا صرف دادن پالس‌های مذاکره به آمریکا، بدون طراحی میز مذاکره برای دستاوردسازی می‌شود.
undefined️ در این بین، طرح مسئله FATF آن هم با هجمه نگاه‌های عمدتا سیاسی و غیرکارشناسانه و بدون پشتوانه، کشور را در وضعیتی پیچیده قرار داده است.
undefined️ جنبش دانشجویی به نمایندگی از ملت ایران در مسند پاسداری از آرمان‌ها، از اعضای مجمع و جنابعالی انتظار دارد در بررسی لوایح مربوط به FATF تحت تأثیر جریان‌سازی‌ها و فشارهای سیاسی قرار نگیرد و بر اساس بررسی‌های فنی و تخصصی و رعایت مصالح کشور و منافع ملی، به صورت شفاف تصمیم‌گیری کند.
undefined @Basijaut

۱۹:۵۰

thumnail

۱۹:۵۰

thumnail

۱۹:۵۰

thumnail

۱۹:۵۰

thumnail

۱۹:۵۰

thumnail
undefinedمحور مقاومت، چالش‌ها و تهدید‌ها
undefinedبررسی تحولات کشورهای منطقه در دوران پسا اسد با رویکرد نقش‌آفرینی جمهوری‌اسلامی
undefinedنشست سوم: بررسی تحولات عراق undefined
undefined باحضور جناب آقای ازرقی (کارشناس و مدیر گروه تجارت خارجی ایتان)
undefined چهارشنبه ۳ بهمن ماه ساعت ۱۹.
undefinedدر بستر مجازی ‌(لینک قبل از جلسه ارسال خواهد شد)
undefined @basijaut

۱۱:۲۴

بسیج دانشگاه امیرکبیر
undefined undefinedمحور مقاومت، چالش‌ها و تهدید‌ها undefinedبررسی تحولات کشورهای منطقه در دوران پسا اسد با رویکرد نقش‌آفرینی جمهوری‌اسلامی undefinedنشست سوم: بررسی تحولات عراق undefined undefined باحضور جناب آقای ازرقی (کارشناس و مدیر گروه تجارت خارجی ایتان) undefined چهارشنبه ۳ بهمن ماه ساعت ۱۹. undefinedدر بستر مجازی ‌(لینک قبل از جلسه ارسال خواهد شد) undefined @basijaut
#لینک_جلسهhttps://gharar.ir/r/f876ef2cundefined نشست سوم: بررسی تحولات عراق undefined
undefined باحضور جناب آقای ازرقی (کارشناس و مدیر گروه تجارت خارجی ایتان)
undefined چهارشنبه ۳ بهمن ماه ساعت ۱۹
undefined@basijaut

۱۲:۳۸

thumnail
#توئیتundefinedچگونه است که دکتر ظریف هیچ‌گاه جایگاه حقیقی و حقوقی خود را در مسائل بین‌المللی به عنوان نماینده‌ی ملت ایران درک نکرده و اینبار هم بر خلاف مشی‌دولت بر اختلافات داخلی در یک رسانه خارجی دامن زده و منافع ملی را فدای ریبرندینگ شخصی خود کرده است.
گویا طبل غرب‌زدگی همچنان صدا دارد.

undefined@basijaut

۲۰:۰۲

بسیج دانشگاه امیرکبیر
undefined undefinedمحور مقاومت، چالش‌ها و تهدید‌ها undefinedبررسی تحولات کشورهای منطقه در دوران پسا اسد با رویکرد نقش‌آفرینی جمهوری‌اسلامی undefinedنشست سوم: بررسی تحولات عراق undefined undefined باحضور جناب آقای ازرقی (کارشناس و مدیر گروه تجارت خارجی ایتان) undefined چهارشنبه ۳ بهمن ماه ساعت ۱۹. undefinedدر بستر مجازی ‌(لینک قبل از جلسه ارسال خواهد شد) undefined @basijaut
undefined #یادداشت| محور مقاومت، چالش‌ها و تهدید‌ها
undefinedنشست دوم: بررسی تحولات عراق undefinedundefined باحضور آقای ازرقی (فعال حوزه عراق)
undefinedبخش اول :
undefinedعراق و سوریه در دوران های مختلف تاریخ پیوستگی های قومیتی امنیتی و حاکمیتی داشته اند.با توجه به پیوستگی امینتی حاکمیتی این دو کشور اتفاق بزرگی مثل تغییر حاکمیت در سوریه به طور حتم اثراتی بر کشور عراق می‌گذارد همانطور که در سال های از بین رفتن حکومت صدام حکومت سوریه در معرض تهدید هایی قرار گرفت .
undefinedدر زمان ظهور داعش در عراق تهدیدی متوجه تمام مردم عراق شد که این تهدید بیرونی سبب شکل گرفتن اتحادی میان مردم عراق شد که با فتوای آیت الله سیستانی این اتحاد و جریان تبدیل به یک ساختار نظامی با عنوان حشد الشعبی شد. البته تاریخچه پدید آمدن گروه های مختلف در عراق مربوط به زمان داعش نیست اما تاریخچه انسجام این گروه ها همچون حشد الشعبی به آن زمان بر می‌گردد.پس می‌توان گفت نتیجه ی تهدید بیرونی برای عراق شکل گیری انسجامی میان مردم این کشور و گروه های متفاوت این کشور بود که به دفاع از خاک عراق منجر شد .
undefinedاز جمله تهدیدات دیگری که عراق در تاریخ با آن مواجه بوده تحولات سیاسی و شکل گرفتن جریان های سیاسی همچون جریان های سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ بوده است که مسئله شان دیگر مقاومت نیست و از آزادی و توسعه و... حرف می‌زنند که عملکرد عراق در مقابل این تهدیدات نتایج مثبتی همچون مقابله با تهدیدات بیرونی نداشته است .پس می‌توان گفت اکنون بیشتر از تهدید بیرونی تهدید های درونی است که برای عراق خطرناک به نظر می رسد.
undefined@basijaut

۱۲:۴۰

بسیج دانشگاه امیرکبیر
undefined #یادداشت| محور مقاومت، چالش‌ها و تهدید‌ها undefinedنشست دوم: بررسی تحولات عراق undefined undefined باحضور آقای ازرقی (فعال حوزه عراق) undefinedبخش اول : undefinedعراق و سوریه در دوران های مختلف تاریخ پیوستگی های قومیتی امنیتی و حاکمیتی داشته اند. با توجه به پیوستگی امینتی حاکمیتی این دو کشور اتفاق بزرگی مثل تغییر حاکمیت در سوریه به طور حتم اثراتی بر کشور عراق می‌گذارد همانطور که در سال های از بین رفتن حکومت صدام حکومت سوریه در معرض تهدید هایی قرار گرفت . undefinedدر زمان ظهور داعش در عراق تهدیدی متوجه تمام مردم عراق شد که این تهدید بیرونی سبب شکل گرفتن اتحادی میان مردم عراق شد که با فتوای آیت الله سیستانی این اتحاد و جریان تبدیل به یک ساختار نظامی با عنوان حشد الشعبی شد. البته تاریخچه پدید آمدن گروه های مختلف در عراق مربوط به زمان داعش نیست اما تاریخچه انسجام این گروه ها همچون حشد الشعبی به آن زمان بر می‌گردد. پس می‌توان گفت نتیجه ی تهدید بیرونی برای عراق شکل گیری انسجامی میان مردم این کشور و گروه های متفاوت این کشور بود که به دفاع از خاک عراق منجر شد . undefinedاز جمله تهدیدات دیگری که عراق در تاریخ با آن مواجه بوده تحولات سیاسی و شکل گرفتن جریان های سیاسی همچون جریان های سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ بوده است که مسئله شان دیگر مقاومت نیست و از آزادی و توسعه و... حرف می‌زنند که عملکرد عراق در مقابل این تهدیدات نتایج مثبتی همچون مقابله با تهدیدات بیرونی نداشته است . پس می‌توان گفت اکنون بیشتر از تهدید بیرونی تهدید های درونی است که برای عراق خطرناک به نظر می رسد. undefined️ @basijaut
undefined #یادداشت| محور مقاومت، چالش‌ها و تهدید‌ها

undefinedنشست سوم : بررسی تحولات عراق undefined
undefined باحضور آقای ازرقی (فعال حوزه عراق)

undefinedبخش دوم :
undefinedآیا تحولات عراق ممکن است باعث انحلال حشد الشعبی شود؟
undefinedانحلال حشد الشعبی و حذف آن به لحاظ سیاسی امکان پذیر نیست و صحبت هایی همچون انحلال این گروه صرفا برای تضعیف این گروه به کار می رود که در نتیجه ی آن شاید باعث محدود کردن حضور ایران در عراق یا تحویل تعدادی از پایگاه ها یا... شود.
undefinedتحولات عراق چه تاثیراتی بر ایران می گذارد؟
undefinedتاریخ نشان داده که تحولات کوتاه مدت عراق نمی‌تواند تاثیری بر ایران داشته باشد و حتی تهدید های بزرگ تری همچون حضور داعش در عراق نیز برای ایران تهدید بزرگی محسوب نشد. چیزی که در ایران بر آن تمرکز است تحولات داخلی و توجه به شکاف ها و اختلافات داخلی است.
undefinedبا توجه به عملکرد آقای السودانی به نظر شما تصمیم جمهور اسلامی در حمایت از آقای السودانی در انتخابات گذشته ی عراق درست بود؟
undefinedدر آن زمان تصمیم درستی شکل گرفت اما نکته ای که باید به آن توجه شود این است که برای یک طرح نباید صرفا به تاسیس آن فکر کرد بلکه باید برای تداومش هم برنامه ریزی جدی داشت.
undefinedاخیرا آقای مقتدی صدر در نجف حضورش را در رسانه ها پر رنگ کرده است آیا این به معنی تلاش برای معرفی خودش به عنوان راس مقاومت است یا دنبال ایجاد اتفاقات جدید در عراق است؟
undefinedمقتدی صدر در عراق خودش را راس مقاومت می بیند به طور مثال جایگاه خودش برای مقاومت عراق را همچون جایگاه سید حسن نصرالله برای حزب الله می داند اما می‌توان گفت این کارها بیشتر برای آماده کردن فضای انتخابات پیش روی عراق به نفع خودش است.
undefinedجمهوری اسلامی در انتخاباتی که نزدیک ۶ ماه دیگر در عراق انجام می‌شود چه باید بکند؟
undefinedجمهوری اسلامی نباید خط مقدم جریان انتخابات عراق قرار بگیرد صرفا باید تلاش خودش را بکند تا از گروه ها و جریان های هم فکر با خود حمایت کند که مقتدی صدر هم جزو گزینه هایی است که نمی‌توان آن را حذف کرد.
undefinedاز آنجایی که قبل از ظهور تحریر الشام بشار اسد حضور افراد سپاه قدس را در سوریه محدود کرد آیا امکان تکرار چنین پدیده ای در عراق وجود دارد؟
undefinedکیفیت حضور ما در عراق با کیفیت حضور ما در سوریه بسیار متفاوت است سوریه گروه هایی همچون حشد الشعبی ندارد و همین موضوع باعث حضور مستقیم نیروهای ایران در خاک سوریه می‌شود اما در عراق اینگونه نیست و در صورت وقوع چنین اتفاقی تهدید جدی به وجود نمی آید.
undefined@basijaut

۸:۲۶

1400.pdf

۲.۶۸ مگابایت

undefined انعکاس ۱۴۰، نشریه رسمی سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر منتشر شد...

undefined المقاومة فكرة والفكرة لا تموت
(مقاومت یک تفکر است و فکر هرگز نمی‌میرد)

undefined️ شماره ۱۴۰ (بهمن ۱۴۰۳)
undefined️ چرا در سوریه حاضر شدیم؟ (علی‌احمدی - ۴۰۲ مهندسی مواد)
undefined️میتوان به طرحی از مقاومت برای آینده امیدوار بود؟ ( محمد مرندی - ۴۰۲ مهندسی هوافضا)
undefinedلبنان و عراق در معرض تهدیدات (امیرعلی دهقان - ۴۰۲ مهندسی هوافضا)
undefinedآینده سوریه چگونه خواهد بود؟ (بنیامین بهروزیان - ۴۰۲ مهندسی عمران)
undefined️ سیاست مجال تحقق محالات (علیرضا شیرازی - ۴۰۲ مهندسی هوافضا
#انعکاس
undefined @basijaut

۹:۰۹