Photo Message
thumbnail

۱۲:۰۸

Photo Message
thumbnail

۱۲:۰۸

thumbnail
undefined #گزارش_تصویری#ضیافت_افطاری
undefined سَنَفطَرُ فِی القُدس، افطارمان در قدس
undefined ضیافت افطاری خانواده و ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت undefined
undefined️ یکشنبه؛ ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۳
undefinedسلف مرکزی دانشگاه علم و صنعت
undefined @basijiust

۱۲:۰۸

thumbnail
undefined #گزارش_ویدئویی#ضیافت_افطاری
undefined سَنَفطَرُ فِی القُدس، افطارمان در قدس
undefined ضیافت افطاری خانواده و ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت undefined
undefined️ یکشنبه؛ ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۳
undefinedسلف مرکزی دانشگاه علم و صنعت
undefined @basijiust

۱۸:۲۰

thumbnail
undefinedدعای ۴۴ صحیفه سجادیه فراز چهارمundefined
undefinedخداوند به منظور نشان دادن اهمیت ماه مبارک رمضان، برخی احکام ویژه برای این ماه تشریع کرده‌است که در ماه های دیگر وجود ندارد؛ این سختگیری‌ها به منظور وحدت مسلمانان در این ماه است تا جامعه جهانی مسلمان از برکات آن بی‌بهره نماند.
undefinedما از بسیاری از برکات احکام دقیق و حکیمانه الهی در ماه رمضان غافلیم و عقل بشری از درک کامل آنها عاجز است. با این‌حال، پیشرفت علوم به‌تدریج زوایای پنهان آثار این احکام را آشکار میکند؛ آثاری که در گذشته برای مسلمانان ناشناخته بود و تنها از روی تعبد به آنها عمل میشد. روزه ماه رمضان، به‌طور خاص باعث پالایش روح و آمادگی برای دریافت فیوضات الهی و معارف میشود؛ استعدادی که به گفته بزرگان با هیچ عبادت دیگری قابل دستیابی نیست. خداوند این فیض را در ماه رمضان ارزانی داشته است تا با بهره‌گیری صحیح از آن به برکاتش برسیم. اهمیت این ماه به حدی است که مومنان در پایان آن، برای از دست رفتن این فضیلت، ابراز اندوه کرده و آرزو میکنند که ای کاش تمام سال ماه رمضان بود و روزه همه سال برما واجب بود.۱۳۸۷/۰۶/۱۹علامه مصباح یزدی
#دعای_۴۴_صحیفه_سجادیه#مهمانی_دل undefined
undefined@basijiust

۱۸:۴۰

بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت
undefined undefined پایگاه بسیج دانشکده مهندسی راه‌آهن برگزار می‌کند: undefined مسابقه کتابخوانی کتاب《آفتاب غریب》 undefined به مناسبت ولادت با سعادت کریم اهل بیت ، امام حسن مجتبی(ع) undefined کتاب آفتاب غریب برش‌هایی کوتاه از زندگی و زمانه امام حسن(علیه‌السلام) است. مطالعه و درک زمانه و زندگی هر یک از ائمه معصومین از اهمیت زیادی برخوردار می‌باشد و زمانه هر یک از امامان ویژگی خاصی داشته است. اما زندگی نورانی امام حسن(علیه‌السلام) داستانی متفاوت دارد . انگار غربت علی (علیه‌السلام) تماما به پسر بزرگ به ارث رسیده است. undefined همراه با جوایز نفیس نقدی : undefined نفر اول ۴۰۰ هزار تومان undefined نفر دوم ۳۰۰ هزار تومان undefined نفر سوم ۲۰۰ هزار تومان undefined مهلت ثبت نام تا جمعه ۲۴ اسفند ماه undefinedبرای ثبت نام از طریق سایت نگارستان اقدام کنید. https://negarestan.iust.ac.ir undefined تاریخ برگزاری آزمون مجازی       دوشنبه ۲۷ اسفند ماه undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined undefined @basijiust
#اطلاعیه📣
شركت كنندگان محترم مسابقه کتابخوانی کتاب آفتاب غریب  كه قصد تهيه كتاب را دارید ( به صورت مجازى و رایگان ) براى دریافت کتاب و كسب اطلاعات بيشتر به آيدى زير مراجعه فرمايید.@basij_railway
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined @basijiust

۷:۱۰

-530833662_1396936794.pdf

۵۸۵.۶۶ کیلوبایت

#نامه | تعیین حداقل دستمزد، مهم ترین آزمون دولت
undefined نامه ۶۰۰ تشکل دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور خطاب به وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی جناب آقای دکتر میدری
undefinedهمانطور که مستحضر هستید ایام تعیین حداقل دستمزد به نوعی نمایشی از رویکرد دولت نسبت به مسئله کلان عدالت اجتماعی می باشد. این موضوع به نوعی تقاطع و محل زورآزمایی دو نوع نگاه به اقتصاد می باشد. نوع اول نگاهی که به افزایش شاخص زندگی، بهبود معیشت، توزیع بهتر ثروت و در نهایت افزایش قدرت خرید عموم جامعه که منجر به رشد تولید می شود معتقد است و نوع نگاه دوم که سرکوب دستمزد را طلب می کند و به دنبال ارزان سازی نیروی کار چه از نظر دستمزد و چه از نظر ایمنی جانی و امنیت شغلی است.
undefinedلذا مطالبه اصلی جریان دانشجویی در این شرایط افزایش قابل توجه و همپای تورم حداقل حقوق کارگران می باشد. کاهش افسار گسیخته ارزش پول ملی قطعا تبعات اقتصادی بسیار بیشتری را در آینده نزدیک به بار خواهد آورد و حتی اگر حداقل حقوق به اندازه تورم اعلامی نیز افزایش یابد معلوم نیست بتواند نیاز های معیشتی را تامین نماید.
undefined @basijiust

۱۸:۵۳

thumbnail
undefined مقام معظم رهبری:امام حسن مجتبی(ع) شجاع‌ترین چهره‌ی تاریخ اسلام است. ایشان حاضر شدند خود را و نام خود را در میان دوستان نزدیک شان فدای مصلحت واقعی کنند و تن به صلح بدهند. برای اینکه دیدبانی اسلام و حفاظت از قرآن و هدایت نسلهای آینده تاریخ را در موقع خود انجام دهند.
undefined میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) بر عموم شیعیان جهان مبارک باد.
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined @basijiust

۱۰:۴۳

thumbnail
undefinedدعای ۴۴ صحیفه سجادیه فراز پنجمundefined
undefinedدر قرآن، نزول قرآن با فعل ماضی (إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ) که نشان‌دهنده یک اتفاق در گذشته است. اما نزول ملائکه با فعل مضارع(تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ) بیان شده که دلالت بر استمرار دارد. به همین دلیل اکثریت قاطع علمای اهل سنت و همه علما و محدثین شیعه بر این باورند که شب قدر با تمام ویژگی هایش، هر سال در ماه مبارک رمضان تکرار میشود و ملائکه در آن شب نازل میشوند.
undefinedدر اینجا پرسشی مطرح میشود و آن اینکه پس از آنکه قرآن نازل شد و ملائکه ماموریت خویش را در انزال قرآن بر قلب پیامبر(ص) به انجام رساندند، ملائکه در شب قدر بر چه‌کسی نازل میشوند و حامل چه پیامی هستند؟ روشن است که افراد عادی ادعا ندارند که نزول ملائکه در شب قدر را درک می‌کنند، در حالی که قرآن بیان میکند این واقعه هرسال اتفاق می‌افتد؛ پس بعد از پیامبر هم کسی هست که ملائکه بر او نازل میشوند و او کسی نیست جز حجت خدا و امام زمان (عج).
undefinedملائکه در شب قدر برای دوکار نازل میشوند اول اظهار ادب و عرض سلام خدمت صاحب الزمان و دوم مقدرات سال را بر امام زمان عرضه میکنند و تقدیراتی که به مرحله قضا و حتمیت رسیده‌اند به آن امام عرضه میشوند.اما پرسشی مطرح میشود که اگر امام در هرحال به هرچیزی آگاه است و چه نیازی به نزول ملائکه برای رساندن مقدرات به امام است؟ پاسخ این است که ائمه اطهار هروقت بخواهند میدانند؛ در روایتی از امام حسن عسکری(ع) آمده است که دلهای ما ظرف مشیت خداست، پس هروقت خداوند اراده کند و صلاح بداند در قلب ما نیز ظهور کرده ما نیز خواهیم دانست. وقتی انسان همه‌چیزش را در اختیار خدا گذاشت و خدا میگوید من چشم و گوش تو هستم دل هم میتواند باشد و اراده نیز اراده خدایی میشود و خواست خدا در خواست اولیای خدا تبلور پیدا میکند؛ آنها نمیخواهند چیزی را که خدا نمیخواهد.
undefinedآن کسی که نه‌تنها واجبات را، هرچه را که احتمال میدهد خدا دوست دارد به آن اهمیت میدهد، تا آنجایی که توان دارد مستحبات هم ترک نمیکند و طبعا نه کار حرامی مرتکب میشود نه حتی کار مکروهی؛خداوند هم کارهای چنین کسی را متکفل شده و همه چیزش را عهده‌دار شود.۱۳۸۷/۰۶/۲۰"علامه مصباح یزدی"
#دعای_۴۴_صحیفه_سجادیه #مهمانی_دل undefined#نور_ایمان undefinedundefined@basijiust

۱۵:۴۱

thumbnail
undefined #توییت بسیج دانشجویی علم و صنعت در خصوص اقدامات شورای کار و #آقای_میدری در خصوص افزایش حقوق #کارگران
undefined اقدام جسورانه #شورای_کار و وزیر محترم رفاه، جناب آقای میدری -که البته از ایشان با موضع گیری ها و سابقه عدالت‌خواهانه‌شان جز این انتظار نمی‌رفت- در حمایت از کارگران، بسیار ستودنی بود.
اما شایان توجه است که این حمایت اگر به پایداری تولید و کارآفرینی گره نخورد، این خودِ #کارگران خواهند بود که نهایتاً در این اقتصاد متورم آسیب خواهند دید.ضروری است که دولت هم‌زمان با این اقدام، برای #کارفرمایان کم‌تر برخوردار از #تسهیلات بانکی، مالیاتی و بیمه ای نیز چتر حمایتی بگستراند تا بار تولید بر زمین نمانده و چالش‌هایی نظیر تعدیل نیرو رقم نخورد. حمایت اگر متوازن نباشد، به ضد خود تبدیل می‌شود.
#میدری#افزایش_دستمزد#حداقل_حقوق_کارگران
undefined @basijiust

۱۷:۱۸

thumbnail
undefinedدعای ۴۴ صحیفه سجادیه فراز ششمundefined
undefinedدر کدام مرحله از روزه داری هستیم؟اصل روزه، تمرین برای خودداری است اما این همین است و بیش ازین نمیتوان از روزه استفاده کرد؟ این قدم اول است. اگر بخواهیم مرتبه بندی کنیم صدها مرتبه میتوان برایش معین کرد اما ۴ مرحله مشخص دارد مرحله اول: کفِّ از مفطرات است؛ خودداری کردن از چیزهایی که روزه را باطل میکند.مرحله دوم: خودداری از همه گناهان است. نه تنها از خوردنی ها و آشامیدنی ها و چیزهای دیگری که روزه را باطل میکند بلکه تمرینی است که آدم در این یک ماه از همه گناهان خودداری کند.مرحله سوم: خودداری از چیزهایی حرام نیست اما خدا دوست ندارد؛ از مشتبهات و مکروهاتاما مرحله آخری است که مربوط به خواص است و در آخر دعا به آن اشاره شده است و آن این است که این یک ماه آدم خودش را وقف خدا کند؛ هیچ کاری برای غیرخدا انجام ندهد.
undefinedروح این که روزه تشریع شده و به این اندازه اهمیت داده شده، ماه رمضان این‌قدر تشریفات برایش قائل شدند، شب قدر و نزول قرآن و همه این موارد، برای این است که «لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ»؛ برای این که شما آدم منضبطی شوید، قانون‌پذیر باشید و مقررات را رعایت کنید، البته مقررات الهی.
#دعای_۴۴_صحیفه_سجادیه #مهمانی_دل undefined#نور_ایمان undefined
undefined @basijiust

۱۱:۰۲

thumbnail
undefinedدعای ۴۴ صحیفه سجادیه فراز هفتمundefined
undefinedپرسشی اساسی به ذهن خطور میکند و آن اینکه خداوند در برابر تکالیف به ما پاداش میدهد و یا گناهانمان را میبخشد یا مارا از نعمت دنیوی و اخروی بهره‌مند می‌سازد؛ اما نه از عبادات ما سودی میبرد و نه از گناهان ما زیانی میبیند. اگر اینگونه است پس فلسفه این همه تکلیف سخت چیست؟ چرا خداوند مغفرت و رضایت خود را مشروط به انجام این تکالیف سخت کرده‌است؟
undefinedانسان زمانی به مقام خلیفة‌اللهی می‌رسد که همه چیزش را در مقابل خدا ببازد و عبد حقیقی باشد. سر اینکه این سختی ها به ما شده، برای این است که ما بنده بودن خود را بفهمیم. وقتی تکلیفی معین میکنند، اگر درست و دقیق انجام دادیم و هیچ چشم داشتی هم نداشتیم، پیداست که این بنده است. اما اگر تنبلی کردیم که حالا خسته هستیم، امروز هوا گرم بود و الی آخر... این معنایش این است که ما یک اراده مستقلی داریم در مقابل خدا. خداوند میگوید: بکن، اما من یک اراده دیگری دارم، پس این اراده من مال خدا نیست، تابع او نیست؛ پس در این اراده بندگی ندارم. برای اینکه من بنده کامل بشوم باید شرایطی بیاید، تکالیفی پیش بیاید من با تجربه و تمرین ها ثابت بکنم که من در تمام مراحل بنده ام و از خود اراده نداریم هرچه تو میگویی همان است.
undefinedتعبد به شریعت و انجام دقیق احکام دین، مارا در مسیر تقرب قرار می‌دهد. این پیروی محدود در واجبات، مارا مطیع می‌سازد و آرام‌آرام در مستحبات و نوافل نیز مطیع خواهیم شد و عاشقانه به امر عبودیت مشغول خواهیم شد. عبد حقیقی باید تابع محض باشد نه طاغی
"علامه مصباح یزدی"
#دعای_۴۴_صحیفه_سجادیه #مهمانی_دل undefined#نور_ایمان undefined
undefined@basijiust

۱۲:۱۰

thumbnail
undefinedدعای ۴۴ صحیفه سجادیه فراز هشتم و نهمundefined
undefinedنماز، از مهمترین عبادات در اسلام است و به عنوان ستون دین معرفی میشود؛ شاید یکی از وجوه اهمیت نماز در بین عبادات بُعد تمرینی آن باشد. درحالی که همه عبادات بُعد تمرینی دارند، اما این بعد در نماز واضح تر و تاثیرگذارتر است. یکی از ابعاد تمرینی نماز، رعایت اوقات آن است. نظم و انضباط در انجام نماز، که شامل توجه به اوقات و اقامه آن در وقت فضیلت میشود، می‌تواند به یک برنامه تمرینی قوی و موثر برای انسان سالک تبدیل شود و او را منظم بار آورد. اگر کسی می خواهد منضبط باشد، اولین شرطش این است که وقت کارهایش را رعایت کند، اگر وقت رعایت نشد کار ها یکی پس از دیگری ترک و فراموش می شود. آن برنامه ای موفق خواهد بود که شخص اهتمام به رعایت وقتش را داشته باشد. این است که وقتی امام سجاد (ع) درباره نماز از خداوند توفیق می خواهد، به خصوص با چند تعبیر درباره وقت نماز تاکید می کند که خدایا اوقات نماز را به ما بشناسان و به ما توفیق بده که نماز را در وقتش ادا کنیم.
undefinedخشوع در نماز یک امر قلبی است که اثر آن در رفتار ظاهری فرد نمایان میشود و به آن خضوع میگویند. خشوع در نماز وقتی حاصل میشود که دل بشکند، دل ببازد. شاید نزدیک ترین واژه فارسی در مقابل خشوع فروشکستن است.
undefinedاین پرسش بوجود می‌آید که چه راهی برای رسیدن به خشوع قلبی و در نتیجه خضوع در رفتار وجود دارد؟ پاسخ این است که اگر انسان عظمت خداوند و ناچیزی خود را درک کند، حالتی از شکستگی در او شکل میگیرد که به تمامی وجود او نفوذ میکند.ساده ترین راه این است که به عظمت آفرینش فکر کند که کهکشان ها، این عالم به این پهناوری که گاهی از یک ستاره تا ستاره‌ای دیگر میلیاردها سال نوری فاصله هستمن چی هستم؟ عالم در مقابل اراده او چیست؟
"علامه مصباح یزدی"
#دعای_۴۴_صحیفه_سجادیه #مهمانی_دل🌷#نور_ایمان undefined
undefined@basijiust

۱۲:۴۵

thumbnail
undefinedمقام معظم رهبری:وقتی‌‌‌که آن ضربت غدرآمیز بر فرق مبارک امیر المؤمنین علیه‌‌‌السّلام وارد شد، منادی در کوفه فریاد بر آورد: «تهدمت و الله ارکان الهدی»؛ پایه‌‌‌های هدایت ویران شد. و مردم فهمیدند که چه اتفاق افتاده است. آن محبوب دلها را، اگرچه نافرمانی‌‌‌اش می‌‌‌کردند، اما دوست می‌‌‌داشتند. کسی نمی‌‌‌توانست امیر المؤمنین علیه‌‌‌السّلام را دوست نداشته باشد.
undefined شهادت مولی‌الموحدین امیرالمومنین علی(ع) را بر عموم شیعیان جهان تسلیت عرض می‌نمائیم.
undefined @basijiust

۲:۱۸

thumbnail
undefinedدعای ۴۴ صحیفه سجادیه فراز دهمundefined
undefinedقرآن به عنوان کتابی جامع، برخلاف رسالة عملیّه یا یک کتاب حقوقی، احکام را به طور مستقل بیان نمیکند و روش تربیتی-هدایتی قرآن این است که هر موضوعی همزمان با دستورهای اخلاقی و تربیتی مطرح شود. بنابراین چنین نیست که هر امری در قرآن واجب و هر نهیی، حرام باشد بلکه برخی از اوامر، مستحب و برخی نواهی، مکروه‌اند. تشخیص نوع این اوامر و نواهی به عهده فقیهان است. زحمات فقها در استنباط احکام، به مردم کمک میکند تا درک بهتری از احکام الهی داشته باشند. با این‌حال هیچ‌کدام از رساله‌ها، کتاب دستورالعمل اخلاقی و تربیتی نیست و این ویژگی انحصاری قرآن است که همه مسائل را به طور همزمان بیان فرموده است.
undefinedبه دلیل اینکه در قرآن و روایات معصومین مباحث مختلفی در کنار هم مطرح شده، تنها کسانی که اهل تخصص هستند مجاز به مراجعه به آیات و روایات و اقتباس از آنها می‌باشند. روایات نیز همچون قرآن دارای محکم و متشابه، مطلق و مقید، عام و خاص و تضادهای فراوان هستند و بازشناسی این موارد کار هرکس نیست. فردی که بدون تخصص به آیات و ورایات مراجعه کند، بجز گمراهی نتیجه ای نخواهد داشت و بسیاری از ایرادهایی که به دین وارد میشود، ناشی از جهل به این مسائل است.
undefinedبرای مثال، اگر کسی درباره حقوق زن و شوهر مراجعه کند، ممکن است مطالبی درباره حاکمیت مرد و اطاعت زن بیاید، درحالی که از سوی دیگر مطالبی را خواهد دید که نشان‌دهنده عدم جواز تحمیل این امور بر همسر است. بدون تخصص، فرد ممکن است بین این تعارضات دچار سردرگمی شده و تنها بخش‌هایی راکه مطابق میل خود است انتخاب کند.بسیاری از افراد جامعه حتی به ساده‌ترین وظایف دینی خود واقف نیستند و این ناآگاهی میتواند به انحراف منجر شود. افراط و تفریط در زمینه دین خطرناک است و باعث می‌شود جوانان به این نتیجه برسند که احکام دین در جامعه امروز قابل اجرا نیست و به سراغ فرهنگ‌های بیگانه بروند.
undefinedمشکلات و چالش های جامعه اسلامی امروز نیاز به تحقیقات عمیق و تخصصی در مسائل و ارزش‌های دینی دارد تا احکام دین به درستی کشف و ارائه شود.
"علامه مصباح یزدی"
#دعای_۴۴_صحیفه_سجادیه #مهمانی_دل undefined#نور_ایمان undefined
@basijiust

۱۸:۰۰

thumbnail
undefinedدعای ۴۴ صحیفه سجادیه فراز یازدهمundefined
undefinedقاعده کلی قرآن این است که هرکس عمل خیر یا شر به اندازه ذره‌ای انجام دهد، پاداش یا عذاب آن را میبیند اما در مورد توبه داریم که اگر توبه واقعی و قطعی باشه گناهان انسان پاک میشود؛ در نتیجه ممکن است این سوال پیش بیاید که آیا در بین آیات قرآن تناقض وجود دارد؟ از مجموع آیات قرآن میتوان دریافت که رابطه‌ای بین اعمال وجود دارد که بعضی از آنها میتواند تاثیر اعمال دیگر را خنثی نماید.
undefinedدیدگاه شیعی به تاثیر و تاثیرپذیری اعمال در یکدیگر به صورت خطی و مساوی نگاه نمیکند. در برخی موارد یک عمل بد میتواند اثر یک عمل خوب را از بین ببرد برای مثال منت گذاشتن بر فقیر باعث از بین رفتن ثواب صدقه میشود. برخی از کارها نیز میتواند اثر یک عمر عبادت را از بین ببرد مانند جسارت و توهین به پیامبر.
undefinedدر طرف مقابل نیز اعمال نیک اثر اعمال زشت را از بین می‌برند. در آیات متعددی از قرآن کریم به این امر اشاره شده است؛ ازجمله اعمالی که در قرآن باعث پاکی انسان می‌شود، نماز است. در روایتی از امام معصوم آمده است که اگر به گناهی مبتلا شدید تلاش کنید پس از آن دو رکعت نماز بخوانید. توبه نیز دارای چنین اثری است در قرآن به آن اشاره شده است.
undefinedیک قطره اشک در عزای حضرت سیدالشهدا که نشانه محبت و ارتباط قلبی با آن عزیز و جد بزرگوارش باشد، دارای چنان برکتی دست که با سالیان سال عبادت قابل مقایسه نیست؛ چراکه پیامش، محبت، اکرام و احترام به رسول خدا(ص) و اهل‌البیت گرامیشان است.
"علامه مصباح یزدی"
#دعای_۴۴_صحیفه_سجادیه #مهمانی_دل undefined#نور_ایمان undefinedundefined@basijiust

۱۲:۳۱

thumbnail
undefinedدعای ۴۴ صحیفه سجادیه فراز دوازدهمundefined
undefinedچرا ائمه معصوم به وجود نازنین خود نسبت گناه میدادند و به همین جهت، استغفار میکردند؟ شاید بدین جهت باشد که کمال بندگی به این است که بنده در مقام اظهار عبودیت در پیشگاه حضرت حق، خود را یک مجموعه تهی ببیند؛ خود را حقیقتا فقیر محض بداند. منشا هر زشتی و عیبی را همین فقر و نداری بداند؛ بنابراین، آن بزرگواران همه عیب‌ها، زشتی‌ها و پستی‌ها را از بنده میدیدند و رفع آن را به خداوند منسوب میدانستند. پس تمام عزت‌ها از خداست چون اگر داده‌های خدا نباشد، بنده ذلیل‌ترین است.
undefinedرفتن به درگاه خداوند نیازمند استحقاق و اهلیت است؛ اما انسانی که میبیند خودش چیزی ندارد و هرعمل نیکی که انجام داده، از لطف و توفیق الهی بوده‌است، از خدا می‌خواهد که بخاطر کسانی که نزد او احترام دارند به او رحم کند و به هرچیزی که احتمال احترام نزد خدا را دارد، متوسل میشود.
undefinedامام سجاد(ع) بین نگاه خود به فضل و رحمت الهی و ناچیزی خود در نوسان بودند. هنگام توجه به کرم الهی، از خدا خواستند در ماه رمضان توفیق بهترین عبادات را نصیبشان کند، اعمالی که حتی فرشتگان به آن درجه از فضیلت نرسیده‌اند و هنگام توجه به ناچیزی خود، خدا را به حق ماه رمضان و عبادت‌کنندگان در آن قسم میدادند تا مشمول فضل خدا شوند.
undefinedدر شب‌های ماه رمضان، ما نیز به شفیعانی چون امیرالمؤمنین(ع) متوسل می‌شویم؛ بزرگوار عزیزی که مقام والایش نزد خداوند بینظیر است. یک نگاه او کافی است که به برکتش دوستان و پیروانش آمرزیده شوند. ما باید از خدا بخواهیم که به حق مقام امیرالمؤمنین ما را از دوستان و پیروان او قرار دهد و مشمول عنایات خاصش گرداند.
"علامه مصباح یزدی"
#دعای_۴۴_صحیفه_سجادیه #مهمانی_دل undefined#نور_ایمان undefined
undefined@basijiust

۱۶:۵۵

بازارسال شده از KHAMENEI.IR
thumbnail
undefined حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی، امشب در پیامی تلویزیونی اهمیت راهپیمایی امسال روز جهانی قدس را بیشتر از سال‌های قبل ارزیابی و تأکید کردند: «إن‌شاءالله راهپیمایی امسال، یکی از بهترین، پرشکوه‌ترین و باعزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود.» ۱۴۰۴/۱/۷
undefined Farsi.Khamenei.ir

۱۸:۱۱

thumbnail
مقام معظم رهبری:
undefined روز قدس نشان‌ دهنده‌ ی صف ‌بندی حق و باطل، صف ‌بندی عدل در مقابل ظلم است.
undefined در آستانه‌ی روز قدسیم؛ روز قدس بسیار مهم است. صرفاً این نیست که ما از یک ملّت مظلومی که از میهن خود و از خانه‌ِی خود رانده شده داریم دفاع میکنیم؛ ما در واقع داریم با این کارمان با یک نظام سیاسی ظالمانه و استکباری مبارزه میکنیم. امروز دفاع از فلسطین، دفاع از حقیقت است؛ حقیقتی بسیار گسترده‌تر از مسئله‌ی فلسطین. امروز مبارزه‌ی با رژیم صهیونیستی مبارزه با استکبار است، مبارزه با نظام سلطه است. همچنان‌که می‌بینید شما که علیه رژیم صهیونیستی حرف میزنید، آن مسئول و سیاستمدار آمریکایی، احساس دشمنی و خصومت با شما میکند؛ احساس میکند که به او ضربه زده‌اید؛ واقع قضیّه هم همین است. بنابراین روز قدس را باید بزرگ دانست، راهپیمایی روز قدس هم خیلی مهم است.
#روز_قدس
undefined @basijiust

۷:۲۸

thumbnail
undefinedدعای ۴۴ صحیفه سجادیه فراز سیزدهمundefined
undefinedامام سجاد(ع) در این فراز از دعا به انسان یادآوری میکنند که برای رسیدن به هدف، علاوه بر طلب توفیق، باید از خداوند رفع موانع آن را نیز خواست. زیرا تحقق یک هدف، مستلزم وجود شرایط مناسب و نبود موانع است.
undefinedالحاد یا ملحد معمولا برای کسانی بکار میرود که منکر خدا یا دین هستند اما اصل لغت به معنای میل از حق و انحراف است. در قرآن نیز این مفهوم وسیعتر از انکار خدا بوده و هرگونه انحراف نسبت به توحید را شامل میشود.
undefinedقرآن کریم به نمونه‌هایی ازین انحرافات اشاره میکند؛ داستان بلعم باعورا نمونه‌ای ازین خطر است که نشان میدهد هیچکس از انحراف مصون نیست. همه ما در معرض همه‌گونه خطری هستیم؛ جز آنکه خدا انسان را حفظ کند.
undefinedاگر انسان ولایت اهل‌البیت(ع) را داشته باشد باید راه اهل‌البیت را برود و اگر زمانی انسان گناهی مرتکب شد باید زود از آن توبه کند. البته چیزیکه بتواند انسان را در مقابل همه شبهات مقاوم نموده و همه انگیزه‌های کفر را نابود سازد، جز ولایت اهل‌البیت نیست.
"علامه مصباح یزدی"
#دعای_۴۴_صحیفه_سجادیه #مهمانی_دل undefined#نور_ایمان undefined
undefined@basijiust

۹:۲۳