عکس پروفایل کدبانوشوک

کدبانوشو

۳,۸۸۰عضو
thumnail
سلام به فصل زیبای زمستان سلام به اولین روز از دی ماه
سوز و سرمای گلستانت بخیرعطر باران، بوی بستانت بخیرتیشه زن بر ریشه های این خزانناله های بت پرستانت بخیرزیر پا افتاده این پائیز پیرفرش زیبای مهستانت بخیرجان به سر شد ماه آذر، دی رسیداولین روز زمستانت بخیر🤍undefined
کـــدبـانــوشــــوundefined

۶:۱۷

thumnail
مرغ شکم پر ازون غذاهای مجلسیه که شاید خیلی ها براشون سخت بیاد یا بترسن که خوب درنیاد! اما با نکاتی که بهت میگم دیگه نگران نباش و دست به کار شو 🤌بخصوص برای شب #یلدا این #مرغ_ترش _شکم_پر محشره و حسابی سفره تون رو زیبا میکنه 🫰
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedمواد لازم برای یک عدد مرغ - من دوبرابر درست کردم مرغ با پوست بین ۱.۵تا ۲کیلو -موقع خرید دقت کنید که پوست روش سالم باشه، اگر بیشتر از دو‌ کیلو باشه ممکنه خوب نپزه و مزه ها به خوردش نمیره ،حتما سعی کنید تازه بخرید و فریزری استفاده نکنید،گ .زعفران فت و فراوون دم کنیدundefinedمواد مرینیت: زعفران غلیظ یک چهارم پیمانه ،نمک یک قاشق چایخوری،فلفل سیاه ،فلفل قرمز،پاپریکا ،پودر سیر،پودر پیازیک دوم ق چ، آب لیمو تازه دو ق چundefined️مواد داخل شکم:میزانش بنا به سلیقتون میتونه کم و زیاد شه پیاز خلالی یک عدد -زردچوبه و فلفل سیاه مقداری گردو ریز خورد شده طوری که به دندون بیاد یک چهارم لیوانآلوچه ترش و آلو خورشتی ،هر آلویی که طعمشو دوس دارید،من ترش و کمی ملس استفاده کردم ،دو لیوان بزارید توی آب یک ساعت خیس بخوره اگر خیلی خشک و سفته تو کمی آب جوش چند قل بزنه که نرم شه تا آبش کشیده شه و آبکش کنید .انار دون شده یک دوم پیمانه ،من از انار ترش شمال که دون نرمی داره و بهش ناردونی میگن استفاده کردم..رب انار ترش دو ق چ رب آلوچه ملس دو ق چدرصورت نیاز آب انار یا آب معمولی ۳ق س مواد برای پختن مرغ:یه پیاز خورد کنید تفت بدید با یکی دوتاهویج‌و یه نصفه فلفل دلمه کمی تفت بدید و مابقی مواد میانی که اضافه اومده رو با نصف لیوان آب داخلش بریزید و‌مرغهای سرخ شده رو روش بزارید.تایم پخت حداقل ۲.۵ساعت با دمای ملایمه اگر داخل فر میپزید دمای ۱۷۰درجه ۳ساعت زمان میبره،یک تا یک و نیم ساعت با فویل بپزه و بعد فویل رو بردارید تا مرغ هم سرخ بشه .یک شب قبل مرغ رو مزه دار کنید و صبح مهمانی داخل شکم رو پر کنید و سرخ کنید بزارید روی گاز ،سه ساعت به شام‌مونده زیر گازو روشن کنید تا بپزه.من داخل فربا دمای ۲۰۰درجه گذاشتم سرخ بشه در حدیکه طلایی بشه حدود ۱۵دقیقه،
وقتی داخل فر میزارید همه قسمتها خوب سرخ میشه و چون‌جابجاش نمیکنید شکلش خراب نمیشه ولی داخل تابه هم‌میتونید سرخ کنید بعد بپزید ..‎‌‌‌‌
undefined سوالی داشتی من اینجامundefined@kadbanoshu....@zahrarrrr#کیک#شیرینی#دسر#ژله#حلوا#غذا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefined لطفا گزینه (عضویت) رو بزنید تا عضو کانال خودتون بشین مرسی undefinedundefined#پيشنهاد_به_مجلهundefinedعضوشوید

۱۴:۲۵

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

این لیست رو جایی ذخیره کنید داشته باشید بسیار کاربردیه.
هر پیمانه شیرینی پزی معادل یک لیوان 250 میلی لیتری است.
===================
جدول اندازه گیری
بهتره یک عدد ترازوی آشپزخانه توی خونه داشته باشید.
کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند :
یک لیوان آرد 150 گرم
یک لیوان شکر 230 گرم
یک لیوان کشمش 180 گرم
یک لیوان پودر قند 160 گرم
یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم
یک لیوان روغن مایع 220 گرم
یک لیوان ماست 200 گرم
یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم
یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم
یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم
یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم
1 پیمانه آرد 150 گرم
1 پیمانه شکر 200 گرم
1 پیمانه روغن 200 گرم
1 پیمانه شیر 250 گرم
1 قاشق سوپخوری روغن
20 گرم
1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم
1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم
1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم
1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم
1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم
1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم
1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم
1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم

کـــدبـانــوشــــوundefined

۱۶:۳۳

thumnail
راحت ترین روشهای درست کردن کیک هویچ همین آموزش امروز هست و میتونید یه کیک هویج گردوی خوشمزه توی خونه به راحتی آماده کنیدundefinedهویج ۳عدد متوسط(۲۷۰گرم)تخم مرغ ۳عددشکر یک و نیم پیمانهروغن یک پیمانهوانیل یک چهارم ق.چگردو۵۰تا۱۰۰گرم(نصف پیمانه)بکینگ پودر ۱ق.غآرد قنادی ۲ پیمانه
تخم مرغ همدمای محیط رو با شکر روغن وانیل و هویج داخل مخلوط کن میریزیم.مایه ای که بدست میادو داخل ظرف میریزیم و آرد الک شده بکینگ پودر و گردو رو اضافه میکنیمو خوب هم میزنیم.(از دو قاشق گلاب یا پودر دارچین هم بسته به تمایلتون داخل مایه کیک میتونید استفاده کنید)مایمون که آماده شد داخل قالب چرب و آرد پاشی شده میریزیمو تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰درجه میذاریم به مدت ۵۰دقیقه.(دمای فر برقی ۱۵۰دمای فر گازی۱۶۰_۱۷۰)
این کیک هویج راحتو خوشمزه رو امتحان کنیدو از بافتو طعمش لذت ببریدundefinedundefined
#کیک_هویج #کیک_هویج_گردو


‎‌‌‌‌
undefined سوالی داشتی من اینجامundefined@kadbanoshu....@zahrarrrr#کیک#شیرینی#دسر#ژله#حلوا#غذا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefined لطفا گزینه (عضویت) رو بزنید تا عضو کانال خودتون بشین مرسی undefinedundefined#پيشنهاد_به_مجلهundefinedعضوشوید

۱۶:۳۵

thumnail
با این دستور یه کیک خیلی خوش عطر و طعم و‌خوش بافت دارید که ماندگاری عالی داره undefined
مواد لازم :تخم مرغ ۳عددوانیل نوک ق چشکر ۲۰۰گرمماست ۶۰گرم روغن ۱۰۰ گرمشیر ۶۰گرمآرد ۲۲۵گرم هویج ۱۰۰گرم بکینگ پودر ۱ق غگردو ا فنجان پودر دارچین ۱ق چ سرخالی
قالب مناسب سایز ۲۳ تا۲۵سانت مدت زمان پخت حدود ۴۰تا۵۰دقیقه در فر ۱۶۰تا۱۷۰درجه
‎‌‌‌‌
undefined سوالی داشتی من اینجامundefined@kadbanoshu....@zahrarrrr#کیک#شیرینی#دسر#ژله#حلوا#غذا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefined لطفا گزینه (عضویت) رو بزنید تا عضو کانال خودتون بشین مرسی undefinedundefined#پيشنهاد_به_مجلهundefinedعضوشوید

۱۶:۳۶

thumnail
اگه بار اولته میخوای درست کنی حتما امتحان کن ساده تر از این رسپی ندارییم.

مواد لازم:قارچ۲۵۰ گرمتخم مرغ ۱عددبکینگ پودر نوک قاشق غذا خوریآرد ۳قاشق پرادویه:نمک،فلفل،پاپرییکا،زردچوبهبرای طعمی متفاوت می‌تونید به آردتون ادویه‌های خاص مثل آویشن اضافه کنید.خیلیا هم زنجبیلیشو درست میکننبا زعفران هم میتونی حسابی خوشرنگش کنی. تخم مرغ و آردو ادویه ها و بکینگ پودر(راز پفکی شدن قارچامون همیینه)رو که مخلوط کردیم ،کم کم بهش روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک مایع رقیق و شل داشته باشیم. قارچتو شستی خوب بزار خشک بشه اگه نه روغن داغ میپاشه
قارچامون رو پوست مگیریم اگ بی لک بود نیاز نیستقارچ‌های تازه با کلاهک بسته برای سوخاری بهترن. (سعی کنید نشورید چون آب میندازه موقع سرخ کردن) ده دقیقه داخل موادمون میزاریم بعدش داخل پودر سوخاری میزنیم و داخل روغن داغ داغ با شعله متوسط سرخ میکنیم.من برای راحتی کارم از سیخ چوبی استفاده کردمنوشجونتونundefined


‎‌‌‌‌
undefined سوالی داشتی من اینجامundefined@kadbanoshu....@zahrarrrr#کیک#شیرینی#دسر#ژله#حلوا#غذا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefined لطفا گزینه (عضویت) رو بزنید تا عضو کانال خودتون بشین مرسی undefinedundefined#پيشنهاد_به_مجلهundefinedعضوشوید

۱۶:۴۲

thumnail
کیک کرم دار یک مدل کیک نیمه تر هست مواد کیکundefinedآرد : ۱۷۰ گرمتخم مرغ: ۳ عددشکر: ۱۲۰ گرمشیر: نصف لیوانروغن مایع: نصف لیوانبکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوریزست لیمو: نصف قاشق چایخوریمواد کرمundefinedشیر یک لیوان زرده تخم مرغ یک عددآرد ۳ قاشق غذاخورینشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوریشکر پنج قاشق غذاخوریکره ۱ قاشق غذاخوریوانیل کمیبرای تزیینتوت فرنگی( یا هر میوه ای دوست دارید)پرک بادام


‎‌‌‌‌
undefined سوالی داشتی من اینجامundefined@kadbanoshu....@zahrarrrr#کیک#شیرینی#دسر#ژله#حلوا#غذا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefined لطفا گزینه (عضویت) رو بزنید تا عضو کانال خودتون بشین مرسی undefinedundefined#پيشنهاد_به_مجلهundefinedعضوشوید

۱۶:۴۲

thumnail
نون شکلاتی
مواد لازم :آرد فانتزی. ۲۹۰ گپودر کاکائو تیره. ۱۰ گآب. ۱۹۵-۱۸۵گمخمر. ۵ گ شکر. ۲۰ گنمک. ۶ گکره. ۳۵ گ
‎‌‌‌‌
undefined سوالی داشتی من اینجامundefined@kadbanoshu....@zahrarrrr#کیک#شیرینی#دسر#ژله#حلوا#غذا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefined لطفا گزینه (عضویت) رو بزنید تا عضو کانال خودتون بشین مرسی undefinedundefined#پيشنهاد_به_مجلهundefinedعضوشوید

۱۷:۳۴

thumnail
undefinedزبان شناسی مانند سنوگرافی عمل میکند
undefined ولی با این تفاوت undefinedundefinedundefined
undefined در سنوگرافی فرد دچار بیماری شده و بیماری فرد بررسی میشه
undefined ولی در زبان شناسی
فرد قبل از اینکه عارضه ها تبدیل به بیماری بشه روی زبان علائم رو نشون میده undefinedپس قبل از اینکه دچار بیماری بشید عکس زبان رو ارسال کنید که ریشه بیماری شما بررسی بشه وبدنتون رو پاکسازی کنید که عارضه ها تبدیل به بیماری نشن undefinedundefinedundefinedاین یک راه به صرفه هست برای بدست آوردن سلامتی undefined
undefinedکه افراد بجای اینکه کلی در مطب ها منتظر بمونن و کلی هزینه کرایه و ویزیت ، سنوگرافی، آزمایش کنن undefinedبجاش فقط هزینهundefined دارو رو پرداخت کنن و داروها درب منزل تحویل بگیرن

undefinedبهتر و راحت تر از این مگه هست

همراهان عزیز آرزوی سلامتی براتون دارم undefinedundefinedundefined
‌‌‎‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‎undefined  undefinedundefined  undefinedبرای ویزیت وثبت سفارش@zareemosavifard@tabsounati دمنــوش هــای نیوشا

۱۰:۰۱

thumnail
شیرینی بهشتی undefined
آرد ۱۸۰ گرمروغن جامد ۲۰۰ گرمروغن مایع ۲۰ گرمنشاسته ذرت ۲۰ گرمپودر قند ۲۰۰ گرمزعفرون و هل و پودرکاکائو یه میزان لازم
‎‌‌‌‌
undefined سوالی داشتی من اینجامundefined@kadbanoshu....@zahrarrrr#کیک#شیرینی#دسر#ژله#حلوا#غذا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefined لطفا گزینه (عضویت) رو بزنید تا عضو کانال خودتون بشین مرسی undefinedundefined#پيشنهاد_به_مجلهundefinedعضوشوید

۵:۴۵

thumnail
#پیراشکی_با_خمیر_یوفکا😍😋
٢ ورق خمير يوفكا۲ عدد هویج۱ عدد فلفل قرمز دلمه‌ای۱ عدد تره فرنگی یا ۴-۳ عدد پیازچه۵۰۰ گرم کلم سفید۲۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده یا به سلیقه خودتون هر گوشت دیگه!!۲ قاشق غذا خوری سس سویا۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرتنمک و فلفلروغن مایع یا زیتونبرای سرخ کردن:۲ عدد تخم مرغآرد سوخاریروغن برای سرخ کردن
‎‌‌‌‌
undefined سوالی داشتی من اینجامundefined@kadbanoshu....@zahrarrrr#کیک#شیرینی#دسر#ژله#حلوا#غذا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefined لطفا گزینه (عضویت) رو بزنید تا عضو کانال خودتون بشین مرسی undefinedundefined#پيشنهاد_به_مجلهundefinedعضوشوید

۵:۴۶

thumnail
حلیم فقط تو ۲ ساعت 🤌🤌

با این دستوری که برات آوردم بازم میگی حلیم درست کردن سخته دیگه چرخ کردن و صاف کردن و ظرف کثیف کردن نداره تازه تو دوساعت هم آماده میشه دیگه چی میخوایی؟
مواد لازم گندم پرک : ۴۰۰ گرمگوشت گوسفندی : ۳۰۰ گرم پیاز : ۱ عددچوب دارچین : یک تکهنمک : بمقدار لازم کره و دارچین بمقدار لازم
اگر گوشتکوب برقی ندارید داخل مخلوط کن هم میتونید بریزید .


‎‌‌‌‌
undefined سوالی داشتی من اینجامundefined@kadbanoshu....@zahrarrrr#کیک#شیرینی#دسر#ژله#حلوا#غذا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefined لطفا گزینه (عضویت) رو بزنید تا عضو کانال خودتون بشین مرسی undefinedundefined#پيشنهاد_به_مجلهundefinedعضوشوید

۵:۵۱

thumnail
#نان سوخاری حسناسادات undefinedundefinedundefined

آرد۱۲۰۰گرمروغن مایع۲۰۰گرمشکر۲۰۰گرمشیر۲۰۰گرم(مخلوط شیر ۱۵۰گرم و آب۵۰گرم)تخم مرغ۸عددخمیرمایه۱/۵قاشق غذاخوریزعفران به دلخواهوانیل نصف قاشق چایخورینمک کمی
ابتدا خمیر مایه را با ۵۰گرم آب ولرم رو به گرمی(آب نباید داغ باشد) وکمی شکر مخلوط کرده وکنار گذاشته تا کاملا پف کرده وعمل آید.درظرفی جداگانه تخم مرغ،شکر،شیر،زعفران،وانیل،نمک وخمیر مایه عمل آمده را مخلوط وهم میزنیم.بعد آرو را کم کم اضافه کرده ومخلوط میکنیم.(اندازه مصرف آرد بستگی به جذب آردها دارد،شاید کمی بیشتر یا کمتر استفاده شود)آرد را تاجایی اضافه میکنیم که خمیری کاملا لطیف که به دست نمیچسبد به دست آید.خمیر را به خوبی ورز میدهیم،خمیر را چونه های حدودا۳۰۰گرمی میگیریم،خمیر را باز کرده(نه خیلی نازک ونه خیلی ضخیم،حدود سایز۳۰در۴۰)دور خمیر را با چاقو برش داده تا کاملا صاف باشد،بعد خمیر را مانند نان رولت رول میکنیم.وقتی رول شد داخل سینی فر که چرب شده با فاصله میچینیم،زیرا بعد از استراحت خمیر پف میکند.دراین مرحله خمیر را بلافاصله رومال میزنیم(رومال:مخلوط زعفران،شربت بار،کمی روغن مایع وزرده تخم مرغ)،روی رومال کنجد فراوان میریزیم. بعد حدود یک ساعت به خمیر استراحت میدهیم تا کاملا پف کرده ومشخص شود که خمیر رسیده.اگر خمیر پف نکرده باشدوعمل نیاید داخل فر برود،حالت لاستیکی میشود ونانی بی کیفیت به شما می دهد.بعد یک ساعت استراحت داخل فر گرم شدهروی حرارت۱۷۰(باز هم بستگی به نوع فر دارد)حدود۲۰دقیقه میگذاریم،داخل فرحتما یک ظرف آب هم می گذاریم.وقتی زید کار طلایی شد از فر خارج کرده و روی تخته کار با چاقو اره ای برش های۲سانتی میدهیم.وقتی برش کار تمام شد مجدد داخل سینی فر میچینیم دوباره داخل فر با حرارت بالا میگذاریم تا کاملا برشته وسوخاری شود.اگر وسط کار یک جا از نان رنگ گرفته سینی را بچرخانید تا تمام نان کاملا برشته شود.وقتی همه جا کاملا سفت وبرشته شد یعنی اینکه نان کاملا پخته شده است.
ماندگاری این نان بسیار بالاست. نکته:(خمیر مایه نبایدخشک با آرد مخلوط شودزیرا به خوبی مخلوط نمیشود واحتمال داره همانطور داخل آرد باقی بماند به همین دلیل کیفیت خمیر پایین می آید ونان با کیفیتی نخواهید داشت،پس حتما خمیر مایه با آب عمل آید)
شیرینی آماده شده حدود ۱۷۰۰گرمundefined

‎‌‌‌‌
undefined سوالی داشتی من اینجامundefined@kadbanoshu....@zahrarrrr#کیک#شیرینی#دسر#ژله#حلوا#غذا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefined لطفا گزینه (عضویت) رو بزنید تا عضو کانال خودتون بشین مرسی undefinedundefined#پيشنهاد_به_مجلهundefinedعضوشوید

۱۴:۳۰

thumnail
لقمه برای کوچولوهامون‎‌‌‌‌
undefined سوالی داشتی من اینجامundefined@kadbanoshu....@zahrarrrr#کیک#شیرینی#دسر#ژله#حلوا#غذا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefined لطفا گزینه (عضویت) رو بزنید تا عضو کانال خودتون بشین مرسی undefinedundefined#پيشنهاد_به_مجلهundefinedعضوشوید

۱۴:۳۴

thumnail
دسر لاکچری‎‌‌‌‌
undefined سوالی داشتی من اینجامundefined@kadbanoshu....@zahrarrrr#کیک#شیرینی#دسر#ژله#حلوا#غذا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefined لطفا گزینه (عضویت) رو بزنید تا عضو کانال خودتون بشین مرسی undefinedundefined#پيشنهاد_به_مجلهundefinedعضوشوید

۱۴:۳۴