از روستای ایرانشهر تا نمایشگاههای جهانیداستان الهامبخش بانوی کارآفرین ایرانی سمیه دستیار، بانوی شجاع و پرتلاش ایرانشهری، داستانی زیبا از اراده و موفقیت را رقم زده است. او، که راهبر شغلی کمیته امداد شهرستان ایرانشهر است، توانسته تا امروز برای ۲۰۰ بانوی سرپرست خانوار فرصت شغلی فراهم کند. اما قصه او از کجا شروع شد؟ از سن ۲۰ سالگی، سمیه در روستای خود دست به کار شد و با صنایع دستی و مشاغل خانگی مثل تولید ترشیجات محلی و بستهبندی سبزی و گیاهان دارویی، نخستین گامهای خود را برداشت. در سال ۱۳۹۶، با ورود حرفهای به دنیای سوزندوزی و ثبت شرکت خود، او موفقیتهایش را به مرحله جدیدی برد. در سال ۱۴۰۱، سمیه به عنوان بانوی برتر استان در حوزه سوزندوزی شناخته شد و حضور او در نمایشگاههای داخلی و خارجی، از جمله ترکیه و عمان، نشان از عزم و تلاش بیپایانش دارد. او به بانوان سرپرست خانوار توصیه میکند که برای رسیدن به توانمندی، آموزش ببینند و به خودکفایی برسند.
از امید تا خودکفایی؛ داستان خانم علیمرادی، بانوی کرمانشاهی و کارگاه میوه خشککنی الهام علیمرادی، بانوی خوشفکر کرمانشاهی، با راهاندازی کارگاه تولید ترشی و میوه خشک، به هدف خود یعنی خودکفایی و توانمندی دست یافت. داستانش الهام بخش بسیاری از زنانی است که به دنبال استقلال مالی هستند. خانم علیمرادی روزی نمیدانست که میتواند به رؤیایش یعنی تولید ترشی و میوه خشک دست یابد. اما با ایمان، حمایت خانواده و کمک کمیته امداد، مسیر را پیدا کرد و دست به کار شد. او با دریافت وام اشتغالزایی، اولین گام را برداشت و لوازم مورد نیاز کارگاهش را خرید. حالا با درآمد ماهانه ۱۰ میلیون تومان، سرپرست خانوادهاش است و دیگران را هم به کار و فعالیت تشویق میکند. پیام به بانوان: “من عاشق کارم هستم. درست است که همه چیز را خودم یاد گرفتم، اما حمایت کمیته امداد به من کمک کرد تا مشتریان ثابت پیدا کنم و تولیدم را به صورت عمده و جزئی ادامه دهم.”
احرام بافی، طرحی اصیل از #شوشتر این قسمت: راه اندازی #کارگاه_احرام_بافی روایتی از بلندای همت مردمان کشور عزیزمان #ایران www.bonyadhayat.ir | @bonyadhayat_ir
۵:۵۶
بانوان سرپرست خانوار در اولویت دریافت وام اشتغال قرار دارند سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد: باید در زمینه جذب تسهیلات اشتغال از همه ظرفیتها استفاده شود. برای جذب تسهیلات اشتغال به طور جدی تلاش میکنیم و بانوان سرپرست خانوار برای دریافت وام در اولویت هستند. راهاندازی بازارچههای محصولات، بهترین معرف خدمات اشتغال است و باید در استانها برپایی بازارچهها به عنوان بازار فروش محصولات مدجویان در دستور کار قرار گیرد. در همین زمینه سال گذشته نمایشگاه اشتغال مددجویان در چندین استان برپا شد و همچنین ۱۰۰ هزار مددجو به خودکفایی رسیدند. سه شاخص مهم برای خودکفایی مددجویان در نظر گرفته شده که باید به آن بسیار توجه شود.در بحث اشتغال باید از همه ظرفیتها استفاده کنیم تا با ارتقای مهارتآموزی، زمینه اشتغال مددجویان فراهم شود. http://emdad.ir/fa/node/72550
۱۴:۵۲
برگزاری همایش یاوران اشتغال و خودکفایی مددجویان کمیته امداد همایش یاوران اشتغال و خودکفایی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) با حضور وزیر محترم اقتصاد و مدیران عامل بانکها در کمیته امداد برگزار شد. این مراسم با حضور عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و مدیران عامل بانکها همراه بود. در این همایش از مدیران عامل بانکها به عنوان یاوران اشتغال و خودکفایی و مدیران کل استانهای برتر در حوزه اشتغال تقدیر به عمل آمد. در حاشيه این مراسم نمايشگاهی با حضور برخی از طرحهای برتر مددجویی و شرکتهای وابسته به بنیاد برپا شد که میهمانان این همایش از آن بازدید کردند. www.bonyadhayat.ir | @bonyadhayat_ir
۱۶:۲۴
۱۶:۲۴
۱۶:۲۴
۱۶:۲۴
۱۶:۲۴
۱۶:۲۴
۱۶:۲۴
۱۶:۲۴
۱۶:۲۴
۱۶:۲۴
برنامه تلویزیونی «کارخونه» | شبکه دو سیما تاریخ پخش: 1 آذر 1403 برنامه «کارخونه» امروز به بررسی حمایتهای کمیته امداد استان مرکزی از کارآفرینان پرداخت. در این برنامه، خانم زهرا غیاثآبادی از اراک، با ارائه تجربیات خود در حوزه قالیبافی، از نقش این حمایتها در ایجاد اشتغال پایدار سخن گفت. همچنین آقای عبادی، مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی، توضیحاتی در خصوص اقدامات این نهاد برای توانمندسازی اقتصادی خانوادههای تحت پوشش ارائه می دهد.
️ موفقیت خانواده ایرانی در راهاندازی کارگاه خانگی تولید صندلی تاشو ️ خانواده خلاق ایرانی توانست با راهاندازی یک کارگاه کوچک خانگی، مسیر موفقیت در کارآفرینی را آغاز کند. ️ آنها با طراحی و تولید صندلیهای تاشو، که به دلیل حمل آسان و کاربردی بودن طرفداران زیادی پیدا کرده است، توانستند بازار محلی را جذب کنند و به مرور کیفیت محصولات خود را ارتقا دهند. ️ این خانواده پرتلاش با پشتکار و نوآوری، تولیدات خود را به شهرهای دیگر نیز عرضه کردند و حتی برای چند نفر شغل ایجاد نموند. آنها میگویند: "با امید و تلاش، از یک کارگاه خانگی کوچک به مسیر کارآفرینی رسیدیم و هدفمان توسعه این کسبوکار است." ️ این موفقیت نشاندهنده توانایی برای خلق فرصتهای بزرگ حتی با منابع محدود است.
️ مهیار جعفری، قهرمان ملی طلاسازی و کارآفرین الهامبخش️ مهیار جعفری، با قهرمانی در مسابقات ملی طلاسازی، توانست مسیر زندگی خود را تغییر دهد. او با حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره)، مهارتهای خود را در طراحی و ساخت طلا ارتقا داد و پس از موفقیت در این رقابتها، کارگاه تولیدی خود را راهاندازی کرد. ️ اکنون کارگاه او علاوه بر تولید طلا و جواهرات باکیفیت، فرصتهای شغلی متعددی برای جوانان مستعد ایجاد کرده است. مهیار میگوید: «حمایتهای کمیته امداد و تلاش مداوم، به من کمک کرد تا رویاهایم را به واقعیت تبدیل کنم.» ️ این جوان موفق نمادی از امید، پشتکار و تأثیر حمایتهای هدفمند در جامعه است.
️ بازدید مدیرکل و معاون اشتغال کمیته امداد اصفهان از سیستمهای مداربسته تولید بچه ماهی در تفتان ️ تاکید بر حمایت از طرحهای اشتغالزایی در حوزه پرورش ماهی مدیرکل کمیته امداد استان به همراه معاون اشتغال و خودکفایی این سازمان، از سیستمهای مداربسته تولید بچه ماهی سردابی در شهرستان تفتان بازدید کردند. این بازدید با هدف بررسی توانمندیهای موجود و توسعه طرحهای اشتغالزایی در حوزه آبزیپروری انجام شد.مسئولان کمیته امداد در این بازدید بر اهمیت حمایت از طرحهای نوآورانه و کمک به خودکفایی خانوادههای تحت پوشش تاکید کردند. همچنین راهکارهایی برای افزایش بهرهوری این واحدها مورد بررسی قرار گرفت.
نمایشگاه «بلندای همت» بنیاد حیات در خانه ملت نمایشگاه بلندای همت با هدف ارائه فعالیتها و اقدامات این نهاد، به منتخبان ملت همزمان با ایام سالروز مجلس و تصویب قانون اساسی برگزار شد. این نمایشگاه با حضور دکتر نیکزاد و دکتر حاجی بابایی، نواب رئیس مجلس، جناب آقای صباغیان، قائم مقام کمیته امداد، دکتر فیروزآبادی، مدیر عامل بنیاد حیات و سایر نمایندگان و معاونین کمیته امداد امام خمینی (ره) افتتاح شد. ️ در این نمایشگاه علاوه بر دستاوردها و اقدامات بنیاد حیات، حوزههای مختلف کمیته امداد از جمله مسکن، حمایت، فرهنگی و دیگر حوزههای تخصصی به بازدیدکنندگان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی معرفی میشود. www.bonyadhayat.ir@bonyadhayat_ir