عکس پروفایل هم‌کافه‌ای‌ها ☕ه

هم‌کافه‌ای‌ها ☕

۲۴۱عضو
عکس پروفایل هم‌کافه‌ای‌ها ☕ه
۲۴۱ عضو

هم‌کافه‌ای‌ها ☕

بسم الله الرّحمن الرحیم
«کافه آینده» محفلی صمیمی برای گفتگو درباره مهمترین موضوعات، مسائل و رویدادهای حال حاضر ایران و تاثیر آن در آینده ۲۰ تا ۵۰ سال آینده کشور است.

۱۱ اردیبهشت

ادامه عکس‌نوشت‌های نشست 42 کافه آینده

۸:۴۴

thumnail
آقای ساکی؛ تسهیلگر کسب و کار
شعری هست که می‌گوید «اول ای جان دفع شر موش کن وانگهان در جمع گندم کوش کن» در بحث تسهیلگری (کوچینگ) می‌گویند متد بیست هشتاد، شما ببینید، بیشترین ایراد، بیشترین نقطه شکست چیست؟ باید اول آن را پیدا کنید. آمارها و داده‌ها به ما یکسری اطلاعات و دانشی می‌دهند که بیشترین شکست ما از کجا است. آن را که اول در بیاوریم؛ می‌توانیم به نقطه پیروزی‌مان برسیم.

۸:۴۴

thumnail
آقای سلطانی؛ بنیاد رودکی
سطح دانش و آگاهی مردم باید بالا برود. یعنی تغییر باید از خود انجام شود. خدا حال هیچ قومی را تغییر نمی‌دهد مگر آن قوم بخواهد حال خودش را تغییر دهد. تغییر زمانی اتفاق می‌افتد که به نظر من تزویر کنار برود و به نظرم در کشور ما اصلاح از بالابه‌پایین امکان‌پذیر است. شیوه مدیریتی عوض شده است. شیوه پرورشی عوض شده است. به چیزی که گفته می‌شود عمل می‌کنند. به‌صورت تدریجی این اتفاق افتاد. چون تغییر در حوزه منابع انسانی و فرهنگ و هنر به‌صورت تدریجی امکان‌پذیر است. قطعاً باید زیرساخت‌ها درست شود. زیرساخت‌های عینی و شفاف و بازخوردگیری مستمر داشته باشیم؛ یعنی اگر آموزشی صورت می‌گیرد، بازخورد هم داشته باشد.

۹:۰۶

thumnail
آقای مسعودیان؛ بنیاد توسعه فردا
استضعاف از کجا می‌آید؟ نادیده‌گرفتن ظرفیت‌های انسان‌ها یا نا به جایی ظرفیت‌ها باعث نقض کرامت انسان می‌شود. نقض کرامت انسان هم باعث استضعاف آن افرادی می‌شود که صلاحیتی دارند. ما می‌خواهیم ببینیم چطور می‌توانیم برعکس این چرخه را داشته باشیم که در نهایت این 50 سال را طی کنیم و به پیشرفت برسیم.
من اسمش را گذاشتم پیشرفت عادلانه ایرانی – اسلامی مردم‌محور.
تشریحش این است که خبرگان و مراجع جامعه تصویری از حرکت صحیح جمعی را به جامعه ارائه می‌دهند. نخبگان به خودباوری رسیدند و فرایندهای تخصصی و اختصاصی استفاده از ظرفیت مردم را استخراج کردند و تشکل‌های مردمی این فرایندهای تخصصی را ساده‌سازی کرده و مدل مشارکت مردم برای حل مسائل خودشان را به میدان می‌آورند. فعالان اجتماعی هیجان و تهییج کافی برای اینکه جوانان مسئولیت‌پذیر شوند ایجاد می کنند و پمپاژ موفقیت‌های واقعی را انجام دادند و پدیده‌های موفق را در جامعه برجسته‌کردن. از آن طرف جوانان نگاه‌هایشان تقویت شده است و یک حرکتی را به وجود آوردند.
آن عنصری که من اعتقاد دارم گل آخر را می‌زند و آن فوروارد نوک حمله است؛ جوان مؤمن انقلابی است. رهبر الهی حرکت حق‌مدار را تبیین می‌کند و این حرکت‌ها تضمین شده هستند. پس آن مسیر برعکس استضعاف اتفاق می‌افتد و ظرفیت‌های واقعی دیده می‌شوند. کرامت انسان سر جای خودش می‌آید و استضعاف می‌شود «و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمة و نجعلهم الوارثین» و این‌جوری ما می‌توانیم امام‌زمان را یاریگری کنیم.

۹:۴۹

۱۲ اردیبهشت

thumnail
آقای محمدی؛ دکتری روابط بین‌الملل
من اعتقاد ندارم که قدرت از بالابه‌پایین است در عصری که ما داریم تنفس می‌کنیم قدرت، ریز است، خرد است، فنی است و بیشتر از پایین‌به‌بالا است؛ یعنی قدرت را شما آن قدرت مطلقة عریانِ زورمندانه در نظر نگیرید.
قدرت در همین است که شما در این فضای مجازی پیام دادید من این را دیدم، باعث شده است امروز من در اینجا بنشینم. این قدرت است. این یک‌بخشی از قدرت است. یک قرائتی از قدرت است. بر این مبنا و با این دیدگاه، با دیدگاه معناگرایانه تفسیری پست‌مدرن اساساً اتفاقات در نهادها شکل می‌گیرد در کافه‌ها شکل می‌گیرد. همچنان که اتفاقاتی که در قبل از سال ۱۳۵۷ رخ داد در مساجد شکل گرفت در هیئات شکل گرفت؛ بر همین مبنا اگر قرار است اتفاق خوبی در 50 سال آینده بیفتد در نهادهای سوژه ساز اتفاق می‌افتد؛ یعنی سوژه انسانی – ایرانی، سوژه به معنای فلسفی‌اش، این سوژه در گفتگوها، در مکالمه‌ها، در مناظره‌ها، در صحبت‌ها شکل می‌گیرد.
من اینجا به حلقه‌های میانی می‌رسم. به نظرم آنچه که مقام معظم رهبری راجع به حلقه‌های میانی فرمودند دارد به بیراهه می‌رود و دلیلم این است که به‌شدت دارد درگیر بروکراسی زدگی می‌شود و اساساً حلقه‌های میانی نباید در آنها بروکراسی رسوخ کند.
ما اگر می‌خواهیم آن اتفاق خوبه بیفتد باید گفتمان بسازیم. این گفتمان در مدارس ایجاد می‌شود. این گفتمان در کافه‌ها ایجاد می‌شود. این گفتمان در گفتگوهای دوطرفه ایجاد می‌شود. این گفتمان در مناظرات دوسویه ایجاد می‌شود. همین‌جایی که ما نشستیم؛ بخشی از ایجاد گفتمان است. مادامی که ما ذهن مردم خودمان را نتوانیم تغییر دهیم اساساً به هیچ آرمان متعالی نخواهیم رسید.

۱۰:۱۹

در ادامه کتاب‌های معرفی شده در نشست فروردین‌ماه کافه‌آینده
پیرامون موضوع مقاومت و خوشبختی
خدمت دوستان هم‌کافه‌ای ارائه می‌شود:

۱۰:۲۷

thumnail
کتاب تا هر وقت که برگردیمنویسنده غسان کنفانیمترجم: موسی اسوارانتشارات آگاه ۱۴۰۲
اگر بخواهیم فارغ از هر اعتبار و ملاحظه ملی و قومی و سیاسی و صرفا از حیث هنر داستان نویسی بیست نویسنده برتر داستان کوتاه در جهان عرب را انتخاب کنیم، قطعا غسان كنفانی ، نویسنده خوش قریحه و توانای فلسطینی، یکی از این شمار برجسته خواهد بود.
حال اگر موضوع و مادۀ نوشته های این نویسنده و حیات سراسر مبارزه و باروری و روشنگری ختم به شهادت او را هم لحاظ کنیم بی تردید ارزش نوشته های او متفاوت تر و متمایزتر خواهد بود.
غسان كنفانی روزنامه نگار و داستان نویس و نمایشنامه نویس و پژوهشگر و منتقد ادبی بود اما بیش از هر زمینه دیگر به داستان نویسی مشهور و شناخته بود، هم به حیث تعدد آثار او در این حوزه داستان کوتاه و زمان و هم از نظر قوت و تمایز مشهود این آثار در کارنامه ادبی و قلمی او خلاقیت ادبی او موضوع و ماده آثار داستانی اش را در متنوع ترین و هنرمندانه ترین صور و ساختارهای ممکن نشانده و هم از این طریق تأثیر موضوع را در وجدان مخاطب دیرمان و ژرف ساخته است.
كتاب حاضر ویراست تازه ای است از ترجمه منتخبی از داستان های کوتاه غسان كنفانی که پیشتر منتشر شده بود بر آن مجموعه که بیست داستان بود در ویراست حاضر چهار داستان دیگر افزوده شده است.
(از پشت جلد کتاب)

۱۰:۲۸

thumnail
کتاب فراتر از واپسین آسماننوشته ادوارد سعیدترجمه حامد شهیدیانانتشارات هرمس ۱۴۰۱
نویسنده این کتاب متولد فلسطین است که تحت سرپرستی انگلیس بزرگ‌شده و تحصیل‌کرده ایالات متحده امریکا در زمینه ادبیات انگلیسی است.
وی بنیانگذار نظریه پسااستعماری و نقد شرق‌شناسی است که در این کتاب به واکاوی و تحلیل تجربه فلسطینیان کوچانده شده و تبعیدیان و آنان که به چشم خود شاهد به تاراج رفتن سرزمین شان بودند می‌پردازد.
مواجهه مکرر او با «دیگری» که مبنای نظریه پسااستعماری اوست، توانسته این کتاب را به شرحی غنی و غمبار از فلسطینیان به ویژه در حال و هوای بعد از سازش اسلو در دهه ۹۰ میلادی تبدیل کند. آیا تبعیدی بودن و مورد اشغال بودن تمام هویت ماست یا بخشی از آن؟ معنای وطن در شرایط موجود برای ما و نسل بعد از ما چه خواهد بود؟
کتاب با تصاویری که ژان مور عکاس مستقل فرانسوی از زندگی روزمره زنان، مردان و کودکان فلسطینی برداشته است همراه شده است و از همین رو محتوا با وجود نثر ادبی و سنگین آن ملموس‌تر و خواناتر شده است.
این کتاب به عنوان دریچه‌ای برای ورود به دنیای فکری عمیق و چندلایه ادوارد سعید و نیز نسل‌های مختلف فلسطینی است.

۱۰:۲۹

thumnail
کتاب متاستاز اسراییل؛ روایت استمرار تبعیض، ترور و تعدینویسنده: کورش علیانیانتشارات جام‌جم، ۱۴۰۲
کتابی با رویکردی متفاوت درباره نحوه شکل‌گیری غده سرطانی اسرائیل در منطقه ما و حاوی اطلاعاتی متنوع که هیچ جای دیگر آن را پیدا نخواهید کرد.
به جای تکرار دیدگاه‌های فراماسونی و صرفاً «توهم توطئه‌ای» و نگاه سطحی و روبنایی به آنچه که در یک سده گذشته در این منطقه و نیز اروپا به عنوان خاستگاه صیونیزم (به رسم‌الخط کتاب)، سرگذشت این تفکر و جوانب مختلف آن را، باز هم البته به اختصار، با نثری چابک و تند و تیز روایت کرده است.
نویسنده در این کتاب تبعیض، ترور و تعدی این نحله را نه تنها نسبت به ساکنان اصلی فلسطین، بلکه نسبت به گروههای فرودست یهودیان یا خرده فرهنگ‌های زیرمجموعه آن و نیز نسبت به خود اسرائیلیان بیان می‌کند و توضیح می‌دهد که چگونه گروه‌های تروریستی با دیدگاه‌های افراطی تشکیل شدند، لابی‌گری کردند، هرجا دستشان رسید دست به ترور زدند، روز نکبت را رقم زدند و زمین‌ها را اشغال کردند و پس از آن با حمایت استعمار دولت تشکیل دادند و به دنبال مردم گشتند!

۱۰:۳۵

thumnail
undefined #بنیاد_توسعه_فردا با همکاری خانه اندیشه‌ورزان و مشارکت اندیشکده اقامه عدل چهل‌ و چهارمین نشست از سلسله نشست‌های کافه آینده را برگزار می‌کند.
undefined موضوع فصل بهار: «معنویت و آینده خوشبختی»
undefined عنوان نشست چهل‌وچهارم:«تصویر ایران اسلامی مقاوم در ۱۴۹۵»
undefinedایده مقاومت را در ایران اسلامی و تاب آوری آن را در جهان طی صد سال آینده چگونه تصور می کنید ؟در اقتصاد، جامعه، حاکمیت، فرهنگ، امنیت و....

undefined دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ساعت ۱۷:۰۰ الی ۱۹:۰۰
undefined خانه اندیشه‌ورزان: خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ولی‌عصر و برادران مظفر شمالی، پلاک ۹۰۷
undefined پخش زنده نشست از طریق لینک:https://www.skyroom.online/ch/khanahouse/ayandehcafe
undefinedاعلام حضور در نشست:https://evand.com/events/نشست-چهل-و-چهارم
undefined کافه آینده در بله I روبیکا I اینستاگرام I
#کافه_آینده #آینده_ایران #بنیاد_توسعه_فردا #خانه_اندیشه‌ورزان

۱۲:۴۷

۱۳ اردیبهشت

thumnail
اولین نشست بعلاوه آینده فصل بهار ۱۴۰۳ روز دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه با حضوری جمعی از هم‌کافه‌ای ها برگزار شد.
نشست‌های بعلاوه آینده نشست‌هایی آزاد هستند که با هدف گفتگویی بیشتر و تخصصی تر پیرامون موضوع فصل برگزار می‌شود.

۸:۳۰

thumnail
همچنین دومین نشست بعلاوه آینده فصل بهار ۱۴۰۳ روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه برگزار شد.

۸:۳۱

۱۵ اردیبهشت

thumnail
عکس دست جمعی نشست فروردین ماه کافه آینده

۱۶:۲۸

۱۷ اردیبهشت

۱۳:۳۸

1917132544_553586873.pdf

۴۷۰.۵۶ کیلوبایت

مقاومت از نگاه قرآن
ارائه آقای دکتر انصاری در نشست اردیبهشت ماه کافه آینده

۱۴:۱۵

thumnail

۱۴:۲۸

thumnail

۱۴:۲۸

thumnail

۱۴:۲۸

thumnail
منوی جذاب کافه هم روی میز در دسترس است

۱۴:۳۱

۱۸ اردیبهشت

CafeAyandeh-42-compressed.pdf

۲.۴۱ مگابایت

گزارش نشست ۴۲ کافه آینده:
محفل زمستانی کافه آینده درباره نسبت مردم و حاکمیت و به ویژه نحوه مشارکت مردم در حکومت در پنجاه سال آینده بود. در نشست دی ماه، مطرح شد که دموکراسی یا مردم سالاری به عنوان رایج ترین روش مشارکت مردم در حکومت، چقدر با طرحی که در اسلام برای برای زندگی اجتماعی انسان ها ارائه شده است، انطباق دارد؟ مساله مشروعیت و مقبولیت مطرح شد و اینکه اصولا حاکمیت، حق و تکلیف چه کسانی است؟
در نشست بهمن ماه تصویری که در جلسه دی از آینده مشارکت مردم و حکومت در ایران اسلامی به دست آمد، در دو فراروایت و یا دو رویکرد کلی تدوین و ارائه شد:
فراروایت اول، مردم سالاری دینی و حکومت صالحان و فراروایت دوم، بیم ازآینده و حکومت ظالمان و فاسدان
همینطور هشت سناریوی نمونه برای ذهن انگیزی در اختیار حضار قرارداده شد و این سوال با صراحت مطرح شد که آیا انتخابات اسفند ۱۴۰۲، در سرنوشت ۵۰ سال آینده مشارکت مردم برای سرنوشتشان، موثر خواهد بود یا نه؟ هم کافه ای ها به این پرسش در ۹ داستان واره پاسخ دادند:
سناریوی شماره ۱ حاکمان آگاه، تحقق فراروایت ۲، پادآرمانشهر، مردم مطالبه گر، سازمانهای پاسخگو، تحقق فراروایت ۲، پادآرمانشهر، سناریوی شماره ۲ حاکمان آگاه، نهادهای آگاه، حاکمان عادل ، مشارکت جهادی، مشارکت بیشتر از طریق شبکه سازی، دنیای بدون مرز با حاکمیت فناوری، افول دولت-ملت ها و ظهور حاکمیت شرکتی!
تفصیل این سناریوها را می توانید در گزارش کامل کافه ۴۱ ، مطالعه فرمایید.
نهایتا در نشست اسفندماه از مسیری که به سوی تحقق حکومت مستضعفان بر جهان در آینده ۵۰ تا صدسال پیش رو داریم صحبت کردیم.
در این پنجاه سال در جمهوری اسلامی مستضعفان قوی‌تر شده‌اند و فضا آکنده از عطر معنویت است. در واقعیت، این مردم هستند که برای زندگیشان تصمیم می گیرند و هم این حس خوب مشارکت و حاکم بودن بر سرنوشت خودشان را دارند و البته تصمیم های درستی می گیرند! داستان مسیر طی شده در این پنجاه سال چیست؟
سناریوهای هم‌کافه‌ای‌ها را در گزارش ۴۲ مطالعه کنید.

با ما همراه باشید.
undefined کافه آینده در بله I روبیکا I اینستاگرام I
#کافه_آینده #آینده_ایران #بنیاد_توسعه_فردا #خانه_اندیشه‌ورزان

۴:۳۵