عکس پروفایل دهکده کیک خانگی💛💚د

دهکده کیک خانگی💛💚

۹۲عضو
آموزش #کلوچه_فومن😍😋.سلام undefined امیدوارم که خوب باشین

بسیار خوشمزه با بافت نرم وترد undefined بافتش باید همین مدلی باشه نه مثل نون کاملا نرمundefined
نکته پختش هم اینه که داخل فر داغ و با زمان کم پخته بشه یعنی زیاد داخل فر نمونه وگرنه خشک وسفت میشه
واماااا undefined دستور:
برای ۸ عدد کلوچه بزرگ
خمیر کلوچه undefined
کره نرم شده در دمای محیط ۵۰ گرم
روغن نیمه جامد ۳۰ گرم (۱/۸پیمانه)شکر ۳۰ گرم ( ۲ ق غ )آرد قنادی ۳۰۰ گرم (۲ پیمانه)بکینگ پودر ۱/۲ ق چنمک ۱/۸ ق چآب ولرم ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه) ممکنه کمی بیشتر نیاز بشهزعفران دم کرده در صورت دلخواه مقداری
undefinedکره نرم شده در دمای محیط +روغن جامد یا نیمه جامد و شکر را خوب مخلوط کنید تا دانه های شکر حل شود سپس مخلوط الک شده آرد، بکینگ پودر ونمک را اضافه ومخلوط کنید تا خمیر به شکل خرده نان درآید دراین زمان
آب را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر شکل گیرد خمیر راکمی ورز دهید تا یکدست ولطیف شود روی آن را بکشید ودر محیط استراحت دهیدحدود یک ساعت
پس از استراحت به ۸ گوله ی تقریبا ۶۰ گرمی تقسیم کنید از مواد میانی قرار دهید خمیر را ببندید با مهر مخصوص کلوچه محکم مهر بزنید رومال کنید روی خمیر شیار بزنید تا پف نکند ودر فر از قبل گرم ۱۸۰ درجه حدود ۵ تا ۱۰دقیقه بپزید
(در ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید پس از قرار دادن کلوچه در فر، روی ۱۸۰ درجه قرار دهید )
برای خوشرنگ شدن کمی گریل کنید
ادامه مطلب...undefinedundefinedundefined

۹:۳۴

طرز تهیه کیک تولدundefined

۹:۳۸