یه غذای ارزان،خوشمزه وسریع خوراک کدو مواد لازم : کدو : 1 کیلوگوجه فرنگی : 3 عددبامیه : 250 گرمپیاز : 1عددرب گوجه فرنگی : 2قاشق غذاخوریپودر پاپریکا : 1 قاشق چایخوریفلفل سیاه وپودر لیمو :1 قاشق چایخوری نمک وآبجوش طرز تهیه : کدوها روپوست کنده ، ورقه می کنیم وسرخ میکنیمپیاز وگوجه نگینی همراه زردچوبه تفت میدیم کدوها رو روی گوجه وپیاز میریزیم بامیه نیم پزشده رواضافه میکنیم( من بامیه رو با گوجه رنده شده نیم پزکردم) درصورت تمایل سیر اضافه میکنیم رب گوجه وفلفل سیاه وپاپریکا وپودر لیمو(من نداشتم) همراه آب جوش مخلوط وبه موادمون اضافه میکنیمیک ساعت زمان میدیم تا جابیافته
ترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────
۹:۲۴
پاچینی یا همون کتف بال تنوری یک غذای سادست ولی با یک تکنیک پخت منحصر به فرد(آبلیمو یا سرکه سس چیلی وقتی یک شب میمونه کارش رو می سازه). این غذا به اندازه ای خوب هست که از خوردنش سیر نمیشید. خیلی ها هم به عنوان کره ازش استفاده می کنن
ترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────
۹:۳۴
گوشت توشیشه درمان ضعف بدنی و سرماخوردگی ک این روزا همه درگیرشن این گوشت تو شیشه انقدر مقوی و سرشار از ویتامینه که ب اصطلاح مرده رو زنده میکنه ️شما میتونید ب جای گوشت گوسفندی از ماهیچه،بلدرچین،بوقلمون،شترمرغ،پای مرغ استفاده کنید که هر کدوم خاصیت بیشتر و بالاتری داره مثلا پای مرغ برای شکستگی یا تقویت غضروف و استخوان و حتی برای کسایی ک ب چروک شدن صورت اهمیت میدن بسیار مفید و بارارزشه مواد داخل شیشه رو بنا ب ذائقه اتون میتونین تغییر بدین کم یا زیاد کنین بستگی ب خودتون داره گوشت و سبزیجات رو ریختین داخل شیشه بهش اندازه ۴ ،۵ قاشق غذاخوری آب جوش ،زعفرون دمکرده(دلخواهی)،نمک و زردچوبه بزنید درشو محکم ببندید و بزارید داخل قابلمه و تا نصف شیشه آب سرد بریزید و اجازه بدید که شیشه و آب یواش یواش بجوش بیان ک خدایی نکرده شیشه نشکنه و بعد از اینکه جوش امد زیرشو کم کنید و ۷الی ۶ ساعت زمان بدید تا بپزه و عصاره گوشت دربیاد و تمام نوش جونتون ️فلفل و ادویه های دیگه اگر برای بیمار یا کسی ک تازه عمل کرده نریزید چون امکان داره باعث حساسیت بشه ترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────
۹:۳۷
بورک ترکیه ای راحت، ترد و فوق العاده خوشمزه اس و توی تابه ام آماده میشه حتما امتحان کنید مواد لازم ؛ ورق یوفکا: ۱۶ ورق مثلثی شیر : ۱ استکان چایخوری روغن مایع : نصف استکان چایخوریتخم مرغ : ۱ دونه پنیر خامه ای یا پنیر سفید: ۱ ق غجعفری خورد شده: ۲ ق غ پنیر پیتزا: ۳ ق غ روغن مایع: ۱ ق غ برای سرخ کردن بورک ورق یوفکا رو بپیچید و بعد خوردش کنید ،،داخل ظرفی تخممرغ ،شیر،روغن ،نمک،فلفل وپنیر خامه ای رو مخلوط کنید بعد خمیر هارو اضافه کنید و جعفری خردشده روهم اضافه کنید و مخلوط کنیدکف تابه رو چرب کنید و نصف خمیر هارو بریزید کف تابه و صاف و یکدست کنید بعد پنیر پیتزا بریزیر روش (میتونید روی پنیر ژامبون خرد شده ام بریزید)بعد مابقی خمیر رو میریزید و صاف و یکدست میکنید بزارید روی شعله گاز با حرارت کم و درشو بزارید واجازه بدید سرخ بشه بعد که از گوشه ها سرخ شد و از تابه جدا شد برگردونید و اون روشم بزارید سرخ بشه و تمام نوش جان عالیه در عرض نیم ساعت آماده میشه ️میتونید لایه میانی بعد پنیر پیتزا از ژامبون مرغ یا گوشت خرد شده ام استفاده کنید دلخواهی هست کانال ترفند آشپزی در ایتا https://eitaa.com/joinchat/296550819C138fa8f9f9
۷:۰۸
املت قارچ و اسفناجیه ترکیب بهشتی برای صبح روزای تعطیلهمه عاشقش میشن🤌 مواد لازمپیاز کوچیک ۱ عددسیر ۱ حبهقارچ ۴ تا ۵ عدداسفناج ۱ مشت پرتخم مرغ ۳ عددشیر ۲ قاشقخامه صبحامه ۱ قاشقپنیر خامه ای ۱ قاشق پرکره،روغننمک،فلفل سیاه نوش جونتون🤍 #املت#صبحانه#صبحونه#خوشمزه ترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────
۷:۱۰
عدس پلو تهرونی برای چهار نفربرنج ۳ پیمانهعدس ۱/۵ پیمانهگوشت چرخکرده ۲۰۰گرمکشمش ۱۵۰ گرمپیاز ۳ عددنمک فلفل زردچوبه دارچین روغن به میزان دلخواهترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────
۷:۱۳
کتلت شیرازی این مقدار برای چهارنفره:سیبزمینی ۵۰۰ گرمآرد سوخاری یا نان ۱ لیوانادویهها نمک فلفل پودرسیر پودرپیاز پودر پاپریکا از هرکدام یک قاشق مرباخوریروغن به میزان لازم نوش جونتون🥹 ترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────
۷:۱۶
کاربرد پیاز های زرد، سفید، صورتی🧅پیازم دیگه شاخ شدهولی جدا از شوخی، هرپیازی طعم و بوی خاص خودش رو داره و به خاطر همین کاربرد مخصوص خودشم داره!مثلا یه پیاز جون میده برای تو سالاد شیرازییه پیاز رو حال میده کنار آبگوشت یا کباب بزنییه پیازم مخصوص آشپزیه و بهتره خام نخوریحالا شما کدوم پیاز رو بیشتر دوست دارید؟ ترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────
کتلت آلمانی _ مواد لازم واسه ۱۰ عدد کتلت : گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرمنان باگت بیات شده ۱ عدد شیر چند قاشقپیاز رنده شده ۲ عدد سیر رنده شده ۲ حبهجعفری خرد شده ۲ ق غذا خوریتخم مرغ ۱ عددپودر پنیر پارمزان به مقدار دلخواه ادویه هاش :نمک و فلفل سیاه و آویشن زیره جوز هندی و پودر سیر (جز نمک و جوز همشون نصف ق چ خ ) نمک نصف ق غذاخوریجوز هندیو یکم رنده ریز کنید طرز تهیه : اول نون بیات با شیر خیس کنید بعد چنگش بزنید و آب اضافیشو بگیرید دوتا پیازو رنده کنید ابشو بگیرید حالا نصفشو بریز تو تابه یه قاشق روغن بزن طلایی شد دوحبه سیرو له کن و یکم تفت بده و خاموشش کن حالا تمام موادو مثل گوشت + نون باگت + تخم مرغ + ادویه ها + نصف دیگه رنده پیاز + جوز هندی رنده کنید و پیاز داغ و سیرداغو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه ورز بدین و یکساعت بزار یخچال بعد یکساعت با شعله ملایم سرخش کنید🥰
ترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────
۱۱:۵۵
گردو پلو هم یکی از همون غذاهای سنتی و اصیل شهرکرد هستش مواد لازمش همایناس:گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرممغزگردو : ۱/۵ پیمانهپیاز: ۱بوته بزرگ و۳بوته متوسطزرشگ: ۳/۴ لیوانکشمش: ۱/۲ لیوانبرنج :۳ پیمانهروغن : به میزان لازمنمک فلفل دارچین ادویه ، گلاب و زعفران به میزان لازم گوشت و خرد میکنیم و همراه پیازی که نگینی خرد شده تفت خورده و سبک شده سرخ میکنیم تا دوطرف گوشت سرخ بشه این کار باعث میشه آب میان بافتی گوشت حفظ بشه وقتی دو طرف گوشت سرخ شد آب ترجیحا جوش و به گوشت اضافه میکنیم و۲ساعت زمان میدیم گوشت بپزه(البته زمان پخت با نوع گوشت هم ارتباط داره). ۳ بوته پیاز متوسط وخلالی میکنیم توی روغن سرخ میکنیم وگردوها روکه خرد کرده و یک ساعت داخل آب سرد خیس خوردن آبشون روگرفته داخل پیاز تفت میدیم بعد اون زرشک وکشمش وتفت داده ونمک و دارچین و زعفرون هم میزنیم چند دقیقه مزه ی مواد که به خورد هم رفت شعله رو خااموش میکنیم . مواد و لای لای مابین برنج میریزیم و دارچین و زعفرون زده و۴۵دقیقه بعد ، پلوی خوشمزه ی ما آماده سرو هستش. برای سس :۲ ق غ رب گوجه رو در مقداری روغن سرخ میکنیم تا خامی رب گوجه گرفته بشه وترکیب گلاب و زعفرون و به رب اضافه کرده و از آب گوشت به مواد میزنیم واجازه میدیم با شعله ی ملایم پخته و غلیظ بشه.کانال ترفند آشپزی در ایتا @chefir
۱۱:۵۵
اینم تهدیگ تهچینی خوشمزه مواد لازمش : تخم مرغ ۱ عددماست نصف کاسه ماست خوریزعفرون ۲ ق غ خنمک یکم :)) گلاب ۱ ق چ خ چنتا نکته ریز : -ماست همزده باشه-نطفه تخممرغو در بیارین-قشنگ فشرده کنید-یک دقیقه شعله زیاد و بعد شعله پخش کن بزارید و شعله کم کانال ترفند آشپزی در ایتا @chefir
۷:۲۳
خورشت کرفس رستورانی این نكته ها رو احتمالا نمیدونستیاولی سبز موندن خورش کرفس و دومی… دومی :زمان صحیح اضافه کردن چاشنی ترش آبلیمو یا آبغوره و دلیلش !!
برای حفظ رنگ سبز خورشت کرفس نمک را دقیقازمان اضافه کردن کرفس و سبزی به آب گوشت اضافه کنید نکته دوم :آخر میگم که راز روغن افتادن خورشت کرفسو باعث میشه روغن خورش کرفس محو نشه ١نكات طلايي نكته اول زردچوبه و فلفل سياه رو همون ابتداي كار به گوشت به پياز داغ اضافه كنيد.. شعله رو كم كنيد و بزاريد آب گوشت كاملا خارج و زردچوبه و فلفل به داخل گوشت كشيده بشه نكته دومزماني كه آرد اضافه كرديد فقط يك دقيقه تفت بديد به اندازه اي كه گوشت به آرد… و آرد به زردچوبه آغشته بشه نكته سومآب جوش در حال قل خوردن جدي بگيريدبسيار در پخت گوشت و جا افتادن خورشت مهمه نكته جهارم تا جاي ممكن اجازه بديد گوشت پخته و آب گوشت غليظ بشه نكته پنجم كرفس رو با روغن و به اندازه ای سرخ کنید که رنگ کرفس تغییر کنه و حتما زردچوبه بزنید… راز روغن افتادن خورش كرفس اينجاست به هیچ عنوان چاشنی ترش خورش کرفس اواسط پخت اضافه نکنید .. این کار باعث میشه روغن خورش بپره و محو بشه دلیلش هم این هست که کرفس جزو سبزیجات ترشه و قبل از پخت کامل در واکنش به چاشنی ترش مثل اسفنج عمل میکنه و روغن رو. داخل خودش میکشه.. در نهايت درست کنید و لذت ببرید#خورش_کرفس#غذا#غذاي_ايراني ترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────
۱۹:۰۳
جوجه کباب در خانه بدون منقل و ذغال به این نکات لطفا دقت کنید نکته مهم: نان های سینی زیرین صرفا برای جلوگیریاز دود حاصل از ریزش روغن هستن.. نگران سوختننان ها نباشید.. نگید حیف میشه... چون دارید ازش برای کاری مهم استفاده میکنید... هر وقت به این فکر کردید یادتون به ذغال هاییبیفته که بخاطرش اون همه درخت قطع میشه⚘ دمای فر : ۱۸۰ درجه.. ۱۰ دقیقه آخر گریل کنیدگریل: حرارت از بالادمای فر های ایرانی بسیار اختلاف دارنپس جوجه ها رو رها نکنید و مراقبت کنیدجوجه ها رو بعد از گریل از سیخ چوبیجدا و در سس کره بخوابانید.. لذیذ تر میشه ترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────
۱۹:۰۶
ترشی لیته بازاری به این نکات دقت کنید:میزان سرکه ۳ لیوان میباشد حرارت پخت بادمجان ها باید کم باشداگر سرکه زیاد تبخیر شد از یک الی ۲ لیوانسرکه برای تنظیم غلظت استفاده کنیدتا ترشی شما خشک نشود بادمجان ها را بعد از نمک زدن در آبکش قرار دهید تا زهر بادمجان خارج و نمک بادمجان را لازم نیست بشورید چنانچه دستگاه غذا ساز در دسترسنداشتید از چرخ گوشت استفاده کنید یا با چاقو، ساطوری ریزززززز خرد کنید تکه های سبزیجات به هیچ عنواننباید درشت باشند از سبزی خشک استفاده کنید ️سیاه دانه را آسیاب نکنیدمیزان تمام ادویه ها و سبزیجات خشک یک قاشق سوپ خوری میباشد️میزان سرکه ۲ لیوان پر میباشد نکته مهم:مواد به صورت پیمانه ای گفته شدهسرکه را ناگهانی اضافه یا دلبخواهی کمنکنید .. حتما بررسی کتید . تا ۳ لیوان سرکه به طور کلی مجاز هستید... چنانچه تمایل داشتید از یک قاشق سوپ خوری پودر انبه در این ترشیاستفاده کنید ، طعمی خاص در ترشیشما ایجاد میکند مواد لازم ترشی لیته: پیمانه لیوان دسته دار فرانسویبادمجان متوسط ۶ عدد۲پیمانه کلم برگ سفید۱ پیمانه کرفس🥬۱ پیمانه هویجنصف پیمانه خیار۱ استکان سرخالی سیر🧄۶ عدد فلفل سبز تند۲ لیوان سرکهادویه ها: پیمانه در ادویه قاشق سوپ خوریزردچوبه سیاه دانهگلپرپودر تخم گشنیززیرهنعنا ترخونمرزهریحون خشک درست کنید و لذت ببرید ترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────
۱۹:۰۹
کله جوش مجلسی با گوشت قلقلی چرا قاشق نزنیم ؟؟ چرا ایرانی ها در وعده شام از کله جوش استفاده میکردن؟؟ ️ قاشق نمیزنیم تا قلقلی ها خودشون بگیرن🤌 ️وقتی به ترکیب این غذا ، عمیق و با دقت و با عینک طبابت نگاه میکنی ،انگار اتاق فکری با درایت ، در زمانی که کسی خبر از مکمل های دارویی امروزی نداشته ..... این غذا رو طراحی کرده .. به این ترکیب نگاه کن ️کشک( منبع کلسیم) ترکیب با گردو( منبع منیزیم) گوشت ( منبع آهن) با پیاز (سلنیوم) تقویت کننده سیستم ایمنی و ترکیب با نعناع منبع آنتی اکسیدان و مقوی معده با روغن حیوانی( برطرف کننده ضعف) و زردچوبه( ضد سرطان)این غذا رو به یک بمب و منیع انرژی تبدیل کرده و یک شاهکار غذایی خلق کرده... مرحبا به ایران و ایرانی چرا وعده ی شام؟؟؟ به همون دلیلی که امروزه پزشکان مصرف مکمل کلسیمرو برای جذب بهتر بعد از غروب آفتاب و در شب توصیهمیکنن.. و این غذا منبع کلسیم میزان های گفته شده برای ۴ نفر و برای هر نفر۵۰ گرم گوشت برای قلقلبی محاسبه میشهدرست کنید و لذت ببرید ترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────
۱۹:۱۰
خوراک لوبیا لعاب دار بهت پیشنهاد میکنم اصلا از دستش ندی خوشمزه ترین خوراک لوبیایی میشه که تو عمرت خوردی کافیه یبار اینجوری درست کنی دیگه همیشه با همین رسپی درست میکنیپس ذخیره کن تا هر وقت خواستی درست کنی دنبالش نگردی برای دوستاتم بفرست تا اونا هم ببینن🥰.مواد لازم:لوبیا چینی ۵۰۰گرمسیب زمینی ۱ عدد متوسطپیاز ۱ عدد متوسطقارچ ۵عددسیر ۲حبهشکر ۱ قاشق غرب ۳ قاشق غسرکه ۵ قاشق غآب ۲ لیواننمک و فلفل سیاه.نووووش جان🥰🩵 ترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────
۱۹:۱۸
شور یک روزه بهترین وسریعترین روش برای درست کردن شور ترد و خوش نمک همینهبا این روش شور اصلا کپک نمیزنه و لزج نمیشه (بهت تضمین میکنم)تو این روش اصلا نیازی به خشک کردن مواد اولیه نیستتو این روش نیازی به آب جوشیده خنک شده نداری میتونی مستقیم از شیر آب برداریدیگه چی بهتر از این؟؟بفرست برای دوستات.مواد لازم:گل کلمهویجکرفسلیموعمانی ۲ عددسیر ۲-۳حبهفلفل قلمی تند ۲عدد سبزی شامل(ترخون،شوید،برگ کرفس)سرکهآب ونمک. نکاتمقدار نمک جوری باشه که وقتی با آب ترکیب کردین یه کوچولو تست کنید گلوتون باید بسوزونه.از لیمو عمانی غافل نشید باعث تردی شور میشه.حتما باید آخرین لایه سبزی باشه.در شیشه حتما فلزی و تمیز و بدون زنگ زندگی باشه.بعد از اینکه حرارت رو خاموش کردین اجازه بدین شیشه تو همون قابلمه خنک بشه بعد دربیارین و بزارید تو یخچال؛فرداش قابل مصرفه.اموزش خیارشور یک روزه هم تو پیج هست اصلاااا از دستش نده.نوووش جان🥰 ترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────
۱۹:۱۹
ساندویچ ژامبون تنوری بشه شام فرداشبتوسیله زیادی هم نمیخاد مواد لازمشو پایین برات نوشتم ذخیرش کن تا خواستی درست کنی گمش نکنی ؛برای دوستاتم بفرست تا اونا هم ببینن🥰.مواد لازم:سس مایونز ۲ ق غسس کچاپ ۱ ق غسس خردل ۱ ق چشکر نصف ق چآب خیارشور ۳ ق غ چیپس خلالی یا ساده یک مشتپنیر پیتزا یک مشتکالباس ۳-۴ پر یا بیشترگوجه یک عددنان باگت یک عدد.نووووش جان🥰 ترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────
۱۹:۲۱
سمبوسه اصل آبادانی راحت ترین و خوشمزهترین دستور سمبوسه همینهمواد لازم:سیب زمینی ۲عددپیاز یک عددجعفری (در صورت تمایل گشنیز هم میتونید باهاش ترکیب کنید خوشمزه تر میشه) ۲ قاشقادویهها پودر سیر نمک فلفل سیاهنون لواشروغن.نکته:سیب زمینی رو با رنده نه با گوشکوب یا ته لیوان بکوبید تا کاملا له بشه .نوووش جونتون🥰 ترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮│ @chefir╰───────────