عکس پروفایل ترفند آشپزیت

ترفند آشپزی

۸۵۲عضو
عکس پروفایل ترفند آشپزیت
۸۵۲ عضو

ترفند آشپزی

کلی دستورات راحت و خوشمزه آشپزی که جای دیگه نمی تونی پیداش کنی undefinedundefined
ارتباط با ادمین:@chefbale


کانال ترفند آشپزی در ایتا undefined eitaa.com/chefir

۱۱ مهر ۱۴۰۲

thumnail
یه غذای ارزان،خوشمزه وسریعundefinedundefined
undefined خوراک کدو undefined
undefined مواد لازم :
کدو : 1 کیلوگوجه فرنگی : 3 عددبامیه : 250 گرمپیاز : 1عددرب گوجه فرنگی : 2قاشق غذاخوریپودر پاپریکا : 1 قاشق چایخوریفلفل سیاه وپودر لیمو :1 قاشق چایخوری نمک وآبجوش
undefined طرز تهیه :
کدوها روپوست کنده ، ورقه می کنیم وسرخ میکنیمپیاز وگوجه نگینی همراه زردچوبه تفت میدیم کدوها رو روی گوجه وپیاز میریزیم بامیه نیم پزشده رواضافه میکنیم( من بامیه رو با گوجه رنده شده نیم پزکردم) درصورت تمایل سیر اضافه میکنیم رب گوجه وفلفل سیاه وپاپریکا وپودر لیمو(من نداشتم) همراه آب جوش مخلوط وبه موادمون اضافه میکنیمیک ساعت زمان میدیم تا جابیافته

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۹:۲۴

thumnail
پاچینی یا همون کتف بال تنوری یک غذای سادست ولی با یک تکنیک پخت منحصر به فرد(آبلیمو یا سرکه سس چیلی وقتی یک شب میمونه کارش رو می سازه). این غذا به اندازه ای خوب هست که از خوردنش سیر نمیشید. خیلی ها هم به عنوان کره ازش استفاده می کننundefined

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۹:۳۴

thumnail
گوشت توشیشه درمان ضعف بدنی و سرماخوردگی ک این روزا همه درگیرشن undefinedundefinedundefinedاین گوشت تو شیشه انقدر مقوی و سرشار از ویتامینه که ب اصطلاح مرده رو زنده میکنه undefined
undefined️شما میتونید ب جای گوشت گوسفندی از ماهیچه،بلدرچین،بوقلمون،شترمرغ،پای مرغ استفاده کنید که هر کدوم خاصیت بیشتر و بالاتری داره مثلا پای مرغ برای شکستگی یا تقویت غضروف و استخوان و حتی برای کسایی ک ب چروک شدن صورت اهمیت میدن بسیار مفید و بارارزشه undefined
مواد داخل شیشه رو بنا ب ذائقه اتون میتونین تغییر بدین کم یا زیاد کنین بستگی ب خودتون داره گوشت و سبزیجات رو ریختین داخل شیشه بهش اندازه ۴ ،۵ قاشق غذاخوری آب جوش ،زعفرون دمکرده(دلخواهی)،نمک و زردچوبه بزنید درشو محکم ببندید و بزارید داخل قابلمه و تا نصف شیشه آب سرد بریزید و اجازه بدید که شیشه و آب یواش یواش بجوش بیان ک خدایی نکرده شیشه نشکنه و بعد از اینکه جوش امد زیرشو کم کنید و ۷الی ۶ ساعت زمان بدید تا بپزه و عصاره گوشت دربیاد و تمام نوش جونتون undefinedundefined
undefined️فلفل و ادویه های دیگه اگر برای بیمار یا کسی ک تازه عمل کرده نریزید چون امکان داره باعث حساسیت بشه
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۹:۳۷

۱۲ مهر ۱۴۰۲

thumnail
بورک ترکیه ای راحت، ترد و فوق العاده خوشمزه اس و توی تابه ام آماده میشه حتما امتحان کنید undefinedundefined
undefinedمواد لازم ؛ ورق یوفکا: ۱۶ ورق مثلثی شیر : ۱ استکان چایخوری روغن مایع : نصف استکان چایخوریتخم مرغ : ۱ دونه پنیر خامه ای یا پنیر سفید: ۱ ق غجعفری خورد شده: ۲ ق غ پنیر پیتزا: ۳ ق غ روغن مایع: ۱ ق غ برای سرخ کردن بورک
ورق یوفکا رو بپیچید و بعد خوردش کنید ،،داخل ظرفی تخم‌مرغ ،شیر،روغن ،نمک،فلفل وپنیر خامه ای رو مخلوط کنید بعد خمیر هارو اضافه کنید و جعفری خردشده روهم اضافه کنید و مخلوط کنیدکف تابه رو چرب کنید و نصف خمیر هارو بریزید کف تابه و صاف و یکدست کنید بعد پنیر پیتزا بریزیر روش (میتونید روی پنیر ژامبون خرد شده ام بریزید)بعد مابقی خمیر رو میریزید و صاف و یکدست میکنید بزارید روی شعله گاز با حرارت کم و درشو بزارید واجازه بدید سرخ بشه بعد که از گوشه ها سرخ شد و از تابه جدا شد برگردونید و اون روشم بزارید سرخ بشه و تمام نوش جان عالیه در عرض نیم ساعت آماده میشه undefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefined️میتونید لایه میانی بعد پنیر پیتزا از ژامبون مرغ یا گوشت خرد شده ام استفاده کنید دلخواهی هست undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedکانال ترفند آشپزی در ایتا undefinedhttps://eitaa.com/joinchat/296550819C138fa8f9f9

۷:۰۸

thumnail
undefinedاملت قارچ و اسفناجundefinedیه ترکیب بهشتی برای صبح روزای تعطیلundefinedهمه عاشقش میشن🤌undefined
undefinedمواد لازمundefinedپیاز کوچیک ۱ عددسیر ۱ حبهقارچ ۴ تا ۵ عدداسفناج ۱ مشت پرتخم مرغ ۳ عددشیر ۲ قاشقخامه صبحامه ۱ قاشقپنیر خامه ای ۱ قاشق پرکره،روغننمک،فلفل سیاه
نوش جونتون🤍
#املت #صبحانه #صبحونه #خوشمزه
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۷:۱۰

thumnail
عدس پلو تهرونی
برای چهار نفربرنج ۳ پیمانهعدس ۱/۵ پیمانهگوشت چرخکرده ۲۰۰گرمکشمش ۱۵۰ گرمپیاز ۳ عددنمک فلفل زردچوبه دارچین روغن به میزان دلخواهundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۷:۱۳

thumnail
کتلت شیرازی
این مقدار برای چهارنفره:سیب‌زمینی ۵۰۰ گرمآرد سوخاری یا نان ۱ لیوانادویه‌ها نمک فلفل پودرسیر پودرپیاز پودر پاپریکا از هرکدام یک قاشق مرباخوریروغن به میزان لازم
نوش جونتون🥹undefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۷:۱۶

۱۳ مهر ۱۴۰۲

thumnail
کاربرد پیاز های زرد، سفید، صورتی🧅پیازم دیگه شاخ شدهundefinedولی جدا از شوخی، هرپیازی طعم و بوی خاص خودش رو داره و به خاطر همین کاربرد مخصوص خودشم داره!undefinedمثلا یه پیاز جون میده برای تو سالاد شیرازیundefinedیه پیاز رو حال میده کنار آبگوشت یا کباب بزنیundefinedیه پیازم مخصوص آشپزیه و بهتره خام نخوریundefinedحالا شما کدوم پیاز رو بیشتر دوست دارید؟
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۹:۱۲

۱۵ مهر ۱۴۰۲

thumnail
undefined️به خاطر کثیفی گاز میرزا قاسمی درست نمیکنی؟؟undefined️بیا بهت بگم چطوری درست کنیدundefinedundefined

undefinedبادمجون🧄سیرundefinedگوجهundefinedتخم مرغ🧂نمک،زردچوبه، فلفل سیاه
واسه یه بارم شده میرزا قاسمی رو با این روش درست کنید،پشیمون نمیشیundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedکانال ترفند آشپزی در ایتا undefinedhttps://eitaa.com/joinchat/296550819C138fa8f9f9

۹:۳۴

۱۶ مهر ۱۴۰۲

thumnail
کتلت آلمانیundefined
_ مواد لازم واسه ۱۰ عدد کتلت :
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرمنان باگت بیات شده ۱ عدد شیر چند قاشقپیاز رنده شده ۲ عدد سیر رنده شده ۲ حبهجعفری خرد شده ۲ ق غذا خوریتخم مرغ ۱ عددپودر پنیر پارمزان به مقدار دلخواه
ادویه هاش :نمک و فلفل سیاه و آویشن زیره جوز هندی و پودر سیر (جز نمک و جوز همشون نصف ق چ خ )
نمک نصف ق غذاخوریجوز هندیو یکم رنده ریز کنید
طرز تهیه :
اول نون بیات با شیر خیس کنید بعد چنگش بزنید و آب اضافیشو بگیرید
دوتا پیازو رنده کنید ابشو بگیرید حالا نصفشو بریز تو تابه یه قاشق روغن بزن طلایی شد دوحبه سیرو له کن و یکم تفت بده و خاموشش کن
حالا تمام موادو مثل گوشت + نون باگت + تخم مرغ + ادویه ها + نصف دیگه رنده پیاز + جوز هندی رنده کنید و پیاز داغ و سیرداغو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه ورز بدین و یکساعت بزار یخچال
بعد یکساعت با شعله ملایم سرخش کنید🥰

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۱۱:۵۵

thumnail
گردو پلو هم یکی از همون غذاهای سنتی و اصیل شهرکرد هستشundefined
مواد لازمش هم‌ایناس:undefinedگوشت گوسفندی ۳۰۰ گرممغزگردو : ۱/۵ پیمانهپیاز: ۱بوته بزرگ و۳بوته متوسطزرشگ: ۳/۴ لیوانکشمش: ۱/۲ لیوانبرنج :۳ پیمانهروغن : به میزان لازمنمک فلفل دارچین ادویه ، گلاب و زعفران به میزان لازم
گوشت و خرد میکنیم و همراه پیازی که نگینی خرد شده تفت خورده و سبک شده سرخ میکنیم تا دوطرف گوشت سرخ بشه این کار باعث میشه آب میان بافتی گوشت حفظ بشه وقتی دو طرف گوشت سرخ شد آب ترجیحا جوش و به گوشت اضافه میکنیم و‌۲ساعت زمان میدیم گوشت بپزه(البته زمان پخت با نوع گوشت هم ارتباط داره).
۳ بوته پیاز متوسط و‌خلالی میکنیم توی روغن سرخ میکنیم و‌گردوها رو‌که خرد کرده و یک ساعت داخل آب سرد خیس خوردن آبشون رو‌گرفته داخل پیاز تفت میدیم بعد اون زرشک و‌کشمش و‌تفت داده و‌نمک و دارچین و زعفرون هم میزنیم چند دقیقه مزه ی مواد که به خورد هم رفت شعله رو خااموش میکنیم .
مواد و لای لای مابین برنج میریزیم و دارچین و زعفرون زده و۴۵دقیقه بعد ، پلوی خوشمزه ی ما آماده سرو هستش.
برای سس :۲ ق غ رب گوجه رو در مقداری روغن سرخ میکنیم تا خامی رب گوجه گرفته بشه و‌ترکیب گلاب و زعفرون و به رب اضافه کرده و از آب گوشت به مواد میزنیم و‌اجازه میدیم با شعله ی ملایم پخته و غلیظ بشه.undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedکانال ترفند آشپزی در ایتا undefined@chefir

۱۱:۵۵

۲۷ مهر ۱۴۰۲

thumnail
اینم تهدیگ تهچینی خوشمزه undefined
مواد لازمش :
تخم مرغ ۱ عددماست نصف کاسه ماست خوریزعفرون ۲ ق غ خنمک یکم :)) گلاب ۱ ق چ خ
چنتا نکته ریز :
-ماست همزده باشه-نطفه تخم‌مرغو در بیارین-قشنگ فشرده کنید-یک دقیقه شعله زیاد و بعد شعله پخش کن بزارید و شعله کم undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedکانال ترفند آشپزی در ایتا undefined@chefir

۷:۲۳

۱۴ آذر ۱۴۰۲

thumnail
خورشت کرفس رستورانی
undefinedاین نكته ها رو احتمالا نمیدونستیundefinedundefinedاولی سبز موندن خورش کرفس و دومی…
undefinedدومی :زمان صحیح اضافه کردن چاشنی ترش آبلیمو یا آبغوره و دلیلش !!
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
برای حفظ رنگ سبز خورشت کرفس نمک را دقیقازمان اضافه کردن کرفس و سبزی به آب گوشت اضافه کنید undefined undefinedundefinedundefinedنکته دوم :undefinedundefinedundefinedآخر میگم که راز روغن افتادن خورشت کرفسو باعث میشه روغن خورش کرفس محو نشه
١undefinedundefinedنكات طلايي undefinedundefinedundefined
undefinedنكته اول زردچوبه و فلفل سياه رو همون ابتداي كار به گوشت به پياز داغ اضافه كنيد.. شعله رو كم كنيد و بزاريد آب گوشت كاملا خارج و زردچوبه و فلفل به داخل گوشت كشيده بشه
نكته دومundefinedزماني كه آرد اضافه كرديد فقط يك دقيقه تفت بديد به اندازه اي كه گوشت به آرد… و آرد به زردچوبه آغشته بشه
نكته سومundefinedآب جوش در حال قل خوردن جدي بگيريدبسيار در پخت گوشت و جا افتادن خورشت مهمه
نكته جهارم undefinedتا جاي ممكن اجازه بديد گوشت پخته و آب گوشت غليظ بشه
نكته پنجم undefinedكرفس رو با روغن و به اندازه ای سرخ کنید که رنگ کرفس تغییر کنه و حتما زردچوبه بزنید…
undefinedundefinedراز روغن افتادن خورش كرفس اينجاستundefinedundefined
به هیچ عنوان چاشنی ترش خورش کرفس اواسط پخت اضافه نکنید .. این کار باعث میشه روغن خورش بپره و محو بشه دلیلش هم این هست که کرفس جزو سبزیجات ترشه و قبل از پخت کامل در واکنش به چاشنی ترش مثل اسفنج عمل میکنه و روغن رو. داخل خودش میکشه..
در نهايت درست کنید و لذت ببریدundefined#خورش_کرفس #غذا #غذاي_ايراني
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۱۹:۰۳

thumnail
جوجه کباب در خانه بدون منقل و ذغال
undefinedبه این نکات لطفا دقت کنیدundefinedundefined
undefinedنکته مهم: نان های سینی زیرین صرفا برای جلوگیریاز دود حاصل از ریزش روغن هستن.. نگران سوختننان ها نباشید.. نگید حیف میشه... چون دارید ازش برای کاری مهم استفاده میکنید... هر وقت به این فکر کردید یادتون به ذغال هاییبیفته که بخاطرش اون همه درخت قطع میشه⚘
undefinedدمای فر : ۱۸۰ درجه.. ۱۰ دقیقه آخر گریل کنیدگریل: حرارت از بالاundefinedدمای فر های ایرانی بسیار اختلاف دارنپس جوجه ها رو رها نکنید و مراقبت کنیدundefinedجوجه ها رو بعد از گریل از سیخ چوبیجدا و در سس کره بخوابانید.. لذیذ تر میشه
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۱۹:۰۶

thumnail
ترشی لیته بازاری
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedبه این نکات دقت کنید:میزان سرکه ۳ لیوان میباشد undefinedحرارت پخت بادمجان ها باید کم باشداگر سرکه زیاد تبخیر شد از یک الی ۲ لیوانسرکه برای تنظیم غلظت استفاده کنیدتا ترشی شما خشک نشود
undefinedبادمجان ها را بعد از نمک زدن در آبکش قرار دهید تا زهر بادمجان خارج و نمک بادمجان را لازم نیست بشورید
undefined چنانچه دستگاه غذا ساز در دسترسنداشتید  از چرخ گوشت استفاده کنید یا با چاقو،  ساطوری ریزززززز خرد کنید
undefinedتکه های سبزیجات به هیچ عنواننباید درشت باشند undefinedاز سبزی خشک استفاده کنید undefined️سیاه دانه را آسیاب نکنیدundefinedمیزان تمام ادویه ها و سبزیجات خشک یک قاشق سوپ خوری میباشدundefined️میزان سرکه ۲ لیوان پر میباشدundefinedundefined نکته مهم:مواد به صورت پیمانه ای گفته شدهسرکه را ناگهانی اضافه یا دلبخواهی کمنکنید .. حتما بررسی کتید . تا ۳ لیوان سرکه به طور کلی مجاز هستید...
undefinedچنانچه تمایل داشتید از یک قاشق سوپ خوری پودر انبه در این ترشیاستفاده کنید ، طعمی خاص  در ترشیشما ایجاد میکندundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
مواد لازم ترشی لیته: پیمانه لیوان دسته دار فرانسویبادمجان متوسطundefined ۶ عدد۲پیمانه کلم برگ سفید۱ پیمانه کرفس🥬۱ پیمانه هویجundefinedنصف پیمانه خیارundefined۱ استکان سرخالی سیر🧄۶ عدد فلفل سبز تندundefined۲ لیوان سرکهundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedادویه ها: پیمانه در ادویه قاشق سوپ خوریزردچوبه سیاه دانهگلپرپودر تخم گشنیززیرهنعنا  ترخونمرزهریحون خشک
درست کنید و لذت ببریدundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۱۹:۰۹

thumnail
کله جوش مجلسی با گوشت قلقلی
undefinedچرا قاشق نزنیم ؟؟ چرا ایرانی ها در وعده شام از کله جوش استفاده میکردن؟؟
undefined️ قاشق نمیزنیم تا قلقلی ها خودشون بگیرن🤌
undefined️وقتی به ترکیب این غذا ، عمیق و با دقت و با عینک طبابت نگاه میکنی ،انگار اتاق فکری با درایت ، در زمانی که کسی خبر از مکمل های دارویی امروزی نداشته ..... این غذا رو طراحی کرده ..undefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined به این ترکیب نگاه کنundefined undefined️کشک( منبع کلسیم) ترکیب با گردو( منبع منیزیم) گوشت ( منبع آهن) با پیاز (سلنیوم) تقویت کننده سیستم ایمنی و ترکیب با نعناع منبع آنتی اکسیدان و مقوی معده با روغن حیوانی( برطرف کننده ضعف) و زردچوبه( ضد سرطان)این غذا رو به یک بمب و منیع انرژی تبدیل کرده و یک شاهکار غذایی خلق کرده... مرحبا به ایران و ایرانیundefined
undefinedچرا وعده ی شام؟؟؟ به همون دلیلی که امروزه پزشکان مصرف مکمل کلسیمرو برای جذب بهتر بعد از غروب آفتاب و در شب توصیه‌میکنن.. و این غذا منبع کلسیم undefinedundefined
میزان های گفته شده برای ۴ نفر و برای هر نفر۵۰ گرم گوشت برای قلقلبی محاسبه میشهدرست کنید و لذت ببریدundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۱۹:۱۰

thumnail
خوراک لوبیا لعاب دار
بهت پیشنهاد میکنم اصلا از دستش ندی خوشمزه ترین خوراک لوبیایی میشه که تو عمرت خوردی undefinedundefinedکافیه یبار اینجوری درست کنی دیگه همیشه با همین رسپی درست میکنیundefinedپس ذخیره کن تا هر وقت خواستی درست کنی دنبالش نگردی برای دوستاتم بفرست تا اونا هم ببینن🥰.مواد لازم:لوبیا چینی ۵۰۰گرمسیب زمینی ۱ عدد متوسطپیاز ۱ عدد متوسطقارچ ۵عددسیر ۲حبهشکر ۱ قاشق غرب ۳ قاشق غسرکه ۵ قاشق غآب ۲ لیواننمک و فلفل سیاه.نووووش جان🥰🩵
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۱۹:۱۸

thumnail
شور یک روزه
بهترین و‌سریعترین روش برای درست کردن شور ترد و خوش نمک همینهundefinedundefinedبا این روش شور اصلا کپک نمیزنه و لزج نمیشه (بهت تضمین میکنم)undefinedتو این روش اصلا نیازی به خشک کردن مواد اولیه نیستundefinedتو این روش نیازی به آب جوشیده خنک شده نداری میتونی مستقیم از شیر آب برداریundefinedدیگه چی بهتر از این؟؟بفرست برای دوستاتundefined.مواد لازم:گل کلمهویجکرفسلیموعمانی ۲ عددسیر ۲-۳حبهفلفل قلمی تند ۲عدد سبزی شامل(ترخون،شوید،برگ کرفس)سرکهآب و‌نمک.undefined نکاتundefinedمقدار نمک جوری باشه که وقتی با آب ترکیب کردین یه کوچولو تست کنید گلوتون باید بسوزونه.از لیمو عمانی غافل نشید باعث تردی شور میشهundefined.حتما باید آخرین لایه سبزی باشهundefined.در شیشه حتما فلزی و تمیز و بدون زنگ زندگی باشه.بعد از اینکه حرارت رو خاموش کردین اجازه بدین شیشه تو همون قابلمه خنک بشه بعد دربیارین و بزارید تو یخچال؛فرداش قابل مصرفهundefined.اموزش خیارشور یک روزه هم تو پیج هست اصلاااا از دستش ندهundefinedundefined.نوووش جان🥰undefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۱۹:۱۹

thumnail
ساندویچ ژامبون تنوری
بشه شام فرداشبتundefinedundefinedوسیله زیادی هم نمیخاد مواد لازمشو پایین برات نوشتمundefined ذخیرش کن تا خواستی درست کنی گمش نکنی ؛برای دوستاتم بفرست تا اونا هم ببینن🥰.مواد لازم:سس مایونز ۲ ق غسس کچاپ ۱ ق غسس خردل ۱ ق چشکر نصف ق چآب خیارشور ۳ ق غ چیپس خلالی یا ساده یک مشتپنیر پیتزا یک مشتکالباس ۳-۴ پر یا بیشترگوجه یک عددنان باگت یک عدد.نووووش جان🥰undefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۱۹:۲۱

thumnail
سمبوسه اصل آبادانی undefinedراحت ترین و خوشمزه‌ترین دستور سمبوسه همینهundefinedمواد لازم:سیب زمینی ۲عددپیاز یک عددجعفری (در صورت تمایل گشنیز هم میتونید باهاش ترکیب کنید خوشمزه تر میشه) ۲ قاشقادویه‌ها پودر سیر نمک فلفل سیاهنون لواشروغن.نکته:سیب زمینی رو با رنده نه با گوشکوب یا ته لیوان بکوبید تا کاملا له بشه undefined.نوووش جونتون🥰undefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedترفند های آشپزی که هیچ جا بهت نمی گن ╭────๛- - - - - ┅╮undefinedundefined @chefir undefined╰───────────

۱۹:۲۴