عکس پروفایل آشپزیآ

آشپزی

۵۸,۸۷۲عضو
thumnail
رول کرپ شکلاتیتخم مرغ ۴ عددشکر ۳۰ گرموانیل ۱/۴ ق‌چکره ذوب شده ۳۰ گرمآرد ۱۰۰ گرمپودر کاکائو ۱۰ گرمشیر ۳۰۰ گرم
برای فیلینگ بین رول :خامه صبحانه ۷۰ گرمشکلات تلخ ۷۰ گرمخامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم
برای گاناش روی رول:
خامه صبحانه ۷۰ گرمشکلات تلخ ۷۰ گرمگردو اختیاری
undefined تابه حتما داغ باشه و نیازی به چرب کردن ندارهundefined اگه تابه مستطیل نداری میتونی داخل تابه گرد هم درست کنی و روی هر کرپ لایه لایه خامه بزنی و دقیقا مث کیک، دیگه نیازی نیس رول کنی
به قدری خوشمزه اس که همه دوسش دارنundefinedبراے دوستـundefinedـات بفرست undefinedری‌اکشن یادت نرهundefinedundefinedundefinedکانال آشپزیundefined @Cooking1

۷:۴۳

thumnail
آش گوشت و بادمجانبه جرأت میگم یکی از لذیذترین آش های ایرانیه که تو این سرما و حتی شب یلدا حسااااابی میچسبهundefined
چیزایی که برای ۷ نفر لازم داریمنخود خام ۱فنجانلوبیا سفید خام یک و یک چهارم فنجانلوبیا قرمز ۱فنجان گوشت گوسفندی با استخوان ۳۵۰-۴۰۰ گرم بلغور گندم ۲/۵ فنجانپیاز ۵ عدد ۲ تا برای داخل آش و سه تا برای پیازداغسیر ۲بوته ۵-۶ حبه برای داخل آش بقیه برای سیرداغسبزی های معطر خشک: نعناع خشک، آویشن و پونه کوهی خشک فلفلسیاه و زردچوبه ۱ق.م بادمجان دلمه ایی(چون تخمه کمتری داره) ۲عدد بزرگسبزی آش ۲۵۰ گرم
نکته های مهمش:حتما حبوبات رو از روز قبل خیس کنید و چندبار آبش رو عوض کنیدundefinedحتما گوشت و حبوبات رو باهم بپزید که مزه ها به خورد هم برهundefinedبلغور رو هم نزنید و تفت هم ندید که نچسبهundefinedآش باید آب کافی داشته باشه که بلغور به کف ظرف نچسبهundefinedبعد از بجوش اوندن آب شعله کم باشه خدود ۳-۴ ساعت آش بپزهundefinedکشک رو با زعفران مخلوط کنید آخرش به آش اضافه کنیدundefinedوقتی گوشت و بادمجان له شده رو اضافه کردید ده دقیقه آش رو هم بزنیدundefinedبراے دوستـundefinedـات بفرست undefinedری‌اکشن یادت نرهundefinedundefinedundefinedکانال آشپزیundefined @Cooking1

۱۲:۱۶

thumnail
تاس کبابمواد لازم برای تاس کباب :پیاز دو عدد بزرگران گوسفندی یک کیلوهویج ۴ عددیک عدد بِهسه عدد سیب زمینیآلو ۸-۱۰ عددادویه شامل: نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران اسیاب شده، گرد لیمو یا غوره.
روی حرارت خیلی خیلی کم به مدت ۳ الی ۴ ساعت تا زمانی که گوشت کامل بپزه.🤌این غذا خودش آب میندازه همون یه ته استکان آب براش کافیه. undefined
براے دوستـundefinedـات بفرست undefinedری‌اکشن یادت نرهundefinedundefinedundefinedکانال آشپزیundefined @Cooking1

۱۴:۰۶

thumnail
چیزکیک یلداییبیسکوییت پتی بور ۱۵۰ گرمکره ۱۰۰ گرمپنیر خامه ای ۲۵۰ گرمخامه صبحانه ۲۵۰ گرمپودر قند ۳ ق.غژله طالبی ۱ بستهژله آلوورا ۱ بستهانار به میزان لازم
ویدیو رو ببینید کامل داخل ویدیو توضیح دادم ولی بازم اگر سوالی دارید بپرسید حتما پاسخ میدم undefinedundefined
نکته ۱ : من از قالب کوچک و‌تکنفره استفاده کردم شما اگر خواستید بزرگ درست کنید میتونید از قالب کمربندی یا رینگ قطر ۲۰ استفاده کنید undefined
نکته ۲ : ژله حتما باید خنک باشه بعد به مایع پنیری اضافه کنید undefinedundefined
براے دوستـundefinedـات بفرست undefinedری‌اکشن یادت نرهundefinedundefinedundefinedکانال آشپزیundefined @Cooking1

۱۸:۳۱

thumnail
سبله دیاموند فرانسوی🥹undefinedundefinedباورت نمی‌شه چقدر مزه‌ی متفاوتی دارهundefined
undefinedمواد لازم (برای ۱۶ تا):
کره ۱۰۰ گرمپودر قند ۵۰ گرمزرده تخم مرغ ۱ عددوانیل ۱ ق‌چنمک نوک انگشتآرد شیرینی ۱۴۰ گرم
undefinedدستور:
پودر قند روی کره🧈 الک کن و با لیسک بزن یکدست شه.زردهundefined + وانیل + نمک🧂 اضافه کن و با لیسک یکدست کن.آردالک کن و هم بزن تا خمیر نرم درست شه.
خمیر رو سلفون پیچ، نیم ساعت بذار یخچال.
وقتی خنک و کمی سفت شد، بهش فرمِ استوانه بده.
undefined تکنیک:واسه صاف شدن استوانه،از تهِ پیرکس یا بشقاب شیشه‌ای استفاده کن.
می‌تونی این مرحله بهش شکر رومال کنی.undefinedبعد هم سلفون‌پیچ، ۱ ساعت بذار فریزر تا «کاملاً» سفت بشه.
undefined تکنیک:اگه می‌خوای پایینش مسطح و پَخ نشه،داخل پیرکس، برنجundefined خام بریز و استوانه رو بذار روشون.
با چاقو به فاصله‌ی ۱ سانتی برش بزن و روی کاغذ روغنی بچین.
با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد، به مدت ۱۶ دقیقه بپزن.تا زمانی‌که اطرافشون طلایی رو به قهوه‌ای روشن بشه.undefined
نوش جان🥹undefined
براے دوستـundefinedـات بفرست undefinedری‌اکشن یادت نرهundefinedundefinedundefinedکانال آشپزیundefined @Cooking1

۱۸:۴۹

thumnail
فاهیتای مرغ یه غذای خوشرنگ و خوشمزه‌ی مکزیکیه که همین‌قدر آسون و‌ سریع آماده می‌شه
مواد لازم:سینه ی مرغ ۱ عددپیاز ۱ عدد بزرگ یا دو تا کوچک سیر دو حبه لیمو ترش ۱ ق غروغن زیتون مقداری ادویه (پاپریکا، آویشن، فلفل سیاه زیره، پودر ‌پیاز، پودر سیر و زیره)فلفل دلمه رنگی از هر کدوم یدونه
براے دوستـundefinedـات بفرست undefinedری‌اکشن یادت نرهundefinedundefinedundefinedکانال آشپزیundefined @Cooking1

۸:۲۳

thumnail
گل کردن اناربراے دوستـundefinedـات بفرست undefinedری‌اکشن یادت نرهundefinedundefinedundefinedکانال آشپزیundefined @Cooking1

۱۰:۰۳

thumnail
سريع ترين دسرى كه ميتونى براى يلدا درست كنى فقط ٥ دقيقه طول ميكشه آماده اش كنى و بذارى تو يخچال خيلى هم خوشمزه استundefinedundefined

شير عسلى ٢/٣ قوطى خامه صبحانه ١ بستهژله انار ١ بستهپودر ژلاتين ١ ق غذاخورى سرپرشير ١و١/٢ ليوان
undefinedهمه ى مواد رو با هم مخلوط كنيد اكه موادتون خوب مخلوط نشد ميتونين با همزن بزنين و ٥ دقيقه بذارين روى حرارت تا شير گرم بشه نبايد به جوش بياد و بريزين داخل قالب و ٤_٥ ساعت بذارين تو يخچال تا دسر خوشون بگيرهبه همين سادگى به همين خوشمزگى
undefinedميتونين با فرچه قالب رو چرب كنين خيالتون راحت باشهبراے دوستـundefinedـات بفرست undefinedری‌اکشن یادت نرهundefinedundefinedundefinedکانال آشپزیundefined @Cooking1

۱۳:۲۹

thumnail
شیرینی های یلدایی
‌‎مواد لازم
‌‎آرد 200گرم‌‎پودر قند 60 گرم‌‎کره 150 گرم‌‎پودر هل 1/2 ق مرباخوری‌‎شیر 2 ق غ‌‎سیاه دونه یا تخم خرفه جهت تزیینرنگ ژله ای خوراکی سبز و قرمز
‌‎ابتدا کره و پودر قند با هم مخلوط میکنیم پودر هل اضافه کرده و هم میزنیم سپس شیر اضافه کرده و بعد از کنی هم زدن آرد الک شده اضافه میکنیم همین که خمیر بافت منسجمی به خودش گرفت دو قسمتش میکنیم و نصفش با رنگ قرمز و نصف دیگه رو با رنگ سبز،رنگ میکنیم.از خمیر به اندازه یه دونه فندق یا کمی بزرگتر برمیداریم و با دستمون گِردش میکنیم و داخل سینی فر میچینیم و رپی شیرینی های قرمز با تخم خرفه یا سیاه دونه تزیین میکنیم.شیرینی داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد بین 10 الی 15 دقیقه قرار میدیم که پخته بشه.undefinedبرای پخت شیرینی روی اجاق،کف تابه کاغذ روغنی میندازیم و تابه روی حرارت ملایم اجاق روی شعله پخش کن قرار میدیم و دربش میبندیم تا حدود پنج دقیقه گرم بشه وسپس شیرینی ها رو داخلش میچینیم و روی دربش دم کنی قرار میدیم و اجازه میدیم که شیرینی ها پخته بشه،مدت زمانش بین 15 الی 20 دقیقه با توجه به حرارت شعله اجاز گازتون متغیره.

۱۵:۰۹

thumnail
اکبر جوجه مواد لازم برای 2نفر:undefinedران مرغ:ترجیحا با پوست ۲عددundefinedنمک+فلفل:به مقدارکافی🧂روغن:۱پیمانهundefinedکره:۵۰گرم🧈زعفران:۴ق غ خ(در رسپی اصلی استفاده نشده)مدت زمان آماده سازی:۹۰دقیقهundefined
فقط کافیه مرغ هاتون رو یک روز داخل آب و نمک و سرکه استراحت بدید و طبق ویدیو پیش بریدحرارت باید کم باشه به همین راحتیundefinedدرستش کنید و لذت ببریدundefinedبراے دوستـundefinedـات بفرست undefinedری‌اکشن یادت نرهundefinedundefinedundefinedکانال آشپزیundefined @Cooking1

۱۷:۴۱

thumnail
انار پلوی شیرازی یک عدد سینه مرغانار دو عدد بزرگجعفری ساتوری نصف لیوانپیاز درشت یک عدد
سینه مرغ رو هرجوری ک دوست دارید خورد کنید و با نمک و زعفران چند ساعتی مزه دار کنید و داخل روغن با شعله نسبتا بالا سرخ کنیدپیاز رو نگینی خورد و زردچوبه و ادویه اضافه کنید و بعد مرغ های سرخ شده جعفری هم ساتوری کنید و اصافه کنیدانار هم دون کنید و اضافه کنیدکف قابلمه سیب زمینی بچینید و یک لایه برنج نیمپز و لایه ی بعد مواد مرغ و انارلایه ی اخر زعفران روی برنج بریزید و بعد از چهل دقیقه امادستنوش جانundefined
براے دوستـundefinedـات بفرست undefinedری‌اکشن یادت نرهundefinedundefinedundefinedکانال آشپزیundefined @Cooking1

۱۷:۴۲

thumnail
شب یلدای همه تون مبارکundefined
@cooking1

۱۱:۱۶

thumnail
میوه آراییبراے دوستـundefinedـات بفرست undefinedری‌اکشن یادت نرهundefinedundefinedundefinedکانال آشپزیundefined @Cooking1

۱۳:۲۶

thumnail
دیپ ترکیundefinedمواد لازم: بادمجان کبابی:1عدد قارچ نگینی:1فنجان(سرخ‌شده) پنیر لبنه ترکی آنا:3قاشق غذاخوری گردو خرد شده و آجیل دلخواه:2قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم پاپریکا:1قاشق چای‌خوری پولبیبر(فلفل قرمز خشک):1قاشق چای‌خوری روغن زیتون:2قاشق غذاخوریطرز تهیه: 1.کباب کردن بادمجان:بادمجان‌ها رو در فر کبابی کنید سپس از پوستش جدا کنید 2.سرخ کردن قارچ:قارچ هارو تفت بدید تا آب قارچ‌ها کشیده بشه. 3.ترکیب مواد:در یک کاسه بزرگ،بادمجان له‌شده، پنیرلبنه ترکی، قارچ ،نمک،فلفل سیاه،پولبیبر رو با هم مخلوط کنید. میتونید به همین شکل سرو کنید یا مثل من میکس کنید 4.تزئین و سرو:دیپ رو در یک ظرف سرو بریزید و باکمی گردو خردشده و سایرآجیل هاسرو کنیدبرای طعم بهتر، می‌تونید روی دیپ کمی روغن زیتون وپاپریکا بریزیدنکات: اگر می‌خواید دیپ غلیظ‌تربشه،می‌تونیدمقدار پنیر لبنه ترکی رو بیشتر کنید.برای طعم دودی‌تر، کمی فلفل دودی هم می‌تونید به ترکیب اضافه کنید. برای سرخ کردن قارچ، دقت کنید که آب قارچ‌ها کاملاً کشیده بشه تا دیپ آبدار نشه.این دیپ رومی‌تونیدبانان پیتا، سبزیجات خام یاحتی به‌عنوان دیپ برای فینگرفودها سرو کنید.

۸:۳۵

بازارسال شده از باتبلیغ | گسترده تبلیغاتی
thumnail

۱۱:۵۶

thumnail
سالاد مرغ و قارچ
مواد اولیه سالاد مرغ و قارچمرغ ابپز قارچ نگینیخیارشورجعفری و پیازچهلیموترش تازهنمک و فلفل سیاهکره
قارچ ها رو نگینی خرد میکنیم، میذاریم ابشون تبخیر بشه و بعد کره و کمی نمک و فلفل اضافه می‌کنیم و تفت میدیماز روی اجاق برمیداریم تا خنک شنسپس مرغ ابپز خنک شده رو ریش ریش میکنیم، و قارچ و خیارشور نگینی خرد شده و سبزی‌های خرد شده رو بهش اضافه میکنیمدر نهایت نمک و فلفل و لیموترش تازه رو هم اضافه میکنیمنووش جانundefined
براے دوستـundefinedـات بفرست undefinedری‌اکشن یادت نرهundefinedundefinedundefinedکانال آشپزیundefined @Cooking1

۱۲:۵۷

thumnail
چای شکلاتیشکر دو قاشق اگر میخوایید شیرین تر باشه بیشتر بریزید چایی خشک دو پیمانه یا کمتر شکلات تلخ بهتره ۸۰٪ باشه شیر ولرم به تعداد نفرات براے دوستـundefinedـات بفرست undefinedری‌اکشن یادت نرهundefinedundefinedundefinedکانال آشپزیundefined @Cooking1

۱۷:۰۱

بازارسال شده از باتبلیغ | گسترده تبلیغاتی
thumnail
undefined کانال استاد عرشیانفر،اساتید انگیزشی فرمول سودهای میلیاردی

🟣این کانال بانگرش متفاوت #انگیزشی،گلچینی از مطالب موفقیت،#ثروت،سلامتی و مثبت‌اندیشی رو#رایگان آموزش میده༆undefined

🟢اینجا یجوری تغییر کن،تا زندگی مجبور بشه سازشو باهات کوک کنه༆undefinedundefinedundefinedundefined
@arshianfarostad
ble.ir/join/2C6Nu6LR79
ble.ir/join/2C6Nu6LR79
undefinedقدرتمند ترین راز وتکنیک ، قانون جذب
از زبان اساتید موفقیت ببین علی الاخصوص استاد عرشیانفر undefinedundefined
ویژهundefined

۱۷:۳۱