آموزش #کیک_شیره_انگور😍😃😋🥮 با دستور سرکار خانم عباسی شیره انگور یا خرما، بسیار مقویه و البته رژیمی #کیکهای_عصرانه مواد لازم تخم مرغ ۳ عدد آرد ۱۸۰ گرم شیره خرما یا انگور ۲۸۰ گرم ( ما از شیره انگور استفاده کردیم ) بکینگ پودر ۲ ق چ وانیل ۱٫۲ ق چ مواد لازم برای تزیین شیره انگور به میزان لازم کنجد به میزان لازم مراحل تهیه، توی فیلم گفته شده نکات مربوط به کیک شیره فر ۱۵ دقیقه از قبل روشن بشه مواد هم دمای محیط باشه دمای فر برقی ۱۵۵ درجه و فر گازی ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰ دقیقه از قالب ۱۸ استفاده کنید قالب ما معادل قالب ۱۸ است
برای درست کردن روغن جدا کننده آرد، روغن مایع و روغن جامد را هر کدام ۱ ق چ مخلوط کنید
کیک رو که از فر بیرون آوردید با یک دستمال بپوشانید تا خشک نشه برای دیدن اصولی ترین دستورهای کیک و شیرینی، به کانال بزرگ دهکده کیک بپیوندید http://ble.ir/join/ZGI2NzZiNm