بسم الله الرحمن الرحیم
دهکده کیک خانگی
جهت شرکت در کلاسهای مجازی، مبلغ مربوط به دوره اموزشی خود را به این شماره حساب واریز کنید
۶۰۶۳۷۳۱۱۹۱۵۹۵۰۳۳
فاطمه عباسی/ بانک مهر
سپس فیش واریزی، فامیلی شریفتان و شماره تماسی که با آن، ایتا نصب کرده اید را به آی دی زیر ارسال کنید
@fanni_dehkade
دهکده کیک خانگی
جهت شرکت در کلاسهای مجازی، مبلغ مربوط به دوره اموزشی خود را به این شماره حساب واریز کنید
۶۰۶۳۷۳۱۱۹۱۵۹۵۰۳۳
فاطمه عباسی/ بانک مهر
سپس فیش واریزی، فامیلی شریفتان و شماره تماسی که با آن، ایتا نصب کرده اید را به آی دی زیر ارسال کنید
@fanni_dehkade
۱۳:۱۵
پاسخ به سوالات پر تکرار در مورد پکیج آموزشی کیک خامه
۱. به نظرتون میشه غیر حضوری یاد گرفت؟؟
پاسخ: قطعا بله. تا الان طبق تجربه ایی که داشتم قدرت یادگیری و پیشرفت هنرجوهای حضوری و غیر حضوریم یکی بوده و بیشتر اونایی موفق بودن که علاقه بیشتری نشون دادن و تلاش کردن.
کانال نمونه کیک هنرجوها
@dehkade_honarmandan
درضمن من خودم هیچ کلاس حضوری شرکت نکردم و همه آموزشهایی که تو این سه سال دیدم غیر حضوری بوده. من با پکیج خانم کاشی کیک پزی رو شروع کردم البته اون موقع پکیج ایشون جامع نبود ولی کمک زیادی به من کرد
صادقانه بگم که اگر برمیگشتم عقب و میخواستم از اول شروع کنم و پکیجی بود که جامع باشه با کلی تجربه، قطعا ثبتنام میکردم چون واقعا به سرعت رشد بیشتر و خراب نکردن مواد اولیه برای بدست اوردن تجربه می ارزه
۲. تخفیف هم میدین؟؟
پاسخ: ببینید دوستان! این مقدار هزینه نسبت به حرفه ایی که شما آموزش میبینید و تمام تجربیاتی که من در اختیارتون میزارم واقعا ناچیزه. بعد از کلاس هم شما برای همیشه پشتیبانی میشید و درکنارتون هستم.
پس مطمئن باشید هزینه زیادی بابت زمانی که برا هنرجوها گذاشته میشه و زحمتی که صرف تهیه این ویدئو های اموزشی شده، از شما گرفته نمیشه
۳. پکیج به چه صورته؟؟
پاسخ: از صفر تا صد کیک خامه ایی رو مطابق ایتمهایی که براتون ذکر شده، از کار خودم فیلم گرفتم و اپلیکیشن خصوصی بارگزاری شده. هنرجوها بعد از ثبت نام و نصب اپلیکیشن کلیپها رو از اول میبینن، (کلیپها دور تند نیست و اهنگ نداره و تماما با گفتن نکته ها، قلقها و تکنیکها ضبط شده) یادداشت برداری میکنن و هم زمان وارد گروه رفع اشکال میشن
۴. کلیپهای اموزشی رو میتونیم ذخیره کنیم تو گالریمون و برای همیشه داشته باشیم؟
پاسخ: کلیپ ها داخل اپلیکیشن همیشه براتون باقی میمونه
۵. کی کلاسها شروع میشه؟
پاسخ: کلاسها به صورت افلاین هست پس شروع شده و به محض ثبت نام شما و ورودتون به کانال خصوصی، تمام ایتمهای آموزشی در اختیارتون قرار میگیره.
پاسخ به سوالات پر تکرار. مطالعه کنید.
۱. به نظرتون میشه غیر حضوری یاد گرفت؟؟
پاسخ: قطعا بله. تا الان طبق تجربه ایی که داشتم قدرت یادگیری و پیشرفت هنرجوهای حضوری و غیر حضوریم یکی بوده و بیشتر اونایی موفق بودن که علاقه بیشتری نشون دادن و تلاش کردن.
کانال نمونه کیک هنرجوها
@dehkade_honarmandan
درضمن من خودم هیچ کلاس حضوری شرکت نکردم و همه آموزشهایی که تو این سه سال دیدم غیر حضوری بوده. من با پکیج خانم کاشی کیک پزی رو شروع کردم البته اون موقع پکیج ایشون جامع نبود ولی کمک زیادی به من کرد
صادقانه بگم که اگر برمیگشتم عقب و میخواستم از اول شروع کنم و پکیجی بود که جامع باشه با کلی تجربه، قطعا ثبتنام میکردم چون واقعا به سرعت رشد بیشتر و خراب نکردن مواد اولیه برای بدست اوردن تجربه می ارزه
۲. تخفیف هم میدین؟؟
پاسخ: ببینید دوستان! این مقدار هزینه نسبت به حرفه ایی که شما آموزش میبینید و تمام تجربیاتی که من در اختیارتون میزارم واقعا ناچیزه. بعد از کلاس هم شما برای همیشه پشتیبانی میشید و درکنارتون هستم.
پس مطمئن باشید هزینه زیادی بابت زمانی که برا هنرجوها گذاشته میشه و زحمتی که صرف تهیه این ویدئو های اموزشی شده، از شما گرفته نمیشه
۳. پکیج به چه صورته؟؟
پاسخ: از صفر تا صد کیک خامه ایی رو مطابق ایتمهایی که براتون ذکر شده، از کار خودم فیلم گرفتم و اپلیکیشن خصوصی بارگزاری شده. هنرجوها بعد از ثبت نام و نصب اپلیکیشن کلیپها رو از اول میبینن، (کلیپها دور تند نیست و اهنگ نداره و تماما با گفتن نکته ها، قلقها و تکنیکها ضبط شده) یادداشت برداری میکنن و هم زمان وارد گروه رفع اشکال میشن
۴. کلیپهای اموزشی رو میتونیم ذخیره کنیم تو گالریمون و برای همیشه داشته باشیم؟
پاسخ: کلیپ ها داخل اپلیکیشن همیشه براتون باقی میمونه
۵. کی کلاسها شروع میشه؟
پاسخ: کلاسها به صورت افلاین هست پس شروع شده و به محض ثبت نام شما و ورودتون به کانال خصوصی، تمام ایتمهای آموزشی در اختیارتون قرار میگیره.
پاسخ به سوالات پر تکرار. مطالعه کنید.
۱۳:۱۵
۱۳:۱۹
۱۳:۲۲
۱۴:۱۴
آیتمهای آموزشی فوندانت مقدمانی
۱. معرفی کامل ابزار
۲ . آموزش دو مدل کیک کاکائویی و وانیلی اسفنجی مناسب برای کیکهای فوندانتی.
۳. برش اصولی کیک به چند روش
۴. آموزش فیلینگ گذاری صحیح
۵. آموزش گاناش مختص کاور
۶. آموزش گاناش کشی با پلکسی و بدون پلکسی
۷. اتو کشی و قلقهای صاف کردن گاناش کشی و بدنه کیک
۸. اموزش کاور فوندانت به دو روش قنادی و مدرن
۹. اتو کشی فوندانت و شارپ لبه ها
۱۰. آموزش تکنیک ماربل با فوندانت
۱۱. آموزش کار با استنسیل و قلقهای مهم
۱۲. آموزش کار با ماکت کیک و فوندانت کشی ماکت. (ماکت کیک هم طرفدارای زیادی داره خصوصا تو دنیای عکاسی )
۱۳. آموزش مقدماتی کیکهای طبقاتی
۱۴. آموزش گل رز فوندانتی
۱۵. تکنیک کهنه کاری روی فوندانت
۱۶. تکنیک سایه زدن و زنده کردن فوندانت
۱۷. نحوه صحیح کار با مهر و مالدهای فوندانتی
۱۸. آموزش صفر تا صد عروسک های پرطرفدار یونیکورن، خرسی، گورخر، شیر، میمون، زرافه و ببر( وزن قطعات بدن و الگو گیری صحیح ذکر شده تا شما دقیقترین اجرا رو تو مجسمه سازی داشته باشید🤌)
۱۹. آموزش دقیق تاپر های پر طرفدار بالون، رنگین کمان معلق و ابر سه بعدی
۲۰. آموزش بازاریابی ، قیمت گذاری کیکها و جذب مشتری
بچه ها من هر پکیجی که بزنم آپدیت میشه و چنتا ایتم جدید اضافه میشه مثلا مجسمه دختر فوندانتی و تاپرهای دندونی و کیک تعیین جنسیت و تاپرهای مختص کیک عاشقانه، تاپر ماشینی و گل جذاب ارکیده. که این اپدیت باعث افزایش قیمت پکیج فوندانت میشه ولی رایگان در اختیار هنرجوهایی قرار میگیره که الان دوره رو شرکت کنن
۱. معرفی کامل ابزار
۲ . آموزش دو مدل کیک کاکائویی و وانیلی اسفنجی مناسب برای کیکهای فوندانتی.
۳. برش اصولی کیک به چند روش
۴. آموزش فیلینگ گذاری صحیح
۵. آموزش گاناش مختص کاور
۶. آموزش گاناش کشی با پلکسی و بدون پلکسی
۷. اتو کشی و قلقهای صاف کردن گاناش کشی و بدنه کیک
۸. اموزش کاور فوندانت به دو روش قنادی و مدرن
۹. اتو کشی فوندانت و شارپ لبه ها
۱۰. آموزش تکنیک ماربل با فوندانت
۱۱. آموزش کار با استنسیل و قلقهای مهم
۱۲. آموزش کار با ماکت کیک و فوندانت کشی ماکت. (ماکت کیک هم طرفدارای زیادی داره خصوصا تو دنیای عکاسی )
۱۳. آموزش مقدماتی کیکهای طبقاتی
۱۴. آموزش گل رز فوندانتی
۱۵. تکنیک کهنه کاری روی فوندانت
۱۶. تکنیک سایه زدن و زنده کردن فوندانت
۱۷. نحوه صحیح کار با مهر و مالدهای فوندانتی
۱۸. آموزش صفر تا صد عروسک های پرطرفدار یونیکورن، خرسی، گورخر، شیر، میمون، زرافه و ببر( وزن قطعات بدن و الگو گیری صحیح ذکر شده تا شما دقیقترین اجرا رو تو مجسمه سازی داشته باشید🤌)
۱۹. آموزش دقیق تاپر های پر طرفدار بالون، رنگین کمان معلق و ابر سه بعدی
۲۰. آموزش بازاریابی ، قیمت گذاری کیکها و جذب مشتری
بچه ها من هر پکیجی که بزنم آپدیت میشه و چنتا ایتم جدید اضافه میشه مثلا مجسمه دختر فوندانتی و تاپرهای دندونی و کیک تعیین جنسیت و تاپرهای مختص کیک عاشقانه، تاپر ماشینی و گل جذاب ارکیده. که این اپدیت باعث افزایش قیمت پکیج فوندانت میشه ولی رایگان در اختیار هنرجوهایی قرار میگیره که الان دوره رو شرکت کنن
۱۴:۱۴
آیتم آموزشی صفر تا صد کیک خامه ایی
۱. معرفی و شناخت کامل ابزار کیک خامه ایی
۲. آموزش دو مدل کیک شیفون وانیلی شکلاتی با بافت و طعم فوق العاده برای پایه کیک تولد. از یک تخم مرغی الی ۳۰ تخم مرغی
۳. آموزش فرم دهی اصولی خامه
۴. آموزش گاناش مخصوص فیلینگ( فیلینگ موادیست که در لایه های کیک گذاشته میشود)
۵. معرفی فیلینگهای پرطرفدار
۶. آموزش برش اصولی کیک با چند روش
۷. آموزش فیلینگ گذاری صحیح
۸. آموزش آستر کشی اصولی
۹.آموزش خامه کشی اصولی و فوت و فن های شارپ ایج و صاف کردن خامه
۱۰. اتو کشی خامه و حباب زدایی
۱۱. معرفی ماسوره های پرکابرد و آموزش ماسوره زنی
۱۲. آموزش انواع رنگها و اسانسهای خوراکی و نحوه استفاده از آنها
۱۳. ۴۲ ترکیب رنگ خامه و فوندانت
۱۴. آموزش سس شکلاتی، بریلو و دریپ زدن دور کیک
۱۵. شناخت و معرفی فوندانت ، اصول استفاده و طریقه صحیح نگهداری
۱۶. آموزش گوی شکلاتی، قلب سورپرایز و طلائی کردن آنها با چند روش
۱۷. آموزش کاسه آبنباتی به چند روش
۱۸. آموزش شکلات چوبی با چند روش
۱۹. آموزش انواع چاپهای خوراکی و غیر خوراکی مخصوص کیک
۲۰. آموزش تکنیک انداختن عکس خوراکی روی کیک.
۲۱. آموزش رایس پیپر
۲۲. آموزش توری خوراکی
۲۳. آموزش تکنیک فالت لاین
۲۴. آموزش خامه کهکشانی
۲۵. شناخت ابزار کار با فوندانت
۲۵. آموزش گل شکری
۲۷. آموزش ترکیب رنگها و ساختن انواع رنگ با ۴ رنگ اصلی
۲۸. آموزش اصول عروسکسازی
۲۹. آموزش چند مدل عروسک و تاپر فوندانتی
۳۰. آموزش تکنیک موج روی خامه
۳۱. آموزش خامه شکلاتی مخصوص کاور کیک شکلاتی
۳۲. آموزش محاسبه وزن نهایی کیک خامه از هر قالب، هر قالب چند تخم مرغ و محاسبه خامه مورد نیاز برای هر قالب کیک
۳۳. آموزش کاور اقتصادی قرمز و مشکی بدون شل شدن و فقط با کمی رنگ ژله ایی ایرانی
۳۴. شناخت انواع مولد فوندانتی و نحوه صحیح استفاده از مولدها
۳۵. آموزش یک مدل باتر کریم جذاب، مناسب کار با استنسیل
۳۶. آموزش ورق طلا
۳۷. آموزش نحوه جذب مشتری، سفارش گیری و قیمت گذاری کیکها
۱. معرفی و شناخت کامل ابزار کیک خامه ایی
۲. آموزش دو مدل کیک شیفون وانیلی شکلاتی با بافت و طعم فوق العاده برای پایه کیک تولد. از یک تخم مرغی الی ۳۰ تخم مرغی
۳. آموزش فرم دهی اصولی خامه
۴. آموزش گاناش مخصوص فیلینگ( فیلینگ موادیست که در لایه های کیک گذاشته میشود)
۵. معرفی فیلینگهای پرطرفدار
۶. آموزش برش اصولی کیک با چند روش
۷. آموزش فیلینگ گذاری صحیح
۸. آموزش آستر کشی اصولی
۹.آموزش خامه کشی اصولی و فوت و فن های شارپ ایج و صاف کردن خامه
۱۰. اتو کشی خامه و حباب زدایی
۱۱. معرفی ماسوره های پرکابرد و آموزش ماسوره زنی
۱۲. آموزش انواع رنگها و اسانسهای خوراکی و نحوه استفاده از آنها
۱۳. ۴۲ ترکیب رنگ خامه و فوندانت
۱۴. آموزش سس شکلاتی، بریلو و دریپ زدن دور کیک
۱۵. شناخت و معرفی فوندانت ، اصول استفاده و طریقه صحیح نگهداری
۱۶. آموزش گوی شکلاتی، قلب سورپرایز و طلائی کردن آنها با چند روش
۱۷. آموزش کاسه آبنباتی به چند روش
۱۸. آموزش شکلات چوبی با چند روش
۱۹. آموزش انواع چاپهای خوراکی و غیر خوراکی مخصوص کیک
۲۰. آموزش تکنیک انداختن عکس خوراکی روی کیک.
۲۱. آموزش رایس پیپر
۲۲. آموزش توری خوراکی
۲۳. آموزش تکنیک فالت لاین
۲۴. آموزش خامه کهکشانی
۲۵. شناخت ابزار کار با فوندانت
۲۵. آموزش گل شکری
۲۷. آموزش ترکیب رنگها و ساختن انواع رنگ با ۴ رنگ اصلی
۲۸. آموزش اصول عروسکسازی
۲۹. آموزش چند مدل عروسک و تاپر فوندانتی
۳۰. آموزش تکنیک موج روی خامه
۳۱. آموزش خامه شکلاتی مخصوص کاور کیک شکلاتی
۳۲. آموزش محاسبه وزن نهایی کیک خامه از هر قالب، هر قالب چند تخم مرغ و محاسبه خامه مورد نیاز برای هر قالب کیک
۳۳. آموزش کاور اقتصادی قرمز و مشکی بدون شل شدن و فقط با کمی رنگ ژله ایی ایرانی
۳۴. شناخت انواع مولد فوندانتی و نحوه صحیح استفاده از مولدها
۳۵. آموزش یک مدل باتر کریم جذاب، مناسب کار با استنسیل
۳۶. آموزش ورق طلا
۳۷. آموزش نحوه جذب مشتری، سفارش گیری و قیمت گذاری کیکها
۱۴:۱۶
۱۴:۱۹
۱۴:۲۰
۱۴:۲۰
۱۴:۲۳
۱۴:۲۳
۱۴:۲۹
۱۴:۲۹
۱۴:۳۲
۱۴:۳۲
۱۵:۲۹
سلام به همراههای عزیز دهکده کیک
تمام توضیحات کلاس های کیکسازی و شیرینی پزی، سوسیس و کالباس، از جمله قیمت، تعداد آیتمها و پاسخ به سوالات پرتکرار رو پستهای بالا قرار دادیم.
مطالعه کنید و در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر یا قصد ثبت نام در کلاسها رو داشتید، ادمین محترممون در خدمتتونه
آی دی ادمین جهت مشاوره و شرکت در کلاسها
@arezohaye_shirinn
مطالبی که در دوره اقتصادی سوسیس کالباس ارائه میشود https://ble.ir/ghannadsho/-5470114892473375169/1724682761564
مطالبی که در دوره کیک خامه ایی آموزش داده شده
https://ble.ir/ghannadsho/8808445486353358289/1724681795628
مطالبی که در دوره فوندانت مقدماتی آموزش داده شدهhttps://ble.ir/ghannadsho/-8129824907487746643/1724681698479
مطالبی که در دوره شیرینی های خشک آموزش داده شده https://ble.ir/ghannadsho/-4443758809038271761/1724682209062
مطالبی که در دوره کیکهای کافی شاپی ارائه میشود
https://ble.ir/ghannadsho/237313799811006314/1724682572485
از اینجا دوره ها رو خریداری کنید
https://ble.ir/ghannadsho/7798081656811205349/1734449369951
هزینه کردن برای آموزش، سرمایه گذاریه
تمام توضیحات کلاس های کیکسازی و شیرینی پزی، سوسیس و کالباس، از جمله قیمت، تعداد آیتمها و پاسخ به سوالات پرتکرار رو پستهای بالا قرار دادیم.
مطالعه کنید و در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر یا قصد ثبت نام در کلاسها رو داشتید، ادمین محترممون در خدمتتونه
آی دی ادمین جهت مشاوره و شرکت در کلاسها
@arezohaye_shirinn
مطالبی که در دوره اقتصادی سوسیس کالباس ارائه میشود https://ble.ir/ghannadsho/-5470114892473375169/1724682761564
مطالبی که در دوره کیک خامه ایی آموزش داده شده
https://ble.ir/ghannadsho/8808445486353358289/1724681795628
مطالبی که در دوره فوندانت مقدماتی آموزش داده شدهhttps://ble.ir/ghannadsho/-8129824907487746643/1724681698479
مطالبی که در دوره شیرینی های خشک آموزش داده شده https://ble.ir/ghannadsho/-4443758809038271761/1724682209062
مطالبی که در دوره کیکهای کافی شاپی ارائه میشود
https://ble.ir/ghannadsho/237313799811006314/1724682572485
از اینجا دوره ها رو خریداری کنید
https://ble.ir/ghannadsho/7798081656811205349/1734449369951
هزینه کردن برای آموزش، سرمایه گذاریه
۱۵:۳۰
۱۵:۳۱