عکس پروفایل دین ومدیریتد

دین ومدیریت

۱۱۰عضو
بسم الله الرحمن الرحيمهدف از ایجاد کانال دین و مدیریت، معرفی شاخص ترین مقالات، نظریه پردازان، پژوهشگران، مجلات، کنفرانس ها، مراکز مطالعاتی، دانشکده ها و گروه های فعال در زمینه «مطالعه ادیان در تئوری و عمل مدیریت و سازمان» می باشد.

۵:۰۰

@ReligionANDmanagement
Embracing religions in moral theories of leadership
Ali Aslan Gümüsay(2018): University of Hamburg, Germany
Published in Academy of Management Perspectives
«ورود دین در تئوری‌های اخلاقی ِ رهبری»
این عنوان مقاله‌ایست که استاد جوان و مسلمان دانشگاه هامبورگ آلمان، علی اسلان، در سال 2018 در یکی از مجلات آکادمی مدیریت به چاپ رسانده است. نویسنده، در این مقاله، تاثیر سه باور پایه‌ای ادیان ابراهیمی(باور به خدا، معاد، و آموزه‌های کتاب‌های مقدس: انجیل و قرآن) را در تئوری اخلاقی ِ رهبری بررسی کرده است. در بخش‌هایی از این مقاله نویسنده توضیح داده که دکترین سکولاریسم به بن بست کامل رسیده و نظریه های علمی جدید در حوزه مدیریت و سازمان، آغوش خود را بر روی دین گشوده اند، و صدای دین در تئوری های مدیریت و سازمان به گوش می رسد:secularization "doctrine" should be buried in “the graveyard of failed theories". Postsecularism “affords a place for religious voices in academic discourse” (Miller, 2018, p. 2). Guidelines of religion for leadership are important both for religious people who consider enacting them as well as for those who wish to comprehend leaders that are acting according to a religious paradigm. این مقاله در ادامه به علاقمندان تئوری رهبری مبتنی بر دین، تقدیم می شودundefined

۵:۱۱

4_5906857754705790462.pdf

۵۳۰.۸۴ کیلوبایت

2018: Embracing religions in moral theories of leadership

۵:۱۵

مدیریت اسلامی پارادایمی جدید در دانش مدیریت:
مقاله ای که در ادامه تقدیم اعضای محترم کانال دین و مدیریت می‌شود توسط پروفسور دیوید ویر David Weir در سال 2012 در مجله‌ی بین‌المللی "مدیریت، معنویت و دین(MSR)" از مجموعه مجلات آکادمی مدیریت چاپ شده است. پروفسور ویر استاد دانشگاه یورک در انگلستان و رئیس موسسه مشاوره پارادایم چهارم است.
بخشی هایی از چکیده ی این مقاله: ....وقت آن رسیده که از مبانی معرفت شناختی پارادایم پوزیتویستی غربی در دانش مدیریت فراتر رویم. در این مقاله نشان داده شده که برخی از اصول مبنایی دین اسلام(جهان بینی کُل نگر، امت واحده و ... که ریشه‌ی توحیدی دارند) چگونه می‌توانند دانش مدیریت را متحول و پارادایم جدیدی(که نویسنده آن را "پارادایم چهارم" می نامد) ایجاد کنند.

۱۰:۰۲

دین ومدیریت
مدیریت اسلامی پارادایمی جدید در دانش مدیریت: مقاله ای که در ادامه تقدیم اعضای محترم کانال دین و مدیریت می‌شود توسط پروفسور دیوید ویر David Weir در سال 2012 در مجله‌ی بین‌المللی "مدیریت، معنویت و دین(MSR)" از مجموعه مجلات آکادمی مدیریت چاپ شده است. پروفسور ویر استاد دانشگاه یورک در انگلستان و رئیس موسسه مشاوره پارادایم چهارم است. بخشی هایی از چکیده ی این مقاله: ....وقت آن رسیده که از مبانی معرفت شناختی پارادایم پوزیتویستی غربی در دانش مدیریت فراتر رویم. در این مقاله نشان داده شده که برخی از اصول مبنایی دین اسلام(جهان بینی کُل نگر، امت واحده و ... که ریشه‌ی توحیدی دارند) چگونه می‌توانند دانش مدیریت را متحول و پارادایم جدیدی(که نویسنده آن را "پارادایم چهارم" می نامد) ایجاد کنند.
thumbnail
نویسنده ی مقاله ای که در ادامه تقدیم می شود

۱۰:۰۲

Weir - 2012 - Management teaching, the spiritual dimension and t.pdf

۲۲۳.۶۹ کیلوبایت

David Weir(2012): Management teaching, the spiritual dimension and the acceptance of the Islamic other

۱۰:۰۴

آیا می توان از متون مقدس ادیان برای تئوری‌سازی در مدیریت و سازمان بهره بردundefined
undefined مطالعات نشان می دهد که در چند سال اخیر، تعداد رو به افزایشی از متفکران مدیریت و سازمان به این سوال پاسخ مثبت داده اند. یکی از این مطالعات را آندره هابیسچ؛ از تاثیرگذارترین پژوهشگران در حوزه حکمت عملی در مدیریت، انجام داده است. او در این مقاله از روش هرمنوتیک (پل ریکور) بهره گرفته است. آندره در بخشی از مقاله این طور نتیجه می گیرد که: «نصوص مقدس ادیان در طول تاریخ، سرمایه‌هایی فرهنگی، منبع حکمت ‌عملی و تفکر بوده‌اند و فهم درستِ زبان نمادین و استعاره‌ای آن‌ها موجب تقویت توانایی معنابخشی، خودآگاهی، و هدفمندی در محیط‌کار می‌گردد».undefined مقاله‌ای که به پیوست تقدیم می‌گردد، در مورد چگونگی تاثیر دین بر مسئولیت های اجتماعی سازمان است.
undefined @dinomodiriyat undefined

۱۱:۵۹

5443584_-219066.pdf

۵۳۲.۷۲ کیلوبایت

André Habisch(2016): Empowering practical wisdom from religious traditions: a ricoeurian approach

۱۲:۰۱

#اطلاعیه#جشنواره
undefined جشنواره ارزیابی و انتخاب پروپوزال‌های دکتری در گروه "مدیریت، معنویت و دین".این جشنواره هر ساله در آکادمی مدیریت برگزار می‌شود.دانشجویان محترم مقطع دکتری که در حال تدوین پروپوزال دکتری خود در حوزه دین و مدیریت هستند می توانند حداکثر تا ۲۶ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۸، خلاصه‌ای انگلیسی در ۴ صفحه از پروپوزال دکتری خود را برای گروه "مدیریت، معنویت و دین" ارسال کنند.
undefined پس از ارزیابی به سه پروپوزال برتر، جوایز مالی و علمی اعطا می شود.
undefined جهت کسب اطلاعات کامل در خصوص این جشنواره، فایل پیوست ذیل را مطالعه فرمایید.
undefined @dinomodiriyat undefined

۱۲:۱۱

undefined تئوری رهبری درونی مبتنی بر جهان‌بینی دینی:Leadership with inner meaning: A contingency theory of leadership based on the worldviews of five religions
undefined ارزش‌ها و نگرش‌های رهبر سازمانی، آن طور که پیاژه؛ روانشناس برجسته قرن بیستم تصور می کرد، فقط متاثر از تربیت کودکی نیست. بلکه، الگوها و نقش های رهبری (برگرفته از دین فرد) و عبادت همراه با حضور قلب نیز شکل‌دهنده سبک رهبری مدیر و ایجاد عواطف جدید هستند. به این معنا که ارتباط با خدا و عبادت او به صورتی پیوسته و پویا، از طریق درون، رهبر سازمان را هدایت کرده و سبک رهبری او را متحول می سازند.
undefined مقاله «تئوری رهبری درونی مبتنی بر جهان‌بینی دینی» نوشته پروفسور مارک کریگر، به پوست ذیل تقدیم می‌گردد.
undefined @dinomodiriyat undefined

۱:۴۲

دین ومدیریت
201218_-219422.pdf
thumbnail
undefined توضیحاتی در مورد نویسنده مقاله «تئوری رهبری درونی مبتنی بر جهان‌بینی دینی»:undefined پروفسور مارک کریگر دکترای مدیریت خود را از دانشگاه هاروارد و کارشناسی‌ارشد را در رشته فلسفه از دانشگاه ماساچوست دریافت کرده است و هم‌اکنون استاد دانشکده مدیریت دانشگاه اسلو در نروژ است. undefined ایشان مطالعات گسترده‌ای در زمینه وجودشناسی و معرفت‌شناسی از منظر ادیان ابراهیمی و شرقی داشته و نظریه رهبری سازمانی مبتنی بر وجودشناسی ادیان (رهبری توحیدی) را ارائه داده‌ است. از میان مقالاتی که در حوزه دین و مدیریت در معتبرترین مجلات مدیریتی در جهان به چاپ رسانده اند، چهار مقاله به صورت مشخص مرتبط با این نظریه (رهبری توحیدی) هستند. undefined دیگر مقالات این نویسنده که به صورت تخصصی بر روی "تئوری‌های دینی سازمان" کار می‌کنند، به تدریج خدمت اعضای محترم کانال تقدیم خواهند شد.
undefined @dinomodiriyat undefined

۱:۵۴

undefined نتایج یک مطالعه میدانی بر روی ۵۷۳۴ سازمان در آمریکا نشان داد که هنجارهای دینی (مثلا صداقت و ریسک‌گریزی) می‌توانند بر برخی رفتارهای این سازمان ها تاثیرگذار باشند.undefined به طور مثال سازمان‌هایی که شعبه مرکزی آنها در ایالت‌های مذهبی‌تر قرار دارند، تحت تاثیر هنجارهای مذهبی، فرار مالیاتی و انحراف در گزارش‌های مالی در آن‌ها کمتر است و مدیران متعهدتری دارند.
undefined خروجی این مطالعه در قالب یک مقاله در یکی از مجلات تراز اول در حوزه مدیریت مالی چاپ شده است که در ادامه تقدیم اعضای محترم کانال می‌گردد.
undefined @dinomodiriyat undefined

۷:۰۵

بازارسال شده از اخبار رسمی دانشکده معارف اسلامی و مدیریت
thumbnail
#اطلاع_رسانی#پروژه_هدهد
undefined إِنَّهُ مِن سُلَيْمَانَ وَ إِنَّهُ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ (سوره مبارکه نمل، آیه ٣٠)
undefined هم‌زمان با میلاد کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها رونمایی شد:
undefined پروژه هدهد undefined شناسایی و تعامل فعال با اندیشمندان و صاحب‌نظران موثر علمی بین‌المللی در دانش مدیریت خصوصا در عرصه دین و مدیریت با تاکید بر اصل هد ایت هد فمند استعدادهای دانشجویان و ظرفیت‌های استادان
undefined اقدامات مهم:
undefined شناسایی استادان و صاحب نظران برجسته بین‌المللی رشته مدیریت خصوصا در حوزه دین و مدیریتundefined تعیین حوزه‌های تخصصی هر یک استادان و صاحب‌نظران مذکورundefined شناسایی و سازماندهی دانشجویان داوطلب و علاقمند به فعالیت در حوزه بین‌الملل مرجعیت علمی در رشته مدیریتundefined ارتباط‌گیری علمی متناسب با تخصص و علایق در بستر فضای مجازی مناسب (ایمیل، ریسرچ گیت، لینکداین و ...)undefined زمینه‌سازی برای همکاری علمی و تبادلات علمی (طرح مطالعاتی، بررسی مرزهای دانش، همکاری علمی، نگارش مقاله و کتاب و ...) با هدف اشاعه اندیشه معارف اسلامی در مدیریت و آگاهی از جریانات علمی جهانیundefined اشاعه دستاوردهای امیدبخش در جامعه دانشگاهی داخلی
undefined مسئول پروژه: آقای دکتر پویا پیرملکیدفتر مطالعات مدیریت اسلامی، گروه دین و مدیریتتابستان ۱۳۹۸
undefinedاخبار دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق علیه‌السلامundefined @mgtisunews undefined

۶:۵۷

thumbnail
undefined مدیریت مالی اسلامی undefined
undefined مطالعات بین‌المللی در حوزه مالی اسلامی در سال‌های اخیر به قدری افزایش یافته است که این پتانسیل را دارد، برای هرکدام از زیرشاخه‌ها و موضوعات مختلف آن یک واحد درسی تعریف شود.
undefined بیش از ۲۸۰۰ مطالعه در گوگل اسکالر با عنوان مالی اسلامی وجود دارد که بیش از ۱۲۰۰ مطالعه فقط در پنج سال اخیر انجام شده است. بیش از ۴۰ ریویو در این حوزه وجود دارد. مثلا یکی از مواردی که برخی مطالعات در سال‌های اخیر به آن پرداخته‌اند، مقایسه سیستم مالی اسلامی با سیستم ربوی در مواجه با بحران اقتصادی اخیر در جهان است.
undefined در ادامه تعدادی از مهم‌ترین این مقالات تقدیم می‌گردد:
undefined Belouafi, A., Bourakba, C. A., & Saci, K. (2015). Islamic finance and financial stability: A review of the literature. Journal of King
undefined Abdulaziz University: Islamic Economics, 28(2).Diaw, A. (2015). The global financial crisis and Islamic finance: a review of selected literature. Journal of Islamic Accounting and Business Research, 6(1), 94-106.
undefined Billah, M. M. S. (2019). Islamic Financial Planning. In Islamic Financial Products (pp. 351-367). Palgrave Macmillan, Cham.
undefined Hidayah, N. N., Lowe, A., & Woods, M. (2019). Accounting and pseudo spirituality in Islamic financial institutions. Critical Perspectives on Accounting, 61, 22-37.
undefined Setiawati, R., Nidar, S. R., Anwar, M., & Masyita, D. (2018). Islamic Financial Literacy: Construct Process and Validity. Academy of Strategic Management Journal, 17(4), 1-12.
undefined Billah, M. M. S. (2019). Islamic Financial Policies. In Islamic Financial Products (pp. 45-62). Palgrave Macmillan, Cham.
undefined Albaity, M., & Rahman, M. (2019). The intention to use Islamic banking: an exploratory study to measure Islamic financial literacy. International Journal of Emerging Markets.
undefined Billah, M. M. S. (2019). Evolution of Islamic Financial Products and Services. In Islamic Financial Products (pp. 33-41). Palgrave Macmillan, Cham.
undefined Hassan, M. K. (2018). The Global Financial Crisis and Islamic Finance. Available at SSRN 3263920.
undefined Al Balushi, Y., Locke, S., & Boulanouar, Z. (2018). Islamic financial decision-making among SMEs in the Sultanate of Oman: An adaption of the theory of planned behaviour. Journal of Behavioral and Experimental Finance, 20, 30-38
undefined @dinomodiriyat undefined

۷:۴۸

thumbnail
undefined دعوت از علاقه‌مندان به تحقیق بر روی تاثیر هویت دینی بر سازمان جهت شرکت در کنفرانس سال آینده آکادمی مدیریت در کانادا
undefined Attention to those who are conducting research on religious identityIf you are doing research on religious identity, please join our call for proposals on 'Religious identity in the workplace: Becoming the authentic self?' Professor Denise Rousseau and Dr YingFei Héliot are organising this symposium for the AOM 2020 conference in Vancouver. The purpose of proposing this symposium is to bring together scholars who are passionate in this area of research and to discuss how religious identity can contribute to positive self and organizational affective states. Please email Dr. Héliot at if you are interested in contributing and participating in our symposium. چهار روز پیش این خبر بر روی وب‌سایت گروه مدیریت، معنویت و دین قرار گرفته است.
undefined از اساتید و دانشجویانی که در حال تحقیق بر روی تاثیر هویت دینی بر محیط کار هستند یا به این حوزه علاقه‌ دارند، دعوت شده است تا در کنفرانس آکادمی مدیریت که در اواسط 2020 در ونکوور کانادا برگزار می‌شود شرکت و کار خود را ارائه نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر با ایمیل زیر می توانید در تماس باشید:undefinedDr. Héliot :
undefined در سفری که اخیرا به همراه اساتید و دانشجویان دانشگاه به کارخانجات کاشی میبد داشتیم، تحقیقی را در همین حوزه (هویت دینی و تاثیر آن بر تصمیم‌گیری اخلاقی در سازمان) اجرا کردیم. داده‌های تحقیق از ۱۰۰ نفر پرسنل کارخانه‌ها جمع‌آوری شده است. ادبیات تحقیق هم تا میزان زیادی گردآوری و بررسی شده است.
undefined اساتید بزرگواری که خود یا یکی از دانشجویانشان مایل به همکاری در این طرح و ارسال پروپوزال آن به آکادمی مدیریت هستند، با آقای دکتر پیرملکی (@pooyapirmaleki) در ارتباط باشند.
undefinedاین کنفرانس فرصت خوبی برای معرفی دانشگاه به جامعه پژوهشگران مدیریت دینی در جهان است.
undefined @dinomodiriat undefined

۱۶:۳۷

thumbnail
#اطلاع_رسانی#وبینار
undefined #هدهدهد ایت هد فمند به سوی بین‌المللی شدن دانشکده معارف اسلامی و مدیریت
undefined دومین وبینار از مجموعه وبینارهای پروژه هدهد ان‌شاءالله در تاریخ ۲۹ بهمن‌ماه ۱۳۹۸ در سالن شهید صدر (ره) دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برگزار خواهد شد.
undefined عنوان وبینار: مدیریت اسلامی؛ چالش‌ها و فرصت‌هاTopic: Researching management from an Islamic perspective, challenges & opportunities
undefined سخنران اصلی وبینار: آقای دکتر علی اصلان
undefined اصلان دکتری خود را از دانشگاه آکسفورد دریافت کرده و هم‌اکنون پژوهشگر پسا دکتری در دانشگاه هامبورگ آلمان است. بخش قابل توجهی از تحقیقات او در زمینه تاثیر ادیان ابراهیمی (به طور خاص اسلام) بر تئوری و عمل مدیریت است. او موفق شده از چندین موسسه و سه دانشگاه معتبر در دنیا (آکسفورد انگلستان، هامبورگ آلمان و وین اتریش) برای انجام تحقیقات خود حمایت مالی بالغ بر ۴۸۰ هزار یورو دریافت کند.مقالات این پژوهشگر جوان و فعال در حوزه مدیریت اسلامی در معتبرترین مجلات مدیریتی جهان (از جمله مجلات آکادمی مدیریت) به چاپ رسیده و بدون تردید نقش موثری را در تقویت گفتمان مدیریت اسلامی در جامعه علمی مدیریت جهان ایفاء کرده است. فرآیند داوری و چاپ برخی از مقالات او چندین سال به طول انجامیده و دقت زیادی در نوشتن آنها به خرج داده شده است.
undefined جهت برگزاری موثر وبینار نیاز است اساتید و دانشجویان محترم، این مقالات را مطالعه و مشارکت موثری در وبینار داشته باشند. لیست برخی از مهمترین مقالات دکتر علی اصلان:
undefined Gümüsay, A. A., Smets, M., & Morris, T. (2019). ‘God at Work’: Engaging Central and Incompatible Institutional Logics through Elastic Hybridity. Academy of Management Journal, (ja).
undefined Gümüsay, A. A. (2018). Embracing religions in moral theories of leadership. Academy of Management Perspectives.
undefined Gümüsay, A. A. (2018). Unpacking entrepreneurial opportunities: an institutional logics perspective. Innovation: Management, Policy and Practice, 20(3), 209–222.
undefined Gümüsay, A. A. (2017). The Potential for Plurality and Prevalence of the Religious Institutional Logic. Business & Society.
undefined Gümüsay, A. A. (2016). Religion & Leadership: Ancient wisdom for a modern world?.
undefined Gümüsay, A. A. (2015). Entrepreneurship from an Islamic Perspective. Journal of Business Ethics, 130(1), 199–208.
undefined فایل کامل مقالات دکتر اصلان برای افرادی که در وبینار ثبت‌نام کنند، ارسال خواهد شد.
undefined گواهینامه حضور در وبینار به افراد شرکت‌کننده اهداء خواهد شد.
undefined قرار است خلاصه‌ای از جلسات وبینار پیاده‌سازی و چاپ شود. از میان افراد شرکت‌کننده تعدادی برای همکاری در چاپ این کتاب انتخاب خواهند شد.
undefined جهت ثبت‌نام به دفتر دانشکده معارف اسلامی و مدیریت (آقای احمدی) مراجعه فرمایید.
undefined هزینه ثبت‌نام: ۵۰ هزار تومان
undefinedاخبار دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق علیه‌السلامundefined @mgtisunews undefined

۱۱:۱۸

بازارسال شده از اخبار رسمی دانشکده معارف اسلامی و مدیریت
thumbnail
#گزارش#وبینار
undefined #هدهدهد ایت هد فمند به سوی بین‌المللی شدن دانشکده معارف اسلامی و مدیریت
undefined چکیده‌ اولین وبینار از مجموعه وبینارهای بین‌المللی پروژه هدهد با موضوع معرفی رویکردی جدید به تئوری‌های مدیریت و سازمان در تاریخ ۳۰ مهرماه ۱۳۹۸
undefinedاخبار دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق علیه‌السلامundefined @mgtisunews undefined

۱۵:۳۳