عکس پروفایل فناوری چینف

فناوری چین

۵۲۵عضو
عکس پروفایل فناوری چینف
۵۲۵ عضو

فناوری چین

کانال اطلاع رسانی اخبار حوزه فناوری در چین www.techchina.ir

۲۷ آبان

thumnail
افتتاح کارخانه گریت وال موتورز چین در برزیل
گریت وال موتورز (GWM)، بزرگ‌ترین تولیدکننده خودروهای شاسی‌بلند و پیکاپ در چین، قرار است در ماه می فعالیت کارخانه برزیلی خود را آغاز کند و برنامه‌هایی برای تولید حداکثر 25 هزار دستگاه خودرو در سال اول دارد.
این تأسیسات سومین کارخانه تولیدی GWM در خارج از چین خواهد بود که به مجموعه موجود در روسیه و تایلند می‌پیوندد.
این خودروساز چینی در سال ۲۰۲۱ پس از تصاحب تأسیسات تولیدی مرسدس بنز وارد بازار برزیل شد، اما تاکنون عمدتاً به عنوان واردکننده فعالیت کرده است.
گریت وال یک برنامه استخدام برای ۱۰۰ موقعیت شغلی در برزیل را آغاز کرده و قصد دارد در سال آینده ۷۰۰ شغل را با همکاری یک مدرسه فنی محلی ایجاد کند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=8399

۷:۴۷

thumnail
گسترش جهانی شرکت‌های اینترنتی چینی با تمرکز بر بهینه‌سازی زنجیره تأمین
شرکت‌های اینترنتی چینی با تمرکز بر بهینه‌سازی زنجیره‌های تأمین محلی و افزایش حاشیه سود ناشی از آن، وارد مرحله جدیدی از توسعه جهانی شده‌اند.
بر اساس گزارش شرکت خدمات مالی و بانکداری سوئیس (UBS)، این راهبرد در راستای سیاست‌های دولت چین برای ارتقای کیفی صنعت فناوری پیشرفته، تنظیم شده است. این سیاست‌ها با هدف تحول اقتصادی، از شرکت‌های چینی؛ مانند خرده‌فروشان برخط، بسترهای (پلتفرم)‌ گردشگری و شرکت‌های ساخت بازی حمایت کرده و به آن‌ها امکان رشد قابل‌توجهی داده است.
توسعه‌دهندگان بازی‌های برخط چینی، برای پاسخگویی به تقاضای جهانی برای بازی‌های باکیفیت، روش‌های توزیع نوآورانه‌ای را به کار گرفته‌اند. این شرکت‌ها با حذف واسطه‌های معمولی مانند اپ‌استورها و کانال‌های اندرویدی که کارمزدهای ۳۰ تا ۵۰ درصدی اعمال می‌کنند، موفق به افزایش حاشیه سود خود شده‌اند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://didebanefanavari.com/29419/

۱۰:۴۱

thumnail
مشکلات تونگوی و لانگی و آینده زنجیره‌های تامین صنعت فتوولتائیک چین
در اوایل ماه جولای تونگوی و لانگی، از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان ویفرهای سیلیکون و سیلیکون تک‌کریستالی با خلوص بالا در جهان، صورت‌های مالی شش ماهه اول سال ۲۰۲۴ خود را منتشر کردند که نشان می‌داد هر دو شرکت متحمل زیان قابل‌توجهی (۳ تا ۳/۳ میلیارد یوان برای تونگوی و ۸/۴ تا ۵/۵ میلیارد یوان برای لانگی) شده‌اند.
این موضوع با توجه به نقش چشمگیر این شرکت‌ها در زنجیره تامین پنل‌های خورشیدی حائز اهمیت است. طبق یکی از رتبه‌بندی‌های منتشر شده در اواخر سال ۲۰۲۳، تونگوی در سال ۲۰۲۲ بیش از یک چهارم سهم بازار جهانی پلی‌سیلیکون با خلوص بالا را که از مواد خام کلیدی در تولید پنل‌های خورشیدی است، در اختیار داشته و ۱۳ درصد از کل سلول‌های خورشیدی دنیا را تولید کرده، و به این ترتیب برای ششمین سال متوالی بزرگ‌ترین سازنده سلول خورشیدی در جهان بوده است. لانگی هم از تولیدکنندگان اصلی پنل به شمار می‌رود و در سال ۲۰۲۳ حدود ۱۹ درصد سهم بازار جهانی را در اختیار داشت.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=8405

۱۰:۴۲

thumnail
راه اندازی مدل جدید چندوجهی در آکادمی هوش مصنوعی پکن
آکادمی هوش مصنوعی پکن (BAAI) از یک مدل هوش مصنوعی همه کاره که متن، تصاویر و ویدئو را درک می‌کند، رونمایی کرد و آن را در زمره اولین شرکت‌های چینی قرار داد که مدل چندوجهی را راه اندازی کرده است. چین در حال حرکت به سمت کاهش شکاف با شرکت‌های آمریکایی پیشرو است.
استارت‌آپ‌های چینی هوش مصنوعی سعی می‌کنند با وجود دسترسی محدود به تراشه‌های پیشرفته و سرمایه نسبت به ایالات متحده، فعال باشند و صنایع داخلی برای همگام شدن با توسعه سریع مدل رهبران صنعت مانند OpenAI و Google رقابت می‌کند. BAAI یک آژانس غیرانتفاعی است که به جامعه هوش مصنوعی چین کمک می کند تا توانایی‌های خود را افزایش دهند.
آخرین نسل Emu3، مدل چندوجهی BAAI، از یک طراحی معماری ساده برای آموزش مدل‌ها برای درک تصاویر و تولید کلیپ‌های ویدئویی استفاده می‌کند. مدل‌های چندوجهی برای درک انواع مختلف داده‌های ورودی مانند متن، ویدئو و صدا هستند، بر خلاف مدل‌های سنتی که فقط یک نوع را مدیریت می‌کنند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=8412

۱۲:۴۸

thumnail
پهپاد پهپادبر رونمایی شد
به تازگی و در نمایشگاه هوایی ژوهای ۲۰۲۴، شرکت هواپیمایی دولتی چین پهپاد جدیدی با وزن برخاست حداکثر ۱۰ تنی معرفی کرده است.
طراحی این پهپاد به گونه‌ای است که ظاهرا برای پرتاب دسته‌های پهپادهای کوچک‌تر طراحی شده است. این قابلیت می‌تواند امکان اجرای ماموریت‌های متنوعی از جمله شناسایی و جنگ الکترونیک را برای این پهپاد فراهم کند. طراحی پهپاد جیوتیان شباهت‌هایی با برخی هواپیماهای نظامی همچون A-10 و OV-10 دارد و مجهز به یک موتور جت و ارابه فرود سه‌چرخه است.
پهپاد جیوتیان (Jiu Tian) دارای یک ماژول مرکزی به نام «ماژول کندوی ماموریت» است که امکان پرتاب پهپادهای کوچک‌تر را دارد. این ماژول به‌صورتی طراحی شده است که به‌راحتی می‌توان آن را برای ماموریت‌های مختلف تغییر داد. برای مثال، علاوه بر پرتاب پهپادها، می‌توان حسگرهای اضافی، سامانه‌های نمونه‌برداری هوا، یا حتی محموله‌های تخصصی‌تر را به آن اضافه کرد.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=8476

۱۲:۴۹

۲۸ آبان

thumnail
سلول‌های بنیادی راهکاری برای افزایش طول عمر باروری زنان
یافته‌های دانشمندان چینی با استفاده از سلول‌های بنیادی نشان داده که ممکن است به افزایش طول عمر باروری زنان با بالا رفتن سن کمک کند.
دانشمندان چینی از پیوند سلول‌های بنیادی برای افزایش طول عمر باروری میمون‌های ماده استفاده کرده‌اند و این یافته‌ها می‌تواند به بهبود باروری زنان کمک کند.
پیری فیزیولوژیکی تخمدان یک فرآیند اجتناب ناپذیر است که بر تولید مثل زنان تأثیر می‌گذارد و می‌تواند کیفیت زندگی را کاهش دهد. در حال حاضر هیچ درمان موثری برای بازیابی اساسی عملکرد تخمدان و بهبود باروری وجود ندارد.
پیوند سلول‌های بنیادی به تخمدان‌هایی که دچار پیری زودرس شده‌اند، در نجات عملکرد تخمدان‌ها نویدبخش بوده است، بنابراین تیمی از دانشمندان چینی تصمیم گرفتند که آزمایشاتی را انجام دهند مبنی بر اینکه آیا این می‌تواند روی تخمدان‌های پیری طبیعی نتایج مثبت داشته باشد یا نه.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=8473

۱۱:۲۳

thumnail
توجه ویژه شِنجِن بر صنایع هوش‌مصنوعی، خودروهای برقی جدید و صنایع زیست‌پزشکی
شهر شِنجِن، به‌عنوان قطب فناوری چین، سه دفتر ویژه برای توسعه صنایع هوش‌مصنوعی، خودروهای انرژی نو و زیست‌پزشکی راه‌اندازی کرده است.
این دفاتر، با استقلال نسبی از ساختار دولت محلی و با استفاده از نیروهای جوان و متخصص اداره خواهند شد و بر رشد این بخش‌های نوآورانه تمرکز دارند. شِنجِن که خانه شرکت‌های بزرگی مانند هواوی و DJI است، حوزه‌های مذکور را به‌عنوان موتورهای محرک اقتصادی خود معرفی کرده است.
دفتر صنعت خودروهای انرژی نو بر توسعه رانندگی هوشمند، صدور مجوز برای خودروهای خودران سطح سه و بالاتر، و همچنین حمایت از صادرات خودرو از شهر تمرکز دارد.
این شهر که تولیدکنندگانی مطرح مانند بی‌وای‌دی را در خود جای داده، سال ۲۰۲۳، تولید خودروهای انرژی نو خود را به بیش از ۱.۷۳ میلیون دستگاه رساند که رشدی معادل ۱۰۴.۲ درصد نسبت به سال قبل‌تر آن داشته است.
برای حمایت از صنعت زیست‌پزشکی، شِنجِن پنج صندوق صنعتی با مجموع ارزش ۲.۳۲ میلیارد دلار ایجاد کرده است.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://didebanefanavari.com/29416/

۱۱:۲۳

thumnail
تراشه سری هواوی میت 70 با فرایند 6 نانومتری تولید می‌شود
انتظار می‌رود هواوی اواخر این ماه گوشی‌های هوشمند سری میت 70 را معرفی کند. این گوشی احتمالاً از تراشه Kirin 9100 قدرت می‌گیرند. اطلاعات زیادی درباره این تراشه نداریم اما یکی از کاربران اولین اطلاعات را درباره این چیپست نسل بعدی فاش کرده است.
وب‌سایت Notebookcheck اخیراً پستی تلگرامی کشف کرده که اسکرین‌شاتی از برنامه Device Info HW دارد که احتمالاً از یک دستگاه از سری Mate 70 گرفته شده است. این پست تلگرامی را کاربری با نام spektykles افشا کرده. به‌ نظر می‌رسد این اسکرین‌شات مشخصات رسمی تراشه Kirin 9100 را فاش می‌کند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://dgto.ir/3m8l

۱۱:۲۴

thumnail
عزم جزم پکن برای پشتیبانی از انرژی پاک
به نظر می‌رسد که تردیدهای پکن در مورد امنیت انرژی کمتر شده و دولت قصد دارد حمایت خود از صنایع سبز را، که با مشکلات زیادی هم دست به گریبان هستند، افزایش دهد.
ظرف کمتر از یک هفته، چین سال‌ها پرهیز از تعیین اهداف سختگیرانه برای کاهش انتشار کربن را کنار گذاشته و علاوه بر هدف‌گذاری‌های بلندپروازانه درباره مصرف انرژی تجدیدپذیر در استان‌ها، از برنامه‌ای چند ساله برای تقویت شبکه برق نیز خبر داده؛ و نهاد ارشد برنامه‌ریزی این کشور نیز شاخص‌هایی را جهت بهبود روش‌های اندازه‌گیری ردپای کربنی صنایع طراحی کرده است.
در مجموع این اقدامات نشان از تغییر اولویت‌های پکن دارد. نگرانی‌ها درباره امکان تامین مداوم برق – که باعث وابستگی به زغال‌سنگ شده بود – رو به کاهش گذاشته و پذیرش سریع انرژی‌های تجدیدپذیر در سطح کشور و در نظر گرفتن صنایع مرتبط با انرژی‌های پاک به عنوان یکی از محرک‌های حیاتی رشد اقتصادی، اشتهای سیری‌ناپذیر چین برای مصرف سوخت‌های فسیلی را فرو می‌نشاند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=8422

۱۱:۲۴

thumnail
آزمایش فناوری ارتباطات بی‌سیم تراهرتز توسط چینی‌ها
گروهی از دانشمندان چینی با استفاده از فناوری ارتباط بی‌سیم تراهرتز، سیگنال‌های ویدئویی با وضوح بالا را در بیش از یک کیلومتر انتقال داده‌اند و به این ترتیب، انتقال سریع‌تر اطلاعات از راه دور یک گام نزدیک‌تر شده است.
این آزمایش که توسط آکادمی علوم چین (CAS) هدایت می‌شود، اولین کاربرد موفقیت‌آمیز فناوری گیرنده ابررسانا با حساسیت بالا در سیستم‌های ارتباطی بی‌سیم تراهرتز در فواصل طولانی بود.
تابش تراهرتز (THz) یک موج الکترومغناطیسی است که بین باندهای فرکانس مایکروویو و مادون قرمز، بخشی نسبتاً اشغال نشده از طیف الکترومغناطیسی قرار دارد. فناوری تراهرتز به عنوان یک ابزار تصویربرداری قدرتمند برای غربالگری امنیتی و تشخیص پزشکی شناخته شده است.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=8393

۱۲:۴۷

۲۹ آبان

thumnail
ساخت بزرگ‌ترین دستگاه حفاری تونل بومی چین
چین از جدیدترین دستگاه حفاری تونل بومی خود با بیشترین قطر حفاری، رونمایی کرد. این دستگاه پیشرفته که در شهر چانگ‌شا، مرکز استان خونَن تولید شده، قادر به حفاری با قطر حداکثری ۱۶.۶۴ متر است.
این ماشین حفاری ۱۴۵ متری و ۵ هزارتُنی، توسط شرکت صنایع سنگین ساخت‌وساز راه‌آهن چین (CRCHI) و گروه اداره چهاردهم راه‌آهن چین (CRCC14) توسعه یافته است. قطر بُرِش‌گر دایره‌ای آن به اندازه ارتفاع یک ساختمان شش طبقه بوده و توانایی انجام عملیات در شرایط پیچیده را داراست.
این دستگاه قرار است در پروژه حفاری تونل زیر رود یانگ‌تسه به کار گرفته شود؛ پروژه‌ای که با هدف ایجاد یک مسیر جاده‌ای مهم و بزرگ، شهرهای نَن‌تونگ و تَی‌چانگ در استان جیانگ‌سو در شرق چین را به یکدیگر متصل خواهد کرد و به‌عنوان یکی از پروژه‌های زیرساختی بزرگ این کشور شناخته می‌شود.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://didebanefanavari.com/29405/

۱۰:۳۵

thumnail
چین اولین ناو هواپیمابر هسته‌ای را می‌سازد
چین یک نمونه اولیه راکتور هسته‌ای مستقر در زمین ساخته که نشان می‌دهد پکن در حال پیشروی به سمت تولید اولین «ناو هواپیمابر هسته‌ای» خود است.
مدت‌هاست که شایعاتی مبنی بر برنامه‌ریزی چین برای ساخت یک ناو هواپیمابر هسته‌ای وجود داشت،
حالا این تحقیقات تایید می‌کنند که چین در حال کار روی یک سیستم رانش هسته‌ای برای ساخت کشتی جنگی به اندازه یک ناو است.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
isna.ir/xdSfQc

۱۰:۳۵

thumnail
همکاری فضایی چین و پاکستان برای اهداف توسعه پایدار
چین و پاکستان با ایجاد همکاری جدیدی در حوزه فناوری فضایی و داده‌های کلان، قصد دارند به اهداف توسعه پایدار منطقه‌ای دست یابند.
این همکاری میان مرکز بین‌المللی تحقیقات داده‌های کلان برای اهداف توسعه پایدار چین و کمیسیون تحقیقات فضایی و اتمسفر بالای پاکستان شکل گرفته است. هدف این همکاری، استفاده از فناوری فضایی و داده‌های کلان برای بهبود مدیریت منابع طبیعی و تحقق اهداف توسعه پایدار است.
این همکاری بر پژوهش‌های مشترک و بهره‌گیری از داده‌های ماهواره علمی توسعه پایدار ۱ (SDGSAT-1) متمرکز خواهد بود. این ماهواره سنجشی چینی که در سال ۲۰۲۱ پرتاب شده، نقشی کلیدی در پایش پیشرفت‌های مرتبط با توسعه پایدار دارد.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=8362

۱۰:۳۶

thumnail
استقبال از خودروهای برقی چینی در نمایشگاه کانتون
از زمانی که درهای نمایشگاه کانتون، بزرگترین نمایشگاه تجاری چین باز شد، غرفه‌های صادرکنندگان در بخش انرژی‌های جدید از جاذبه‌های اصلی این رویداد بوده‌اند.
بیش از ۱۴۷ هزار خریدار خارج از چین، در میان جمعیتی بودند که به غرفه‌های وسایل نقلیه با انرژی جدید و سایر فناوری‌های سبز در نمایشگاه آمده بودند. این نمایشگاه دو بار ‌در سال و به مدت یک ماه در شهر جنوبی گوانگژو برگزار می‌شود.
شرکت‌کنندگان بین‌المللی چه از روی کنجکاوی و چه از روی علاقه به دنبال این موضوعات هستند و می‌خواهند نگاهی اجمالی به آخرین پیشرفت‌ها در این زمینه به سرعت در حال گسترش و قیمت‌های رقابتی جهانی مدل‌های چینی داشته باشند.
اما آنها تعرفه‌های بالایی که اخیراً توسط ایالات متحده، اتحادیه اروپا و کانادا بر این محصولات وضع شده بود نیز درنظر داشتند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=8435

۱۲:۴۰

thumnail
پیشرفت تراشه‌های هوش مصنوعی شرکت هوآوی
شرکت فناوری هوآوی که از سوی ایالات‌متحده تحریم شده، آزمایش یک تراشه هوش مصنوعی جدید را با مشتریان خود در چین آغاز کرده است، چراکه شرکت‌ها به دنبال جایگزین‌هایی برای تراشه‌های رده بالای انویدیا هستند و به موفقیت دیگری در زمینه خودکفایی چین در زمینه نیمه هادی‌ها نزدیک می‌شوند.
هوآوی نمونه‌هایی از پردازنده Ascend 910C خود را برای تست و پیکربندی سخت افزار به شرکت‌های بزرگ سرور چینی ارائه کرده است. این تراشه، نسخه ارتقا یافته ۹۱۰B است و به شرکت‌های بزرگ اینترنتی چینی که مشتریان اصلی انویدیا نیز هستند، ارائه می‌شود.
پس از اینکه واشنگتن طراح تراشه مستقر در کالیفرنیا را از ارسال پیچیده‌ترین واحدهای پردازش گرافیکی (GPU) خود به چین منع کرد، هوآوی برای پر کردن خلاء ایجاد شده توسط انویدیا تلاش کرده است. تراشه‌های Ascend 910B که هواوی آن‌ها را با تراشه‌های محبوب A100 انویدیا هم‌تراز کرده است، به جایگزینی برتر در صنایع مختلف در سراسر چین تبدیل شده‌اند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=8373

۱۲:۴۱

۳۰ آبان

thumnail
مریخ‌نورد چین شواهد وجود اقیانوس باستانی در سیاره سرخ را کشف کرد
مریخ‌نورد چینی «ژورونگ» (Zhurong) شواهد جدیدی برای نظریه‌ای پیدا کرده که می‌گوید مریخ زمانی میزبان اقیانوسی بزرگ بود. دانشمندان چینی می‌گویند محل خط ساحل این اقیانوس را تعیین کرده‌اند اما برخی دانشمندان خارجی به این یافته‌ها مشکوک هستند.
امروزه می‌دانیم در گذشته‌های بسیار دور مریخ هم مشابه زمین بدنه‌های آبی فراوانی داشته اما نظریه‌ای که می‌گوید میلیاردها سال پیش، اقیانوسی به‌ وسعت یک‌سوم سطح مریخ روی آن وجود داشته، بسیار محل بحث‌ است.
سال ۲۰۲۱، مریخ‌نورد چینی ژورونگ در نیمکره شمالی سیاره سرخ و در منطقه اوتوپیا (Utopia) فرود آمد؛ جایی که پیشتر شواهدی از وجود آب‌های باستانی در آن مشاهده شده بود.
دانشمندان چینی می‌گویند شواهد مختلفی نشان می‌دهد اقیانوسی باستانی در محل فرود ژورونگ روی مریخ وجود داشته است. این شواهد عبارت‌اند از مخروط‌های حفره‌دار، ناوه‌های چندضلعی و جریان‌های حک‌شده.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://dgto.ir/3mcj

۱۰:۲۹

thumnail
افزایش چشمگیر در تعداد ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی در چین
طبق گزارش اداره ملی انرژی چین، تعداد ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی (EV) در چین تا پایان سپتامبر ۲۰۲۴، به ۱۱.۴۳ میلیون واحد رسیده که نسبت به سال گذشته ۴۹.۶ درصد افزایش داشته است.
از این تعداد، ۳.۳۳ میلیون واحد ایستگاه‌های عمومی و ۸.۱ میلیون واحد ایستگاه‌های خصوصی هستند. باتوجه‌به حضور ۲۸.۰۹ میلیون خودروی انرژی نو در سراسر کشور، اکنون به‌ازای هر ۲.۴۶ خودرو، یک ایستگاه شارژ در دسترس است.
همچنین در 9 ماه نخست سال ۲۰۲۴، تعداد ایستگاه‌های شارژ به میزان ۲.۸۴ میلیون افزایش یافته و حجم کل شارژ مصرفی خودروهای برقی به ۶۶.۶۷ میلیارد کیلووات‌ساعت رسیده که نسبت به سال گذشته، ۱۲.۴ درصد رشد را نشان می‌دهد.
شبکه ایستگاه‌های شارژ به‌طور فزاینده‌ای در بزرگراه‌ها خدمات ارائه می‌دهد و تا پایان سپتامبر، دسترسی در شهرستان‌ها و شهرک‌ها نیز به ۴۱۷ هزار واحد افزایش یافته است. این توسعه زیرساختی به بهبود تجربه کاربران خودروهای برقی و تشویق به استفاده از انرژی‌های پاک کمک شایانی می‌کند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://didebanefanavari.com/29402/

۱۰:۲۹

thumnail
سرمایه‌گذاری هایگرین انرژی چین در پروژه‌های ۲/۲ میلیارد دلاری هیدروژن سبز اسپانیا
هایگرین انرژی (Hygreen Energy)، شرکت چینی تولیدکننده دستگاه‌های الکترولایزر، اعلام کرده که با همراهی شرکایش بیش از 2 میلیارد یورو (21/2 میلیارد دلار) در پروژه‌های هیدروژن سبز منطقه اندلس در جنوب اسپانیا سرمایه‌گذاری خواهد کرد.
این طرح‌ها شامل یک کارخانه جدید تولید الکترولایزر (دستگاهی که با استفاده از الکتریسیته، آب را به هیدروژن و اکسیژن تجزیه می‌کند) و واحدهای تولید هیدروژن سبز است.
ظرفیت کارخانه تولید الکترولایزر بسته به میزان تقاضا در اروپا تا ۵ گیگاوات خواهد بود و در ابتدای فعالیتش بر روی الکترولایزرهای ۵ مگاواتی تمرکز خواهد کرد.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=8387

۱۱:۳۳

thumnail
گام‌های چین در تحقیقات آکادمیک و کاهش پیشروی آمریکا در علم پزشکی
چین به سرعت در حال کاهش فاصله با ایالات متحده در انتشارات تحقیقات پزشکی است، روندی که هم توسط سیاست‌های دولت و هم توسعه هوش مصنوعی (AI) تقویت شده است.
براساس برخی گزارش‌های آکادمیک، برون‌داد کلی تحقیقات چین به آرامی از ایالات متحده پیشی گرفته و پیشتازی آن در زمینه پزشکی بسیار چشمگیر است.
چین در سال ۲۰۱۹ از نظر سهم مقالات مرتبط با دارو با ۲۲ درصد از محتوای منتشر شده در مقابل ۱۹ درصد ایالات متحده از آن پیشی گرفت. از آن زمان، سهم چین رشد کرده و در حدود ۴۰ درصد حفظ شده است.
افزایش سهم چین در تحقیقات سرطان، به ویژه در انکولوژی و ایمونولوژی، در حدود سال ۲۰۱۰ شتاب بیشتری گرفت که با تغییرات قابل توجه سیاستگذاری و سرمایه گذاری در نوآوری تقویت شده است.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=8446

۱۱:۳۴

thumnail
رقابت شرکت‌های چینی برای ساخت فضاپیمای باری ارزان قیمت
با پیشرفت پروژه ایستگاه فضایی اختصاصی چین، این کشور قصد دارد هزینه‌های این پروژه را مدیریت کند.
در همین راستا، دفتر مهندسی فضایی سرنشین‌دار چین در سال گذشته، به‌منظور کاهش هزینه ارسال فضاپیمای باری به ایستگاه فضایی تیانگونگ، از تیم‌ها دعوت به ارسال پیشنهاد کرد. از بین ۱۰ پیشنهاد، چهار تیم به مرحله طراحی دقیق رسیدند و در تاریخ ۲۹ اکتبر دو طرح انتخاب شد: فضاپیمای باری چینگژو از آکادمی نوآوری میکروماهواره‌های آکادمی علوم چین و شاتل فضایی باری هالونگ از موسسه طراحی هواپیما چنگدو، زیرمجموعه شرکت صنعت هوافضای چین.
این انتخاب، شرکت‌های علمی-تحقیقاتی و شرکت‌های فضایی تجاری را برای شرکت در پروژه‌های ملی فضاپیمایی ترغیب کرده است. چینگژو قرار است بر روی حامل فضایی لیجیان-۲ که در نیمه دوم سال ۲۰۲۵ به‌طور آزمایشی پرتاب می‌شود، به فضا ارسال شود.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=8349

۱۳:۳۱