عکس پروفایل فناوری چینف

فناوری چین

۵۱۵عضو
عکس پروفایل فناوری چینف
۵۱۵ عضو

فناوری چین

کانال اطلاع رسانی اخبار حوزه فناوری در چین www.techchina.ir

۳۱ تیر

thumnail
تمرکز چین بر توسعه “جاده ابریشم دیجیتال”
چین متعهد شده طرحی را برای ایجاد یک اقتصاد دیجیتال در سال ۲۰۲۴ با استفاده از داده‌های خود برای هدایت نوآوری در بحبوحه رقابت فناوری با غرب، عملیاتی کند.
بر اساس بخشنامه دولت چین در مورد اقتصاد دیجیتال، چین “برنامه آینده‌نگر مناسب” را برای پاسخگویی به نیازهای زیرساخت دیجیتال آینده، تسریع ایجاد یک شبکه محاسباتی یکپارچه ملی و هموار کردن راه برای پیشرفت در فناوری دیجیتال و نوآوری در زمینه‌های کلیدی اتخاذ خواهد کرد.
پکن همچنین همکاری‌های بین‌المللی را در اقتصاد دیجیتال تقویت خواهد کرد، دیجیتالی‌سازی تجارت را سرعت می‌بخشد، محیطی مناسب برای همکاری‌های بین‌المللی ایجاد می‌کند و توسعه جاده ابریشم دیجیتال، بازوی فناوری ابتکار کمربند و جاده چین را پیش خواهد برد.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=7243

۱۰:۵۷

۱ مرداد

thumnail
تولید باتری‌ از ضایعات صنعت کاغذ در چین
یک گروه از محققان چینی نشان دادند که ضایعات صنعت کاغذ قابل تبدیل به یک نوع باتری «روی- هوا» است.
این باتری تولید شده از سلولز و لیگنین، یک چگالی نیروی بالا را نشان داده و در دمای بالا قابل بهره‌برداری است و در عین حال مشکل قدیمی رشد دندریت (dendrite) را هم ایجاد نمی‌کند.
باتری‌های «روی- هوا» (Zinc–air) به علت هزینه پایین و چگالی بالای انرژی از محبوبیت برخوردار هستند. این باتری‌ها همچنین با محیط زیست سازگار هستند و پروفایل ایمنی خوبی دارند بطوری که هیچیک از خطرات گرمایی مرتبط با باتری‌های لیتیوم-یونی را ندارند. این مزایا موجب تسهیل استفاده از آنها در وسایل الکترونیکی مانند سمعک می‌شود.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
irna.ir/xjR5Nq

۶:۲۶

thumnail
نگاهی به خط تولید و داخل هواپیمای C919 چین
خبرنگار ساوت چاینا مورنینگ پست به تازگی در یک تور رسانه‌ای شرکت کرد که جت مسافربری بومی چین C919 را به نمایش گذاشت. او اولین برداشت‌های خود و آنچه را که توجهش را جلب کرد، از خط تولید گرفته تا داخل کابین و نحوه آموزش خلبانان و خدمه بازگو می‌کند.
شرکت هواپیماهای تجاری چین (Comac) سازنده جت مسافربری C919 با افتخار اعلام کرد که خط تولید و فرآیند تولید آن به زودی خودکار و هوشمند خواهد شد.
یک سال پیش، این هواپیما که مظهر جاه طلبی‌های چین برای رقابت با بوئینگ و ایرباس است، اولین پرواز تجاری خود را آغاز کرد. شور و اشتیاق برای این هواپیما و ظرفیت آن برای آینده‌ای عالی در صحنه جهانی از آن زمان به بعد توجهات را به خود جلب کرده، اگرچه هنوز هیچ گونه گواهینامه یا سفارش خارجی دریافت نکرده است.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

https://techchina.ir/?p=7210

۶:۲۶

thumnail
کمک نوآوری به تقویت ‏دیوار سبز چین در برابر بیابان‌زایی
دولت چین در تلاش برای مقابله با بیابان‌زایی که بخش‌های وسیعی از شمال کشور را تهدید می‌کند، گام‌های بلندی در قالب ‏برنامه‌ی جنگل‌کاری کمربند حفاظتی سه شمال (‏TSFP‏) برداشته است.
هدف بلندپروازانه‌ی کمربند ‏حفاظتی سه شمال ‏تا سال ۲۰۵۰، ایجاد یک دیوار سبز بزرگ به وسعت بیش از ۴ میلیون کیلومترمربع (معادل ۱۰ ‏برابر مساحت انگلستان) است. علی‌رغم چالش‌های فراوان، این پروژه تاکنون نتایج امیدوارکننده‌ای را به همراه داشته است. ‏به‌عنوان‌مثال، در مغولستان داخلی، میزان بقای نهال‌های درخت از ۵۰ درصد به ۹۰ درصد افزایش یافته است. علاوه‌بر تمرکز بر کاشت ‏درختان، چین در حال بررسی توسعه‌ی صنایع جدیدی است که مزایای زیست‌محیطی را با فرصت‌های اقتصادی ترکیب می‌کنند.
‏یکی از این ابتکارات، کشاورزی ولتائیک (‏agrivoltaics‏) است که به ادغام تولید انرژی خورشیدی با کشاورزی می‌پردازد.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://didebanefanavari.com/26432/

۱۳:۰۹

۲ مرداد

thumnail
تانک چین برای استخراج مواد معدنی زیر دریا
چین گام مهمی در رقابت جهانی برای استحراج منابع معدنی در اعماق دریا برداشته است.
خودروی استخراج بومی این کشور موسوم به کایتو ۲ (Kaituo 2) در حال حاضر مجموعه‌ای از آزمایشات دریایی را با موفقیت به پایان رسانده است.
«کایتو ۲» با طراحی تانک‌مانند با چهار زنجیر و یک مته در جلو، به شکل مستقل در زمین‌های ناهموار زیر آب حرکت می‌کند تا مواد معدنی ارزشمند را استخراج و جمع‌آوری کند.
این وسیله نقلیه پیشرفته که توسط مهندسان و پژوهشگران دانشگاه شانگهای جیائو تونگ(SJTU) توسعه یافته است، تحت آزمایش‌های دقیق قرار گرفته است.
این نمونه اولیه جدید که برای کاوش در کف اقیانوس ساخته شده است و هدف آن دسترسی به مواد معدنی ارزشمند در اعماق زیر آب است، رکورد جدیدی را در عمق اقیانوس آرام غربی به ثبت رسانده است.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
isna.ir/xdRvsg

۶:۰۲

thumnail
چین زودتر از موعد مقرر به هدف هیدروژن سبز خود خواهد رسید
چین قصد دارد از اهداف تولید هیدروژن ملی خود فراتر رفته و موقعیت پیشتاز خود در بازارهای جهانی دستگاه‌های الکترولیز و خودروهای هیدروژنی را به واسطه‌ سیاستگذاری منسجم، تاسیسات انرژی‌‌‌های تجدیدپذیر بی‌سابقه و زنجیره تامین صنعت خودروسازی بالغ تثبیت کند.
طبق گزارش ریستاد انرژی، این کشور که در حال حاضر بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده هیدروژن در جهان است، پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری حدود ۲٫۵ گیگاوات ظرفیت الکترولیز هیدروژنی نصب کند. بر اساس این گزارش، انتظار می‌رود این ظرفیت سالانه ۲۲۰۰۰۰ تن هیدروژن سبز تولید کند که ۶۰۰۰ تن در سال بیشتر از مجموع سایر نقاط جهان است و هدف ملی ۲۰۰۰۰۰ تنی سال ۲۰۲۵ را پشت سر می‌گذارد. بالا رفتن تولید هیدروژن سبز پیش‌بینی‌شده به چین کمک می‌کند تا تقاضای کلی گاز خود را برآورده سازد، که این موضوع سبب می‌شود بعد از سال ۲۰۳۰، همزمان با کاهش تولید هیدروژن توسط سوخت‌های فسیلی و فرآیندهای صنعتی، این میزان به شدت افزایش پیدا کند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=7235

۶:۰۲

thumnail
تحویل اولین پروژه برق خورشیدی در سورینام توسط شرکت چینی پاورچاینا
شرکت تولید برق چین (PowerChina) از واگذاری اولین سایت پروژه ریزشبکه PV خود در سورینام خبر داد.
در مراسم تحویل که در ۶ آوریل برگزار شد، چان سانتوخی، رئیس جمهوری سورینام، و هان جینگ، سفیر چین در سورینام حضور داشتند.
پروژه ریزشبکه در سورینام یک ابتکار پیشرو است که فناوری‌های PV خورشیدی، ذخیره‌سازی انرژی و تولید دیزل را برای ارائه راه‌حل‌های برق خارج از شبکه یکپارچه می‌کند.
تکمیل پنج گروه پروژه توسط PowerChina که ۳۴ روستای جنگلی را پوشش می‌دهد، گامی مهم در جهت دستیابی به دسترسی پایدار به انرژی است. بر اساس تخمین‌ها، زمانی که این پروژه به طور کامل عملیاتی شود سالانه ۵۳۱۴ مگاوات ساعت برق پاک تولید خواهد کند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=7152

۶:۰۳

thumnail
هارمونی هواوی به برتری اندروید و iOS ‌خاتمه می‌دهد
هواوی انتظار دارد با عرضه نسخه آینده سیستم عامل هارمونی که به پشتیبانی از اپلیکیشن‌های اندرویدی پایان می‌دهد، نفوذ سیستم‌های عامل موبایل غربی در چین شکسته شود.
ریچارد یو چنگدونگ، رئیس گروه کسب و کار مصرف کننده هواوی در کنفرانس طراحان این شرکت اعلام کرد: این نسخه که HarmonyOS Next نام دارد، یک سیستم عامل ساخت چین، مستقل و قابل کنترل خواهد بود.
هواوی که در شهر شنزن مستقر است، در کنفرانس طراحان این شرکت، نسخه آزمایشی بتای سیستم عامل HarmonyOS Next برای طراحان را معرفی کرد و نسخه بتای این سیستم عامل برای مصرف کنندگان، در ماه اوت از راه خواهد رسید.
به گفته این مقام هواوی، نسخه جدید سیستم عامل هارمونی به صورت رسمی برای استفاده در «میت ۷۰» که سری جدید تلفن هوشمند فایو جی پرچمدار این شرکت است، در سه ماهه چهارم امسال معرفی خواهد شد.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
isna.ir/xdRmWh

۶:۰۳

thumnail
برنامه‌ چین برای کاوش‌های جدید در عمق فضا
سازمان فضایی ملی چین (CNSA) از برنامه‌ریزی برای اجرای ۳ مأموریت کاوش سیاره‌ای، تا سال ۲۰۳۰ خبر داد. مطابق این برنامه‌ریزی، قرار است در سال ۲۰۲۵ کاوشگر تییِن‌وِن-۲ با مأموریت کاوش سیارکی، حوالی سال ۲۰۳۰ کاوشگر تییِن‌وِن-۳ با مأموریت بازگرداندن نمونه‌ی خاک مریخ و بالاخره مأموریت تییِن‌وِن-۴ نیز تا پایان دهه‌ی اخیر با هدف کاوش در سامانه‌ی سیاره‌ی مشتری به فضا پرتاب شوند. تحقیق در منشأ و تکامل منظومه‌ی شمسی، بررسی تأثیرات اجرام کوچک و فعالیت‌های خورشیدی بر زمین، و بررسی حیات فرازمینی از مهمترین این کاوش‌ها عنوان شده است.
گفتنی‌ است که فضاپیمای تییِن‌وِن-۱، در سال ۲۰۲۱ با موفقیت بر سطح مریخ فرود آمده بود. علاوه‌براین، کاوشگرهای چانگ‌ئه-۷ و چانگ‌ئه-۸ نیز به منظور کاوش در قطب جنوب ماه و استخراج منابع قمری، در سال‌های پیش روی اعزام خواهند شد. در راستای تحقق این مأموریت‌ها، توسعه‌ی حامل‌های سنگین و همچنین سامانه‌های حمل‌ونقل بازگشت‌پذیر در دستور کار این کشور قرار گرفته‌اند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://didebanefanavari.com/26558/

۱۲:۳۷

thumnail
رقابت چین و آمریکا برای افزایش نفوذ به قلب صنعت ریزتراشه جهان
در دهه‌های اخیر، ریزتراشه‌ها با نقشی حیاتی در فناوری‌های نوین و صنایع مختلف، به یکی از عوامل راهبردی در توسعه اقتصادی کشورها تبدیل شده‌اند.
هرگونه اختلال در زنجیره تأمین این قطعات می‌تواند عواقب جدی برای صنایع کلیدی از جمله خودروسازی، تولید تجهیزات پزشکی و فناوری اطلاعات به همراه داشته باشد.
در این راستا، برخی از کشورها مانند ایالات متحده و چین سرمایه‌گذاری‌های عظیمی را در تحقیقات و توسعه تکنولوژی‌های مربوط به تولید ریزتراشه‌ها انجام داده‌اند. ایالات متحده با تصویب قوانین حمایتی و تخصیص بودجه‌های کلان به شرکت‌های داخلی سعی دارد توانمندی‌های تولیدی خود را افزایش دهد. در مقابل، چین با استراتژی‌های مشابه و سرمایه‌گذاری‌های گسترده در زیرساخت‌ها و آموزش نیروی انسانی ماهر، به دنبال کاهش وابستگی به واردات این محصولات از کشورهای دیگر است.
در این بین تایوان به عنوان قلب صنعت ریزتراشه، از اهمیت زیادی برخوردار است و چین و آمریکا برای افزایش نفوذ خود در این کشور تلاش می‌کنند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
isna.ir/xdRtQ8

۱۲:۳۷

thumnail
چین به طور مخفیانه هواوی را به قدرتمندترین سلاح در جنگ تراشه تبدیل کرده است
دولت چین به شرکت هواوی، همان شرکتی که واشنگتن سعی در نابودی آن داشت، بسیار وابسته است و می‌خواهد رهبری فعالیت‌های این کشور برای ایجاد یک اکوسیستم مستقل در حیطه نیمه‌رساناها را بر عهده این شرکت قرار دهد.
از اعمال تحریم‌های فلج کننده آمریکا بر هواوی کمتر از پنج سال گذشته، اما در حال حاضر این ابرشرکت چینی مهم‌ترین سلاح و برگ برنده پکن در نبرد بر سر نیمه‌رساناهایی است که قرار است اقتصاد جهان را در دهه‌های آینده شکل دهند.
نقش هواوی در صنعت تراشه چین بسیار فراتر از آن چیزی است که قبلا گزارش شده بود. هواوی علاوه بر اینکه مهم‌ترین مشتری برای تولیدکنندگان تراشه و بزرگترین طراح تراشه در چین است، به شرکت‌های کوچک‌تر در حوزه‌های استراتژیک زنجیره تامین تراشه، خدمات تخصصی مهندسی و پشتیبانی مالی ارائه داده و اغلب این کارها را در سکوت و بدون علنی کردن نقش خود انجام می‌دهد زیرا درصورت افشا با محدودیت‌های ایالات متحده روبرو خواهد شد.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=7240

۱۲:۳۸

thumnail
کارخانه هوشمند جدید شیائومی در هر ثانیه یک گوشی هوشمند تولید می‌کند
«لی جون»، مدیرعامل شیائومی، در پستی اعلام کرد نسل جدید کارخانه تولید گوشی‌های هوشمند این شرکت در چانگ‌پینگ پکن به‌زودی افتتاح و عملیاتی می‌شود. این کارخانه جدید می‌تواند 24 ساعت شبانه‌روز بدون هیچ نیروی انسانی کار کند. شیائومی ادعا می‌کند ظرفیت تولید این کارخانه در هر ثانیه یک گوشی هوشمند است.
براساس پست لی جون در ویبو، نسل جدید کارخانه هوشمند شیائومی به‌زودی رسماً فعالیتش را آغاز می‌کند. براساس گزارش رسانه‌های چینی، سرمایه کل این کارخانه 2.4 میلیارد یوان (تقریباً 330 میلیون دلار) و مساحت آن 81 هزار مترمربع با ظرفیت تولید سالانه 10 میلیون گوشی هوشمند پرچم‌دار است.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://dgto.ir/3hws

۱۲:۵۲

۳ مرداد

thumnail
سامسونگ مشغول توسعه قابلیت‌های هوش مصنوعی مخصوص بازار چین است
سامسونگ اخیراً با معرفی گوشی‌های تاشوی جدیدش، تأکید ویژه‌ای روی امکانات مبتنی‌بر هوش مصنوعی تحت عنوان Galaxy AI داشته است. کره‌ای‌ها امیدوارند بتوانند با توسعه قابلیت‌های مخصوص بازار چین، سهم خود از بازار بسیار رقابتی این کشور را افزایش دهند.
مدیر ارشد بخش موبایل سامسونگ به‌تازگی در مصاحبه‌ای با نشریه CNBC عنوان کرده است که این شرکت درحال توسعه ویژگی‌های مبتنی‌بر هوش مصنوعی به‌صورت اختصاصی برای دستگاه‌های عرضه‌شده در بازار چین است. سامسونگ هم‌زمان با معرفی سری گلکسی S24 برای اولین بار از مجموعه امکانات Galaxy AI رونمایی کرد تا کاربران را به خرید پرچم‌داران گران‌قیمت ترغیب کند. همچنین این قابلیت‌ها راه خود را به گوشی‌های تاشوی جدید سامسونگ هم باز کرده‌اند و اکنون شاهد عرضه گلکسی Z فولد ۶ و گلکسی Z فلیپ ۶ با امکانات متنوع و جدید هستیم.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://dgto.ir/3i0y

۱۸:۲۸

thumnail
توسعه‏ اولین واحد پردازش داده بومی چین
شرکت یوسور، یک شرکت پیشرو در زمینه تولید تراشه‌های پردازش داده (‏DPU‏) ‏که توسط آکادمی علوم چین پشتیبانی می‌شود، چندی پیش از نسل سوم تراشه‌های خود با نام ‏K2-Pro‏ رونمایی کرد و ادعا کرد که این تراشه هم‌اکنون به‌صورت انبوه تولید ‏می‌شود.
تکمیل نسل‌های سه‌گانه این تراشه توسط این شرکت چینی تنها شش سال به طول انجامیده است. این در حالی است ‏که توسعه تراشه در این کشور علی‌رغم فشارهای روزافزون کشورهای غربی همچنان رو به پیشرفت است.
جدیدترین ‏تراشه‎ ‎این شرکت با توانایی پردازش ۸۰ میلیون بسته در ثانیه‎ (Mpps) ‎ قادر است از پهنای باند شبکه تا ۲۰۰ گیگابیت بر ثانیه ‏پشتیبانی کند و گلوگاه‌های عملکردی را در مراکز داده بزرگ‌مقیاس برطرف سازد‎.‌‏ این تراشه‎ ‎در مقایسه با نسل قبلی تراشه‌های‎ ‎این شرکت که در سال ۲۰۲۲ عرضه شده، ۳۰ درصد مصرف انرژی کمتری دارد‎.‌‏ واحد پردازش داده (DPU) به‌عنوان سومین تراشه ‏اصلی پس از‎ ‎واحد پردازش مرکزی (‏CPU‏) و‎ ‎واحد پردازش گرافیکی (‏GPU‏) شناخته می‌شود.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://didebanefanavari.com/26518/

۱۸:۲۸

thumnail
همکاری رولز رویس و کانتمپ برای تولید سیستم ذخیره انرژی
خودروسازی بریتانیایی «رولز رویس»(Rolls-Royce) اخیرا از همکاری با شرکت قطعات خودروی چینی «کانتمپ»(CATL) برای راه‌اندازی خط تولید جدید سیستم ذخیره انرژی «TENER» کانتمپ در اتحادیه اروپا و بریتانیا خبر داده است.
کارشناسان این مشارکت را به عنوان یک حرکت راهبردی برای سرمایه‌گذاری در حال گسترش اروپا در بازار سیستم‌های ذخیره انرژی می‌دانند که توسط بخش توسعه سریع انرژی‌های تجدیدپذیر هدایت می‌شوند. آنها گفتند که این امر نشان‌دهنده همکاری عمیق‌تر چین و اروپا در بخش تولید به جای فروش است تا خطرات ناشی از تنش‌های ژئوپلیتیکی و درگیری‌های تجاری کاهش یابد.
سیستم ذخیره انرژی TENER از سوی سازنده خود به عنوان اولین سیستم ذخیره انرژی در جهان با تخریب صفر در پنج سال اولیه استفاده و با ظرفیت ۶.۲۵ مگاوات ساعت معرفی می‌شود که می‌توان آن را به تولید انبوه رساند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
isna.ir/xdRnyd

۱۸:۲۹

thumnail
راه‌اندازی نخستین پروژه تولید بخار صنعتی با انرژی هسته‌ای در چین
اولین پروژه تولید بخار با انرژی هسته‌ای چین برای استفاده صنعتی، عملیاتی شده است. پکن به کاربردهای انرژی هسته‌ای خود تنوع می‌بخشد و انرژی کم کربن را ترویج می‌کند.
شرکت ملی هسته‌ای چین (CNNC)، که یک شرکت دولتی با چارچوب صنعتی فناوری هسته‌ای است، این پروژه که Heqi شماره ۱ نام دارد را رسماً به بهره‌برداری رسانیده است.
این پروژه از طریق یک خط لوله ۲۳٫۳ کیلومتری (۱۴٫۵ مایلی) از سطح زمین، می‌تواند سالانه ۴٫۸ میلیون تن بخار را از نیروگاه هسته‌ای تیانوان به پایگاه صنعت پتروشیمی لیان یونگانگ که هر دو در استان جیانگ سو هستند، برساند. در فرآیندی که به عنوان “آب جوش” توصیف می‌شود، این پروژه از بخار تولید شده از دو سیستم توربین ایستگاه تیانوان به عنوان منبع گرما استفاده می‌کند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=7236

۱۸:۳۰

thumnail
چین و روسیه می‌توانند از موانع تجاری ناشی از فشارهای غرب عبور کنند
یک سازمان تحقیقاتی چینی اعلام کرد که اگر چین و روسیه به دنبال دور زدن تحریم‌های غربی که پس از چنگ اوکراین اعمال شده هستند، باید استفاده از پلت‌فرم‌های خود را گسترش دهند و می‌توانند از بانک‌های ناشناخته برای پرداخت‌های خود استفاده کنند.
طبق گزارش مؤسسه مطالعات مالی چونگ یانگ در دانشگاه پکن، بانک‌های کوچک چینی می‌توانند برای تجارت با روسیه استفاده شوند و ایجاد مؤسسات مالی جدید به دور زدن تحریم‌های غرب کمک خواهد کرد.
این موسسه گفت تحریم‌های غرب ۸۰ درصد از پرداخت‌های بین روسیه و چین را از ماه مارس امسال به حالت تعلیق درآورده که به شدت بر روابط عادی تجاری تأثیر می‌گذارد.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=7211

۱۸:۳۰

۴ مرداد

thumnail
مذاکرات چینی‌ها برای ساخت دیتاسنتر در مالزی
مالزی برای جذب سرمایه‌گذاری باکیفیت، سرگرم مذاکره با سرمایه‌گذاران چینی برای ساخت دیتاسنترهایی بیشتری در این کشور آسیای جنوب شرقی است.
رافیزی راملی، وزیر اقتصاد مالزی اعلام کرد دولت مالزی با بهره بردن از مزیت رونق هوش مصنوعی، زیرساخت خود را تحکیم خواهد کرد.
مالزی امسال شاهد موج قابل توجهی از سرمایه‌گذاری‌های شرکت‌های بزرگ خارجی و غول‌های فناوری بوده است. شرکت‌های برجسته‌ای مانند گوگل، اپل، مایکروسافت، بایت دنس و بلک بری، در میان این شرکت‌ها قرار داشته‌اند. این سرمایه‌گذاری‌ها منعکس کننده جذابیت مالزی به عنوان یک قطب مهم برای سرمایه‌گذاری‌های فناوری و تجاری جهانی است.
غول‌های فناوری آمریکایی مایکروسافت، گوگل و انویدیا در سال گذشته، برنامه‌هایی را برای ساخت دیتاسنتر در مالزی اعلام کردند و شرکت‌های چینی علاقمند به توسعه بیشتر به منظور خدمات‌رسانی به شرکت‌های فناوری هستند که می‌خواهند وارد این بازار آسیای جنوب شرقی شوند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
isna.ir/xdRpft

۱۲:۱۰

thumnail
آغاز ساخت اَبَرکارخانه باتری تسلا در شانگهای
تسلا، شرکت خودروساز آمریکایی، ساخت کارخانه‌ای عظیم در شانگهای را برای تولید باتری‌های ذخیره انرژی‎ ‎خود موسوم به ‏مِگاپَک را‎ ‎آغاز کرد. این پروژه نقطه عطفی برای رسیدن به تولید انبوه در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۵ است‎.‌‏
مِگاپَک یک باتری ‏قدرتمند است که ذخیره و پشتیبانی انرژی را فراهم می‌کند و به ثبات شبکه برق و جلوگیری از قطع برق کمک می‌کند. این ‏کارخانه جدید در ابتدا ۱۰ هزار واحد‎ ‎در سال تولید خواهد داشت که معادل نزدیک به ۴۰ گیگاوات ساعت ذخیره انرژی است‎.‌‏
‏افتتاح این کارخانه گامی دیگر برای تسلا در جهت افزایش حضور خود در چین است. این شرکت در حال حاضر یک اَبَرکارخانه‎ ‎موسوم به گیگافکتوری در شانگهای و یک کارخانه‎ ‎مِگاپَک ‏در کالیفرنیا دارد‎.‌‏
رشد اقتصادی سریع چین در سه‌ماهه اول، جذابیت ‏این کشور را برای سرمایه‌گذاری خارجی افزایش داده است. ‌‏
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://didebanefanavari.com/26377/

۱۲:۱۲

thumnail
راهبردهای چین برای تقابل فناورانه با آمریکا
تقابل آمریکا و چین در حوزه فناوری‌های پیشرفته یکی از مهمترین و پرتنش‌ترین مسائل بین‌المللی در سال‌های اخیر بوده است.
این تقابل که از جنبه‌های مختلفی از جمله اقتصادی، سیاسی، نظامی و تکنولوژیک قابل بررسی است، تأثیرات گسترده‌ای بر روابط بین‌المللی و ساختار جهانی قدرت داشته است. دولت بایدن طی ماه‌های اخیر در یکی از تازه‌ترین اقدامات خود علیه چین، با هدف سخت‌تر کردن دسترسی این کشور به تراشه‌های هوش مصنوعی و ابزارهای ساخت تراشه ایالات متحده، قوانین محدودیت صادرات فناوری به این کشور را به‌روزرسانی کرد.
این قوانین، بخشی از تلاش واشنگتن برای محدودسازی صنعت تراشه‌سازی پکن به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی محسوب می‌شود و به دنبال توقف ارسال تراشه‌های هوش مصنوعی پیشرفته آمریکا به کشور چین است.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
mehrnews.com/x34W7v

۱۲:۱۴