thumbnail
پیشگامی خَی‌نَن در هوش‌مصنوعی در جهت پایداری و نوآوری
در یک پیشرفت مهم در حوزه محاسبات زیرآبی، در استان خَی‌نَن چین، یک پودمان داده‌ای پیشرفته در کف دریا مستقر و با ‏تجهیزات محاسباتی موجود یکپارچه شد و یک خوشه هوش‌مصنوعی زیرآبی تشکیل شد.
پودمان جدید با ۱۸ متر طول و ۳.۶ متر قطر، مجهز به ‏سِرورهایی است که قادرند محاسباتی را که یک رایانه معمولی در یک سال انجام می‌دهد، در یک ثانیه پردازش کنند‎.‌‏ این مرکز، ‏با استفاده از آب دریا به‌عنوان منبع خنک‌کننده طبیعی، به‌طور قابل‌توجهی مصرف آب شیرین و برق را کاهش داده و تاکنون با ‏حدود ۱۰ شرکت قرارداد همکاری امضا کرده است.
این مجموعه در حوزه‌هایی همچون آموزش و استنتاج الگوهای هوش‌مصنوعی ‏در مقیاس بزرگ، شبیه‌سازی‌های صنعتی، توسعه بازی‌های رایانه‌ای و تحقیقات علمی دریایی فعالیت خواهد کرد‎.‌‏
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://didebanefanavari.com/31665/

۱۶:۰۱

thumbnail
پلتفرم جدید تیک‌تاک برای هنرمندان راه‌اندازی شد
در حالی که آینده تیک‌تاک در ایالات متحده همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، این شرکت بی‌سروصدا پلتفرمی جدید با عنوان تیک‌تاک برای هنرمندان (TikTok for Artists) را برای حمایت از هنرمندان و کمک به رشد حرفه‌ای آن‌ها راه‌اندازی کرده است.
این پلتفرم که در حال حاضر به‌صورت آزمایشی در کشورهای استرالیا، نیوزیلند، ژاپن، کره جنوبی و اندونزی فعال است، مجموعه‌ای از ابزارهای تحلیلی و تبلیغاتی را در اختیار هنرمندان قرار می‌دهد تا بتوانند آثار خود را بهتر معرفی کنند، مخاطبان بیشتری جذب کرده و تعامل خود را با هواداران افزایش دهند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://dgto.ir/3s21

۱۶:۰۲

thumbnail
پیشی گرفتن دانشگاه‌های چینی از رقبای آمریکایی در رتبه‌بندی هوش مصنوعی
افزایش سریع خروجی تحقیقات هوش مصنوعی توسط دانشگاه‌های چین در سه سال گذشته باعث شده که آن‌ها از همتایان آمریکایی خود پیشی بگیرند. این موضوع می‌تواند تا حدودی موفقیت غافلگیرکننده دیپ‌سیک را که به فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های محلی برای ساخت مدل هوش مصنوعی قدرتمند خود با هزینه بسیار کمتر و با انرژی کمتر از همتای آمریکایی خود، ChatGPT، متکی بود، توضیح دهد.
بر اساس وب‌سایت AIRankings، دانشگاه پکن از سال ۲۰۲۲ در صدر فهرست جهانی مؤسسات رتبه‌بندی شده بر اساس نتایج تحقیقات هوش مصنوعی قرار دارد.
رئیس مؤسسه هوش مصنوعی این دانشگاه و همچنین دانشکده علوم و فناوری هوش آن، یک متخصص کامپیوتر است که در سال ۲۰۲۰ از دانشگاه کالیفرنیا، به چین بازگشت.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=9734

۱۶:۰۲

thumbnail
فصلنامه سلامت و کشاورزی چین – زمستان 1403
چین در سال‌های اخیر به یکی از پیشروترین کشورها در زمینه سلامت و کشاورزی تبدیل شده است.
همچنین چین در سال‌های اخیر بدنبال رشد و توسعه فناوری‌ها و تجهیزات در عرصه‌های مختلف بوده و منابع مالی زیادی در این بخش سرمایه‌گذاری کرده است که آگاهی از آنها مفید و راهگشاست.
فصلنامه «سلامت و کشاورزی چین»، جدیدترین رویدادهای این حوزه را به صورت فصلی، منتشر می‌کند.
برای مطالعه کامل این فصلنامه، اینجا کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=9730

۱۶:۰۳

thumbnail
اجرای طرح جامع کاهش آلودگی صوتی در چونگ‌چینگ
در ژوئن ۲۰۲۲، یک قانون ملی جدید برای پیشگیری و کنترل آلودگی صوتی به اجرا درآمد که به موضوعاتی نظیر سروصدای ‏ناشی از ساخت‌وسازهای شبانه، صدای بلند وسایل نقلیه، حجم صدای بیش‌ازحد رویدادهای سرگرمی و ورزشی و ‏مزاحمت‌های صوتی حیوانات خانگی می‌پردازد.
از آن زمان، پیشگیری و کنترل آلودگی صوتی به‌عنوان یکی از معیارهای ‏ارزیابی در سیاست‌گذاری‌های دولتی لحاظ شده است‎.‌‏ چونگ‌چینگ، کلان‌شهری پرجمعیت در جنوب غربی چین با بیش از ۳۲‌‎ ‎میلیون نفر جمعیت، به‌عنوان شهر آزمایشی (پایلوت) ملی برای کنترل آلودگی صوتی انتخاب شده است.
این شهر از طریق ‏توسعه طرح جامعه آرام، اقداماتی جدی برای کاهش آلاینده‌های صوتی انجام داده و تاکنون بیش از ششصد جامعه آرام را ‏تأسیس کرده است‎.‌‏
منطقه جدید لیانگ‌جیانگ در چونگ‌چینگ با اجرای سیاست‌های مؤثر، به کاهش مشکلات صوتی شهروندان ‏پرداخته است. بر اساس گزارش اداره محیط‌زیست این منطقه، تاکنون ۲۲‌‎ ‎جامعه آرام ایجاد شده که بیش از ۲۰۰‌‎ ‎هزار نفر از ‏آن بهره‌مند شده‌اند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://didebanefanavari.com/31662/

۱۴:۰۰

thumbnail
موبایل چینی با باتری ۷۸۰۰ میلی آمپر ساعتی در راه است
شرکت آنر قصد دارد در ماه جاری میلادی یک موبایل با باتری غول پیکر را معرفی کند.
آنر تاریخ رونمایی موبایل جدید خود به نام «آنر پاور» را اعلام کرد.
این دستگاه تغییری مهم برای آنر به حساب می‌آید زیرا نخستین موبایلی است که با استراتژی‌های جدید شرکت عرضه می‌شود. آنر پاور به عنوان یک موبایل مخصوص استفاده در فضای باز معرفی شده که بین قدرت تحمل موبایل‌های جان سخت و قابلیت استفاده راحت موبایل‌های معمول توازن برقرار می‌کند.
موبایل مذکور شامل یک باتری ۷۸۰۰ میلی آمپر ساعتی است که احتمالا بزرگترین باتری میان موبایل‌های سال جاری را دارد و برای استفاده راحت و آسان در فضای باز طراحی شده است. هرچند به نظر می‌رسد طراحی آن با دو حفره مشابه سری‌های دیگر آنر باشد اما احتمال اندکی وجود دارد سخت افزارهای رده بالای شناسایی چهره مانند سری مجیک در آن وجود داشته باشد.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
mehrnews.com/x37DYx

۱۴:۰۱

thumbnail
تمرکز چین بر ذخیره انرژی با افزایش تقاضای برق مورد نیاز هوش مصنوعی
چین در تلاش برای تقویت امنیت انرژی خود و مقابله با افزایش تقاضای برق از سوی صنایع نوظهور مانند هوش مصنوعی، از طرح‌هایی برای تقویت بخش ذخیره انرژی خود رونمایی کرده است.
این برنامه که به طور مشترک توسط هشت بخش دولتی صادر شده است، شامل اقداماتی برای افزایش سرعت توسعه نسل بعدی فناوری باتری و ایجاد گروه کوچکی از شرکت‌های پیشرو در این زمینه است.
امید این است که راه‌حل‌های جدید ذخیره‌سازی انرژی بتواند به چین کمک کند تا کارایی در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر خود را افزایش دهد و به این کشور اجازه دهد که از سوخت‌های فسیلی دور شود بدون اینکه شبکه برق را در برابر قطعی آسیب‌پذیر کند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=9736

۱۴:۰۱

thumbnail
ربات انسان‌نمای چینی آرایشگر، مسئول پارکینگ و خدمتگذار هتل می‌شود
شرکت چینی «مجیک‌لب» (MagicLab) جدیدترین ربات‌های انسان‌نما و چهارپای خود را به‌ نمایش گذاشته است. این ربات‌ها کارهای مختلفی انجام می‌دهند. براساس گزارش‌های اخیر، این استارتاپ که فقط 2 سال از تأسیس آن می‌گذرد، با تمرکز بر کاربردهای واقعی، ربات‌هایی توسعه داده که می‌توانند در مراکز خرید، هتل‌ها، نمایشگاه‌های خودرو و حتی آرایشگاه‌ها فعالیت کنند.
شیائومای، ربات انسان‌نمای پیشرفته این شرکت، 1.74 متر قد دارد و به هوش مصنوعی پیشرفته و بازوهای انعطاف‌پذیر مجهز است. این ربات می‌تواند نیازهای مشتریان را تحلیل کند و خدمات شخصی‌سازی‌شده ارائه دهد. در ویدیوی منتشرشده، شیائومای درحال راهنمایی مشتریان، کمک به پارک خودرو و ارائه خدمات در هتل‌ها و سالن‌های زیبایی دیده می‌شود.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.https://dgto.ir/3rwx

۱۴:۰۳

thumbnail
ظهور دیپ‌سیک و جذب ۲۰۰ میلیارد دلار به بازار سهام چین
گلدمن ساکس انتظار دارد بازار سهام چین ۲۰۰ میلیارد دلار جذب کند و به لطف ظهور دیپ‌سیک و سایر فناوری‌های هوش مصنوعی تا ۱۹ درصد در ۱۲ ماه آینده افزایش یابد.
بانک سرمایه‌گذاری ایالات‌متحده هدف خود را برای شاخص MSCI چین از ۷۵ به ۸۵ افزایش داد که نشان‌دهنده رشد ۱۶ درصدی در ۱۲ ماه آینده است و پیش‌بینی کرد که شاخص CSI 300 بزرگ‌ترین شرکت‌های تجاری در شانگهای و شنجن در دوره مشابه ۱۹۷۰ درصد افزایش یابد.
گلدمن در گزارشی گفت: علاوه بر این، پذیرش گسترده هوش مصنوعی می‌تواند درآمد هر سهم شرکت‌های چینی را تا سالیانه ۲٫۵ درصد در دهه آینده افزایش دهد زیرا فناوری‌های جدید هزینه‌ها را کاهش، بهره‌وری را افزایش می‌دهند و جریان‌های درآمد جدیدی ایجاد می‌کنند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=9643

۱۴:۴۰

thumbnail
تلسکوپ فضایی چین چگونه آینده اکتشافات فضایی را تغییر می‌دهد؟
تلسکوپ فضایی چین یک رصدخانه فضایی نسل جدید است که قرار است در سال ۲۰۲۷ به فضا پرتاب شود.
این تلسکوپ، که برای کار هم‌زمان با ایستگاه فضایی تیانگونگ طراحی شده، به‌طور مستقل در مدار فعالیت خواهد کرد و فقط برای تعمیرات و ارتقاء به ایستگاه فضایی متصل می‌شود.
تلسکوپ فضایی ایستگاه چین (CSST) که با نام شانتیان (Xuntian) نیز شناخته می‌شود دارای آینه‌ای با قطر ۲ متر و پنج ابزار علمی پیشرفته است. در حالی که اندازه آن کمی کوچک‌تر از تلسکوپ فضایی هابل است، اما میدان دید آن ۳۰۰ برابر هابل (معادل ۱۷,۵۰۰ درجه) است. این ویژگی به آن اجازه می‌دهد که ساختارهای بزرگ کیهان را مطالعه کند، در حالی که هابل در بررسی کهکشان‌ها، ستارگان و سیارات منفرد عملکرد بهتری داشت.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=9693

۷:۳۵

توسعه نخستین باتری هسته‌ای کربن-۱۴ چین
محققان چینی موفق به توسعه نخستین باتری هسته‌ای کربن-۱۴ این کشور شده‌اند که گامی مهم در پیشرفت فناوری باتری‌های ‏میکرو هسته‌ای محسوب می‌شود.
این باتری که با همکاری دانشگاه نرمال شمال غربی در لَنجو ‏و یک شرکت خصوصی داروسازی هسته‌ای ساخته شده است، از نیمه‌هادی کاربید سیلیکون برای تولید انرژی استفاده می‌کند.
‏باتری جدید که جولونگ‎ ‎نام دارد، از انرژی حاصل از واپاشی ایزوتوپ پرتوزای کربن-۱۴ بهره می‌برد. این ایزوتوپ دارای نیمه‌عمر ‌‏۵۷۳۰ سال است، به این معنی که باتری قادر خواهد بود برای بیش از یک قرن انرژی پایدار تولید کند. در فرایند واپاشی، ذرات ‏بتا منتشر شده با نیمه‌هادی کاربید سیلیکون واکنش داده و جریان مداومی از الکترون‌ها را تولید می‌کنند‎.‌‏
این باتری دارای جریان اتصال کوتاه ۲۸۲‌‎ ‎نانو آمپر، ولتاژ مدار باز ۲.۱‌‎ ‎ولت و بیشینه توان خروجی ۴۳۳‌‎ ‎نانو وات ‏است که بازده تبدیل انرژی ۸‌‎ ‎درصدی را فراهم می‌کند.
این ویژگی‌ها باتری را به گزینه‌ای مناسب برای تأمین انرژی دستگاه‌هایی ‏همچون حسگرهای اینترنت اشیا، کاوشگرهای اعماق دریا و فضاپیماها تبدیل می‌کند‎.‌‏ باتوجه‌به طول عمر بالای باتری، می‌توان ‏از آن به‌عنوان منبع انرژی دائمی برای ایمپلنت‌های پزشکی مانند رابط‌های مغز-رایانه و باتری‌های ضربان‌ساز قلب نیز استفاده کرد.
همچنین، این باتری دارای چگالی انرژی ۱۰ برابر بیشتر از باتری‌های لیتیوم-یونی تجاری است و قادر به عملکرد در دماهای ‏بین منفی ۱۰۰ تا مثبت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد خواهد بود. از دیگر ویژگی‌های مهم آن، عدم تولید گازهای آلاینده و قابلیت ‏استفاده در شرایط سخت محیطی است.
در آزمایش‌های اولیه، این باتری توانست یک تراشه بلوتوث را برای ارسال و دریافت ‏سیگنال تغذیه کند و یک چراغ ‏LED‏ را به مدت نزدیک به چهار ماه روشن نگه دارد. همچنین، عملکرد پایدار آن در بیش از ۳۵ ‏هزار بار چشمک‌زدن ثبت شده است.
شایان ذکر است، توسعه نمونه دوم این باتری با نام جولونگ ۲ در ‏حال انجام است. نمونه جدید دارای سلول‌های میکرو هسته‌ای کربن-۱۴ کاملاً محصور خواهد بود و آزمایش‌های عملی آن تا پایان ‏سال آغاز خواهد شد.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://didebanefanavari.com/31659/

۷:۳۶

thumbnail
دانشمندان چینی مواد ابررسانای جدیدی بر پایه نیکل ایجاد کردند
فیزیکدانان چینی نوع جدیدی از ابررساناهای با دمای بالا در فشار محیط بر پایه نیکل ایجاد کرده‌اند که پیشرفتی در این زمینه محسوب می‌شود.
این فناوری نیکل را تنها در دسته سوم مواد – پس از کپرات‌ها، یا مواد مبتنی بر اکسید مس و مواد مبتنی بر آهن – قرار می‌دهد تا به ابررسانایی بالاتر از آستانه منفی ۲۳۳ درجه سانتی‌گراد (منفی ۳۸۷ فارنهایت) در فشار محیط یا «عادی» برسد.
محققان در ژورنال معتبر نیچر نوشتند که یافته‌های آن‌ها راه را برای تحقیقات جامع در مورد ابررساناهای نیکل در شرایط فشار محیط و برای کاوش ابررسانایی در دمای انتقال بالاتر هموار می‌کند.
گروهی از دانشگاه علوم و فناوری جنوبی (SUSTech) در شنجن اعلام کردند این یافته می‌تواند تحقیقات بیشتری را در مورد مکانیسم‌های ابررسانایی و کاربردهای آن ایجاد کند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=9664

۹:۳۷

thumbnail
تعرفه‌های ترامپ زنجیره تأمین اپل در چین را تحت تأثیر قرار داد
یک زنجیره تأمین گسترده در چین که از اپل، غول لوازم الکترونیکی مصرفی ایالات‌متحده پشتیبانی می‌کند، با اختلالات قابل توجهی از تعرفه‌های جدید اعمال شده توسط دونالد ترامپ، مواجه است و قیمت سهام شرکای تولیدی آن در بازارهای سهام این کشور کاهش یافته است.
سهام شرکت گورتک در شنجن، تولیدکننده قطعات صوتی، ۱۰ درصد کاهش یافت و به پایین‌ترین سطح خود در سال جاری رسید. به همین ترتیب، Luxshare Precision Industry نیز ۱۰ درصد کاهش یافت، در حالی که Lens Technology. 10.6 درصد سقوط کرد.
شاخص ترکیبی شانگهای ۰٫۲ درصد و شاخص ترکیبی شنجن ۱٫۴ درصد کاهش یافت.
شرکت‌های Goertek، Luxshare و Lens Technology اغلب به عنوان «سه تفنگدار» زنجیره تأمین اپل شناخته می‌شوند، زیرا روابط قابل‌توجهی با سازنده آیفون دارند، اگرچه جزئیات خاصی در مورد روابط تجاری آن‌ها فاش نشده است.
برای مطالعه کامل این فصلنامه، اینجا کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=9745

۱۰:۳۴

thumbnail
توسعه پیچیده‌ترین نیمه‌رسانای یک نانومتری دوبعدی جهان
دانشمندان در چین موفق شدند پیچیده‌ترین تراشه نیمه‌رسانای دوبعدی جهان را توسعه بدهند. ضخامت این تراشه کمتر از یک نانومتر است.
چیپ جدید را که Lingyu نام دارد، شرکت RiVAI Technologies ساخته و اولین تراشه سرور RISC-V چین محسوب می‌شود که کامل بومی توسعه یافته است. این تراشه برای پردازش‌های سنگین طراحی شده و توانایی پشتیبانی از مدل‌های زبانی بزرگ متن‌باز، مانند DeepSeek، را دارد.
طبق تحقیقی که در نشریه Nature منتشر شده، این چیپ از معماری RISC-V بهره می‌برد و می‌تواند دستورالعمل‌های استاندارد 32 بیتی را با استفاده از 5900 ترانزیستور مبتنی‌بر MoS2 اجرا کند. همچنین کتابخانه کاملی از سلول‌های استاندارد منطقی با استفاده از فناوری نیمه‌رسانای دوبعدی برای آن طراحی شده که شامل 25 نوع واحد منطقی می‌شود.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://dgto.ir/3s5q

۹:۴۵

thumbnail
امضای قرارداد ۱٫۰۵ گیگاواتی پاور چاینا برای پروژه ترا در فیلیپین
پاور چاینا (PowerChina) قراردادی با مانیلا الکتریک (Manila Electric) برای 1.05 گیگاوات از پروژه 2.45 گیگاواتی ترا (Terra) در فیلیپین امضا کرد.
شرکت ساخت‌وساز برق چین معروف به پاور چاینا یک قرارداد مهندسی، تدارکات و ساخت (EPC) با شرکت مانیلا الکتریک برای اجرای پروژه برق خورشیدی به ظرفیت ۱٫۰۵ گیگاوات در فیلیپین امضا کرده که این طرح بخشی از پروژه ۲٫۴۵ گیگاواتی ترا است و ۳٫۳ گیگاوات ساعت ذخیره انرژی را نیز شامل می‌شود.
مایکرو کوانتا (Micro Quanta) پنل‌های پروسکایت آلفای ۵۰ مگاواتی خود را برای یک پروژه فتوولتائیک به گروه هواننگ چین (China Huaneng) تحویل داده است که اولین مورد از کاربرد تجاری پنل‌های چند پیوندی پروسکایت- سیلیکون چهار پایانه‌ای (four-terminal perovskite-silicon tandem modules) در چین محسوب می‌شود. در این پنل‌های ۱۲۴۵ در ۶۳۵ میلی‌متری، لایه‌های پروسکایت بر روی سلول‌های تاپکان (TOPCon) قرار گرفته‌اند و بازده تبدیل انرژی آنها به ۲۵٫۴ درصد می‌رسد.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=9658

۹:۴۶

thumbnail
پرتاب موفق یک ماهواره آزمایشی در حوزه اینتزنت فضاپایه
چین یک ماهواره آزمایشی اثبات فناوری در حوزه اینترنت ماهواره‌ای را سوار بر موشک لانگ‌مارچ-۲دی، از پایگاه پرتاب جیوچوئَن به فضا فرستاد.
از این ماهواره‌‌های آزمایشی عمدتاً برای تأییدیه‌های فنی مریوطه، از جمله اتصال پهن‌باند تلفن‌های همراه به ماهواره و یکپارچه‌سازی شبکه‌های فضاپایه-زمین‌پایه استفاده می‌شود.
با این پرتاب تعداد ماموریت‌های انجام شده با کمک موشک‌های حامل خانواده لانگ‌مارچ به ۵۶۷ مورد رسید.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://didebanefanavari.com/31653/

۹:۴۶

thumbnail
چرا آمریکا باید تلاش برای هدف قرار دادن فناوری چین را متوقف کند؟
در اواخر ژانویه، یک استارت‌آپ چینی از یک مدل هوش مصنوعی رونمایی کرد که می‌گوید عملکرد بهتری از همتایان خود دارد. شرکت مورد بحث دیپ‌سیک نیست بلکه شرکت مون‌شات است و آنچه ظاهر یک مدل دیگر هوش مصنوعی چینی مانند Kimi k1.5 نشان می‌دهد این است که تکرارهای سریع هوش مصنوعی چین غیرعادی نیستند و تبدیل به هنجار جدیدی شده‌اند.
هنگامی که دیپ‌سیک جهان را در بر گرفت، طوفان آتش ژئوپلیتیکی را نیز برانگیخت. چند روز پس از معرفی مدل R1 آن، نهادهای فدرال ایالات‌متحده استفاده از فناوری دیپ‌سیک را ممنوع کردند و مقامات آن به نگرانی‌هایی درباره امنیت ملی و حفظ حریم خصوصی داده‌ها اشاره کردند.
برخی ممکن است استدلال کنند که این محدودیت‌ها به جای خطرات واقعی دیپ‌سیک ناشی از مسائل سیاسی هستند، اما سؤال اینجاست که آیا ایالات‌متحده می‌تواند دیپ‌سیک یا هر بازیکن دیگری از هوش مصنوعی چینی را مهار کند و اینکه آیا هرگونه تلاش برای مهار فناوری چین فقط به رشد آن کمک می‌کند؟
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://techchina.ir/?p=9744

۱۱:۲۸

thumbnail
توانایی‌های ربات انسان‌نمای چین گسترش می‌یابد
چین قصد دارد توانایی‌های ربات انسان‌نمای خود را برای کاربردهای گوناگون گسترش دهد.
در مرکز بین‌المللی نوآوری ژونگگوآنکون در پکن، ربات انسان‌نما موسوم به «کوآوو» (Kuavo) به یک منظره‌ آشنا تبدیل شده است که وظایف پذیرایی را بدون زحمت انجام می‌دهد، به پرسش‌های بازدیدکنندگان پاسخ می‌دهد و مهمانان را برای یافتن راه خود در این مرکز راهنمایی می‌کند.
«گو دا» (Guo Da) مدیر فروش Leju Robotics مستقر در شنژن گفت: کوآوو با قد ۱.۷ متری و قابلیت‌های شناختی پیشرفته، نسل بعدی ربات‌های خدماتی ماست. این مدل که در حال حاضر در دانشگاه‌ها، سالن‌های نمایشگاه و کارخانه‌های خودروسازی مستقر شده، قرار است در آینده به خانه‌ها وارد شود و خدمات ارائه دهد.
ربات‌های انسان‌نمای چین با پیشرفت سریع در هوش تجسم‌یافته، با سرعت بالا در حال تکامل هستند و دامنه دسترسی خود را به کاربردهای صنعتی و خانگی گسترش می‌دهند.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
isna.ir/xdT8Y9

۱۸:۴۵

thumbnail
دستاوردهای جدید چین در حوزه‌ی فناوری پیشرانش‌های فضایی چندبارمصرف
مجموعه‌ی علوم و فناوری‌های هوافضایی چین (CASC)، از آزمایش موفق سامانه‌ی پیشرانش مرحله‌ی دوم یک حامل بازگشت‌پذیر، توسط یکی از زیرمجموعه‌های تجاری خود خبر داد.
دستیابی به فناوری توسعه‌ی این نوع پیشرانش‌ها، یک مزیت کلیدی در رقابت تجاری فضایی، و همچنین بازیابی حامل به شمار می‌رود. پیشرانش YF-102V، یک سامانه‌ی چرخه‌باز (open-cycle) ارتفاع-بالا با پیشرانه‌ی مایع اکسیژن-کراسین و مقرون به‌صرفه است که قابلیت راه‌اندازی مجدد، تغییر جهت نیرو به طرفین، کارآیی بالا و نسبت نیروبه‌وزن قابل توجه دارد.
متخصصان چینی، در طی دو سال توسعه‌ی این سامانه، بر چالش‌های فناورانه‌ی متعددی فائق آمده‌ و آن را برای استفاده‌ی عملیاتی در سال جاری میلادی آماده‌سازی کرده‌اند. گفتنی‌ست که آکادمی ششم CASC در آوریل ۲۰۲۳، سه فقره پیشرانه‌ی اکسیژن-کراسین چرخه-باز ۸۵تنی را برای استفاده در نخستین پرواز مرحله‌ی اول یک حامل آزمایشی تحویل داد.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
https://didebanefanavari.com/31650/

۹:۴۱

thumbnail
بلندترین پل جهان ساخته شد
چین ساخت مرتفع ترین پل جهان را به ارتفاع ۶۲۵ متر از سطح دریا به پایان رساند.
این پل از گرند کنیون هواجیانگ عبور می‌کند و به زودی زمان لازم برای عبور از تنگه را از ۷۰ دقیقه به ۱ دقیقه کاهش می‌دهد.
زمان افتتاح این پل در ژوئن ۲۰۲۵ برنامه ریزی شده است. این پل از فولاد ساخته شده و طول آن ۲۸۹۰ متر و ارتفاع آن از سطح دریا ۶۲۵ متر است.
برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.
isna.ir/xdT9cX

۹:۴۲