عکس پروفایل فود بلاگرف

فود بلاگر

۴,۸۰۴عضو
فود بلاگر
undefined حالا که هوا سرد شده این غذا میچسبهundefined کال جوش یا کله جوش یه غذای ساده اما مقوی و سرشار از کلسیمundefined اینجوری درستش کن:undefined پیاز داغ درست کن و بهش زردچوبه و فلفل بزن و بعد نعنا و گردو کشک رو با آب رقیق کن بزارید روی حرارت ملایم تا غلیظ بشه و تمامundefined . #کالجوش @food_blak
پیشنهاد به مجله بزنید بریم مجله پاکت داریمundefinedundefined

۱۷:۴۸

thumnail
پیراشکی پنج دقیقه ای با ۳قلم موادundefinedundefinedبفر.ست واسه دوستاتundefined
این پیراشکی لقمه ایا سایز کوچیک اون پیراشکی بازاریاستاز بازاریا هم خوشمزه ترهundefinedundefinedخیییلی راحته حتما امتحان کنید undefined
undefined️دستور پختundefinedundefinedundefined
دو لیوان ماست به دمای محیط رسیدهدو و نیم لیوان آرد سفیددو و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
همزن هم نمیخواد undefinedشکر ندارهبا سس شکلاتی یا عسل محشر میشهundefined

# آشپزی #پیراشکی #دونات #پیراشکی_لقمه_ای @food_blak

۳:۴۴

بازارسال شده از رمان عاشقانه💓
15 دقیقه دیگه پاکت هدیه میزارم که به همتون برسه عضو بشید پاکت بگیریدundefined
undefinedپاکت هدیهundefined

بزن رو متن آبی رنگundefined

۸:۰۸

thumnail
با کمتر از سی هزارتومن میتونی کلی کروسان درست کنیundefined
مواد لازم
آب یک لیوانخمیر مایه ۱ ق غشکر ۳ ق غوانیل کمیتخم مرغ ۱ عددروغن ۳ ق غکره ۱ ق غارد ۳ لیوان
همه مواد و ترکیب کنید و در آخر ارد و اضافه کنید و وقتی خمیر جمع شد کره رو اضافه کنید و پنج دقیقه ورز بدین بعد نیم ساعت روی خمیر و بپوشانید و استراحت بدین بعد استراحت خمیر و پهن کنید و به شکل مستطیل در بیارید و و برش های مثبتی بدین و مثل کروسان بپیچید و تو روغن داغ شدهبا شعله ملایم سرخ کنید🥰
undefinedحتما روی کروسان ها روغن بریزید تا پف کنهبین کروسان هم شکلات و هم خامه میتونید استفاده کنید
#کروسان_خونگی #کروسان #نان_کروسان #نان_کروسان_شکلاتی #کروسان_شکلاتی #کروسان_مغزدار #کروسان_فرانسوی #نان_صبحانه@food_blak

۸:۳۸

thumnail
#مرغ_شکم_پر خفن ترین غذای مجلسی هست که هم آسون و خوشمزه و هم خیلی شیک و چشم نوازهundefined
واسه مرغ شکم پر من همیشه مرغ دو کیلویی یا حتی کوچکتر انتخاب میکنم .مرغم رو یک ساعت توی آب و سرکه و نمک و شکر قهوه ای اختیاریو چند برش لیمو میذارم که بوی زهم اش گرفته شهقبل از مزه دار کردن مرغ رو با خلال دندون حسابی سوراخ میکنم تا مزه ها کاملا به خورد گوشت برهبعد با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه حسابی ماساژ میدم و توی پیاز و آبلیمو و زعفرون دوازده ساعت استراحت میدم.مواد داخل شکم مرغ پیازداغ، آلو ،گردو،زرشک و کشمش و رب انار هست.(من اصلا سبزی داخل مرغ شکم پر نمیریزم و دوست ندارم)شکم مرغ رو پر کردم و دوختم و با کره و زعفرون رومال کردم .پیازهایی که مرغ داخلش استراحت کرده بود پوره کردم و اطراف مرغ ریختم.فویل کشیدم و توی فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲ ساعت گذاشتم.نیم ساعت آخر بدون فایل باشه تا مرغ رنگ بگیره.برای دورچین من بروکلی و سیب زمینی و ذرت و گوجه گیلاسی ریختم رو با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر و پاپریکا و ادویه ذرت مزه دار کردم و توی ایر فرایر گذاشتم ،(بروکلی و گوجه زودتر میپزن واسه همین اواسط پخت اونا رو بیرون آوردم)نوش جانundefined#مرغ #مرغ_شکم_پر@food_blak

۱۰:۰۷

thumnail
اگه همه نکات رو رعایت کنی اسفنجی ترین کیک هویج و گردو رومیتونی درست کنیundefinedundefined
شکر قهوه ای ۱ پیمانهشکر سفید نصف پیمانهوانیل ۱/۴ ق چتخم مرغ ۴ عددآرد ۲ پیمانهدارچین ۱ ق چبیکینگ پودر ۱ ق غهویج رنده شده ۱ پیمانهگردو نگینی نصف پیمانهروغن ۱ پیمانهشیر ۳/۴ پیمانه
دمای فر ۱۸۰ درجه و زمان ۴۵ دقیقه قالب ۲۰ سانت
#کیک_هویج_گردو #کیک_هویج #کیک_هویج_دارچین #کیک_اسفنجی #کیک_گردویی@food_blak

۷:۰۱

thumnail
بگم یه کیک یا بگم بمب انرژیundefinedundefinedبفرست برای اون دوستت که قند داره وشکر نمیخورهundefined
undefinedازخواص شیره انگور بگم میدونی که بهترین دارو برای کم خونی،باعث تقویت حافظه وجلوگیری از آلزایمر میشه، آرامش بخش اعصاب، برای پوست وکودکان هم فوق العادست🤌undefined🤌undefined🤌undefinedundefinedمواد مورد نیازآرد یک پیمانه(پیمانه من همین لیوان دسته دار فرانسوی بودشیره انگور؛ نصف پیمانهتخم مرغ؛ یک عددوانیل:؛ نصف ق چبکینگ پودر؛ یک ق چگلاب؛ دو ق غروغن من اصلا نریختم، دوست داشتید میتونید به اندازه ۱/۴لیوان اضافه کنیدundefinedحتما از شعله پخش کن استفاده کنید تا کیکتون روی گاز نسوزهundefined
#شیره_انگور #کیک #کیک_شیره_انگور #کیک_خانگی #کیک_خاص #آشپزی @food_blak

۴:۵۳

بازارسال شده از رمان عاشقانه💓
thumnail
تا کی میخوای برائ افراز گریه کنی تو زن منی میفهمی ..با لپای گل انداخته و چشمای خیس ابیش نگاهی بهم انداخت و سرش کج کرد -من افرازم رو میخوام یا نمیخوام دیگه زنت باشم ..عصبی مشتم روی میز کوبیدم سمتش رفتم_ و با سرعت سمتم اومد و یکهو ..undefinedundefined

ورود ممنوع
ble.ir/join/3xpsYXiVmpble.ir/join/3xpsYXiVmpدختراااا نیانننن ..undefinedundefined

۶:۳۳

thumnail
لقمه پیتزایی اینقد ساده و‌جذاب داریم؟undefinedقلب بی رنگمو undefined قرمز کن...پس،ت های قبلیمم ببین به کارت میاد..undefined
چیا لازم داریم:پیاز یک عددسینه مرغ یک عددفلفل دلمه نصف یک عددقارچ ۵-۶ عددادویه(اویشن،پاپریکا،نمک،فلفل سیاه،پودر سیر،زردچوبهسس کچاپ یا رب گوجه یک ق،غپنیر پیتزانان لواش
پیاز نگینی رو تفت بدین،مرغ رو اضافه و‌تفت بدین پنج دقیقه و فلفل و قارچ و ادویه و رو اضافه تفت بدین مواد سبک و پخته شد سس رو اضافه کنید بعد از سرد شدن داخل نان لواش از مواد پر کنید و‌پنیر بریزید و رول کنید و لبه های نان رو از مخلوط اب و ارد مثل چسب عمل میکنه، بزنید....و سرخ کنید یا در فر بگذارید(فقط سطح روی نان رو با قلمو چرب کنید)
#لقمه_سوخاری #سمبوسه #لقمه #لقمه_پیتزایی# #فینگرفود@food_blak

۸:۴۷

بازارسال شده از رمان عاشقانه💓
thumnail
تا کی میخوای برائ افراز گریه کنی تو زن منی میفهمی ..
با لپای گل انداخته و چشمای خیس ابیش نگاهی بهم انداخت و سرش کج کرد
-من افرازم رو میخوامundefinedنمیخوام دیگه زنت باشم ..
عصبی مشتم روی میز کوبیدم سمتش رفتمundefined
_ و با سرعت سمتم اومد
و یکهو ..undefinedundefinedundefined


undefinedundefinedورود ممنوع undefinedundefined
ble.ir/join/3xpsYXiVmp
ble.ir/join/3xpsYXiVmp
دختراااا نیانننن ..undefinedundefined

۲۱:۵۵

thumnail
undefinedآسونترین و فوری ترین کیک زبرا قابلمه ای اونم بدون آرد قنادی و شیرundefinedundefined این کیک همینجوری خوشگله و نیاز به تزیین ندارهundefinedundefinedذخیرش کن حتما سر فرصت درست کنیundefined.
undefined️مواد لازمتخم مرغ ۲ عددشکر یه لیوان سرخالیروغن مایع نصف لیوانآب یا شیر نصف لیوانآرد نونوایی یک و دو سوم لیوانبکینگ پودر یه قاشق غذا خوریکمی وانیلپودر کاکائو یه قاشق غذا خوری
undefined️نکته هاundefined️میتونین از آرد نون بربری و لواش استفاده کنین.undefined️قطر قابلمه ۲۲ سانت باشه مناسبهundefined️حتما دمکنی و شعله پخش کن بزارین.undefined️وقتی با خلال چک کردین اگه خلال تمیز نبود ده دقیقه تا یک ربع زمان بدین تا کاملا بپزه.undefined️در قابلمه رو ۴۰دقیقه اصلا باز نکنین.undefined️دوستانی که فر دارن داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود ۳۵ دقیقه.undefined️دوستانی که تستر دارن با ۱۶۵ درجه حدود نیم ساعت.
undefinedمرسی که این پست برای حمایت از من لا.یک میکنی و به دوستانت میفرستیundefined
#کیک@food_blak

۴:۴۳

بازارسال شده از رمان عاشقانه💓
thumnail
‌‌-قــسمـت دوم برنامه جـذاب #جـ‌وکـ‌ر بـ‌انـ‌وان رســیـد . . .undefinedundefinedundefinedبـا 5 کـیفـیت مُـختـلف بـصـورت رایـگـان فـقط و فـقط از چـنل مـا دانـلود کـنـید️undefinedundefined
دیدین قسمت جدید

دیدین قسمت جدید

دیدین قسمت جدید

دیدین قسمت جدید
‌+قسمت های قبلیundefinedundefined

۶:۵۳

thumnail
اگر فرنداری پیتزاundefined رو اینمدلی بپزundefined موقع سرخ شدنش نمیدونی چه عطر و بویی تو خونه میپیچهundefinedبفرست برای عاشقان پیتزا و اونایی که بچه کوچیک دارنundefined

مواد لازم برای خمیر پیتزاییتخم مرع ۲ عدد آرد دو نیم لیوان و یا (۴۲۰گرم)آب یک لیوان سر پر (دمای محیط )شیر یک لیوان سر پر(دمای محیط)خمیر مایع نصف ق غذاخوری شکر یک ق غذاخوری نمک یک ق چایخوری
مواد میانی به دلخواهسوسیس ۲ عدد ژامبون ۴ تا ۵ ورق فلفل دلمه یک عددپنیر پیتزا نصف لیوانجعفری خرد شده ۲ ق غذاخوری
ادویه نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه آویشن پودر سیر
undefinedundefinedundefinedundefined️شیر و آب نباید سرد باشه
undefined️وقت استراحت خمیر ۴۵ دقیقه س ولی اگر خوب پف نکرد تا یکساعت و یا یکساعت و نیم مشکلی نداره پس عجله نکنید
undefined️تابه نچسب باشه روغن اول داغ بشه بعد حرارت و کم کنین
#پیتزا #نان_پیتزایی #نون_پیتزایی #غذای_فوری @food_blak

۱۱:۳۴

فود بلاگر
undefined موهام و از روی صورتم کنار زد و با صدای خش دارش گفت : +خودت  دلبری کردی واسه شوهرت دیگه زرزر کردنت واسه چیه!؟ ابراز علاقشم عین آدم نبود ، در حالی که چونم میلرزید گفتم : _ارباب توروخدا بس کنید مادرتون از من بدش میاد چرا هی این ازدواج  رو کش میدید !؟ خودش بغلم کرد و پچ زد : +اگه کل دنیا هم نخواد تو عقد من باشی تو زن منی و به کسی نمیدمت خدمتکار کوچولوی من . . 🥹undefinedundefined
undefined🥵با خجالت چشمامو بستم : +خدمتکار کوچولوم خجالت کشیده!؟- ارباب یکم آرومتر قربون صدقم‌ برید مامانتون میشنون...+ به درک بزار همه بفهمن تو فقط عقد منی بلای جونم ! تو فقط مال مهام خانی! 🥵undefinedundefinedundefined
ادامه رمان

ادامه رمان

۱۶:۰۸

thumnail
‌به نظرتون ترشی مشهدی بگیم یاسالادزمستونی یاترشی گوجهundefined شماچی میگین؟اصن یکی بگه چرا میگن ترشی مشهدی؟حالا خلاصه اسمش هرچی هست خیلی خوشمزسundefined
#ترشی_مشهدی
گوجه ۳کیلونمک به میزان لازمسرکه یک لیوانکرفس به همراه برگ ۲شاخههویج ۴عددگل کلم یک عددسیر ۱۰حبهسیاه دانه یک قاشق مرباخوریادویه ترشی یک قاشق غذاخوریفلفل تند۳تا ۴عدد بازم بستگی به ذائقه دارهسبزی خشک معطر(ترخون یانعنا)
ابتداگوجهارو برش میزنیم داخل خردکن میریزیم وپوره میکنیم بعدروی حرارت میزاریم یک سوم آب گوجه که کشیده شده بهش سرکه ونمک رواضافه کرده ازروی حرارت برمیداریم و داخل صافی میریزیم گل کلم ،کرفس،برگ کرفس،هویج،سیر،فلفل تند روبه ابعاددلخواه ریزمیکنیم میشوریم وروی پارچه تمیز میریزیم اجازه میدیم چندساعتی تاآب آنها خشک بشن بعدهمه موادرومخلوط کرده بهش سیاه دانه ،ادویه ترشی،سبزی خشک معطر ودرنهایت آب گوجه صاف شده رومیریزیم وبعدداخل ظرفهای تمیزمیریزیم اجازه میدیم تاجابیفته
نکته:درآخرنمک آن روتست کنیداگرکم بوداضافه کنید#ترشی #ترشی_گوجه@food_blak

۹:۴۳

thumnail
راز قیمه نذری که هیچ کس بهت نگفتهundefinedundefined
مواد لازم: رب گوجه دارچین هلپرک لیمو عمانی زعفران دم کرده گلاب نمک ، فلفل، زردچوبه
یک ربع اخر به خورشت قیمه اضافه کنید طعم و مزش بینظیر میشهundefined نوش جونتون🥰
#قیمه #خورشت@food_blak

۸:۴۱

thumnail
پنبه ای ترین کیک نسکافه فقط با یدونه تخم مرغ‌بدون فر و همزن خوش بافت ترین کیک قابلمه ای درست کن پسذخیرش کن تا گمش نکنیundefined
مواد لازم تخم مرغ یک عددشکر یک لیوان سرخالیوانيل نصف قاشق چای خوری شیر یک لیوان سرخالیروغن مایع یک سوم لیوانپودر نسکافه یک قاشق پرآرد یک و نیم لیوانبکینگ پودر یک قاشق مربا خوریمیتونین پودر نسکافه رو حذف کنین و کیک پنبه ای سادهداشته باشین
داخل فر از قیل گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه داخل تستر با ۱۷۰ درجه حدود ۳۵ دقیقه.قطر قابلمه من ۲۰ سانته.پیمانه لیوان دسته دار فرانسویمیتونین داخلش کشمش و گردو هم اضافه کنین.اگه شکلاتی دوست داشتین قبل از اضافه کردن آرد یه قاشق پودر کاکائو اضافه کنین
#کیک#آشپزی #کیک_شکلاتی #شیرینی #کیک_ساده #شیرینی #ترفند #کیک_خاص #کیک_نسکافه #کیک_بدونه_فر #دسر_مجلسی #نسکافه@food_blak

۱۲:۴۸

thumnail
ماش پلو یه غذای سنتیه که هم خیلی لذیذه هم خیلی پرخاصیت undefinedفقط یکبار به این روش درست کن به جرات میتونم بگم عاشق طعمش میشی
مواد لازم :برنج ۲ پیمانه ماش ۱ پیمانه سینه ی مرغ یک عددپیاز دو عدد متوسطزعفرون ادویه نمک و فلفل سیاه و پاپریکا کشمش و زرشک هر کدوم نصف استکان (باتوجه به ذائقه میتونید کمتر یا بیشتر بریزید)مقداری خلال پسته برای تزیین
نکته ماش رو حتما یکی دو ساعت از قبل خیس کنید بعد نپزهارو جدا کنید نپزها اونایی هستند که تغییر سایز ندادنبرای اینکه ماش موقع پخت وا نره حتما قبل پخت مقداری تفت بدید با نمک و زردچوبه ، آب هم به اندازه اضافه کنید زیاد نریزید که طعمش حفظ بشه پیاز رو کم نریزید خیلی خوشمزش میکنه نوش جان مرسی که حمایت میکنید مرسی undefined
#پلومخلوط #ماش_پلو #پلو_ماش #ناهار #آشپزی #آشپزی_ایرانی #ماشپلو #ماش_پلو_با_مرغ@food_blak

۴:۴۲

thumnail
این سالاد یکی از خوشمزه ترین و کامل ترین سالاداست.این سالاد خودش یه غذای کاملهundefinedundefinedاگه از طرز تهیه اش خوشت اومد بفرست واسه دوستات🥰
مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفرundefinedماکارونی فرمی یک بستهخیارشور ۱۰ عدد متوسطذرت ۱۰۰ گرمهویج ۲ عدد متوسط سیب زمینی ۱ عدد متوسطتخم مرغ ۳ عددروغن زیتون یک تا دو قاشق غذاخوری سس مایونز به اندازه دلخواهماست به اندازه کافی نمک و فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافیبرای تهیه سالاد ماکارونی، ابتدا ماکارونی را در آب جوش با روغن و نمک می‌پزیم و سپس آبکشی می‌کنیمسیب زمینی رو مکعبی خرد کرده و با آب و کمی نمک بزارید بپزه اما له نشه.هویج و تخم مرغ رو هم آبپز کنید.بعد ژامبون یا مرغ پخته، خیارشور، ذرت، سیب زمینی آبپز، هویج پخته را مخلوط کرده و سس مایونز، ماست با نمک، فلفل، آویشن و آب لیمو را اضافه می‌کنیممواد را به‌خوبی مخلوط کرده و سالاد را قبل از سرو در یخچال قرار می‌دهیم تا جا بیفتد.اگر دوست داشتید میتونید چند تا حبه سیر رنده کرده اضافه کنید.به جای ژامبون میتونید از سینه مرغ پخته شده استفاده کنید که طعمش و خیییلی خوشمزه میکنه.میتونید تخم مرغ رو حذف کنید، اصلا میتونید هر موادی که دوست دارید اضافه و از خوردنش لذت ببریدundefined
#سالاد #سالادماکارونی #سالاد_سبزیجات#پاستا #ماکارونی #ماکارونی_فرمی@food_blak

۷:۵۴