عکس پروفایل آشپزی | فود بلاگآ

آشپزی | فود بلاگ

۲,۲۳۲عضو
thumnail
#سالادسزار
اين سالادخیلی خوشمزست حتما امتحان کنید.تركيبات اصلي اين سالاد فقط كاهو رسمي و سس مخصوص به همراه نان كروتان يا تست مزه دار شده هستش
كه البته بنا به ذائقه و درخواست مردم از مرغ گريل شده يا سوخاري و سبزيجات ديگه اي مثل گوجه چري يا ذرت و چيزاي ديگه داخلش استفاده ميشه
undefined Channel:  @Foodblog

۲۰:۲۴

thumnail
دسر شکلاتی ۵ دقیقه‌ایundefined
مواد لازم :موز متوسط ۳ عددشکلات تخته‌ای تلخ ۲۰۰ گرم
undefined Channel:  @Foodblog

۱۸:۳۸

thumnail
شیک کاپوچینو undefined
اینارو میخوایمundefinedکاپوچینو (۱ بسته)شکلات سکه ای(اختیاری)قهوه فوری(۱ ق.غ)بستنی(یک عدد یا بیشتر اختیاری)شیر(۱فنجان)
undefined Channel:  @Foodblog

۹:۰۶

thumnail
دیگه میدونم همتون آب طالبی بلدین ولی این یه چیز دیگست undefinedواقعا طعمش بینظیره
مواد لازم :طالبی با ملون ۱عدد،شیر ۱پیمانه ،گلاب ۳ق غ ،بستنی وانیلی ۲عدد،موز ۱ عدد
undefined Channel:  @Foodblog

۹:۰۹

thumnail
#شیرینی_پاپاتیا_با_طعم_قهوه undefined
undefined250 گرم کره هم دمای اتاقundefined1 تخم مرغundefined1 پیمانه بعلاوه 1 قاشق غذاخوری، پودر قندundefined5 گرم وانیل شکریundefined1 قاشق چایخوری بکینگ پودرundefined1 قاشق مرباخوری قهوه ترکundefined1 قاشق غذاخوری پودر کاکائوundefinedآرد اونقدر که بخواد
undefinedکره، تخم مرغ، پودر قند، وانیل و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنین، کم کم آرد رو اضافه کنین و به ورز دادن ادامه بدین، تا به بافت مورد نظر برسین، نرم که به دست نمیچسبه، خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کنین، به یک قسمت بقیه آردو اضافه کنین کم کم و ورز بدین، به دیگری قهوه و پودر کاکائو بزنین و ورز بدین.خمیر اگه خیلی نرم بود، مقداری دیگه آرد بزنین.بعد خمیر هارو به توپهای کمی بزرگتر از فندق تقسیم کنین و مثل شکل خط بندازین و شکل گل کنین، روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین. در فر گرم 180 درجه، 15 دقیقه بپزینundefinedundefinedundefined
undefined Channel:  @Foodblog

۱۹:۰۴

thumnail
#شربت_نعناع
نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم . فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش. حالا یک کیلو شکر رو با۴ یا ۵لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ‌ سبز خوراکی بهش اضافه‌ کردم حرارتو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادم‌و اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم و‌داخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم این شربت بمدت یکسال هم داخل فریزر قابل نگهداریه. زمان استفاده با مقداری آب و چند تیکه یخ مخلوط و سرو کنید. فوق العادست خصوصا بعداز غذاهای سنگین و‌ سرد. میتونید رنگ خوراکی رو حذف کنید اما اینقدر زیاد نیست که ضرر داشته باشه
‎‌‌‌‌‌‌‌undefined Channel:  @Foodblog

۱۹:۰۸

thumnail
کیک شکلاتی ورزشکاری رژیمیundefinedundefinedموادی که لازم داری۱ عدد موز له شده۱ عدد تخم مرغ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو تلخ۲ قاشق غذاخوری آرد جو دوسر۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودرشکلات تلخ تکه ای برای روی کیک
تمام مواد رو با هم مخلوط کنین .اگر نمیخواین کیک رو از ظرف جدا کنین نیازی به کاغذ روغنی یا چرب کردن ظرفتون نیست۲ دقیقه بره داخل ماکروفر ( ۸۰۰ وات )و تامام نوش جونتون
undefined Channel:  @Foodblog

۱۸:۱۰

thumnail
فالوده سبزِ طالبیundefinedاز خنک ترین خوشمزه های تابستونی🥰
undefined Channel:  @Foodblog

۱۸:۱۳

thumnail
•دسر کازاندیبی ترکیه ایundefinedیه دسر محشرو بینظیر که باید امتحانش کنیundefined
~undefinedمواد لازم:1 عدد زرده تخم مرغشیر 1 لیتر3 قاشق غذاخوری آرد برنج (یا می توانید از آرد معمولی استفاده کنید)2 قاشق غذاخوری نشاسته1 لیوان چای + 2 قاشق غذاخوری شکر1 بسته وانیل
~undefinedبرای کف تابه:5 قاشق غذاخوری پودر قند
undefined Channel:  @Foodblog

۸:۰۱

thumnail
#شربت_زعفرونی

یک لیوان شکر ، دو لیوان آب و کمی زعفرون روی حرارت میگذارم تا غلیظ بشه.در پایان یک قاشق چایخوری آبلیموی تازه بهش اضافه میکنم و میگذارم کنار سرد بشه.از این شیره داخل شربت تخم شربتی هم استفاده کردم چون آب را به خودش جذب میکنه، وقتی میخوریم به مدت زیادی تشنه نمیشیم.تخم شربتی را ازچند دقیقه قبل با آب جوش خیس کرده و بعد داخل شربت استفاده کنید.من داخل تخم شربتی زعفرانی عرق بیدمشک و گلاب هم استفاده می کنم تا عطر و طعم بهتری بگیره
undefined Channel:  @Foodblog

۱۷:۴۹

thumnail
#کیک_زعفرانی



عطر هل و گلاب و زعفرون این کیک غوغا میکنه،اگر طرفدار مزه بستنی سنتی هستی این کیک رو درست کنید 🥮

آرد:یک و یک چهارم پیمانه شکر:یک دوم پیمانه روغن مایع:یک دوم پیمانه سر خالیتخم مرغ:۳عدد شیر:یک چهارم پیمانه زعفرون:۲ق سوپ خوری دم کردهگلاب:۲قاشق سوپخوری بکینگ پودر:۱ق چ سر پرتخم مرغها و شکر و وانیل یا پودر هل به دلخواه( نوک ق چ ) خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه،گلاب و زعفرون و شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنید حدود ۲۰ ثانیه حالا آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید و آروم هم بزنید و داخل قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه بپزید

undefined Channel:  @Foodblog

۱۷:۵۰

thumnail
#آشپزی | آشپزی
#غذا | غذا

undefined Channel:  @foodblog

۶:۱۱

thumnail
معجون انرژی زا قبل تمرین

#آشپزی | آشپزی
#غذا | غذا

undefined Channel:  @foodblog

۶:۱۱

thumnail
#آشپزی | آشپزی
#غذا | غذا

undefined Channel:  @foodblog

۱۰:۳۱

thumnail
#آشپزی | آشپزی
#غذا | غذا
undefined Channel:  @foodblog

۱۰:۳۱

thumnail
پنکیک خانگی به سبک ژاپنی‌ها، مناسب برای صبحونه یا عصرونه
۲ عدد تخم مرغ۴ ق.چ شیر۳ ق.غ آرد¼ ق.غ پودر وانیل (اختیاری)۲ ق.غ شکر
#آشپزی | آشپزی
#غذا | غذا

undefined Channel:  @foodblog

۱۱:۵۵

thumnail
#آشپزی | آشپزی
#غذا | غذا

undefined Channel:  @foodblog

۱۱:۵۶

بازارسال شده از باتبلیغ | گسترده تبلیغاتی
thumnail
حقایقی درمورد کیک که نمیدانستی!
بزن رو کیک هاundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined


فکر نمی‌کردم اینجوری باشه undefinedundefinedundefined

۱۵:۱۳

بازارسال شده از کانال هواداری استقلال
undefined بزن رو کیکا آموزشارو بردار ...

کیک و رولت سه سوته undefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

کلوچه فومن و کوکی undefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

حلوای نذری جدیــــد undefinedundefined
🥮🥮🥮🥮🥮🥮
🥮🥮🥮🥮🥮🥮

جاریتو آتیـundefinedــش بزن undefinedundefined

۱۵:۱۳