عکس پروفایل galexyx2g

galexyx2

۶۰۰عضو
عکس پروفایل galexyx2g
۶۰۰ عضو

galexyx2

فضا فراتر از آن است که تصور میکنیم

۲ اردیبهشت

بازارسال شده از
کی پاکت میخواد؟ @kim_yona29

۱۴:۱۹

بریم سین چهارصد تایی

۱۴:۱۹

چالشه

۱۴:۱۹

400 سین زدین پاکت میدم

۱۴:۱۹

برین بینم

۱۴:۲۰

تا نه وقت دارین

۱۴:۲۰

۱۵ اردیبهشت

کویر

۱۷:۰۰

۲۲ اردیبهشت

خب

۱۱:۰۲

خیلی وقت بود نفعالیتیده بودم

۱۱:۰۲

ببخشید

۱۱:۰۲

بحث و جدل در رابطه با وجود یا عدم وجود سیاره X اکنون سال‌ها است که ادامه دارد و در حال حاضر کم و بیش به بحث تقدم وجودی مرغ و تخم مرغ شباهت یافته است. با این حال هر ازگاه شاهد بالا گرفتن این بحث و شدت یافتن حواشی مربوط به آن هستیم. در مجموع پرسشی که در طول سال‌های اخیر همواره ذهن بسیاری از علاقه‌مندان به مباحث مهم علم نجوم را به خود مشغول ساخته این است که تا چه حد می‌توان نسبت به وجود سیاره X در منظومه شمسی امیدوار بود؟

پس از یافتن سیاره‌ی نپتون در میانه‌های قرن نوزدهم میلادی، بسیاری از ستاره شناسان بر این عقیده بودند که در منظومه شمسی سیاره های دیگری نیز وجود دارد. جستجو برای یافتن این سیاره‌های ناشناخته در قرن بیستم میلادی شدت بیشتری به خود گرفت تا این که عاقبت به کشف پلوتو منجر شد. هر چند که بعدها ستاره‌شناسان به این نتیجه رسیدند که این جرم آسمانی تازه کشف شده کوچک‌تر از آن است که بتواند یک سیاره لقب بگیرد. به این ترتیب پلوتو از بودن در مقام نهمین سیاره‌ی منظومه‌ی شمسی خلع گردید، اما جستجو به منظور یافتن جایگزین تازه‌ای برای آن دیگر با جدیت چندانی ادامه نیافت.
با این وجود عده‌ای همچنان معتقد بودند که در منظومه شمسی سیاره کشف نشده‌ی دیگری هم وجود دارد. شاهد مدعای بسیاری از آنان نیز جستجوهای پرسیوال لوول در ابتدای قرن بیستم میلادی بود. پژوهش‌های او نشان از آن داشت که اختلال‌هایی در مدار نپتون و اورانوس وجود دارد. اختلال‌هایی که لوول تاثیر جاذبه‌ی یک سیاره‌ی بزرگ کشف نشده را در وجود آن‌ها دخیل می‌دانست. سیاره‌ای با نام سیاره X که پس از کشف پلوتو عده‌ای انگشت اتهام را به سمت آن گرفتند. با این حال پژوهش‌های ستاره‌شناسان ثابت کرد که پلوتو به لحاظ اندازه و ماهیت توان انجام چنین کاری را ندارد.
اکنون حدود سی سال است که فرضیه‌های لوول توسط بسیاری از ستاره‌شناسان چندان جدی گرفته نمی‌شود. چرا که جستجوهای فضاپیمای وویجر ۲ این موضوع را ثابت کرد که اختلال‌های رصد شده در مدار اورانوس به دلیل بروز خطا در محاسبه‌ی جرم دقیق نپتون حاصل شده است. اما همچنان عده‌ای بر وجود سیاره X در منظومه شمسی اصرار می‌ورزند. سیاره‌ای که با نام نیبیرو نیز شناخته می‌شود و اکنون بیش از آن که بتوان آن را در دل آسمان یافت، ماهیتی نظیر پاگنده‌ی تبتی یا هیولای دریاچه‌ی لاچنس به خود گرفته و بیش از واقعیت در دل قصه‌ها و افسانه‌ها جستجو می‌شود.

۱۱:۰۸

galexyx2
بحث و جدل در رابطه با وجود یا عدم وجود سیاره X اکنون سال‌ها است که ادامه دارد و در حال حاضر کم و بیش به بحث تقدم وجودی مرغ و تخم مرغ شباهت یافته است. با این حال هر ازگاه شاهد بالا گرفتن این بحث و شدت یافتن حواشی مربوط به آن هستیم. در مجموع پرسشی که در طول سال‌های اخیر همواره ذهن بسیاری از علاقه‌مندان به مباحث مهم علم نجوم را به خود مشغول ساخته این است که تا چه حد می‌توان نسبت به وجود سیاره X در منظومه شمسی امیدوار بود؟ پس از یافتن سیاره‌ی نپتون در میانه‌های قرن نوزدهم میلادی، بسیاری از ستاره شناسان بر این عقیده بودند که در منظومه شمسی سیاره های دیگری نیز وجود دارد. جستجو برای یافتن این سیاره‌های ناشناخته در قرن بیستم میلادی شدت بیشتری به خود گرفت تا این که عاقبت به کشف پلوتو منجر شد. هر چند که بعدها ستاره‌شناسان به این نتیجه رسیدند که این جرم آسمانی تازه کشف شده کوچک‌تر از آن است که بتواند یک سیاره لقب بگیرد. به این ترتیب پلوتو از بودن در مقام نهمین سیاره‌ی منظومه‌ی شمسی خلع گردید، اما جستجو به منظور یافتن جایگزین تازه‌ای برای آن دیگر با جدیت چندانی ادامه نیافت. با این وجود عده‌ای همچنان معتقد بودند که در منظومه شمسی سیاره کشف نشده‌ی دیگری هم وجود دارد. شاهد مدعای بسیاری از آنان نیز جستجوهای پرسیوال لوول در ابتدای قرن بیستم میلادی بود. پژوهش‌های او نشان از آن داشت که اختلال‌هایی در مدار نپتون و اورانوس وجود دارد. اختلال‌هایی که لوول تاثیر جاذبه‌ی یک سیاره‌ی بزرگ کشف نشده را در وجود آن‌ها دخیل می‌دانست. سیاره‌ای با نام سیاره X که پس از کشف پلوتو عده‌ای انگشت اتهام را به سمت آن گرفتند. با این حال پژوهش‌های ستاره‌شناسان ثابت کرد که پلوتو به لحاظ اندازه و ماهیت توان انجام چنین کاری را ندارد. اکنون حدود سی سال است که فرضیه‌های لوول توسط بسیاری از ستاره‌شناسان چندان جدی گرفته نمی‌شود. چرا که جستجوهای فضاپیمای وویجر ۲ این موضوع را ثابت کرد که اختلال‌های رصد شده در مدار اورانوس به دلیل بروز خطا در محاسبه‌ی جرم دقیق نپتون حاصل شده است. اما همچنان عده‌ای بر وجود سیاره X در منظومه شمسی اصرار می‌ورزند. سیاره‌ای که با نام نیبیرو نیز شناخته می‌شود و اکنون بیش از آن که بتوان آن را در دل آسمان یافت، ماهیتی نظیر پاگنده‌ی تبتی یا هیولای دریاچه‌ی لاچنس به خود گرفته و بیش از واقعیت در دل قصه‌ها و افسانه‌ها جستجو می‌شود.
ادمین کانالم

۱۱:۰۸

۲۸ اردیبهشت

دوستان عزیز به دلیل فرا رسیدن امتحانات خرداد ماه فعالیت کم میشود و انشالله بعد امتحان ها از دوباره شروع به فعالیت میکنیم

۱۴:۰۳

دروغ موگود من پست میزارم

۱۵:۴۹

galexyx2
دروغ موگود من پست میزارم
undefined

۱۵:۵۶

۳۰ اردیبهشت

خب سلام

۵:۴۴

بریم پست جدید و راستین خان تنبل رو له کنین چشاش درادارهundefinedنهundefined

۵:۴۹

thumnail
سحابی حلقه یک سحابی سیاره‌ای در شمال صورت فلکی شلیاق است. چنین سحابی‌هایی زمانی تشکیل می‌شوند که یک ستاره، در آخرین مراحل تکامل خود پیش از تبدیل شدن به یک کوتوله سفید، پوشش نورانی گسترده‌ای از گاز یونیزه را به فضای بین‌ستاره‌ای پیرامون خود به بیرون پرتاب می‌کند. نام های دیگر: m۵۷مسیه ی 57 ادمین کانال

۱۵:۱۴