کماچ سهنآردگندم 2پیاله.((پیاله مساویه با 1 1/3 لیوان دسته دار))آردسهن 1 پیاله.مایه خمیر1 ق مرباخوری.2 ق غذاخوری روغن جامد.ماست نصف لیوان.یکم نمک.زردچوبه 1 ق چایخوری.(بادیون.گل خشت.دارچین.زنجبیل.ادویه کماچ)داخل خمیر.آب هم به مقدارلازم.بعداینکه خمیربدست آمد،تقریبا خمیرش سفت باشه.به مدت 20 دقیقه استراحت میدم
وداخل خرما چرخ شده(جوز وقلمفر )اضافه میکنم.
کف سینی چرب کرده ،اول خمیررو به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده.اول خمیربعد خرما بعدم خمیر.بعد برش داده دوباره ی 10 دقیقه استراحت وداخل فرازقبل گرم شده میزاریم.
ماست خمیر روترد میکنه.
.این مقدارمواد دوتا سینی متوسط میشه.
اول شعله زیرفر روشن باشه همینکه دورش برشته شد.سینی رومیزاریم قسمت پایینی که روش برشته بشه.بعدازاینکه ازفر بیرون آمد حتما ی سینی بزارید روکماچ تا عرق کنه ونرمتربشه.بعد بردارید وبعد خنک شدن.به ظرف کنید.
کره یا روغن گاومیشه اما روغن مایع خمیرش سفت میشه.
وداخل خرما چرخ شده(جوز وقلمفر )اضافه میکنم.
کف سینی چرب کرده ،اول خمیررو به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده.اول خمیربعد خرما بعدم خمیر.بعد برش داده دوباره ی 10 دقیقه استراحت وداخل فرازقبل گرم شده میزاریم.
ماست خمیر روترد میکنه.
.این مقدارمواد دوتا سینی متوسط میشه.
اول شعله زیرفر روشن باشه همینکه دورش برشته شد.سینی رومیزاریم قسمت پایینی که روش برشته بشه.بعدازاینکه ازفر بیرون آمد حتما ی سینی بزارید روکماچ تا عرق کنه ونرمتربشه.بعد بردارید وبعد خنک شدن.به ظرف کنید.
کره یا روغن گاومیشه اما روغن مایع خمیرش سفت میشه.
۷:۱۲
کیک بیسکوییت سیب 

این کیک دقیقا همون مزه #پای_سیب خودمونو داره ، اما با مواد ساده تر و بدون قالب پای
>> بفرست برای هر کی که فکر میکنی این پست به کارش میاد
🥰
#کیک_سیباول تو یک قالب 20 سانت کاغذ روغنی بزارید و بیسکوییتها رو روش بچینید.حالا 20 گرم کره ذوب شده روی بیسکویتها بمالید.2 عدد سیب متوسط
را ورقه ورقه کنید و روی بیسکوییتها بچینید.نصف ق سوپخوری دارچین و 1 ق سوپخوری شکر روی سیبها بپاشید .
2 عدد تخم مرغ + 80 گرم شکر + نصف ق چ وانیل یا زُست لیمو
با همزن بزنید تا سفید و کرمی شود .95 گرم آرد + 1 ق چایخوری بیکینگپودر اضافه و مخلوط کنید و روی سیبها بریزید و یکدست پخش کنید.
در فر گازی 180 درجه فر برقی 165 درجه به مدت 30 تا 35 دقیقه حدودی بپزید .
بعد هم با کاتر گرد یا هر کاتری که دارید میتونید به اندازه دلخواه برش بزنید و سرو کنید .
@mitra_pastry_
#کیک_سیباول تو یک قالب 20 سانت کاغذ روغنی بزارید و بیسکوییتها رو روش بچینید.حالا 20 گرم کره ذوب شده روی بیسکویتها بمالید.2 عدد سیب متوسط
2 عدد تخم مرغ + 80 گرم شکر + نصف ق چ وانیل یا زُست لیمو
در فر گازی 180 درجه فر برقی 165 درجه به مدت 30 تا 35 دقیقه حدودی بپزید .
بعد هم با کاتر گرد یا هر کاتری که دارید میتونید به اندازه دلخواه برش بزنید و سرو کنید .
@mitra_pastry_
۱۲:۴۷
دوستای عزیزم سلام
@fateme.d67کوکیآب جوش 1 ق سپودر نسکافه 1 ق چکره 150 گرمشکر قهوه ای 90 گرم ( 1/2 پ)شکر سفید 60 گرم ( 1/4 پ) تخم مرغ 2 عدد ( 115 گرم با پوست)وانیل 1/2 ق چنمک 1 پینچآرد 300 گرم ( 2 پ+ 4 ق س)بکینگ پودر 1 ق چگردو خورد شده 50 گرمخرمای خورد شده 150 گرم
۱۱:۵۲
#کیک_کدوحلوایی_خام
کیک فوق العاده خوش عطر و طعم با بافتی کاملا اسفنجی که خیلی راحته و پرخاصیت
مواد لازم
35--40 دقیقه8 تا 12 نفر
• 1.5 لیوان آرد قنادی
• 1.5 ق م بکینگ پودر
• 1/2 ق م پودر دارچین
• 2 عدد تخم مرغ درشت
• 1 لیوان سرخالی شکر
• 1/4 ق چ وانیل
• 1 ق غ عسل
• 1 ق غ گلاب
• 1 ق چ پودر هل
• 1/2 لیوان روغن
• 1 لیوان کدو حلوایی خام ریز رنده شده
• 1/4 لیوان گردو خرد شده (دلخواه)
کدو حلوایی رو خام رنده میکنیم و کنار میزاریم
تخم مرغ. عسل وانیل رو یکم با همزن میزنیم بعد شکر رو اضافه میکنیم
تخم مرغ و عسل و وانیل و شکر رو میزنیم تا سفید یا کرمی بشه بعد گلاب رو اضافه میکنیم
روغن رو اضافه کرده مخلوط میکنیم
کدو رو اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن چند دور میزنیم
1/5 لیوان آرد بکین پودر و دارچین رو طی 2 یا 3 مرحله اضافه میکنیمدیگه نیاز ب همزن برقی نیست با لیسک مخلوط میکنیم
قالب رو چرب میکنیم البته این مرحله رو اول کار اماده کنید بعد فر رو روشن کنید تا داغ بشهمن همیشه با روغن جداکننده چرب میکنمکه نسبت مساوی روغن جامد و آرد و روغن مایع هست
یکی از روغن هارم زدم جوابگو بوده و همون عملکرد و داشته
*فقط برای کیکای شکلاتی بجای آرد پودرکاکائو بزنید
کلا یا نسبت مساوی ارد و کاکائو رو با روغن ها مخلوط کنید بزنید
*اینم ی نکته برا کساییکه براشون سوال بود چیکار کنن موقع دراومدن کیک شکلاتی روش سفیدک ارد نباشه
نصف موادو داخل قالب بریزید و کمی گردو یا هر مغزی دوست داشتین بریزید
اگه دوست داشتین کشمش هم بریزید کشمشا رو بشورید داخل سبد بعد تو 2 قاشق آرد بغلطونید بعد بریزید روی مواد
اینکار باعث میشه کشمش ته نشین نشه
فقط ارد اضافه رو بگیرید از کشمشا
بعد بقیه مواد کیکو روی گردو بریزید که من کاکائویی کردم.
ولی توصیه میکنم اینکارو نکنید و یک رنگ درست کنید
با اینکه مواد شکلاتیم کم بود ولی هرجا شکلاتی نبود خوشمزه تر و خوش عطرتر بود
پس خواهشا برای دفعه اول هم شده یکرنگ درست کنید
اینم تجربه من ازدورنگ کردن کیک
قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180بمدت 40 دقیقه بزارید با سیخ چوبی چک کنید پخته بود اماده هست
من همیشه بعد زدن تخم مرغ فر رو روشن میکنم و تا اماده کردن بقیه موادو قالب ریختن همون 12//10 دقیقه طول میکشه گرم کردنکیک کدو نسرین پزبا سس کدو
برای سس کدو
نصف لیوان کدوی پخته
1 قاشق نشاسته ذرت
3 قاشق شکر اگه کدوتون شیرین نیست بیشتر بزنید
اگر کدوتون رنگ کدوی من نیست یکم زعفران بزنید من هیچی نزدم
1 لیوان شیر
موادو هم بزنید بزارید روی گاز تا موقعی که مثل فرنی نشد هم بزنید تا گلوله نشهزیاد سفت نشه چون سرد بشه سفت تر میشهمیتونید موقع خاموش کردن 1قاشق خامه و یک تکه کره اضافه کنید که خوشمزه تر میکنه
کیک فوق العاده خوش عطر و طعم با بافتی کاملا اسفنجی که خیلی راحته و پرخاصیت
مواد لازم
35--40 دقیقه8 تا 12 نفر
• 1.5 لیوان آرد قنادی
• 1.5 ق م بکینگ پودر
• 1/2 ق م پودر دارچین
• 2 عدد تخم مرغ درشت
• 1 لیوان سرخالی شکر
• 1/4 ق چ وانیل
• 1 ق غ عسل
• 1 ق غ گلاب
• 1 ق چ پودر هل
• 1/2 لیوان روغن
• 1 لیوان کدو حلوایی خام ریز رنده شده
• 1/4 لیوان گردو خرد شده (دلخواه)
کدو حلوایی رو خام رنده میکنیم و کنار میزاریم
تخم مرغ. عسل وانیل رو یکم با همزن میزنیم بعد شکر رو اضافه میکنیم
تخم مرغ و عسل و وانیل و شکر رو میزنیم تا سفید یا کرمی بشه بعد گلاب رو اضافه میکنیم
روغن رو اضافه کرده مخلوط میکنیم
کدو رو اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن چند دور میزنیم
1/5 لیوان آرد بکین پودر و دارچین رو طی 2 یا 3 مرحله اضافه میکنیمدیگه نیاز ب همزن برقی نیست با لیسک مخلوط میکنیم
قالب رو چرب میکنیم البته این مرحله رو اول کار اماده کنید بعد فر رو روشن کنید تا داغ بشهمن همیشه با روغن جداکننده چرب میکنمکه نسبت مساوی روغن جامد و آرد و روغن مایع هست
یکی از روغن هارم زدم جوابگو بوده و همون عملکرد و داشته
*فقط برای کیکای شکلاتی بجای آرد پودرکاکائو بزنید
کلا یا نسبت مساوی ارد و کاکائو رو با روغن ها مخلوط کنید بزنید
*اینم ی نکته برا کساییکه براشون سوال بود چیکار کنن موقع دراومدن کیک شکلاتی روش سفیدک ارد نباشه
نصف موادو داخل قالب بریزید و کمی گردو یا هر مغزی دوست داشتین بریزید
اگه دوست داشتین کشمش هم بریزید کشمشا رو بشورید داخل سبد بعد تو 2 قاشق آرد بغلطونید بعد بریزید روی مواد
اینکار باعث میشه کشمش ته نشین نشه
فقط ارد اضافه رو بگیرید از کشمشا
بعد بقیه مواد کیکو روی گردو بریزید که من کاکائویی کردم.
ولی توصیه میکنم اینکارو نکنید و یک رنگ درست کنید
با اینکه مواد شکلاتیم کم بود ولی هرجا شکلاتی نبود خوشمزه تر و خوش عطرتر بود
پس خواهشا برای دفعه اول هم شده یکرنگ درست کنید
اینم تجربه من ازدورنگ کردن کیک
قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180بمدت 40 دقیقه بزارید با سیخ چوبی چک کنید پخته بود اماده هست
من همیشه بعد زدن تخم مرغ فر رو روشن میکنم و تا اماده کردن بقیه موادو قالب ریختن همون 12//10 دقیقه طول میکشه گرم کردنکیک کدو نسرین پزبا سس کدو
برای سس کدو
نصف لیوان کدوی پخته
1 قاشق نشاسته ذرت
3 قاشق شکر اگه کدوتون شیرین نیست بیشتر بزنید
اگر کدوتون رنگ کدوی من نیست یکم زعفران بزنید من هیچی نزدم
1 لیوان شیر
موادو هم بزنید بزارید روی گاز تا موقعی که مثل فرنی نشد هم بزنید تا گلوله نشهزیاد سفت نشه چون سرد بشه سفت تر میشهمیتونید موقع خاموش کردن 1قاشق خامه و یک تکه کره اضافه کنید که خوشمزه تر میکنه
۱۸:۲۴
.دایرکتای شما رو که میخونم وقتی بهم میگید گیوا پیجت به من ذوق کیک پختن داده اون لحظه بهترین حال رو دارم
🥺مرسی که منو شریک لحظه های شیرین خودتون میکنید 🥰 بریم واسه کیک لیمو خرفه که بافتش عالیه و بوی خوبیم داره .
گیوایی های جان پیمونه رو لیوان دسته دار فرانسوی در نظر بگیرید
آرد تقریبا 1 ونیم لیوان شکر 2/3 لیوانماست سون 1/3 لیوان
من ماست ساده استفاده کردمروغن نصف لیوانتخم مرغ 3 عدد درشت بکینگ پودر 1/5 ق چ خ وانیل زست لیمو 1ق غ خ(قسمت سبز رنگ لیمو. حواستون باشه قسمت سفیدی تلخ میکنه کیک رو)خرفه 1 ق غ خوری
آرد+بکینگ پودرو 3بار الک کنید کنار گذاشته
شکر+تخم مرغ +وانیل رو بزنید سفید رنگ و کشدار بشهبعد زست لیمو رو اضافه کنید و یک دقیقه دیگه بزنیدبعدم خرفه. مجدد یه هم کوچیک حالا روغن رو بریزید و در حد چند ثانیه مخلوط کنید.حالا به تناوب آرد و ماست رو اضافه کنید و آروم مخلوط کنید که پف کیک خراب نشه .یکم آرد یکم ماست،تو سه مرحله انجام بدید .قالب و چرب و آردپاشی کنید تو فر 180 درجه برقی از قبل گرم شده به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.حتما قبل از خارج کردن از فر چک کنید چون دمای فرها با هم فرق دارن 🥰 قالب من 23 سانتی میان تهی بود دوستان کیک تو قالب میان تهی زودتر میپزه.
توجه کنید از لیموی تازه استفاده کنید که عطر داشته باشه .نوش جان @giva.cooking
...golden leaves(cover)
#کیک#کیک_ساده#کیک_لیمویی#کیک_عصرانه
دریافت شده توسط @instasave_bot
گیوایی های جان پیمونه رو لیوان دسته دار فرانسوی در نظر بگیرید
آرد تقریبا 1 ونیم لیوان شکر 2/3 لیوانماست سون 1/3 لیوان
آرد+بکینگ پودرو 3بار الک کنید کنار گذاشته
شکر+تخم مرغ +وانیل رو بزنید سفید رنگ و کشدار بشهبعد زست لیمو رو اضافه کنید و یک دقیقه دیگه بزنیدبعدم خرفه. مجدد یه هم کوچیک حالا روغن رو بریزید و در حد چند ثانیه مخلوط کنید.حالا به تناوب آرد و ماست رو اضافه کنید و آروم مخلوط کنید که پف کیک خراب نشه .یکم آرد یکم ماست،تو سه مرحله انجام بدید .قالب و چرب و آردپاشی کنید تو فر 180 درجه برقی از قبل گرم شده به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.حتما قبل از خارج کردن از فر چک کنید چون دمای فرها با هم فرق دارن 🥰 قالب من 23 سانتی میان تهی بود دوستان کیک تو قالب میان تهی زودتر میپزه.
توجه کنید از لیموی تازه استفاده کنید که عطر داشته باشه .نوش جان @giva.cooking
#کیک#کیک_ساده#کیک_لیمویی#کیک_عصرانه
۱۸:۲۹
کیک سیب 
کاراملی متفاوت
مواد کاراملیسیب درشت 2 عددشکر 110 گرم شیر 120گرم کره 40 گرم نشاسته ذرت 7 گرم وانیل نمک یه پنسنشاسته ذرت را با یک چهارم از مقدار شیر حل کرده کنار میذاریم.. سیبهارو پوست گرفته خرد میکنیم. شکر و داخل ظرف ریخته روی حرارت ملایم تا کم کم ذوب بشه. هرزگاهی ظرف را تکان داده تا مراحل ذوب شدن شکر به آسونی انجام بشه وقتی شکر ذوب شد با قاشق چوبی مواد و هم زده مطمئن بشین تمام ذرات شکر حل شده حالا کره همدما رو اضافه کرده هم میزنیم تا مایه یکدست شود. حالا سیبارو اضافه کرده.. همزده دارچین. وانیل و بقیه شیر رو به مواد کاراملی اضافه کرده در آخر محلول شیر و نشاسته، میزاریم مواد بجوشه تا به غلظت برسه در آخر نمک اضافه کرده از روی حرارت برداشته میزاریم مواد کاراملی خنک بشه..برای کیکتخم مرغ 3 عدد شکر 150 گرم روغن مایع 100 گرم کره 50گرم (میزاریم به صورت بن ماری ذوب بشه وقتی از حرارت افتاد به روغن مایع اضافه کرده.آرد 240 گرم بیکینگ پودر 15 گرم ماست معمولی 125 گرم قالب گرد 24 سانتی رو با کره چرب کرده و آرد میپاشیم کنار میزاریم..تخم مرغ، شکر وانیل و با هم مخلوط کرده میزنیمبعد ماست اضافه کردهحالا روغن و کره اضافه کرده هم میزنیم در آخر مواد خشک الک کرده خمیر آماده را داخل قالب ریخته حالا از مواد کاراملی با قاشق به صورت پراکنده روی سطح خمیر میریزیم و مثل کلیپ زیر و رو میکنیم آروم تاکارامل به خورد خمیر کیک بره. روی سطح خمیر رو به دلخواه گردوی خرد شده یا فندق میپاشیم. در فر 180 درجه مدت حدودی 40 تا 45 دقیقه میپزیم بعد از خنک شدن روی کیک رو با عسل رقیق شده یا پوره مربای زردآلو رومال میکنیم..
۱۱:۵۸
کیک بیسکویت@مطبخ ام صهیب
بیسکویت پتی بور 1 بسته تخم مرغ 3 عدد شکر 1 و 1/4 پیمانه آرد 2 و نیم پ روغن 3/4 پ بکینگ پودر 1 قاشق س نمک یه پنس وانیل سرکه سفید 1 قاشق چ آب همدمای محیط حدودا نصف پ (چشمی بریزید..
من از اب پنیرخونگی بدون. نمک استفاده کردم
قالب شیفون 25 سانت راچرب. آرد پاشی کرده کنار میذاریم بیسکویتها را هم با دست خرد کرده کنار میذاریم.
تخم مرغ شکر وانیل همزده تا حجیم و کشدار بشه.
حالا روغن و سرکه اضافه رو اضافه کرده هم میزنیم.
بعد مواد خشک الک کرده همزده تاخمیر یکدست بشهغلظت خمیر بالاس
در آخر آب کم کم اضافه کرده تا غلظت مناسبی به دست بیاد ممکنه بیشتر یا کمتر لازم بشه
یه لایه از بیسکویتها رو کف قالب ریخته.نیمی ازخمیر روشون ریختهحالا لایه دوم بیسکویتها
به بقیه خمیر کمی آب اضافه کرده روون بشهروی بیسکویتها ریخته
حالا قالب را سه بار روی میز کوبیده تا خمیر مابین بیسکویتها نفوذ کنه.. به دلخواه از مغزیجات روی خمیر پاشیده و در فر میپزیم بعد از پخت کیک که ازداغی اولیه افتادبدلخواه میتونین پوره مربای زردآلو یا شربت بار رومال کنین
نوش جان
بیسکویت پتی بور 1 بسته تخم مرغ 3 عدد شکر 1 و 1/4 پیمانه آرد 2 و نیم پ روغن 3/4 پ بکینگ پودر 1 قاشق س نمک یه پنس وانیل سرکه سفید 1 قاشق چ آب همدمای محیط حدودا نصف پ (چشمی بریزید..
قالب شیفون 25 سانت راچرب. آرد پاشی کرده کنار میذاریم بیسکویتها را هم با دست خرد کرده کنار میذاریم.
تخم مرغ شکر وانیل همزده تا حجیم و کشدار بشه.
حالا روغن و سرکه اضافه رو اضافه کرده هم میزنیم.
بعد مواد خشک الک کرده همزده تاخمیر یکدست بشهغلظت خمیر بالاس
در آخر آب کم کم اضافه کرده تا غلظت مناسبی به دست بیاد ممکنه بیشتر یا کمتر لازم بشه
یه لایه از بیسکویتها رو کف قالب ریخته.نیمی ازخمیر روشون ریختهحالا لایه دوم بیسکویتها
به بقیه خمیر کمی آب اضافه کرده روون بشهروی بیسکویتها ریخته
حالا قالب را سه بار روی میز کوبیده تا خمیر مابین بیسکویتها نفوذ کنه.. به دلخواه از مغزیجات روی خمیر پاشیده و در فر میپزیم بعد از پخت کیک که ازداغی اولیه افتادبدلخواه میتونین پوره مربای زردآلو یا شربت بار رومال کنین
نوش جان
۸:۳۰
کلیپ کیک بیسکویت. حدود 30 مگ
۵:۱۶
کیک سورپرایز نارگیلی 
متفاوت
3 تخم مرغ عدد
100 گرم شکر
100 میلی لیتر شیر
(( من آب پنیر خونگی بدون نمک استفاده کردم..
روغن آفتابگردان 70 میلی لیتر
وانیل یه پنس نمک
200 گرم آرد
بیکینگ پودر 12 گرم
10 گرم کاکائو تلخ
مواد میانی کیک:
80 گرم پودر نارگیل ریز
شیر عسلی 120 گرمپرک بادام بمقدارلازمricette arabe facili
تخم مرغ. وانیل. نمک وشکر با همزن دستی زده
بعد شیر اضافه کرده هم. میزنیم.
حین زدن روغن کم کم اضافه و همزدن ادامه میدیم...
درآخر مواد خشک الک شده رو اضافه وهمزده داخل قالب 20 در 28 چرب وآردپاشی شده ریخته..
موادمیانی کیک رو باهم مخلوط کرده حالت خمیر چسبنده ای پیدا میکنهبا قاشق مقداری برداشتهکف دست گلوله کرده روی خمیر میچینیم با فاصله.. پرک بادام پاشیده داخل فر حدود 30 تا 35 دقیقه میپزیم..
بعدازخنک شدن کمی پودرقند پاشیده
برش زده و سروکنین..
نوش جان
3 تخم مرغ عدد
100 گرم شکر
100 میلی لیتر شیر
روغن آفتابگردان 70 میلی لیتر
وانیل یه پنس نمک
200 گرم آرد
بیکینگ پودر 12 گرم
10 گرم کاکائو تلخ
مواد میانی کیک:
80 گرم پودر نارگیل ریز
شیر عسلی 120 گرمپرک بادام بمقدارلازمricette arabe facili
تخم مرغ. وانیل. نمک وشکر با همزن دستی زده
بعد شیر اضافه کرده هم. میزنیم.
حین زدن روغن کم کم اضافه و همزدن ادامه میدیم...
درآخر مواد خشک الک شده رو اضافه وهمزده داخل قالب 20 در 28 چرب وآردپاشی شده ریخته..
موادمیانی کیک رو باهم مخلوط کرده حالت خمیر چسبنده ای پیدا میکنهبا قاشق مقداری برداشتهکف دست گلوله کرده روی خمیر میچینیم با فاصله.. پرک بادام پاشیده داخل فر حدود 30 تا 35 دقیقه میپزیم..
بعدازخنک شدن کمی پودرقند پاشیده
برش زده و سروکنین..
نوش جان
۱۱:۳۲
۱۱:۳۲
۱۱:۳۲
نان عسلیآرد 1 کیلوعسل 150 گرمروغن 750 گرم میتونین نصف روغن ونصف کره استفاده کنینپودرقند 300 گرمزرده تخم مرغ 5 عددب پ 1 قاشق مرباخوریرنده پوست پرتقال 2 عدد روغن را با پودرقند زده بعد زرده ها را اضافه میکنیم بعد آردورنده پوست پرتقال وب پ وعسلبعد قالب میزنیم یا از قیف رد میکنیم
برای تزیین هم پودرپسته ی سبز
مریم اصفهانی
برای تزیین هم پودرپسته ی سبز
مریم اصفهانی
۱۶:۰۷
مواد لازم برای خورشت فسنجون با مرغمغز گردو 400 گرمرب انار 4 قاشق غذا خوریپیاز درشت رنده ریز شده 1 عددمرغ 4 تکهنمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین به میزان لازمروغن به میزان لازمزعفران دم شده به میزان لازمدستور پخت خورشت فسنجون با مرغ1طرز تهیه فسنجون با مرغ (آماده سازی گردو)گردوی مغز شده را داخل دستگاه آسیاب برقی ریخته به اندازه ای آن را آسیاب می کنیم تا خمیری روغنی حاصل شود. سپس یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
2آماده کردن مواد اولیه فسنجون با مرغپیاز را با رنده خیلی ریز به شکل پوره رنده می کنیم. مرغ ها را باکمی زعفران و نمک و فلفل مزه دار کرده و آماده می گذاریم
2آماده کردن مواد اولیه فسنجون با مرغپیاز را با رنده خیلی ریز به شکل پوره رنده می کنیم. مرغ ها را باکمی زعفران و نمک و فلفل مزه دار کرده و آماده می گذاریم
۱۰:۵۱
3مرحله سوم طرز تهیه خورش فسنجانداخل قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز را با نمک، فلفل و زرد چوبه تفت می دهیم، سپس گردوی آماده شده را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم و رب انار را داخل آب جوشیده حل کرده و اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا گردو یک ساعت بجوشد و پخته شود سپس مرغ ها را به همراه یک تکه کوچک چوب دارچین به آن افزوده و اجازه می دهیم تا مرغ هم به همراه گردو پخته و طعم بگیرد بعد از پخت مرغ باید خورشت غلیظ شده باشد و به روغن افتاده باشد البته (به کمک راهکار هایی که در نکات ذکر شده) حالا خورشت فسنجان را در کنار برنج ایرانی سرو کنید و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ مجلسی و خوشمزهیکی از نکات روغن انداختن فسنجان پخت با حرارت کم و زمان زیاد است.اضافه کردن یخ در مراحل پخت هم موجب روغن انداختن می شود.طریقه صحیح آسیاب کردن گردو هم بسیار مهم می باشد. اگر علاقه مند هستید تکه های گردو زیر دندان بیاید بهتر است مقداری از گردو را کمی درشت و بقیه را آسیاب کنید.اگر آسیاب در دسترس ندارید می توانید گردو ها را سه مرتبه چرخ کنید.در صورتی که خواستید فسنجان را شیرین کنید از دو قاشق شکر در انتهای پخت استفاده کنید.برای اینکه رنگ فسنجان روشن تر شود از 1 قاشق چایخوری رب گوجه هم می توان استفاده کردبهتر است فسنجان را داخل دیگ سفالی (گمج طبخ کنید
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ مجلسی و خوشمزهیکی از نکات روغن انداختن فسنجان پخت با حرارت کم و زمان زیاد است.اضافه کردن یخ در مراحل پخت هم موجب روغن انداختن می شود.طریقه صحیح آسیاب کردن گردو هم بسیار مهم می باشد. اگر علاقه مند هستید تکه های گردو زیر دندان بیاید بهتر است مقداری از گردو را کمی درشت و بقیه را آسیاب کنید.اگر آسیاب در دسترس ندارید می توانید گردو ها را سه مرتبه چرخ کنید.در صورتی که خواستید فسنجان را شیرین کنید از دو قاشق شکر در انتهای پخت استفاده کنید.برای اینکه رنگ فسنجان روشن تر شود از 1 قاشق چایخوری رب گوجه هم می توان استفاده کردبهتر است فسنجان را داخل دیگ سفالی (گمج طبخ کنید
۱۱:۰۱
#حلوا_شیرحلوا شیر دستور شیدا خانم عزیزآرد برنج یک پ(meal).کره دویست گرم .شکر دو پ.شیر یک و نیم لیتر. آب دو لیوان (sweat). جوز هل هر کدام دو ق م .گلاب یک لیوان سر خالی.آرد برنج و کره را داخل ظرف ریخته روی شعله میذاریم و سرخ میکنیم بعد آب و شیر را اضافه و هم میزنیم تا غلیظ تر شود بعد شکررا اضافه میکنیم .و در آخر هم هل جوز وگلاب را میریزیم.حدودا چهل و پنج دقیقه باید روی شعله باشد و مراقب باشید ته نگیرد(wink) نکته: زمانی آب و شیر را اضافه میکنیم که بوی خامی آرد رفته باشد .آرد نباید زیاد سرخ شود چون کمتر ری میکند.برای لطیف شدنش هم میتوان بعد از پخت از یک پارچه حریر تمیز ردش کنیم یا با الک .
۴:۴۴
نظرم خیلی ایده شیک و جذابی!! تا اخر ویدیو همراه من باش بعد میتونی همین قدر شیک و مجلسی پذیرایی کنی 🥰🥰برای دیدن ایده های بیشتر پیجم و فالو کن
پست و سیوش کن بفرست برای دوستت که اونماز این آموزش ایده بگیره 🤌
@farzaneh_foodi@raana_kitchenکرامبل خرما
مواد لازم:
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: شکر:نصف پیمانهروغن:1 پیمانهآرد:3 پیمانههل:1 ق چنمک: 1/4 ق چبکینگ پودر 1 ق چ
خرما: 350 تا 400 گرمهل:1 ق چدارچین :2 ق چروغن:1 ق غتخم مرغهارو با شکر. وانیل باهمزن دستی میزنیم
روغن کم. کم اضافه کرده وهمزدن ادامه میدیم..
حالا مواد خشک باهم مخلوط والک کردهکم. کم به خمیر اضافه وهمزده تا خمیر نرم و. لطیفی بدست بیاد و به دست تمیز نچسبه..
1/4 ازخمیر برداشته داخل پاکت فریزر حدود 20 دقیقه تو فریز گذاشته
بقیه خمیر کف قالب 25 در 35 پهن کرده
بعد خرما رو هم بهمون اندازه پهن کرده روی خمیر قرار داده
وخمیر داخل فریزر روی خرماها رنده کرده
نکته
حتما قالب و چرب کنید
فرو یک ربع جلو تر روشن کنید تا گرم بشه اجازه بدید کاملا شیرینی خنک بشه بعد برش بزنید دمای فر 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه
حتما درست کنید و از خوردنش کنار عزیزانتون لذت ببرید
🫶
مواد لازم:
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: شکر:نصف پیمانهروغن:1 پیمانهآرد:3 پیمانههل:1 ق چنمک: 1/4 ق چبکینگ پودر 1 ق چ
خرما: 350 تا 400 گرمهل:1 ق چدارچین :2 ق چروغن:1 ق غتخم مرغهارو با شکر. وانیل باهمزن دستی میزنیم
روغن کم. کم اضافه کرده وهمزدن ادامه میدیم..
حالا مواد خشک باهم مخلوط والک کردهکم. کم به خمیر اضافه وهمزده تا خمیر نرم و. لطیفی بدست بیاد و به دست تمیز نچسبه..
1/4 ازخمیر برداشته داخل پاکت فریزر حدود 20 دقیقه تو فریز گذاشته
بقیه خمیر کف قالب 25 در 35 پهن کرده
بعد خرما رو هم بهمون اندازه پهن کرده روی خمیر قرار داده
وخمیر داخل فریزر روی خرماها رنده کرده
فرو یک ربع جلو تر روشن کنید تا گرم بشه اجازه بدید کاملا شیرینی خنک بشه بعد برش بزنید دمای فر 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه
حتما درست کنید و از خوردنش کنار عزیزانتون لذت ببرید
۱۶:۳۹
۱۸:۱۲
فرنی
شیر 2 لیوانآردبرنج 1 ق غ نشاسته گل ( گندم) 1 ق غشکر 2/5 تا 3 ق غگلاب 4 ق غکره 1 ق غ
موادخشک باهم مخلوط کرده.
.بعد شیر سرد اضافه کرده مایه یکدست شد.روحرارت ملایم همزده تا غلیظ بشه..آخر کار گلاب و کره همزده .خاموش کردهدرظرف کشیده تزیین کنین..
اگه دوس داشتین دو رنگ بشه به نصفی از فرنی زعفران دمکرده میزنیم..
@Mary.mood.food
نکته : دوبرابر دستور 5 کاسه سوپی شد
شیر 2 لیوانآردبرنج 1 ق غ نشاسته گل ( گندم) 1 ق غشکر 2/5 تا 3 ق غگلاب 4 ق غکره 1 ق غ
موادخشک باهم مخلوط کرده.
.بعد شیر سرد اضافه کرده مایه یکدست شد.روحرارت ملایم همزده تا غلیظ بشه..آخر کار گلاب و کره همزده .خاموش کردهدرظرف کشیده تزیین کنین..
اگه دوس داشتین دو رنگ بشه به نصفی از فرنی زعفران دمکرده میزنیم..
@Mary.mood.food
نکته : دوبرابر دستور 5 کاسه سوپی شد
۱۸:۱۲
رینگ آجیلی شهنام
مواد لازم
روغن صاف و کره حیوانی ترکیبی ـــ85گرمارد قنادی ــــ100گرمنشاسته ذرت ــــ30گرمزرده تخم مرغ ــــ یک عددپودر قند ـــ50گرموانیل نوک قاشق چ خ
برای تزیین
شکلات سفید ـــ120گرم گل محمدی و پودرپسته به میزان لازم
طرز تهیه
روغن کره و پودر قند رو با همزن میزنیم تا پوک بشه بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیمیک دقیقه هم میزنیمارد و نشاسته که از قبل مخلوط الک کردیم رو طی دو مرحله به مواد اضافه میکنیم با نوک انگشتان خمیر رو جمع میکنیم خمیر نرم و لطیفی باید داشته باشید که به دست تمیز نچسبهخمیر رو نیم ساعت تا یکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعد از استراحت خمیر رو با وردنه به ضخامت 3میل باز میکنیم و کاتر میزنیم و وسط خمیر رو با ماسوره جدا میکنیم تا حالت رینگ پیدا کنه داخل سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و خمیر رو میچینیم تو سینی فر بعد سینی رو میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 15 دقیقه تا زیر شیرینی ها طلایی بشه بعد از فر بیرون بیارید بزارید خنک بشه بعد شکلات سفید رو بزارید رو بخار کتری تا ذوب بشه بعد با یک قاشق روغن مایع مخلوط کنید و روی شیرینی رو داخل شکلات سفید بزنید بعد روش گل محمدی بپاشید و پودر پسته یا خلال پسته بچینید و بزارید تا شکلات ببنده
https://t.me/+mH_biWoJY8dkNTg8
مواد لازم
روغن صاف و کره حیوانی ترکیبی ـــ85گرمارد قنادی ــــ100گرمنشاسته ذرت ــــ30گرمزرده تخم مرغ ــــ یک عددپودر قند ـــ50گرموانیل نوک قاشق چ خ
برای تزیین
طرز تهیه
روغن کره و پودر قند رو با همزن میزنیم تا پوک بشه بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیمیک دقیقه هم میزنیمارد و نشاسته که از قبل مخلوط الک کردیم رو طی دو مرحله به مواد اضافه میکنیم با نوک انگشتان خمیر رو جمع میکنیم خمیر نرم و لطیفی باید داشته باشید که به دست تمیز نچسبهخمیر رو نیم ساعت تا یکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعد از استراحت خمیر رو با وردنه به ضخامت 3میل باز میکنیم و کاتر میزنیم و وسط خمیر رو با ماسوره جدا میکنیم تا حالت رینگ پیدا کنه داخل سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و خمیر رو میچینیم تو سینی فر بعد سینی رو میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 15 دقیقه تا زیر شیرینی ها طلایی بشه بعد از فر بیرون بیارید بزارید خنک بشه بعد شکلات سفید رو بزارید رو بخار کتری تا ذوب بشه بعد با یک قاشق روغن مایع مخلوط کنید و روی شیرینی رو داخل شکلات سفید بزنید بعد روش گل محمدی بپاشید و پودر پسته یا خلال پسته بچینید و بزارید تا شکلات ببنده
https://t.me/+mH_biWoJY8dkNTg8
۱۸:۳۶
لوز نارگیل** مواد لازم: شکر 1 پیمانه (میتونین گلاب رو حذف کنین و به جاش آب بریزین)گلاب نصف پیمانه هل 1 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ 1 عدد پودر نارگیل 1 پیمانه طرز تهیه : شکر و گلاب را جوشانده تا کمی غلیظ شود و بگذارید تا کمی ولرم شود، سفیده تخم مرغ را با هم زن زده تا سفت شود و به مخلوط شکر و گلاب اضافه می کنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود، سفیده با حرارت کمی که توی شربت باقی مانده میپزد ، کمی هل و پودر نارگیل را نیز به مخلوط اضافه می کنیم . مایع را با دست مالش می دهیم اما زیاد سفت نشود. دریک سینی دلخواه پودر نارگیل درشت پاشیده و خمیر را به ارتفاع سانتی متر2 پهن و صاف کنید. روی آنرا پودر نارگیل پاشیده ، همراه با کمی هل و به صورت لوزی برش زده و در یخچال نگهداری کنید.
_لوز نارگیل 2** مواد لازم: پودر نارگیل: 1 و نیم پیمانه شکر: 1 پیمانه آب: نیم پیمانه گلاب: 1 ق غ طرز تهیه: ابتدا آب و گلاب را روی حرارت قرار می دهیم سپس شکر را به آن اضافه کرده و شروع به هم زدن می کنیم تا شکر حل شود. پس از آن کمی به آن فرصت می دهیم تا بجوشد. (حدود 2 تا3 ) در این مدت پودر نارگیل ها را با آسیاب چند بار نرم می کنیم. سپس پودر نارگیل را به شربت اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر بدست آید. ظرف مورد نظر را با کره چرب می کنیم سپس خمیر نارگیلی را درون آن می ریزیم. قطر لوز 1 الی 2 سانت مناسب است. ظرف را باید حدود 6- 7 ساعت درون یخچال قرار دهید و سپس آن را به صورت لوزی برش دهید. لوزها را باید در یخچال نگه داری کنید.
سلام ، دستور دوم رو برای لوز نارگیل بیشتر میپسندم چون سفیذه تخم مرغ یه چیز اضافیه، اگر نارگیل خوب پودر بشه بازم نرم و لطیف میشه، پیشنهاد میدم دفعه اول با مواد کمتر مثلا نصف دستور کار کنیندستور زهره خانم علینقی__
لوز نارگیلنارگیل 1 کیلوقند 1 کیلوآب 1/5 پیمانه یا کمترگلاب نصف پیمانههل مقداری برای تزییننارگیلها را آسیاب میکنیم تا نرم شوند قندها را با گلاب وآب میگذاریم 5 یا 6 دقیقه ای بجوشد بعد که کمی خنک شد با تخم مرغ زنی آنها میزنیم تا سفید شوندبعد نارگیلها را میریزیم وخمیر میکنیم بعدصاف ویک دست که شدند توی سینی میریزیم ولوزی میبریم وروی هرکدام یک دانه هل میگذاریمدستور مریم خانم اصفهانی،________________________________________لوز بادام یا نارگیل:1 کیلو بادام چرخ شده ، 750گرم شکر، 1 لیوان عرق بید مشک، 3/4لیوان آب.شکر را با مایعات قاطی کرده 4تا5 دقیقه با شعله متوسط بجوشد بعد شیره را با همزن میزنیم تا کاملا خنک شود بادام را قاطی کرده در ظرف میریزیم بعد از چند ساعت میتوان لوز را برید روی لوزها را میتوان کمی بادام چرخ شده ریخت .برای لوز نارگیل بجای عرق بیدمشک از گلاب استفاده میکنیم و نارگیل هر چه نرمتر باشد لوز لطیف تر میشود.
دستور زری خانم اسماعیلی
_لوز نارگیل 2** مواد لازم: پودر نارگیل: 1 و نیم پیمانه شکر: 1 پیمانه آب: نیم پیمانه گلاب: 1 ق غ طرز تهیه: ابتدا آب و گلاب را روی حرارت قرار می دهیم سپس شکر را به آن اضافه کرده و شروع به هم زدن می کنیم تا شکر حل شود. پس از آن کمی به آن فرصت می دهیم تا بجوشد. (حدود 2 تا3 ) در این مدت پودر نارگیل ها را با آسیاب چند بار نرم می کنیم. سپس پودر نارگیل را به شربت اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر بدست آید. ظرف مورد نظر را با کره چرب می کنیم سپس خمیر نارگیلی را درون آن می ریزیم. قطر لوز 1 الی 2 سانت مناسب است. ظرف را باید حدود 6- 7 ساعت درون یخچال قرار دهید و سپس آن را به صورت لوزی برش دهید. لوزها را باید در یخچال نگه داری کنید.
سلام ، دستور دوم رو برای لوز نارگیل بیشتر میپسندم چون سفیذه تخم مرغ یه چیز اضافیه، اگر نارگیل خوب پودر بشه بازم نرم و لطیف میشه، پیشنهاد میدم دفعه اول با مواد کمتر مثلا نصف دستور کار کنیندستور زهره خانم علینقی__
لوز نارگیلنارگیل 1 کیلوقند 1 کیلوآب 1/5 پیمانه یا کمترگلاب نصف پیمانههل مقداری برای تزییننارگیلها را آسیاب میکنیم تا نرم شوند قندها را با گلاب وآب میگذاریم 5 یا 6 دقیقه ای بجوشد بعد که کمی خنک شد با تخم مرغ زنی آنها میزنیم تا سفید شوندبعد نارگیلها را میریزیم وخمیر میکنیم بعدصاف ویک دست که شدند توی سینی میریزیم ولوزی میبریم وروی هرکدام یک دانه هل میگذاریمدستور مریم خانم اصفهانی،________________________________________لوز بادام یا نارگیل:1 کیلو بادام چرخ شده ، 750گرم شکر، 1 لیوان عرق بید مشک، 3/4لیوان آب.شکر را با مایعات قاطی کرده 4تا5 دقیقه با شعله متوسط بجوشد بعد شیره را با همزن میزنیم تا کاملا خنک شود بادام را قاطی کرده در ظرف میریزیم بعد از چند ساعت میتوان لوز را برید روی لوزها را میتوان کمی بادام چرخ شده ریخت .برای لوز نارگیل بجای عرق بیدمشک از گلاب استفاده میکنیم و نارگیل هر چه نرمتر باشد لوز لطیف تر میشود.
دستور زری خانم اسماعیلی
۷:۳۳