پاستا لینگوینی کربونارا با سالامی گوشتیران ابتدا سالامی های خرد شده را در تابه تفت میدهیم و پاستا را به همراه آب پاستا به آن اضافه میکنیم سپس زرده های تخم مرغ را ترکیب شده با پنیر پارمسان رنده شده و فلفل سیاه نیمکوب شده را به آن اضافه کرده و با شعله ملایم تفت میدهیم و روی بشقاب به همراه پنیر پارمسان و فلفل و سالامی سرخ شده سرو میکنیم. پاستا دست ساز : برای تهیه پاستای دست ساز ابتدا زرده های تخم مرغ را جدا کرده و با آرد و روغن زیتون و نمک مخلوط میکنیم سپس خمیر به دست آمده را به مدت ۱۰ دقیقه ورز میدهیم و برای ۳۰ تا ۶۰ دقیقه استراحت میدهیم.سپس آنرا به کمک وردنه و دستگاه شیتر پهن کرده و به رشته های لینگوینی تبدیل میکنیم. نوش جان:) #گوشتیران#یک_قرن_خوشمزگی @gooshtiran_co
۱۶:۴۱
️یک فرصت طلایی پیش روی شماست!️ درآمد شما را تضمین میکنیم ️ آغاز واگذاری 100 فروشگاه عرضه مستقیم محصولات شرکت پروتئین گستر سینا با برند محبوب گوشتیران، به مناسبت 100 سالگی این برند مطرح، با شرایط بینظیر: تأمین کامل محصولات توسط شرکت ارائه تجهیزات فروشگاهی مدرن و سیستم مالی یکپارچه پوشش کامل تبلیغات و بازاریابی فروشگاه توسط شرکت این فرصت استثنایی را از دست ندهید! ️برای کسب اطلاعات بیشتر و شرایط اخذ نمایندگی از طریق پل های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید. وبسایت گوشتیران: www.gooshtiran.com صفحه دریافت نمایندگی: https://B2n.ir/u98979 تلفن تماس: 02166780834 - 09362124184 @gooshtiran_co