عکس پروفایل اندیشکده حکمرانی شریفا

اندیشکده حکمرانی شریف

۲,۱۰۶عضو
عکس پروفایل اندیشکده حکمرانی شریفا
۲.۱هزار عضو

اندیشکده حکمرانی شریف

اندیشکده حکمرانی شریف
شماره تماس: 02166019287ایمیل:
www.gptt.ir undefined تمامی حقوق محفوظ است و استفاده از مطالب با ذکر منبع و نام نویسنده بلامانع است.

۱۳ شهریور

thumnail
#جایزه_فناوری_و_حکمرانی_دکتر_روستاآزاد
undefined جایزه فناوری و حکمرانی روستا‌آزاد در چه حوزه‌هایی اعطا می‌شود؟


undefined **به گزارش دبیرخانه جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد و به نقل از خبرگزاری دانشجو، سید محمدصادق امامیان در گفت‌وگو با دبیرخانه جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد، «فناوری حکمرانی»، «فرهنگ حکمرانی»، «دیپلماسی نخبگانی» و «نوآوری سیاستی» ۴ حوزه جایزه روستاآزاد هستند.

undefined عضو شورای سیاستگذاری جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد درباره فناوری حکمرانی توضیح داد: نخستین محور این جایزه در ارتباط با فناوری حکمرانی است. این جایزه به بهترین اثر یا فرد که بیشترین تاثیر در حوزه توسعه تکنولوژی با هدف ارتقاء حکمرانی داشته، اعطا می‌شود.
undefined امامیان درباره دومین محور جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد گفت: فرهنگ حکمرانی*، دومین محور جایزه محسوب می‌شود. *آثار نمایشی، آثار مکتوب و هر اثر فرهنگی متمایز می‌تواند در کانون توجه جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد قرارگیرد. آثار فرهنگی که در عرصه حکمرانی کشور نقش داشته باشند، می‌توانند جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد را از آن خود کنند.
undefinedوی با بیان اینکه دیپلماسی نخبگانی را به عنوان سومین محور جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد درنظر گرفته‌ایم، افزود: حوزه نوآوری‌های دیپلماتیک یا ارتباطات بین‌المللی می‌تواند به عرصه حکمرانی کشور کمک کند. افراد حقیقی و حقوقی می‌توانند بسیاری از مسائل کشور را حل‌کنند و در جهت توسعه اهداف و راهبردهای بین‌المللی کشور گام‌ بردارند. با توجه به نقش افراد حقوقی و حقیقی در ارتباط با مسائل، اهداف و راهبردهای بین‌المللی کشور*، آثار و نقش آنها در کانون توجه قرار گرفته‌ است.

undefined هم‌بنیانگذار اندیشکده حکمرانی شریف درباره آخرین محور جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد بیان کرد: جایزه روستا‌آزاد در حوزه *نوآوری سیاستی
به آثار و افرادی تعلق می‌گیرد که به طور عملی و واقعی در حوزه حکمرانی نقش‌ ایفا‌کرده‌اند.

undefinedامامیان با بیان اینکه مرحوم روستا‌آزاد*، ۱۶ مهرماه سال ۱۴۰۱ درگذشت، اظهار کرد: این *استاد فقید، رئیس اسبق دانشگاه صنعتی‌شریف بود و سکان هدایت اندیشکده حکمرانی شریف را در دست داشت.
undefinedوی با بیان اینکه نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستا‌آزاد مهرماه سال جاری اعطا می‌شود، خاطرنشان کرد: این جایزه با هدف گرامیداشت نام و خاطره این استاد فقید اعطا می‌شود که تقاطعی از حوزه‌های «فناوری»، «فرهنگ»، «دیپلماسی» و «نوآوری» با «حکمرانی» است.
undefined اندیشکده حکمرانی شریف| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۱۱:۲۳

۱۷ شهریور

thumnail
undefined فراخوان جذب همکار پروژه در مرکز مطالعات پارلمان اندیشکده حکمرانی شریف
undefined مرکز مطالعات پارلمان اندیشکده حکمرانی شریف اقدام به جذب نیرو با شرایط ذیل می‌نماید:
undefined️ فارغ‌التحصیل و یا دانشجوی مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری رشته‌های حقوق عمومی، فقه و حقوق اسلامی و علوم سیاسیundefined️آشنا با حقوق اساسی و عمومی: دانش عمیق از اصول و مبانی حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایرانundefined️توانایی تحلیل اسناد، قوانین، آیین‌نامه‌ها، و رویه‌های مرتبط با انتخابات و ارزیابی روندهای تاریخی و حقوقی.undefined️ دارای سابقه فعالیت‌ پژوهشی undefined️ علاقه‌مند به کار گروهی و دارای روحیه فعال و خلاق
🟢 دارا بودن تجربه فعالیت در زیست‌بوم اندیشکده‌ای امتیاز محسوب می‌شود.
علاقه‌مندان به همکاری، رزومه خود را به آدرس ایمیل زیر ارسال نمایند:undefined

undefined اندیشکده حکمرانی شریف| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۷:۳۱

۱۹ شهریور

thumnail
#جایزه_فناوری_و_حکمرانی_دکتر_روستاآزاد
undefined فرصت فراخوان اولین دوره جایزه
فناوری و حکمرانی روستاآزاد تمدید شد.

undefined بر این اساس، سازمان‌های دولتی و خصوصی، موسسات فرهنگی، موسسات ارتباطات بین‌الملل و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور تا روز جمعه، ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۳ فرصت دارند با مراجعه به وبسایت جایزه روستاآزاد به نشانی https://www.roostaazadprize.org فرم معرفی نامزد را تکمیل کنند.

undefined اطلاعات بیشتر

undefined اندیشکده حکمرانی شریف| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۷:۱۲

thumnail
#نشست_مجازی_بین‌المللی
گروه بین‌الملل اندیشکده حکمرانی شریف برگزار می‌کند:
undefinedروابط ایران و هند؛ فرصت‌ها و چالش‌ها
undefined با حضور:
undefinedمنوچهر متکینماینده مجلس و وزیر اسبق امورخارجه
undefinedمباشر جاوید اکبر وزیر اسبق امورخارجه هند
undefinedعلی فکریدیپلمات ارشد، معاون وزیر و رئیس سازمان سرمایه‌گذاری، کمک‌های اقتصادی و فنی ایران
undefinedپانکاج سارانسفیر و معاون اسبق مشاور امنیت ملی هندرئیس مرکز مطالعات راهبردی نات استرات
undefinedعلیرضا میریوسفیدیپلمات ارشد و تحلیلگر سیاست خارجی
undefinedگدام دارمندرادیپلمات ارشد و سفیر سابق هند در ایران
undefined سید محمدصادق امامیانعضو هیأت علمی دانشگاه امیرکبیرهم بنیانگذار و مشاور ارشد اندیشکده حکمرانی شریف
undefined این کنفرانس آنلاین تلاش می‌کند روابط دو جانبه تهران - دهلی نو را در بستر تحولات ژئوپولتیکی پیرامون دو کشور، مورد کنکاش قرار دهد و به موانع و فرصت‌های پیش رو در جهت گسترش روابط اقتصادی بپردازد.
به همراه پرسش و پاسخ
undefined زمان: سه‌شنبه ۲۰ شهریورماه، ساعت ۱۳:۰۰
undefined جهت ثبت نام رزومه خود را به ایمیل کنید. پس از بررسی سوابق مرتبط، لینک ورود به جلسه برای شما ارسال خواهد شد.

undefined *اندیشکده حکمرانی شریف
| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۸:۲۸

۲۰ شهریور

thumnail
#جایزه_فناوری_و_حکمرانی_دکتر_روستاآزاد
undefined نامزدهای جایزه روستاآزاد با شاخص‌های ۱۰گانه مورد ارزیابی قرارمی‌گیرند.
undefined سیدمحمدصادق امامیان در گفت‌وگو با دبیرخانه جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد، با بیان اینکه محورهای 4 گانه جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد با شاخص‌های ۱۰گانه داوری مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، اظهار کرد: میزان اثرگذاری نامزدهای جایزه روستاآزاد برای تحقق محورهای جایزه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
undefinedوی درباره شاخص‌های داوری ۱۰گانه جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد توضیح داد: «نوآوری، خلاقیت و تحول‌آفرینی»، «مردمی‌سازی و جلب مشارکت عمومی»، «اقتدارآفرینی، اثربخشی و کارایی»، «شفاف‌سازی و پاسخ‌گویی»، «کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری»، «مشروعیت و وفاق اجتماعی»، «پایدارسازی و تثبیت نهادی»، «نفوذ و رقابت‌پذیری بین‌المللی»، «خدمت‌رسانی عمومی گسترده»، «عدالت‌محوری و الگوی ایرانی‌اسلامی» شاخص‌های ۱۰گانه داوری جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد را تشکیل می‌دهند.
undefinedعضو شورای سیاستگذاری درباره شاخصه «نوآوری، خلاقیت و تحول‌آفرینی» تصریح کرد: مرحوم روستاآزاد مدیری تحول‌گرا بود و به همین دلیل جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد، تحول‌آفرینی و نوآوری را در کانون توجه قرار داده است و این مولفه‌ها جزو شاخصه‌های اصلی داوری این جایزه هستند.
undefinedهم‌بنیانگذار اندیشکده حکمرانی شریف با بیان اینکه «مردمی‌سازی و جلب مشارکت عمومی» دومین شاخصه داوری جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد به حساب می‌آید، اظهار کرد: تلاش برای مردمی‌تر شدن حکمرانی و مشارکت بیشتر اضلاع و اجزای جامعه ایرانی به ویژه نخبگان در عرصه حکمرانی از دیگر شاخصه‌های داوری جایزه روستاآزاد به حساب می‌آید.
undefinedامامیان درباره سومین شاخصه داوری جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد توضیح داد: شورای سیاستگذاری جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد، «اقتدارآفرینی، اثربخشی و کارایی» را به عنوان سومین شاخص داوری این جایزه درنظر گرفته‌است. به طور مثال، با یک «کار فرهنگی و رسانه‌ای» یا «کار فناورانه» خوب میشود به اثربخشی و کارایی حکمرانی کمک‌ کرد.
undefinedوی با بیان اینکه «شفاف‌سازی و پاسخ‌گویی» از دیگر شاخصه‌های داوری جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد به حساب می‌آید، گفت: افزایش سطح شفافیت و پاسخ‌گویی بخش عمومی به مردم از دیگر شاخص‌های مهم به منظور شناسایی و اعطای برگزیدگان نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد به حساب‌ می‌آید....
undefined جهت مشاهده متن کامل خبر بر روی لینک زیر کلیک کنید.https://B2n.ir/q51934

undefined اندیشکده حکمرانی شریف| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۵:۱۷

thumnail
#جایزه_فناوری_و_حکمرانی_دکتر_روستاآزاد
undefined لیست نامزدهای «فرهنگ حکمرانی» جایزه روستاآزاد بررسی شد.
undefined به گزارش دبیرخانه جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد، سومین نشست کمیته تخصصی «فرهنگ حکمرانی» با حضور اعضای این کمیته و نامزدهای اعطای جایزه در حوزه «فرهنگ حکمرانی» برگزار شد.
undefined سومین نشست کمیته تخصصی «فرهنگ حکمرانی» جایزه فناوری و حکمرانی روستا‌آزاد با حضور سید محمدصادق امامیان، عضو‌ شورای سیاستگذاری جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد و هم‌بنیانگذار اندیشکده حکمرانی شریف؛ سید محمدحسین سجادی نیری، رئیس هیات‌مدیره انجمن سرمایه‌گذاری خطرپذیر؛ مسعود حسنلو، دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی ریاست جمهوری و محمد توکلی معاون برنامه‌ریزی و امور راهبردی حوزه هنری برگزار شد.

undefined ضرورت حفظ شان جایزه روستا‌آزاد
undefined مسعود حسنلو در این نشست با اشاره به نامزدهای اعطای جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد اظهار کرد: افراد برگزیده باید به معنای واقعی به دو موضوع حکمرانی و فناوری توجه کرده باشند. فرد یا مجموعه برگزیده باید به معنای واقعی فناور باشد نه اینکه از فناوری برای توسعه کار خود استفاده کرده باشد.

undefined چگونگی اقناع مردم برای انتخاب برگزیدگان در کانون توجه باشد
undefined سید محمدحسین سجادی نیری در این نشست با اشاره به ضرورت چگونگی اقناع مردم برای معرفی برگزیدگان حوزه فرهنگ حکمرانی گفت: نکته مهم و اساسی برای اعطای جایزه این است که دلایل انتخاب برگزیده یا برگزیدگان جایزه روستا‌آزاد را برای مردم تبیین کنیم. نه تنها تبیین دلایل انتخاب برگزیدگان اهمیت دارد بلکه باید بدانیم که چگونه مردم را برای انتخاب فرد یا مجموعه برگزیده اقناع کنیم.

undefined تقسیم جایزه، راهکاری برای انتخاب برگزیدگان
undefined محمد توکلی نیز در این نشست درباره وضعیت نامزدهای اعطای جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد گفت: این احتمال وجود دارد که برخی افراد مجموعه‌ها یک کار نوآورانه ارائه داده باشند اما عمل و اقدام آنها در حوزه حکمرانی قرار نمی‌گیرد.
undefined ضرورت ارائه مناسب عملکرد در کنار اقدامات مناسب
undefined عضو شورای سیاستگذاری جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ادامه داد: گاهی اوقات یک مجموعه یا فرد در حوزه حکمرانی اثرگذار است اما توانایی ارائه عملکرد و اقدامات خود را در جلسه داوری ندارد و اجرای ضعیفی دارد.

undefined هم‌بنیانگذار اندیشکده حکمرانی شریف با بیان اینکه جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد همزمان با دومین سالگرد درگذشت این استاد فقید برگزار می‌شود، گفت: مراسم اعطای جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد مهرماه سال جاری برگزار می‌شود.
undefinedوی در تشریح جوایز اعطایی اظهار کرد: ۴۰ سکه بهار آزادی، ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی و بنیاد ملی علم، تندیس و سپاس‌نامه به برگزیدگان جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد اعطا می‌شود.


undefined جهت مشاهده متن کامل خبر بر روی لینک زیر کلیک کنید.https://gptt.ir/event/لیست-نامزدهای-«فرهنگ-حکمرانی»-جایزه-روستاآزاد-بررسی-شد
undefined اندیشکده حکمرانی شریف| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۷:۰۸

۲۴ شهریور

thumnail
#اطلاع_رسانی / گروه الگوها و ابزارهای حکمرانی دفتر مطالعات حکمرانی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی برگزار می‌کند:
undefined«نشست نظام مشاوره سیاستی در ایران، مسائل و ظرفیت‌ها»undefinedارائه توصیه‌هایی برای ماده ۹۴ قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی
undefined پنل تخصصی در ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۷:۳۰ با حضور:undefinedدکتر بابک نگاهداریریاست مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و عضو هیات علمی دانشگاه تهرانundefinedدکتر محمدصادق امامیانهم بنیانگذار اندیشکده حکمرانی دانشگاه شریف و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیرundefinedدکتر کیومرث اشتریاناستاد سیاستگذاری عمومی دانشگاه تهران و دبیر اسبق کمیسیون اجتماعی دولت undefinedدکتر مصطفی زمانیانریاست مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری در دولت سیزدهم و عضو هیات علمی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهرانundefinedدکتر مهدی عبدالحمیدمدیر دفتر حکمرانی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران
undefined به همراه ارائه‌‌های تخصصی در زمینه نظام مشاوره سیاستی از ساعت ۸ الی ۱۵
undefined زمان: سه شنبه ۲۷ شهریورماه ۱۴۰۳ ساعت ۸ الی ۱۸
جهت کسب اطلاع از ثبت نام و نحوه شرکت در نشست (به صورت برخط) با آیدی یا شماره تماس زیر در ارتباط باشید:09134306155@governance_df
undefined اندیشکده حکمرانی شریف| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۱۶:۱۹

۲۵ شهریور

thumnail
#نشست_مجازی_بین‌المللی
گروه بین‌الملل اندیشکده حکمرانی شریف برگزار می‌کند:
undefinedغرب آسیا-شرق آسیا، شباهت ها و منافع مشترک
undefined با حضور:
undefinedفان آن سانرییس اتحادیه دوستی ویتنام
undefined سید محمدصادق امامیانعضو هیأت علمی دانشگاه امیرکبیرهم بنیانگذار و مشاور ارشد اندیشکده حکمرانی شریف
undefinedان گویان کوانگ خایمدیرکل غرب آسیا- آفریقا وزارت امور خارجه ویتنام
undefinedماندانا تیشه یاراستاد دانشگاه علامه طباطبایی
undefinedلی فوک مینمدیر سابق موسسه مطالعات غرب آسیا و افریقا ویتنام
undefinedحمزه صفویاستاد دانشگاه تهران
undefinedفام انگوک تویاستاد دانشگاه ملی ویتنام، دانشکده مطالعات شرق شناسی
undefinedمجتبی حسینی فهرجیپژوهشگر ارشد اندیشکده حکمرانی شریف


undefined این کنفرانس آنلاین تلاش می‌کند با بیان ظرفیت ها و مشابهت های بین ویتنام-ایران و منطقه غرب آسیا موانع و فرصت‌های پیش رو در جهت گسترش روابط فی مابین بپردازد.
به همراه پرسش و پاسخ
undefined زمان: دوشنبه 26 شهریورماه، ساعت 10:00
undefined جهت ثبت نام مشخصات خود را به ایمیل کنید. پس از بررسی سوابق مرتبط، لینک ورود به جلسه برای شما ارسال خواهد شد.

undefined *اندیشکده حکمرانی شریف
| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۱۱:۰۲

۳ مهر

thumnail
#نشست_مجازی_بین‌المللی
گروه بین‌الملل اندیشکده حکمرانی شریف با همکاری دانشگاه IUB بنگلادش برگزار می‌کند:
undefinedانقلاب رنگی بنگلادش؛ ارزیابی چند وجهی
undefined با حضور:
undefinedطارق کریمسفیر اسبق و مدیر مرکز مطالعات خلیج بنگال
undefined دکتر امتیاز حسینمدیر مرکز تحقیقات علوم اجتماعی
undefinedدکتر معروفه اختررئیس دانشکده مطالعات جهان و حکمرانی
undefinedدکتر شاناوز حسین استاد دانشکده مطالعات جهان و حکمرانی
undefinedدکتر محمد اوهیدوجامان معیناستاد دانشکده مطالعات جهان و حکمرانی
undefinedدکتر سلطانه راضیهاستاد دانشکده جامعه شناسی
undefined خانم شیخ حسینا، دختر شیخ مجیب الرحمن (اولین رئیس جمهور بنگلادش)، در مجموع بیش از بیست سال به‌عنوان نخست وزیر در کشور بنگلادش حکومت کرد. وی در روز 15 مرداد پس از یک سلسله اعتراضات خشونت‌آمیز از سمت خود استعفا داد و رهسپار هند شد. undefinedدر این وبینار کارشناسان و اساتید دانشگاه IUB، به بررسی علل وقوع این حوادث، احتمال وجود مداخلات خارجی و شرایط پیش روی این کشور می‌پردازند.
undefinedبه همراه پرسش و پاسخ
undefined زمان: شنبه 7 مهرماه، ساعت 10:30
undefined جهت ثبت نام مشخصات کامل خود را به ایمیل کنید. لینک ورود به جلسه برای شما ارسال خواهد شد.

undefined *اندیشکده حکمرانی شریف
| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۵:۰۷

۷ مهر

thumnail
undefined مَردان‌، نَفَس به یادِ دَمِ تیغ می‌زنند...
انا لله و انا الیه راجعونشهادت فرمانده جهادی سید حسن نصرالله**، دبیرکل حزب الله لبنان را به پیشگاه امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری و مردم شریف ایران و لبنانتسلیت عرض مینماییم.

undefined اندیشکده حکمرانی شریف| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۱۳:۰۰

۹ مهر

thumnail
#یادداشت
undefined باید به فرایند تصمیم گیری رژیم صهیونیستی ضربه زد
undefined علی صالحیانپژوهشگر ارشد گروه بین‌الملل اندیشکده حکمرانی شریف
undefined حوزه برتری رژیم صهیونیستی با توجه به حمایت‌های بی دریغ کشورهای غربی و تخصص نیروهای آنان، عرصه امنیتی و نظامی به شکل کلاسیک است. پس جای تعجب نیست که توان ردیابی یا شناسایی برخی افراد و مکان‌های حساس را دارند. اما چه چیزی تغییر کرده است که امروز باید در سوگ از دست رفتن فرماندهان مقاومت بنشینیم؟
undefined اساساً مثل بسیاری از مفاهیم علوم انسانی، آن هم در عصر حاضر به وضعیت ساده جنگ یا عدم منازعه و حتی صلح مواجه نیستیم. یعنی از جنگ تمام عیار تا عدم منازعه، طیفی از سطح و گستره منازعه فی ما بین است.
undefined عدم احیای بازدارندگی*، هزینه‌ها و شاید سطح این جنگ تنظیم شده را برای سایر محورهای مقاومت افزایش خواهد داد.
 
undefined *جنگ تنظیم شده (Calibrated war)
به شکل عملیات‌های ویژه (عملیات مصیاف و حمله به تأسیسات سوریه)، ترور، خرابکاری (انفجار پیجرها برای ضربه هدفمند به حزب الله و ارتباطات آن) و تخلیه توانایی‌های محور مقاومت (به شکل ضربه به خط پشتیبانی محور) است که توسط رژیم صهیونیستی در بالاترین سطح پیگیری می‌شود.

undefined متن کامل یادداشت را در خبرگزاری مهر بخوانید
undefined اندیشکده حکمرانی شریف| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۱۴:۳۰

۱۱ مهر

thumnail
undefinedundefinedundefinedundefined ضمن تسلیت مجدد عروج پرچمدار مقاومت، شهید سید حسن نصرالله و حمایت قاطع از عملیات اقتدارآفرین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اطلاع می‌رساند این وبینار پیش از حوادث اخیر، تنظیم شده است و به زودی نشست بررسی تحولات لبنان با حضور کارشناسان برجسته‌ی منطقه اطلاع‌رسانی خواهد شد.
#نشست_مجازی_بین‌المللی
گروه بین‌الملل اندیشکده حکمرانی شریف با همکاری Pathfinder برگزار می‌کند:
undefinedایران و سریلانکا؛ پیوندهای گذشته و نشانگرهای آینده
undefinedکشور جزیره‌ای سریلانکا یا همان سیلان قدیم، در جنوب کشور هند و نزدیک خط استوا واقع شده‌است. "مروارید اقیانوس هند" با مساحتی نزدیک به 65 هزار کیلومتر مربع، 25 برابر از ایران کوچکتر و اندکی از استان خوزستان بزرگتر است. این مستعمره‌ی سابق پرتغال و بعدها انگلیس که همیشه گذرگاه مهمی در راه ابریشم دریایی بوده است، امروزه با داشتن 23 میلیون نفر جمعیت، حدود یک پنجم ایران تولید ناخالص ملی دارد.
undefinedپس از افتتاح سد و نیروگاه اومااویا بعنوان یکی از ابرپروژه‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران توسط شهید آیت‌الله رئیسی در اردیبهشت‌ماه سال جاری، روابط 63 ساله‌ای دو کشور وارد فصل جدیدی شد. مردم سریلانکا در انتخابات هفته گذشته نهمین رئیس‌جمهور خود را برگزیدند، لذا این وبینار فرصت خوبی است تا در آغاز تغییرات سیاسی در کلمبو، پیشینه، حال و آینده روابط دو کشور در چارچوب #دیپلماسی_نخبگانی به بحث و بررسی کارشناسان گذاشته‌ شود.
undefined با حضور:
undefinedعبدالرضا فرجی رادسفیر اسبق ج.ا.ایران در سریلانکا
undefinedویپولاتجا ویشوانات آپانشومدیرکل اقتصادی وزارت امورخارجه سریلانکا
undefinedسید محمدصادق امامیانهم‌بنیانگذار و مشاور ارشد اندیشکده حکمرانی شریف
undefinedمحمد ظهیر سفیر اسبق سریلانکا در ج.ا.ایران
undefinedقاسم عباسیانمدیر مطالعات راهبردی نیروی دریایی ارتش ج.ا.ایران
undefinedزمیر کریماستاد دانشگاه دفاع کوتلوالا
undefinedمازیار مظفریاستاد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
undefinedروهیتا داسانایکهمدیر گروه تاریخ دانشگاه پرادنیا
undefinedبرنارد گونتیلکهسفیر اسبق و رئیس بنیاد پثفایندر
undefinedسهیل خیریکارشناس اقتصادی
undefinedاحمد جوادسفیر اسبق و مدیر بنیاد پثفایندر
undefinedامین رضایی‌نژادکارشناس شبه قاره هند
undefinedمجید افشانیمدیر گروه بین‌الملل اندیشکده حکمرانی شریف
undefinedحسن اعماییپژوهشگر ارشد اندیشکده حکمرانی شریف
undefinedعلی صالحیانپژوهشگر ارشد اندیشکده حکمرانی شریف
undefined زمان: پنج‌شنبه 12 مهرماه، ساعت 12:30
undefined جهت ثبت نام مشخصات کامل خود را به ایمیل کنید. لینک ورود به جلسه برای شما ارسال خواهد شد.
undefined اندیشکده حکمرانی شریف| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۹:۲۹

۱۴ مهر

thumnail
#فراخوان
undefined فراخوان ارسال یادداشت
undefined پس از انتشار موفقیت‌آمیز ۱۲ شماره ماهنامه «مطالعات پارلمان»، به اطلاع می رسانیم که نشریه ما از این پس به‌صورت فصل‌نامه منتشر خواهد شد.
این تغییر با هدف ارتقای کیفیت و ارائه محتوای دقیق‌تر و جامع‌تر انجام شده است. به همین منظور، از تمامی علاقه‌مندان و فعالان حوزه های مرتبط دعوت می‌کنیم تا مقالات، یادداشت‌ها و پژوهش‌های خود را برای انتشار در اولین شماره فصل‌نامه به ما ارسال کنند.

undefined شرایط موردنیاز برای یادداشت‌های ارسالی:- پرداختن به مسائل روز حوزه‌های مرتبط با پارلمان و مطالعات سیاسی در ایران و جهان و قید شده در تصویر- حجم یادداشت: از حداقل ۸۰۰ تا حداکثر ۲۰۰۰ کلمه- مهلت ارسال: حداکثر تا ۱۷ مهر
undefined پس از ارزیابی یادداشت‌های ارسالی، با نویسندگان یادداشت‌های منتخب جهت چاپ یادداشت با نام خودشان در فصلنامه مطالعات پارلمان هماهنگی‌های لازم انجام خواهد شد.
افراد واجد شرایط، فایل ورد یادداشت و مشخصات خود را به آدرس ایمیل زیر ارسال نمایند:
undefined
undefined اندیشکده حکمرانی شریف

۱۴:۲۳

thumnail
undefined گروه بین‌الملل اندیشکده حکمرانی شریف برگزار می‌کند:
#دیپلماسی_نخبگانی
undefined منطقه در شوکنظم جدید منطقه ای؟ ریشه ها و چشم انداز پیش رو
با حضور:undefined محمد خواجویی مدیر گروه جامعه و سیاست در لبنان مرکز مطالعات استراتژیک خاورمیانه
undefined الله کرم مشتاقیکارشناس ارشد غرب آسیا
undefined حمیدرضا کاظمیکارشناس ارشد غرب آسیا
undefinedدر این جلسه به بررسی وضعیت منطقه پس از شهادت سید حسن نصر الله، ریشه ها و عللی که به این شرایط منتج شده است در کنار مسیر پیش رو برای ایران و منطقه خواهیم پرداخت.
undefined دوشنبه 16 مهر ماه، ساعت ۱۵undefined خ آزادی، جنب غربی دانشگاه شریف، خ صادقی، پلاک ۲، اندیشکده حکمرانی شریف

undefined اندیشکده حکمرانی شریف| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۱۴:۴۵

۱۷ مهر

thumnail
#گزارش_نشست
جنایات رژیم صهیونیستی، قطورترین کتاب جهان
جنگ‌ها روی زمین تمام می‌شوند، جنگ زمینی چشم اسفندیار اسرائیل
دام ترس از جنگ، عملیات فریب دشمن
سراب توافق در دوحه و ...

در نشست منطقه در شوک در سالروز عملیات طوفان‌الأقصی مطرح شد:
undefinedمحمد خواجویی:
undefinedرژیم صهیونیستی هیچ راه جایگزینی برای مردم فلسطین قبل از عملیات طوفان‌الأقصی باقی نگذاشته بود.
undefinedهر ملتی سرزمین می‌خواهد و عملاً توزیع مجمع‌الجزایری شهرک‌سازی‌های رژیم به گونه‌ای بوده‌است که سرزمین واحدی برای فلسطینی‌ها باقی نماند.
undefinedدر سال‌های اخیر مرگ تدریجی فلسطین، پروژه‌ی رژیم بویژه راست‌گرایان افراطی آن بوده‌است.
undefinedوقتی پروژه‌ی عادی‌سازی روابط با اسرائیل بدون هرگونه پیوست در مورد فلسطین، به عربستان رسید صبر فلسطینی‌ها بخاطر ترس از فراموشی ابدی لبریز شد.
undefinedرژیم و آمریکا بدنبال مهار ایران در منطقه هستند و به سراغ گروه‌های مقاومت یمن و عراق نیز خواهند رفت.
undefinedالله‌کرم مشتاقی:
undefinedتله‌ی ترس از جنگ در فضای روشنفکری ایران توسط رژیم پهن شده‌است.
undefinedدر بلندمدت، افزایش بیشتر وحدت و هماهنگی جبهه‌ی مقاومت ضرورت دارد.
undefinedقدرت جبهه‌ی مقاومت در شرایط بی‌نظمی است چون نظم منطقه مصنوع غربی‌هاست.
undefinedدوره‌ی انتخاباتی در آمریکا بر ضد محور مقاومت است چون هر دو حزب در حمایت از رژیم از یکدیگر سبقت می‌گیرند و اراده‌‌ای برای کشیدن ترمز جنگ وجود ندارد.
undefinedحمیدرضا کاظمی:
undefinedپایه‌های ابتکارات سیاسی در منطقه خاورمیانه از بین رفته‌است و عدم توازن اقتصادی زمینه‌ساز بی‌ثباتی شده‌است.
undefinedدر روابط بین‌الملل شما نمی‌توانید امروز تصمیم بگیرید و نتیجه‌ی آن را ببینید. وضعیت امروز محصول تصمیمات دو دهه‌ی قبل بازیگران است.
undefined نباید از پویایی‌های انسانی گروه‌های مقاومت غفلت شود.
undefined فشار به کشورهای حاشیه خلیج فارس برای خروج از موضع تماشاگر به نفع تحقق صلح ضرورت دارد.
در بخش پایانی نشست و در خلال گفتگوهای صریح و چالشی مطرح شد:
undefined حفاظت از رهبران در کشورهایی مثل سوریه که کارگزار بیشتر از ساختار اثرگذار است، اهمیت فراوانی دارد.
undefined هدف قراردادن سرمایه‌ی اجتماعی به منزله‌ی سوخت اصلی جنگ در داخل رژیم، راهبرد قابل اعتنایی است.
undefined در بلندمدت باید گروه‌های مقاومت بتوانند در فرآیند دولت‌سازی، حکمرانی و اداره‌ی جامعه نیز چهره‌ی موفقی از خود به نمایش بگذارند.
undefined ورود ایران در سر بزنگاه‌ها می‌تواند دوام و رشد شجره‌ی مقاومت را تضمین کند.
undefined ضربات نظامی با پیوست کنشگری دیپلماتیک قابل دفاع می‌شوند. مدیریت تخاصم به هیچ وجه معادل عادی‌سازی روابط نیست.
undefined متن کامل خبر را اینجا بخوانید.
undefined اندیشکده حکمرانی شریف| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۱۳:۵۷

۲۰ مهر

thumnail
undefined فراخوان جذب همکار 
undefined گروه بین‌الملل «اندیشکده حکمرانی شریف» از پژوهشگران و کارشناسان علاقه‌مند به انجام فعالیت‌های بین‌المللی دعوت به همکاری می‌کند.
undefined میزهای مطالعاتی و حوزه‌های عمل دیپلماسی نخبگانی:- قطر، عراق و سایر کشورهای عربی- چین و شرق آسیا- هند و کشورهای شبه قاره- روسیه و قفقاز - سازمان‌های بین‌المللی
undefined شرایط مورد نیاز:- مسئولیّت‌پذیری، تعهد، انضباط کاری، وقت‌شناسی و رعایت دقت در جزئیات- دانش‌آموخته کارشناسی ارشد یا دانشجوی دکتری در یکی از رشته‌های مرتبط اعم از روابط بین‌الملل، مطالعات منطقه‌ای، دیپلماسی و علوم سیاسی - تسلط به موضوعات روابط بین‌الملل و سیاست خارجی در حداقل یکی از حوزه‌های عمل دیپلماسی نخبگانی- تسلّط کامل حداقل به یکی از زبان‌های انگلیسی، عربی، چینی، روسی یا هندی- توانایی نگارش خبر، گزارش، تحلیل و یادداشت سیاستی با رعایت اصول و چارچوب حرفه‌ای- روابط عمومی بالا و توانایی شبکه‌سازی داخلی و خارجی- توانایی برگزاری نشست‌های حضوری و مجازی- آشنایی با پروتکل‌ها و اتیکت رفتاری- امکان فعالیت بصورت حضوری حدّاقل 3 روز در هفته- دارای رزومه‌ی مرتبط
undefined مزایا:- فضای کاری پویا و نوآورانه- ساعت کاری شناور- امکان تعیین دستورکار- ارتباط با شبکه‌‌‌‌ای از مشاوران ارشد در حوزه سیاست خارجی- ارتباط با شبکه‌‌‌‌ای از نهادها و چهره‌های صاحب‌نام در عرصه بین‌المللی- امکان اعزام به مجامع بین‌المللی- امکان ارتقای شغلی به سطوح مدیریتی- کارانه و بیمه
undefined محلّ کار:- تهران، جنب دانشگاه صنعتی شریف، اندیشکده حکمرانی شریف
undefined لطفاً درخواست خود را به انضمام فایل رزومه‌ و با ذکر عنوان میز مطالعاتی، به نشانی زیر ایمیل کنید:undefined
undefined اندیشکده حکمرانی شریف| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۱۱:۳۸

۲۱ مهر

thumnail
#خبر_انتصابundefinedاندیشکده حکمرانی شریف، انتصاب به جا و شایسته جناب آقای دکتر حسن فرطوسی مشاور محترم این مجموعه‌ را به عنوان دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران تبریک عرض می‌نماید و سربلندی ایشان را از درگاه خداوند منان مسئلت دارد.
undefinedضمنا، بدین‌وسیله از زحمات ارزشمند جناب آقای دکتر علی اکبر متکان در مدت تصدی‌گری این مسئولیت، کمال تشکر و قدردانی خود را ابراز می‌نماید.
undefined اندیشکده حکمرانی شریف| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۱۶:۱۲

thumnail
#خبر_سلسله_نشست
undefined معاونت راهبردی ریاست‌جمهوری، با همکاری باشگاه تنظیم‌گری اندیشکده حکمرانی شریف برگزار می‌کند:
undefined️ سلسله نشست‌های «برای ایران» در مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری
نشست دوم:دولت چهاردهم و شبکه ملی تنظیم‌گران
باحضور:undefined محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس جمهور
undefined مصطفی زمانیان، رئیس سابق مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری
undefined محمدصادق امامیان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
undefined زمان: دوشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۳ | ساعت ۱۶ الی ۱۸ 
undefined مکان: تهران، خیابان پاستور شرقی، کوچه شهید شکل‌آبادی، شماره ۵۲، معاونت راهبردی ریاست جمهوری

undefined اندیشکده حکمرانی شریف| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۱۶:۵۵

۲۲ مهر

thumnail
#گزارش_نشست
وزیر امورخارجه سابق هند:
اعتباری برای سازمان ملل باقی نمانده است

در وبینار گروه بین‌الملل اندیشکده‌ی حکمرانی شریف، با عنوان «روابط دوجانبۀ ایران و هند: چالش‌ها و فرصت‌ها»، روز سه‌شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، مطرح شد:

undefined *دکتر منوچهر متکی (وزیر اسبق امورخارجه و عضو کمسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی):
undefinedدو مؤلفه مهم برای بهبود واقعی روابط میان کشورها؛ ارادۀ سیاسی سران و فرصت‌ دیدارهای رسمی است.undefinedاگر بخواهیم رابطۀ بین دو کشور واقعا تقویت شود، باید ارادۀ سیاسی تصمیم‌گیرندگان، سیاستمداران و رهبران را تقویت کنیم.
undefined مباشر جاوید اکبر (وزیر اسبق امورخارجه هند):undefinedجنگ مرز ندارد. مثلا اثرات جنگی که در اوکراین ادامه دارد، در کشور و سیاست ما نیز تأثیرگذار است و همه درگیر این جنگ هستند. undefinedقرن 21، قرن هژمونی نیست؛ جنگ تنها ابزاری برای هژمون است نه راه حل. undefinedاین ملی‌گرایی است که سیاست‌های ما را تعیین می کند. ما اجازۀ نفوذ قدرتها در تمایلات و تصمیمات ملی‌مان را نداده‌ایم و نخواهیم داد.
undefined دکتر محمدصادق امامیان (هم‌بنیان‌گذار اندیشکدۀ حکمرانی شریف):
undefinedایران به حمایت همیشگی خود از محور مقاومت ادامه می‌دهد. این حمایت در راستای مقابله با تروریسم در منطقه و جهان است.undefinedروابط آکادمیک، نخبگانی و اندیشکده‌ای می‌تواند نقش بسزایی در پیشبرد سیاست همسایگی ایران ایفا کند. undefinedعلاقه‌مند هستیم به روشنی و صراحت دیدگاه‌های نخبگان هندی را در خصوص چالش‌های روابط دو جانبه، وضعیت منطقه و شرایط بین‌المللی بدانیم.
undefined پانکاج ساران (معاون اسبق مشاور امنیت ملی هند): undefinedهند در حال تغییرات سیاسی و اجتماعی، در مسیر بازیابی هویت پیشااستعماری خود است. undefinedرابطۀ روسیه و غرب هرگز مثل قبل نمی‌شود. شاهد نزدیکی بیشتر مسکو به پکن خواهیم بود. undefinedدر تحولات اخیر روسیه-اوکراین و نیز منطقه‌ی غرب آسیا، با پدیده‌ی تسلیحاتی کردن همه ابزارها مواجه هستیم. undefinedدر این شرایط سازمان ملل متحد و دیگر سازمانهای بین‌المللی توانایی رویارویی با چالشهای چندبعدی را ندارند.
undefined دکتر علیرضا میریوسفی (دیپلمات ارشد و کارشناس مسائل هند): undefinedرابطۀ ایران و هند سه محور اساسی دارد: انرژی ، اتصالات و تجارت. این محورها بعد از 2018 افت کرده و باید تقویت شود. undefinedهر دو بحران روسیه-اوکراین و جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه می توانند به بهانه‌هایی برای تقویت روابط ایران و هند منجر شوند. undefinedارادۀ سیاسی سران دو کشور باید پشتوانۀ مدل جدید همکاری میان تهران و دهلی نو قرار گیرد.
undefined قدم دارمندرا (سفیر سابق هند در ج.ا.ایران):undefinedسیاست مستقل هند کاملا مشخص است. روابط دو جانبه هند و ایران، علی رغم تمام تفاوت‌ها دوستانه باقی مانده است.undefinedما توافقهای مشترک زیادی داریم؛ برای مثال، علی رغم مخالفت قدرتها، پروژه‌هایی مثل پروژۀ بندر چابهار در دست اقدام است.undefinedفعالیت بیشتر اتاق‌های بازرگانی دو کشور در شناساندن ظرفیت‌های همکاری ضرورت دارد.

undefined اندیشکده حکمرانی شریف| سایت| | کانال تلگرام | | کانال بله | | اینستاگرام |

۱۰:۳۳