عکس پروفایل عسل سرای حبیبع

عسل سرای حبیب

۱۶۹عضو
thumnail

۱۱:۵۶

thumnail

۱۱:۵۶

thumnail

۱۱:۵۶

thumnail

۱۱:۵۷

بازارسال شده از عسل سرای حبیب
undefinedنحوه مصرف گرده گل می‌تواند به صورت زیر باشد:undefinedundefined
1_اضافه کردن به مواد غذایی: می‌توانید گرده گل را به صورت خام یا خشک شده به مواد غذایی مختلفی اضافه کنید. به عنوان مثال، می‌توانید آن را به سس‌ها، موسلی، ماست یا سالاد اضافه کنید.
2_مخلوط با نوشیدنی‌ها: می‌توانید گرده گل را با نوشیدنی‌های مختلفی مانند آب، شیر، عسل یا سوپ مخلوط کرده و مصرف کنید.
3_تزریق به ته نیش غذا: می‌توانید گرده گل را به عنوان تزینه به ته نیش غذاهای مختلفی اضافه کنید.
4_ماساژ: می‌توانید گرده گل را با مقداری عسل مخلوط کرده و به عنوان محلول ماساژ برای پوست استفاده کنید.

۱۷:۳۱

بازارسال شده از عسل سرای حبیب
thumnail

۱۷:۳۱

بازارسال شده از عسل سرای حبیب
thumnail
.undefinedهمین دونه های رنگی دلبر علاوه بر ظاهر زیبایی که دارند جوری برای بدن مفید هستند که حتی فکرشم نمیکنیundefined
هرچیزی که بخوای میتونی توش پیدا کنی به همین دلیل یک غذای کامل برای بدن به حساب میادundefined.

۱۷:۳۱

thumnail
سفارش همکاران محترم ،مدیران مدارس

۱۷:۳۶

thumnail
سفارش هدیه شب یلدا از طرف مدیران مدارسفکر پسندیده ای که شب یلدا کام همکاران با محصولات ارگانیک و مطمئن شیرین بشهundefined

۹:۵۴

thumnail

۹:۵۸

thumnail

۹:۵۸

thumnail

۹:۵۸

thumnail

۹:۵۸

thumnail

۹:۵۸

thumnail

۹:۵۸

thumnail

۹:۵۸

thumnail

۹:۵۸

thumnail

۹:۵۸

thumnail

۹:۵۸

جدیدترین یافته‌های دانشمندان درباره علت شکرک زدن عسل undefined
شاید برای شما هم سوال باشد که چرا بعضی عسل‌ها زود شکرک می‌زنند، بعضی دیرتر، و حتی برخی اصلاً شکرک نمی‌زنند؟ تحقیقات علمی جدید پاسخی روشن به این سوال می‌دهد که در ادامه آن را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

---
undefined شکرک زدن عسل یعنی چه؟شکرک زدن عسل یک فرآیند کاملاً طبیعی است که در آن گلوکز موجود در عسل به کریستال تبدیل می‌شود. دلیل اصلی این پدیده، نسبت گلوکز به فروکتوز است. هرچه گلوکز بیشتر باشد، احتمال شکرک زدن افزایش پیدا می‌کند.

---
undefined مطالعه‌ای از دانشگاه هاروارددر تحقیقاتی که در دانشگاه هاروارد انجام شده، مشخص شد که عسل‌های گل‌های بهاری، به دلیل داشتن گلوکز بیشتر، زودتر شکرک می‌زنند. این عسل‌ها در دماهای پایین‌تر نیز سریع‌تر جامد می‌شوند.

---
undefined نظر سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)طبق گزارشی از سوی FDA، شکرک زدن عسل نشانه‌ای از طبیعی و خالص بودن آن است. این سازمان تأکید کرده که عسل‌های خام و فرآوری‌نشده معمولاً زودتر شکرک می‌زنند و این مسئله ارتباطی به کیفیت پایین یا تقلبی بودن عسل ندارد.

---
undefined تحقیقات منتشرشده در مجله Food Chemistryبر اساس یافته‌های این مجله علمی، شرایط محیطی، مانند دما و رطوبت، و ترکیبات شیمیایی عسل (مثل نسبت گلوکز به فروکتوز)، عامل تعیین‌کننده در زمان شکرک زدن عسل هستند. به همین دلیل، عسل‌های مختلف رفتار متفاوتی دارند.

---
نتیجه‌گیری:
شکرک زدن عسل نه‌تنها نشانه‌ای از خالص بودن و کیفیت بالا است، بلکه فرآیندی علمی و طبیعی است. بنابراین، اگر عسل شما شکرک زد، نگران نباشید؛ بلکه از طبیعی بودن آن مطمئن باشید.

undefined برای خرید عسل طبیعی و خالص، به عسل سرای حبیب مراجعه کنید در اینجا نه‌تنها عسل‌شناس می‌شوید، بلکه به یک خریدار حرفه‌ای و آگاه تبدیل خواهید شد.

۱۲:۱۵