۱۱:۵۶
۱۱:۵۶
۱۱:۵۶
۱۱:۵۷
بازارسال شده از عسل سرای حبیب
1_اضافه کردن به مواد غذایی: میتوانید گرده گل را به صورت خام یا خشک شده به مواد غذایی مختلفی اضافه کنید. به عنوان مثال، میتوانید آن را به سسها، موسلی، ماست یا سالاد اضافه کنید.
2_مخلوط با نوشیدنیها: میتوانید گرده گل را با نوشیدنیهای مختلفی مانند آب، شیر، عسل یا سوپ مخلوط کرده و مصرف کنید.
3_تزریق به ته نیش غذا: میتوانید گرده گل را به عنوان تزینه به ته نیش غذاهای مختلفی اضافه کنید.
4_ماساژ: میتوانید گرده گل را با مقداری عسل مخلوط کرده و به عنوان محلول ماساژ برای پوست استفاده کنید.
۱۷:۳۱
بازارسال شده از عسل سرای حبیب
۱۷:۳۱
بازارسال شده از عسل سرای حبیب
.
همین دونه های رنگی دلبر علاوه بر ظاهر زیبایی که دارند جوری برای بدن مفید هستند که حتی فکرشم نمیکنی
هرچیزی که بخوای میتونی توش پیدا کنی به همین دلیل یک غذای کامل برای بدن به حساب میاد
.
هرچیزی که بخوای میتونی توش پیدا کنی به همین دلیل یک غذای کامل برای بدن به حساب میاد
۱۷:۳۱
سفارش همکاران محترم ،مدیران مدارس
۱۷:۳۶
سفارش هدیه شب یلدا از طرف مدیران مدارسفکر پسندیده ای که شب یلدا کام همکاران با محصولات ارگانیک و مطمئن شیرین بشه
۹:۵۴
۹:۵۸
۹:۵۸
۹:۵۸
۹:۵۸
۹:۵۸
۹:۵۸
۹:۵۸
۹:۵۸
۹:۵۸
۹:۵۸
جدیدترین یافتههای دانشمندان درباره علت شکرک زدن عسل 
شاید برای شما هم سوال باشد که چرا بعضی عسلها زود شکرک میزنند، بعضی دیرتر، و حتی برخی اصلاً شکرک نمیزنند؟ تحقیقات علمی جدید پاسخی روشن به این سوال میدهد که در ادامه آن را با شما به اشتراک میگذاریم.
---
شکرک زدن عسل یعنی چه؟شکرک زدن عسل یک فرآیند کاملاً طبیعی است که در آن گلوکز موجود در عسل به کریستال تبدیل میشود. دلیل اصلی این پدیده، نسبت گلوکز به فروکتوز است. هرچه گلوکز بیشتر باشد، احتمال شکرک زدن افزایش پیدا میکند.
---
مطالعهای از دانشگاه هاروارددر تحقیقاتی که در دانشگاه هاروارد انجام شده، مشخص شد که عسلهای گلهای بهاری، به دلیل داشتن گلوکز بیشتر، زودتر شکرک میزنند. این عسلها در دماهای پایینتر نیز سریعتر جامد میشوند.
---
نظر سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)طبق گزارشی از سوی FDA، شکرک زدن عسل نشانهای از طبیعی و خالص بودن آن است. این سازمان تأکید کرده که عسلهای خام و فرآورینشده معمولاً زودتر شکرک میزنند و این مسئله ارتباطی به کیفیت پایین یا تقلبی بودن عسل ندارد.
---
تحقیقات منتشرشده در مجله Food Chemistryبر اساس یافتههای این مجله علمی، شرایط محیطی، مانند دما و رطوبت، و ترکیبات شیمیایی عسل (مثل نسبت گلوکز به فروکتوز)، عامل تعیینکننده در زمان شکرک زدن عسل هستند. به همین دلیل، عسلهای مختلف رفتار متفاوتی دارند.
---
نتیجهگیری:
شکرک زدن عسل نهتنها نشانهای از خالص بودن و کیفیت بالا است، بلکه فرآیندی علمی و طبیعی است. بنابراین، اگر عسل شما شکرک زد، نگران نباشید؛ بلکه از طبیعی بودن آن مطمئن باشید.
برای خرید عسل طبیعی و خالص، به عسل سرای حبیب مراجعه کنید در اینجا نهتنها عسلشناس میشوید، بلکه به یک خریدار حرفهای و آگاه تبدیل خواهید شد.
شاید برای شما هم سوال باشد که چرا بعضی عسلها زود شکرک میزنند، بعضی دیرتر، و حتی برخی اصلاً شکرک نمیزنند؟ تحقیقات علمی جدید پاسخی روشن به این سوال میدهد که در ادامه آن را با شما به اشتراک میگذاریم.
---
---
---
---
---
نتیجهگیری:
شکرک زدن عسل نهتنها نشانهای از خالص بودن و کیفیت بالا است، بلکه فرآیندی علمی و طبیعی است. بنابراین، اگر عسل شما شکرک زد، نگران نباشید؛ بلکه از طبیعی بودن آن مطمئن باشید.
۱۲:۱۵