thumbnail
undefined تماشا کنید
undefinedundefined سوز انتظار
undefinedجمکران را ساده نگیرید! undefinedروی جمکران خیلی کار کنید ... undefinedگروه‌های پیاده‌روی به جمکران را باب کنید#سه_شنبه_های_مهدوی@haerishirazi

۱۰:۱۶

thumbnail
undefined ببینید
undefinedآیت‌ الله حائری شیرازیundefined
undefinedبه کفر اگر فرصت بدهی، دور برمی‌دارد!
@haerishirazi

۱۴:۵۳

undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined
undefinedنوروز، فقرا و اغنیاundefined
خداوند فرشتگان را آفریده بود. همه را در رزق و روزی مشابه و در میان آنها حاجتی نبود و حاجتی نداشتند. نه نیازی بود و نه آزی ، جز پاکی، درستکاری، عبادت، تقدیس و تسبیح هیچ نبود.
خداوند موجودی آفرید که به کدّ یمین (دسترنج و زحمت دستش) و عرق جبین، نان خورد. در زمینی او را آورد که قانون آن «بکُش تا کشته نشوی» است. گناهی نیست که در آن نشود و ظلم و ستمی نیست که روا نگردد. ریشۀ همه بدبختی‌ها در کمبودهاست و از طرف دیگر ریشۀ همه خوشبختی‌ها هم در همین کمبودهاست.
فرشتگان کمبود ندارند. نه به «گناه» انسان آلوده می‌شوند و نه از «موقعیت ممتاز» انسان برخوردار می‌گردند.
پس هر چه هست در این تفاوت فقرا و اغنیاست. اگر اغنیا در حد وسع خود فقرائی را پوشش دهند، از فرشتگان برتر شده‌اند و اگر سختی ورزند، از جانوران کمتر شوند.
عید نوروز به دلیل تعطیلاتی که دارد و به دلیل زمان تولد سال جدید و حیات جدید موقعیت استثنائی دارد و مردم عادت به نو شدن کرده‌اند.
دختر پسر خردسال و بزرگسالی که پدران تهی دستی دارند، وقتی لباس و کفش هم نوعان خود را می‌بینند و با وضع خود مقایسه می‌کنند مثل شمع ذوب می شوند. مثل مارِ گزیده به خود می پیچند. از حسرت، بریان می‌شوند و از غصه دق می‌کنند که: «مگر ما آدم نیستیم، مگر ما چه گناهی کرده‌ایم» مگر نو شدن لباس و کفش یک کودک چقدر خرج دارد که به زحمت آن نیارزد.
انسانی که دلی اینچنینی را با هدیه‌ای از لباس و کفش نو شاد می‌کند، گویی اسیری را از زنجیر آزاد کرده، گویی مرده‌ای را زنده کرده، گوئی مارگزیده‌ای را شفا داده. این کار تسبیح خداوند است.
@haerishirazi

۱۴:۵۳

وداع لحظات آخر ماه مبارک رمضان.mp3

۰۹:۰۷-۸.۳۶ مگابایت
undefined بشنوید | مناجات با خدا در آخرین لحظات ماه مبارک رمضان
undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined
@haerishirazi

۱۱:۰۸

undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined
undefinedعید فطر؛ جشن افطار روزه به امر خداundefined
تا آخرین روز ماه رمضان خوردن روزه حرام بود و گرفتن روزه واجب بود. اما وقتی اول ماه شوال می‌شود، بلافاصله این روزه حرام می‌شود. حرام شدن روزه در روز عید فطر معنایش چیست؟ معنایش این است که حالا که بنا شد که دیگر امروز، روزه واجب نباشد، مردم بصورت یک دست، روزه گرفتن را تعطیل کنند. امروز (روز عید فطر) همه روزه‌هایشان را بخورند و در ملأ عام هم بخورند، نه پنهانی؛ و این افطار کردن را جشن بگیرند و به این جشن بگویند: «جشن فطر» و به این عید بگویند: «عید فطر».
یعنی ما همچنانکه به امر خداوند از خوردن و آشامیدن در این یک ماه خودداری کردیم، امروز هم به امر خدا جلوی مردم غذا می‌خوریم و #جشن_روزه_گشودن و #جشن_اطاعت می‌گیریم.
همین که شما در روز عید فطر جلوی مردم غذا می‌خورید، این خودش یک عبادت است مثل روزه گرفتن! چون این گرسنگی نیست که ثواب دارد، این تشنگی نیست که ثواب می‌آورد. اجر و ثواب، به #اطاعت است. پس همچنانکه گرسنگی و تشنگی می‌تواند ثواب داشته باشد، غذا خوردن هم ثواب می‌آورد، غذا خوردن هم اجر می‌آورد. هرچه برای خدا باشد و به امر خدا باشد، عبادت است، هرچه برای غیرخدا و به امر غیرخدا باشد، گناه است.
@haerishirazi

۴:۱۱

thumbnail
undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined
undefinedملتزم به جمکران رفتن در شب‌های چهارشنبه باشیدundefined
#کاروان تشکیل بدهید و #شب‌های_چهارشنبه گاهی بروید مسجد #جمکران. به مسجد جمکران اهمیت بدهید. ملتزم به آن باشید. چیز مهمی است. #خیلی_مهم است. سپاه اگر می‌خواهد خدمتی بکند، یک اتوبوسی، چیزی قرار بدهد و زمینه را مهیا کند که اینها گاهی با هم به مسجد جمکران بروند.
#سه_شنبه_های_مهدوی
@haerishirazi

۹:۵۵

نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی رحمه الله علیه
undefined undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined undefinedملتزم به جمکران رفتن در شب‌های چهارشنبه باشیدundefined #کاروان تشکیل بدهید و #شب‌های_چهارشنبه گاهی بروید مسجد #جمکران. به مسجد جمکران اهمیت بدهید. ملتزم به آن باشید. چیز مهمی است. #خیلی_مهم است. سپاه اگر می‌خواهد خدمتی بکند، یک اتوبوسی، چیزی قرار بدهد و زمینه را مهیا کند که اینها گاهی با هم به مسجد جمکران بروند. #سه_شنبه_های_مهدوی @haerishirazi

IMG_20250401_131449_987.jpg

۱.۰۱ مگابایت

ملتزم به جمکران رفتن در شب‌های چهارشنبه باشید
فایل وضعیت@haerishirazi

۹:۵۷

thumbnail
undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined
undefinedنقش نیت صادق در امربه‌معروفundefined
چاقوی جراحی: اگر دکتر با چاقوی کثیف جراحی کند، هرقدر هم بعد از عمل، محل جراحی را خوب ببندد و بخیه بزند، اما به علت استفاده از چاقوی کثیف، محل جراحی چرک و عفونت می‌کند. اینکه پشت سر بسیاری از امربه‌معروف‌ها، عفونت است، به این علت است که با زبانی که استریل نیست، امربه‌معروف می‌کنند.
در امر به معروف و نهی از منکر، نیت صادق به منزلۀ استریل کردن چاقو است. اگر نیت صادق نبود، در حین حل مشکل، یک مشکل جدید ایجاد می‌شود. شما وقتی می‌خواهید به کسی تذکر دهید باید سعی کنید که خودیّت در وجودتان حاکم نباشد. وقتی «خود» حاکم باشد، این «خود»، آلودگی است. این «خود»، آن تذکر را چرکین می‌کند؛ یعنی طرف مقابل، آن را به دل می‌گیرد؛ این زخم عفونت پیدا می‌کند. گاهی هم نمی‌داند چرا؛ اما می‌داند که از این تذکر دلگیر شد.
گاهی یک فرد به شخصی نصیحتی می‌کند، آن شخص متنفر می‌شود؛ اما شخص دیگری تندتر از او و سخت تر از او نصیحت می‌کند ولی باعث تنفر طرف مقابل نمی‌شود. آنجا که متنفر شده، علتش این است که احساس کرده می‌خواهند خودشان را به رخ او بکشند. می‌خواهند ضعف او یا قدرت خودشان را به رخش بکشند؛ آنجا که متنفر نشده، به این دلیل بوده که احساس کرده «خود» مطرح نیست.
undefined تمثیلات سیاسی اجتماعی، صفحه ۷۹
@haerishirazi

۱۰:۲۵

نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی رحمه الله علیه
undefined undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined undefinedنقش نیت صادق در امربه‌معروفundefined چاقوی جراحی: اگر دکتر با چاقوی کثیف جراحی کند، هرقدر هم بعد از عمل، محل جراحی را خوب ببندد و بخیه بزند، اما به علت استفاده از چاقوی کثیف، محل جراحی چرک و عفونت می‌کند. اینکه پشت سر بسیاری از امربه‌معروف‌ها، عفونت است، به این علت است که با زبانی که استریل نیست، امربه‌معروف می‌کنند. در امر به معروف و نهی از منکر، نیت صادق به منزلۀ استریل کردن چاقو است. اگر نیت صادق نبود، در حین حل مشکل، یک مشکل جدید ایجاد می‌شود. شما وقتی می‌خواهید به کسی تذکر دهید باید سعی کنید که خودیّت در وجودتان حاکم نباشد. وقتی «خود» حاکم باشد، این «خود»، آلودگی است. این «خود»، آن تذکر را چرکین می‌کند؛ یعنی طرف مقابل، آن را به دل می‌گیرد؛ این زخم عفونت پیدا می‌کند. گاهی هم نمی‌داند چرا؛ اما می‌داند که از این تذکر دلگیر شد. گاهی یک فرد به شخصی نصیحتی می‌کند، آن شخص متنفر می‌شود؛ اما شخص دیگری تندتر از او و سخت تر از او نصیحت می‌کند ولی باعث تنفر طرف مقابل نمی‌شود. آنجا که متنفر شده، علتش این است که احساس کرده می‌خواهند خودشان را به رخ او بکشند. می‌خواهند ضعف او یا قدرت خودشان را به رخش بکشند؛ آنجا که متنفر نشده، به این دلیل بوده که احساس کرده «خود» مطرح نیست. undefined تمثیلات سیاسی اجتماعی، صفحه ۷۹ @haerishirazi

۹-استوری-بلند.jpg

۱۰۰۲.۷۸ کیلوبایت

نقش نیت صادق در امربه‌معروف
فایل وضعیت@haerishirazi

۱۰:۳۲

علوم تجربی.mp3

۰۱:۲۴-۱.۴۲ مگابایت
undefined بشنوید
undefinedدانشمندان علوم تجربی از ما هستند، حتی اگر لاییک باشند! undefinedدر اروپا با دین منسوخ مخالفت می‌شد نه دین زنده ...
@haerishirazi

۱۰:۲۳

الحسن و الحسین امامان قاما او قعدا2.mp3

۰۲:۴۳-۳.۰۷ مگابایت
undefined کلیپ صوتی undefined
undefined بشنوید | امتحان تبعیت امّت از امام در قیام و قعود؛ جنگ و صلح؛ مذاکره و عدم‌مذاکره
undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined
undefined #نشر_حداکثری undefined
@haerishirazi

۱۲:۲۰

مکث رهبری برای ملحق شدن ضعفا و درست شدن آرایش امت.mp3

۰۰:۵۴-۸۵۶.۳۱ کیلوبایت
undefined کلیپ صوتی undefined
undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined
undefined بشنوید
undefined یک جاهایی امام جامعه نَفَس می‌دهد به مردم، و فرصت می‌دهد که #ضعیف‌ها ملحق بشوند و دوباره #آرایش جامعه درست بشود.
undefined گاهی رهبری اینقدر باید #مکث کند که ضعفا هم به او ملحق بشوند. ما الان در چنین اوضاعی هستیم.
undefined اگر یک روزی قرار باشد دیگر #مذاکره نکنیم، باید همه چیز برای مردم #روشن شده باشد که دست جمعی بگویند مذاکره نباشد.
@haerishirazi

۱۲:۲۲

thumbnail
undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined
undefinedامیرالمؤمنین(ع)؛ حریص در تولید و زاهد در مصرفundefined
من در یک جلسه‌ای برای ائمۀ جمعۀ استان بوشهر صحبت می‌کردم. عرض کردم وقتی برای مردم صحبت می‌کنید در حرف‌هایتان دو طرف را لبه‌گذاری کنید. این طرفش را بگویید، آن طرفش را هم بگویید.
اگر می‌گویید علی (علیه السلام) لباسش دو سه درهمی بود، و غذایش هم همین نان خالی بود، راست است؛ اما آن طرفش را هم بگویید که ایشان گفت که من امروز اگر فقط زکات اموالم را به همۀ بنی‌هاشم بدهم، همه‌شان غنی می‌شوند! زکات مالش چهل هزار دینار بود! دیۀ یک انسان، هزار دینار است. یعنی زکات حضرت می‌شود چهل برابرِ دیۀ یک انسان. یعنی حدود یک میلیارد تومان! (*). زکات هم، یک بیستمِ مال است. یعنی درآمدش هم آنطور بوده است!! اما [ایشان این پول کلان را] در خانه نبرده. اسلام این است.
نتیجه کار ما این شده که مؤمنان با مشکلات مالی روبه‌رو هستند. علی (ع) بزرگ‌ترین تولید‌کننده و در زمینه مصرف، زاهدترینِ اهل عالم بود و این خودش هنر است.چون ما از تولید ایشان نگفته‌ایم به تولید کم قانع شده‌ایم و حال با مشکلات اقتصادی روبرو هستیم. این در حالی است که باید در بحث تولید حریص بود. ما نباید به تولید و علم کم قانع باشیم. هرچه در آمدتان بیشتر باشد بهتر می‌توانید خدمت کنید. هرچه مقتدرتر و باسوادتر باشید، بهتر است.
#سال_سرمایه_گذاری_برای_تولید
------------------ * زکات حضرت علی (ع) طبق ارزش پول فعلی، معادل چند صد میلیارد تومان خواهد شد. (ادمین)
@haerishirazi

۱۳:۵۲

نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی رحمه الله علیه
undefined undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined undefinedامیرالمؤمنین(ع)؛ حریص در تولید و زاهد در مصرفundefined من در یک جلسه‌ای برای ائمۀ جمعۀ استان بوشهر صحبت می‌کردم. عرض کردم وقتی برای مردم صحبت می‌کنید در حرف‌هایتان دو طرف را لبه‌گذاری کنید. این طرفش را بگویید، آن طرفش را هم بگویید. اگر می‌گویید علی (علیه السلام) لباسش دو سه درهمی بود، و غذایش هم همین نان خالی بود، راست است؛ اما آن طرفش را هم بگویید که ایشان گفت که من امروز اگر فقط زکات اموالم را به همۀ بنی‌هاشم بدهم، همه‌شان غنی می‌شوند! زکات مالش چهل هزار دینار بود! دیۀ یک انسان، هزار دینار است. یعنی زکات حضرت می‌شود چهل برابرِ دیۀ یک انسان. یعنی حدود یک میلیارد تومان! (*). زکات هم، یک بیستمِ مال است. یعنی درآمدش هم آنطور بوده است!! اما [ایشان این پول کلان را] در خانه نبرده. اسلام این است. نتیجه کار ما این شده که مؤمنان با مشکلات مالی روبه‌رو هستند. علی (ع) بزرگ‌ترین تولید‌کننده و در زمینه مصرف، زاهدترینِ اهل عالم بود و این خودش هنر است. چون ما از تولید ایشان نگفته‌ایم به تولید کم قانع شده‌ایم و حال با مشکلات اقتصادی روبرو هستیم. این در حالی است که باید در بحث تولید حریص بود. ما نباید به تولید و علم کم قانع باشیم. هرچه در آمدتان بیشتر باشد بهتر می‌توانید خدمت کنید. هرچه مقتدرتر و باسوادتر باشید، بهتر است. #سال_سرمایه_گذاری_برای_تولید ------------------ * زکات حضرت علی (ع) طبق ارزش پول فعلی، معادل چند صد میلیارد تومان خواهد شد. (ادمین) @haerishirazi

امیرالمؤمنین(ع)؛ حریص در تولید و زاهد در مصرف۲.jpg

۵۷۳.۱۷ کیلوبایت

۱۴:۱۸

امیرالمؤمنین(ع)؛ حریص در تولید و زاهد در مصرف.jpg

۱.۳۲ مگابایت

امیرالمؤمنین(ع)؛ حریص در تولید و زاهد در مصرف
فایل وضعیت@haerishirazi

۱۴:۱۸

thumbnail
undefinedundefined مژده undefinedundefined
undefinedبه لطف و عنایت الهی، کتاب دیگری از مجموعه آثار مرحوم آیت الله حائری شیرازی (ره) با عنوان «#امربه‌معروف_و_نهی‌ازمنکر» چاپ و منتشر گردید.
undefined در این کتاب، به یکی از مهمترین فرائض دینی و از چالش‌برانگیزترین مقولات سال‌های اخیر؛ یعنی «امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر» با رویکردی الهیاتی و انسان‌شناسانه پرداخته شده و در ضمن آن، مباحثی نیز در مورد #حجاب و ... مطرح گردیده است. مطالب بدیع و عمیق این کتاب، می‌تواند می‌تواند افق‌های جدیدی را به روی خوانندگان بگشاید.
undefinedاین کتاب به همت حجت‌الاسلام حمیدرضا باقری و حجت‌الاسلام دکتر محمدرضا قادری، در 376 صفحه تدوین گردیده است.
undefinedundefinedجهت تهیۀ این کتاب ارزشمند، به آی‌دی زیر پیام دهید. (@Ketab_haerishirazi)
@haerishirazi

۱۴:۳۴

فهرست و مقدمه کتاب امر به معروف (2).pdf

۸۶۸.۹ کیلوبایت

🟢 فهرست مطالب و مقدمۀ کتاب «امر به معروف و نهی از منکر»
@haerishirazi

۱۴:۴۱

حرفش را باور نکن.mp3

۰۰:۱۸-۴۳۶.۱۵ کیلوبایت
undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined
undefinedحرفش را باور نکن!undefined
قرآن می‌فرماید «فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا»؛ یعنی اگر کسی بگوید: «من نمی‌توانم بین فجور و تقوی [خیر و شرّ]، فرق بگذارم»، خداوند می گوید: «حرفش را باور نکن! #من [خودم] به او الهام کرده ام».
@haerishirazi

۱۴:۴۷

thumbnail
undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined
undefinedپرورش تقدیرالمعیشه در فرزندانundefined
بعد از اینکه به فرزندانتان پول توجیبی می‌دهید، به آن فرزندی که پولش را بی‌خود خرج نکرده، جایزه هم بدهید؛ یعنی نگاه کنید که با این پول چه خریده‌اند و به آن بچه‌ای که درست خرج کرده، جایزه بدهید. به بقیه هم بگویید: از اول به شما گفتم که اگر پول را حرام کنید و برای عیاشی مصرف کنید، جریمه می‌کنم و از شهریه‌تان کم می‌کنم؛ اما اگر پول را بجا خرج کردید و با آن، ضرورت‌های زندگی و مدرسه و چیزهای ماندنی خریدید، پورسانت هم می‌دهم و ماه دیگر، ده درصد اضافه می‌کنم.
undefined راه رشد، جلد چهار، صفحه‌ ۲۰۵
@haerishirazi

۹:۴۴

نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی رحمه الله علیه
undefined undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined undefinedپرورش تقدیرالمعیشه در فرزندانundefined بعد از اینکه به فرزندانتان پول توجیبی می‌دهید، به آن فرزندی که پولش را بی‌خود خرج نکرده، جایزه هم بدهید؛ یعنی نگاه کنید که با این پول چه خریده‌اند و به آن بچه‌ای که درست خرج کرده، جایزه بدهید. به بقیه هم بگویید: از اول به شما گفتم که اگر پول را حرام کنید و برای عیاشی مصرف کنید، جریمه می‌کنم و از شهریه‌تان کم می‌کنم؛ اما اگر پول را بجا خرج کردید و با آن، ضرورت‌های زندگی و مدرسه و چیزهای ماندنی خریدید، پورسانت هم می‌دهم و ماه دیگر، ده درصد اضافه می‌کنم. undefined راه رشد، جلد چهار، صفحه‌ ۲۰۵ @haerishirazi

۷-استوری-کوتاه.jpg

۱.۵۲ مگابایت

پرورش تقدیرالمعیشه در فرزندان
فایل وضعیت@haerishirazi

۹:۴۵