thumbnail
undefined سلمان فارسی سال ۱۴۰۵ روی آنتن می‌رود
undefinedپیمان جبلی رئیس صداوسیما در حاشیه بازدید از پشت صحنه سریال سلمان فارسی گفت:
undefinedما هفت سال است که کار تولید سلمان فارسی را آغاز کرده‌ایم و امسال سخت‌ترین روزهای خود را در طول این پروژه می‌گذرانیم؛ می‌توانم بگویم امسال یک سال سرنوشت‌ساز است. لذا وظیفه ما در سازمان صداوسیماست که از همه ظرفیت‌ها و اختیارات‌مان استفاده کنیم تا این مجموعه طبق برنامه‌ریزی پیش برود. چون استاد میرباقری و همکارانشان با جدیت مثال‌زدنی کار را پیش می‌برند.
undefined داود میرباقری کارگردان سریال سلمان فارسی درباره روند تولید سریال افزود:
undefinedفصل تولد سلمان را گرفته‌ایم و این روزها کار ادامه دارد. در اصل سکانس‌ها مربوط به بودخشان (پدر سلمان)، فرماندار جی است که در آتشکده ماربین مقابل دوربین می‌رود. 
undefinedوی در پاسخ به این سوال که کار چه زمانی به پایان خواهد رسید هم گفت:
undefinedما طبق برنامه پیش می‌رویم؛ تدوین هم در حال انجام است و تلاش می‌کنیم سریال را سال ۱۴۰۵ به پخش برسانیم. undefined@HAFTRAH

۱۴:۱۸

thumbnail
undefinedجشنواره کن در خطر تعطیلی
undefinedاعتماد نوشت: کارکنان جشنواره کن ۲۰۲۴ برای اعتصاب برنامه ریزی کردند.
undefinedنزدیک به ۲۰۰ نفر از کارکنان جشنواره خواستار پرداخت دستمزدهای بیشتر شده‌اند و برای اعتصاب برنامه‌ریزی می‌کنند.
undefinedکارکنان جشنواره برای رساندن صدای اعتراض خود به مدیران در مراسم افتتاحیه «دو هفته کارگردانان» و بخش «اسید کن» برنامه‌ریزی می‌کنند و انتظار می‌رود در مراسم افتتاحیه فیلم «مگالوپلیس» «فرانسیس فورد کاپولا» و «فیوریوسا»  «جرج میلر» روی فرش قرمز ظاهر شوند.
undefined@HAFTRAH

۱۴:۲۸

thumbnail
undefinedمسعود فراستی: حسن فتحی مست عشق را بر اساس کتاب مبتذل ملت عشق ساخته است
undefinedبازی شهاب حسینی در مست عشق بسیار اُور اَکت و بازی پارسا پیروزفر مفلوک استundefined مست عشق یک فیلم با دوبله فاجعه و صداهای غیرسینک، تدوین آشفته، کارگردانی بد و بی‌در و پیکر استundefinedیک فیلم تلویزیونی است و فقط یکی دو نمای سینمایی داردundefined@HAFTRAH

۱۹:۰۹

thumbnail
undefinedآیا خون برخی مجریان رسانه ملی رنگین‌تر است؟
undefinedدر حالی که صداوسیما برخی مجریان این رسانه را از هر گونه اظهارنظر انتخاباتی در فضای مجازی منع کرده است اما برخی از این مجریان نه تنها به این موضوع اهمیت نمیدهند بلکه حتی با اظهار نظرات تند انتخاباتی همچنان فعال هستند .undefined@HAFTRAH

۱۴:۲۳

thumbnail

۱۴:۲۳

thumbnail

۱۴:۲۳

thumbnail

۱۴:۲۳

thumbnail
ادبیات عجیب پرکارترین فیلمنامه‌نویس دوره تحول نسبت به صدا و سیما
شاید باورتان نشود کسی که چنین توهین‌هایی را نسبت به صدا و سیما و جلیلی و... می‌نویسد، امیر ابیلی است که در سه سال گذشته قریب دویست قسمت سریال در تلویزیون نوشته و عملا از همه نویسندگان قدیمی و جدید پرکارتر بوده است.و البته علاوه بر نویسندگی این سریالها، همزمان قرارداد تولید با دیگر شبکه‌ها هم داشته است!
اگر باند جلیلی ایراداتی داشته باشد -که داردـ یکی از آنها همین است که چنین فرصت و درآمدی را نصیب کسانی کرد که نه تنها اعتقادی به تحول نداشتند بلکه از نظر فنی و هنری هم کارهایی چون پلاک۱۳ و چشم‌بندی ساختند و البته کار آخر گروه نویسندگی‌شان -دربندون- به قدری ضعیف بود که تولید و پخشش ناتمام ماند و برخی عوامل حاضر نشدند اسمشان در تیتراژ بیاید!
وقاحت کسی که در سه سال قریب دویست شب آنتن سریال پربیننده‌ترین شبکه را در اختیار داشته و سهم زباله‌های تولیدی‌اش در ورشکستگی برند تلویزیون را نمی‌بیند، حتما کمتر از کسی نیست که سه سال مدیر در موسیقی سیما بوده ولی از تولید نشدن موسیقی در حوزه فلسطین انتقاد می‌کند.
undefined@HAFTRAH

۱۶:۵۱

undefinedسکولاریسم تلویزیونی و برادر وحید
undefinedروزگاری وحید جلیلی در مجله سوره قلم به نقد تلویزیون از منظر سکولاریسم چرخانده بود و حتی وجود شبکه قرآن را از این منظر نقد کرده بود. قائم مقام فعلی رسانه ملی آن روزها جداسازی و تمرکز برنامه‌های قرآنی در یک شبکه را مصداق سکولاریسم می‌دانست که البته حرف پربیراهی هم نبود.
undefinedاما این روزها نه تنها شبکه قرآن همچنان وجود دارد که اگر با همان منطق نگاه کنیم، ظاهرا این جداسازی و تمرکز به درون شبکه‌ها هم منتقل شده است و گویا نگاه و محتواهای دینی و انقلابی فقط مخصوص یکسری از برنامه‌هاست و دیگر برنامه‌ها کاملا باید از این اصول مبرا باشند.
undefinedاز این منظر، شبکه سه را می‌توان مصداق سکولاریسم تلویزیونی دانست.در این شبکه هرچیزی جای خود را دارد! قرآن و دین و اهل بیت جایش در معلی و محفل و سمت خداست و از آن‌سو، چارپایه و پانتولیگ و... مجوز عبور از هر خط قرمزی را دارند.undefinedدر پانتولیگ برای اولین بار گروه‌های زنان و مردان با هم مسابقه می‌دهند (چیزی که هنوز در نمایش خانگی هم قفلش باز نشده) و در چارپایه مبتذل‌ترین شوخی‌های اروتیک به نمایش در می‌آید.undefinedدر یکی زن و مرد دو طرف میز می‌ایستند و برای فشردن چراغ کل می‌اندازند و در دیگری آقا رشید لباس زنان را می‌پوشد و شکم برآمده‌اش را می‌گذارد روی میز دکتر و می‌گوید درش بیار!
undefinedاگر تمرکز برنامه‌های قرآنی در یک شبکه سکولاریسم بود، تمرکز شئونات دینی و فرهنگی در یکسری برنامه و فارغ بودن بقیه برنامه‌ها از پایبندی به حیا و عدم اختلاط محرم و نامحرم و... نامش چیست؟
undefined@HAFTRAH

۱۹:۲۵

undefinedمناقشه عادل و مسیر پشت سر!
undefinedدر ماجرای عادل فردوسی‌پور مقصر کیست؟ علی فروغی که در مصاحبه‌ای با روزنامه صبح نو گفته بود در زمان من برنامه نود تعطیل نمی‌شود و شد؟ جلیلی و جبلی که اخراج عادل اصلا برای دوره قبل از آنهاست ولی خب، آنها عرضه برگرداندنش را نداشتند؟ خود فردوسی‌پور که سرتق است و حاضر نیست بدیهیات رفتار حرفه‌ای سازمانی را رعایت کند؟ یا...بگذریم از اینکه اصلا خود این مناقشه و بحث‌های هرروزه درباره یک برنامه‌ساز یا گزارشگر تا چه حد مهم است و این میزان تولید محتوا پیرامون آن تا چه میزان واقعی و طبیعی‌ست؛ ولی در هر حال همه این افراد حتما می‌توانند سهمی در پیچیده شدن این کلاف داشته باشند.اما، این ماجرا سر درازی دارد که کمتر به آن توجه می‍شود.
undefinedجهانگیر کوثری که زمانی گزارشگر و برنامه‌ساز ورزشی بوده است صحبتهایی دارد درباره نحوه رشد عادل فردوسی‌پور در تلویزیون و رانت‌های ویژه‌ای که داشته است. اینکه در دوره‌ای هیچکس حق تولید برنامه فوتبالی نداشته چون فقط عادل باید می‌ساخته و دیده می‌شده تا اینکه نه تنها فوتبال که حتی برنامه‌های ورزشی درباره سایر رشته‌ها -مثل کشتی- هم نباید از یک حدی جذاب‌تر می‌بودند تا خدای نکرده نود عنوان جذاب‌ترین برنامه ورزشی را از دست ندهد.
undefinedصبر کنید! نمی‌خواهم درباره این بنویسم که فردوسی‌پور خود و توانایی‌اش و تجربه‌اش و محبوبیتش را مدیون تلویزیون است و الان دارد ناشکری و نمک‌نشناسی می‌کند، نه. نمی‌خواهم این را بگویم چون این نه فقط درباره فردوسی‌پور که درباره همه مجریان و برنامه‌سازان و بازیگران و... صدق می‌کند که بالاخره از یکجایی شروع کرده‌اند و در یکجایی رشد کرده‌اند و باید دو زار نمک‌شناس باشند و البته حتما خودشان هم خرده جنم و جربزه و استعدادی داشته‌اند و اصلا این یک رابطه دوطرفه بوده است که آن یکجا -اینجا تلویزیون- هم در این مسیر سود کرده است و...
undefinedاینها را نمی‌خواهم بگویم چون می‌خواهم به آنطرف این معامله ظاهرا برد-برد اشاره کنم. آن‌طرف، یعنی مدیرانی که به خیال خودشان این فضای رشد و در واقع این فضای فربه شدن و سرتق و یاغی شدن را فراهم کردند. کسانی که حواسشان نبود اگر به باغ فقط آب و کود و نور بدهند و حواسشان به هرس و آفت‌کش و... نباشد، اتفاقات بدی ممکن است بیفتد.
undefinedاگر آن‌سالها که هنوز فردوسی‌پور اینطور عادل نشده بود و خطاها و سرکشی‌هایش کوچک بود کسی به او می‌فهماند که حد و حدود کار حرفه‌ای در یک رسانه میزبان چیست، کار به اینجا نمی‌کشید.شاید اگر وقتی او در واکنش به آتش‌سوزی پلاسکو یک آتش‌نشان گمنام را از صومعه سرا -بلندمرتبه‌ترین ساختمان صومه سرا چند طبقه است؟!- آورد و شروع کرد به تحلیل وضعیت آتش‌نشانی در ایران، کسی گوشش را میپیچاند که اینها ربطی به برنامه تو ندارد، او چیزهایی دستگیرش می‌شد.
undefinedاما در همه آن سالها و در همه مواردی که فردوسی‌پور احساس کرد یکه‌تاز آنتن است و هرچقدر بخواهد می‌تواند از پخش وقت بگیرد و به هر موضوعی می‌تواند بپردازد و با هرکسی می‌تواند مصاحبه بگیرد، مدیران تلویزیون سعی کردند فکر کنند ان‌شالااله گربه است و حالا طوری نشده و یک تذکر بس است و...و این، فقط درباره فردوسی‌پور صادق نیست. سلبریتی‌های رشد یافته در آن نظام مدیریتی رسانه ملی این روزها یکی مشغول حرف زدن علیه حجاب است و دیگری از همجنس‌بازی قبح شکنی می‌کند و آن‌یکی درباره اهمیت رقص منبر می‌رود و...
undefinedگذشته‌ها که گذشت اما الان در رسانه ملی چه خبر است؟ هیچ!فشار رسانه‌ای مدیران دوره تحول را به آنتن دادن به سلبریتی‌های قدیمی وادار کرده و کسی هم حواسش به سلبریتی‌های جدیدی که دارند پا جای پای قبلی‌ها می‌گذارند نیست!و البته که در این میدان فقط صدا و سیما مقصر نیست. بلبشوی عرصه مدیریت فرهنگی در مملکت که هر کسی از یکسو آن را می‌کشد اساسا امکان مدیریت درست را نمی‌دهد. تا تو می‌خواهی یکی را تنبیه کنی، می‌بینی پلتفرم و استیج و رسانه‌ای دیگر که نخش دست جای دیگری‌ست با دستمزدی چند برابر بالاتر دارد او را ناز می‌کند!بگذریم...به هر حال این دور باطل را اگر یکجا قطع نکنید حالا حالاها وضع همین است.

undefined@HAFTRAH

۹:۵۷

undefined آقای سرلک! جاده صاف کن تبلیغاتچی‌های قوم لوط نباشید
undefinedصوت کوتاهی از جلسه روحانیون با رییس رسانه ملی منتشر شده که در آن حجت‌الاسلام سرلک سیاست‌های این سازمان در تعامل با سلبرتی‌ها و چهره‌های رسانه‌ای را زیر سوال می‌برد.اینکه در همین صوت سه چهار دقیقه‌ای چند تهمت و حرف خلاف واقع وجود دارد موضوع این نوشته نیست. کما اینکه چرا بزرگترین رسانه کشور دچار چنین ضعف رسانه‌ای ست که نمی‌تواند واقعیتهایی که خود سلبریتی‌ها به آن معترف هستند را بازگو و خود را از مظان اتهام رها کند هم موضوع این نوشته نیست.
undefinedموضوع این نوشته اینها نیست. موضوع، این است که آقای سرلک در آن صوت فقط نام یکی از مجری‌های سلبریتی را به زبان می آورد و از روی انتن نبودنش گله می‌کند و او علی ضیاست!موضوع این است که یک روحانی، بعد از صحبتهای سخیف، موهن، وقیحانه و ضد اسلامی ضیا با مهمانش درباره همجنس‌بازی همچنان جای خالی او را به روی مدیران رسانه ملی جمهوری اسلامی می آورد.موضوع این است که یک فرد معمم که لباس پیامبر اسلام را به تن دارد چنان دچار رفیق‌بازی است که حتی تطهیر همجنس‌بازها و تقلیل گناه کبیره‌شان به یک تفاوت دیدگاه و اختلاف سلیقه توسط یک مجری هم باعث نمی‌شود تمنای حضور دوباره او را روی آنتن نداشته باشد.موضوع این است که یک شیخ با چشمان خودش دیده مهمان علی ضیا گفته «گی بودن و لزبین بودن چه اشکالی دارد» و ضیا هم تایید کرده، ولی همچنان دوست دارد او را در تلویزیون ببیند.
undefinedموضوع این نوشته حتی علی ضیا هم نیست. موضوع آقای سرلک است!آقای سرلک. این مدیران رسانه ملی هم یک روزی می‌روند کما اینکه قبلی‌ها هم رفتند. سلبریتی‌ها هم چه روی آنتن باشند چه نه، آنقدر پول در می‎‌آورند که کریسمس را در پاریس جشن بگیرند! اما شما سعی کنید روحانی باقی بمانید و جاده صاف کن تبلیغاتچی‌های قوم لوط نشوید!

undefined@HAFTRAH

۱۹:۵۸

thumbnail
undefinedمحمدرضا شهبازی مجری برنامه پاورقی در کانال شخصی خود نوشت:
هنوز چند قسمت از سیدخندان نگذشته بود که گزارش ویدئویی ساختند برای تخریب سیدخندان به بهانه شباهت با خندوانه.کیا؟ کمیل خجسته و سایر برادران و خواهران انقلابی که با پول اوقاف رسانه آوانگارد بالا آورده بودند!
undefinedحالا بگذریم از اینکه بخش‌هایی مثل از تجربه‌ت بگو یا خاطره‌بازی و... چقدر شبیه خندوانه بود، اما آیا همونها الان درباره شباهت ۹۹درصدی هزار و یک به خندوانه چیزی میگن؟ یا زدن یه تیم حزب‌اللهی با پول اوقاف روحشون رو جلا می‌داد؟اصلا درد اونا شباهت به خندوانه بود؟ مخاطب بود؟ کیفیت بود؟
undefinedاصلا دیدنو به کجا رسید؟ چی شد؟ چقدر مخاطب داشت و داره و...نورچشمی‌هایی که تا چشم باز کردن پول بی‌حساب برای رسانه زدن و رسانه داشتن و کار رسانه‌ای کردن در اختیارشون بوده، هیچوقت درباره شکست‌هاشون و به باد دادن بودجه‌های میلیاردی اوقاف و... مورد سوال قرار گرفتن؟

undefined@HAFTRAH

۱۱:۵۴

undefinedسینا کلهر کتابی با عنوان «جمع انقلابی‌ها نگرشی به تاریخ حوزه‌ هنری انقلاب اسلامی» منتشر کرده است.در این کتاب اسمی هم از رضا امیرخانی نویسنده آورده شده است. رضا امیرخانی در واکنش به این کتاب در کانال شخصی خود نقدی بر این کتاب منتشر کرده است.
در همین رابطه سعید فضل زرندی روزنامه نگار درباره امیرخانی نوشت:
undefinedسینا کلهر یه کتابی نوشته بر اساس چند سال پژوهشی که داشته درباره تاریخچه حوزه هنری. یه جا اومده تو پانویس اقدامات جالب یه دوره مدیریتی در حوزه هنری رو مثال بزنه گفته تولید فلان فیلمها و «جذب چهره‌های جدید مثل رضا امیرخانی».
undefinedبعد امیرخانی یه هجویه مبتذل متفرعنانه و کودکانه علیه کلهر منتشر کرده که توی دوزاری بیسواد فلان‌شده به چه حقی اسم شریف امیرخانی رو آوردی و فلان.آدم دچار شرم نیابتی میشه واقعا. درست نقد کن خب.من شهادت میدم در هر مواجهه‌ای که با کلهر داشتم، آدم شریف، فروتن، دقیق و دانشمندی به نظرم رسیده.
undefinedیه مثال پررنگی که در ذهنم هست اینه که وقتی مرکز پژوهش‌ها مدیر دفتر اجتماعی بود، پرونده لایحه جمعیت در دست بود و اینها ایده‌های اساسی و مختصر مفیدی برای ماجرا دنبال میکردن، مثل اصلاح وضعیت سربازی. یعنی ترویج اقدام درست ناشی از یه آسیبشناسی عمیق ولو علیه نگاه رایج سیستم.
undefinedدرواقع نگاه اینها به مسائل اجتماعی-فرهنگی با اینکه کاملا از منظر هویت دینی و حزب‌اللهی بود اما به جهت روشی و تحلیلی در مقابل امثال بانکی‌پورفرد (لایحه حجاب و جمعیت و ...) قرار میگرفت. من سینا کلهر رو آدم بسیار ارزشمندی میدونم. ولو چهار تا حرفش رو هم قبول نداشته باشیم.
undefinedمن دوست ندارم چند روز یه بار مطلب بنویسم در دفاع از این و اون، حرف زدن کسی مثل من هم به درد کس دیگری نمیخوره واقعا. ولی در وجدان خودم نمیتونم بیکار بشینم ببینم هر روز از یه گوشه یه لمپن هرزه‌زبانی پرادعایی راه بیافته چهار تا چهره به درد بخور کشور رو هم تخریب کنه. بگذریم.undefined@HAFTRAH

۱۴:۰۱

undefined داستان چرک #شوهر_ستاره

undefined محمد رحمانی نویسنده در خصوص فیلم شوهر ستاره نوشت:

undefinedدر جشنواره فیلم فجر هم میشود فیلمی به سبک فیلم های درجه چندم ضد اسلامی هالیوود اکران کرد و سه بار در آن اذان پخش کرد و هر بار با پخش اذان مخصوصاً آخرینش که با نماز همراه است حس انزجار را به مخاطب تحمیل کرد .
undefinedاذانی که یکبار با اشک و ناله‌های دختری مظلوم ممزوج می‌شود بار دیگر با درماندگی عجین و در نهایت به تعصب کور و نامردی حماقت بار ختم می‌شود.
undefinedشوهر ستاره داستان چرک زنی است که ذات کثیف مرد سنتی رهایش نمی‌کند. از همان اول شعارزدگی و نمادسازی گریبان مخاطب را ول نمی‌کند. مرد صاحبکار استثمارگر لجن که بعد از کلی کار بی وقفه زن را به‌خاطر دو بار دستشویی رفتن اخراج می‌کند. مرد صاحبخانه که زنش از او می‌ترسد و جای خفگی روی گردنش نشسته مدام در کار ستاره سرک می‌کشد و به حریم خصوصی‌اش تجاوز می‌کند و نماد لجن مردسالاری سنتی است! مردی که دنبال بهره برداری جنسی به شکل صیغه است باوجود زن و بچه و همچنین خواستگاری دیگر که صرفاً او را برای کلفتی کشیدن می‌خواهد.
undefined شوهر ستاره که خودش اجاق کور بوده اما مشکل را به دروغ به گردن ستاره انداخت تا بعد از مرگش هم مثل دوران زنده بودن زندگی او را تباه کند بعد هم با سرکوفت و تحقیر ستاره زن دوم گرفت در حالی که مشکل از خودش بود و نهایتاً در حادثه رانندگی ستاره را بیوه کرد.
undefinedبرادر همسر گوربه گور شده‌اش که او را حبس کرد و ستاره از دست خانواده شوهر مرده‌اش فرار کرد مردی که در ظاهر بهتر است و ستاره به او دل میبندد، اما او هم درحقیقت لجن مذهبی است کسی که دختر و زنش را به دلیل تعصب جاهلانه و منع حضور در فوتبال دختران حبس کرد و هر دو در حادثه ای هرچند غیر عمد در اثر همین حبس کشته شدند گ. همین مرد بعد از یک صیغه و یکبار همخوابگی ستاره را رها می‌کند و می‌رود . آقای لجن در اوج حماقت نماز میخواند.
undefinedفقط اینها نیست... دستپخت کثیف ایرج زاد آنقدر شعارزده پیش می‌رود که پیرزن ناراحت با بازکردن گره روسری ستاره ناگهان شفا می‌یابد ، از عدم حضور زنان در ورزشگاه با آه و حسرت حرف می‌زند، حتی تلویزیونشان بخشی از مناظره مهدی نصیری را نشان می‌دهد که به حجاب اعتراض می‌کند!
undefinedدوست صمیمی ستاره که در اوج زیبایی نیمی از صورتش را در اسیدپاشی نابود کردند. زن‌های مذهبی فیلم یا جاکشاند و پول جاکشی می‌گیرند یا در مترو بگذریم!همانقدر که شعارزدگی در فیلمهای انقلابی و مذهبی بد است. این اثر ضد مذهب، ضدسنت ضدایرانی و ضدمرد هم همان رویه به شیوه کثیف تکرار می‌کندundefined@HAFTRAH

۱۵:۱۲

thumbnail
undefined نقدی بر سیاستگذاری تلویزیون‌های اینترنتیِ ذیل نهادهای حاکمیتی
undefinedمحمدرضا رضاپور مدیر اسبق شبکه نمایش درشبکه اجتماعی خود نوشت:
undefined اگر طرح سوال ایرادی ندارد باید عرض کنم که متوجه دغدغه و احساس‌ تکلیف موسسه همشهری برای - خدای‌ناکرده - بدون‌ تریبون‌ ماندنِ آقایان فراستی و یزدانی‌خرم نمی‌شوم...
undefined این عزیزان که در یوتویوب، منبری بلندتر از تلویزیون‌های اینترنتیِ دست‌ساز در اختیار دارند. پس فضیلت و مزیت این تأمین سرمایه، به لحاظ مدیریتی و سیاستی، چیست؟
undefined از نمایی کلی‌تر و بزرگتر:اساساً سیاستگذار سرمایه‌ای که برای تأسیس تلویزیون‌های اینترنتی از طرف این و آن، زیر دست‌وپای جماعت حزب‌اللهی‌ در نهادهای مختلف حاکمیتی ریخته می‌شود، کیست؟فضیلت و مزیت وجود مدیر حزب‌اللهی در این عرصه چیست؟
undefined از بی‌بی‌سی و الجزیره و... که معتبرتر و خاص‌تر نیستید؛ چند صفحه مانیفست و سیاست‌های کلان و چشم‌اندازتان را منتشر کنید تا ببینیم با چی و کی طرفیم!
undefined سوال دیگر: چگونه کسانی که تا دیروز در Broadcast برنامه می‌ساختند، تنها به صرف پخش و توزیع اینترنتی همان سبک‌وسیاق و شیوه برنامه‌سازی، ناگهان، متخصص و پرچم‌دار Broadband و عبور از روزگار سنتی رسانه شده‌اند؟!
undefined مضاف بر اینکه اگر قرار باشد با رانت ریش و پشم و تسبیح و با بودجه حاکمیت، خودارضایی و طبع‌آزمایی شود، چرا سراغ نسخه اوریجینال و امتحان‌پس‌داده‌اش در همین پلتفرم‌ها نمی‌روید؟ پشت‌پرده پول بدهید به سکوها تا برایتان بِداری کنند جماعت ناراضی از انقلاب را؛ سفارشی با تضمین کیفیت!
undefined@HAFTRAH

۱۸:۵۸

undefinedهمیشه اولین ها مهم هستند
undefinedیادداشت شیخ اسماعیل رمضانی درباره فیلم موسی کلیم الله
undefinedروز گذشته توفیق پیدا کردم تا به تماشای فیلم سینمایی « موسی کلیم الله ع » بنشینم.در این باره گفتنی‌هایی دارم پیشکش هر کسی که خدا مقدر کرده نوشته من را بخواند.
undefined۱ـ در ذهن بنده رسانه و ظهور حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه ارتباط ناگسستنی دارند.بنده هر پیشرفت رسانه ای را گامی به سمت ظهور می بینم.
undefinedرسانه جهان را کوچک می کند ، در جهان کوچک حق و باطل از دسترس هم خارج نمی شوند و در جایی که حق و باطل ناگزیر از رویایی هستند حق پیروز خواهد شد.
undefinedپیشرفت رسانه ای و تکنولوژی فوق العاده و به روزی که به دست جوانان ایرانی در فیلم موسی کلیم الله ع اتفاق افتاده قسمت بشارت بخش سینمای ایران است برای رساتر شدن زبان خوبان در بیان حقایق عالم برای این امر شاکر خدا هستم.

undefined۲ـ همیشه اولین‌ها مهم هستند
undefinedخدا اولین‌ها را یا آنقدر دوست دارد که می‌خواهد باب خیری به دست آنها باز شود یا آنقدر از حق چشم پوشیده‌اند که خدا تصمیم گرفته است شری به دست آنها پایه‌گذاری گردد.
undefinedبه گمانم سازندگان فیلم «موسی کلیم الله» هر کدامشان به دلیلی به چشم خدا آمده اند که اولین افرادی هستند در سینمای ایران که باب چنین تصویرپردازی‌های باشکوهی به دست آنها باز شده است.برای این امر شاکر خدا باشند و متواضع
undefinedخدا می‌داند تا آخرین نام تیتراژ پایانی فیلم نشستم و نام آنها را خواندم و به همه آنها غبطه خوردم و برایشان دعا کردم.
undefined۳ـ در طول مسیری که برای تماشای فیلم می‌رفتم نگران بودم که تکنولوژی استفاده شده در فیلم ، قدرت فیلم سازی و قصه پردازی برادر عزیزم جناب آقای ابراهیم حاتمی‌کیا بر فیلم حاکم شود.
undefinedدل نگران بودم آیا حاتمی کیا در خدمت موسی ع خواهد بود یا موسی عنوانی خواهد بود برای قدرت نمایی تکنولوژی فیلم و قدرت فیلم سازی کارگردان آن
undefinedحقیقتا همه چیز در خدمت حضرت موسی ع بود و نام موسی برازنده آن است.undefinedهمه قدرت فیلم سازی کارگردان و تکنیک ها خادم قصه موسی ع بودند حتی آن نوزادی که خدا برایش نوشته بود نقش موسی ع را تجسم ببخشد مهری در دل انسان زنده می کند و قلب را به سمت خود می کشد مانند حالتی که در روایات درباره خود موسی ع آمده است.
undefined۴ـ بعد از دیدن فیلم به آقای حاتمی‌کیای عزیز مانند زمانی که عبادتمان تمام می‌شود عرض کردم «قبول باشه »
undefinedخدا می‌داند من مدت زمانی را که برای دیدن این اثر گذاشتم را برای خودم عبادت می‌دانم.undefinedاز آقای حاتمی‌کیا خواهش کردم ثواب یک دقیقه از این فیلم را به بنده هدیه بدهند و ایشان بزرگوارانه قبول کردندundefinedاگر خداوند از من بپرسد دلت می خواهد ثواب کدام یک دقیقه فیلم را بگیری عرض خواهم کرد
undefinedثواب آن سکانسی که یوکابد س موسی ع را در آب رها کرد و با شنیدن صدای گریه موسی (ع) دل نگران دوباره به سوی سبد رفت و موسی (ع) را در آغوش گرفت، و من گریه کن مادری شدم که با دلی نگران فرزندش را به پدری خسته می سپرد برای گرفتن آب
undefinedیادم آمد وقتی برای شروع اولین روز فیلم برداری خدمت عوامل مشرف شده بودم برای آنها روضه رباب خواندم.آه از دل رباب
undefined@HAFTRAH

۸:۱۷

thumbnail
واکنش محمدرضا شهبازی مجری تلویزیون به حضور یزدانی خرم در برنامه پلتفرم روزنامه همشهری ویژه جشنواره فیلم فجر
undefined@HAFTRAH

۱۲:۳۵

thumbnail

۱۲:۳۵

thumbnail
undefinedواکنش برنده جایزه جلال به سریال تاسیان
undefinedمحمد رحمانی که با کتاب «من اعتراف می‌کنم» با موضوع «وحید افراخته» در سال 1402 برنده جایزه جلال شد به محتوای سریال تاسیان واکنش نشان داد و در صفحه شخصی خود نوشت: ... اما نقدا همین قدر بگم که اگر برای این پروپاگاندای عاشقانه، ساواک بودجه نداده باشه، اگر تینا (پاکروان )از دست ملکه ماموریت و تقدیر ویژه دریافت نکرده باشد، واقعا فی سبیل الپهلوی کار کرده...undefined@HAFTRAH

۱۲:۰۲

thumbnail
undefinedشهید آوینی: ما باید جوهر هنر جدید را تسخیر کنیم نه قالبش را
undefined۲۰فروردین سالروز شهادت سید مرتضی آوینیundefined @HAFTRAH

۱۱:۰۱