عکس پروفایل کاروان ۱۹۳۴۵ ک

کاروان ۱۹۳۴۵

۹۰عضو
thumnail
"شب قدر، پیوند با امام زمان(عج)"
معیار احیای حقیقی در شب قدر احیا در شب قدر به‌معنای بیداری ظاهری نیست، بلکه احیای دل و زنده‌کردن حیات معنوی است. - امیرالمؤمنین(ع) به امام حسن مجتبی(ع) فرمود*: "أحی قَلبَک" (قلب خود را زنده کن).
- *هدف از احیا*: دور شدن از غفلت و بازگشت به خدا از طریق عبادات، نماز، دعا و خلوت با خود است.
- انسان باید در این شب با عروج معنوی و طهارت درونی، خود را در مسیر خدا قرار دهد. این فرآیند شامل:
- خلوت با خود.
- انجام عبادات (نماز، دعا).
- تغییر و اصلاح درونی.

*2. شب قدر، برنامه‌ریزی و مدیریت یا تسلیم قضا و رضایت به قَدَر
- شب قدر فرصتی برای طراحی آینده - استغفار از گذشته*: انسان مؤمن در این شب باید از گناهان گذشته پشیمان شود.
- *تصمیم‌گیری برای آینده*: تصمیم‌گیری‌های الهی و اعمال صالحانه برای ساختن آینده‌ای بهتر.
- *مدیریت سرنوشت*: طراحی و برنامه‌ریزی برای آینده تحت عنایت امام زمان(عج).
- *شب قدر شب اثبات صداقت
- اثبات صداقت در انتخاب راه درست*: این شب فرصتی است برای نشان‌دادن پافشاری در راه خداپرستی واقعی.
- *استقامت در ارزش‌های دینی و اخلاقی*: تقویت پیوند با ارزش‌ها و اصول دینی.

*3. نکات کلیدی اصلاح و تغییر در شب قدر
- 1. داشتن نیت واقعی و عزم جدی برای قرار گرفتن در مسیر خدا و دوری از راه شیطان. - 2. معاهده و پیمان‌سپاری عمیق با خدا برای رقم زدن سرنوشتی الهی. - 3. توسل و یاری جستن از امام زمان(عج) برای امضای تقدیرات خوب و کسب رضایت او. - 4. برنامه‌ریزی و طراحی نقشه‌ای الهی برای حداقل یک سال آینده و مواظبت بر عدم خروج از این معاهده یک‌ساله.
4. نقش امام زمان(عج) در شب قدر- عنایت امام زمان(عج) تضمینی است بر برنامه‌ریزی در این شب، تحت راهبری امام زمان(عج). - کسب رضایت ولایت و امضای امام زمان(عج)، تنها مسیر رسیدن به بهشت است. - توحید و بندگی باید در محضر امام زمان(عج) و تحت عنایت حضرت تقویت شود. - پیوند سرنوشت آینده با امام زمان(عج) باید در شب قدر محقق شود.

۱۴:۱۸

undefined دستورالعمل آب زمزم
با عنایت به دستور العمل وزارت حج و عمره عربستان و مقررات شرکتهای هواپیمائی در خصوص نحوه انتقال آب زمزم در پروازهای برگشت حجاج سازمان حج و زیارت نسبت به خرید و ارسال آب زمزم در پروازهای خالی عملیات رفت به مبادی فرودگاهی کشورمان اقدام نموده است.
🧊 بر این اساس برای هر از زائر یک ظرف ۵ لیتری پیش بینی گردیده و در نظر است به محض بازگشت حجاج در مبادی فرودگاهی داخل کشور تحویل ایشان گردد.
undefined لذا کلیه زائران محترم توجه فرمایند.
undefined انتقال آب زمزم در پروازهای برگشت توسط حجاج به هر شکلی جداگانه و یا در چمدان ممنوع بوده و شرکتهای حمل بار از پذیرش جامه دانهایی که مایعات و آب زمزم داخل آن باشد امتناع خواهند نمود.ضمنا توضیحات تکمیلی توسط مدیریت محترم کاروان در جلسه مناسک ارائه خواهد شد.
•┈┈••✾••┈┈•

۱۴:۲۰

thumnail

۱۴:۲۱

thumnail
الهی بعلی العفوبیداربودن درشب قدر دردی رادوا نمی کند آنچه مهم است بیدارشدن استبارخدایامارا ازخواب غفلت بیدار بگردانزائرین محترم درکنارمضجع شریف حضرت رضا دعاگوی شما بزرگواران می باشم التماس دعاارادتمند شما آرزومندی

۱۵:۱۸

thumnail

۱۵:۱۸

thumnail

۱۵:۱۸

1_989593399.mp3

۰۶:۵۹-۱۶.۶ مگابایت

۱۶:۰۹

thumnail

۱۶:۱۲

thumnail

۱۶:۱۲

thumnail
🟦undefinedفیلم آموزشی : شناخت گروه یاوران حجاج و خدمات آنان در کاروان‌های حج
undefinedundefined

۱۶:۱۵

بازارسال شده از اهل بیت
thumnail

۱:۴۷

بازارسال شده از اهل بیت
السلام علبک یا امیرالمومنینمیسرنگرددبه کس این سعادت به کعبه ولادت به مسجد شهادتایام برهمگان‌ تسلیت باد

۱:۴۷

بازارسال شده از هم افزایی مدیران حج خراسان رضوی
افزایش عوارض خروج از کشور در بودجه ۱۴۰۴
undefined سفر اول؛ ۶۷۵ هزار تومان، سفر دوم؛ یک میلیون و ۱۲۵ هزار تومان و سفر سوم و بیشتر؛ یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانundefined بر اساس قانون بودجه، عوارض خروج برای هر نفر در سفر اول با ۱۵۵ هزار تومان افزایش از ۵۲۰ هزار تومان به ۶۷۵ هزار تومان رسیده است. همچنین برای سفر دوم یک میلیون و ۱۲۵ هزار تومان و سفر سوم و بیشتر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.عوارض خروج زائرین حج تمتع و عمره برای هر نفر ۲۲۳ هزار تومان تعیین شده که نسبت به سال گذشته ۵۱ هزار تومان افزایش یافته است. undefined @Khabar_Fouri

۵:۴۴

thumnail

۵:۴۶

باسلامundefinedتقارن سال نو و شب های قـــدر یادآور این است که بهترین آغاز همراه با دعا و نیت های پاک است.
undefinedباشد که از برکات شب های قدر، روشنی دل، قلب پر از ایمان، موفقیت و سلامتی نصیبتان شود.
undefinedدر این سال جدید و شب های قدر برایتان آرزوی استجابت دعا ، برکت و آرامش داریم.
پیشاپیش بهارتان پر نور باد.undefinedundefined

۷:۱۷

نوروز و قدر، دو پیام‌آور: امید و معنویت. سالی سرشار از برکت برایتان آرزومندمپیروز و سربلند باشید

۱۷:۰۳

thumnail

۱۸:۱۶

undefined*اسرار حج؛ آیت الله جوادی آملی (3)*
undefined۳. معانی رمزی مناسک حج (گفتگوی امام سجاد(ع) با شبلی)undefined میقات و احرام undefined کندن لباس دوخته در میقات، باید با قصد بیرون آمدن از لباس معصیت همراه باشد. undefined پوشیدن لباس احرام (لباس ندوخته)، باید با قصد در بر کردن جامعه طاعت باشد. undefined غسل احرام باید با قصد شستشو از گناهان انجام شود. undefined روح حج، فهماندن اسرار قیامت است، مانند پوشیدن کفن در مرگ و قیامت. undefined پوشیدن لباس ساده و ندوخته برای برطرف‌شدن هرگونه فخر و تجسم سفر مرگ است. undefined تنظیف در میقات، یعنی تطهیر خود از ریا و نفاق. undefined احرام بستن یعنی تحریم‌کردن هر آنچه خدا حرام کرده است (نه فقط محرمات احرام، بلکه همه معاصی). undefined عقد احرام با لبیک‌گفتن، پوشیدن لباس احرام و قصد حج یا عمره حاصل می‌شود و به‌معنای گسستن از غیر خدا و پیوستن به اوست. undefined نماز احرام در میقات به‌معنای تقرب به خدا به‌وسیله بهترین عبادت است. undefined لبیک‌گفتن در حال احرام، به‌معنای تطهیر زبان از هرگونه معصیت لسانی و تعهد به گفتن حق و بستن زبان از باطل است.
undefined ورود به حرمسرّ ورود در حرم آن است که انسان غیبت هیچ مسلمانی را نکند و عیب‌جویی را بر خود حرام کند.
undefined ورود به مکهسرّ ورود به مکه آن است که انسان به قصد خدا آمده باشد، نه تجارت، شهرت یا اهداف دنیوی دیگر.
undefined استلام ارکان کعبهاستلام ارکان کعبه، جزء سنن و آداب طواف است.
undefined استلام حجرالاسود undefined حجرالاسود به‌منزله دست خدا (یمین الله) است و دست‌زدن به آن به‌معنای تعهد به عدم ارتکاب گناه است. undefined اصرار متشرعین بر دست‌زدن به حجرالاسود، برای امضای این تعهد است.
undefined نماز در مقام ابراهیم undefined ایستادن در مقام ابراهیم و نماز خواندن در آنجا، هم حکم ظاهری دارد (وقوف در مکان ابراهیم و نماز) و هم حکم باطنی (دریاب مکانت ابراهیم و خواندن نمازی چون نماز او). undefined رسیدن به مقام ابراهیم یعنی پا گذاشتن در جایگاه خلیل و آشنایی با هر اطاعت و انزجار از هر معصیت، همانند حضرت ابراهیم(ع). undefined نماز ابراهیم‌گونه خواندن، به‌معنای به خاک مالیدن دماغ شیطان است و کسی که در نماز حضور قلب ندارد، به‌جای ابراهیم نیست.
undefined نوشیدن آب زمزم undefined اشراف بر آب زمزم و نوشیدن آن، باید با قصد پذیرفتن هر طاعت و ترک هر معصیت باشد.
undefined سعی بین صفا و مروه undefined معنای سعی، فرار از معصیت به‌سوی اطاعت، از مخالفت به‌سوی موافقت و از غیر حق به‌سوی حق است. undefined هفت بار تردد بین صفا و مروه، به‌معنای تردد بین خوف و رجا (نه خوف محض و نه رجای صرف) است. undefined در صفا، انسان سعی می‌کند خود را تصفیه کند و در مروه سعی می‌کند مروت و مردانگی را فراهم کند. undefined اصل این تردد یادآور تلاش هاجر(س) برای یافتن آب برای فرزندش اسماعیل(ع) است. undefined رسیدن به صفا و مروت، یعنی دست به کار ذلیلانه نزدن و درس شهامت و شجاعت آموختن.
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۲۰:۲۱

undefinedدرباره ابن‌ملجم مرادی بیشتر بدانیمundefined
undefinedهویت و نسبعبدالرحمن بن عمرو بن مُلْجَم مُرادی، معروف به ابن‌ملجم مرادی، از خوارج نهروان و قاتل امام علی بن ابی‌طالب (ع)، امام اول شیعیان است.
undefinedتاریخ ولادتخبری از تاریخ ولادت او گزارش نشده، اما گفته شده جاهلیت را درک کرده است.
undefinedنسب قبیله‌ای undefined ابن‌سعد نسب او را از اعراب حِمیری و از قبیله‌ی مراد معرفی می‌کند که با بنی‌جبله از قبیله کنده هم‌پیمان بودند. undefined برخی او را از قبیله تجوب، یکی از قبایل حمیری و هم‌پیمان قبیله مراد خوانده‌اند. undefined بلاذری تجوب را جدّ ابن‌ملجم دانسته است.
undefinedبیعت با امام علی(ع) undefined هنگامی که یمنی‌ها برای بیعت با امیرالمؤمنین علی(ع) به خدمت ایشان رفتند، هر کسی یک بار بیعت می‌کرد. undefined امام علی(ع) سه بار از ابن‌ملجم بیعت گرفت. undefined امام ابتدا یک بار از او بیعت گرفتند، سپس درحالی‌که ابن‌ملجم دور می‌شد، امام از او خواستند دوباره بیعت کند، و برای بار سوم نیز از او بیعت گرفتند. undefined ابن‌ملجم از این رفتار امام تعجب کرد و دلیل آن را پرسید. undefined امام(ع) در جواب شعری با مضمون «من زندگی او را می‌خواهم اما او اراده‌ی کشتن من را دارد» خواندند و فرمودند: «ای ابن‌ملجم برو که به خداوند سوگند گمان ندارم به آنچه گفتی وفا کنی». undefined امام(ع) با این سخن به او فهماند که بر بیعت خود استوار نخواهد ماند و بیعت‌شکنی خواهد کرد.
undefinedنقش ابن‌ملجم در جنگ نهروان و توطئه قتل undefined ابن‌ملجم مرادی از ۹ نفری بود که در جنگ نهروان جان سالم به در برد و به مکه گریخت. undefined او در جلسه‌ای با گروهی از تروریست‌ها نقشه قتل امام علی(ع)، معاویه و عمرو بن عاص را کشیدند و در کنار خانه خدا هم‌قسم شدند که به پیمان خود وفادار باشند. undefined او مسئولیت ترور امام علی(ع) را به عهده گرفت و به کوفه آمد.
undefinedهمکاری در ترور امام علی(ع) undefined او با همکاری چند تن از خوارج کوفه، چون اشعث بن قیس، وردان بن مجالد و… در سحرگاه نوزدهم رمضان سال چهلم هجری در محراب مسجد کوفه، امام را با شمشیری زهرآگین زخمی کرد که بر اثر آن امام به شهادت رسید.
undefinedارتباط ابن‌ملجم با یهود undefined بررسی تاریخ نشان می‌دهد که ابن‌ملجم مرادی در سرپرستی زنی یهودی قرار داشت. undefined روایت دیگری، قاتل امام علی(ع) را «ولد الزنا» معرفی می‌کند. undefined در برخی گزارش‌ها از ابن‌ملجم با عنوان «ابن الیهودیة» (فرزند یهودی) و «شبه الیهود» (شبیه یهودیان) یاد شده است. undefined امام علی(ع) بلافاصله بعد از ضربت‌خوردن فرمودند: «قَتَلَنِی ابْنُ مُلْجَمٍ، قَتَلَنِی اللَّعِینُ ابْنُ الْیَهُودِیَّةِ»؛ «مرا ابن‌ملجم کشت؛ مرا ملعونی که فرزند زن یهودی ‌بود کشت». undefined امام علی(ع) در جواب سؤال امام حسن(ع) که پرسید چه کسی اقدام به کشتن شما کرد؟، فرمودند: «قَتَلَنِی ابْنُ الْیَهُودِیَّةِ عَبْدُ الرَّحْمَنِ بْنُ مُلْجَمٍ الْمُرَادِی»؛ «ابن‌ملجم که فرزند زنی یهودی است اقدام به کشتن من کرد». undefined در روایتی نقل شده است که وقتی ابن‌ملجم در ملاقاتی با امام علی(ع) خود را معرفی کرد، امام فرمودند: «رسول خدا(ص) به من خبر داد که قاتل من فردی شبیه یهود است و او (ابن‌ملجم) یهودی است». در این روایت آمده است که امام علی(ع) در حال بررسی اسب‌ها بودند که ابن‌ملجم از کنارشان گذشت. امام نام و نسب او را پرسید و وقتی نسبش به غیر پدرش رسید، امام او را تکذیب کردند تا اینکه به پدرش منتسب شد. سپس امام فرمودند که پیامبر(ص) به ایشان خبر داده بود که قاتلشان شبیه یهود و خود او یهودی است و به او فرمودند که برود.
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۲۰:۲۲

thumnail
#نکات_مهم_در_مورد_چمدان_حجاج1
مشخصات زائر مانند نام و نام خانوادگی، کد زائر، شماره اتاق‌ها و نام هتل‌های مدینه منوره و مکه مکرمه و همچنین مشخصات کاروان از جمله نام مدیر کاروان، شماره کاروان، شماره تماس مدیر کاروان در ایران و عربستان و… بر روی هرکدام از چمدان زائران خانه خدا قرار می‌گیرد تا مشکلی در روند خدمت‌رسانی و انتقال ایجاد نشود.
ضمن به همراه‌داشتن ملزومات مورد نیاز، توجه داشته باشید که از به همراه‌داشتن اشیای قیمتی همچون طلا، جواهرات، اوراق بهادار و مدارک غیر ضروری در این سفر مانند: گواهینامه، شناسنامه، کارت‌های اعتباری بانکی و هر نوع کارت شناسائی و عضویت موسسات و نهادها خودداری کنند، پول و ارز تهیه‌شده را در چمدان‌های بزرگ تحویلی در قسمت بار قرار ندهید، چرا که شرکت‌های هواپیمایی و بیمه در قبال مفقودشدن اشیاء قیمتی، اوراق بهادار، مدارک و پول نقد، هیچ‌گونه مسئولیتی ندارند.
زائر نباید مایعاتی نظیر سرکه، عرقیجات، آبلیمو، مواد شیمیایی و وسایلی نظیر کپسول گاز، فندک، قوطی نوشابه و خودکار لیزری با خود حمل کنند.
حتی المقدور از همراه‌آوردن لب تاب، تبلت و لوازم جانبی از جمله کارت حافظه خودداری کنید.و در صورت نیاز حتماً آن را از هرگونه فیلم، عکس و نرم‌افزار پاک کرده بر روی ان قفل و پسورد نگذارید تا هنگام ورود به عربستان موجب حساسیت یا تفتیش نشود.
ورود اشیای فلزی و برنده مثل چاقو، ناخن‌گیر، کارد، چنگال، اسپری، اسباب‌بازی به داخل هواپیما ممنوع است، اینگونه اشیاء را در صورت داشتن، در چمدان‌های بزرگ بگذارید.
تنقلات و آجیل (پسته، بادام وگردو) فقط به‌صورت مغز شده بلامانع بوده و شکلات بایستی شفاف باشد.از آوردن مواد ساییده‌شده و آرد شده خودداری گردد.از آوردن خوراکی‌های فاسد شدنی و لوازم بهداشتی غیرضروری و کتاب‌های غیرمرتبط بخصوص مفاتیح الجنان خودداری نمایند.
بردن بسته‌های اضافی، نایلون، پتو و مایعات به داخل هواپیما ممنوع است.
اقلام کوچک نظیر ماشین اصلاح ضمن برچسب‌زدن باید در ساک بزرگ قرار گیرد.

ادامه دارد ...

۱۰:۳۲