عکس پروفایل مرجع تجربیات حاجیان ۱۴۰۴م

مرجع تجربیات حاجیان ۱۴۰۴

۱,۸۰۴عضو
قبل از سفر حج، مهمترین و اورژانسی‌ترین اقدام برای سبکبالی روحمان و اعمالمان و وسعت ظرف فیوضاتمان چیست؟
هیچ کار دقیقه نودی و مناسبتی(!)، نه عمق دارد نه آنچنان موثر خواهد بود، پس حلالیت گرفتن‌ها و جبران مافات برخی امورتان را دمِ آخر نگذارید، اینطور موفق نخواهید شد اگر جبران‌ کردن‌هایتان فقط متصل به این سفر و برای این سفر باشد و مخاطب شما در شرایط خاصی بخواهد حلالتان کند ... !
از همین امروز ،لیستی باید تهیه کنید از دیون مالی و معنوی خودتان و شروع کنید به جبران :
۱. بدهکاری‌های مالی و وسایل امانی را که دستتون هست از محل کار، دانشگاه ، دوستان و ... همه رو برگردونید و تسویه کنید، اگر امانتی دستتون داشتید که از بین رفته یا به صاحبش دسترسی ندارید (حتی اگر به سال‌های خیلی دور برمیگرده) به جهت مالی حتما جبرانش کنید یا رد مظالم براش در نظر بگیرید .
۲. خمس مالتان را حساب و پرداخت کنید ( اگر شرایط پرداخت ندارید حتما میزانش را حساب کنید و خودتان را مقید کنید به پرداختش ولو قسطی با میزان کمی باشد ) هر راهنمایی بخواهید میتوانید با دفتر مرجعتون تماس بگیرید کمکتون میکنند.
۳. حلال کنیم هرکسی که دِین و حقی به گردنتون داره، هر کسی که رنجی به شما رسونده و عمیقا مایه دل شکستگی و ضرر در زندگی‌تون شده را سر سجادتون اسم بیارید و ببخشیدش و حلالش کنید . چطور انتظار داریم از خدای رحمن بنده عاصی‌ش رو ببخشاید اما ما خودمون نمیتونیم از بنده‌هاش بگذریم. ببخشیم تا بخشیده شویم. برای کسانی که بهتون رنج رسوندن بالاتر از بخشش،در حقشون حتما از ته دل استغفار کنید !
۴. دیون معنوی اگر نماز و روزه قضا یا نذر و عهد ادا نکرده‌ای گردنتون هست، سعی کنید کم کم اداش کنید تا قبل سفر ازین بابت هم سبک بال باشید.
۵. حلالیت بگیریم اگر از الان نمیخواهید به برخی افراد بگویید که عازم سفر هستید هیچ اشکالی ندارد، می‌توانید بدون ذکر این مطلب از دوستان و نزدیکانتان و کسانی که حق به گردنتون دارید شروع کنید، طلب حلالیتی واقعی و موثر ! برای هرکدام جداگانه وقت بگذارید و حلالیت گرفتنتان را هرگز محدود به ارسال یک پیام تکراری و روتین نکنید .حلالیت‌های دمِ‌آخر ، حکم آمپول اورژانسی را دارند، پس بهتره خودتون بر احوالات و درمانِ روح زخمی‌تون مدارا کنید و سر صبر و دونه دونه زخم‌هایش را رسیدگی کنید که التیام آن ماندگار باشد نه موقت و ضرب العجلی!

+ قبل ماه مبارک رمضان سعی کنید دیون مادی و معنوی خودتون رو رسیدگی کنید و تا سفرتون مراقبت کنید تا سبکبال راهی شوید . این دستور العمل رو سعی کنیم هممون همیشه بهش پایبند باشیم نه فقط برای سفرهای زیارتی، ما محتاج این دستورالعملیم برای آن سفری که ناغافل میرسد و ابدیست
۶. نوشتن وصیت نامه اینجا
undefined کعبه دلهدیه: صلواتی نثار صاحب‌الزمان(عج) و شهدا
+لطفا پای این پست، از موارد دیگر و تجارب خودتون بنویسید و راهنمای همسفرمان خود در این سفر نور باشید .#لیست_دیون #اعمال_پیش_از_حجundefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۵:۱۰

سوال: چه ساکی برای سفر حج تمتع ببریم ؟ آیا چمدان های پیشنهادی کاروان مون رو باید بخریم ؟
معمولا کاروان ها موظفن چمدان‌های مشترکی را برای فروش به زوار معرفی کنند، تا جایی که من تجربه دارم و پرسیدم خرید چمدان ها ضروری و اجبار نیست و اگر از باب مالی برایتان مشقت است و اگر خودتان چمدان در ابعاد استاندارد دارید یا میتوانید امانت بگیرید، نیازی به خرید آن‌ها ندارید(هرچند معمولا بخاطر سفارش عمده قیمت‌شان مناسب است). لذا فقط کاور رنگی چمدان را از کاروان بخرید که روی چمدان‌تان بکشید، چون به جهت هم‌دست بودن و گم نشدن، باید چمدان‌های هر کاروان در یک رنگ باشند .
اگر چمدان در ابعاد استانداردِ بزرگترین و کوچکترینَ‌ش را دارید، بهترین حالت آن است که موعدِ رفت ، چمدان کوچک را در چمدان بزرگ جانمایی کنید و کل وسایلتان را در یک چمدان ببندید و موعد بازگشت بخاطر وسایل اضافی و خریدهای احتمالی چمدان کوچک را خارج و پر کنید .
ممکن است کاروان یک کوله پشتی و ساک دستی نیز در اقلام به شما پیشنهاد بدهد و بفروشد ، غالبا این دو ساک ، وسایل مرغوبی برای عرفات و منا نیستند، بخاطر سایز و جنس و مدل بندهاشون. پس بهتره خودتان یک کوله پشتی جا دار و سبک برای وسایل سه روزه ایام تشریق(عرفات و منا) و یک کیف دستی(یا یک کوله پشتی پارچه ای سبک و کوچک) نسبتا جا دار، برای وسایل دمه دستی تهیه کنید. در بندِ اقلام پیشنهادی کاروان یا میزهای لوازم حج نباشید اصلا ، کاربری هر کدام را خودتان بررسی کنید و متناسب با نیاز خودتان از جای دیگری خرید کنید یا امانت بگیرید.
+مثلا کیف‌های آماده سنگ جمرات واقعا موارد اضافه‌ای هستند و بی کیفیتن، یک کیسه پارچه‌ای یا یک کیف کمری برای اینکار کفایت می‌کند یا لوازم و اقلام دیگر . بهتر است به تجربیات حاجیان تکیه کنید تا به وسایل پرطمطراق و گاها اضافه و ناکارآمد یا بی کیفیت آماده که گاها مایه اذیت حاجی می شوند، تکیه نکنید .
+میتونم بگم( به جای کیف دستی)یک کوله پارچه‌ای ، سبک و جادار از مهمترین اقلام شما در سفر هست ، هرسری که مشرف میشین برای زیارت بیت الله الحرام لازمه مقداری خوراکی ببرید که بتونید چند ساعت بمونید، و یسری لوازم ضروری مثل عینک و پاپوش و ... و بعدشم که برسید اجازه ندارید کفشو دستتون بکیرید بهتره داخل کوله پشتی بذارید که دیده نشه و از همه مهمتر برای خانم‌ها بعنوان حایل در طواف خیلی کاربردی هست که کسی از پشت ، برخوردی نداشته باشه و در شرایط راحتتری بتونند طواف کنند.
undefined کعبه دلهدیه: صلواتی نثار صاحب‌الزمان(عج) و شهدا
+ اکر توصیه یا تجربه‌ای در این زمینه دارید، در قسمت دیدگاه بنویسید . (ادامه دارد)
#وسایل_حج #ساک_حجundefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۲۱:۰۸

بازارسال شده از کاروان حج نباء

-1960960254_-1459268891.pdf

۱.۲۳ مگابایت

این یک فایل ارزشمند است
آن را پرینت بگیرید و در جای خوبی نصبش کنید، برای همت بر انجام اعمال مستحب و مراقبه ماه عزیز شعبان!
شاید هیچ سالی حواسمان نبوده باشدیا اهتمامی برای انجام حتی بخشی از این مستحبات عجیب این ماه نداشتیم!خود من هم مثل شما...
اما بگذارید امسال این نباءها که پیش فرستادیم در آسمان، واسطه فیض ما باشند !
تلاش کنید هرقدر که در توانتان هستانجام دهید، در گروه های خود قرار دهید و پیگیر و یادآور هم باشید.
بگذارید با بقیه فرق کنیمو بخواهیم تا روزهای پر رحمتِ شعبان ، برایمان با باقی روزها عیارش متفاوت باشد!
الان وقت پس انداز کردن است ، تا جیبمان به موعد شب قدری ، پُر و سنگین باشد تا بتوانیم رزقی طلب کنیم
که بهای آن را داشته باشیم
.
بطلبیم رزق حج را ... ان شالله
#جدول_اعمال_شعبان
undefinedکاروان حج نباءble.ir/join/ApcDcKuEiw

۱۳:۵۰

آیا جلسات کاروان رو حتما باید شرکت کنیم ؟ چه فایده‌ای دارد؟
متاسفانه شاید کیفیت محتوای غالب جلسات کاروان‌ها از جهاتی ملال آور به نظر برسد و از این بابت زوار رغبتی به حضور نداشته باشند اما فارغ از محتوا، حضور در جلسات به جهت اینکه تنها مکان و زمانیست که امکان آشنایی با هم‌کاروانی‌ها، روحیات رئیس، روحانی و معاون و ... کاروان را دارید بسیار بسیار توصیه می‌شود .و قطعا برای انتخاب هم اتاقی‌های همسو، نیاز دارید تا هم‌کاروانی‌هاتون رو بشناسید و باهم مراوده‌‌ی موثری داشته باشید.
در این جلسات روحانی کاروان مناسک و احکام را به طور کلی برایتان بازگو خواهند کرد، پزشک کاروان روز مقرری آزمایشات را چک می‌کنند، معینه کاروان قرائت‌های زوار رو تصحیح خواهند کرد ، رئیس و معاون کاروان قوانین عربستان را برایتان تشریح میکند ، چمدان‌ها و اقلام کاروان تحویل داده می‌شود ... و اموری از این قبیل!
در همان جلسه اول سعی کنید حتما چند شماره تماس از هم‌کاروانی‌ها بگیرید که احیانا اگر جلسه‌ای حاضر نشدید،بتونید پیگیر اطلاعیه‌های آن جلسه بشوید.
اگر جوان هستید و اهل کار فرهنگی، از همان ابتدا با رییس کاروان ارتباط بگیرید و به غنی شدن جلسات کاروانتان با جان و دل کمک کنید. با پخش کلیپی، نماهنگی ، ضبط مصاحبه‌ای، شناسایی خانواده شهدا، چالشی و قرارنامه‌ای...
اگر میتوانید جوان‌ترها ، خیلی زود یکدیگر را در کاروان پیدا کنید و حتی برای جلسات و مناسبت‌های ایام حج برنامه بریزید. دنبال غر زدن به محتواها و یا ضعف در رویکردِ رئیس یا روحانی کاروانتان نباشید که متاسفانه بدنه فرهنگی سازمان حج فرسوده شده و هنوز نتوانسته‌اند خودشان را آنچنان که باید به روز کنند و گاهی ممکن است برخی کاروان‌ها از این بابت دچار خلا باشند ، لذا به جای حرص و جوش بی‌اثر، خودتان منشا خیر و برکت باشید و از حاجیان و اهالی این جریانات کمک و ایده بگیرید و در حدِ توان و دغدغه خود، برای کاروان این امور را اجرا کنید.
و نکته پایانی و مهم را از حج برگشته ای بشنوید که با تمام وجودش می‌نویسد که بعد از حج، دلتان حتی برای همین جلساتِ در ظاهر حوصله‌سر بر هم تنگ می‌شود . با جانتان بنوشید تمام تمامِ لحظات حضور در این جلسات را که حج‌تان از همین حالا آغاز شده است ...
undefined کعبه دلهدیه: صلواتی نثار صاحب‌الزمان(عج) و شهدا
+ اکر توصیه یا تجربه‌ای در این زمینه دارید، در قسمت دیدگاه بنویسید . (ادامه دارد)#جلسات_کاروان
undefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۱۹:۴۷

1155604225_-1663023296.pdf

۷۷۷.۴۵ کیلوبایت

فایل پیشنهادی برای وصیت نامه
توصیه می‌شود قبل از سفر در یک خلوت روحانی و حال خوبی وصیت‌نامه‌تان را بنویسید و میان قرآن شخصی‌تون در منزل به امانت بگذارید.
+این فایل یک راهنمای پیشنهادیست و میتوانید خارج از این چارچوب، آنچه را که نیاز میدانید از امور و دیون مادی و معنوی‌تان بنویسید و آماده شوید برای پرواز...
+البته توصیه ما این است که همه سعی کنیم زائر باشیم و این مقدمات و سبک زندگی یک حاجی را نفس بکشیم... #وصیت_نامه
undefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۵:۳۰

مرجع تجربیات حاجیان ۱۴۰۴
قبل از سفر حج، مهمترین و اورژانسی‌ترین اقدام برای سبکبالی روحمان و اعمالمان و وسعت ظرف فیوضاتمان چیست؟ هیچ کار دقیقه نودی و مناسبتی(!)، نه عمق دارد نه آنچنان موثر خواهد بود، پس حلالیت گرفتن‌ها و جبران مافات برخی امورتان را دمِ آخر نگذارید، اینطور موفق نخواهید شد اگر جبران‌ کردن‌هایتان فقط متصل به این سفر و برای این سفر باشد و مخاطب شما در شرایط خاصی بخواهد حلالتان کند ... ! از همین امروز ،لیستی باید تهیه کنید از دیون مالی و معنوی خودتان و شروع کنید به جبران : ۱. بدهکاری‌های مالی و وسایل امانی را که دستتون هست از محل کار، دانشگاه ، دوستان و ... همه رو برگردونید و تسویه کنید، اگر امانتی دستتون داشتید که از بین رفته یا به صاحبش دسترسی ندارید (حتی اگر به سال‌های خیلی دور برمیگرده) به جهت مالی حتما جبرانش کنید یا رد مظالم براش در نظر بگیرید . ۲. خمس مالتان را حساب و پرداخت کنید ( اگر شرایط پرداخت ندارید حتما میزانش را حساب کنید و خودتان را مقید کنید به پرداختش ولو قسطی با میزان کمی باشد ) هر راهنمایی بخواهید میتوانید با دفتر مرجعتون تماس بگیرید کمکتون میکنند. ۳. حلال کنیم هرکسی که دِین و حقی به گردنتون داره، هر کسی که رنجی به شما رسونده و عمیقا مایه دل شکستگی و ضرر در زندگی‌تون شده را سر سجادتون اسم بیارید و ببخشیدش و حلالش کنید . چطور انتظار داریم از خدای رحمن بنده عاصی‌ش رو ببخشاید اما ما خودمون نمیتونیم از بنده‌هاش بگذریم. ببخشیم تا بخشیده شویم. برای کسانی که بهتون رنج رسوندن بالاتر از بخشش،در حقشون حتما از ته دل استغفار کنید ! ۴. دیون معنوی اگر نماز و روزه قضا یا نذر و عهد ادا نکرده‌ای گردنتون هست، سعی کنید کم کم اداش کنید تا قبل سفر ازین بابت هم سبک بال باشید. ۵. حلالیت بگیریم اگر از الان نمیخواهید به برخی افراد بگویید که عازم سفر هستید هیچ اشکالی ندارد، می‌توانید بدون ذکر این مطلب از دوستان و نزدیکانتان و کسانی که حق به گردنتون دارید شروع کنید، طلب حلالیتی واقعی و موثر ! برای هرکدام جداگانه وقت بگذارید و حلالیت گرفتنتان را هرگز محدود به ارسال یک پیام تکراری و روتین نکنید . حلالیت‌های دمِ‌آخر ، حکم آمپول اورژانسی را دارند، پس بهتره خودتون بر احوالات و درمانِ روح زخمی‌تون مدارا کنید و سر صبر و دونه دونه زخم‌هایش را رسیدگی کنید که التیام آن ماندگار باشد نه موقت و ضرب العجلی! + قبل ماه مبارک رمضان سعی کنید دیون مادی و معنوی خودتون رو رسیدگی کنید و تا سفرتون مراقبت کنید تا سبکبال راهی شوید . این دستور العمل رو سعی کنیم هممون همیشه بهش پایبند باشیم نه فقط برای سفرهای زیارتی، ما محتاج این دستورالعملیم برای آن سفری که ناغافل میرسد و ابدیست ۶. نوشتن وصیت نامه اینجا undefined کعبه دل هدیه: صلواتی نثار صاحب‌الزمان(عج) و شهدا +لطفا پای این پست، از موارد دیگر و تجارب خودتون بنویسید و راهنمای همسفرمان خود در این سفر نور باشید . #لیست_دیون #اعمال_پیش_از_حج undefinedمرجع تجربیات حاجیان ble.ir/join/HiAr3nxL6j
این پیام را جدی بگیرید... خیلی جدی

۵:۳۸

1402216193_727418844.pdf

۹۴۳.۸۹ کیلوبایت

فایل جزوه‌ مناسک حج (مقام معظم رهبری)
+ این یک فایل ارزشمند استحتما قبل از سفر آن را مرور کنید
undefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۶:۳۶

چک‌لیست برنامه‌ریزی شخصی پیش از حج تمتع
۱. تهیه لیست از دیون شرعی اموال(خمس و بدهکاری و...) و دیون معنوی(حلال کردن و حلالیت گرفتن و...) اینجا۲. تدبیر مهم در سفر اینجا۳. نوشتن وصیت‌نامه اینجا۴. پودر کردن فانتزی در حج اینجا۵. خوف و رجای رسیدن اینجا۶. ضرورت شرکت در جلسات کاروان اینجا۷. نکات قابل توجه در انتخاب هم‌اتاقی اینجا۸. مطالعه کتب مربوط به حج اینجا۹.گوش کردن سخنرانی‌های حاج‌آقا سعادتفر اینجا۱۰. تهیه لباس احرام و چک لیست لوازم سفر اینجا۱۱. مطالعه احکام و مناسک حج طبق فتوای مرجع تقلید خود، جزوه مناسک حج(رهبری) اینجا۱۲. نوشتن خاطرات تلخ و شیرین و حالات معنوی و تجربیات سفر۱۳. استفاده از تجربیات سایر حجاج۱۴. برنامه‌ریزی برای ایام خاص بانوان اینجا۱۵.برنامه‌ریزی برای تهیه سوغات و تهیه لیست۱۶.برنامه ریزی برای چگونگی اجرای ولیمه
ادامه دارد و در حال تکمیل...
undefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۵:۲۴

سوال : برای انتخاب هم‌اتاقی در سفر حج به چه نکاتی توجه کنیم ؟
نکته‌ی مهم در همه‌ی مراحل و مسائل حج توکل کردن و به دنبال آن تسلیم بودن است‌. چراکه اساسا در خیلی از این مراحل قرار است امتحان شویم جایی که حتی فکرش را هم نمی‌کنیم حتی اگر برایش به زعم خودمان بهترین تدبیر را کرده باشیم !
لذا اگر هم نکته‌ای و یا تجربه‌ای اینجا ذکر می‌شود ابدا شما را دچار افراط یا تفریط یا وسواس در عملکرد و انتخابتان نکند، ذکر این نکات صرفا تجربیاتی فردی حاجیان است که ممکن است بتوانید آن را تدبیر کنید و ممکن است هم نتوانید ! در هر دو صورت معلوم نیست نتیجه مطابق میل و مطلوبتان پیش رود .چون حقیقت آن است که نمیشود در جلساتی که همه‌ش سخنرانی خواهد بود ، با شخصیت ، مزاج و طبع و ساعت بیولوژیک و علائق و توقعات و مدل عبادت افراد و ... آشنا شد. در واقع همه جزئیات این سفر را نخست باید به خدا بسپاریم و دعا کنیم خیر و عافیتمان پیش بیاید و بهترین بهره را از این سفر ببریم.
undefinedنکات قابل توجه برای حدود ۴۰ روز همزیستی در اتاق های هتل :
توجه به گرمایی یا سرمایی بودن افراد (خیلی وقت‌ها بعضی‌ها نیاز دارند همیشه کولر روشن باشد و بلعکس بعضی‌ها با کوچکترین بادی اذیت میشوند)
توجه به مدل عبادت کردن افراد، اینکه اهل زیارت شب هستند یا استراحت در شب .(اگر تناسب نداشته باشد غالبا افراد برای استراحت دچار مشکل می‌شوند)
_ اگر دچار وسواس نظافتی یا ملاحظات بهداشتی خاصی هستند درباره‌اش حتما گفتگو کنید._اگر فرد کم رو و کم حرف یا اهل خلوتی هستید با افرادی که مدام دنبال صحبت کردن هستند و ممکن است به روحیات شما نخورد، نباشید ._در بحث سن و سال بهتر است افراد هم طراز خودتان را انتخاب کنید هرچند هم اتاقی شدن با افراد مسن و یاری رسوندن به آن عزیزان بی و برو برگشت جزو برکات و فیوضات سفر خواهد بود البته اگر روحیه‌اش را دارید!-سعی کنید تا موعد سفر، زودتر هم اتاقی‌هایتان را انتخاب کنید، باهم گروه بزنید و تعامل داشته باشید و یکسری قرارهای معنوی باهم بزارید در مطالعه کتب، گوش کردن صوت و ترغیب یکدیگر به انجام برخی مستحبات. حتی میتوان برخی از وسایل مشترک اتاق را برای سبکبار شدن بین تان تقسیم کنید.
و نکته‌ی پایانی :
+ تاب هم‌زیستی خودتون رو بالا ببرید و حتی براش نذر کنید که به کلامی و رفتاری و کوره در رفتنی در پیش‌آمدهای مختلف، اجرتان زایل نشود . تمام ارکان و مراحل حج ، انگار بستر جولان دهی شیطان هست و تمام تمام تلاشش را می‌کند یک طوری حاجی را وسوسه کند تا گناهی به دامانش بنویسد. این پیکار با شیطان و مراقبت هم یک شبه میسر نمی‌شود مگر روی خلقیات و نقطه ضعف‌های خود از الان کار کرده باشید.
+ قبلتر هم گفته بودم از سفر حج یک تصور فانتزی و جایی که همه افراد قرار است درست و متعالی رفتار کنند و جو معنوی حاکم باشد نسازید. در حج ، زندگی روزمره به شدت جاریست و این شادگی را اتفاقا درست زندگی کردن ، ماجرا را سخت می‌کند‌.خواندن تدابیر حج و هم چنین فانتزی حج هم خالی از لطف نیست .
undefined کعبه دلهدیه: صلواتی نثار صاحب‌الزمان(عج) و شهدا
+از تجربیات و توصیه دیگر حاجیان در دیدگاه برای تکمیل بحث استفاده خواهیم کرد .
#انتخاب_هم_اتاقی_حج
undefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۷:۲۹

بازارسال شده از کاروان حج نباء

-1542119680_-820578339.pdf

۳۱۵.۲۶ کیلوبایت

undefined این یک فایل ارزشمند استجدول مراقبه‌ی رمضانیه(اعمال و اذکار ماه رمضان)
آن را پرینت بگیرید و در جای خوبی نصبش کنید، برای همت بر انجام اعمال مستحب و مراقبه این ماه عزیز!مطابق توان و ظرفیت خود اذکار را انتخاب کنید و لازم نیست همه‌ی اعمال را انجام دهید. بگذارید با بقیه فرق کنیمو بخواهیم تا روزهای پر رحمتِ رمضان ، برایمان با باقی روزها عیارش متفاوت باشد!الان وقت پس انداز کردن است ،
undefined منابع: اقبال الاعمال، مفاتیح الجنان
undefinedکاروان حج نباءble.ir/join/ApcDcKuEiw

۷:۲۰

2044206849_-1399252615.pdf

۱.۲ مگابایت

جزوه استاد نیلچی زاده برای زائران مکه
+خیلی تعریف این جزوه رو شنیدم !
undefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۷:۱۱

thumbnail
undefinedاللهم لک لبیکundefined
undefinedسی‌و‌دومین رویداد کندو با حضور گروه زادundefinedundefinedتولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان‌ محصولات و ملزومات تخصصی حج، لباس احرام آقایان و بانوان، خوراکی‌های مناسب و اقلام ویژه سوغات ، بطری آب زمزم،عطر روضه منوره، سجاده و... undefined
undefinedسوم تا پنجم اردیبهشت ماه undefinedساعت ۱۱ الی ۲۱ undefinedتهران، شهرک شهید محلاتی ، تالار بعثت

undefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۷:۲۴

سلام عزیزان منسلام حاجی ها و حاحیه‌خانم‌های آینده و پیشین
روزهای عجیبی در پیش خواهد بودمدتی کمتر فرصت کردم اینجا باشم.اما انشالله خداوند به زمانمان برکت بدهدتا نکات تکمیلی و جامع را به مرور منتشر کنیم.
برای آنکه شروع خوبی داشته باشیم، لطفا سوالات و ابهاماتی که دارید در قسمت دیدگاه بپرسین تا بتونیم به ترتیب پاسخ بدیم
undefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۱۸:۳۰

نرم افزار «حجیج» احکام و راهنمای جامع مناسک حج بر مبنای نظر مراجع مختلف تقلید
+لینک نصب پیشنهاد به زائران حج واجبhttps://cafebazaar.ir/app/org.aalulbayt.haj
#مناسک_حج
undefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۱۹:۳۰

-1960173821_-241153789.pdf

۴.۴۹ مگابایت

یک فایل بسیار بسیار ارزشمند و غنیبرای زائران بیت الله الحرام در عملیات حج
+تمام اعمال مستحبی، اذکار، توصیه‌ها و ...با تلاش بسیاری توسط عزیزی جدول بندی شده است. حتما آن را برای خود و هم کاروانی‌هایتان پرینت بگیرید.
#اعمال_مستحبی_حج
undefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۲۰:۳۶

.*در سفر حج تمتع، رومینگ و بسته‌های اینترنت داخلی بهتر است یا سیم کارت عربی؟*
مثل همه موارد قابل توصیه حج، این مسئله هم نسبی است و هرکس متناسب با شرایط خود باید تصمیم بگیرد. لذا من هم برای آنکه بدانید با چه مواردی بناست روبرو بشین فقط هر دو شرایط را برای شما تشریح میکنم و بعد از آن متناسب با نیازتان بهترین گزینه را انتخاب کنید. نکته قابل توجه این است که این مقایسه‌ها فقط برای حج تمتع که سفری طولانی خواهد بود ذکر می‌شود وگرنه در سفر عمره مفرده، همان رومینگ اپراتور‌های ایرانی بهترین گزینه است .
undefined*یک.* اپراتور ایرانانتخاب اول. رومینگ سیم‌کارت‌های داخلی است که قبل سفر میتوان انجام داد مثل همراه اول یا ایرانسل، که سال گذشته بسته نامحدود(!) همراه اول سه میلیون تومان بود، که هزینه قابل توجهی هست. اما واقعیت این بود اسما حجمش نامحدود بود و بعد از ده گیگ ، سرعت و پهنای باند شما به شدت محدود می‌شد. بعلاوه اینکه در ایام شلوغی گاها انتن‌دهی و سرعت نت به‌شدت ضعیف می‌شد و به مشکل برمی‌خوردند. درصورتی که مثلا در ایام عرفات و منی اتفاقا بیشتر به نت،مسیریابی یا ارتباط نیاز هست‌.البته این تجربیات سال گذشته است و ممکن است امسال تکرار نشود اما میتواند قابل تامل باشد!
اما آیا اپراتور داخلی را کاملا رد می‌کنیم؟ ابدا*. این اپراتوار و حتی بسته‌های ارزانتر آن را می توان به کسانی توصیه کرد که مسن‌تر هستند و خیلی کار زیادی جز ارتباط و تماس با داخل ایران با اینترنت ندارند. چون امکاناتی مثل تماس تصویری *رایگان روبیکا از محاسن خوب آن است.بعلاوه اینکه غالب هتل ها اینترنت دارند که البته آن هم قوت و ضعف دارد. برخی هتل‌ها سرعت خوب و بعضی‌ها ضعیف و ناکارآمدند. در هرصورت ترکیب این دو ، نیاز یک حاجی را که صرفا دنبال ارتباط با خانواده‌اش در ایران است را برطرف می‌کند.
undefined قیمت امسال رومینگ همراه اول مخصوص حجاج (با احتساب ۱۰ درصد مالیات): [۱.۵ گیگابایت : ۸۸۰ هزار تومان ][۳ گیگابایت +۳۰ دقیقه مکالمه +۳۰ پیامک : دو میلیون و دویست هزار تومان] [اینترنت همیشه آنلاین+۱۰۰ دقیقه مکالمه+۱۰۰ پیامک : شش میلیون و ششصد هزار تومان ]

undefinedدو. سیم کارت عربیسیم کارت عربی از نظر قیمت برای کسانی که حجم زیادی نیاز دارندبسیار به صرفه‌تر هست. اپراتور موبایلی عربستان(اسم برند هست) هر سیم کارت با حدود ۵۰ گیگ یک‌ماهه را سال گذشته ۱۰۰ ریال می‌دادند . از جهت سرعت و حجم و از همه مهمتر امکان تماس داخلی با دیگران(مدیر ، معاون و هم کاروانی‌ها و ...) و یا استفاده از اپلیکشن‌های عربستان برای تاکسی و ... قابل دسترس و توصیه است.
بهتره سیم کارت رو روزهای اول سفرتون تهیه نکنید، چون اعتبار آن سی روزه است و بعد از منقضی می‌شود، طوری تنظیم کنید که تا پایان سفر، اعتبار داشته باشد چون روزهای آخر نیاز بیشتری به تماس و ارتباط است. در فرودگاه معمولا سیم کارت می‌فروشند و داد میزنند سیم کارت مجانی مجانی(خود سیم کارت را رایگان میدهند در واقعدبرای حجم و امکانات آن پول پرداخت میکنید)، نیازی نیست عجله کنید بعد از آن برخی هتل ها و خیلی از دکه‌ها به راحتی سیم کارت در اختیارتون میزارند.
اینترنت موبایلی عربستان ، طبق تجربه سال گذشته خیلی خوب همه جا راحت آنتن میداد. در منا و عرفات برای مسیر یابی و در مسجد الحرام هم برای تماس خیلی خوب و با کیفیت بود.پس به جهت حجم اینترنت و قیمت و امکانات برقراری تماس تلفنی در خود عربستان ، برای کسانی که ارتباطات بیشتری دارند ، این سیم کارت در اولویت قرار دارد .توصیه میکنم جوان‌ترها و یاوران حجاج که بناست به مدیر کاروان و حاجیان کم‌توان کمک برسونند حتما سیم‌کارت تهیه کنند تا بتونند امور رو رتق و فتق کنند.
🧨 نکته منفی و قابل تامل سیم کارت عربیبه جهت امنیتی اصلا توصیه نمی‌شود برای کسانی که شغل یا مکالمات یا اطلاعات حساسی دارند، موقع خرید سیم‌کارت انگشت نگاری می‌شوید و برگه ویزایتان اسکن می‌شود.‌ در واقع تمام مکالمات و ارتباطات شما زیر نظر سازمان اطلاعات آنجا می‌رود‌.
+حتما قبل سفر گوشی خود را از اطلاعات تخلیه کنید، توییتر و اینستاگرام و .. فعالیت انلاینی که در محدوده قرمز آن‌ها باشد نداشته باشید .
undefined قیمت برخی بسته‌های اینترنت موبایل در عربستان[۱۴ روزه، ۵ گیگابایت + ۶۰ دقیقه مکالمه: ۳۵ ریال سعودی][۳۰ روزه، ۴۸ گیگابایت + ۳۰۰ دقیقه مکالمه : ۱۰۴ ریال سعودی]__
ممنون میشم همه شماهایی که تجربه داشتید از مزایا و معایب اپراتورها و ... بیشتر بگین و هر اطلاعات و تجربه ای که در سفر حج ۱۴۰۳ داشتید در زیر قسمت دیدگاه بگذارید تا اینجا مرجعی قابل در دسترس در این موضوع، برای حجاج شود انشالله.
undefined کعبه دل _ هدیه صلواتی نثار شهدا
undefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۸:۱۸

thumbnail
آدرس مراکز واکسیناسیون هلال احمردر تهران برای واکسن منژیت حجاج
+سعی کنید زودتر برین واکسن رو بزنید، چون هرچی به ایام حج نزدیک بشین صف ها طولانی تر و معطلی بیشتری دارد.
+برخی کاروان برای سهولت کاروانیان در یک روز از جلسات کاروان، خودشون هماهنگ میکنند تا کسی برای تزریق واکسن بیاد، میتونید قبلش از کاروانتون پرس و جو کنید.
+ هزینه واکسن یک میلیون و ششصد هزار تومان است و همان جا پرداخت میشه و در همه مراکز یکسان است.
+ انجام این واکسن از سمت کشور مقصد اجباری هست و در بدو ورود در فرودگاه سعودی برگه واکسن تک به تک مسافران سختگیرانه چک میشه.
+ برگه کاغذی واکسن رو حتما از الان در وسایل حج‌تون بزارید اگر گم بشه المثنی نداره و الکترونیک نیست. در فرودگاه هم همین کاغذ رو چک می‌کنند .
undefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۴:۴۲

1034362627_-1788361535.pdf

۸۸.۷۶ کیلوبایت

تدابیر ،توصیه‌ها و نکات سلامت جسمانی در سفر حج تمتع
#تدابیر_سلامتی
undefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۴:۲۹

حجاج عزیز این توصیه رو جدی بگیرید
ثبت خاطرات و ترویج حج
یکی از کارهایی که موکدا توصیه میکنم انجام بدین ثبت خاطرات و حسّ و حالتون در طول این سفره که از همین الانم شروع شده... ! این کار ممکنه سخت باشه و کمتر کسی براش ذوق و سلیقه به خرج بده، امّا ثبت و ضبط و مرورش، خصوصاً بعد از سفر و برای روزایی که آدم دلتنگ می‌شه بسیار بسیار حیاتیه!... مضافاً این که همیشه نکاتی هست که اگر یک جا ثبت نشه به مرور زمان از یاد می‌ره. پس اهمیّت این موضوع بر هیچ کسی پوشیده نیست...
علاوه بر این‌ها، حج همیشه یک سفر سخت شنیده شده چون راویانش پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایی بوده‌اند که با کم توانی و مشقت این واجب را انجام داده‌اند. لذا ما یه وظیفه بزرگ گردنمونه و آن هم ترویج شوق حج هست که بی بدیل‌ترین و لذتبخش ترین عبادت واجبیه که نغفول و مهجور بر زمین مانده .... می‌تونید همین الان توی یکی از پیام‌رسان‌ها، یک کانال درست کنید و شروع کنید از مقدمات چطور راهی شدنتان ، از ذوق‌تان، از اضطراب‌ها، از کارهایی که قبل سفر دارین میکنین، از حلالیت‌ گرفتن‌ها و ... مطالب و تصاویرتون رو اونجا به اشتراک بذارید. مثل کاری که من پارسال انجام دادم در کانال کعبه دلالبته من فقط برای خودم مینوشتم و قصدی نداشتم که دیگرانِ بیشتری بخوانند اما خدا می‌داند در این یکسال گذشته، چند بار مرورش کرده‌ام و باهاش اشک ریختم از احوالاتی که داشتم و حسرتی که ... انگار که خودم نبوده باشم و روایت زائر دیگری را میخوانم ! همینقدر غریب و دور افتاده شده‌ایم این روزها ...
البته اینجا یک نکته ظریفی هست؛ ببینید، شما نباید به هیچ عنوان درگیر شبکه‌های مجازی بشین که از کار اصلی‌تون که انجام مناسک و داشتن اوقات خلوت هست باز بمونید. برای همین، *استفاده از اینستاگرام رو اصلاً توصیه نمی‌کنم*. حتی بهتره پاکش کنید اگر فکر میکنید ممکنه نتونید زمانتان را کنترل کنید چون یک تله اتلاف زمان است یا حتی از گروه‌های پرجمعیت دوستان و خانوادگی که ممکنه خیلی مشغولتون کنه بهتره مدتی موقتی فاصله بگیرید ....
امیدوارم منظور حقیر رو از کار رسانه‌ای برای ترویج و تبلیغ حج و شوقش دریافت کرده باشید و از اصل جا نمونید و صد البته آنچه که از دل برآید بر دل بنشیند، اصلا سعی نکنید که فراتر از دلتان چیزی بگویید یا شعاری بنویسید. در درجه اول فقط برای خودتان باشد مثل یک دفترچه خصوصی از بهترین سفر زندگیتون ....
ما منتظر دل‌نوشت‌های شما هستیم آهای ضیوف الرحمان ۱۴۰۴ ، مارو یادتون نره🥺
undefinedمرجع تجربیات حاجیانble.ir/join/HiAr3nxL6j

۲۰:۱۵

حجاج عزیز🥹 تعدادی از تجربیات شما حاجیان سال گذشته که برام فرستادین رو استوری کردم . سعی کنید استوری ‌ها رو چک بفرمایید.
جهت ارسال تجربیات@kabehdel14

۱۷:۱۴