عکس پروفایل محسن پوراحمد خمینی 🌸همسران خوب🌸م

محسن پوراحمد خمینی 🌸همسران خوب🌸

۹,۹۳۵عضو
عکس پروفایل محسن پوراحمد خمینی 🌸همسران خوب🌸م
۹.۹هزار عضو

محسن پوراحمد خمینی 🌸همسران خوب🌸

undefinedundefined یک روانشناس انقلابی undefinedundefined
undefined #محسن_پوراحمد_خمینی
undefined ثبت نام کلاسها @hamsaranclass
undefined مشاوره خصوصی ble.im/join/NzgyODY1ZG
undefined مسئول برنامه های استاد @zarrniniazi

۲۵ آبان

#سیگارکشیدن_همسر
سلام وقتتون بخیرهمسر من ۳۰ سالشونه،۶ ماهه عقد کردیمایشون سیگار میکشه البته قبل از عقد اینو مطرح کرده بودن ولی گفته بودن گاهی میکشن ولی حالا متوجه شدم روزی تقریبا نصف پاکت میکشنمن چطوری میتونم کمکشون کنم که مصرفشون کمتر بشه؟
undefinedپاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی
undefinedبسم‌الله‌الرحمن‌الرحیمundefined
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
undefinedابتدا علت ، منشأ و ریشه‌ی این گرایش را پیدا کنید. (برخی دلایل : عدم پذیرش و حمایت این افراد از سوی جامعه و خانواده ، تأثیر دوستان و اطرافیان درگیر به این مسئله، از بین رفتن اقتدار ، نداشتن اعتماد به نفس و ناتوانی در مدیریت مشکلات و...) undefinedدر فضایی آرام، توأم با عزت و احترام مسئله را با ایشان مطرح کرده و در این رابطه صحبت کنید و قصدتان فقط خیر خواهی و کمک به ایشان باشد و نه توبیخ و سرزنش.undefinedدرصورت لزوم با کمک یک روان درمانگر اعتیاد ایشان را ترک دهید و‌ به ایشان یادآور شوید،برای حفظ زندگی و سلامتی خودشان و خانواده اقدام به ترک کنند.undefinedایشان را مطمئن کنید که همراهی و حمایت شما را در طی ترک و بعد از ترک خواهد داشت . undefinedنقاط قوت و اعتماد به نفسشان را تقویت کنید و نقشِ مثبت ایشان در زندگی را بیان کنید.undefinedتلاش کنید ارتباط ایشان با دوستان ناسالم، قطع شود و هر چیزی که در سیگار‌کشیدن‌ ایشان نقش دارد( شغل_ محیط کار_ دوستان و ...) را کنترل و محدود و تغییر دهید ، زمینه را برای ارتباط با دوستان مؤمن و سالم فراهم کنید.undefinedاز تهدید ،بی احترامی ،عدم راز داری و... خودداری کنید .undefinedاز غرزدن،بداخلاقی کردن، کم محلی کردن، و در کل فضای پرتنش و نا آرام منزل که زمینه گرایش ایشان به سیگار را بیشتر فراهم می‌کند، خودداری کنید.undefinedارتباط کلامی محبت آمیز با ایشان فراهم کنید به نحوی که صمیمیت و رفاقت بین شما برقرار شود. زمانی که عاطفه و رفاقت بین شما پررنگ شود به مرور کلامتان هم أثرگذار می‌شود و می‌توانید همسر را ترغیب به ترک کنید.undefinedپاسخگوی نیازهای( عاطفی،جنسی و...) همسر محترم باشید.undefinedجذابترین پوشش‌ها را در خلوت با همسر خود داشته باشید و در رابطه فعال و گرم باشید.اما درفضای عمومی خانه و جلو فرزندان آراستگی با پوشش مناسب داشته باشید. undefinedحامی ایشان باشید. مسئله سیگار‌کشیدن‌ را مدام به شکل سرکوب و سرزنش به ایشان نگویید. undefinedزمانی که روابط عاطفی و کلامی محبت آمیز را برقرار کردید از ایشان درخواست کنید و یا اینکه در قالب یک نامه دغدغه خود را با توجه به مسئله سیگار‌کشیدن‌ به ایشان بازگو کنید. البته حتما در نامه اصول نوشتن نامه محبت آمیز را رعایت بفرمایید. ( رجوع کنید به مجموعه صوتی هنر زن بودن مبحث نامه نوشتن به همسر) undefinedایشان با مشاوری امین ارتباط بگیرند تا در زمینه ترک و ثبات قدم در این راه ، راهنمایی شوند. undefinedدر هرصورت بدانید هر قدمی که برای اصلاح و حفظ زندگی برمی‌دارید در پیشگاه خداوند، اجر فراوان دارد. از خدا مدد بخواهید که در این زمینه یاریتان دهد. و بدانید که بعد از هر سختی آسانی هست.
undefined در رابطه با #سیگارکشیدن_همسر #اعتیاد قبلاً هم پاسخ داده شده ، که می‌توانید با سرچ هشتگ‌های مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.
undefinedپیشنهاد می‌کنم ، مجموعه صوتی یا کتاب( هنر زن بودن) را از کانال تهیه بفرمایید ،تا‌ ان‌شاءالله مهارت صحیح ارتباط با همسر را بیاموزید و به مرور زمان بتوانید در ایشان أثرگذار باشید.
undefinedدر صورت نیاز ، با مشاورین‌امین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.
undefinedان شاءالله موفق باشید.
undefined کانال تربیتی همسران خوب undefined@hamsaranekhoob

۱۹:۵۵

#وابستگی_به_مادر#کاهل_نمازی
باسلام و عرض ادب خدمت شما بزرگوار من پنجاه سال دارم دارای سه فرزند دو دختر و یک پسر بچه ها م بزرگ هستند دختر کوچیکم پانزده سال داره خیلی به من وابسته است. از وقتی که برادرش هم فوت کرده بیشتر شده البته خواهر و برادرش از خودش بزرگتر هستند برادرش سی سال داشت به دلیل مشکلاتی که داشت سکته کرد زنش بهش خیانت کرد طلاقش داد .میگه تا من خانه هستم نباید جایی بری و منو تنها بزاری خیلی گیر میده وبهانه گیر شده ممنون میشم راهنمایی بفرمائید خدا خیرتون بده بزرگواری میکنید کاری میکنم نماز نمی خونه
undefined پاسخ undefined

۱۹:۵۵

undefinedپاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی
undefinedبسم‌الله‌الرحمن‌الرحیمundefined
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
undefinedدر رابطه با مسئله‌ای که فرمودید باید بررسی شود که این سختیِ تنها بودن درچه مواقعی وجود دارد.←درصورت داشتن وابستگی شدید، دلایل مختلفی وجود دارد؛که باید بررسی شود، و اگر والدین به درستی به این موضوع پاسخ ندهند، مشکلاتی مثل(چسبندگی،عدم استقلال‌وپرخاشگری و...) برای فرزند بوجود می‌آید.
undefined برخی دلایل :undefinedروابط و فضای پرتنش و ناآرام خانه و خانوادهundefinedرفتار ،نگرانی‌ها‌واضطراب‌و‌استرس‌خودِ مادرundefinedنوع تربیت و برخورد والدین با فرزند مثل سخت‌گیری زیاد ، امر و نهی زیاد ،جلوگیری از حق انتخاب و مستقل بودن فرزند.undefinedعادت‌کردن به بودن در کنار شما،به دلیل نوع تربیت و رفتار شما با فرزند.(مثلاً از ابتدای سن مدرسه ، دائما درکنار او بوده‌اید، و ...)undefinedکمبود توجه و محبت و به‌موقع و به‌درستی برآورده نشدن نیازهای فرزند،یا وابستگی‌های‌از طرفِ خودِمادر که‌به فرزند هم منتقل‌می شود.
undefinedباهمسرتان در تربیت فرزندان هماهنگی و صبوری داشته باشید.undefinedارتباط عاطفی و محبت آمیز بین خود و فرزندتان را حفظ و تقویت کنید.undefinedتوجه به نیاز‌های فرزندان و برآورده کردن آن‌ها همراه با مراقبت و محبت.undefinedمحیط امن و آرام برای فرزندان خود،ایجاد کنید و از دعوا و تنش جلوی فرزند خودداری کنید.undefinedشرایطِ ارتباط با دوستان و همسالان خوب و با انرژی را برای فرزندتان ایجاد کنید.undefinedنسبت به زمان‌هایی که وابستگی کمتری نشان‌می‌دهد و از شما جدا می‌شود ،با لحنی محبت‌آمیز او را تشویق و تحسین کنید.undefinedدر‌مواقعی که فرزندتان مضطرب یا نگران است، او را تنها نگذارید.undefinedسعی کنید با شیب ملایمی کم کم دخترتان را مستقل کنید؛ابتدا که میخواهد مثلاً درس بخواند، کنارش باشید و وقتی گرم درس خواندن شد به بهانه‌ای او را تنها بگذارید ابتدا از زمان کمتری شروع کنید و بعد از عادت کردن این دقایق را بیشتر کنید.undefinedدرشرایطی که‌ آرام بود، او را تشویق کنیدتانگرانی‌هایش را به شما بگوید و خود را تخلیه کند، و این اطمینان را بدهید که کنارش هستید.undefinedبا #محبت و #همدلی(درک و پذیرش احساسات فرزند« ترس،اضطراب و...او» و رفتار متناسب بااین احساسات، بدون سرزنش و انتقاد) جواب فرزندتان را بدهید.undefinedاحساس امنیت و محبوب بودن را در او ایجاد کنید.undefinedدرحرف‌و‌عمل به او نشان‌دهید که از او حمایت‌می‌کنید و بدون‌قید‌و‌شرط دوستش دارید.undefinedاز مقایسه کردن او با دیگران و سرزنش خودداری کنید.undefinedاعتماد به نفس فرزندتان را بالا ببرید.
undefined چند‌ راهکار جهتِ ایجاد انگیزه و ترغیب به #نماز :
۱)ارتباط عاطفی و محبت آمیز بین خود و فرزندتان را حفظ و از سخت گیری و تذکر مکرر و سرزنش نسبت به این موضوع خودداری کنید.۲)شما و همسرتان الگوی مناسب و مؤثری برای فرزندتان باشید ،خودتان به عنوان الگو به نماز و مسائل دینی اهمیت بدهید، و یا این که با الگوی مناسبی مثل همسالان، دوست ، خویشاوند معتقدومتعهدواهل‌نماز که می‌تواند روی رفتار فرزندتان تاثیر داشته باشد، ارتباط برقرار کنید.۳)نماز را برای فرزندتان خوشایند کنید تا از خواندن نماز خاطره خوبی داشته باشد مثلاً توجه و تشویق،هنگام نماز خواندن، دادن هدیه ، تحسین و...،بگویید با نماز خواندنت فضای خانه را نورانی و آرام بخش می‌کنی .۴)روی نماز اول وقت خواندن سختگیری و پافشاری نکنید، اول او را به نماز خواندن عادت بدهید،در عین حال از فرصتی که برای خواندن نماز هم دارد او را مطلع کنید،مثلاً بگویید تا غروب آفتاب فرصت داری نمازت را بخوانی، که به این صورت به اهمیت وقت نماز هم اشاره کرده‌اید.۵)سعی کنید در منزل نماز را به جماعت بخوانید. و یا این که برای خواندن نماز جماعت به مسجد بروید و از فضای مسجد بهره ببرید.برگزاری مراسمات مذهبی در منزل و دعوت دوستان و اقوام مذهبی نیز مؤثر است.۶)فرزندتان را با فرزندان دیگران مقایسه و سرزنش نکنید.۷)نماز را در مقابل کارهای مورد علاقه فرزندتان قرار ندهید ، مثلاً نگویید الان وقت تلویزیون دیدن نیست ، اول نمازت را بخوان. بلکه از امور خوشایند استفاده کنید،مثلاً بگویید بعد از نماز می‌خواهیم باهم برویم خرید.۸)از فواید و برکات و خاطرات و داستانهای مثبت نماز خودتان و یا افراد دیگر به فرزندتان بگویید، مثل شهدا.۹)مداومت همراه با صبروبردباری در مسیر تربیت.
undefined در رابطه با #وابستگی #اعتماد_به_نفس و #نماز #کاهلی_در_نماز قبلاً هم پاسخ داده شده ، که می‌توانید با سرچ هشتگ‌های مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.
undefinedپیشنهاد می‌کنم مجموعه صوتی (تربیت صحیح نوجوان )استادپوراحمد را از کانال تهیه و گوش بفرمایید.
undefinedدر صورت نیاز ، با مشاورین‌امین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.
undefinedان‌شاءالله موفق باشید.
undefined کانال تربیتی همسران خوب undefined@hamsaranekhoob

۱۹:۵۵

#بد_زبانی_فرزند
با سلامبنده یک پسر سه ساله دارم که تازگی فحش میده هر راهی رو امتحان کردم برا ترک این کار ولی متاسفانه موفق نشدم فحش که میده بهش توضیح میدم که این کارت زشته معنی اش بد،جریمه اش کردم ولی هیچ تاثیری نداشته عصبی که میشه بازم میگه و یه مشکل دیگه که داره تو بازی اصلا تحمل باخت نداره و تو بازی اگه طبق میل اش رفتار نکنیم قهر میکنه ممنون‌میشم راهنمایی کنید.
undefinedundefined پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی undefined بسم الله الرحمن الرحیمundefinedبا سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزيز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:undefined مشکل فرزند شما باید ریشه یابی شود برای ریشه یابی باید سوالاتی از شما پرسیده شود: مثلا روابط شما با همسرتان چه طور هست؟ در خانه تنشی وجود دارد؟ در خانواده کسی فحش می دهد؟ تعداد فرزندانتان و تفاوت سنی آن‌ها چقدر هست؟ عکس العمل شما در مقابل این رفتارهای او به چه صورتی هست؟ از چه زمانی و با چه اتفاقی این رفتار ها شروع شده؟ و سوالات دیگری که پاسخ متفاوت هر کدام موجب پیدایش راهکارهای متفاوتی خواهد شد پس بهتر هست با یک مشاور صحبت کنید ولی به طور کلی راهکارهایی را خدمتتان عرض می‌کنم:undefined اگر با همسرتان مشکلی دارید در زمان حضور فرزندتان با یکدیگر با احترام صحبت کنید و مشکل را در تنهایی رفع کنید.undefined از محبت کردن به یکدیگر غافل نشوید.undefined اگر دوستی یا فردی در خانواده هست که بد زبان هست از او فاصله بگیرید.undefinedقانون تنبیه و تشویق را به درستی اعمال کنید.undefined در طول روز حداقل با او ۴۵ دقیقه بازی کنید مثل گل بازی و توپ بازی undefined تفریحات سالم مثل دوچرخه سواری و یا پیاده روی را در برنامه هفتگی خانواده بگنجانید.undefined رفتارهای اشتباه و صحیح را در قالب داستان و بازی برای او توضیح دهید.undefined ورزش های هیجانی برای او در نظر بگیرید.undefined در زمینه ی قدرت شکست نداشتن او، فرزند شما سن کمی دارد و از او انتظار بیش از سن او نداشته باشید با رعایت رفتارها و گفتارها و عکس العمل ها خود به خود از بین خواهد رفت.undefined فایل تربیت کودک را گوش دهید.undefined در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.undefined کانال تربیتی همسران خوبundefined@hamsaranekhoob

۱۹:۵۵

#نا_امیدی
با سلام خانمی جوان هستم که ب بچه شیر خوار دارم چند ماهی است که دچار دلشوره و افکار غم انگیز شدم تو این زمانه که دنیا پر از مرگ های نا بهنگام و خیلی دوستان و آشنایان را این مدت ناگهانی از دست دادو من با شنیدن این خبرها به شدت دلشوره میگیرم و اون آدم ها زندگی شون و اتفاقی که براشون افتاده مدام تو ذهنم هستد و عذاب میکشم وهمش فکر میکنم که هر لحظه برا من هم اتفاق نیفته و گریه میکنم و دلشوره دارم‌برای کمک به خودم ختم و توسل برداشتم ... مدام سخنرانی ها و کلاس استاد پور احمد را گوش میکنم ... به اقوام و دوستان سر میزنم ....ولی تا میام آروم بشم دوباره ی مرگ بد اتفاق نیفته و من دوباره نا آروم میشم و فکر میکنم بعدی من هستم و از زندگی کردن و این بچه نه ماهه غافل میشم
با خدا قرار گذاشتم ی خواب ببینم تا آروم بشم ولی اون خواب را هم نمی‌بینم و میگم که حتما این افکار و ندیدن خواب ی الهام که من هم ناگهانی می‌خوام بمیرم
undefinedundefined پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی undefined بسم‌الله الرحمن الرحیمundefinedبا سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:undefined حتما نیاز هست با یک مشاور امین صحبت کنید تا سوالاتی از شما بپرسد تا ریشه یابی صورت بگیرد ولی به طور کلی راهکارهایی را خدمتتان عرض می‌کنم.undefined شما باید با خودتون خلوت کنید و به این موضوع به صورت عمیق که این دنیا گذرگاه هست و زندگی واقعی و دائمی در آخرت هست را فکر کنید.undefined معنویت را در خانه افزایش دهید.undefined زندگی یعنی امید، شما قلب خونه هستید و با شاد بودن و امید می تونید یک زندگی آرام را برای خودتون و خانواده رقم بزنید.undefinedعینک منفی و نا امیدی را از چشمتون بردارید زندگی شما پر از نعمت های خوب و زیاد مثل یک فرزند و یک شوهر خوب هست پس قدر آن را بدان و از آن لذت ببر.undefined این را بدان که خدا ناامیدی را دوست ندارد پس طوری زندگی کن که خدا را کنارت احساس کنید.undefined شما هر کاری که در خانه انجام می دهید، هر خنده و محبتی که در خانه می کنید تمام آنها دارای ثواب و اجر اخروی هست و برای منزلگاه ابدی ذخیره می گردد.undefined زمانی که این افکار به سراغتان می آید خود را مشغول کنید مثلا قرآن بخوانید، مطالعه کتاب، کار های هنری و...undefined برای خودتان دو تا دوست با ایمان، با اعتماد به نفس و شاد انتخاب کنید.undefined فایل رضایت از زندگی را گوش دهید.undefined به طور کلی خدا زندگی کردن و لذت بردن از آن را دوست دارد پس خدا را فراموش نکنید و به او توکل کنید که تمام امور به دست او است و خداوند همیشه برای همه بهترین ها را رقم می‌زند.undefined در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.undefined کانال تربیتی همسران خوبundefined@hamsaranekhoob

۱۹:۵۵

۲۶ آبان

#مشکلات_مابین_دختر_و_دامادباسلام دخترم یک سال ونیم عقد هستن قبل ازدواج چند باری جواب رد دادن به اقا پسر ولی خانواده پسر اسرا کردن وهر ماه به خاستگاری میامدن دختر راضی شد به ازدواج والان پشیمانه ومیگه از داماد خوشش نمیاد وخجالت میکشه باهاش جای بره وشبانه روز از این بابت ناراحته وگریه میکنه وپدر و مادر رو مقصر میدونه وطلاق میخواد ومیگه شما منو راضی به این ازدواج کردین مارو نفرین میکنه بعضی جاها حق داره ولی بعضی جاها نه بسیار باهاش راه میاییم ولی بهانه گیر وزود رنج شده موهای سرش ریخته و حجاب و گذاشته کنار ومیگه میخوام برای خودم زندگی کنم دیگه نمیزارم شما دخالت کنیدومیگه چرا قد داماد بلند نیست ولاغر اندامه واعتماد به نفس نداره درخواست طلاق داده ممنون میشم راهنمای کنید
undefinedundefined پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
undefinedبسم الله الرحمن الرحیمundefined
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیزوقت شما بخیرنگرانی و ناراحتی شما مادر عزیز قابل درک است. سوالاتان بسیار کلی است و نیازمند ذکر دقیق جزئیات برای کمک بیشتر می باشد.ولی به طور کلی خدمت شما مادر عزیز عرض می کنم که فرزند شما به سنی رسیده است که توانمندی تصمیم گیری برای زندگی آینده خود را دارد،پس اجازه بدهید خودش برای زندگی اش تصمیم بگیرد و خود را قربانی تصمیمات نبیند.اما بهترین کار برای شما داشتن گفتگو های محبت آمیز بدون قضاوت و حتی راهنمایی و ... است،شنونده ی خوبی باشید و با ایشان همدلی کنید .در مرحله ی بعدی حتما ایشان را به گفتگو با یک مشاوره امین راهنمایی کنید و از ایشان بخواهید قبل از اینکه هرگونه تصمیم و اقدامی با یک مشاوره گفتگو کنند.
ان‌شاءالله زندگی تان سرشار از یاد خدا و نام اهل بیت علیهم السلام باشد.
undefined کانال تربیتی همسران خوب undefined
@hamsaranekhoob

۲۰:۱۲

#تاب_آوری #تغییر_طرف_مقابل باسلام خواهرم ۵۳ سال داره از ۱۲ سالگی با همسرشون که از ویژگی خاصی برخورداراست زندگی میکنه در شرایط خیلی سخت مالی و معنوی بسر می‌برند در حالی که همسرش بازنشسته بانک کشاورزی وموقعیت مالی عالی برخوردار بوده ،.و هست.خواهرم خیلی فشار کشیده و میکشد همسرشون نماز خون و حلال و حرام سرش میشه مکه رفته و تمام مکان های زیارتی را رفته ولی حق همسرو فرزندانشو بجا نمیاره همیشه خونشون جنگ و دعوا است خواهرم از هر جهات فشار داره مرض قند چربی سکته قلبی و .... والان هم همش از خودکشی حرف میزنه نمیدونم چیکار کنم خیلی هدایتش کردم که هنرهای زن بودن را گوش دهد ولی در این حال و هواهانیست، میترسم از حرفاش و تهدیدهایش نسبت به خودکشی چیکار کنم .undefinedبسم‌الله الرحمن الرحیم undefinedپاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری‌. سلام دوست عزیز تغییر امر سختی هست و تغییر دیگران سختی اون رو چند برابر میکنه. ولی توصیه میشه اول با شکر گذاری روحیه ی خواهرتون رو تقویت کنید دوم اینکه ایشون با دعوا و تنش چه نتیجه ای بدست آوردن؟؟آیا ایشون رو به هدفشون که تامین نیازهای مادی و معنویشون بوده رسانده یا باعث دوری همسرشون ازشون شده قطعا تنش باعث از بین رفتن رابطه گرم میشه.از ایشون بخواهید رابطه شون رو با همسرشون اصلاح کنه (موقع عصبانیت خودشون رو کنترل کنند که دعوا کمتر بشه، به نیازهای جسمی،عاطفی،جنسی ایشون توجه کنند و احترامشان رو حفظ کنند کم کم بعد از بهبود رابطه خواسته هاشون رو با بیان زنانه و با سیاست مطرح کنند ...دوم اینکه سعی کنند بپذیرند هرکسی در زندگیشون یه مشکل داره ایشون هم این مشکل رو دارند اگه بتونند به پذیرش برسند کمک زیادی به آرامش و رفتار درست ایشون می‌کنند.سعی کنند تاب آوری خودشون رو با دیدن نعمت ها، با دعا وتوسل ،رفت وآمد با دوستان ،شوخ طبعی و تفریح ، افزایش معنویت ،بدست اوردن یه مهارت و یا انجام کارهایی که توان بالایی در انجام اون دارندو...افزایش بدهند چون شرایط ایشون خیلی سخته و برای اینکه ایشون بخواهند در این شرایط محکم باشند نیاز به انرژی دارند که باید از طریقی غیر همسر بدست بیارند، راه‌های افزایش تاب آوری به ایشون انگی،ه و قدرت تغییر شرایط رو می‌دهد.دوست عزیز شما اگر سعی و تلاش کنید اگر موفق بشید و یا نشید از حرکت کردن و پویا بودن احساس بهتری دارید تا منفعلانه تسلیم حوادث بشید.کانال تربیتی همسران خوب http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6

۲۰:۱۲

#طبابت_جنس_مخالفسلام خداقوت.من خانم ۲۷سال هستم۱۰ سال پیش تصادف کردم و لگنم در رفت ،چند بار پیش کسانی که استخون رو جا می اندازن رفتم اما درست نشد. بسیار اذیتم هم درحالت عادی هم بارداری و زایمان هم که اوجش هست.خیلی از دکتر ها میگن باید یک آقا جا بندازه و کار خانم نیست،از لحاظ شرعی پرسیدم مشکلی نداره،اما همسرم اصلا نمیذارن و راضی نمیشن الان دیگه نمیدونم چطور راضیشون کنم.undefinedبسم‌الله الرحمن الرحیم undefinedپاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری‌.سلام دوست عزیز ناراحتی شما کاملا قابل درک هست امیدوارم خدا به خاطر دردهایی که با این نیت خیر تحمل کردید به بهترین وجه پاداش بدهد.دوست عزیز اول تحقیق خودتون رو کامل تر بکنید ببیند هیچ پزشک حاذق زن پیدا نمی‌کنید.دوم با همسرتون در زمان مناسب و مکان مناسب با حفظ احترام ایشون مذاکره کنید،ابتدا همدلی کنید که من حس غیرت شما رو درک می کنم ولی منم بسیار اذیت میشم و ازتون میخوام منو درک کنید ،از اونجا که دین هم اجازه داده ،سعی میکنم پیش فرد مورد اعتمادی برم و از سیاست زنانه به عنوان چاشنی استفاده کنید تا ایشون رو راضی کنید، اگر راضی نشد بهتر اگه نه یه نفر مورد قبول ایشون هستند و ایشون رو تحت تاثیر قرار میده، رو واسطه کنید که با ایشون صحبت کنه .با دعا و توسل قدرت تاثیرگذاری خودتون رو افزایش بدید.کانال تربیتی همسران خوبhttp://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6

۲۰:۱۲

#بی_انگیزگی_نوجوان
سلام و عرض ادبپسر ۱۲ ساله ای دارم که امسال هفتم درس میخونه. اصلا به درس خوندن علاقه ای نداره درسش مخصوصا ریاضی بسیار ضعیفه مدرسه غیر انتفاعی ثبت نام کردیم بلکه تاثیر گذار باشه روی درس خوندنش ولی اصلا براش مهم نیست وقتی میخواد درسی رو بخونه خیلی با اکراه و از روی بی میلیه . تنبیه و تشویق هم فایده نداشته
undefinedundefined پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی undefined
undefinedبسم الله الرحمن الرحیم undefined
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
undefined قبل از هر کاری سعی کنید استعداد ها و توانایی های فرزندتون رو شناسایی کنید، همیشه نمره ی عالی در درس ریاضی باعث موفقیت یا خوشبختی نمی شود، گاهی بعضی از افراد در زمینه‌ی برخی دروس عملکرد ضعیفی دارند اما در عوض در یک رشته یا هنر یا مهارت دیگری عملکرد قوی و فوق العاده ای را از خود به نمایش می‌گذارند.
undefined پس ابتدا ریشه یابی کنید و ببینید این ضعف او از تنبلی و نداشتن انگیزه است یا اینکه استعداد او در زمینه‌ی دیگری قوت دارد.
undefined در مورد تشویق او به درس خواندن به جای سرزنش کردن یا اصرار زیاد، با کمک شخص سومی که نزد فرزندتون مقبولیت و محبوبیت دارد و از جایگاه و موقعیت خوب اجتماعی برخوردار است استفاده کنید تا از محاسن داشتن تحصیلات و یا عواقب ادامه ندادن تحصیلات با او صحبت کند و حتی اگر امکان داشت مصداق هایی را از نزدیک به او نشان دهید تا خودش ببیند و نتیجه کارش را در هر صورت لمس کند.
undefined میزان استفاده او از رسانه را بررسی و متعادل کنید.
undefined اطرافیان او مخصوصاً در فضای مدرسه از کسانی باشند که انگیزه و علاقه به درس خواندن دارند.
undefined با محبت و احترام رابطه عاطفی خوبی را با او برقرار کنید تا کم کم پذیرش خوبی از شما داشته باشد، و بعد از بهتر شدن اوضاع با او با محبت و دلسوزی صحبت کنید، اما بحث و جدل اکیدا ممنوع undefined
undefined ویژگی های خوب و مهارتهای او را دیده و تحسین کنید تا اعتماد به نفسش بالا رفته و امید و انگیزه تلاش دوباره را پیدا کند.
undefined به جای تمرکز بر روی نکات و ویژگی های منفی بر روی توانایی‌ها و نکات مثبت تمرکز کنید تا تقویت شده و فراوانی آمها بیشتر شود.
در صورت نیاز به راهنمایی های بیشتر می توانید از کمک مشاوران امین مجموعه همسران خوب استفاده کنید.
سربلند و پیروز باشید undefined
undefinedکانال تربیتی همسران خوبundefined@hamsaranekhoob

۲۰:۱۲

#نظم_و_مسئولیت_پذیری_نوجوان

سلام خانمی ۴۰ ساله سه فرزند دختر پانزده وده و ۷ ساله دارد خانواده اوضاع خوبی دارد، از نظر محبت کردن پدر و محبت بین والدین، مشکل با این دخترخانم ده ساله است، در مورد نظم و انظباط، وسایل خود رو جمع نمیکند، در کارهای خانه کمک نمیکند، عمده کمک کار مادر بودن رو دختر ۱۵ و ۷ ساله انجام میدهند، حتی در کارهای خودش هم نظم ندارد، رختخواب خود را جمع نمیکند، میگه شب دوباره رویش میخوابم دیگه، حتی برا نماز حاضر نیست یه چادر و جانماز بیاره، رو جانماز مادرش با چادرش میخونه و بعد نماز پرت میکنه اونور. اصلا مسئولیت پذیر نیست. همیشه هم طلبکار و پرتوقع است ؛ مثلا گشنمه چرا سفره پهن نیست و ...اینور حرفها،گاهی مادر خانواده با او وارد تنش میشود، چطور میتوانیم او را به کمک کردن و انجام کارهایش و مساعدت در کارهای خانه ترغیب کنیم؟

undefinedundefined پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی undefined
undefinedبسم الله الرحمن الرحیم undefined
عرض سلام و احترام خدمت شما دوست بزرگوار
undefined این کار دختر خانم ده ساله در این سن دلایل متعددی می تواند داشته باشد و چه بسا عکس العملی باشد در مقابل رفتارهای اطرافیان: از جمله undefined
_ برای جلب توجه و ابراز وجود_کمبود انگیزه_الگو گیری از اطرافیان مثل دوستان و همسالان
undefined با توجه به اینکه فرزندتون در آستانه سن نوجوانی قرار دارند به پدر و مادر محترم توصیه می‌شود تا در مورد ویژگی‌ها و نیازهای این دوره اطلاعات کافی را به دست آورده و سپس طبق اقتضائات سن او با او برخورد کنند.
undefined ضمن اینکه همانطور که چهره و ظاهر افراد متفاوت است ویژگی‌های شخصیتی نیز در افراد مختلف متفاوت می‌باشد پس انتظار از بچه‌ها باید معقول و منطقی و متناسب با توان و شخصیت آنها باشد.
undefined در برخورد با نوجوان اولین و مهمترین و موثرترین راهکار ایجاد رابطه عاطفی عمیق و خوب یین پدر و مادر و نوجوان می‌باشد، در صورتی که رابطه عاطفی خوب باشد خانواده می‌توانند اثرگذاری مثبتی روی او و رفتارهایش داشته باشند. ولی در غیر این صورت ممکن است نوجوان در وادی لجبازی و یا انتقام بیفتد.
undefined پس پدر و مادر باید سعی کنند رابطه عاطفی خود را بهتر از قبل با او داشته باشند
undefined مورد بعدی داشتن مدارا و صبر در برخورد و رفتار با نوجوان می‌باشد، با توجه به تغییرات هورمونی و یکباره او، گاهی اوقات دارای ثبات خلقی یا عاطفی نیستند و ممکن است علی رغم میل باطنی خود رفتارهای نسنجیده و نامناسب داشته باشند در اینجا والدین موظف هستند با مدارا به او کمک کنند تا کمتر وارد حریم آنها شده و در واقع خطوط قرمز را زیر پا بگذارد.
undefinedبرای اینکه مسئولیت پذیری در این نوجوان افزایش پیدا کند به راهکارهای مختصری در حد و گنجایش پیام متنی اشاره می‌شود.
undefinedخود پدر و مادر الگوی مناسبی برای او در این زمینه باشند undefined در کارهای مختلف در خانه مسئولیت‌هایی به وی واگذار شده و در مقابل انجام آنها از او تشکر و قدردانی شود و کارهای مثبت او مورد تحسین و تشویق قرار بگیرد.undefinedدیده شدن نوجوان و احترام به شخصیت او یکی از نیازهای اساسی او در این سن می‌باشد پس، از توانایی‌ها و مهارت‌های او استفاده کرده و همان‌ها را مورد تشویق قرار دهید undefinedمحبت کافی و مورد نیاز او را در خانه و خانواده تامین کنید تا برای جلب توجه و محبت نیاز به کارهایی غیر منطقی و یا برخلاف میل و اراده شما نداشته باشد.
undefinedدر مورد پرتوقع شدن او یکی از کارهایی که انجام می دهید این است که خواسته های او بلافاصله تامین نشود، اگر خواسته زیادی و غیر منطقی بود که کلا برآورده نشود و اگر منطقی بود با فاصله بعد از مدتی تهیه شود.
undefined در کارهای خانه و خانواده مسئولیت های را برای او تعریف کرده و با قاطعیت پیگیر باشید، البته قاطعیت نه عصبانیت، دقت کنید اشتباه نشود.
undefined پیام متنی گنجایش توضیح بیشتر از این را ندارد درصورت نیاز می توانید از کمک مشاوران امین مجموعه استفاده کنید.
undefinedتوصیه می شود مجموعه صوتی «تربیت فرزند نوجوان» استاد پوراحمد را از کانال تهیه کرده و گوش کنید.
سربلند و پیروز باشید undefined
undefinedکانال تربیتی همسران خوبundefined@hamsaranekhoob

۲۰:۱۲

۲۷ آبان

#خود_ارضایی
undefinedسلام وقت بخیر پسر15ساله ای دارم که برای اولین مرحله دوسال قبل از یکی از همکلاسیهاش مطالبی رو می‌شنوه در مورد مسائل جنسی و اون روبسمت خود ارضایی میکشونه وباباش از این موضوع مطلع میشه وبا برخورد دوستانه و جابجایی مدرسه از این کار دور می‌کنه ولی امروز دیدم که در سرچ کانال غیر اخلاقی بود و درحال خود ارضایی من کانالس رو دیدم و گفت من سرچ کردم به بابا نگو وقول میدم انجام ندم چکار کنم باهاش راهنمایی بفرماییددرضمن گوشی به صورت محدود و اون هم گوشی همگانی هست که برای موارد خاص داده میشه مثل درس... . اهل مسجد و پایگاه بسیج رفتن هست من هم اتفاقی دیدم که برنامه دوستیابی چون رو نصب کرده و در حال بازی با آلتش بود اونو دیدم که گفتم این برنامه رو کی نصب کرده گفت من.راهنمایی کنید باید چکار کنم من به باباش گفتم موضوع رو ولی گفتم به روش نیاورده تا شما جوابم رو بدین
undefinedundefined پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زادهundefinedundefinedبسم الله الرحمن الرحیم undefined
undefinedعرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی. undefinedدر پاسخ به سوال شما باید عرض شود که نگرانی شما نسبت به این مسأله را درک می کنیم و جدیت در پیگیری نسبت به رفع این انحراف اخلاقی را خواستاریم : undefined️قبل از ارائه راهکارهای منجر به حل مسأله ابتدا می بایست علل منتهی به این رفتار مشخص شود . عواملی که فرد را ترغیب به چنین رفتاری می نمایند به قرار زیر است undefinedرشد قوه جنسی و غلبه مزاج : رسیدن به سن ترشح هرمون های جنسی و عدم مدیریت آن به واسطه عدم رعایت تغذیه مناسب و عدم فعالیت های که منجر به تخلیه انرژی حاصل از تغذیه می شوند . undefinedعدم مدیریت ذهن: یعنی شخص خیالات و ذهنیت خود را در معرض تصاویر و صحنه های محرک و منجر به خود ارضائی قرار می دهد.undefinedاسترس و اضطراب: گاهی فرد برای فرار از تنش و رسیدن به آرامش روانی خود به سمت انجام این رفتار کشیده می شود. undefinedتبدیل شدن به اعتیاد : به علت عدم پیگیری نسبت به ترک این عمل و تثبیت این رفتار در فرد ترک این عادت توسط او دشوار خواهد بود.undefinedبا توجه به موارد مذکور باید بررسی شود که رفتار نوجوان شما ناشی از کدام مورد می باشد .undefined در صورتی که علت خود ارضائی ناشی از شرایط جسمی مانند ترشح هرمون های جنسی و غلبه مزاج گرم است، در اینجا نیاز به اصلاح سبک تغذیه ضروری خواهد بود. توصیه می‌شود که در این رابطه با یک طبیب حاذق طب سنتی مشورت نمائید. در برخی موارد با انجام این راهکار خود ارضایی ترک می شود. undefined اگر علت عدم مدیریت ذهن توسط نوجوان است. می بایست تمام عوامل محرک جنسی از قبیل فضای مجازی، اینترنت، فیلتر شکن ها، تنهایی و هر آنچه ذهن را به سمت این انحراف سوق می دهند، حذف نمود. undefined در صورتی که رفتار ناشی از استرس و اضطراب می باشد، می باست عامل استرس زا شناسایی و مرتفع شود undefined آخرین عامل منجر به رفتار، تثبیت و عادت به انجام این عمل است که در این مورد می بایست با یک مشاور متخصص در حوزه اختلالات جنسی مشورت نمائید. به دلیل اینکه ترک این عادت بسیار دشوار خواهد بود و تنها راه منجر به حل آن، قرار گرفتن در فرآیند مشاوره مذکور است.undefined تأکید می گردد که نسبت به رعایت موارد مذکور جدیت داشته باشد. undefinedدر ادامه هم نکاتی ارائه می گردد که رعایت آنها نیز شما رفع این رفتار کمک خواهد نمود . undefinedعدم تخریب، شخصیت و تحقیر نوجوان.undefinedفعالیت های ورزشی و انجام رفتارهای که موجب تخلیه انرژی فرد می گرددundefinedایجاد مشغولیت های مورد علاقه نوجوان. نوجوان شما در سن تعیین استعداد قرار دارد و توصیه می شود فرآیند استعداد سنجی ایشان را با مشاوره استعداد سنجی دنبال نمائید. ایجاد مشغولیت مورد علاقه مانع از بیکاری و جهت دهی ذهن به سمت انحرافات اخلاقی خواهد شد . undefinedعدم تنهایی نوجوان در خانه و محل خواب. ترجیحا از خواب روزانه نوجوان جلوگیری نمائید تا در زمان خواب شبانگاهی سریعا به خواب رود.undefinedعدم استفاد از گوشی در محل خلوت undefinedعدم حمام های طولانی مدت . توصیه می شود حمام رفتن را به زمانی مؤکول نمایید که نوجوان از لحاظ جسمی تخلیه انرژی شده باشد. undefinedآشنایی با دوستان و افرادی که با فرزندتان ارتباط دارند ، داشته باشید.undefined فضای معنوی را تقویت کرده و پیامدهای ناگوار دنیوی و اخروی را به نوجوان گوشزد نماییدundefined️پیشنهاد می‌شود که این موارد توسط مشاور به فرزندتان انتقال داده شود. دلیل آن هم حفظ آبروی فرزند در برابر والدین است.undefinedنکته آخر اینکه توصیه می شود کهundefined صوت ها ی تربیت نوجوان و تربیت جنسی استاد پور احمد خمینی را گوشی بفرمائید .
undefined کانال تربیتی همسران خوب undefined
@hamsaranekhoob

۱۹:۴۶

#کنجکاوی_جنسی_فرزندان
undefinedباسلام استادمادر۳فرزندهستم ،۱۵ساله و۹ساله و۶سال ونیم یکی دوبارهست که وقتی مشغول کاربودم متوجه شدم پسرودخترکوچکم به نقاط خصوصی هم نگاه می کنن موندم چه رفتاری باهاشون بکنم خیلی می ترسم که ایاچیزی می دونن یاازروی کنجکاوی، راهنمایی کنیددرست تصمیم بگیرمامروزدختربزرگم رفت اتاق برگشت گفت که خواهرکوچکش لباس پشت درداشته پیش برادرش می داده پایین دختربزرگم هم اشتباه بزرگی کردوکارزشت اونارواومدتوجمع بیان کرد
undefinedundefined پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زادهundefinedundefinedبسم الله الرحمن الرحیم undefined
undefinedعرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
undefinedدر پاسخ به سوال شما باید عرض شود از آنجایی که کودکان در این سنین کنجکاوی در امورات مختلف از جمله مورد مذکور را دارند undefinedلذا لازم است در این رابطه نکات ذیل را رعایت فرمائید.
undefined حفظ آرامش خود و عدم رفتار پرخاشگرانه با فرزندانتان
undefined خود مراقبتی را به هر دو فرزندتان آموزش دهید. در قالب قصه به آنها بیاموزید که بدن ما متعلق به خود ما هست. و یک شیء با ارزشی مانند گنج است که نباید اجازه دهیم دیگران به آن نزدیک شوند و لمس کنند. بخصوص نواحی خصوصی بدن که باید مراقبت بیشتری داشته باشیم. به آنها توصیه نمائید در صورتی که کسی چنین رفتاری با آنها داشت سریعا به والدین اطلاع دهند.
undefined نظارت بر بازی کودکان و همبازی های آنها داشته باشید. مانع از بازی کردن آنها در مکان های خلوت شوید. بازی ها با توجه و زیر نظر بزرگترها صورت گیرد.
undefined توصیه می شودundefined صوت های مربوط به تربیت جنسی از استاد پور احمد خمینی را گوش نمائید.
undefined کانال تربیتی همسران خوب undefined
@hamsaranekhoob

۱۹:۴۶

#عدم_حرف_شنوی_فرزندان
سلام استاد دو پسر ۲۱ و ۱۵ ساله دارم همسرم اصلا از من حمایت نمیکنه و احترام برای من قایل نیست بچه ها هم بی احترامند و حرف شنوی ندارند هر چقدر هم از همسر با تشویق و حفظ اقتدار و درمواقعی که با هم خوبیم خواهش کردم میگه باشه ولی اجرا نمیکنه فرد سومی هم باهاش صحبت کرده ولی بیفایده میگه کار بکارشون نداشته باش تا با بچه ها مشکل پیدا نکنی و حتی بخاطراینکه همسرم نسبت به مسایل بچه ها بی اهمیت انها با پدرشون خوب برخورد میکنن. تشکر ازشما که پاسخگو هستید
undefinedپاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
undefinedبسم الله الرحمن الرحیمundefined
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامیتربیت فرزندان شاید مهمترین دغدغه ی یک مادر باشد و باتوجه به اینکه تربیت در سنین مختلف اصول خاص خودش دارد لازم است که مادران حتما در این زمینه بطور آهسته و پیوسته در حال آموزش دیدن یا مطالعه کتاب یا مشورت گرفتن باشند تا بخوبی بتوانند چالش های هر دوره را پشت سر بگذارند.این که شما هم دغدغه مند هستید کاملا مشخص و شایسته ی تقدیر است.البته سوال به صورت کلی مطرح شده و کاش اشاره ای کرده بودید به اینکه فرزندان شما چه رفتار اشتباهی انجام میدهند که نیاز به اهمیت و پیگیری دارد؟ و اهمیت دادن خود را چگونه به آنها نشان میدهید که منجر به بی احترامی میشود؟میدانید خواهر عزیزم هردوفرزند شما تقریبا به دوره ای از زندگی وارد شده اند که شخصیت شان شکل گرفته و به راحتی با نصیحت کردن و غر زدن و داد زدن چیزی اصلاح نمیشود. در این سن آنها نیازمند احترام هستند و برایشان مهم است که به شخصیت شان احترام گذاشته شود و آزادی لازم راهم داشته باشند...من نمیدانم شما چگونه با آنها برخورد میکنید اما اگر اینگونه است که هر روز یک سری صحبت ها را بیان مجدد می کنید و بحث های تکراری و بعد هم بی احترامی آنها پایان بخش صحبت هاست،به این صورت تغییری حاصل نخواهد شد.و در رابطه با حفظ اقتدار همسر هم نکته ی ظریف و حساسی که وجود دارد این است که اقتدار دهی باید بصورت مداوم باشد نه اینکه یک روز که کار داریم یا چند روز اقتدار بدهیم و بعد یکهو همه چیز را خراب کنیم.مسئولیت یک مادر واقعا خیلی سخت است و مطمئنا شما میتوانید این سختی ها را تحمل کنید.سعی کنید که همواره اقتدار همسر خود را حفظ کنید.و فرزندان را در وهله ی اول همان گونه که هستند بپذیرید و خوبی هایشان راهم ببینید و آنها را ببخشید و بعنوان یک مادر احترامشان را حفظ کنید تا آنها هم متقابلا اثر بپذیرند و احترام شما را آنگونه که باید حفظ کنند.خواهر عزیزم با توجه به اینکه با روال گذشته آن نتیجه ای که دوست داشته اید حاصل نشده پیشنهاد من به شما یک تغییر رویه ی اساسی استبه این صورت که تمرکز خودتان را از روی فرزندان و همسر بردارید و بر روی خودتان بگذارید و باور کنید که آنها خیلی از مواقع آینه ی خود ما هستند.یعنی اگر ما اصلاح بشویم آنها هم خود به خود اصلاح میشوند.ببینید چه چیزهایی را درخودتان میتوانید تغییر دهید که تبدیل به نسخه ی بهتری از خودتان بشوید،چه در مادری چه در همسری چه در بندگی خداوند و...فضای خانه را تلطیف کنید و آرامش ومعنویت را در خانه ایجاد کنید.مطمئن باشید اگر که این راهکار را پیاده سازی کنید و به اندازه کافی صبور باشید شرایط بهتر میشود.در راستای مهارت افزایی هم دوره هنر زن بودن و تربیت نوجوان از استاد پوراحمدخمینی را به شما پیشنهاد میکنم.درصورت نیاز می توانید از مشاوره تلفنی مجموعه همسران خوب بهره مند شوید.
ان شاءالله موفق باشید.
undefinedکانال تربیتی همسران خوبundefined
@hamsaranekhoob

۱۹:۴۶

#وسواس_خواستگار
با عرض سلام و ادب و تشکر بابت زحمات شما.دختر بنده خواستگاری دارند که از همه نظر ،اخلاق و ایمان و رفتار و خانواده و قیافه اوکی هستند تقریبا مثل هم هستیم .ولی وسواس فکری و رفتاری دارند و تحت درمان روانشناس هستند و دارو مصرف می کنند . ولی من مردد شدم در جواب مثبت دادن به ایشان و میترسم در آینده اگرمشکل وسواس خوب بشه .دوباره برگرده این مشکلشون. آیا کامل این مشکل حل میشه یا نه؟اگر تا آخر درمان را ادامه بدند.خواهشا بنده را راهنمایی کنید .ممنون هستم.
undefinedپاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
undefinedبسم الله الرحمن الرحیمundefined
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامیهمه ی مشکلات درمان دارند و بیماری وسواس هم همین گونه است منتها باید بررسی شود که درجه ی آن چقدر است،چه مدت است که بوجود آمده،چه رفتارها و افکاری را شامل میشود، چند وقت است که تحت درمان هستند، مراحل درمان تا بحال به کجا رسیده و ...بنظرم در گفتن جواب بله یا خیر عجله نکنید و حتما پاسخ این سوال را از روان شناس خود ایشان دریافت کنید.یک عمر زندگی ارزش آن را دارد که بخاطرش این تحقیق راهم انجام دهید و حتی میتوانید باهم به یک روان شناس امین مراجعه کنید و نظر ایشان را جویا شوید.باتوجه به اینکه ایشان تمام نکات لازم را میپرسند و متوجه میشوند بهتر هم میتوانند راهنمایی کنند.درصورت نیاز میتوانید از مشاوره تلفنی کانال هم بهره مند شوید.
ان شاءالله موفق باشید.
undefinedکانال تربیتی همسران خوبundefined
@hamsaranekhoob

۱۹:۴۶

..
#دستشویی-بچه ها
سلام ،وقتتون بخیر ، ممنونم بابت کانال خوبتون * من ۱ پسر ۴ سال و نیمه دارم ۲ ماهی هست که بطور مستقل سرویس بهداشتی میره ،اما از هفته ی پیش بهانه میگیره که دستم کثیف میشه و خودم نمیرم و میخواد که کسی واسه شستنش بره ،و درطول روز هم سوال هایی از این قبیل میپرسه که به پنجره دست زدم کثیف نبود؟و ...چجوری پاسخ بدم و چجوری رفتارکنم که تبدیل به وسواس نشه؟ممنونم
undefined #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
undefinedبسم الله الرحمن الرحیم undefined
undefined سلام علیکم undefined
با توجه به اینکه این کار برای فرزند شما کار جدیدی است ، طبیعیه که یکسری سوال ها و ابهاماتی براش ایجاد میشه.
با صبر و حوصله و بدون عصبانیت به سوالاتش پاسخ بدید و نگران نباشید.
البته مراقب باشید که در شستشو سخت گیری نکنید و او را به اصطلاح سین جین نکنید که مثلاً خودتو درست شستی یا نه.
نتیجه اینکه نسبت به این موضوع خیلی عادی و طبیعی برخورد کنید تا موجب حساسیت و وسواس کودک نشود.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob..

۱۹:۴۶

..
#شکاکیت-همسر
سلام وقتتون بخیر..بنده خانم هستم و۱ماهه که عقد کردم‌ توی این مدت رفتارهایی از همسرم دیدم که حس می کنم شکاک هستن مثلا تازگی ها یه خونه اجاره کردیم روی امنیت خونه خیلی حساسه می خواد بالای خونه سیم خاردار بزاره هروقت هم باهم صحبت می کنیم چه تلفنی چه حضوری می پرسه چه خبر امروز چیکار کردی قبل من داشتی چیکار می کردی وقتی خالم می خواست بهمون پول قرض بده که زود عروسی بگیریم هی می گفت چرا می خواد بهمون پول بده نکنه نقشه ای داره کجا زندگی می کنه چندتا بچه داره و یه عالمه سوال دیگه درصورتی که خالم فقط می خواست بهمون خوبی کنه الان هم که رفتیم سر خونه زندگیمون هر دفعه با مادرم یا مادرش صحبت می کنم می گه چی بهت گفتن درباره چی صحبت کردین و خیلی سوال می کنه..به نظرتون اینا نشانه های آدم شکاکه یا من خیلی حساس شدم لطفا راهنماییم کنید.
undefined #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
undefined بسم الله الرحمن الرحیم undefined
undefined سلام علیکم undefined
چیزایی که گفتید می‌تونه نشانه های شکاک بودن باشه.
اما چیزی که مهمه ، عکس العمل درست شما نسبت به اینگونه رفتارهای همسرتونه.
دقت داشته باشید که شما نسبت به این موضوع دو نقش دارید.
یکی نقش همسری که در این جایگاه همیشه احترام و حرمت شوهر خود را نگهدارید .
یکی هم نقش مقابله با این روحیه شکاکیت و تن ندادن به خواسته های شکاکانه ایشون.
ببینید ، هر چه شما بیشتر با همسرتان در این موضوع راه بیایید ، این موضوع گسترش بیشتری پیدا می کند.
تا زود است می توانید با عکس العمل درست ، این مسأله را حل کنید.
پیشنهاد میکنم با توجه به حساسیت موضوع ، حتماً وقت مشاوره بگیرید و این موضوع را پیگیری بفرمایید.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob..

۱۹:۴۶

#دیدن_فیلم_نامناسب #دیدن_فیلم_پورنسلام خدا قوت ۲۸ سالمه با شوهرم همسن. ۴ ساله ازدواج کردم و یه سال و نیم رفتم زیر یه سقف.. تو عقد هم خیلی مشکل داشتیم ولی من گفتم شاید برم خونه خودم بهتر بشه که بدتر شد.. یه موضوعی که خیلی منو رنج میده اینه که شوهرم اوایل که پورن میدید بعد کلی دعوا گذاشت کنار.. بعد دوباره گاهی میدید و منجر به دعوا میشد الان دیدم دوباره هم کلاسی های دانشگاهش که بی حجابن دنبال می‌کنه و افراد خارجی مشهور. تو پی وی هم برای رفیق هاش فیلم زن های ورزشکار یا اخبار روز که فلانی لخت شدو رو می‌فرسته..من بدتیپ یا بد قیافه نیستم ولی واقعا اعتماد به نفسم نابود شده و حتی وقتی دلیل این کار رو میپرسم میگه به تو ربطی نداره.یکی از دلایلم که به جدایی فکر میکنم همینه چون منو بی ارزش کرده منو مقایسه می‌کنه که تیپت ورزشکاری نیست
undefinedundefined پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
undefinedبسم الله الرحمن الرحیمundefined
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیزوقت شما بخیرسختی شرایطی که سپری می کنید قابل درک است و بسیار ناراحت کننده،ان شاالله با لطف خداوند این مشکل حل شود.undefinedدر این از زندگی تان که درگیر این موضوع بودید،احتمالا متوجه شده آید که هر گونه بحث و دعوا کار را به جایی نمی رساند و بدتر حرمت بین زن و شوهر از بین می رود.پس بهتر است از روش های دیگری که خدمتتان عرض می کنم استفاده کنید،انشاالله که موثر واقع شود:undefinedپیرامون این موضوع به هیچ عنوان به صورت مستقیم صحبت نکنید.undefinedاز تحقیر و سرزنش ایشان خودداری کنید.لحن محبت آمیز شما اثر بسیار بیشتری بر همسرتان می گذارد.undefined معنویت را در خود و در محیط خانه افزایش دهید،از دعا و سفرهای معنوی غافل نشوید.
undefinedسعی کنید به جذابیت های ظاهری خود در حضور همسر توجه بیشتری کنید.undefinedبررسی کنید که چه زمان هایی همسرتان به این کار روی می آورند و برای آن زمان ها برنامه ریزی کنید.undefined معاشرت با گروه دوستان خوب به صورت خانوادگی بسیار کمک دهنده می باشد.undefinedبرای تقویت روابط خود تلاش کنید،همچون پیاده روی،کوهنوردی و سایر کارهای مورد علاقه تانundefinedمضرات این کار را به صورت کاملا غیر مستقیم و در بستر موضوعات مختلف برای ایشان بیان کنید.undefinedناراحتی و احساس خود را از این موضوع بدون هرگونه تحقیر از طریق نامه نگاری به ایشان منتقل کنید.
به شما توصیه می شود صوت های هنر زن بودن را تهیه کرده و گوش دهید.
ان‌شاءالله زندگی تان سرشار از یاد خدا و نام اهل بیت علیهم السلام باشد.
undefined کانال تربیتی همسران خوب undefined
@hamsaranekhoob

۱۹:۴۶

#دعوای_فرزندان
سلام و عرض احتراممادری۳۲ ساله هستم که سه دختر ۸ و ۵ ساله و ۵ ماهه دارم. دوتا دختر اولم خیلی باهم بازی میکنند، اما گاهی دختر دومم، اولی رو زیادی و بدون صدا اذیت میکنه‌ولی دختر اولم بلند داد میزنه و گاهی گریه و گاهی خواهرش رو میزنه. به همین دلیلم عصبی شده و حرص میخوره.من توی اینجور مواقع باید چکار کنم؟طرف کیو بگیرم؟ دختر دومم هم بیشتر وقت ها انکار میکنه، اما من می‌دونم اینکار رو کرده. ممنونم از راهنماییتون
undefined بسم الله الرحمن الرحیمundefined
undefinedپاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند

سلام عرض می‌کنم خدمت شما مادر بزرگوار
undefinedهمانطور که بارها گفته شده ، دعوای فرزندان در خانواده‌های چند فرزندی کاملاً طبیعی است و حکم واکسیناسیون برای بچه‌ها را دارد و تا آنجایی که باعث آسیب جدی برای فرزندان نشود والدین نباید در این امر دخالت کند و از طرفداری یک فرزند و متهم کردن دیگری خودداری نمایند.بلکه باید صبور بوده و اجازه دهید فرزندان خودشان از پس مشکلاتشان برآیند.
undefinedتوجه داشته باشید که گاهی دعوای زیاد فرزندان از روی بیکاری و سررفتن حوصله است پس هر چقدر فرزندان مشغول باشند و مسئولیت‌های مختلف به آنها واگذار شود فرصت کمتری برای درگیری با هم دارند. هرچند که یک میزانی از این درگیری‌ها کاملاً طبیعی و اجتناب ناپذیر است هم دلیل سن نزدیک به وهم اینکه بیشتر با هم همبازی هستند پس طبیعی است که درگیری هم بینشان رخ دهد‌.

برای آگاهی بیشتر توصیه می‌کنم هشتگ دعوای فرزندان را در گروه سوالات متن سرچ نمایید.
با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شماundefinedundefined
undefinedکانال تربیتی همسران خوبundefined
@hamsaranekhoob

۱۹:۴۶

#حضور_کم_پدر#وابستگی_فرزند_به_مادر
سلامخانمی هستم ۴۰ ساله ۲۰ ساله خانه دارم.همسرم شغلش خارج از ایرانه و در هر ماه یک هفته کنار ما هستن.پسرکوچیکم ۵ سالشه و با پدرش رابطه صمیمی داره.الان که پدرش نیست خیلی شدیدبه من وابسته شده.از ۲ سالگی هم هرکاری کردم نشد از خودم جداش کنم حتمابایدتو اتاق ما بخوابه.به شدت ترس از جدایی داره .حتی موقع آشپزی من میادتوآشپزخونه بازی میکنه. زیاد اهل اسباب بازی هست وهمیشه تنهایی بازی میکنه.من ویسهای هنرزن بودن ۱ و۲ و تربیت فرزند و....گوش کردم.
undefined بسم الله الرحمن الرحیمundefined undefinedپاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند

سلام عرض می‌کنم خدمت شما خواهر گرامی
لطفا به توصیه های بیان شده توجه فرمائید.
۱.توجه داشته باشید که شرایط زندگی شما و کاری همسرتان یک شرایط طبیعی نیست پس نباید از فرزندتان انتظار رفتار طبیعی و بدون مشکل داشته باشید.
۲.البته که این وابستگی طبیعی است چرا که این رفت و آمد ها و کمبود حضور پدر ممکن است به احساس امنیت و آرامش فرزند آسیب بزند پس تلاش کنید تا حد امکان فضای امنیت جسمی و روحی را برایش فراهم کنید.
۳. با موارد گوناگون او را سرگرم کنید و شرایط حضور در بین دوستان و همسالان و تقویت روابط و مهارت های اجتماعی را برایش فراهم کنید تا عدم حضور پدر را کمتر احساس کند.
۳. درصورت امکان خانواده خود را گسترش دهید و همبازی برایش بیاورید.
۴.تلاش کنید شبها در اتاق خودش بخوابد‌ حتی اگر اصرار دارد کنار شما باشد. شما به اتاق او بروید تا کم کم بر ترس خود غلبه کرده و مستقل شود.
۵. علت ترس از جدایی او را بررسی کنید...آیا رفت وآمد های پدر سبب این ترس شده یا علت دیگری دارد...؟
۶. بهتر است در موقع رفتن پدر به سفر فرزندتان حضور نداشته باشد و جای دیگر مشغول باشد.
۷.اگر امکان تغییر شغل برای همسرتان فراهم هست بهتر است برای حفظ سلامت و امنیت خانواده این کار را انجام دهند ولو از نظر مالی ضرر کنند اما خانواده مهم ترین سرمایه انسان هاست که باید برای حفظ آن تلاش کنند.
۸. اگر امکان همراهی شما با همسر فراهم هست شما ایشان را همراهی کرده و برای زندگی به همان کشور محل کار همسرتان بروید.

با آرزوی موفقیت و سلامتی undefinedundefined
undefinedکانال تربیتی همسران خوبundefined
@hamsaranekhoob

۱۹:۴۶

#مهارت_نظر_مخالف_دادن_به‌شوهر
سلام خداقوت وممنون بخاطر کانال خوبی که دارید من خانه دار و۳۷ ساله وهمسرم ۴۲ ساله وسه فرزند دارم ۱۷ سال ازدواج کردیم.مشکل من اینه که جرات مند نیستم به خصوص در مقابل همسرم و نمی تونم خواسته هام را به ایشون بگم چه ازنظر مالی وخواسته های دیگر البته من این مشکل را از کودکی دارم ولی فکر می کنم در مقابل همسرم شدتش بیشتر چون ایشون حالت سلطه گری هم دارن وهمیشه خواسته هام را سر کوب می کنم دوست ندارم ایشون به خاطر خواسته های من به سختی بیفتند وحتی از حق خودم می گذرم واین باعث ناکامی وناامیدی در من شده لطفاچند راهکار برای اینکه این مهارت را در خودم تقویت کنم بدهید.ممنونundefined
🟢 پاسخ استاد پوراحمدخمینیundefined روان‌شناس و مشاور خانواده
undefinedundefined کانال تربیتی همسران خوب undefined eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6

۱۹:۴۶