۱۶:۰۲
۹:۱۲
۹:۱۵
چگونگی استفاده از کپسول اطفای حریق
۱۰:۲۱
۱۰:۲۱
۲۱:۴۶
۲۱:۵۱
۶:۵۲
۶:۵۶
گروه اموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
۷:۱۹
۱۹:۲۱
۱۹:۲۱
۶:۵۷
۷:۳۷
🩺دکتر عباسی، روانپزشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی:
گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
۵:۰۰
۲۰:۵۵
۲۰:۵۶
۲۱:۰۱
اطلاعیه بسیار مهم
به اطلاع کلیه همکاران و کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادی، مشمولین قانون خدمات پزشکان و پیراپزشکان و شرکتی تامین نیرو می رساند
دوره آموزشی خودمراقبتی در بحران ( حوادث هسته ای، پرتوی و هوایی) 
به مدت ۱۰ ساعت مورخ ۱۸ تیرماه از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۸ عصر
با همت آموزش و ارتقای سلامت، واحد آموزش و بازآموزی معاونت بهداشت و پشتیبانی اداره آموزش و توانمند سازی کارکنان برگزار می گردد.
محتوای آموزشی در سامانه آموزش کارکنان قسمت کتابخانه من قابل دریافت می باشد.
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄
گروههای آموزش و ارتقای سلامت و آموزش و بازآموزی معاونت بهداشت


لینک جدید کانال ایتای معاونت بهداشت
https://eitaa.com/joinchat/3400467625Cf4bb80d0a6
اداره آموزش و توانمند سازی کارکنان
به اطلاع کلیه همکاران و کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادی، مشمولین قانون خدمات پزشکان و پیراپزشکان و شرکتی تامین نیرو می رساند
به مدت ۱۰ ساعت مورخ ۱۸ تیرماه از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۸ عصر
با همت آموزش و ارتقای سلامت، واحد آموزش و بازآموزی معاونت بهداشت و پشتیبانی اداره آموزش و توانمند سازی کارکنان برگزار می گردد.
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄
۴:۲۳
🟠 تاثیر تغذیه مناسب در کاهش آسیبهای ناشی از آلودگی هوا
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
در حالت عادی سیستم دفاعی بدن توسط اندامهای دفعی نظیر کلیه، روده، ریه و پوست با کمک برخی مواد مغذی سلولها، از آسیبهای بیرونی محافظت میکند.
با افزایش میزان آلایندهها، بدن نمیتواند با این اثرات مبارزه کند و ساختمان و عملکرد سلولهای بدن توسط رادیکالهای آزاد تخریب میشود.
در مواقع آلودگی هوا، در طبخ و فرآوری غذاها از روغنهای گیاهی استفاده شود.
سیب درختی دفع سرب را از بدن تسهیل می کند.
روزانه از شیر و مواد لبنی کم چرب مثل ماست و پنیر به مقدارکافی مصرف شود.
افزایش مصرف روزانه منابع غذایی مانند آب و مایعات، فیبرها، برخی ویتامینها، املاح و مواد آنتیاکسیدان در کاهش اثرات آلودگی هوا بر بدن نقش به سزایی دارد.
از مصرف فراوری شده نظیر سوسیس، کالباس و کنسروها به دلیل داشتن مواد شیمیایی افزودنی و نگهدارنده در شرایط آلودگی هوا پرهیز شود.
گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
۵:۱۴