کپی برداری از کانال،مطلقا جایز نیست. 🟢پاسخگویی به آقایون نداریم
.فر برقی دو تا المنت بالا و دو تا پایین داره و با اونا فر رو گرم میکنه. داخلش میشه کیک و شیرینی و کاپ کیک و انواع غذا و نان و.. رو پخت فر برقی از فر گازی قوی تر هست و حرارتش تقویت شده ست.
پس باید ده تا ۲۰ درجه دما رو کمتر از دستور بذاری ، فن روشن باشه ، و حرارت از پایین باشه فقط و حواست بهش باشه کناره ها تغییر رنگ داد 🤎با سیخ چوبی تست کنی اگه چیزی بهش نچسبید، یعنی پخته 🤍میتونی دو دقیقه هم گریل یا حرارت از بالا رو بزنی که روی کیکت طلایی بشه دقت دقت حرارت دوطرفه از بالا پایین همزمان ، برای کیک پختن مناسب نیست چون نمیذاره کیک پف کنه و خوب بالا بیاد پس خمیری میشه. اگه فن نداره فر شما ، وسط پخت یک بار سینی فر یا قالب کیک رو دربیار و بچرخون و داخل بذار مجدد
این متن طریقه ی کار با فر برقی یا آون توستر هست ، دقت کنید دستورالعمل سولاردوم و ماکروویو با این فرق داره ، اونا با اشعه مغناطیسی کار میکنن .