ک
#خرمای_بیسکوئیتیمواد لازم
خرما ۵۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
دارچین ۱ قاشق چایخوری
پود هل ۱ قاشق چایخوری
بیسکوئیت پتی بور به میزان لازمطرز تهیه هسته خرمای را جدا کنید.خرما را به همراه کره و ادویهها داخل تابه بریزید و تفت دهید.داخل یک ظرف دیگر بریزید تا خنک شود.روی یک نایلون را با کمی کره چرب کنید و خمیر خرما را به شکل مستطیل باز کنید، و لبهی مستطیل را یک ردیف بیسکوئیت پتی بور قرار دهید، روی بیسکوئیت با برس کمی گلاب بریزید، یه کمک نایلون خرما را بلند کنیو و روی بیسکوئیت برگردانید، مجدد بیسکوئیت قرار دهید و همین مراحل را تکرار کنید.سپس روی رول خرمایی گنجد یا پودر نارگیل بریزید، نایلون را جمع کنید و در يخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت قرار دهید، بعد از این زمان به کمک چاقوی تیز رولت را برش دهیدپیشنهاد= جایزه ارسال به دیگران ، بدون لینک کانال جایز نیست.ble.ir/join/ZWExYjE5Mm