https://ble.ir/honarrashpazi
۴:۲۰
#سوپ_جو_با_مرغ
۴:۳۲
#سوپ_جو_با_مرغ
مواد لازم :
بلغور جوی پاک شده: دو پیمانهسینه مرغ: یک عددهویج: دو عددسبزی سوپ: یک کاسه ماستخوریرب: یک قاشق غذاخوریآب لیموی تازه: به میزان لازمپیاز: یک عددنمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه:بلغور جویی که از قبل خیس کردهاید را درون قابلمه ریخته، آب بریزید، نمک اضافه کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید. در قابلمه را نگذارید چون در غیر این صورت سوپ سر میرود. اجازه دهید آب به جوش بیاید.حال باید شعله را کم کنید و سینه مرغ را درون قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را نیمه باز بگذارید. بلغور جو و مرغ باید مدت دو ساعت پخته شوند. اما به یاد داشته باشید باید در این مدت مرتب مواد درون قابلمه را با کفگیر چوبی هم بزنید تا ته نگیرد. حال در این فرصت پیاز و هویجها را رنده کنید و سبزی سوپ را خرد کنید.بعد از گذشت زمان ذکر شده سینه مرغ را از قابلمه درآورید و با کمک چنگال ریش ریش کنید. حال مرغ را با هویج و پیاز و ربی که زده شده به قابلمه اضافه کنید. به میزان لازم فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن را نیز اضافه کنید و اجازه دهید مواد نیم ساعت بپزند. سپس سبزی خرد شده را با آبلیموی تازه به قابلمه اضافه کنید و یک ربع با هم ترکیب کنید.میتوانید از چند برگ جعفری و تکه های لیمو سوپتان را تزیین کنید.زمان سرو این سوپ خوشمزه و مفید رسیده است، قطعا این سوپ جو با مرغ یک پیش غذای به یاد ماندنی خواهد شد. نوش جان!
نوش جون
https://ble.ir/honarrashpazi
مواد لازم :
بلغور جوی پاک شده: دو پیمانهسینه مرغ: یک عددهویج: دو عددسبزی سوپ: یک کاسه ماستخوریرب: یک قاشق غذاخوریآب لیموی تازه: به میزان لازمپیاز: یک عددنمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه:بلغور جویی که از قبل خیس کردهاید را درون قابلمه ریخته، آب بریزید، نمک اضافه کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید. در قابلمه را نگذارید چون در غیر این صورت سوپ سر میرود. اجازه دهید آب به جوش بیاید.حال باید شعله را کم کنید و سینه مرغ را درون قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را نیمه باز بگذارید. بلغور جو و مرغ باید مدت دو ساعت پخته شوند. اما به یاد داشته باشید باید در این مدت مرتب مواد درون قابلمه را با کفگیر چوبی هم بزنید تا ته نگیرد. حال در این فرصت پیاز و هویجها را رنده کنید و سبزی سوپ را خرد کنید.بعد از گذشت زمان ذکر شده سینه مرغ را از قابلمه درآورید و با کمک چنگال ریش ریش کنید. حال مرغ را با هویج و پیاز و ربی که زده شده به قابلمه اضافه کنید. به میزان لازم فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن را نیز اضافه کنید و اجازه دهید مواد نیم ساعت بپزند. سپس سبزی خرد شده را با آبلیموی تازه به قابلمه اضافه کنید و یک ربع با هم ترکیب کنید.میتوانید از چند برگ جعفری و تکه های لیمو سوپتان را تزیین کنید.زمان سرو این سوپ خوشمزه و مفید رسیده است، قطعا این سوپ جو با مرغ یک پیش غذای به یاد ماندنی خواهد شد. نوش جان!
https://ble.ir/honarrashpazi
۴:۳۳
#کیک_شیره_انگور
۱۱:۲۹
#کیک_شیره_انگور😋
مواد لازم
تخم مرغ : ۴ عدد شکر : نصف پیمانه(اختیاری) شیره انگور : ۳/۴ پیمانه آب جوش : ۱/۴ پیمانه آرد : ۲/۵ پیمانه بکینگ پودر : ۱ ق غ روغن : ۳/۴ پیمانه
طرز تهیه
تخم مرغ رو شکر رو ۷ دقیقه با همزن زدم تا کاملا پفکی بشه بعد روغن و شیره و آب جوش رو ریختم و همش زدم تا یکدست بشه بعد آرد و و بکینگ پودر رو در ۳ مرحله ریختم و دورانی هم زدم تا تموم بشه و توی قالب چرب شده ریختم و به مدت ۴۰ دقیقه توی فر ۱۸۰ درجه گذاشتم میتونین گردوی خرد شده هم بهش اضافه کنین خیلی خوشمزه میشه.
https://ble.ir/honarrashpazi
تخم مرغ : ۴ عدد شکر : نصف پیمانه(اختیاری) شیره انگور : ۳/۴ پیمانه آب جوش : ۱/۴ پیمانه آرد : ۲/۵ پیمانه بکینگ پودر : ۱ ق غ روغن : ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ رو شکر رو ۷ دقیقه با همزن زدم تا کاملا پفکی بشه بعد روغن و شیره و آب جوش رو ریختم و همش زدم تا یکدست بشه بعد آرد و و بکینگ پودر رو در ۳ مرحله ریختم و دورانی هم زدم تا تموم بشه و توی قالب چرب شده ریختم و به مدت ۴۰ دقیقه توی فر ۱۸۰ درجه گذاشتم میتونین گردوی خرد شده هم بهش اضافه کنین خیلی خوشمزه میشه.
https://ble.ir/honarrashpazi
۱۱:۳۰
الهی امروزتان
آغازی باشد برایشکر بیکران از نعمتهای الهیدل هایتان جایگاه محبتزندگیتان سرشار از شادیروحتان غرق در آرامش وجسم و جانتان
https://ble.ir/honarrashpazi
۴:۰۳
#اشترودل
خمیر هزارلا: ۱بستهژامبون گوشت: به مقدار دلخواهپنیر موزارلا: به مقدار دلخواهفلفل دلمه ایزرده تخم مرغ: ۱عددشیر: ۲ق.غ
https://ble.ir/honarrashpazi
خمیر هزارلا: ۱بستهژامبون گوشت: به مقدار دلخواهپنیر موزارلا: به مقدار دلخواهفلفل دلمه ایزرده تخم مرغ: ۱عددشیر: ۲ق.غ
https://ble.ir/honarrashpazi
۴:۰۸
#ته_چین_انگشتی
۶:۰۰
#ته_چین_انگشتی🍛مواد لازم برای۲ نفربرنج ۲ پیمانهتخم مرغ ۲ عددزعفران آب کرده ۲ قاشق سوپ خوریروغن زیتون ۳ قاشق غذا خوریماست چکیده ۱ پیمانهنمک و فلفل به مقدار لازممرغ (پخته و خرد شده) ۱/۲ پیمانه
●طرز تهیه۱- برنج را در ظرفی به مرحله آبكشی برسانید.۲- در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را خوب بزنید و سپس به آن ماست ادویه و نیمی از روغن زیتون وزعفران و همه مرغ را اضافه كنید و خوب بزنید.۳- حالا برنج آبكش شده را به آن بیفزایید و خوب مخلوط كنید.با بقیه روغن زیتون قالب های کوچک رو چرب کنید و مواد ته چین رادر آنها بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده شان كنید.۴- سپس آن را داخل فر داغ با دمای 180 درجه زمان 30 دقیقه در طبقه وسط فرقرار داده تا كاملا بپزندبرای خروج از قالب اگر آنها به راحتی جدا نشدند تكه ای یخ به دور فالب بزنید و آنگاه به راحتی خارج كنید.
سایر نکاتبرای زیباتر شدن ته چینها از زرشك روی آنها استفاده كنید اگر میخواهید ته چین طلای تری داشته باشید روی آنها را كمی زرده تخم مرغ بزنید اگر دوست دارید ته چین ها را روی گاز بپزید برای این كار آنها را كف ظرف مناسب بچینید و داخل ظرف كمی آب بریزید و دم كنی قرار دهید بهتر است در تهیه تهچینها از ماست ترش استفاده شود. می توانید ته چین را روی گاز بپزید . برای این منظور آنها را داخل ظرفی بچینید و داخل قابلمه بگذارید و درون قابلمه کمی آب بریزید و دم کنی بگذارید.
https://ble.ir/honarrashpazi
●طرز تهیه۱- برنج را در ظرفی به مرحله آبكشی برسانید.۲- در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را خوب بزنید و سپس به آن ماست ادویه و نیمی از روغن زیتون وزعفران و همه مرغ را اضافه كنید و خوب بزنید.۳- حالا برنج آبكش شده را به آن بیفزایید و خوب مخلوط كنید.با بقیه روغن زیتون قالب های کوچک رو چرب کنید و مواد ته چین رادر آنها بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده شان كنید.۴- سپس آن را داخل فر داغ با دمای 180 درجه زمان 30 دقیقه در طبقه وسط فرقرار داده تا كاملا بپزندبرای خروج از قالب اگر آنها به راحتی جدا نشدند تكه ای یخ به دور فالب بزنید و آنگاه به راحتی خارج كنید.
سایر نکاتبرای زیباتر شدن ته چینها از زرشك روی آنها استفاده كنید اگر میخواهید ته چین طلای تری داشته باشید روی آنها را كمی زرده تخم مرغ بزنید اگر دوست دارید ته چین ها را روی گاز بپزید برای این كار آنها را كف ظرف مناسب بچینید و داخل ظرف كمی آب بریزید و دم كنی قرار دهید بهتر است در تهیه تهچینها از ماست ترش استفاده شود. می توانید ته چین را روی گاز بپزید . برای این منظور آنها را داخل ظرفی بچینید و داخل قابلمه بگذارید و درون قابلمه کمی آب بریزید و دم کنی بگذارید.
https://ble.ir/honarrashpazi
۶:۰۰
#مارشمالو_خانگی
۱۴:۵۲
#مارشمالو_خانگی 

مواد لازم برای۲۴ نفرآبلیمو ۴ قاشق غذا خوریاسانس وانیل چند قطرهآب سرد ۱/۲ لیوانآب جوش 2.5 لیوانپودر ژلاتین ۴ قاشق غذا خوریپودر ژله ۱ بستهشکر ۳ لیوان●طرز تهیه۱- ابتدا پودر ژله را داخل ظرفی بریزید و 1 لیوان آب جوش اضافه کنید ( میتوانید بسته به رنگی که میخواهید از پودر ژله بی رنگ یا پودر ژله رنگی استفاده کنید ) ، هم بزنید تا پودر ژله حل شده و شفاف شود.۲- 1 و نیم لیوان آب جوش و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود ۳- مخلوط ژله و ژلاتین را به شکر حل شده اضافه کنید و حدود 20 دقیقه اجازه دهید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا کمی خنک شود. ۴- پس از اینکه مایه مارشمالو کمی خنک شد داخل کاسه بزرگی بریزید و با دور تند همزن شروع به هم زدن کنید ( حجم مواد پس از هم زدن 4 برابر خواهد شد ) ، برای رسیدن به نتیجه دلخواه 20 – 30 دقیقه زمان لازم است.۵- در شروع هم زدن مایه مارشمالو شفاف و ساده است اما به مرور با هم زدن شکل خود را پیدا خواهد کرد ، پس از آماده شدن مارشمالو میتوانید وانیل و آبلیمو را اضافه کنید.۶- داخل قالب را کمی چرب کنید سپس مارشمالو را به ضخامت 1 – 2 سانتیمتر داخل ظرف بریزید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید۷- پس از این مدت زمان از قالب خارج کنید و قالب بزنید و در پودر قند بغلتانید.●سایر نکاتمارشمالو را میتوانید پس از آماده شدن برای خمیر فوندانت مورد استفاده قرار دهید ( نیازی به قرار دادن در یخچال نیست ) ، مارشمالو را میتوانید تا 1 ماه در یخچال نگهداری کنید.
https://ble.ir/honarrashpazi
مواد لازم برای۲۴ نفرآبلیمو ۴ قاشق غذا خوریاسانس وانیل چند قطرهآب سرد ۱/۲ لیوانآب جوش 2.5 لیوانپودر ژلاتین ۴ قاشق غذا خوریپودر ژله ۱ بستهشکر ۳ لیوان●طرز تهیه۱- ابتدا پودر ژله را داخل ظرفی بریزید و 1 لیوان آب جوش اضافه کنید ( میتوانید بسته به رنگی که میخواهید از پودر ژله بی رنگ یا پودر ژله رنگی استفاده کنید ) ، هم بزنید تا پودر ژله حل شده و شفاف شود.۲- 1 و نیم لیوان آب جوش و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود ۳- مخلوط ژله و ژلاتین را به شکر حل شده اضافه کنید و حدود 20 دقیقه اجازه دهید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا کمی خنک شود. ۴- پس از اینکه مایه مارشمالو کمی خنک شد داخل کاسه بزرگی بریزید و با دور تند همزن شروع به هم زدن کنید ( حجم مواد پس از هم زدن 4 برابر خواهد شد ) ، برای رسیدن به نتیجه دلخواه 20 – 30 دقیقه زمان لازم است.۵- در شروع هم زدن مایه مارشمالو شفاف و ساده است اما به مرور با هم زدن شکل خود را پیدا خواهد کرد ، پس از آماده شدن مارشمالو میتوانید وانیل و آبلیمو را اضافه کنید.۶- داخل قالب را کمی چرب کنید سپس مارشمالو را به ضخامت 1 – 2 سانتیمتر داخل ظرف بریزید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید۷- پس از این مدت زمان از قالب خارج کنید و قالب بزنید و در پودر قند بغلتانید.●سایر نکاتمارشمالو را میتوانید پس از آماده شدن برای خمیر فوندانت مورد استفاده قرار دهید ( نیازی به قرار دادن در یخچال نیست ) ، مارشمالو را میتوانید تا 1 ماه در یخچال نگهداری کنید.
https://ble.ir/honarrashpazi
۱۴:۵۳
سلام به صبح دل انگیز زمستانی سلام به زندگیسلام به دوستان عزیزپر از احساس خوشبختیجاده زندگی تون هموارو توأم باسلامتی و کامیابی
صبحتون بخیر و آرامش
https://ble.ir/honarrashpazi
۴:۳۷
#کروسان
۴:۴۴
#کروسان
مواد لازم
آرد شیرینی پزی دولیوان ونصفخمیر مایه فوری یک قاشق سوپ خوریشکر یک قاشق سوپ خورینمک یک قاشق چایخوریروغن مایع دوقاشق سوپخوریآب ولرم حدودا یک لیوانپنیرخامه ای یا پنیر صبحانه یا شکلات برای مغز کروسان
طرز تهیهارد وخمیرمایه ونمک وشکروروغن را با هم کمی مخلوط کنید بعد اب ولرم را کم کم کم اضافه کنید تا خمیری نرم ولطیف بدون چسبندگی داشته باشید ظرف را کمی چرب وخمیر را حدود45دقیقه استراحت بدین تا حجم خمیر دوبرابر بشه بعد خمیر را به شش تا هشت قسمت تقسیم کنید توی دست هر قسمت را گرد کنید وکمی باز کنید اندازه یه بشقاب میوه خوری باز بشه بعد روی هر خمیر کره نرم بمالید وخمیررا روی هم قرار بدین روی لایه اخر راکره نزدید کمی ارد بپاشید وبا وردنه باز کنید اندازه یه بشقاب پلو خوری بزرگ بعد رومال کره کتید اگر کروسان بزرگ خواستید به هشت قسمت تقسیم کنید اگر متوسط به شانزده قسمت برش بزنید از پنیر یا شکلات برای لای خمیر استفاده کنید وخمیر را رول کنید توی سینی فر کمی ارد پاشی کنید وخمیر را استراحت بدین حدودربع ساعت بعد رومال زرده تخم مرغ وزعفران کنید کنجد یا سیاه دانه بریزید روی خمیر ودرفر از قبل گرم شده 200درجه تا زمانیکه زیر خمیر طلایی بشه ودراخر گریل را روشن کنید تا روی خمیر هم طلایی بشه بافتی کاملا نرم ولایه لایه داره حتما یه کاسه ابجوش توی فر بذارید تا نان شما خشک نشه .
https://ble.ir/honarrashpazi
مواد لازم
آرد شیرینی پزی دولیوان ونصفخمیر مایه فوری یک قاشق سوپ خوریشکر یک قاشق سوپ خورینمک یک قاشق چایخوریروغن مایع دوقاشق سوپخوریآب ولرم حدودا یک لیوانپنیرخامه ای یا پنیر صبحانه یا شکلات برای مغز کروسان
طرز تهیهارد وخمیرمایه ونمک وشکروروغن را با هم کمی مخلوط کنید بعد اب ولرم را کم کم کم اضافه کنید تا خمیری نرم ولطیف بدون چسبندگی داشته باشید ظرف را کمی چرب وخمیر را حدود45دقیقه استراحت بدین تا حجم خمیر دوبرابر بشه بعد خمیر را به شش تا هشت قسمت تقسیم کنید توی دست هر قسمت را گرد کنید وکمی باز کنید اندازه یه بشقاب میوه خوری باز بشه بعد روی هر خمیر کره نرم بمالید وخمیررا روی هم قرار بدین روی لایه اخر راکره نزدید کمی ارد بپاشید وبا وردنه باز کنید اندازه یه بشقاب پلو خوری بزرگ بعد رومال کره کتید اگر کروسان بزرگ خواستید به هشت قسمت تقسیم کنید اگر متوسط به شانزده قسمت برش بزنید از پنیر یا شکلات برای لای خمیر استفاده کنید وخمیر را رول کنید توی سینی فر کمی ارد پاشی کنید وخمیر را استراحت بدین حدودربع ساعت بعد رومال زرده تخم مرغ وزعفران کنید کنجد یا سیاه دانه بریزید روی خمیر ودرفر از قبل گرم شده 200درجه تا زمانیکه زیر خمیر طلایی بشه ودراخر گریل را روشن کنید تا روی خمیر هم طلایی بشه بافتی کاملا نرم ولایه لایه داره حتما یه کاسه ابجوش توی فر بذارید تا نان شما خشک نشه .
https://ble.ir/honarrashpazi
۴:۴۵
بادمجان شکم پر 
مواد لازم برای ۴ نفر : بادمجان ۳ عددپیاز ۱ عددفلفل دلمه ای کوچک ۱ عددگوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرمزردچوبه ،فلفل سیاه ،نمک برای داخل مواد گوشتیرب گوجه ۲ ق غزعفران دم کرده مقداری
https://ble.ir/honarrashpazi
https://ble.ir/honarrashpazi
۵:۵۶
هر صبح باید دروازہای برای رویش دوبارہ مـهربانی باشدهمان که نیما گفت: پس از اینهمهچیز جهان تکراريستجـز مهربانی...
صبح بخیر
https://ble.ir/honarrashpazi
https://ble.ir/honarrashpazi
۳:۳۹
#ماکارونی_پنیری

ماکارونی 1 پاکت
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
قارچ 200 گرم
پوره گوجه
خامه یک پاکت
پنیر چدار
فلفل سیاه،فلفل قرمز،نمک
پیاز و گوشت باهم تفت میدیم قارچ و پوره گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم ادویه ها داخلش میریزیم،خامه بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و مقداری پنیر داخلش میریزیم و در نهایت ماکارونی که از قبل داخل آبجوش گذاشته بودیم و آبکش کردیم داخلش میریزیم و مخلوط میکنیم رو سطح موادمون پنیر چدار شده رنده شده میریزیم و داخل فر به مدت 10 دقیقه با دمای 170 میذاریم(گریل بالا فر)https://ble.ir/honarrashpazi
۳:۵۶