۱۳:۲۴
۱۵:۵۷
حافظ خوانی-20.mp3
۰۵:۰۸-۴.۷۱ مگابایت
بیستمین جلسه حافظ خوانیتوسط خانم اسدی، کتابدار کتابخانه عمومی حجر بن عدی#حافظ#حافظ_خوانی#کتابخانه_عمومی_حجر_بن_عدی
۱۵:۱۷
۱۵:۱۸
.
نهمین جلسه کارگاه روانشناسی ویژه والدین روز سه شنبه ۱۴ اسفند۱۴۰۳ با موضوع نوجوان: اضطراب امتحان در کتابخانه عمومی حجر بن عدی برگزار میشود.از تمامی والدین و علاقهمندان به مباحث روانشناسی جهت حضور در این کارگاه دعوت میشود.زمان: سه شنبه ۱۴ اسفند ساعت ۱۶مکان: کتابخانه عمومی حجر بن عدی



#کتابخانه_عمومی_حجر_بن_عدی@hujrlib
۱۰:۴۳
حافظ خوانی-21.mp3
۰۵:۱۲-۴.۷۷ مگابایت
بیست و یکمین جلسه حافظ خوانیتوسط خانم اسدی، کتابدار کتابخانه عمومی حجر بن عدی#حافظ#حافظ_خوانی#کتابخانه_عمومی_حجر_بن_عدی
۱۴:۲۰
.
در کتابخانه عمومی حجر بن عدی صورت گرفت؛برگزاری کارگاه روانشناسی با موضوع اضطراب امتحان در نوجوانان
نهمین جلسه از کارگاه روانشناسی با موضوع اضطراب امتحان در نوجوانان روز سهشنبه ۱۴ اسفند با حضور والدین در سالن فرهنگی کتابخانه عمومی حجر بن عدی برگزار شد.
در این نشست خانم قنبرینژاد کارشناس ارشد مشاوره خانواده و خادمیار رضوی، به موضوع اضطراب امتحان در نوجوانان و طرح مباحث آن پرداخت. وی در ابتدا به تعریف اضطراب امتحان اشاره و آن را یک وضعیت روانی تلقی کرد که دلایل مختلفی از جمله ترس از شکست، عدم مطالعه کافی، عدم اعتماد به نفس و تنبیههای والدین دارد. این وضعیت نهتنها بر عملکرد تحصیلی تاثیر دارد بلکه بر سلامت روان هم اثر میگذارد.خانم قنبرینژاد در ادامه علائم ترس از امتحان را فیزیکی، رفتاری- شناختی و عاطفی- روانی برشمرد و اضافه کرد: انواع اضطراب امتحان را میتوان به دستههای زیر تقسیم کرد: اضطراب عملکرد، اضطراب ناشی از بلانک شدن، اضطراب عمومی، اضطراب وسواس فکری- عملی و اضطراب اختلال هراس.این کارشناس روانشناسی و مشاوره برای مدیریت اضطراب، آن را به سه دسته مدیریت اضطراب قبل از امتحان، حین امتحان و بعد از امتحان تقسیم و به راهکارهای درمان اضطراب اشاره کرد.در پایان خانم قنبرینژاد به پرسشهای والدین و مشکلات آنها پرداخت و به سوالات ایشان پاسخ گفت.
گفتنی است سلسله کارگاههای روانشناسی ویژه والدین به صورت دو هفته یکبار از مهر تا اسفند ۱۴۰۳ در کتابخانه عمومی حجر بن عدی برگزار گردید.



#کتابخانه_عمومی_حجر_بن_عدی@hujrlib
۱۶:۳۲
.
گزارش تصویری از کارگاه روانشناسی با موضوع اضطراب امتحان در نوجوانان سهشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳



#روانشناسی#کارگاه_روانشناسی#کتابخانه_عمومی_حجر_بن_عدی@hujrlib
۵:۳۴
.
برگزاری کلاس نقاشی در کتابخانه عمومی حجر بن عدی
کتابخانه عمومی حجر بن عدی روز شنبه در بخش کودک، کلاس نقاشی (ویژه خردسالان) برگزار کرد.این کلاس صرفا به آموزش نقاشی به خردسالان (گروه سنی زیر ۶ سال) میپردازد و به صورت هفتگی برگزار میگردد.
از والدین دعوت میشود با ثبت نام فرزندان خردسال خود در کتابخانه از خدمات متنوع کتابخانه، از جمله حضور در کلاس نقاشی بهرهمند شوند.



#نقاشی#کلاس_نقاشی#خردسالان#کلاس_نقاشی_خردسالان#کتابخانه_عمومی_حجر_بن_عدی
۱۵:۵۹
🪁بازی کودکان در بخش کودک کتابخانه عمومی حجر بن عدی.بخش کودک کتابخانه با اسباب بازیهای جذاب فکری و پازلهای خانهسازی پذیرای خردسالان و کودکان عزیز است.



#کتابخانه_عمومی_حجر_بن_عدی@hujrlib
۱۵:۳۱
حافظ خوانی-22.mp3
۰۵:۲۱-۴.۹۱ مگابایت
بیست و دومین جلسه حافظ خوانیتوسط خانم اسدی، کتابدار کتابخانه عمومی حجر بن عدی#حافظ#حافظ_خوانی#کتابخانه_عمومی_حجر_بن_عدی
۶:۲۷
.
کتاب «آیین آداب و معاشرت» به طرق عملی و آسان نشان میدهد که چگونه باید مردم را جلب و نگهداری کرد و از مساعی فکری و روحی و حتی مادی آنان در راه نیل به هدفهای شرافتمندانه خود بهره برد.موفقیت هر فردی بیش از پیش منوط به حسن روابط و هماهنگی با همنوعان دیگر بوده و مقاصد انفرادی و خودپسندانه جای خود را به هدف های عام المنفعه داده است.لذا این کتاب بسیار مفید و سودمند را به تمامی خوانندگان به ویژه جوانان و کلیه مدارس کشور پیشنهاد میکنم. این کتاب اثر پرفسور جان مورگان و ترجمه جهانگیر افخمی است که انتشارات ارمغان آن را چاپ کرده است.
معرفی: ملکیان



#آیین_آداب_و_معاشرت#جان_مورگان#کتابخانه_عمومی_حجر_بن_عدی@hujrlib
معرفی: ملکیان
۵:۱۴
۱۶:۰۹
.
کتاب «دلاور زند» یکی از رمانهای تاریخی است که به انشایی زیبا و گیرا توسط خانم نصرت نظمی نوشته شده و تاکنون چندین بار به چاپ رسیده است. این کتاب به زندگی پر ماجرای لطفعلی خان زند آخرین بازمانده سلسله زندیه پرداخته و با قلمی بسیار زیبا و گیرا هر مخاطبی را می تواند جذب کند. لُطفعَلی خان زند (۱۱۴۸-۱۱۷۳ خورشیدی) واپسین فرمانروای زند بود که میان سالهای ۱۱۶۸ تا ۱۱۷۳ خورشیدی (۱۲۰۳ تا ۱۲۰۹ قمری) بر سر پادشاهی با هماورد نیرومندش آغا محمدخان قاجار به نبرد پرداخت و سرانجام از او شکست خورد و با مرگ او پرونده دودمان زند نیز بسته شد.
در این داستان سعی شده است حقایق مسلم تاریخی در قالب یک داستان مهیج و شیرین که شامل دوران پرحادثه جوانی و سلطنت کوتاه و ناکامی های پی در پی این شاهزاده عالی نسب و شجاع باشد، تقدیم شیفتگان افتخارات تاریخ ایران گردیده و خوانندگان را با یکی از دلاوران پاک سرشت این سرزمین آشنا و مجاهدات و جانبازی های او را در راه حفظ موجودیت و سیادت باستانی کشور خویش به نظر ایشان برسانم
معرفی: ملکیان



#کتابخانه_عمومی_حجر_بن_عدی@hujrlib
معرفی: ملکیان
۶:۰۸
.
«منطق الطیر» یا «مقامات الطیور» اثر "شیخ فرید الدین عطار نیشابوری" منظومهای فارسی است که در آن، گروهی از پرندگان جهان گرد هم میآیند تا به دنبال پادشاهی که تا به حال نداشتهاند، بگردند. هدهد که از همه داناتر است به آنها پیشنهاد میکند که سیمرغ افسانهای را پیدا کنند. هر یک از پرندگان نشاندهنده یکی از ضعفهای شخصیتی انسان است که مانع از رسیدن نوع بشر به روشنایی و آگاهی میشود. هدهد این پرندگان را هدایت میکند و به آنها میگوید که باید از هفت وادی عبور کنند تا به محل زندگی سیمرغ برسند.
هر کدام از این هفت وادی، همچون یک ماموریت بزرگ بر سر راه پرندگان قرار دارد. وادی طلب، با کنار گذاشتن همه تعصبات، باورها و بیایمانیها آغاز میشود و وادی عشق، جایی است که عقل به خاطر عشق رها شده است ... آخرین وادی فقر است که به فنا میانجامد. وقتی پرندگان وصف این هفت منزل را میشنوند، با ناراحتی سر خم میکنند و حتی برخی از ترس، همان لحظه جان میدهند. اما بقیه با وجود ترس و وحشت، سفر بزرگ را آغاز میکنند.
نهایتا تنها سی پرنده به سیمرغ میرسند و حقیقتی بزرگ برای آنها آشکار میشود. آنها سرانجام میفهمند که عظمت معشوق مانند خورشیدی است که در آینه منعکس شده است و با این حال، هر کس به آن آینه نگاه کند، تصویر خود را نیز در آن خواهد دید.
فریدالدین ابوحامد محمد عطار نیشابوری مشهور به شیخ عطّار نیشابوری (۱۱۴۶م/۵۴۰ق -۱۲۲۱م/۶۱۸ق) یکی از عارفان و شاعران ایرانی بلندنام ادبیات فارسی در پایان سده ششم و آغاز سده هفتم است. او در سال ۵۴۰ هجری برابر با ۱۱۴۶ میلادی در نیشابور زاده شد و در ۶۱۸ هجری به هنگام حمله مغول به قتل رسید.منبع: ایران کتاب



#کتابخانه_عمومی_حجر_بن_عدی@hujrlib
۱۴:۳۳
.
گیسوان هزار ساله روایت "اسماعیل یغمایی"، از کاوشهای دهه ۴۰ در محوطههای تاریخی به چاپ رسید. در این کتاب اسماعیل یغمایی، باستانشناس پیشکسوت برای نخستینبار به نگارش خاطرات باستان شناسی خود پرداخته است. خاطرات «گیسوان هزار ساله» فقط کارشناسان، پژوهشگران و علاقمندان باستانشناسی را مخاطب قرار نمی دهد، بلکه عموم خوانندگان ارتباط صمیمیای با قلم روان و داستان گویی شیرین او پیدا می کنند.
کتابِ اسماعیل یغمایی که راهی طولانی در کاوش محوطههای تاریخی ایران پیموده، از مجموعه «یادها و خاطرهها» در انتشارات «فرهنگ نشر نو» است که به همت محمدرضا جعفری منتشر شده است.بعضی از خاطرات او تصویری واضح و دقیق از وضعیت کاوش و کشف آثار تاریخی، در روزهای انقلاب و سالهای جنگ را نشان میدهد. سالهای سختی که مشکلات جنگ و بینظمی روزهای انقلاب مجالی برای باستان پژوهی و میراث فرهنگی نمی گذاشت ولی یغمایی و همکارانش از معدود افرادی هستند که در آن شرایط اجتماعی و سیاسی همچنان علاقمندانه در کاوش و حفظ آثار تاریخی ایران سماجت میکردند.
خاطرات او نشان از رازهایی در باستان شناسی دارد که ما نمیدانیم. به قول نویسنده:«خاک مادهٔ شگفتانگیزی است و باستانشناسی دنیای شگفتانگیز دیگری که سر و کارش با این ماده است. وقتی به یک تپهٔ باستانی کلنگ میزنی یا خاک یک معبد چند هزار ساله را زیر و رو میکنی یا به استخوانهای پوسیدهٔ یک خاکسپردهٔ پنج شش هزار ساله دست میزنی تازه آغاز کار است و راهیابی به راز و رمز این دستیافتهها و آگاهی از چون و چراها، باورها، پیروزیها و شکستها و بسیاری دیگر سخت دشوار است و گاه ناممکن. این است که بیشتر باستانشناسها فقط به یک تاریخگذاری میپردازند و بس. جدا از کاوش رویدادهای وابسته به آن غیر منتظره و باورنکردنی و گاه بسیار تاسف برانگیز است.»
معرفی: ملکیان



#کتابخانه_عمومی_حجر_بن_عدی@hujrlib
معرفی: ملکیان
۱۱:۵۵
۵:۱۶
حافظخوانی-23.mp3
۰۵:۱۵-۴.۸۱ مگابایت
بیست و سومین جلسه حافظ خوانیتوسط خانم اسدی، کتابدار کتابخانه عمومی حجر بن عدی#حافظ#حافظ_خوانی#کتابخانه_عمومی_حجر_بن_عدی
۱۸:۵۹