thumbnail
undefinedشهادت هنر مردان خداست ...
20 فروردین‌ماه؛ سالروز شهادت هنرمند متعهد و سید شهیدان اهل قلم، شهید سیدمرتضی آوینی و روز «هنر انقلاب اسلامی» گرامی

undefinedکانال رسمی بنیاد فرهنگی رضویundefined https://ble.ir/imamreza_sch

۶:۴۸

thumbnail
undefined #انعکاس_خبری |
undefined زیارت امام رضا(ع) در حریم علمی عالم آل محمد(ع)
undefinedامروز با حضور خادمان حرم مطهر رضوی، دل‌های‌ دختران دانش آموز دبستان امام رضا(ع) پر از نشاط زیارت در هوای حرم مطهر حضرت رضا(ع) شد.
ویژه‌برنامه چهارشنبه‌های امام رضایی که هر چهارشنبه مهمان یکی از مدارس شهر مشهد است، این هفته، مهمان ابتدایی دخترانه امام رضا(ع) #واحد5 شد و چند ساعتی با ذکر نام و سیره اهل بیت(ع) و آقا علی بن موسی الرضا(ع)، دل‌ها زائر صحن و سرای نورانی امام مهربانی‌ها شد.
عرض ارادت فرزندان امام رضاییundefinedمثل هر برنامه‌ای، این ویژه‌برنامه نیز با قرائت آیاتی از قرآن کریم با اجرای گروهی از دانش آموزان متبرک شد. چهارشنبه‌ها با قرائت دسته جمعی صلوات خاصه حضرت رضا(ع)، رنگ و بوی امام رضایی می‌گیرد و همه رو به سمت‌وسوی حرم امام هشتم، سلام و عرض ارادت کردند.
اما ابراز ارادت دو دانش آموز مدرسه، طور دیگری بر دل‌ها نشست. ملیکا زاهد همراه دوستش کیمیا دره‌کی، دانش آموزان کلاس سومی مدرسه، پشت تریبون رفتند و با زبان زیبای ادبیات، مهر و محبت‌شان به ساحت اهل بیت(ع) را نشان دادند.
ملیکا خطاب به مهمانان گفت: ما فرزندان این حریمیم؛ حریم علمی عالم آل محمد(ص). در مدرسه‌ای که به‌نام امام رضا(ع) مزین است، درس می‌خوانیم.
امروز با حضور مبارک شما خادمان حرم مطهر رضوی، دل‌های‌ ما پر از نشاط و طراوت شد. من با افتخار شعری را به ساحت مقدس اهل بیت(ع) تقدیم می‌کنم که بهارمان با نام این بزرگواران بهشتی‌تر شود:
با نام و یاد تو ای امام مهربانی ... پیچیده در عالم نسیم زندگانیاز راه می‌آید بهاران با ترنم ... هر غنچه‌ای دارد بروی لب تبسمهر برگ گل با یاد تو زیباست ...چون مادرت انسیه الحوراست آغاز هر سالم امیرالمؤمنین(ع) است ... چون احسن الحالم امیر المؤمنین(ع) است
هوای دلم را داشته باشundefinedکیمیا هم زبان به وصف شاعرانه زیارت باز کرد و خواند: به حریم حرم که می‌رسی، دستت را بر سینه می‌گذاری و آهسته حسی غریب در وجودت جوانه می‌زند. سلام می‌کنی، چشمت غرق تماشای گنبد طلای می‌شود. همه وجودت از نگاه پر مهر امام رضا(ع) پر می‌شود. آن وقت زیر لب زمزمه می‌کنی،؛ «یا ضامن آهو، یا غریب الغربا، حواست به من هست. دلم را در حرمت جا گذاشتم، هوای دلم را داشته باش!»
زمزمه سرود «اینجا ایرانه» با اجرای درسا سادات موسوی و همراهی همه دوستان هم‌مدرسه‌ای‌اش، حس افتخار به وطن را در رگ‌های همه شنوندگان تزریق کرد. حس و حالی که با سرود دخترانه «بابا رضا(ع)» امام رضایی شد.
با آقا عهد ببندundefinedمجید شهرکی، خادم الرضای چایخانه حرم مطهر رضوی که از حال خوب دانش آموزان به وجد آماده بود، رو به جمع دخترانه دانش آموزان کرد و گفت: «شور و هیجان‌ چهارشنبه‌های امام رضایی در مدارس دخترانه، مثال زدنی است.»
این خادم حرم رضوی اضافه کرد: دخترای گلم، کدوماتون مثل من پدرش به رحمت خدا رفته، دست بلند کنین؟ من هر وقت دلتنگ بابام می‌شم، رو به حرم آقا سلام‌ می‌دم و میگم؛ آقا شما که پدر و ولی نعمت ما هستین، شما که هستی. پشت ما به شما گرمه. هوامو بیشتر داشته باش. بیاین امروز کنار هم بابامون رو صدا کنیم. یا علی موسی الرضا(ع) دخترای گلت رو ببین، باهات عهد می‌بندن که دست شون رو از دستت رها نکنن.
او با این حرف‌هایش، حال دیگری به چهارشنبه این هفته دخترها داد: کافی است یک عهدی تو پویش امام رضا(ع) به آقا بدین؛ اول اینکه؛ اگه‌ می‌خوای بزرگ و عزیز بشی، امروز از مدرسه برگشتی، دست مادر و پدرت رو ببوس. دوم اینکه، به عشق و رضای امام هشتم، حجاب‌تون رو حفظ کنین.
شهرکی نشانی دقیق داد و گفت: یه کنج از حرم رو انتخاب کنین و از همون جا وارد بشین. توی حرم، دل‌تون رو به شبکه‌های پنجره فولاد گره بزنین و بگین: آقا جان؛ امیدم شمایی، زندگیمو به شما سپردم.
زیارتت قبولundefinedوقتی حرف زیارت به اینجا رسید، نوای دلنشین «آمدم ای شاه‌ پناهم بده ...» صدای هق‌هق بچه‌ها و مهمانان را از حیاط مدرسه به صحن و سرای نورانی امام رئوف پر داد. خادمان به زائران کوچک چهارشنبه امام رضایی خوشامد گفتند: خوش آمدی دخترم.‌ قبول باشه.
پایان خوش مراسم هم پرچم گردانی بیرق گنبد و گلدسته امام‌ هشتم بود. خادمان بارگاه منور رضوی، پرچم را گرفتند و تک‌تک دخترها با تبرک‌جویی، از زیر سایه‌اش رد شدند تا در این سال جدید، با مهر و محبت آقا بیمه شوند.

۱۴:۱۴

thumbnail

۱۴:۱۴

thumbnail

۱۴:۱۴

thumbnail

۱۴:۱۴

thumbnail

۱۴:۱۴

thumbnail

۱۴:۱۴

thumbnail

۱۴:۱۴

thumbnail

۱۴:۱۴

thumbnail

۱۴:۱۴

thumbnail

۱۴:۱۴

thumbnail
undefined #ارسالی_شما ا
undefinedدکلمه‌خوانی مهدی بهروزیان، دانش آموز خادم الرضای پایه دهم دبیرستان علوم و معارف امام رضا(ع) در حرم مطهر رضوی
undefinedبهروزیان، صاحب رتبه ممتازی مرحله حضوری مسابقه دکلمه‌خوانی «سفیران عترت۲» آموزش و پرورش خراسان رضوی است.

undefinedکانال رسمی بنیاد فرهنگی رضویundefined https://ble.ir/imamreza_sch

۶:۴۶

thumbnail
undefined #انعکاس_خبری |
undefined اولین گام تمرین کسب‌وکار در مدرسه
undefinedسالن مدرسه، بازار رنگارنگی از محصولات، تولیدات و دست‌ساخته‌های دانش آموزی شده بود که در یک نگاه، نشان از ذوق و شوق تجربه کردن، آموختن یک مهارت جدید و شیرینی کسب و کار داشت.
بازارچه کسب و کار دانش آموزی متوسطه دوره اول امام رضا(ع) #واحد3 با مشارکت فعال دانش آموزان در قالب 50 غرفه متنوع دایر شد تا دانش آموزان در کنار درس خواندن، مهارت کسب و کار و فعالیت در بازار را تمرین کنند.
فرصتی برای آموختن و تجربه‌اندوزیundefinedامیررضا صوفی زاده مدیر دبیرستان، درخصوص کیفیت برپایی این بازارچه توضیحاتی ارائه داد: این بازارچه با هدف ایجاد شورونشاط، کسب درآمد، آموزش و تمرین مهارت‌های عرضه و فروش کالا و خدماتی مانند انتخاب محصول، شناسایی عوامل مؤثر بر بازار و فروش، مشتری ‌مداری، آشنایی با تبلیغات در حوزه کسب و کار و... برنامه‌ریزی و دایر شد. وی ادامه داد: استقبال بسیار چشمگیری از بازارچه صورت گرفت ولی به دلیل محدودیت‌های فیزیکی، حدود 100 دانش آموز در قالب 50 غرفه در زمینه‌هایی نظیر اغذیه و خوراکی‌ها، هنری، نقاشی، خوشنویسی، گل وگیاه، لوازم ورزشی، اریگامی، عصب‌سنج، اسباب بازی و سرگرمی، عطر و ادکلن و... مشارکت کردند.
توجه به ایده زودبازده و فنون جذب مشتریundefinedسالن‌های مدرسه در دو طبقه، به نمایش کالاها و تولیدات دانش آموزان اختصاص پیدا کرده است. مثل هر بازاری، اینجا هم ازحام و همهمه، مبادله و مشتری، حرف اول را می‌زند. در ورودی بازارچه، امیررضا رحیمی و همکلاسی‌اش، پرهام ترابی در غرفه گل و گیاه، به سوالات مشتریانِ دانش آموز خود پاسخ می‌دهند.
اول پرهام و سپس امیررضا از دلیل حضورشان برایمان گفتند: خواستیم کسب و کار را هم تجربه کنیم. تعدادی از گل‌ها و گلدان‌های آپارتمانی مثل سانسوریا، کاکتوس و حسن یوسف را خودمان قلمه زدیم و پرورش دادیم ولی بقیه را از بازار گل‌های زینتی خریدیم و شرکت کردیم.
شاید برای اینکه گل و گیاه کمتر از غرفه‌های خوردنی‌، دانش آموزان را جذب می‌کند، برای جذب مشتری هم ایده‌هایی در نظر گرفته بودند. مثلا؛ پشت یکی از گلدان‌های علامتی زده بودند که در صورت خریدن آن، مجانی صاحبش می‌شدند. امیررضا اضافه کرد: آخرش، بین خریداران قرعه‌کشی هم داریم! او از دلیل انتخاب این رشته هم گفت: شادابی و نشاط دارد و هزینه و دشواری چندانی هم ندارد.
مهارت در کنار تحصیل برای آینده‌undefinedبازار خوراکی‌جات بیشتر از همه داغ بود؛ از انواع ساندویچ‌ها و خوراکی‌های فست فودی تا آش و پیراشکی. حسین پرویزی، پشت یکی از این غرفه‌های خوشمزه ایستاده و تندتند، کاسه‌های یکبار مصرف را با کیک و آش به فروش می‌رساند.
با همین سن و سال کم، سابقه فروش دارد، به همین دلیل هم جیبش از اسکانس‌های 10 و 20 و پنجاه هزار تومانی پر بود. از او پرسیدم، «پخت آش و کیک کار چه کسی است؟» با لبخند معناداری جواب داد: من و مامانم ولی در پخت کیک، بیشتر خودم تلاش کردم. دستور را از گوگل گرفتم و مواد کیک مانند آرد، وانیل، شکر و بقیه را کنار دست مادرم، یکی‌یکی اضافه کردم و آخرش توی فر گذاشتیم.
می‌خواهد، مهندس شود. از او پرسیم؛ «با این هدف تحصیلی و کاری، یاد گرفتن کسب و کار و مهارت‌های خرید و فروش به چه کارت می‌آید؟» پاسخ داد: اگر یک درصد از درس خواندن به هدف مدنظرم نرسیدم، می‌توانم سرپای خودم بایستم و کسب و کاری برای خودم بزنم.
نگاه دوباره به مهارت‌آموزیundefinedساعت، جاسوئیچی و پیکسل را از جنس چوب تراشیده و کارهای رنگ و وارنگش را روی میز پهن کرده بود و داشت درباره نحوه تراشیدن‌شان برای دوستانش توصیح می‌داد. داریوش جعفر نژاد هم دانش آموز پایه هفتمی این دبیرستان است که با دست ساخته‌های هنرمندانه‌اش برای حضور در این رقابت دانش آموزی اعلام آمادگی کرده است.
مهارت را تابستان گذشته، در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آموخته بود. مهارتی که شاید اتفاقی انتخابش کرده بود ولی حالا با نمایش و فروش برخی آثارش در این غرفه، به شکل جدی‌تری به آن نگاه می‌کرد.
تولیدکننده باشم، نه مصرف‌کنندهundefinedبرخی غرفه‌ها، به نامی خلاقانه نامگذاری شدند؛ خوراک مومو، کافه عنکبوت، سالادکده. یکی از همین نام‌ها، غرفه خوشمزه‌جات سلام بود. محمدعلی غلامی با میزی از بسته‌های مخلوط میوه خشک و تنقلات، کلی مشتری دارد. سابقه فروش محصولات میوه‌ای دارد و ریشه علاقه‌اش به این حرفه به پدربزرگش بر می‌گردد که باغدار است و بارها با حمایت او بسته‌بندی میوه‌جات فروخته است. از لواشک، سرکه، رب انار، خشکه زردآلو و آلو و...
او تأکید کرد: بیشتر از پول جمع کردن، به خود کسب و کار علاقه دارم. می‌خواهم درآمد حاصل از این بازارچه را صرف کمک به نیازمندان کنم. امیدوارم در آینده تولیدی بزنم و به جای وارد کردن کالاهایی که کمتر در کشورمان نداریم، تولید و صادر کنم.

۹:۴۷

thumbnail

۹:۴۷

thumbnail

۹:۴۷

thumbnail

۹:۴۷

thumbnail

۹:۴۷

thumbnail

۹:۴۷

thumbnail

۹:۴۷

thumbnail

۹:۴۷