thumbnail
undefinedدر پی انتشار گزارش وضعیت #حقوق_بشر در افغانستان، نماینده کمیسیونر عالی حقوق بشر ملل متحد در کنفرانس خبری به بیان جزئیات این گزارش پرداخت.
#فیلم اظهارات نماینده کمیساریای عالی حقوق بشر:
undefinedحکومت دوفاکتو طالبان، مرتکب نقض #فاحش حقوق بشر علیه مقامات دولت سابق و نیروهای نظامی و امنیتی وابسته به حکومت پیشین شده است.
undefinedدر یک سال گذشته حکومت طالبان #مسئولیت_بین‌المللی ارتکاب اقدامات زیر را بر عهده دارند: ۲۰۸ مورد اعدام‌های فراقضایی، ۴۰ جابجایی اجباری و ۱۴۴ #شکنجه و رفتارهای ترذیلی و بازداشت‌های خودسرانه.
undefinedهمانطور که پیشتر بیان شد، گزارشهای متعددی از ارتکاب #جنایت بین‌المللی و نقض فاحش حقوق بشر در #افغانستان در یکماه اخیر منتشر گردیده است. رعایت حقوق بشر بویژه در خصوص زنان و اقلیتها یکی از پیش‌شرطهای دولتها برای برسمیت‌شناسی حکومت طالبان اعلام شده است.

undefinedبرای مشاهده ایده گوردن براون در خصوص ارتکاب جنایت بین المللی توسط طالبان:https://eitaa.com/intllaw/839
undefinedبرای مشاهده فیلم آموزشی: شناسایی دوفاکتو:https://eitaa.com/intllaw/697
کانال حقوق بین الملل@intllaw

۱۱:۱۹

undefinedعلاوه بر آنچه که در توییت دکتر علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت و از اساتید حقوق منعکس شده است، وزیر امورخارجه نیز با سیاق مشابهی از «موفقيت بزرگ برای پذیرش عضویت ج.ا.ایران در بریکس» نوشت.
در این خصوص چند نکته قابل تامل است:
undefinedتفاوت گروهها با سازمانهای بین المللی در آنست که #گروه ها عموما فاقد #معاهده موسس یا همان اساسنامه هستند. با این حال همه آنها دارای اسنادی پایه ای هستند که محتوایی قریب به اساسنامه یا حداقل آیین کار دارند همانند گروه اقدام ویژه مالی یا FATF و ... از این رو تصویب اساسنامه آنها براساس اصل ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی در مجلس طرح نمی‌شود.
undefined رویه نظام حقوقی ایران گویای آنست که باوجود اینکه گروه ها، فاقد معاهده موسس هستند اما پیوستن به آنها مبتنی بر مصوبه مجلس صورت می‌پذیرد. برای مثال پیوستن ایران به گروه دی هشت بموجب قانون زیر و با تصویب #بیانیه سران دی هشت صورت پذیرفت؛ درحالیکه بیانیه سران، فاقد ماهیت معاهده‌ای بود:https://rc.majlis.ir/fa/law/show/839230
undefinedدر ادبیات اعضای دولت، عموما از پیوستن قطعی ایران به این گروه و عضویت در آن سخن به میان آمده است؛ درحالیکه رییس جمهور آفریقای جنوبی در نشست بریکس، به «دعوت» از ایران برای عضویت تصریح کرد.
undefinedبنظر می‌رسد که ادبیات «قبول عضویت ایران در بریکس» مبتنی بر مسامحه است و بزودی باید شاهد انجام مقدمات قانونی پیوستن ایران به این گروه از جمله تصویب در مجلس باشیم؛ زیرا که براساس نظم حقوقی کنونی ایران، پیامدهای عضویت همانند اجرای مصوبات و پرداخت حق عضویت نیازمند مصوبه مجلس شورای اسلامی می‌باشد.
کانال حقوق بین الملل@intllaw

۱۱:۲۳

thumbnail
undefinedاقداماتی که طبق حقوق بین الملل، الزامی نیست اما به دلیل احترامات متقابل میان دولتها صورت می پذیرد، #نزاکت بین المللی شناخته می شود.
undefinedتبریک به مناسبت روز استقلال یک کشور، از مصادیق نزاکت بین المللی است و دولتها روز استقلال یکدیگر را بهانه ای برای تبریک و گفتگو طرفینی می دانند.
undefined #فیلم نقش بستن پرچم اکراین بر ساختمان پارلمان اروپا بدلیل فرارسیدن روز استقلال اکراین.
undefinedپارلمان اروپا از زمان #تجاوز روسیه به اکراین اقدامات متعددی را علیه روسیه بویژه در قالب #تحریم مقامات و مسدودسازی اموال به منصه ظهور رسانیده است.
undefinedundefined #اتحادیه اروپا در هفته پیش، بانی و برنامه ریزی کننده حمله نظامی علیه نیجر بواسطه اکواس شد و این اقدام منجر به انتقاد از این اتحادیه بدلیل پیش‌گرفتن استانداردهای دوگانه بین المللی گردیده است.
undefinedبرای مشاهده یادداشت اهمیت تسلیت در حقوق بین الملل:https://eitaa.com/intllaw/795
کانال حقوق بین الملل@intllaw

۱۳:۴۳

thumbnail
undefinedدومین سفر به ژاپن
undefinedبا موافقت #آژانس بین المللی انرژی اتمی، اجازه رهاسازی آب پاکسازی شده از مواد رادیواکتیویته نیروگاه #اتمی فوکوشیما آغاز گردید.
undefinedاین اقدام منجر به واکنش شدید دولتهای همسایه بویژه چین گردید؛ زیرا که قائل بودند این رهاسازی آثار غیرقابل پیش بینی بر #محیط_زیست به همراه خواهد داشت.
#فیلم بازدید حضوری گروسی از فرایند تخلیه و شنیدن ملاحظات فنی
undefinedبرای مطالعه یادداشت توضیح چگونگی صدور مجوز آژانس در خصوص رهاسازی آب نیروگاه فوکوشیما:https://eitaa.com/intllaw/733
#حقوق_سازمانهای_بین‌المللی#حقوق_دریاها #حقوق_انرژی
کانال حقوق بین الملل@intllaw

۱۳:۴۳

thumbnail
undefinedطبق ماده دوم از « #قانون مناطق دریایی جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس و دریای عمان»، جزایر متعلق به ایران اعم از این که داخل و یا خارج دریای سرزمینی باشند، طبق این قانون دارای دریای سرزمینی (Territorial waters) مخصوص به خود هستند.
undefinedهرچند که ایران عضو کنوانسیون حقوق دریاها ۱۹۸۲ نیست اما ماده دو منطبق بر این #معاهده نوشته شده است و این قاعده، برخورداری جزایر از دریای سرزمینی بصورت جهانی پذیرفته شده است.
#فیلم هشدار دیروز نیروهای دریایی ایران به هلیکوپتر آمریکایی در خصوص ورود به #دریای_سرزمینی ایران
#حقوق_بین‌الملل_دریاهاکانال حقوق بین الملل@intllaw

۱۷:۳۵

thumbnail
undefinedمجمع عمومی سازمان ملل متحد در #قطعنامه ۱۶۵/۷۲ سال ۲۰۱۷، روز ۲۱ آگوست را به عنوان #روز_بین‌المللی یادبود و ادای احترام به قربانیان تروریسم اعلام کرد.
undefinedدر سال ۲۰۲۰، مجمع عمومی با تصویب قطعنامه 305/75 توسعه حمایت‌های ملل متحد از زیان دیدگان #تروریسم را پذیرفت.
undefinedشعار سال ۲۰۲۳ میلادی روز یادبود قربانیان تروریسم، «بازمانده: یافتن امید و ساختن آینده‌ای صلح آمیز» (Legacy: Finding Hope and Building a Better Future) است.
#فیلم پیام امسال گوترش:
undefinedما اینجاییم تا گرامی بداریم روز جهانی احترام به قربانیان ترور را و به آنها بگوییم برای همیشه با خانواده هایشان بمانند و برای فردای بهتر زندگی کنند.
undefinedشعار امسال را «بازمانده: یافتن امید و ساختن آینده‌ای صلح آمیز» برگزیدیم.
undefinedما بدنبال آنیم که به زیان دیدگان ترور کمک کنیم برای پاک کردن این تجربه ناخوشایند و تغییر در ادامه مسیر زندگیشان.
undefinedبازماندگان ترور بهترین شاهد امیدآفرینی در سراسر دنیا هستند. ما در کنارشان هستیم تا سرنوشت تروریسم را تغییر دهند و فردایی بهتر بسازند.
undefinedبرای مطالعه یادداشت مرتبط:https://eitaa.com/intllaw/837
#حقوق_بشردوستانهکانال حقوق بین الملل@intllaw

۱۷:۳۵

thumbnail
گروسی: ایران همکاری می‌کند اما راضی نیستم
undefinedنشست دوره‌ای شورای حکام آژانس بین‌المللی اتمی در وین آغاز به‌کار کرد.
undefinedاین نشست به ایمنی هسته‌ای هیروشیما، فعالیت‌ کره شمالی، سوریه و پیمان امنیتی اکوس می‌پردازد.
undefinedقرار است راستی آزمایی و بازرسی فعالیت‌های اتمی ایران در پرتو قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد و اجرای توافقنامه پادمان نیز بررسی شود.
undefined چهار سال #آژانس به واسطه اسناد جعلی رژیم صهیونیستی پرونده جدیدی را درباره چهار مکان ادعایی در ایران باز کرد.
undefinedایران، اسفند گذشته در جریان سفر گروسی به تهران، به صورت داوطلبانه با فعالیت‌های راستی آزمایی و نظارت بیشتر بازرسان در چارچوب #قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران موافقت کرد.
undefinedآژانس هفته پیش طی گزارشی محرمانه به اعضای شورای حاکم مدعی شد که ایران روند غنی‌سازی اورانیوم با سطح خلوص ۶۰ درصد را آهسته کرده است هرچند که ذخائر اورانیوم غنی‌شده ایران ۱۸ برابر محدودیت‌های تعیین شده در توافق سال ۹۴ است.
#فیلم اظهارات امشب گروسی:
undefinedهمکاری ما با دولت ایران ادامه پیدا کرده و شما در دو گزارش‌های من، آن را دیده‌اید.
undefinedما انتظار همکاری بیشتری داریم هرچند که در بسیاری از زمینه‌ها مبتنی بر #بیانیه مشترک تهران، اقدامات در حال صورت پذیرفتن است.
undefinedالبته ما شنوای نظرات دولت‌های شورای حکام در خصوص این موضوع هستیم و از سطح همکاری و در این زمینه خوشحال نمی‌باشیم و امیدواریم که ایرانی‌ها همکاری‌های بیشتر و گسترده‌تری را انجام دهند.
undefinedبرای مشاهده اظهارات گروسی در نشست پیشین شورا:

کانال حقوق بین الملل@intllaw

۷:۱۵

thumbnail
undefinedتغییر یک اسم
undefinedپیش از آغاز نشست بیست در هند، در دعوت نامه ارسالی به رهبران برای شرکت در نشست از سوی رئیس جمهور هند از عنوان «بهارات» به جای «هند» استفاده شده بود.
undefinedنخست‌وزیر هند هم با استفاده از همین موقعیت در اقدامی بحث‌برانگیز طی سخنرانی آغازینش در نشست جی ۲۰ برای نامیدن کشورش به جای هند از عنوان «بهارات» استفاده کرد.
undefinedمودی به زبان هندی که زبان اکثریت مردم هند است، گفت که بهارات به‌عنوان ریاست جی ۲۰ به هیئت‌ها خوش‌آمد می‌گوید. استفاده از این نام جنجال‌هایی را در هند بوجود آورد.
undefinedاز منظر حقوق بین الملل، تغییر اسم باید مبتنی بر سازوکارهای رسمی و قانونی باشد و و در جوامع دمکراتیک، این تغییر عموما با #همه‌پرسی قوانین #اساسی صورت می‌پذیرد.
undefinedدر خصوص تغییر نام هند به بهارات، هدف اصلی تغییر نام به نفع اکثریت هند و بی توجهی به اقلیتهای پرجمعیت از جمله مسلمانان هندی است. از اینرو این اقدام مبتنی بر نقض #حقوق_اقلیتها و تشدیدکننده سیاستهایی همچون #اسلام‌هراسی در هند دانسته شده است.
#تصویر درج نام بهارات برای هیأت هندیکانال حقوق بین الملل@intllaw

۱۹:۴۰

1_6672120379.pdf

۲.۲۵ مگابایت

undefined #ستاد_حقوق_بشر گزارشی در خصوص «حمایت از حقوق اشخاص دارای معلولیت و سالمند در فرایند دادرسی» منتشر کرد.
undefined ستاد این گزارش را در پی تصویب  « #دستورالعمل نحوه حمایت از حقوق اشخاص دارای معلولیت و سالمند در فرایند دادرسی» در تاریخ 04/28/ 1402 در قوه قضاییه منتشر کرده است.
undefinedاهم مطالب منتشر در این گزارش، عبارتند از:- تفسیر موسعِ دسترس‌پذیری، همگام با کنوانسیون و تفسیر کلی شماره (2) کمیته حقوق افراد دارای معلولیت- احترام به زبان مادری (حقوق زبانی)- برابری و اصل منع #تبعیض- #کرامت انسانی و احترام به استقلال فردی- حمایت از معلولینِ بزه‌کار با تبعیض مثبت- تخصصی شدنِ دادرسی توان‌خواهان- تشکل‌های مردم نهاد- کودکانِ توان‌خواه- #حقوق_زنان توان‌خواه- آموزش و آگاه‌سازی
#حقوق_سالمندان#حقوق_معلولان#پی‌دی‌اف_فارسی
کانال حقوق بین الملل@intllaw

۱۴:۰۳

thumbnail
undefinedشش دقیقه اروپایی علیه ایران
undefinedاجلاسیه آخر پارلمان اروپایی (در آستانه انتخابات) با نطق‌های پایانی مقامات اتحادیه همراه بود.
undefinedدر این اجلاسیه جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اظهالاتی تفصیلی به مسائل بینابین ایران و اتحادیه اروپا پرداخت.
undefined بورل در عباراتی تند، با استفاده از تعبیر «قتل» مهسا امینی، ضمن توصیف حوادث یک سال اخیر ایران، به حضور ایران در جنگ اوکراین و بازداشت شهروندان اروپایی و افراد دارای تابعیت دوگانه نیز پرداخت.
undefined بورل با تمرکز بر #حقوق_بشر، فشارهای اروپا علیه ایران در سطح منطقه و #شورای_حقوق_بشر را مورد اشاره قرار می‌دهد.
undefinedundefinedبا وجود دیدارهای مکرر مقامات اتحادیه از ایران در ایام گذشته، بورل سطح روابط اتحادیه با ایران را در پایین‌ترین سطح ممکن توصیف کرد. بنظر می‌رسد تندی تعابیر بورل، مصرف داخلی داشته و به دور از واقعیت‌های دیپلماتیک شمرده می‌شود.
undefinedبدلیل طولانی بودن متن کامل اظهارات بورل، متن در آدرس زیر در کانال دوم حقوق بین الملل قرار گرفته است:https://eitaa.com/InternationalLawStudies/65
undefinedبرای مشاهده فیلم کامل شش دقیقه ای:https://eitaa.com/InternationalLawStudies/64
#حقوق_اتحادیهکانال حقوق بین الملل@intllaw

۹:۰۸

thumbnail
undefined تحریم های حقوق بشری
همزمان با فرا رسیدن سالگرد آغاز اتفاقات سال گذشته ایران، در سطح بین الملل و در بستر حقوق بین‌الملل و به ویژه #حقوق_بشر، اقداماتی علیه ایران در حال شکل‌گیری است.
undefinedدر پستهای قبلی به تفصیل در خصوص واکنش اتحادیه اروپا در یک سالگی این اتفاقات پرداخته شد.undefined اخیرا دولت‌های دیگر همانند ایتالیا و استرالیا نیز اقدام به تحریم مقامات ایرانی با ادعای #حقوق_بشر پرداخته‌اند.
undefined دولت استرالیا تحریم‌هایی «حقوق بشری» را علیه سخنگوی نیروی انتظامی ایران با ادعای دست داشتن در آنچه «سرکوب زنانی که با قانون حجاب اجباری مقابله می‌کنند» عنوان شد، همچنین رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فراجا (فتا) را به اتهام آنچه «سانسور اعتراضات گسترده» خوانده شد، تحریم کرد. دو خبرنگار تلویزیون نیز #تحریم شده‌اند.
undefinedپنی ونگ، وزیر امور خارجه استرالیا با تکرار ادعاهایش علیه ایران و تظاهر به حمایت از حقوق مردم ایران گفت که در کنار آن‌ها ایستاده است و تحریم‌های جدید کسانی را هدف قرار می‌دهد که زنان و دختران را «سرکوب» می‌کنند.
undefinedundefined این گونه اقدامات در راستای ابراز تضعیف دولت ایران در سطح داخلی و بین المللی و با ادعای حمایت از حقوق بشر در طول یک سال گذشته متداول بوده است و بر اساس حقوق بین‌الملل سنتی، نقض اصل منع #مداخله در امور داخلی کشورها شمار می‌آید.
کانال حقوق بین الملل@intllaw

۱۶:۱۵

thumbnail
undefinedافتتاح بزرگترین دفتر دیوان کیفری
undefinedزلنسکی در کی‌یف برای اولین بار از زمان آغاز جنگ، با خاخام‌ها و فرستادگان جنبش حسیدی یهودی ارتدکس «چاباد» دیدار کرد.
undefined زلنسکی در این دیدار از افتتاح دفتر #دیوان_بین‌المللی_کیفری در این کشور خبر داد و گفت: «دیوان کیفری بین‌المللی بزرگترین دفتر خارج از لاهه خود را در اوکراین بازگشایی کرده است. این همکاری به ما امکان می‌دهد عدالت را برای اوکراین و تمام مردم زجر کشیده خود، با مجازات قانونی و عادلانه #جنایت کاران روسی اجرا کنیم.»
کانال حقوق بین‌الملل@intllaw

۷:۲۲

thumbnail
undefinedنامه مودبانه ایران
undefinedنتانیاهو در دیدار ایلان ماسک: ایران یک‌بازیگر بد است که شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل می‌دهد و نمی‌خواهید آن‌ها این‌توانایی را داشته باشند.
undefinedاین جملات نتانیاهو با واکنش ایلان ماسک و اشاره او به برخورد منطقی مقامات ایران در قبال فعال‌سازی استارلینک مواجه شد. او با یادآوری نامه بسیار مودبانه‌ای که از مقامات ایرانی دریافت کرده بود و تعجب کردم روی آن مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل نوشته نشده بود.
undefinedنتانیاهو در پاسخ به این جملات ماسک گفت: با نامه ای مودبانه از سوی دولتمردان ایران خام نشو!
undefinedوزیر ارتباطات دی ماه 1401 با اعلام خبر ارسال این نامه، گفت: «طبق حقوق بین الملل هرکسی که بخواهد در قلمرو سرزمینی یک کشور سرویس ارائه کند، باید لندینگ رایت یا قواعد آن کشور را رعایت کند. این لندینگ رایت (حقوق #سرزمینی) را به تمامی اپراتورهای ماهواره‌ای از جمله استارلینک، وان وب و باقی اپراتورها ابلاغ کردیم. اگر این قواعد را بپذیرند ما استقبال می‌کنیم.».
undefinedتیرماه امسال نیز #اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در گزارشی که از مصوبات آخرین جلسه خود اعلام کرد ارائه خدمات از سوی استارلینک در مرزهای جمهوری اسلامی ایران به دلیل عدم رعایت قوانین سرزمینی، غیرمجاز است. مطابق یکی از قطعنامه های ITU، ارایه خدمات از سوی یک شرکت خارجی در چارچوب مرزهای کشور دیگر منوط به دریافت مجوز از سوی آن کشور است.
undefinedبرای مطالعه یادداشت در خصوص اتحادیه جهانی مخابرات:https://eitaa.com/intllaw/736
کانال حقوق بین الملل@intllaw

۱۲:۴۶

thumbnail
undefined خلاف قانون اساسی!
undefinedسپتامبر جاری دادگاه عالی فدرال عراق اعلام کرد که تصویب توافقنامه دریانوردی خور عبدالله میان عراق و کویت در سال ۲۰۱۳، بر خلاف قانون اساسی بوده است.
undefinedدادگاه عراق اعلام کرده روند تصویب توافق یاد شده آنگونه که در بند ۶۱ قانون اساسی عراق آمده، با اکثریت دو سوم نمایندگان پارلمان انجام نشده است.
undefinedتوافق خور عبدالله سال ۲۰۱۳ در راستای عمل به قطعنامه شماره ۸۳۳ شورای امنیت در سال ۱۹۹۳ پس از حمله عراق به کویت در سال ۱۹۹۰ و در راستای تکمیل روند تعیین #مرز دریایی میان دو کشور تصویب شد.
undefinedدر این #معاهده، بندر خور عبدالله در شمال خلیج فارس، میان این دو کشور تقسیم شد.
undefinedشورای وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج (فارس) در نشست خود در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، حکم دادگاه عالی فدرال عراق درباره #موافقنامه ساماندهی دریانوردی با کویت را «نادرست و خارج از چارچوب» خواند.
undefinedشورا تاکید کرد که این تحولات بر خلاف منشورها، تعهدات و توافقنامه‌های بین‌المللی از جمله #قطعنامه ۸۳۳ شورای امنیت است.
undefinedبراساس ماده ۴۶ کنوانسیون حقوق معاهدات: یک کشور نمیتواند با این ادعا که اعلام رضایت وی به التزام در قبال یک #معاهده، نقض حقوق داخلی وی در خصوص صلاحیت انعقاد معاهدات بوده است، به بی اعتباری رضایت خود استناد نماید مگر آنکه تجاوز مزبور بارز بوده و به قاعدهای از حقوق داخلی مربوط شود که دارای اهمیت #اساسی است. تجاوز وقتی بارز است که بر کشوری که بر طبق رویة معمول و #اصل حسن نیت در این مورد عمل کرده است، بطور عینی روشن باشد.
کانال حقوق بین الملل@intllaw

۱۵:۴۹

thumbnail
undefinedبرای مطالعه یادداشتهای فلسطین از منظر حقوق بین‌الملل
undefinedتاسیس دولت اسراییلhttps://eitaa.com/intllaw/461undefinedرسیدگی کیفری به جنایات اسراییلhttps://eitaa.com/intllaw/464undefinedانتقال سفارتخانه‌ها به بیت‌المقدسhttps://eitaa.com/intllaw/467undefinedگزارش گلدستون و کمیته حقیقت‌یابhttps://eitaa.com/intllaw/470undefinedکنش سازمان‌های غیردولتیhttps://eitaa.com/intllaw/478undefinedصحبت‌های دبیرکل سازمان مللhttps://eitaa.com/intllaw/479undefinedایده تشکیل دو دولت اسراییلی و عربیhttps://eitaa.com/intllaw/655undefinedهفتادوپنجمین سالگرد جابجایی اجباری مردمان فلسطینیhttps://eitaa.com/intllaw/591undefined رأی مشورتی دیوان بین‌ المللی دادگستری در خصوص دیوار حائلhttps://eitaa.com/intllaw/445
کانال حقوق بین‌ الملل@intllaw

۱۹:۰۰

thumbnail
undefinedموضع‌گیری کمیساریای عالی حقوق بشر در خصوص فلسطین
undefinedسخنگوی کمیساریای عالی #حقوق_بشر ملل متحد در اظهاراتی در خصوص اتفاقات باریکه غزه از تعابیری تند علیه اقدامات گروه فلسطینی یاد کرد.
undefinedتمرکز صحبت‌های خانم تروسل در خصوص اتفاقات دیروز مبتنی بود بر سه کلید واژه کشتن غیرنظامیان، #خشونت و خونریزی بود.
undefinedتا پیش از این، نهادهای بین‌المللی در خصوص فلسطین بیشتر در خصوص مسائل مرتبط بر قدس شرقی صحبت می‌کردند و حضور اسرائیل را صرفاً در این منطقه با اصطلاح #اشغال یاد می‌کردند.
undefinedکشتار طولانی مدت مردمان فلسطین، نقض حاکمیت در سرزمین اجدادی، نقض #حقوق_اسیران، نقض حقوق #بشردوستانه و قواعد بین‌المللی در خصوص به کارگیری تسلیحات ممنوعه کمتر در این روزها توسط نهادهای بین‌المللی و دولت‌های حامی اسرائیل مورد اشاره قرار می‌گیرد.
#فیلم اظهارات تروسل:undefinedکمیساریای عالی حقوق بشر امروز آنچه که توسط گروه‌ها و نظامیان فلسطینی اتفاق افتاد در شوک به سر می‌برد.
undefinedتعداد زیادی از غیرنظامیان کشته و یا به اسارت گرفته شده‌اند در حالی که غیرنظامیان به هیچ وجه نباید هدف قرار بگیرند.
undefinedکمیساریای عالی حقوق بشر از همه اطراف درخواست می‌کند که به صورت فوری به خشونت پایان دهند و و از دولت‌های منطقه خواهان است تا مانع خونریزی شوند.

undefinedبرای مشاهده مجموعه یادداشتهای کانال حقوق بین‌ الملل درخصوص فلسطین مظلوم:https://eitaa.com/intllaw/970
کانال حقوق بین‌ الملل@intllaw

۱۹:۰۱

thumbnail
undefinedسخنان مهم آقای سفیر
undefined پس از اینکه نشست شورای امنیت بی‌نتیجه ماند، سفیر فلسطین با حضور در جایگاه خبرنگاران سخنان متفاوتی ارائه کرد.
undefined سفیر با یادآوری سابقه نقض حقوق بین‌الملل توسط اسرائیل، بغض‌آمیز اظهاراتش را ابراز کرد.
#فیلم اهم اظهارات:
undefinedمتاسفانه تاریخ برای بعضی رسانه‌ها و سیاستمداران از از زمانی آغاز می‌شود که بعضی از اسرائیلی‌ها کشته شدند.
undefinedمردمان ما سالیان دراز مرگ را پس از مرگ تحمل می‌کردند.ما هر ماه به شورای امنیت می‌آمدیم و عواقب #بی‌کیفرمانی اسرائیل در کشتار فلسطینیان را به جامعه جهانی متذکر می‌شدیم.
undefinedیک سال پیش به شورای امنیت آمدیم و گفتیم که فلسطین آزاد خواهد شد یک روزی به یک شیوه‌ای.
undefinedما راهی #مسالمت‌آمیز را انتخاب کرده بودیم و جامعه بین‌المللی نیز گویا از ما حمایت می‌کرد اما اسرائیل اجازه نداد که این مسیر ادامه پیدا کند.
undefinedامروز موقع آن نیست که اسرائیل تصمیم خطرناکش را بگیرد، بلکه وقت آن است که مسیر را عوض کند به شیوه گذشته‌اش ادامه ندهد.
undefinedشما نمی‌توانید بگویید که هیچ چیزی کشتن اسرائیلیان را توجیه نمی‌کند و بلافاصله برای کشتن فلسطینیان توجیه بیاورید.
undefinedفلسطینیان مادون انسان نیستند تا بتوان حقوق آنها را نقض کرد و آنها را تحقیر ساخت. کسانی که سرزمین ما را #اشغال کردند عملیات‌های نظامی در آن اجرایی ساختند تحقیر و نقض حقوق ما را به دست داشتند.
undefinedاسرائیل درخواست حمایت‌های همه‌جانبه بین‌المللی را کرده است؛ در حالی که مسئله مشروعیت و نقض بشریت و نقض #حقوق_بین‌الملل روبروست
کانال حقوق بین‌ الملل@intllaw

۱۳:۰۲

thumbnail
undefinedانتخاب اعضای جدید شورای حقوق بشر
undefinedدیشب مجمع عمومی، اقدام به انتخاب ۱۵ عضو جدید از #شورای_حقوق_بشر کرد.رأی‌گیری برای انتخاب از میان نامزدها بر اساس پنج گروه منطقه‌ای سازمان ملل انجام می‌شود
undefinedدر میان منتخبان جدید، دولتهای کویت و اندونزی از دولت‌های مسلمان نیز برگزیده شدند.
undefinedدولت روسیه اما با ۸۳ رای از انتخاب به عنوان عضو شورای حقوق بشر ناکام ماند. روسیه بعد از #تجاوز به اوکراین از عضویت شورا حذف کردید.
undefined روسیه با بلغارستان و آلبانی برای کسب دو کرسی منطقه شرق اروپا رقابت کرد. 
#فیلم انتخاب اعضای جدید شورای حقوق بشر توسط مجمع عمومی. دیدن این فیلم به علاقمندان حوزه حقوق بین‌الملل به عنوان یک نمونه عملی از انتخابات در یک #سازمان بین‌المللی پیشنهاد می‌شود.
کانال حقوق بین‌ الملل@intllaw

۹:۰۵

thumbnail
#با_مجلس
undefinedآصفری، نایب‌رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای: باادغام طرح مجلس برای تشکیل «سازمان ملی مهاجرت» با لایحه دولت تحت عنوان «ساماندهی اتباع خارجی» در یک طرح واحد، این طرح بعد از پایان بررسی برنامه هفتم توسعه در دستور کار صحن قرار می‌گیرد.
undefinedتماس قالیباف با هفت رییس مجلس از اعضای بین‌المجالس اسلامیhttps://eitaa.com/icana/4724

undefinedانتقاد نماینده کلیمی مجلس از سکوت مجامع حقوق بشری و آسیب به افراد #غیرنظامی در مغایرت با قواعد بین‌المللی https://eitaa.com/icana/4697
undefined #تصویر جلسه فراکسیون مقاومت درخصوص تحولات فلسطینhttps://eitaa.com/icana/4685
undefinedتلاش عقیم ضدانقلاب برای بازداشت دکتر زهره الهیان که برای حضور در نشست کمیته #حقوق_بشر ملل متحد در ژنو به سر می‌برد.
کانال حقوق بین‌ الملل@intllaw

۱۶:۱۰

thumbnail
undefinedنطق منصورالسلطنه عدل
undefinedرئیس وقت هیئت ایرانی در مجمع عمومی سازمان ملل در سال 1947 (شهریور 1326) در نطقی مخالفت ایران را با تقسیم فلسطین، به این شکل بیان کرده بود: «شما، دو دولت جدید به وجود خواهید آورد که حتماً هیچ‌یک قابل زندگی نبوده و شاید هم هردو مولود مرده خواهند بود. با اقدام به این امر شما اجاق ملی برای یهودی‌ها درست نخواهید کرد، بلکه اجاقی به وجود خواهید آورد که زیر خاکستر آن همیشه آتشی که نه‌تنها خاورمیانه، بلکه صلح عالم را نیز تهدید می‌کند، روشن خواهد بود.»
undefinedرویه هیئت نمایندگی ایران نه ناشی از نقش محبت نسبت به عالم یهود است و نه نتیجه دوستی زیاد به ملل عرب، بلکه منحصراً ناشی از ایمان به اصولی است که در منشور سانفرانسیسکو قبول و اعلام شده است.
undefinedاین منشور ما را مکلف می‌نماید که حق هر ملت را برای این‌که آزادانه زندگی کند و با کمال آزادی سرنوشت خود را معین سازد، محترم شماریم.
undefinedاعم از این‌که آن‌ها مسلمان باشند و یا مسیحی و یا یهودی، همین‌که این کشور آزادی خود را به دست آورد، اهالی آنجا پیرو هر دینی که باشند، راه‌حل عادلانه و منصفانه‌ای پیدا خواهند نمود و آن‌وقت این راه‌حل را که خود شخصاً ذینفع می‌باشند، آزادانه انتخاب می‌کنند، حسن استقبال خواهند کرد، خواه عبارت باشد از تشکیل دو دولت جداگانه و خواه عبارت باشد از تشکیل یک دولت فدرال.
undefinedبا در نظر گرفتن این اصول، هیئت نمایندگی ایران، نسبت به هر پیشنهادی که با مقررات منشور ملل متحد قابل التیام نباشد، رأی مخالف خواهد داد.
undefinedایران رای منفی به تقسیم فلسطین به دو دولت عربی و اسراییلی داد.
#تاریخ_حقوقکانال حقوق بین‌ الملل@intllaw

۱۸:۳۲