عکس پروفایل مرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل (آیساسنتر)م

مرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل (آیساسنتر)

۳۰۹عضو
عکس پروفایل مرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل (آیساسنتر)م
۳۰۹ عضو

مرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل (آیساسنتر)

تحلیل‌های فنی و کارشناسی با نگاهی راهبردی، در حوزه‌ی مسائل بین‌الملل با محوریت تحریم
undefined سایت:www.isacenter.irundefined توییتر:https://twitter.com/ISACenter_irundefined تلگرام:https://t.me/isacenter

۲۲ اسفند ۱۴۰۲

شناسایی شرکت اسرائیلی BAZAN؛ فعال در حوزه‌ی زنجیره تامین نفت رژیم صهیونیستی
undefinedمرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل در قالب برنامه تحریم رژیم صهیونیستی، به منظور شناسایی زنجیره‌ی تامین نفت و گاز رژیم صهیونیستی، «گروه بازان» را که یک  شرکت پالایش نفت و پتروشیمی واقع در حیفا می‌باشد، شناسایی کرده است. این گروه بزرگترین پالایشگاه نفت رژیم صهیونیستی را اداره می‌کند و دارای ظرفیت کل پالایش نفت تقریباً 9.8 میلیون تن نفت خام در سال با شاخص پیچیدگی نلسون 9 است.
undefinedتقریباً 70 درصد از محصولات این شرکت در بازار اسرائیل و مابقی در بازارهای بین المللی (با تأکید بر کشورهای شرق مدیترانه) توزیع می‌شود. این شرکت انواع محصولات مورد استفاده در عملیات صنعتی، کشاورزی و حمل و نقل را ارائه می‌دهد و بزرگترین تاسیسات یکپارچه پالایش و پتروشیمی اسرائیل است.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/3140212221700/
#برنامه_تحریم_رژیم‌_صهیونیستی#شرکت_اسرائیلی#بازان#زنجیره_تامین_نفت
@isacenter

۱۳:۵۸

۲۶ اسفند ۱۴۰۲

همکاری شرکت اماراتی Mazrui International با شرکت اسرائیلی BAZAN؛ فعال در حوزه زنجیره تامین نفت رژیم صهیونیستی
undefinedمرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل در قالب برنامه تحریم رژیم صهیونیستی، به منظور شناسایی زنجیره‌ی تامین نفت و گاز رژیم صهیونیستی، «گروه بازان» را که یک شرکت پالایش نفت و پتروشیمی واقع در حیفا است، شناسایی کرد. اطلاعات شرکت مذکور را می‌توانید در اینجا مطالعه فرمایید.
undefinedدر راستای شناسایی زنجیره تامین نفت رژیم صهیونیستی، پژوهشی پیرامون شرکت‌های حاضر در جهان اسلام و همکار با گروه بازان انجام گرفت و مشخص شد شرکت اسرائیلی Bazan یادداشت تفاهمی با شرکت اماراتی Mazrui International امضا کرده است که به آن اجازه می‌دهد پلیمرهایی را که در اسرائیل ساخته نشده‌اند، برای بازار داخلی رژیم صهیونیستی و همچنین اروپا و ایالات متحده وارد کند.
undefinedتاکنون پانصد شرکت اماراتی در اتاق بازرگانی مشترک امارات و اسرائیل ثبت شده است و این مورد تنها یکی از موارد همکاری میان شرکت‌های اماراتی و رژیم صهیونیستی است. سایر همکاری‌ها نیز به مرور توسط «برنامه تحریم رژیم صهیونیستی» منتشر خواهد شد.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/0140212261115/
#برنامه_تحریم_رژیم‌_صهیونیستی#همکار_شرکت_اسرائیلی#مزرویی_بازان#زنجیره_تامین_نفت
@isacenter

۸:۳۲

۲۸ اسفند ۱۴۰۲

فرصت پیش روی مجلس دوازدهم برای ایجاد زمینه‌ی حضور ایران در عرصه امنیت غذایی جهانی
فرشاد عواطفی  - کارشناس امنیت غذایی
undefinedجنگ روسیه و اوکراین نشانه‌‌ای از شروع زوال نظم قدیم و پدیدار شدن نظم جدید بود. کشورهایی در نظم جدید توانایی بقا خواهند داشت که بتوانند در وضعیتی که پیوندهای پیشین اقتصادی در حال گسسته شدن است، پیوندهای اقتصادی و اتحادهای جدید منطقه‌ای ایجاد کنند.
undefinedبا توجه به شرایط جهانی و شکل گیری نظم جدید، طرح همکاری‌های دوجانبه ایران و سایر کشورها در زمینه غذا و کود مطرح شده است تا با ایجاد ارتباط اقتصادی بر محور غذا به عنوان یکی از نیازهای اساسی بشر و کود به عنوان مهم‌ترین نهاده کشاورزی، محکم‌ترین نوع از پیوند را بین اقتصاد ایران و کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای به وجود بیاورد. در این طرح ایران به عنوان یک هاب منطقه‌ای و جهانی برای تجارت ، ذخیره سازی و فرآوری غلات و کود مطرح خواهد شد. مجلس جدید می‌تواند با شناخت و مغتنم شمردن فرصت موجود، کشور را با تصویب قوانین و برنامه‌های مناسب توسعه‌ای در راستای بهره‌برداری از آن به پیش ببرد.
undefined مجلس نقشی کلیدی در تحقق طرح‌هایی با موضوع تجارت خارجی دارد. از جمله این موارد می‌توان به تسهیل مقررات، گسترش مشوق‌های لازم، حذف قوانین زائد و ضد تجاری اشاره کرد. از جمله این قوائد ضد تجاری می‌تواند به بازرسی‌های چندباره غیرضروری کالا توسط دستگاه‌های نظارتی متعدد در گمرکات کشور اشاره کرد. انجام یک چنین بازرسی‌های زائدی موجب معطل شدن بارها در گمرکات و افزایش زمان و هزینه حمل بار می‌شوند.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/2140212280700/
@isacenter

۳:۲۹

۱ فروردین

ضرورت طراحی تدبیری جدید برای مهار ایران؛ بررسی سخنرانی سوزان مالونی در کمیته‌ی روابط خارجی مجلس سنای آمریکا
محمد کاظمی - کارشناس روابط بین‌الملل
undefined«سوزان مالونی» نایب‌رئیس «مؤسسه‌ی بروکینگز» و رئیس بخش «سیاست خارجی» این مؤسسه با حضور در کمیته‌ی روابط خارجی مجلس سنا در تاریخ یکم مارس ۲۰۲۴ (۱۱ اسفند ۱۴۰۲)، گزارشی تحت عنوان «ارتش در سایه‌ی ایران: رسیدگی به شبکه‌ی نیابتی ایران در خاورمیانه» را ارائه داد. نکات مطرح‌شده در این گزارش از جهات مختلف حائز اهمیت است.
undefinedکنش‌های نیروهای مقاومت در پنج ماه گذشته به‌وضوح از این واقعیت حکایت می‌کند که شبکه‌ی مقاومت بیش از گذشته به‌صورت یکپارچه و هوشمند عمل می‌کند. به بیان دیگر، نبرد ۱۵۰ روز اخیر نشان داده است که توان مدیریت و عملکرد شبکه‌ایِ محور مقاومت با طی روند تکاملی در سال‌های اخیر، وارد گام جدیدی از پختگی و بلوغ شده است.
undefinedهمزمان، پیشرفت برنامه‌ی هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و بی‌میلی تهران برای دادن امتیاز قابل‌توجه در این زمینه به غرب، و همچنین ناتوانی دولت آمریکا در پیگیری یک سیاست مشخص و مدون برای رسیدگی به پرونده‌ی هسته‌ای ایران در آستانه‌ی انتخابات ریاست‌جمهوری، بیش از پیش بر سردرگمی و اضطرار واشینگتن دامن زده است. در واقع آمریکا اکنون گرفتار یک خلأ شوم در سیاستگذاری مهار ایران است و باید برای این موضوع چاره‌اندیشی کند. ظرف تحملِ در آستانه‌ی لبریز شدنِ جمهوری‌خواهان و نیروهای سیاسی مخالف بایدن در راهروهای مملو از لابی‌گران ضد ایرانی کنگره را نیز باید بر این معضل افزود.
undefinedپیام ضمنی مالونی و یادداشت‌های مشابه - که البته این گزاره را به صراحت بیان نمی‌کنند - این است که توان اعمال قدرت ایران در منطقه از حد تاکتیکی و ایذایی به مرحله‌ی راهبردی و با اثرگذاری فعال و ماندگار رسیده و به همین دلیل،‌ آمریکا باید برای مقابله با آن، ایده‌هایی داشته باشد که اولاً مبتکرانه و خلاقانه باشد (زیرا طرح‌های پیشین برای مهار نفوذ منطقه‌ای ایران کارآمد نبوده‌اند) و ثانیاً راهبردی و متناسب با ابعاد مسأله باشد. به بیان دیگر، آمریکا باید با عبور از تقابل موردی و تاکتیکی، در سطح راهبردی برای دفع خطر نفوذ منطقه‌ای ایران برنامه‌ریزی کند.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/4140301010900/
@isacenter

۶:۲۰

۵ فروردین

محور مقاومت و عملکرد هم‌سو با قدرت‌های تحول‌خواه
پارسا خورشیدی - کارشناس روابط بین‌الملل
undefinedتحولات پیش‌آمده و نتایج پس‌ از 7 اکتبر 2023 قدرت تعیین‌کنندگی و اثرگذاری محور مقاومت بر معادلات منطقه غرب آسیا را بر همگان آشکار کرد. در سال‌های اخیر چین به مانند گذشته از سازمان آزادی‌بخش فلسطین حمایت نمی‌کرد، از مبارزات فلسطینیان به‌عنوان تقابل علیه امپریالیسم غربی یاد نمی‌کرد، و روابط حسنه‌ای با تل‌آویو داشت. اما پس‌ از وقایع 7 اکتبر چین از محکوم کردن عملیات طوفان‌الاقصی خودداری کرده و حملات اسرائیل به غزه را مجازات دسته‌جمعی غیرنظامیان فلسطینی خواند. همچنین با جلوگیری از ارسال کشتی‌های غول کشتی‌رانی خود یعنی COSCO به اسرائیل، و عدم تلاش و مداخله برای جلوگیری از حملات انصارالله یمن، رویکردی متفاوت از آنچه پیش‌بینی می‌شد را اتخاذ کرد.
undefinedروسیه نیز که از زمان بحران سوریه سابقه همکاری با محور مقاومت را داشته، از محکوم کردن حماس خودداری کرد و از حملات اسرائیل به غزه انتقاد کرده است. وزیر خارجه روسیه در ماه اکتبر از یک هیئت حماس در مسکو استقبال کرد که خشم تل‌آویو را برانگیخت. به‌نحوی که لیور حیات، سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در حساب توئیتر خود، مدعی شد که اسرائیل دعوت مقام‌های ارشد حماس به مسکو را به عنوان یک اقدام ناپسند می‌بیند که حمایت از تروریسم است و خشونت‌های حماس را مشروعیت می‌بخشد. وی در این پیام افزود که اسرائیل از روسیه می‌خواهد تا فورا سران حماس را اخراج کند.
undefinedاین جهت‌گیری‌ها نشان‌دهنده آن است که قدرت‌های نوظهور و تحول‌خواه جهانی به‌ویژه چین، به این نتیجه رسیده‌اند که عملکرد فعلی محور مقاومت در منطقه و کنش‌هایش علیه رژیم‌صهیونیستی به‌ سود آنان است.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/1140301051700/
@isacenter

۱۳:۵۵

۷ فروردین

تاسیس دفتر فروش شرکت carmel Olefins، زیرمجموعه شرکت اسرائیلی Bazan در ترکیه
undefinedمرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل در قالب برنامه تحریم رژیم صهیونیستی، به منظور شناسایی زنجیره‌ی تامین نفت و گاز رژیم صهیونیستی، «گروه بازان» را که یک شرکت پالایش نفت و پتروشیمی واقع در حیفا است، شناسایی کرد. اطلاعات این شرکت در اینجا قابل مشاهده است.
undefinedدر راستای شناسایی زنجیره تامین نفت رژیم صهیونیستی، پژوهشی پیرامون شرکت‌های حاضر در جهان اسلام و همکار با گروه بازان انجام گرفت و مشخص شد شرکت Carmel Olefins که یکی از زیرمجموعه‌های گروه Bazan است و گریدهای استاندارد و ویژه پلی پروپیلن (PP) و همچنین طیف گسترده‌ای از گریدهای پلی اتیلن با چگالی کم (LDPE) را تولید می‌کند، در کشور ترکیه دفتر فروش تاسیس کرده و فعالیت تجاری دارد.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/3140301071110/
#برنامه_تحریم_رژیم‌_صهیونیستی#همکار_شرکت_اسرائیلی#کارمل_بازان#زنجیره_تامین_نفت#ترکیه
@isacenter

۸:۰۵

۹ فروردین

شناسایی شرکت اسرائیلی New Med Energy؛ فعال در زنجیره تامین گاز رژیم صهیونیستی
undefinedمرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل در قالب برنامه تحریم رژیم صهیونیستی، به منظور شناسایی زنجیره‌ی تامین نفت و گاز رژیم صهیونیستی، شرکت New Med Energy (NWMD)، که نام قبلی آن Delek Drilling بوده و یک شرکت اسرائیلی فعال در حوزه اکتشاف، توسعه و تولید گاز طبیعی و میعانات است را شناسایی کرد.
undefinedاین شرکت توسط Avinoam Finkelman تأسیس شد و به عنوان بخش اکتشاف گروه Delek خدمت می‌کرد. شرکت مذکور با توافق­نامه‌ای که در 1 جولای ۱۹۹۳ بین شرکت Delek Drilling Management Ltd و Delek Drilling Trusts Ltd به امضا رسید، تأسیس شد.
undefinedدر فوریه ۲۰۲۲، به عنوان بخشی از فرآیند تغییر نام تجاری، این شرکت نام خود را از Delek Drilling به New Med Energy تغییر داد و هم‌اکنون ۴۵/۳۴% از میدان گازی لویاتان که بزرگترین میدان گازی در دریای مدیترانه است را در اختیار دارد.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/5140301090900/
#برنامه_تحریم_رژیم‌_صهیونیستی#شرکت_اسرائیلی#زنجیره_تامین_گاز
@isacenter

۲:۳۴

۱۲ فروردین

همکاری شرکت نفت و گاز دولتی آذربایجان (SOCAR) با شرکت اسرائیلی New Med Energy؛ فعال در زنجیره تامین گاز رژیم صهیونیستی
undefinedمرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل در قالب برنامه تحریم رژیم صهیونیستی، به منظور شناسایی زنجیره‌ی تامین نفت و گاز رژیم صهیونیستی، شرکت اسرائیلی New Med Energy را که یک شرکت فعال در حوزه اکتشاف، توسعه و تولید گاز طبیعی و میعانات است را شناسایی کرد. اطلاعات این شرکت را می‌توانید در اینجا مشاهده کنید.
undefinedدر راستای شناسایی زنجیره تامین گاز رژیم صهیونیستی، پژوهشی پیرامون شرکت‌های حاضر در جهان اسلام و همکار با این شرکت انجام گرفت و مشخص شد شرکت دولتی نفت و گاز آذربایجان (SOCAR) با این شرکت همکاری دارد. به نقل از وزارت انرژی رژیم صهیونیستی، شرکت نفت و گاز دولتی آذربایجان (SOCAR) با همکاری کنسرسیومی شامل BP (British petroleum) و NewMed Energy اسرائیل، مجوز اکتشاف گاز در سرزمین‌های اشغالی را دریافت کرده است.
undefinedشرکت دولتی نفت و گاز جمهوری آذربایجان (به آذربایجانی: Azərbaycan Respublikası Dövlət Neft Şirkəti، ARDNŞ)، که بیشتر با نام اختصاری SOCAR شناخته می‌شود، یک شرکت ملی نفت و گاز کاملاً دولتی است که دفتر مرکزی آن در باکو آذربایجان قرار دارد. این شرکت نفت و گاز طبیعی را از میادین خشکی و فراساحلی در بخش متعلق به آذربایجان در دریای خزر تولید می‌کند.
undefinedوزارت انرژی رژیم صهیونیستی اعلام کرد شرکت دولتی نفت و گاز آذربایجان (SOCAR) مجوز اکتشاف گاز در بخش شمالی میدان لویاتان که بزرگترین میدان هیدروکربوری اسرائیل می‌باشد را دریافت کرده است. بر اساس این مجوز که سه سال اعتبار دارد، شرکت دولتی نفت و گاز آذربایجان حق اکتشاف دو بلوک فراساحلی را دریافت کرده است. تائید این قرارداد در انتظار نتیجه جنگ غزه است.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/1140301110900/
#برنامه_تحریم_رژیم_صهیونیستی#همکار_شرکت_اسرائیلی#زنجیره_تامین_گاز#آذربایجان
@isacenter

۱:۴۰

بررسی نگاه‌ها و سیاست‌های مطرح شده در قانون اختیارات دفاع ملی ۲۰۲۴ ایالات متحده نسبت به چین؛ بخش‌های مرتبط به جداسازی زنجیره‌های تامین از چین
خانم فاطمه فهیمی - کارشناس روابط بین‌الملل
undefinedدر بخش اول این گزارش با نگاهی کلی، ابعاد مختلف این قانون را که بر چین تمرکز کرده است بررسی کردیم. در بخش دوم به بررسی بندهای قانون در مورد افزایش بازدارندگی در منطقه آسیا و اقیانوسیه پرداختیم و در این بخش بندهای قانون اختیارات دفاع ملی که تلاش می‌کند تا با جدا کردن زنجیره تامین آمریکا و جهان از چین، به مهار چین بپردازد را بررسی می‌کنیم.
undefinedجدا کردن زنجیره‌های تامین کالاهای مرتبط با بخش‌های دفاعی و نظامی، جدا کردن زنجیره‌های تامین و انتقال کالا از منظر امنیت سایبری، منع استفاده از بودجه‌های دولتی برای همکاری‌های تحقیقاتی با چین، بخش‌هایی است که به دنبال مهار چین در خاک آمریکا است. فراتر از آن آمریکا تلاش می‌کند تا با جدا کردن زنجیره‌های تامین سایر کشورها از چین تحت عنوان کاهش نفوذ چین و یا سیاست فرند شورینگ در کشورهای دوست و متحد خود به مهار چین بپردازد. بررسی ادبیات و سیاست‌های آمریکا در این حوزه که عمدتا با عناوین جدا‌سازی، کاهش ریسک و فرند شورینگ، ساختن حصارهای بلند و … یاد می‌شود، نیازمند بررسی‌های گسترده‌تری است که در این جا نمی‌گنجد. ما در این جا صرفا به ذکر نمودهای آن در قانون اختیارات دفاع ملی ۲۰۲۴ اکتفا می‌کنیم.
undefinedنگاه کلی به بندهای مورد بررسی نشان می‌دهد که قانون از چند منظر نگرانی بيشتری داشته است. یک بحث، ناشی از اثرگذاری سایبری چین بر زنجیره‌های تامین کالا و زيرساختهاست که این نگرانی در ماه های اخیر شدت خود را بيشتر هم نشان داده و دولت بایدن دستورات اجرایی در راستای افزایش امنیت سایبری زنجیره تامین آمريکا از چین صادر کرده است، و دیگری نگرانی از نفوذ چین در بخش‌های مرتبط با تحقیقات مرتبط با سلامت است و بخشی هم ناشی از تسلط چین بر استخراج و فرآوری منابع معدنی می شود.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/4140301081200/
@isacenter

۲۰:۵۲

۱۳ فروردین

همکاری شرکت‌های اردنی با شرکت اسرائیلی New Med Energy، فعال در زنجیره تامین گاز رژیم صهیونیستی
undefinedمرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل در قالب برنامه تحریم رژیم صهیونیستی، به منظور شناسایی زنجیره‌ی تامین نفت و گاز رژیم صهیونیستی، شرکت اسرائیلی New Med Energy را که یک شرکت فعال در حوزه اکتشاف، توسعه و تولید گاز طبیعی و میعانات است را شناسایی کرد. اطلاعات این شرکت را می‌توانید در اینجا مشاهده کنید.
undefinedدر راستای شناسایی زنجیره تامین گاز رژیم صهیونیستی، پژوهشی پیرامون شرکت‌های حاضر در جهان اسلام و همکار با این شرکت انجام گرفت و مشخص شد شرکت‌های Potash ،Jordan Bromine و شرکت برق اردن (NEPCO) با این شرکت همکاری دارند.
undefinedشرکت‌های اردنی Arab Potash و Jordan Bromine در سال ۲۰۱۴ قراردادی را برای واردات ۲ میلیارد متر مکعب گاز از میدان تامار اسرائیل طی ۱۵ سال امضا کردند. این گاز مستقیماً توسط مجموعه شرکت‌های بهره‌بردار میدان تامار (شامل Delek Drilling، Noble Energy و Isramco) صادر نمی‌شود؛ این اقدام از طریق شرکت آمریکایی Noble Energy که از شرکای New Med Energy است صورت می‌پذیرد. جریان گاز طبیعی در ژانویه ۲۰۱۷ آغاز شد و اولین صادرات گاز طبیعی رژیم صهیونیستی بود.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/3140301140600/
#برنامه_تحریم_رژیم_صهیونیستی#همکار_شرکت_اسرائیلی#زنجیره_تامین_گاز#اردن
@isacenter

۲۰:۴۲

۱۸ فروردین

همکاری شرکت‌های اماراتی Mubadala و شرکت ملی نفت ابوظبی با شرکت اسرائیلی New Med Energy، فعال در زنجیره تامین گاز رژیم صهیونیستی
undefinedمرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل در قالب برنامه تحریم رژیم صهیونیستی، به منظور شناسایی زنجیره‌ی تامین نفت و گاز رژیم صهیونیستی، شرکت اسرائیلی New Med Energy را که یک شرکت فعال در حوزه اکتشاف، توسعه و تولید گاز طبیعی و میعانات است را شناسایی کرد. اطلاعات این شرکت را می‌توانید در اینجا مشاهده کنید.
undefinedدر راستای شناسایی زنجیره تامین گاز رژیم صهیونیستی، پژوهشی پیرامون شرکت‌های حاضر در جهان اسلام و همکار با این شرکت انجام گرفت و مشخص شد شرکت‌های Mubadala و شرکت ملی نفت ابوظبی(ADNOC) با این شرکت همکاری دارند. در دسامبر 2021، شرکت اماراتی Mubadala Petroleum بیست و دو درصد از سهام Delek Drilling LP را به ارزش 1.025 میلیارد دلار خریداری کرد. این معامله بزرگترین معامله بین اسرائیل و امارات متحده عربی از زمان عادی‌سازی روابط در سال 2020 محسوب می‌شود. undefinedدر سال 2023 گفته شد ADNOC (شرکت ملی نفت ابوظبی) و bp (بریتیش پترولیوم) با همکاری یکدیگر قصد دارند سهام شرکت اسرائیلی NewMed Enrgy را به ارزش 2 میلیارد دلار خریداری کنند. هدف‌گذاری آن‌ها خرید 50 درصد سهام این شرکت اسرائیلی است که 45 درصد آن به واسطه خرید سهام آزاد این شرکت و 5 درصد نیز از سهام Delek Group Ltd تامین می‌شود.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/0140301180700/
#برنامه_تحریم_رژیم_صهیونیستی#همکار_شرکت_اسرائیلی#زنجیره_تامین_گاز#امارات
@isacenter

۳:۲۵

۱۹ فروردین

همکاری شرکت‌های Dolphinus و East Gas مصر با شرکت اسرائیلی New Med Energy، فعال در زنجیره تامین گاز رژیم صهیونیستی
undefinedمرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل در قالب برنامه تحریم رژیم صهیونیستی، به منظور شناسایی زنجیره‌ی تامین نفت و گاز رژیم صهیونیستی، شرکت اسرائیلی New Med Energy را که یک شرکت فعال در حوزه اکتشاف، توسعه و تولید گاز طبیعی و میعانات است را شناسایی کرد. اطلاعات این شرکت را می‌توانید در اینجا مشاهده کنید.
undefinedدر راستای شناسایی زنجیره تامین گاز رژیم صهیونیستی، پژوهشی پیرامون شرکت‌های حاضر در جهان اسلام و همکار با این شرکت انجام گرفت و مشخص شد شرکت‌های Dolphinus و East Gas با این شرکت همکاری دارند. شرکت مصری Dolphinus در فوریه ۲۰۱۸ قراردادی به ارزش بیش از ۱۵ میلیارد دلار برای صادرات ۶۴ میلیارد متر مکعب گاز طبیعی به مدت ۱۰ سال با شرکت New Med Energy امضا کرد.
undefinedدر سال ۲۰۱۹ لوله‌کشی گاز طبیعی از مخزن لویاتان به اردن و مصر آغاز شد. شرکت‌ اسرائیلی New Med Energy و Chevron به همراه ایست گاز مصر (Egyptian East Gas)، در امور مربوط به بهره‌برداری خط لوله EMG که گاز را از سرزمین‌های اشغالی به مصر منتقل می‌کند، به منظور پیشبرد قرارداد صادرات گاز به مصر، با یکدیگر همکاری می‌کنند.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/1140301190700/
#برنامه_تحریم_رژیم_صهیونیستی#همکار_شرکت_اسرائیلی#زنجیره_تامین_گاز#مصر
@isacenter

۳:۵۷

۲۱ فروردین

سرمایه‌گذاری شرکت اسرائیلی New Med Energy، فعال در زنجیره تامین گاز رژیم صهیونیستی در مراکش
undefinedمرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل در قالب برنامه تحریم رژیم صهیونیستی، به منظور شناسایی زنجیره‌ی تامین نفت و گاز رژیم صهیونیستی، شرکت اسرائیلی New Med Energy را که یک شرکت فعال در حوزه اکتشاف، توسعه و تولید گاز طبیعی و میعانات است را شناسایی کرد. اطلاعات این شرکت را می‌توانید در اینجا مشاهده کنید.
undefinedبعد از پژوهش در مورد شرکت اسرائیلی New Med Energy، مشخص شد که این شرکت در حوزه صنعت گاز مراکش سرمایه‌گذاری کرده است. در سال ۲۰۲۲ گفته شد که شرکت اسرائیلی New Med Energy به دنبال پیوستن به بخش اکتشاف گاز در مراکش است.
undefinedمدیر اجرایی این شرکت اسرائیلی از ارائه جزئیات در مورد پروژه‌های خاصی که در نظر دارند خودداری کرد؛ اما او گفت که هدف آن‌ها اکتشاف در مراکش بر اساس پتانسیل بالای موجود برای مصرف محلی و نزدیکی به بازار اروپا است.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/3140301211200/
#برنامه_تحریم_رژیم_صهیونیستی#همکاری_با_شرکت_اسرائیلی#مراکش
@isacenter

۹:۱۲

۲۸ فروردین

چشم‌انداز هاب غذایی ایران؛ فرصت‌ها و الزامات
فرشاد عواطفی - کارشناس امنیت غذایی
undefinedاخیرا آقای محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور در خصوص برنامه‌های دولت در حوزه امنیت غذایی صحبت کرده است . یکی از برنامه‌های مذکور، تبدیل ایران به هاب غذا با استفاده از ظرفیت صنایع داخلی است. این برنامه یکی از کلان‌ترین برنامه‌های تجاری – راهبردی ایران محسوب می‌شود که مستلزم برنامه ریزی دقیق، منسجم و همه‌جانبه نگری در امور داخلی و خارجی است. نکته مهم در عنوان این طرح آن است که ایران به تنهایی با ظرفیت خالی صنایع غذایی تبدیل به هاب غذایی نخواهد شد، بلکه استفاده از ظرفیت تجاری برای خرید و فروش، بازاریابی و بازارسازی برای محصول خام اولیه محرک تبدیل شدن یک کشور به هاب آن ماده غذایی خواهد بود. 
undefinedمورد دیگری که تبدیل شدن ایران به هاب مواد غذایی می‌طلبد،یک فرمانده کاردان است که با ابعاد مختلف این تجارت و بازارهای عمده تولید و مصرف آشنا باشد. این فرد باید بتواند در فضای دیپلماتیک، ارتباطات موثر تجاری – اقتصادی مورد نیاز برای شکل گیری این بازار عظیم را برقرار کند و به کار تبدیل شدن ایران به هاب غذا انسجام لازم را بدهد. 
undefinedموقعیت ژئوپلیتیک ایران، فرصتی استثنایی در مسیر تبدیل‌شدن کشور به هاب جهانی غذا است. ایران در مسیر مراکز مصرف و تولید عمده غلات، روغن‌های گیاهی، میوه و سایر محصولات کشاورزی قرار دارد. علاوه بر این، زیرساخت‌های مناسبی از قبیل بنادر شمال و جنوب کشور، خط ریلی شمال - جنوب و شرق - غرب، مزیت ارزان بودن حمل و نقل، امن بودن مسیرهای ترانزیتی ایران را به گزینه مناسبی برای تبدیل شدن به هاب تجارت غذا تبدیل کرده است. با این حال تبدیل شدن ایران به هاب غذایی مستلزم رعایت کردن الزاماتی است تا بتوان از فرصت‌های موجود به بهترین شکل استفاده نمود.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/3140301280915/
@isacenter

۵:۵۴

۳۰ فروردین

شرکت اسرائیلی New Med Energy، گلوگاه زنجیره تامین گاز رژیم صهیونیستی
undefinedشرکت مذکور ۴۵٫۳۴ درصد از میدان گازی لویاتان، بزرگترین میدان گازی در دریای مدیترانه و ۳۱٫۲۵ درصد سهام میدان تامار را در اختیار دارد و گاز تولید شده از لویاتان به عنوان منبع اصلی انرژی برای رژیم صهیونیستی است. علاوه بر این، New Med energy و شرکایش برنامه‌هایی را برای دو برابر کردن تولید میدان لویاتان تا سال ۲۰۲۷ و همچنین توسعه پایانه گاز طبیعی مایع (LNG) دارند. اطلاعات New Med Energy را می‌توانید در اینجا مشاهده کنید.
undefinedبا توجه به اطلاعات به‌دست آمده، وارد آمدن ضربه به شرکت New Med Energy، می‌تواند تولید و توسعه میدان لویاتان و تامار را دچار اختلال کرده و به تبع آن ضربه‌ای به تامین گاز مصرفی سرزمین‌های اشغالی و همچنین صادرات آن وارد شود و درآمد ارزی رژیم را نیز کم کند. ضربه به شرکت New Med Energy، می‌تواند از طریق فشار افکار عمومی به شرکای آن در جهان اسلام برای قطع روابط با این شرکت میسر شود. این شرکت با شرکایی در اردن، مصر، امارات متحده عربی، آذربایجان و مراکش همکاری دارد.
undefinedحوزه همکاری‌ها نیز گسترده است و شامل صادرات گاز، خرید سهام شرکت New Med Energy و تشکیل کنسرسیوم به منظور اجرای پروژه‌های اکتشافی در سرزمین‌های اشغالی می‌شود که جزئیات هر کدام از همکاری‌ها در صفحه مربوط به برنامه تحریم رژیم صهیونیستی در تارنمای مرکز تحلیل راهبردی و بین‌‎الملل قابل مشاهده می‌باشد.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/5140301301400/
#برنامه_تحریم_رژیم_صهیونیستی#شرکت_اسرائیلی#زنجیره_تامین_گاز#گلوگاه
@isacenter

۱۱:۳۰

۱ اردیبهشت

بررسی لایحه قانون تحریم‌های انرژی ایران و چین ۲۰۲۳
سید حامد ترابی - کارشناس تحریم‌شناسی
undefinedدر تاریخ ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ (۱۵ آپریل ۲۰۲۴)، مجلس نمایندگان آمریکا لایحه‌ای با عنوان «قانون تحریم‌های انرژی ایران و چین ۲۰۲۳» را با ۳۸۳ رای موافق در مقابل ۱۱ رای مخالف تصویب کرد. این قانون برای اجرا شدن نیاز به تصویب سنا نیز دارد و باید فرآیندی طولانی را طی کند. به خصوص که لوایحی شبیه این لایحه در پیچ و تاب کنگره آمریکا زیاد است و تا تصویب شدن فاصله دارد. هدف این قانون جلوگیری از فروش نفت ایران به چین است. این لایحه در پی اصلاح «بخش ۱۲۴۵ (d) قانون اختیارات دفاع ملی (NDAA) برای سال مالی ۲۰۱۲» و اضافه کردن بندی به این بخش از قانون است.
undefinedاین لایحه با اصلاح «بخش ۱۲۴۵ (d) قانون اختیارات دفاع ملی برای سال مالی ۲۰۱۲» ، بندی را به این قانون اضافه می‌کند. این بخش با عنوان «اعمال تحریم بر موسسات مالی چینی» آمده است که برای اهداف بند ۱ (A)، «تراکنش مالی قابل‌توجه» شامل هرگونه تراکنش توسط موسسات مالی چینی (بدون توجه به اندازه، تعداد، فراوانی یا ماهیت تراکنش) برای خرید نفت و فرآورده‌های نفتی از ایران می‌شود. رئیس‌جمهور آمریکا نیز ملزم شده است حداکثر تا ۱۸۰ روز پس از تصویب نهایی این پیش‌نویس و سپس سالی یکبار (تا پنج سال) درباره‌ی اجرای این قانون و عملکرد مؤسسات مالی چینی و خارجی به کنگره گزارش دهد.
undefinedدر بند ۳ و ۴ (C) بخش ۱۲۴۵ (d) قانون اختیارات دفاع ملی برای سال مالی ۲۰۱۲، همه موسسات مالی دنیا و حتی بانک‌های مرکزی کشورهای خریدار نفت ایران شامل مجازات می‌شوند. بنابراین طبق این قانون موسسات مالی چینی نیز شامل قانون هستند. قانونی که اکنون نیز در حال اجرا است. در این دو بند حتی به «تراکنش قابل توجه» نیز اشاره نشده است و صرف انجام یا تسهیل تراکنش برای خرید نفت و فرآورده‌های نفتی، به عنوان تخلف شناسایی و مجازات سنگین محرومیت از حساب کارگزاری دلار بر آن وضع شده است. به نظر می‌رسد که اضافه شدن یک بند به این بخش از قانون و صرفا تاکید بر موسسات مالی چینی که قبلا نیز شامل این قانون بودند، تنها برای تذکر و یا فشار به دولت آمریکا به دلیل افزایش خرید نفت چین از ایران و کم‌اثر شدن تحریم‌های نفتی است. چراکه این قانون هیچ محدودیت جدیدی علیه ایران وضع نمی‌کند و اتفاق جدید تحریمی محسوب نمی‌شود.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/0140302010700/
@isacenter

۴:۰۱

۴ اردیبهشت

سلسله گزارشات بررسی حضور چین در منطقه‌ی غرب آسیا – قطر
پارسا خورشیدی - کارشناس روابط بین‌الملل
undefinedروابط چین و قطر به مانند روابط دیگر کشورهای حاشیه خلیج‌ فارس از فراز و نشیب‌هایی برخوردار بود. قطری‌ها مانند سایر همسایگان خود مادامی که روابط چین با عربستان‌ سعودی بهبود نیافته بود نتوانستند رابطه راهبردی با پکن برقرار کنند. در دهه هشتاد و نود میلادی روابط تجاری محدودی داشته، و پس‌از شروع ابتکار کمربند و جاده وارد همکاری‌های راهبردی با یکدیگر شدند. درطی این سال‌ها روابط چین و قطر همواره بر پایه گاز طبیعی بوده و صادرات گاز قطر به چین اسکلت روابط دوکشور را شکل داده است.
undefinedدر شرایط کنونی که چین نیاز بیشتری به گاز طبیعی برای صنایع خود داشته، و ازسوی دیگر تأمین‌کننده اصلی گاز این کشور یعنی استرالیا در ائتلاف‌های ضدچینی مشارکت می‌کند، قطر با توجه به منابع عظیم گازی خود و زیرساخت‌های مطلوب، گزینه بسیار مناسبی برای چین محسوب می‌شود. در نگاه چین، قطر نسبت به همسایگانش از مزیت‌های کمتری برخوردار بود. به همین سبب حجم تجارت و روابط اقتصادی چین و قطر نسبت به حجم روابط چین با کشورهایی مانند عربستان‌ سعودی یا امارات‌ متحده‌ عربی همواره جایگاه پایین‌تری داشت. قطر نیز به توجه به کافی نبودن مؤلفه‌های سخت قدرت، تمرکز خود را بر مؤلفه‌های نرم قدرت گذاشته و سعی کرده در قامت یک میانجی در منطقه فعال باشد، اتفاقی که مورد توجه چینی‌ها نیز قرار گرفت.
undefinedقطر هم‌چنان تحت نفوذ گسترده ایالات‌متحده قرار دارد، و پایگاه هوایی العدید در این کشور یکی‌ از اصلی‌ترین مقرهای آمریکایی‌ها برای حضور در منطقه غرب‌آسیا محسوب می‌شود. اما تحول در معادلات نظم‌جهانی سبب شده تا قطر نیز برای نزدیکی هرچه بیشتر به چین تلاش کند.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/3140302041000/
@isacenter

۶:۵۲

۱۰ اردیبهشت

thumnail
undefined صحبت‌های آقای محمد خانزاده، مدیر برنامه‌ی تحریم رژیم صهیونیستی در برنامه‌ی ثریا - قسمت اول
undefinedتوضیحاتی پیرامون برنامه‌ی تحریم، میزان و حجم همکاری شرکت‌های اقتصادی کشورهای اسلامی با رژیم و همچنین جزئیاتی از همکاری رژیم با ترکیه در این قسمت ارائه شده است.
undefinedبرای مطالعه‌ی گزارشات همکاری‌ شرکت‌های جهان اسلام با رژیم صهیونیستی به لینک زیر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/israelsanctionprogram/
#برنامه_تحریم_رژیم_صهیونیستی#زنجیره_تامین
@isacenter

۴:۰۵

thumnail
undefined صحبت‌های آقای محمد خانزاده، مدیر برنامه‌ی تحریم رژیم صهیونیستی در برنامه‌ی ثریا - قسمت دوم
undefinedتوضیحاتی پیرامون شرکت اسرائیلی New Med Energy، که به عنوان گلوگاه زنجیره تامین گاز رژیم صهیونیستی شناسایی و اطلاعاتی در مورد همکار‌های این شرکت در جهان اسلام ارائه شده است.
undefinedبرای مطالعه‌ی گزارشات همکاری‌ شرکت‌های جهان اسلام با رژیم صهیونیستی به لینک زیر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/israelsanctionprogram/
#برنامه_تحریم_رژیم_صهیونیستی#زنجیره_تامین_گاز#گلوگاه
@isacenter

۴:۰۶

۱۱ اردیبهشت

شناسایی گروه Delek، فعال در زنجیره تامین نفت و گاز رژیم صهیونیستی
undefinedمرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل در قالب برنامه تحریم رژیم صهیونیستی، به منظور شناسایی زنجیره‌ی تامین نفت و گاز رژیم صهیونیستی، گروه Delek را که یک شرکت هلدینگ اسرائیلی فعال در حوزه‌ی نفت و گاز است، شناسایی کرد. 
undefinedبزرگترین شرکت تابعه Delek Group، شرکت Delek – The Israel Fuel Corporation، یکی از بزرگترین زنجیره‌های پمپ بنزین در اسرائیل است. Delek Group همچنین صاحب امتیاز اکتشاف و استخراج نفت و گاز در سراسر دریای شمال و خلیج مکزیک است.
undefinedدر سال ۱۹۹۸، Yitzhak Tshuva، گروه Delek را از خانواده Recanati خریداری کرد. Delek Group در بورس اوراق بهادار تل‌آویو تحت نماد DLEKG، فهرست شده است. این شرکت قبلاً سهام عمده‌ای در شرکت واردات خودرو Delek Motors، شرکت مواد مغذی Gadot Biochemistry، شرکت نمک‌زدایی IDE Technologies و هلدینگ Phoenix Holdings داشت که همه آن‌ها بعداً فروخته شدند.
undefinedبرای مطالعه‌ی کامل گزارش لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:https://isacenter.ir/3140302110900/
#برنامه_تحریم_رژیم_صهیونیستی#شرکت_اسرائیلی#زنجیره_تامین_گاز#زنجیره_تامین_نفت
@isacenter

۶:۰۷