گفتوگوی هنرجویان هنرستان اسوه با مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان
«محمدرضا نظریان»، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در جریان بازدید از هنرستان اسوه: تحصیل دانشآموزان در هنرستانها، فرصت بسیار مناسبی برای ورود سریع و مؤثر به بازار کار محسوب میشود و میتواند در رشد صنعتی و اقتصادی ایران اسلامی نقشآفرین باشد و به همین جهت، هنرجویان باید با همتی بلند کسب مهارت را در کنار آموختن دانش دنبال کنند.
وی در ادامه از نمایشگاه دستسازههای هنرجویان رشتههای گرافیک، خیاطی و مدیریت خانواده که بر دیوارهای هنرستان نصب شده بود، بازدید کرد و با تحسین ابتکار و خلاقیت آنان، توجه به ظرفیتهای هنرستانها را زمینهساز شکوفایی مهارتهای نسل جوان دانست.
در این بازدید، گفتوگویی صمیمی میان دانشآموزان و مدیرکل آموزش و پرورش اتفاق افتاد و هنرجویان این هنرستان، در فضایی پرشور دغدغهها، پیشنهادها و نگاه خود نسبت به آموزشهای فنی و حرفهای را با مسئولان آموزشوپرورش استان در میان گذاشتند.
متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/307551
آموزش و پرورش استان اصفهان
@isf_medu
۱۴:۱۱
۱۴:۲۰
تجربۀ مدرسۀ مهر روستای گیشی، نمونهای از ظرفیت مردم در توسعۀ عدالت آموزشی است
«محمدرضا نظریان»، مدیرکل آموزشوپرورش استان اصفهان در حاشیۀ بازدید از مدرسۀ مهر روستای گیشی شهرستان هرند: تجربۀ مدرسۀ مهر روستای گیشی نمونهای بیبدیل از ظرفیت مردم در توسعه عدالت آموزشی است و میتواند در سایر نقاط نیز مورد استفاده قرار گیرد.
بنای اولیه این مدرسه مربوط به سال ۱۳۵۸ است و با همت اهالی، شورای اسلامی روستا و خیرین محلی، طی سالهای اخیر شاهد تحولات چشمگیری در زمینه بهسازی و توسعۀ فضاهای آموزشی بوده است.
یکی از اقدامات نوآورانه در این مدرسه، استفاده از ظرفیت اقتصادی منطقه در قالب کشت گلرنگ توسط دانشآموزان و خانوادههایشان بود؛ چراکه این محصولات هم به اقتصاد خانوار کمک کرده و هم در فرآیند توسعۀ فضاهای آموزشی نقشآفرین بوده است.
متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/307565
لینک کانال آموزش و پرورش استان اصفهان: @isf_medu
۱۵:۲۲
۱۷:۳۶
انتصاب «حجتالله آصفی» بهعنوان سرپرست آموزش و پرورش شهرستان سمیرم
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان طی حکمی «حجتالله آصفی» را بهعنوان سرپرست مدیریت آموزشوپرورش شهرستان سمیرم منصوب کرد.
در حکم حجتالله آصفی آمده است: «اميد است با توكل و استعانت از خداوند متعال و الهام از وصايای گوهربار بنیانگذار جمهوری اسلامي حضرت امام خميني «رحمتالله عليه» و پيروی از رهنمودهای ارزشمند مقام معظم رهبری حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای «مدظلهالعالی» و سياستهای جناب آقای دكتر پزشكيان رئیسجمهور محترم ضمن تقويت روحيه وفاق ملی با جلب مشاركت، همكاری و همفکری فرهنگيان گرانقدر بهویژه معلمان، كارشناسان، مديران و صاحبنظران عرصۀ تعلیموتربیت در تحقق اهداف متعالی آموزش و پرورش و اجرای تكاليف قانون برنامه هفتم پيشرفت كشور با شعار «برای ايران، برای مدرسه» موفق و مويد باشید.»
گفتنی است در آیین تکریم و معارفه مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمیرم که با حضور احمدی معاون سوادآموزی و دهاقین کارشناس مسئول ارزیابی عملکرد اداره کل آموزشوپرورش استان اصفهان برگزار شد، از تلاشهای سهسالۀ رضا امیریپور، مدیر پیشین این منطقه تجلیل شد.
متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/307577
لینک کانال آموزش و پرورش استان اصفهان: @isf_medu
۵:۴۱
اجرای مرحله مقدماتی مطالعه بینالمللی پرلز ۲۰۲۶ در کاشان و نجفآباد
«علیرضا عابدی»، معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: مرحلۀ مقدماتی مطالعۀ بینالمللی پرلز ۲۰۲۶، از روز یکشنبه ۲۳ فروردینماه آغاز شد و تا روز سهشنبه ۲۵ فروردینماه ادامه خواهد داشت.
مطالعه بینالمللی پرلز (PIRLS) یک ارزیابی جهانی در حوزۀ درک مطلب دانشآموزان پایۀ چهارم ابتدایی است که از سال ۲۰۰۱ هر پنج سال یکبار در کشورهای عضو برگزار میشود و جمهوری اسلامی ایران نیز در این پروژۀ جهانی حضور فعال دارد.
در استان اصفهان، این مطالعه در دو منطقۀ نجفآباد و کاشان در حال برگزاری است و در روز دوم اجرای آن، نظارت بر حسن اجرای آزمون، توسط مدیر و معاونان آموزشوپرورش مناطق مذکور انجام پذیرفت.
متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/307279
آموزش و پرورش استان اصفهان
@isf_medu
۵:۴۲
فراخوان طراحی پوستر هفته معلم در اصفهان منتشر شد / مهلت ارسال آثار تا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
«جلال سلمانی»، رئیس اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان: مسابقه طراحی پوستر با موضوع گرامیداشت مقام معلم ویژه فرهنگیان و دانشآموزان استان اصفهان برگزار میشود و علاقهمندان میتوانند آثار گرافیکی خود را با موضوع بزرگداشت مقام معلم تا تاریخ پنجم اردیبهشت ۱۴۰۴ ارسال کنند.
آثاری که به مرحله برگزیده راه یابند با نام دانشآموز و آموزشگاه مربوطه در میادین و معابر شهری اصفهان چاپ و نصب خواهد شد.
نسبت تصویر آثار ارسالی باید ۴ به ۳، با رزولوشن ۳۰۰ و در حالت عمودی باشد و فرمتهای مجاز برای ارسال شامل JPG و JPEG خواهد بود. همچنین درج نام طراح و آموزشگاه در حاشیه پوستر الزامی است و فایل لایهباز باید تا زمان اعلام نتایج نهایی نزد شرکتکننده باقی بماند.
متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/307224
آموزش و پرورش استان اصفهان
@isf_medu
۵:۴۷
Radio_Book 31.mp3
۰۸:۵۵-۲۱.۵۶ مگابایت
۱۱:۲۳
اعلام اسامی معلمان و کارکنان تخصصی نمونه استان اصفهان
«علیرضا عابدی»، معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعۀ منابع ادارهکل آموزشوپرورش استان اصفهان: در مجموع ۶ معلم نمونه استانی و ۵ منتخب استانی در گروه کارکنان تخصصی از سطح مناطق مختلف استان شناسایی و معرفی شدهاند.
از میان معلمان نمونه، سه نفر از مقطع ابتدایی، یک نفر از مقطع متوسطه اول و دو نفر از مقطع متوسطه دوم انتخاب شدهاند.
سید ابوالحسن موسوی ورزنه از منطقه ورزنه، امیرحسین حیدری از منطقه شاهینشهر، محبوبه محمدشفیع از منطقه تیران و کرون، پرستو درخشنده قهفرخی از منطقه باغبادران، مصطفی شهیدی از ناحیه ۲ شهر اصفهان و اکبر ایروانی از ناحیه ۴ شهر اصفهان به عنوان معلمان نمونه استانی معرفی شدهاند.
متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/307405
آموزش و پرورش استان اصفهان
@isf_medu
۱۲:۲۸
بهینهسازی فضای آموزشی و مولدسازی، راهی برای ارزشآفرینی در آموزشوپرورش است
«علیرضا عابدی»، معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعۀ منابع ادارهکل آموزشوپرورش در یکصدوهشتادوهفتمین جلسۀ شورای آموزشوپرورش استان اصفهان: بهینهسازی و تغییر بهرهبرداری فضاهای آموزشی یکی از راههای مؤثر برای مولدسازی و درآمدزایی در آموزشوپرورش است.
از این تعداد، ۱۳ فضا در شهر اصفهان قرار دارد؛ این فضاها برای تغییر بهرهبرداری برنامهریزی شدهاند و امیدواریم که با تصویب شورای آموزشوپرورش و کمیسیون مادۀ پنج، بتوانیم این پروژهها را عملیاتی کنیم.
مهمترین راهکار برای مولدسازی در آموزش و پرورش استفاده از ظرفیتهای موجود است و باید از منابع موجود در راستای ایجاد درآمد پایدار بهرهبرداری کنیم.
متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/308383
لینک کانال آموزش و پرورش استان اصفهان: @isf_medu
۱۹:۴۰
نمایندگان دانشآموزان در شورای آموزشوپرورش مناطق و نواحی حضور پیدا میکنند
«شهابالدین جعفری»، مشاور دانشآموزی استاندار اصفهان در یکصدوهشتادوهفتمین جلسۀ شورای آموزشوپرورش استان: حضور نمایندۀ دانشآموزی در شورای آموزشوپرورش شهرها و بخشها میتواند گامی مؤثر در جهت افزایش مشارکت دانشآموزان در فرایندهای آموزشی و تربیتی باشد.
در هشت شهرستان استان این روند در حال شکلگیری است و پیشنهاد میشود با صدور بخشنامه از سوی مقام عالی استان، تعیین نمایندۀ دانشآموزی در شورای آموزشوپرورش در تمامی شهرستانها و بخشها اجرایی شود.
برای تسریع در نوسازی مدارس، میتوان از ظرفیت اقتصادی مجموعههایی همچون فولاد مبارکه، اتاق بازرگانی، خیرین مدرسهساز و دیگر صنایع بزرگ استان بهره گرفت و با تدوین طرحی چهارساله، به شکل مؤثر در حل این چالش ورود کرد.
متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/308395
لینک کانال آموزش و پرورش استان اصفهان: @isf_medu
۱۹:۴۲
پویش «جایزه معلم فداکار» تاکنون با استقبال بیش از ۷۵۰۰ نفری مواجه شده است
«جلال سلمانی»، رئیس اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی اداره کل آموزشوپرورش در یکصدوهشتادوهفتمین جلسۀ شورای آموزشوپرورش استان اصفهان: در جشن استانی روز معلم، تندیس معلم فداکار با مشارکت استانداری و سایر نهادها به برگزیدگان اهدا خواهد شد و امیدواریم این طرح در سالهای آینده در سطح ملی و بینالمللی توسعه یابد.
خوشبختانه تاکنون بیش از ۷۵۰۰ سوژه از سوی دانشآموزان، والدین و همکاران فرهنگی به دبیرخانۀ پویش معرفی شدهاند که بسیاری از این معلمان با رفتارهای ساده اما سرشار از مسئولیتپذیری مورد توجه قرار گرفتهاند.
متأسفانه امروز کلیدواژههایی که در جامعه دربارۀ معلمان به کار میرود بیشتر به موضوعات معیشتی و مسائل مالی محدود میشود؛ در حالیکه معلمان فداکاری در استان داریم که فراتر از وظایف خود اقداماتی ارزشمند انجام میدهند و وظیفۀ ما در حوزه رسانه، معرفی این الگوها به جامعه است
متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/308387
لینک کانال آموزش و پرورش استان اصفهان: @isf_medu
۱۹:۴۴
توانمندسازی علمی معلمان و کیفیتبخشی به آموزش در دستورکار شورای آموزشوپرورش استان است
«محمدرضا نظریان»، مدیرکل آموزشوپرورش در یکصدوهشتادوهفتمین جلسۀ شورای آموزشوپرورش استان اصفهان گفت: افزایش شایستگی و توانمندیهای علمی معلمان و برنامههای کیفیتبخشی آموزشی در دستور کار شورای آموزشوپرورش استان قرار گرفته است.
طرح «شتاببخشی ریشهکنی بیسوادی و مهارتافزایی سوادآموزان» در مدت سه سال با همکاری دستگاههای مسئول در سطح استان اجرا خواهد شد.
با گذشت تنها چهار روز از انتشار فراخوان شناسایی معلمان فداکار، بالغ بر هفت هزار معلم توسط دانشآموزان و والدین آنها معرفی شدهاند و از برگزیدگان این پویش، در آیین گرامیداشت مقام معلم تجلیل خواهد شد.
متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/308438
لینک کانال آموزش و پرورش استان اصفهان: @isf_medu
۱۹:۴۶
لزوم بازتاب اقدامات معلمان فداکار اصفهانی در آستانۀ روز معلم
«مهدی جمالینژاد»، استاندار اصفهان در یکصدوهشتادوهفتمین جلسۀ شورای آموزشوپرورش استان: در آستانۀ روز معلم، یکی از موضوعات مهم که باید به آن پرداخته شود، شناسایی و معرفی معلمان فداکار است؛ خوشبختانه در سطح کشور و بهویژه استان اصفهان، معلمان فداکار و ایثارگری داریم که باید با راهاندازی پویشهای مردمی، خاطرات و اقدامات این معلمان در سطح جامعه بازتاب پیدا کند.
وضعیت آموزشی در برخی شهرستانهای استان نیاز به توجه دارد و لازم است با رویکرد نقطهزنی و استفاده از تجارب شهرستانهای موفق، برای ارتقای کیفیت آموزشی مناطق کمتر برخوردار برنامهریزی دقیقی انجام گیرد.
در ادامه، مدیرکل آموزشوپرورش استان اصفهان با اشاره به نقش مؤثر معلمان، مربیان و خانوادهها در هدایت و پرورش دانشآموزان مدالآور عنوان داشت: این موفقیت، ثمرۀ تلاش جمعی است؛ اصفهان در مسیر اعتلای نام ایران اسلامی در رقابتهای بینالمللی همواره پیشتاز بوده و این مسیر در حوزۀ ورزش دانشآموزی با هدف پرورش امیدهای آیندۀ ایران اسلامی با قدرت ادامه خواهد یافت.
متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/308398
لینک کانال آموزش و پرورش استان اصفهان: @isf_medu
۱۹:۴۸
نقشۀ راه سوادآموزی در اصفهان با تدوین اطلس جامع بیسوادی ترسیم میشود
«عباس احمدی»، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش در یکصدوهشتادوهفتمین جلسۀ شورای آموزشوپرورش استان اصفهان: تهیۀ اطلس جامع بیسوادی، نخستین گام در اجرای طرح شتاببخشی به ریشهکنی بیسوادی در استان است.
ظرفیتهای موجود این امکان را فراهم میسازد که با تدوین و اجرای این طرح، اصفهان بهعنوان نخستین استان کشور، پایان بیسوادی را اعلام کند.
از مجموع بیش از ١٧٠٠ آموزشیار سابق، در حال حاضر ۲۹۴ آموزشدهندۀ فعال داریم که با اجرای این طرح و در مسیر تبدیل وضعیت آنها از حقالعملکاری به حقالتدریسی، تکلیف آنها نیز مشخص خواهد شد.
متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/308372
لینک کانال آموزش و پرورش استان اصفهان: @isf_medu
۱۹:۵۰
۱۹:۵۶
۱۹:۵۹
معرفی ششهزار روایت فداکاری در کمتر از سه روز نشان از توجه ویژۀ عموم به مقام معلم است
«نظریان»، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در گفتوگو با برنامۀ رادیویی سلام اصفهان: تاکنون روایت فداکاری بیش از شش هزار نفر توسط مردم در این پویش ثبت شده است که نشاندهندۀ توجه ویژۀ همگان به مقام معلم است.
همزمان با نزدیک شدن به هفتۀ بزرگداشت مقام معلم، این پویش ارزشمند در استان اصفهان راهاندازی شده است تا از زحمات معلمان فداکار قدردانی شود لذا معلمان برگزیده در مراسم گرامیداشت مقام معلم مورد تجلیل قرار خواهند گرفت و تندیس فداکاری دریافت میکنند.
هدف از این پویش معرفی الگوهای واقعی تعهد و ایثار در میان معلمان و ترویج فرهنگ معلمی است و تمام فرهنگیان، دانشآموزان و اولیای آنها میتوانند تا پنجم اردیبهشت ماه با مراجعه به سامانه اختصاصی این پویش به نشانی erp.isfedu.ir/eforms/moallem-fadakar۱۴۰۴ معلمان ماندگار خود را معرفی کنند.
متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/307104
لینک کانال آموزش و پرورش استان اصفهان: @isf_medu
۶:۰۸
انتصاب «عباس احمدی» بهعنوان دبیر قرارگاه اجراییسازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش استان اصفهان
:small_blue_diamond:مدیرکل آموزشوپرورش استان اصفهان طی حکمی «عباس احمدی» را به سمت دبیر قرارگاه اجراییسازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش استان اصفهان منصوب کرد.
:small_blue_diamond:در حکم عباس احمدی، دبیر قرارگاه اجراییسازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش استان اصفهان آمده است: همانگونه که مستحضرید تحقق اهداف سند تحول بنیادین مستلزم برنامهریزی دقیق، همافزایی درونسازمانی و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در نظام تعلیم و تربیت است، لذا با عنایت به تعهد، شایستگی و سوابق ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان دبیر قرارگاه اجراییسازی سند تحول بنیادین منصوب میشوید تا با تقویت روحیه وفاق و تعامل میان معاونتها، اجرای مطلوب برنامهها و راهبردهای این سند را دنبال نمایید و در جهت ارتقاء کیفیت تعلیم و تربیت، گفتمانسازی، مشارکت خانوادهها، و تحقق اهداف نظام آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران، اهتمام لازم را به عملآورید.
:small_blue_diamond:«عباس احمدی»، در حال حاضر به عنوان معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان مشغول به خدمت است. وی دانشآموخته دکتری برنامهریزی درسی است و پیش از این، مسئولیتهایی همچون معاونت پرورشی، تربیتبدنی و سلامت مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۳ شهر اصفهان را نیز برعهده داشته است.
:hotsprings:️متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/308572
:small_blue_diamond:مدیرکل آموزشوپرورش استان اصفهان طی حکمی «عباس احمدی» را به سمت دبیر قرارگاه اجراییسازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش استان اصفهان منصوب کرد.
:small_blue_diamond:در حکم عباس احمدی، دبیر قرارگاه اجراییسازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش استان اصفهان آمده است: همانگونه که مستحضرید تحقق اهداف سند تحول بنیادین مستلزم برنامهریزی دقیق، همافزایی درونسازمانی و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در نظام تعلیم و تربیت است، لذا با عنایت به تعهد، شایستگی و سوابق ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان دبیر قرارگاه اجراییسازی سند تحول بنیادین منصوب میشوید تا با تقویت روحیه وفاق و تعامل میان معاونتها، اجرای مطلوب برنامهها و راهبردهای این سند را دنبال نمایید و در جهت ارتقاء کیفیت تعلیم و تربیت، گفتمانسازی، مشارکت خانوادهها، و تحقق اهداف نظام آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران، اهتمام لازم را به عملآورید.
:small_blue_diamond:«عباس احمدی»، در حال حاضر به عنوان معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان مشغول به خدمت است. وی دانشآموخته دکتری برنامهریزی درسی است و پیش از این، مسئولیتهایی همچون معاونت پرورشی، تربیتبدنی و سلامت مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۳ شهر اصفهان را نیز برعهده داشته است.
:hotsprings:️متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/308572
۱۰:۲۱
#روایت_الفتا | رویداد «الفتا» بستر قلهسازی و الگوسازی معلمان در سطح ملی است
«محمدرضا نظریان»، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در شورای راهبردی سند تحول بنیادین: رویداد الفتا امسال با رویکردی گستردهتر و مخاطبینی بیشتر برگزار میشود؛ علاوه بر معلمان، اولیاء نیز در قالب انجمن اولیاء و مربیان به این مسیر افزوده شدهاند تا فرایند قلهسازی در بستر خانواده نیز نهادینه شود.
سال گذشته از استان اصفهان معلمان بسیاری مورد تقدیر قرار گرفتند که برخی از آنان با ابتکارات خاصی چون تدریس به دانشآموزان با نیازهای ویژه، تحولی در حوزه آموزش ایجاد کردند. این موارد نشاندهنده ظرفیت عظیم نیروی انسانی استان است که باید بهدرستی شناسایی و معرفی شوند.
سومین دوره این رویداد ملی در سه محور «تکتجربهها»، «مدارس پیشتاز تحول» و «انجمن اولیا و مربیان» برگزار میشود و کلیه معلمان، مدیران، معاونان، مربیان، هنرآموزان، خانوادههای فعال، مدرسان آموزش خانواده و اعضای انجمنهای اولیاء و مربیان میتوانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی رویداد به نشانی www.alefta.ir، آثار و تجارب خود را بارگذاری نمایند و مهلت ثبت آثار از اول تا بیستم اردیبهشت ۱۴۰۴ تعیین شده است.
متن کامل خبر را اینجا بخوانید:https://isf.medu.gov.ir/fa/node/308552
لینک کانال آموزش و پرورش استان اصفهان: @isf_medu
۱۱:۱۷