ج

جامعه اسلامی دانشجویان

۷۶عضو
thumnail
undefined توییت استاد #رائفی_پور درباره افزایش نرخ #بنزین
undefined@jad_zaums

۷:۳۷

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فعالیت خود را در کانال پیامرسان بله آغاز کرد.
undefined@jad_zaums

۷:۴۱

undefinedتحلیلی بر وقایع اخیر لبنانundefined

undefinedلبنان به کدام سو میرود؟
undefinedدرباره تحلیل مسائل و بحرانهایی که لبنان طی ۵سال اخیر تا امروز از سر گذرانده است ، رویکرد غالب، توجه به دلایل و زمینه های سیاسی ،امنیتی و دخالت کشورهای ذی نفوذ بوده است.این توجه و برجستگی مسایل سیاسی، امنیتی و بعضا نظامی نه آنکه نادرست باشد ، اما همواره بخشی از حقیقت را پنهان نگاه داشته است؛ ازجمله بحران اقتصادی که امروز در کف خیابان خود را نشان داده است:
undefinedطی چند سال گذشته با ناتوانی دولت و یا عدم وجود آن ساختار سنتی اقتصاد ماه به ماه به نقطه بحران نزدیکتر شده است.
undefinedدولت لبنان با ۸۶ میلیارد دلار بدهی، یکی از مقروض‌ترین دولت‌های جهان در مقایسه با حجم اقتصاد کشور است. حجم این بدهی به اندازه یک و نیم برابر کل تولید ناخاص سالانه لبنان است.
undefinedبا کمبود نقدینگی در لبنان در روزهای اخیر گزارش‌های مختلفی از دشوار شدن برداشت پول از بانک‌ها منتشر شده و همچنین بخش بازرگانی، به خصوص واردات سوخت، دارو و گندم به مشکل خورده است.
undefinedارزش لیر لبنان، که به مدت دو دهه با سیاست بانک مرکزی لبنان نرخ برابری ثابتی با دلار داشت، در روزهای اخیر پایین آمده است و در بازار آزاد به هر دلار ۱۶۵۰ پوند لبنان رسیده است.
undefinedهراس از سقوط ارزش پول ملی باعث شده که مردم به خرید و نگهداری دلار بپردازند و برخی اقتصاددانان تخمین زده‌اند که تا دو میلیارد دلار نقد در خانه لبنانی‌ها نگهداری می‌شود.
undefinedبا کمبود نقدینگی در لبنان در روزهای اخیر گزارش‌های مختلفی از دشوار شدن برداشت پول از بانک‌ها منتشر شده و همچنین بخش بازرگانی، به خصوص واردات سوخت، دارو و گندم به مشکل خورده است.
undefinedدولت لبنان با افزایش مالیات ۲۰سِنتی در پیام‌های صوتی روی واتس‌اپ و اپ‎های مشابه، در نظر داشت تا بخشی از کسری بودجه سال۲۰۲۰ خود را جبران کند. بررسی گزارشهای رسانه ای نشان می دهد در لبنان ۳/۵میلیون کاربر VoIP وجود دارد که در صورت اجرایی شدن این مالیات می‌توانست ۲۵۰میلیون دلار بر درآمد سالانه دولت لبنان بیفزاید.
undefinedاین در حالی است که لبنان زیرساختهای فرسوده و ضعیف اقتصادی دارد و کاملا مصرفی است.
undefinedنظام سیاسی مبتنی بر طائفه نیز مشکل دیگری است که امکان و فرصت بهره برداری از ظرفیتها را از این کشور گرفته و دولت را در عمل فشل نموده است.
undefinedفساد ،رانت،خانواده سالاری طوائف و انحصار درآمدها برای طبقه ای خاص نیز موضوعی نبوده تا از دید مردم طبقه متوسط لبنان پنهان بماند.
undefinedطی یک دهه اخیر به نظر می رسد در حوزه های اجتماعی و فرهنگی با توجه به گسترش شبکه های اجتماعی اروپا و آمریکا نیز به شکلی نرم روی تقویت جوانان و تأسیس یک گفتمان مدنی خارج از فضای طایفه ای و مذهبی حاکم کار کرده اند که حزب جدید سبعه در انتخابات پارلمانی لبنان یکی از نتایج آن بوده است.
undefinedفشار زندگی و معیشت در لبنان سال به سال افزایش یافته است.در جامعه مصرفی لبنان که سبک زندگی مولدی هم ندارند این موضوع تبدیل به یک نارضایتی عمومی شده است که خارج از مذهب و طایفه آنها را به دنبال یافتن وضعی بهتر گردهم آورده است.
undefinedدر واقع یک پروسه ای طی ۳۰سال در این کشور شکل گرفته و تقویت شده که برای احزاب و جریانهای سیاسی وابسته و فاسد همواره دستاویزی برای پروژه سازی گردیده است...
undefinedدر این مختصر از اهمیت بررسی فرهنگ عمومی و روندهایی که در حوزه های اجتماعی و فرهنگی در حال شکلگیری است می گذرم و در زمانی مناسب درباره آنها خواهم نوشت.
سعید غفاری
undefined@jad_zaums

۷:۴۲

‍ احمق‌ها به بهشت نمی‌روند!با یکی از بازمانده‌ها و سلطنت طلبان فریزشده در ۵۷ بحث می‌کردم!با عصبانیت می‌گفت: جمهوری اسلامی غلط می‌کنه بجای مردم ایران برای مردم سوریه و لبنان و یمن و فلسطین دلسوزی و هزینه می‌کنه! گفتم اگر با نفس این کار مخالفی چرا معترض پادشاه‌تان نشدید که در ظفار دخالت نظامی کرد در جنگ ویتنام خودشیرینی کرد و نیرو فرستاد و در کردستان عراق هم علیه حکومت وقت بغداد دخالت و بنفع اکراد و بارزانی حمایت سیاسی و نظامی داشت؟گفت اعلی‌حضرت وقتی این کارها رو کرد که ابتدا مملکت خودش رو ساخته بود و مردم ایران در ناز و نعمت و رفاه زندگی می‌کردن!گفتم با این ترتیب این مردم متنعم و مرفه چرا انقلاب کردن و دودمان اعلی‌حضرت و سلطنت را با نفرت و کراهت به باد دادند!؟گفت: خوشی زد زیر دل‌شون. مردم ایران بی‌جنبه‌اند و وقتی زیادی رفاه داشته باشند، انقلاب می‌کنند!یعنی سلطنت طلبان با چنین استدلالی تمامی مرزهای جامعه شناختی و مردم شناختی و روان شناختی را جابجا کرده‌ و تمامی تئوریسین‌ها و آکادمیسین‌های تدریس کننده تئوری‌های انقلاب را انگشت به دهان و متحیر بابت نبوغ فکری و بلوغ ذهنی و سواد سیاسی شان می‌نمایند وقتی همه مبانی عقلی و نقلی و بینشی و دانشی و اجتماعی و سیاسی و اقتصادی مرتبط با پدیده عظیم یک انقلاب را به یک واحد عوامانه و تا سطح مباحث سیاسی داخل تاکسی تقلیل می‌دهند! انصافا انقلاب علیه نظامی با چنین سنگواره‌هائی بدیهی‌ترین و طبیعی‌ترین واکنش می‌توانست باشد!
#داریوش_سجادیundefined@jad_zaums

۷:۴۴

منطق پدر مادر ایرانی:
+بریم مسافرت-الان مسافرت رفتن ضروری نیست، کنکور داری.+گوشیم شکسته-الان خریدنش ضروری نیست، کنکور داری.+لپتاپم خراب شده-الان درست کردنش ضروری نیست، کنکور داری.+سرطان گرفتم- الان خوب شدنت ضروری نیست، کنکور داری
undefined@jad_zaums

۷:۴۵

درست وقتی که فکر میکنی همه چیز داره تموم میشه و دنیا دیگه ارزش موندن نداره، مادرت قرمه سبزی و سالاد شیرازی میذاره جلوت

undefined@jad_zaums

۷:۴۵

thumnail
آتش اغتشاشات که بخاطر بی سلیقگی دولت در اعلام گرانی بنزین و سوء استفاده برخی از ضد انقلاب شعله‌ور شد چه خساراتی به کشور زد؟ undefined️@jad_zaums

۷:۴۹

‏دوره دبیرستان داداشم ده تا تجدید آورده بود خلاصه با کلی ترس به بابا گفتیم بر خلاف انتظار بابا کاملا ساکت بود و مدام یه چیزی با خودش حساب میکرد ما هم ساکت منتظر واکنش بابا بودیم بعد از یک ساعت به داداش گفت آخه لعنتی من برای تو کلا هشت تا کتاب خریدم اون دوتا رو از کجا آوردی؟!!!undefined
undefined@jad_zaums

۷:۵۰

- چرا کشتیش؟
+ آقای قاضی نیم ساعت آخر کلاس میگفت استاد امروز قرار بود کوییز بگیرید :|
- مطمئنی به اندازه کافی عذاب کشید ؟! undefined
undefined️️ @jad_zaums

۷:۵۴

‏باز اصحاب کهف ۳۰۰ سال خوابیدن، ما حتی درست‌حسابی هم نخوابیدیم بابا.


undefined@jad_zaums

۷:۵۵

undefined توضیحات لاریجانی درباره جلسه غیرعلنی مجلس پیرامون افزایش قیمت بنزین
رئیس مجلس در توضیح نشست غیرعلنی:undefinedآنچه که مهم است این است که اولا دولت منابعی را که به عنوان مابه‌التفاوت در نظر گرفته شده در اسرع وقت به حساب مردم واریز کند و نشان دهد که پای عهد خود ایستاده و کمیسیون مربوطه نیز باید حتما این کار را پیگیری کند.undefinedنگرانی مردم این است که این تصمیم (افزایش قیمت بنزین) تبعاتی در سایر قیمت‌ها داشته باشد که مقرر شد کمیسیون اقتصادی مجلس با ستاد تنظیم بازار، تعزیرات، قوه‌قضائیه و مسئولان ذی‌ربط جلساتی بگذارد که نظارت جدی روی کنترل قیمت‌ها شود.undefinedدغدغه اصلی نمایندگان محترم نیز فشار روی مردم استundefinedان‌شاءالله در این مسیر، کمیسیون‌ها در روزهای آتی جلساتی دارند تا مشکلات حل شود و قطعا در فضای آرام اصلاحات سامان خواهد یافت و ما احتیاج داریم فضای آرامی برای تصمیمات درست فراهم کنیم.
undefined@jad_zaums

۸:۰۴