@kad_bano@kad_bano
وعده پروتئینی بعد از ورزش
طعمش عالیه🤌
کالری کل؛۶۰۰|پرو؛۵۷|کربو؛۵۹مواد لازم
برای سسخیار شور یک عددسس مایونز کم چرب یا زیرو ۳۱ گرمماست یونانی یا ماست پر چرب دو قاشق غ خسس تند نصف قاشق چ خپیازچه یک قاشق غ خجعفری یک قاشق غ خاویشن سر قاشق چ خنان پروتئین چهار عددسینه مرغ خام۱۴۰گرم—————سینه مرغ رو با ادویه ها ابپز کنید(ادویه هاش؛نمک،فلفل،زردچوبه،پودر پیاز)نان پرو ها رو هم اخرسر ده دقیقه داخل فر بزارید تُست بشه.با دمای ۲۰۰درجه #وعده_سحر #افطاریبراے دوستـ
ـات بفرست
ریاکشن یادت نره

کانال آشپزی
@kad_bano
وعده پروتئینی بعد از ورزش
۷:۵۴
کلمپه زعفرانی
مواد لازم :آرد برنج ۵۰ گرمآرد نول ۳۵۰ گرمزعفران غلیظ ۳ قروغن جامد ۲۰۰ گرمخرما بدون هسته ۳۵۰ گرمهل، دارچین، جوز هندیماست پرچرب ۵۰ گرمزرده تخم مرغ ۱ عددگردو حدود ۷۵ گرمشیر ۱۰۰ گرم
لطفا ری اکشن بزن
🥳
لذت آشپزی کد بانـــو
مواد لازم :آرد برنج ۵۰ گرمآرد نول ۳۵۰ گرمزعفران غلیظ ۳ قروغن جامد ۲۰۰ گرمخرما بدون هسته ۳۵۰ گرمهل، دارچین، جوز هندیماست پرچرب ۵۰ گرمزرده تخم مرغ ۱ عددگردو حدود ۷۵ گرمشیر ۱۰۰ گرم
لطفا ری اکشن بزن
لذت آشپزی کد بانـــو
۸:۱۳
هویج پلو مجلسی
مواد لازم :گلاب ۲ ق غبرنج ۳ پیمانهسینه مرغ ۱ عددنمک و فلفل سیاهپیاز متوسط ۲ عددهویج بزرگ حدود ۱۰ عددآب لیمو ترش ½ یک عددزعفران غلیظ دم کرده شکر ۲ تا ۳ ق غ پودر هل ۱ ق چزرشک ۴ ق غ خلال پستهکره ۵۰ گرم
⤹༢➥ @kad_bano
مواد لازم :گلاب ۲ ق غبرنج ۳ پیمانهسینه مرغ ۱ عددنمک و فلفل سیاهپیاز متوسط ۲ عددهویج بزرگ حدود ۱۰ عددآب لیمو ترش ½ یک عددزعفران غلیظ دم کرده شکر ۲ تا ۳ ق غ پودر هل ۱ ق چزرشک ۴ ق غ خلال پستهکره ۵۰ گرم
⤹༢➥ @kad_bano
۶:۳۶
بهترین رسپی دونات
مواد لازم :شکر ۳۰ گرمشیر ۵۰ گرمآبلیمو تازه ۱ ق غبهبود دهنده ½ ق چروغن صاف پنجاه ۳۰ گرموانیل حدود نوک ق غخمیر مایه ۶ گرمآرد نول ۳۰۰ گرمتخم مرغ ۱ عدد
⤹༢➥ @kad_bano
مواد لازم :شکر ۳۰ گرمشیر ۵۰ گرمآبلیمو تازه ۱ ق غبهبود دهنده ½ ق چروغن صاف پنجاه ۳۰ گرموانیل حدود نوک ق غخمیر مایه ۶ گرمآرد نول ۳۰۰ گرمتخم مرغ ۱ عدد
⤹༢➥ @kad_bano
۶:۳۸
این شیرینی دانمارکی رو حتما درست چون هم خوشمزه ست هم بافت نرم و لطیفی داره هم آسون و راحت درست میشه
لایک و سئو فراموش نشه
مواد لازم برا کرم شیرینی دانمارکی
شیر یک و نیم لیوان
آرد قنادی نصف لیوان
شکر یک لیوان
گلاب یک سوم لیوان
وانیل کمی
همه مواد با هم مخلوط کنید بزارید رو شعله گاز تا منسجم بشه و به یک علظت دلخواه برسه و در آخر وانیل اضافه کنید میزارید تا سرد بشه
مواد لازم برای خمیر
آرد ۳۷۵ گرم
شیر ولرم ۱۸۰ گرم
مخمر ۶ گرم
روغن ۴۵ گرم شکر ۶۰ گرم
نمک یک پنس
تخم مرغ درشت ۱ عدد
همه مواد خشک با هم ترکیب کرده و تخم مرغ را اضافه کنید و بعد شیر ولرم اضافه میکنید و کمی که خمیر به لطافت رسید روغن را اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشین
میزارید برا استراحت اولیه به مدت ۲۰ دقیقه
و بعد همه موارد طبق فیلم
استراحت نهایی به مدت ۴۵ دقیقه
فر را از ۲۰ دقیقه قبل روشن کنید و بعد شیرینی ها رو بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
#شیرینی#نان#اکسپلور@kad_bano
لایک و سئو فراموش نشه
مواد لازم برا کرم شیرینی دانمارکی
شیر یک و نیم لیوان
آرد قنادی نصف لیوان
شکر یک لیوان
گلاب یک سوم لیوان
وانیل کمی
همه مواد با هم مخلوط کنید بزارید رو شعله گاز تا منسجم بشه و به یک علظت دلخواه برسه و در آخر وانیل اضافه کنید میزارید تا سرد بشه
مواد لازم برای خمیر
آرد ۳۷۵ گرم
شیر ولرم ۱۸۰ گرم
مخمر ۶ گرم
روغن ۴۵ گرم شکر ۶۰ گرم
نمک یک پنس
تخم مرغ درشت ۱ عدد
همه مواد خشک با هم ترکیب کرده و تخم مرغ را اضافه کنید و بعد شیر ولرم اضافه میکنید و کمی که خمیر به لطافت رسید روغن را اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشین
میزارید برا استراحت اولیه به مدت ۲۰ دقیقه
و بعد همه موارد طبق فیلم
استراحت نهایی به مدت ۴۵ دقیقه
#شیرینی#نان#اکسپلور@kad_bano
۱۷:۳۳
آموزش در کپشن
آموزش نان عصرانه
آرد ۴۰۰ گرم
روغن مایع ۳۵ گرم
شکر ۱۰ گرم
شیر ۷۵ گرم
آب ۱۲۵ گرم
مخمر ۸گرم
نمک ۴ونیم گرم
تخم مرغ ۱ عدد
همه ی مواد خشک را باهم ترکیب کرده و بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و بعد آب و شیر را به مواد اضافه کرده و خوب ورز می دهیم (۵ تا ۷ دقیقه ورز می دهیم)
و درآخر روغن مایع را اضافه کرد و تا جایی ورز می دهیم تا یه خمیر نرم و لطیفی بدست آید و در یک ظرف چرب شده به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم و روی ظرف را می پوشانیم
و خمیر را بعد از استراحت اولیه روی صفحه ی کار به استفاده از وردنه باز کرده و با کاتر خمیر را به صورت نوار های باریکی برش داده و طبق فیلم رول می کنیم و رول هارا داخل قالب قرار می دهیم و میزاریم برای استراحت نهایی به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه
و بعد روی خمیر را رومال تخم مرغ میزنیم و کنجد و سیاه دانه می پاشیم و در فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه تا زمانی که روی نانها رنگ بگیرد
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🥰
اگر سوالی داشتین دایرکت درخدمتم
#نان#نان_عصرانه#نان_صبحانه#سیمیت#نان_بربری#نان_حجیم#نان_محلی#نان_فانتزی#نان_باگت@kad_bano
آموزش نان عصرانه
آرد ۴۰۰ گرم
روغن مایع ۳۵ گرم
شکر ۱۰ گرم
شیر ۷۵ گرم
آب ۱۲۵ گرم
مخمر ۸گرم
نمک ۴ونیم گرم
تخم مرغ ۱ عدد
همه ی مواد خشک را باهم ترکیب کرده و بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و بعد آب و شیر را به مواد اضافه کرده و خوب ورز می دهیم (۵ تا ۷ دقیقه ورز می دهیم)
و درآخر روغن مایع را اضافه کرد و تا جایی ورز می دهیم تا یه خمیر نرم و لطیفی بدست آید و در یک ظرف چرب شده به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم و روی ظرف را می پوشانیم
و خمیر را بعد از استراحت اولیه روی صفحه ی کار به استفاده از وردنه باز کرده و با کاتر خمیر را به صورت نوار های باریکی برش داده و طبق فیلم رول می کنیم و رول هارا داخل قالب قرار می دهیم و میزاریم برای استراحت نهایی به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه
و بعد روی خمیر را رومال تخم مرغ میزنیم و کنجد و سیاه دانه می پاشیم و در فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه تا زمانی که روی نانها رنگ بگیرد
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🥰
اگر سوالی داشتین دایرکت درخدمتم
#نان#نان_عصرانه#نان_صبحانه#سیمیت#نان_بربری#نان_حجیم#نان_محلی#نان_فانتزی#نان_باگت@kad_bano
۱۷:۳۸
مواد لازم شربت بار
دوپیمانه شکر
یک پیمانه آب
زعفران سابیده دو قاشق چایخوری
گلوکز ۳۰گرم
جوش شیرین ۱ گرم
گلاب ۴قاشق غذا خوری
(اگر میخواید همون روز مصرف کنید میتونید جوهر لیمو و گلوکز رو حذف کنید ؛اما این دستور شربت اصلی هست)
همه ی مواد رو باهم ترکیب کنید بگذارید بجوشه تا به غلظت توی فیلم برسه،حواستون باشه که غلظتش بیشتر نشه ،چون وقتی سرد میشه سفت میشه
شربت رو درست کنید بزارید خنک بشه تا گوشفیل ها درست بشه
مواد لازم گوشفیل
آرد ۳۰۰ گرم
نمک ۵ گرم
شکر ۲۰ گرم
مخمر ۵گرم
خمیرگیری کنید،بگذارید خمیرتون ۵۰دقیقهاستراحت کنه
بعد به چند قسمت تقسیم کنید،چونه کنید و ۱۰دقیقه استراحت میانی بدین برایفرم پذیر بهتر
بعد از اتمام استراحت میانی ،خمیر رو پهن کنید و با کاتر یا کاردک برش بدین
بگذارید ۱۵ دقیقه دیگه استراحت کنه و توی روغن داغ سرخ کنید
نکته ی اول: اگر میخواید گوشفیل هاتون پفکی نباشه و چیپسی باشه،باید خمیرتون. و خیلی نازک تر پهن کنید و استراحت نهایی رو حذف کنید
نکته دوم:حواستون باشه خیلی گوشفیل هاتون سرخ نشه و رنگ نگیره ،چون بعد از رفتن توی شربت بار رنگ میگیره
نکته سوم:روغنتون با شعله ی ملایم داغ کنید ،حدود ده الی یه ربع
#گوشفیل_خونگی
#گوشفیل
@kad_bano
دوپیمانه شکر
یک پیمانه آب
زعفران سابیده دو قاشق چایخوری
گلوکز ۳۰گرم
جوش شیرین ۱ گرم
گلاب ۴قاشق غذا خوری
(اگر میخواید همون روز مصرف کنید میتونید جوهر لیمو و گلوکز رو حذف کنید ؛اما این دستور شربت اصلی هست)
همه ی مواد رو باهم ترکیب کنید بگذارید بجوشه تا به غلظت توی فیلم برسه،حواستون باشه که غلظتش بیشتر نشه ،چون وقتی سرد میشه سفت میشه
شربت رو درست کنید بزارید خنک بشه تا گوشفیل ها درست بشه
مواد لازم گوشفیل
آرد ۳۰۰ گرم
نمک ۵ گرم
شکر ۲۰ گرم
مخمر ۵گرم
خمیرگیری کنید،بگذارید خمیرتون ۵۰دقیقهاستراحت کنه
بعد به چند قسمت تقسیم کنید،چونه کنید و ۱۰دقیقه استراحت میانی بدین برایفرم پذیر بهتر
بعد از اتمام استراحت میانی ،خمیر رو پهن کنید و با کاتر یا کاردک برش بدین
بگذارید ۱۵ دقیقه دیگه استراحت کنه و توی روغن داغ سرخ کنید
نکته ی اول: اگر میخواید گوشفیل هاتون پفکی نباشه و چیپسی باشه،باید خمیرتون. و خیلی نازک تر پهن کنید و استراحت نهایی رو حذف کنید
نکته دوم:حواستون باشه خیلی گوشفیل هاتون سرخ نشه و رنگ نگیره ،چون بعد از رفتن توی شربت بار رنگ میگیره
نکته سوم:روغنتون با شعله ی ملایم داغ کنید ،حدود ده الی یه ربع
#گوشفیل_خونگی
#گوشفیل
@kad_bano
۱۷:۴۱
۶:۲۱
۶:۲۶
بازارسال شده از 💜 آرایشی محمدی 💜
پیج عمده فروشی مون در اینیستا
با قیمت های باورنکردنی ممنون میشم فالو کنید این لینک توی اینیستاگرام سرچ کنید پیج بالا میاد براتون

با قیمت های باورنکردنی ممنون میشم فالو کنید این لینک توی اینیستاگرام سرچ کنید پیج بالا میاد براتون
۸:۳۲
بازارسال شده از 💜 آرایشی محمدی 💜
@arayshi.mohammadi
۸:۳۲
حلوا بدون آردامتحان کردی؟؟؟
حلوایی که براتون آوردم با بیسکوییت پودر شده درست شده که لطیفترین،خوشمزه ترین و راحتترین حلواست بشدت پیشنهاد میشه در اولین فرصت درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید
این حلوا رو میتونید هم داخل قالب بریزید هم با ماسوره شکوفه بزنید از بس که خوش بافت و لطیفه
️کپی عکس و کلیپها ممنوع
️
حلوا بیسکوییتی
مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور ساده : ۲ بسته(دو لیوان)شکر : یک لیوانشیر یا آب : ۲ لیوانکره پاستوریزه : ۵۰ گرمروغن مایع : سه چهارم لیوانگلاب : یک چهارم لیوانزعفران دمکرده : یک چهارم لیوان
اول بیسکوییتها رو با دستگاه پودر کنید سپس شهد رو آماده کنید آب و شکر و زعفرون رو داخل قابلمه بریزید اجازه بدین شکر حل بشه نجوشه شکر حل شد کافیه گلاب رو بهش اضافه کنید و بزارید کنارحالا بیسکوییت رو داخل تابه بریزید پنج دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین سپس کره و روغن مایع بهش اضافه کنید هم بزنید تا به رنگ دلخواهتون برسه شهد و کم کم بهش اضافه کنید وقتی حلوا جمع شد گهواره بزنید سپس داخل قالب دلخواهتون بریزید.
این حلوا رو میتونید هم داخل قالب بریزید هم با ماسوره شکوفه بزنید از بس که خوش بافت و لطیفه
حلوا بیسکوییتی
مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور ساده : ۲ بسته(دو لیوان)شکر : یک لیوانشیر یا آب : ۲ لیوانکره پاستوریزه : ۵۰ گرمروغن مایع : سه چهارم لیوانگلاب : یک چهارم لیوانزعفران دمکرده : یک چهارم لیوان
اول بیسکوییتها رو با دستگاه پودر کنید سپس شهد رو آماده کنید آب و شکر و زعفرون رو داخل قابلمه بریزید اجازه بدین شکر حل بشه نجوشه شکر حل شد کافیه گلاب رو بهش اضافه کنید و بزارید کنارحالا بیسکوییت رو داخل تابه بریزید پنج دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین سپس کره و روغن مایع بهش اضافه کنید هم بزنید تا به رنگ دلخواهتون برسه شهد و کم کم بهش اضافه کنید وقتی حلوا جمع شد گهواره بزنید سپس داخل قالب دلخواهتون بریزید.
۷:۵۷
@kad_bano@kad_bano@kad_banoاین کیک شکلاتی های فوق العاده خوشمزه رودرست کنید مطمئنم عاشقش میشید از بس که بافتش محشره

مواد لازم و هم بهگرم همه با پیمانه براتون میزارم
کیک مافین شکلاتی
مواد لازم :
تخم مرغ : ۲ عدد
کره ذوب شده : ۸۰ گرم
شیر داغ : ۱۸۰ گرم(سه چهارم لیوان)
شکر : ۸۰ گرم(یک سوم لیوان)
آرد سفید : ۱۶۰ گرم(یک لیوان و یک سوم لیوان)
پودر کاکائو : ۳۰ گرم(سه ق غ پر)
بکینگ پودر : ۱۰ گرم (یک ق غ)
چیپس شکلات : ۱۰۰ گرم(نصف لیوان)
وانیل : مقداری
اول از همه کره ذوب شده رو با شیر داغ،شکر و وانیل مخلوط کنیداجازه بدین کمی خنک بشه سپس تخم مرغها رو اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه حالا آرد،پودر کاکائو و بکینگ پودر و مخلوط و الک کرده در دو مرحله اضافه ومخلوط کنید در نهایت چیپس شکلات رو اضافه ومخلوط کنید داخل قالب کپسول گذاشته واز مواد بریزید و روش چیپس شکلات بریزید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه تا بپزه.
@kad_bano@kad_bano
مواد لازم و هم بهگرم همه با پیمانه براتون میزارم
کیک مافین شکلاتی
مواد لازم :
تخم مرغ : ۲ عدد
کره ذوب شده : ۸۰ گرم
شیر داغ : ۱۸۰ گرم(سه چهارم لیوان)
شکر : ۸۰ گرم(یک سوم لیوان)
آرد سفید : ۱۶۰ گرم(یک لیوان و یک سوم لیوان)
پودر کاکائو : ۳۰ گرم(سه ق غ پر)
بکینگ پودر : ۱۰ گرم (یک ق غ)
چیپس شکلات : ۱۰۰ گرم(نصف لیوان)
وانیل : مقداری
اول از همه کره ذوب شده رو با شیر داغ،شکر و وانیل مخلوط کنیداجازه بدین کمی خنک بشه سپس تخم مرغها رو اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه حالا آرد،پودر کاکائو و بکینگ پودر و مخلوط و الک کرده در دو مرحله اضافه ومخلوط کنید در نهایت چیپس شکلات رو اضافه ومخلوط کنید داخل قالب کپسول گذاشته واز مواد بریزید و روش چیپس شکلات بریزید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه تا بپزه.
@kad_bano@kad_bano
۸:۰۴
خوشمزه ترین غذای نیمه آماده همینه!🥹
#کراکت_سیب_زمینی
اگه شاغلی یا هر روز حوصله ی آشپزی نداری یه بار میتونی مقدار شو چننند برابر کنی بذاری و بذاری فریزر هروقت خواستی سرخ ش کنی

مواد لازم:
سیب زمینی یک عدد درشت فیله ی مرغ سه عددتخم مرغ یک عددفلفل دلمه ای قرمز یک چهارمجعفری یک مشتهویج یک دومپودر سوخاری به میزان لازمپنیر پیتزا سه ق غ
نمک و فلفل و پودر سیر و پودر پیاز و زردچوبه و پاپریکا
فقط کافیه سیب زمینی و هویج و مرغ و بپزی بعدم مثل فیلم همه رو ترکیب کنی بهش شکل بدی و داخل تخم مرغ و پودر سوخاری بزنی و با حرارت کم سرخش کنی@kad_bano@kad_bano
#کراکت_سیب_زمینی
اگه شاغلی یا هر روز حوصله ی آشپزی نداری یه بار میتونی مقدار شو چننند برابر کنی بذاری و بذاری فریزر هروقت خواستی سرخ ش کنی
مواد لازم:
سیب زمینی یک عدد درشت فیله ی مرغ سه عددتخم مرغ یک عددفلفل دلمه ای قرمز یک چهارمجعفری یک مشتهویج یک دومپودر سوخاری به میزان لازمپنیر پیتزا سه ق غ
نمک و فلفل و پودر سیر و پودر پیاز و زردچوبه و پاپریکا
فقط کافیه سیب زمینی و هویج و مرغ و بپزی بعدم مثل فیلم همه رو ترکیب کنی بهش شکل بدی و داخل تخم مرغ و پودر سوخاری بزنی و با حرارت کم سرخش کنی@kad_bano@kad_bano
۱۷:۵۴
‹‹ #آشپزی | 𝖠︎𝗌𝗁︎𝗉𝖺𝗓︎𝗂 🪿🩷 ࣪ ࣭ ! ››
ִֶָ ࣪𓂃๋ ִֶָ ࣪𓂃 ๋. ִֶָ 𔘓̸ ִֶָ ࣪𓂃๋ ִֶָ ࣪𓂃 ๋. ִֶָ ࣪𓂃 ๋.
▸ ⤹𝗖𝗵𝗲𝗳 ¦ @kad_bano
ִֶָ ࣪𓂃๋ ִֶָ ࣪𓂃 ๋. ִֶָ 𔘓̸ ִֶָ ࣪𓂃๋ ִֶָ ࣪𓂃 ๋. ִֶָ ࣪𓂃 ๋.
▸ ⤹𝗖𝗵𝗲𝗳 ¦ @kad_bano
۹:۲۶