Sandwich Finger Trayبرای سینی فینگرفود حتما لازم نیست نون تست یا خمیر یوفکا و هزارلا داشته باشیم ، با نون لواش هم میشه انجام داد همینقدر جذاب و چشمنواز و البته خوشمزهترکیب مواد مینی تاکو: تن ماهی که حتما بیست دقیقه بذارید بجوشه و بذارید خنک بشه و بعد بازش کنید ، ذرت ، زیتون و پیاز بنفش خردشده ، چیپس خلالی ، مایونز و فلفل سیاه ، چون چیپس و زیتون نمک دارن نیازی به نمک نیست. برای قیف فلافل هم میتونید داخل فر بذارید و هم ایر فرایر ، میشه قبلش کمی با روغن چرب بشن که خوشمزهتر میشه. فلافل تو پستای قدیمی هست که استوری میکنم.مواد سمبوسه هم پیاز داغ کاراملی ، سیب زمینی پخته ، کمی گشنیز تازه خردشده ، نمک و فلفل و زردچوبه.امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید 🥰ممنون که با محبت همراهید کدومش بنظرتون خوشمزهتره؟
۲۱:۰۳
#توپک_برنجی😍😋 مواد لازم: برنج پخته شده و کاملا سرد شده 2 پیمانهنکته: (برنج بدون روغن پخته بشه که توپک حین سرخ کردن وا نره)تخم مرغ 2 عددجعفری ریز خرد شده بمقدار لازمنمک فلفل و کمی پودر سیر بمقدار لازمپنیر موزارلا 150 گرمژامبون رنده شده 150 گرمآرد 3 ق غذاخوریبکینگ پودر نصف ق غذاخوریپنیر موزارلای مکعبی برش خورده برای داخل شکم توپک طرز تهیه: ابتدا به برنج پخته شده (بدون روغن و کاملا سرد شده) دو عدد تخم مرغ، نمک و فلفل و پودر سیر، کمی جعفری ریز خرد شده، پنیر موزارلای رنده شده و ژامبون رنده شده، آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و کاملا موادو باهم مخلوط میکنیم و با قاشق ورز میدیمسپس دستتونو کمی چرب کنید و به اندازه گردو از مواد بردارید و کف دست پهن کنید و یه برش کوچیک پنیر موزارلا وسط قرار بدید و بعد به شکل توپ دربیاریدتوپک هارو بعد از آماده شدن ابتدا داخل آرد بغلتونید، سپس داخل تخم مرغ و در نهایت داخل پودر پانکو یا پودر سوخاری بغلتونید و سپس بمدت نیم ساعت داخل فریزر یا یخچال استراحت بدیدو درآخر داخل یه ظرف گود با روغنی که از قبل داغ شده سرخ کنید✦••┈❁❁┈••✦فوروارد یادتون نره