عکس پروفایل کدبانوی نمونهک

کدبانوی نمونه

۵۴عضو
thumnail
۩۞۩خــ͜دایا۩۞۩
undefinedآغــ͜ازی که تــ͜و صاحبــ͜ش نبــ͜اشیچه امیدیــ͜ت ، به پایانــ͜ش ؟پــ͜س به نــ͜ام تو آغــ͜از می کنــ͜م ...undefined

۱۱:۴۲

با ما بهتر زندگی کنید و بهتر دیده شوید چون شـما لایق بهترینها هستید.

۱۱:۴۲

thumnail
تزیین مجلسی سالادفوروارد یادت نره گلم
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined🧁undefinedundefined
@kadbanogarii
undefinedundefinedundefinedundefinedundefined
کانال دوم ماundefined @mehre_maadari undefined

۸:۴۳

thumnail
مرغ اینجوری بپز خوشمزه تر undefinedundefinedundefinedundefinedترکیب سیب زمینی آبپز ومرغ و در آخر سوخاری شدنشون معرکس🤌
فوروارد یادت نره گلم
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined🧁undefinedundefined
@kadbanogarii
undefinedundefinedundefinedundefinedundefined
کانال دوم ماundefined @mehre_maadari undefined

۱۸:۵۶

thumnail
Sandwich Finger Trayبرای سینی فینگرفود حتما لازم نیست نون تست یا خمیر یوفکا و هزارلا داشته باشیم ، با نون لواش هم میشه انجام داد همینقدر جذاب و چشم‌نواز و البته خوشمزهترکیب مواد مینی تاکو: تن ماهی که حتما بیست دقیقه بذارید بجوشه و بذارید خنک بشه و بعد بازش کنید ، ذرت ، زیتون و پیاز بنفش خردشده ، چیپس خلالی ، مایونز و فلفل سیاه ، چون چیپس و زیتون نمک دارن نیازی به نمک نیست. برای قیف فلافل هم میتونید داخل فر بذارید و هم ایر فرایر ، میشه قبلش کمی با روغن چرب بشن که خوشمزه‌تر میشه. فلافل تو پستای قدیمی هست که استوری میکنم.مواد سمبوسه هم پیاز داغ کاراملی ، سیب زمینی پخته ، کمی گشنیز تازه خردشده ، نمک و فلفل و زردچوبه.امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید 🥰ممنون که با محبت همراهید undefinedundefinedکدومش بنظرتون خوشمزه‌تره؟

۲۱:۰۳

thumnail
#توپک_برنجی😍😋
مواد لازم:
برنج پخته شده و کاملا سرد شده 2 پیمانهنکته: (برنج بدون روغن پخته بشه که توپک حین سرخ کردن وا نره)تخم مرغ 2 عددجعفری ریز خرد شده بمقدار لازمنمک فلفل و کمی پودر سیر بمقدار لازمپنیر موزارلا 150 گرمژامبون رنده شده 150 گرمآرد 3 ق غذاخوریبکینگ پودر نصف ق غذاخوریپنیر موزارلای مکعبی برش خورده برای داخل شکم توپک
طرز تهیه:
ابتدا به برنج پخته شده (بدون روغن و کاملا سرد شده) دو عدد تخم مرغ، نمک و فلفل و پودر سیر، کمی جعفری ریز خرد شده، پنیر موزارلای رنده شده و ژامبون رنده شده، آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و کاملا موادو باهم مخلوط میکنیم و با قاشق ورز میدیمسپس دستتونو کمی چرب کنید و به اندازه گردو از مواد بردارید و کف دست پهن کنید و یه برش کوچیک پنیر موزارلا وسط قرار بدید و بعد به شکل توپ دربیاریدتوپک هارو بعد از آماده شدن ابتدا داخل آرد بغلتونید، سپس داخل تخم مرغ و در نهایت داخل پودر پانکو یا پودر سوخاری بغلتونید و سپس بمدت نیم ساعت داخل فریزر یا یخچال استراحت بدیدو درآخر داخل یه ظرف گود با روغنی که از قبل داغ شده سرخ کنید✦••┈❁undefinedundefinedundefined❁┈••✦undefinedفوروارد یادتون نره undefined

۷:۲۰