عکس پروفایل کلام معصومینک

کلام معصومین

۲۶۵عضو
undefined هيچ مرد مسلمانےنيست كه نگاهش به زنۍ بيفتد وچشم خودرا پايين بيندازدمگراينكه خداۍمتعال به او توفيق عبادتى دهد كه شيرينى آنرا در دل خويش بيابد undefined
undefined كنزالعمّال، #حدیث ۱۳۰۵#حجاب #حیا
@kalam_maesouminکانال ما در روبیکاhttps://rubika.ir/kalam_maesoumin

۲۰:۲۹

undefined خطبه ۱۷۸ نهج البلاغه درباره رفتار انسان
undefinedاگر بنده ای امور خویش را اصلاح نماید خدا نیز امر وی را اصلاح می کند

۲۰:۳۲

اعمال زیادی در ماه شعبان وارد شده ولی آنچه از روایات استفاده می شود این است که بهترین دعاها و ذکرها در این ماه استغفار است. هر که در هر روز این ماه هفتاد مرتبه استغفار کند مثل آن است که هفتاد هزار مرتبه در ماههای دیگر استغفار کرده است. عمل دیگری که در این ماه سفارش شده صدقه دادن است اگرچه به اندازه نصف دانه خرمایی باشد. تا خداوند بدن او را بر آتش جهنم حرام گرداند.بحارالانوار، ج 94 ص 72#شعبان

۲۰:۳۸

فضیلت و خواص سوره جمعه
شصت و دومین سوره قران کریم است که مدنی و 11 آیه دارد.
در فضیلت این سوره از رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم رواست شده است: هر کس سوره جمعه را قرائت نماید خداوند ده برابر کسانی که در نماز جمعه شرکت می کنند ونیز کسانی که در شهرهای مسلمان نشین به نماز جمعه نمی روند، حسنه عطا می کند. (1)
از امام صادق علیه السلام نیز نقل شده: هر کس این سوره را در هر شب جمعه بخواند کفاره گناهان ما بین دو جمعه خواهد بود.(2)
حضرت امام محمد باقر علیه السلام نیز فرمودند: سوره جمعه و منافقون را قرائت کن زیرا قرائت این دو سوره در روز جمعه در نماز صبح و ظهر و عصر سنت است.(3)
در سخنی از امام صادق علیه السلام هم امده است: برای هر مؤمنی لازم و شایسته است که اگر شیعه ما است سوره جمعه و اعلی را در شب جمعه بخواند و در نماز ظهر روز جمعه سوره جمعه و منافقون را بخواند که اگر چنین کند مانند ان است که همسنگ عمل پیامبر خدا را انجام داده است و پاداش کارهای او و ثواب های او فقط بهشت است.(4)
امام محمد باقر علیه السلام فرموده اند: خداوند به وسیله سوره جمعه مؤمنان را گرامی داشته است. رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم سوره جمعه را بشارتی برای مومنان و سوره منافقون را توبیخی برای منافقان قرار داد به همین سبب نباید قرائت این دو سوره را در نماز جمعه ترک کرد. (5)
آثار و برکات سوره
1) دور کننده امور خوفناک
هر کس در هر شب و روز ، سوره جمعه را قرائت نماید از انچه می ترسد ایمنی می یابد و هر چیز خوفناک و ترسناکی از او دور می شود.(6)
همچنین از ایشان روایت است : هر کس در قرائت سوره جمعه مداومت ورزد اجر عظیمی نصیب او خواهد شد و از هر چیزی که موجب ترس و خوف اوست ایمن می گردد.(7)
2) دور کننده وسوسه شیاطین
امام صادق علیه السلام در این باره فرموده اند: هر کس شب ها و روزها در صبح و عصر، سوره جمعه را قرائت نماید از وسوسه شیطان ایمن می شود و خداوند گناه آن روز او را می بخشد. (8)
3) برای حفظ زراعت
برای حفظ زراعت و محصول کاشته از افت ها و ایجاد برکت در آنها آیه 4 سوره جمعه را بر یک صدف در روز جمعه بنویسد و در زمین کشاورزی بیندازد هم چنین اگر این آیه را بنویسد ودر هر چیزی قرار دهند سبب حفظ و برکت در آن میشود.(9)
__
پی نوشت:
(1) مجمع البیان، ج10، ص5
(2) بحارالانوار، ج86، ص362
(3) علل الشرائع، ج2، ص356
(4) ثواب الاعمال، ص118
(5) تهذیب الاحکام، ج3، ص6
(6) تفسیرالبرهان، ج5، ص371
(7) همان
(8) همان
(9) خواص القرآن و فوائده، ص131
منبع:«قرآن درمانی روحی و جسمی، محسن آشتیانی، سید محسن موسوی»#فضیلت_سوره_ها #فضیلت_سوره_جمعه#قرآن

۲۰:۴۰

-امام علی علیه السلام:
«مَنْ لَمْ يَعْرِفْ بِقَلْبِهِ مَعْروُفاً وَ لَمْ يُنْكِرْ مُنْكَراً قـُلِبَ فَجـُعِلَ اَعْـلاهُ اَسْفـَلَه»
كسى كه قلباً موافق كار نيك نباشد و از كار بد منضجر نباشد انسان وارونه اى است كه بجاى آنكه عقل بر او حاكم باشد هوى وهوس بر او حاكم است.
(وسائل الشیعه ج١٦ص١٣٤)#امر_به_معروف_نهی_از_منکر @kalam_maesoumin

۲۰:۴۳

#حدیث📚
امام صادق(ع):
علم بیست و هفت قسم است ، که تنها دو قسم آن تا زمان ظهور کشف می شود و بیست و پنچ قسم دیگر هنگام #ظهور مهدی آشکار میگردد
**بحارالانوار، ج52 ص336
#امام_زمان@kalam_maesoumin

۲۱:۰۸

thumbnail
امام صادق عليه السلام:
كسى كه مايل است جزء ياران حضرت مهدى(عج) قرار گيرد بايد منتظر باشد و اعمال و رفتارش در حال انتظار با تقوى و اخلاق نيكو توأم گردد
مَنْ سَرَّهُ اَنْ يَكُونَ مِنْ اَصْحابِ الْقائِمِ فَلْيَنْتَظِرْ، وَلْيَعْمَلْ بِالْوَرَعِ وَ مَحاسِنِ الاَْخْلاقِ وَ هُوَ مُنْتَظِرٌ
بحارالأنوار، ج 52، ص 140 #امام_زمان
@kalam_maesoumin

۲۰:۲۸

undefined #امیرالمؤمنین علی علیه السلام :
undefined وَ قَالَ (عليه السلام): إِنَّ الطَّمَعَ مُورِدٌ غَيْرُ مُصْدِرٍ وَ ضَامِنٌ غَيْرُ وَفِيٍّ وَ رُبَّمَا شَرِقَ شَارِبُ الْمَاءِ قَبْلَ رِيِّهِ
undefined دوری از طمع و آرزو :و درود خدا بر او فرمود: طمع به هلاكت می كشاند و نجات نمی دهد، و به آنچه ضمانت كرد، وفادار نیست، و بسا نوشنده آبی كه پیش از سیراب شدن گلوگیر شد.
undefined #نهج_البلاغه ، #حکمت ۲۷۵

۲۰:۲۹

از امام صادق(ع) درباره فضیلت روزه ماه رجب سؤال کردند حضرت فرمود: چرا از روزه ماه شعبان غافلید؟ پرسیدند کسی که یکروز از شعبان را روزه بدارد چه قدر ثواب دارد؟ فرمود: به خدا قسم بهشت ثواب اوستشیخ طوسی، الخصال، ج 2، ص 605.#ماه_شعبان #صلوات

undefinedالّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجundefinedundefined@kalam_maesoumin

۲۰:۳۱

فضیلت و خواص سوره منافقون
این سوره در مدینه نازل شده و شصت و سومین سوره قرآن کریم است و 11 آیه دارد.
در فضیلت این سوره از رسول گرامی اسلام صلی الله علیه واله وسلم روایت شده است: هر کس این سوره را قرائت نماید از نفاق مبرا می شود.(1)
امام صادق علیه السلام نیز فرموده اند: برای هر مؤمنی لازم و شایسته است که اگر شیعه ما است سوره جمعه و اعلی را در شب جمعه بخواند و در نماز ظهر روز جمعه سوره جمعه و منافقون را قرائت نماید که اگر چنین کند مانند ان است که معادل عمل پیامبر خدا را انجام داده است و پاداش کارهای او و ثوابهای او فقط بهشت است. (2)
آثار و برکات سوره
1) درمان دمل ها
از رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم نقل شده است: هر کس سوره منافقون را قرائت کند از شک و نفاق در دین دور خواهد بود و اگر برای دمل ها خوانده شود از بین می رود و اگر برای درمان دردهای باطنی و درون بدن خوانده شود آرام می گیرد. (3)
2) برای درد چشم
از رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم روایت شده: اگر برای بیمار و علیل و درمندی خواند شود شفا یابد. و امام صادق علیه السلام فرمودند: این سوره را برای درد چشم بخواند دردش آرام گرفته و از بین می رود... (4)
3) برای دفع شر دشمنان و اذیت و آزار آنها
آیه 4 سوره منافقون را بر روی یک مقدار خاکی که پاک است و خورشید بر آن نتابیده است(یعنی از باطن زمین برداشته شود) بخوانند و مخفیانه و بدون اینکه دشمن آن را ببیند به رویش بپاشند از شر دشمن در امان خواهد ماند. (5)
__
پی نوشت:
(1) مجمع البیان، ج10، ص15
(2) ثواب الاعمال، ص118
(3) تفسیرالبرهان، ج5، ص371
(4) همان
(5) خواص القران و فوائده، ص134
منبع:«قرآن درمانی روحی و جسمی، محسن آشتیانی، سید محسن موسوی»#فضیلت_سوره_ها#فضیلت_سوره_منافقون#قرآن@kalam_maesouminکانال ما در روبیکاhttps://rubika.ir/kalam_maesoumin

۲۰:۳۵

امیرالمومنین علی علیه السلام:
«لَعَنَ اللّه ُ اَلاْمِرينَ بِالْمَعْرُوفِ التّارِكينَ لَهُ وَ النـّاهينَ عَنْ المُنْـكْرِ الْعـامِلينَ بِـه»
كسانى كه مردم را به كارهاى نيك امر مى كنند و خود آن را انجام نمى دهند و كسانى كه مردم را از كارهاى زشت باز مى دارند اما خود مرتكب آن مى شوند مورد لعن و نفرين الهى هستند.
)وسائل الشیعه ج١٦ص١٥١)#امر_به_معروف_نهی_از_منکر @kalam_maesoumin

۲۰:۳۵

عایشه می گوید: دختر عبدالله بن طفیل كه برادر مادری من بود در حالی كه زینت كرده بود به خانه ام آمد. در همان هنگام #پیامبر(صلی الله علیه وآله)نیز وارد شد و هنگامی كه او را دید از او روی برگرداند. عایشه گفت یا رسول الله این دختر، بردار زاده من و خردسال است! پس پیامبر فرمود: هنگامی كه زن به دوران عادت ماهانه رسید بر او جایز نیست كه جز روی خود موضع دیگری را نمایان كند.( جامع البیان، ج 9)#حجاب #حیا @kalam_maesoumin@kalam_maesouminکانال ما در روبیکاhttps://rubika.ir/kalam_maesoumin

۲۰:۳۵

فضیلت و خواص سوره فیل
الفیل؛ یکصدو پنجمین سوره قرآن کریم که مکی است و 5 ایه دارد.
این سوره درباره داستان اصحاب فیل است که به رهبری ابرهه برای تخریب خانه کعبه لشکر کشی کرده بودند و خداوند با سپاهی از پرندگانی به نام ابابیل آنها را نابود کرد.
در فضیلت این سوره از امام صادق علیه السلام روایت شده است: هر کس سوره فیل را در نمازهای واجبش بخواند در روز قیامت تمامی موجودات عالم شهادت می دهند که او از نمازگزاران بوده و ندا دهنده اای در روز قیامت ندا می دهد که درباره بنده من به راست شهادت دادید. شهادت شما را درباره او پذیرفتم و او را وارد بهشت کنید او از کسانی است که خداوند او و کارهایش را دوست دارد.(1)
بنا به گفته علمای شیعه قرائت این سوره به تنهایی در نماز جایز نبوده و باید همراه با سوره قریش به عنوان یک سوره خوانده شود.(2)
امام صادق علیه السلام فرمودند: بین دو سوره دریک رکعت نماز جمع مکن مگر در سوره های ضحی و انشراح؛ و نیز سوره های فیل و قریش. (3)
آثار و برکات سوره
1) رهایی از شر دشمن
از امام صادق علیه السلام روایت شده است سوره فیل در مواجهه با دشمن خوانده شود نتیجه بخش است.
هم چنین آمده است : چهارشنبه که این سوره را 98 بار بخوان و به جانب دشمنت بدم که البته مغلوب خواهد شد.(4)
2) مانع غرق شدن در آب
از رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم روایت است که هر کس این سوره را تلاوت نماید خداوند او را تا پایان عمر از غرق شدن در آب و دگرگونی قیافه در امان می دارد.(5)
ختومات مجرب
· غلبه بر دشمن
الف: در کتاب حیاة الحیوان آمده است: هر گاه انسان بر کسی که از شرش می ترسد وارد شود کلمات «کهیعص حم عسق» را که ده حرف است بگوید و به ازای هر حرف که بر زبان می اورد یک انگشت از انگشتانش را ببندد از شست دست راست آغاز کند و به شست دست چب پایان برد. وقتی بدین جا رسید سوره فیل را در درونش بخواند و وقتی به لفظ «ترمیهم» رسید ده بار آن را تکرار کند و در هربار تکرار یکی از انگشتانش را که بسته شده را باز نماید. این دستور تجربه شده است.(6)
ب: هر گاه انسان بر کسی که از شرش می ترسد سوره فیل را بخواند و «طیراً ابابیل» را خواند وچون به «ترمیهم» رسید از انگشت کوچک دست چپ گرفته تا به انگشت کوچک دست راس برسد 10 بار بگوید: «ترمیهم»و انگشتان را یکی یکی ببندد چون تمام 10 تا را بست از انگشت کوچک دست راست را یکی یکی بگشایدو در هر بار بگوید: «بحجاره من سجیل» تا به انگشت کوچک دست چپ برسد و بعد بقیه سوره را بخواند تا تمام شود و بر آن ظالم بدمد به اذن خداوند غالب شود.(7)
_
پی نوشت:
(1) ثواب الاعمال، ص126
(2) همان
(3) وسائل الشیعه، ج6، ص55
(4) درمان با قران، ص 165
(5) مجمع البیان، ج10، ص441
(6) المصباح کفعمی، ص233
(7) درمان با قرآن، ص165
منابع: «قرآن درمانی روحی و جسمی، محسن آشتیانی، سید محسن موسوی»؛ درمان با قرآن،محمدرضا کریمی#فضیلت_سوره_ها#فضیلت_سوره_فیل#قرآن@kalam_maesoumin

۱۶:۲۷

🟢توصیه مهم پیامبر اکرم(ص) به فاطمه زهرا(س)undefinedاحمدحسین شریفی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ#پیامبر_اکرم(ص) در سفارشی به حضرت #فاطمه_زهرا(س) فرمود:«یا فاطِمَةُ‌ إعمَلِی‌ لِنَفسِک فَإنِّی‌ لا أُغنِی‌ عَنکِ مِنَ‌ اللهِ شَیئا» فاطمه جان! به فکر خودت باش؛ به امید من نباش؛زیرا، من نمی‌توانم پیش خدا تو را از چیزی بی‌نیاز کنم.این توصیه بسیار مهم، ترجمان همان آیه قرآن است که می‌فرماید:الْيَوْمَ تُجْزى‏ كُلُّ نَفْسٍ بِما كَسَبَتْ لا ظُلْمَ الْيَوْمَ إِنَّ اللَّهَ سَريعُ الْحِساب‏ (غافر، ۱۷)

۱۵:۰۴

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:
«ان الله لیغضب لغضب فاطمة ویرضی لرضاها; (الامالی، شیخ مفید، ص 94 .) بی شک خداوند با خشم فاطمه علیها السلام به خشم می آید و با خشنودی او خشنود می شود
#فاطمیه #ایام_فاطمیه @kalam_maesoumin

۱۱:۱۴

thumbnail
undefined فضیلت ماه رجب
undefined#امام_باقر (ع): وقتی کشتی #نوح (ع) بر کوه #جودی قرار گرفت، نوح صدای دهشتناکی شنید. پس ترسید و سر خود را از کنار کشتی بیرون آورد و دستانش را بلند نمود و با انگشتانش اشاره می‌کرد و می‌گفت: «رهمان اتقن». معنای این سخنش آن بود که خداوندا به ما خیر برسان.undefined وقتی نوح (ع) بر کشتی سوار شد روز اول ماه #رجب بود پس امر کرد به تمامی کسانی که همراه با او بودند از انسان‌ها و #اجنّه که آن روز را #روزه بدارند و به ایشان فرمود: هر کسی از شما که این روز را روزه بدارد، خداوند آتش را به اندازه مسیر یک سال از او دور فرماید.undefined و هر کس هفت روز از ماه رجب را روزه بدارد، درب‌های هفت‌گانه #جهنم بر او قفل شود، و هر کس هشت روز روزه بگیرد درب‌های هشت‌گانه #بهشت بر او گشوده گردد. و هر کس ده روز روزه بگیرد حاجتش برآورده شود، و هر کس ۲۵ روز روزه بگیرد به او گفته شود: عمل خود را از سر بگیر که مورد بخشش قرار گرفتی. و هر کس بیشتر بگیرد خداوند برای او بیش گرداند.
undefined تهذیب الاحکام، ج۴، ص۳۰۶. ┄══•ஜ۩undefined۩ஜ•══┄@kalam_maesoumin

۱۴:۰۱

thumbnail
undefined امام کاظم علیه السلام فرموده اند:#رجب نام نهری است در بهشت؛ که از شیر، سفیدتر و از عسل، شیرین تر است.هر کس یک روز از آن را روزه بدارد، خداوند از آن نهر به او بیاشامد.#ماه_رجب #روزه#بهشت #عسل #نهر#امام_کاظم #علیه_السلام #امام#سفید #روبیکا #روبینو#شیر #کلام_معصومین#رجب_نام_نهر @kalam_maesoumin

۱۵:۲۹

thumbnail
#حدیث
undefined #پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) :
undefined هر کس در ماه رجب، هزار مرتبه «لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ» بگوید، خداوند برای وی هزار حسنه نوشته، و هزار شهر در بهشت بنا می کند.
undefined وسائل الشیعه، ج۱۰، ص۴۸۴#ماه_رجب
undefinedundefinedundefinedundefined@kalam_maesouminکانال ما در روبیکاhttps://rubika.ir/kalam_maesoumin

۲۰:۰۰

undefinedوَ اللَّهِ لَقَدْ نَصَرَ اللَّهُ أَبَا الْحَسَنِ الرِّضَا ع. فَقَالَ لَهُ الْحَسَنُ: إِي وَ اللَّهِ جُعِلْتُ فِدَاكَ لَقَدْ بَغَى عَلَيْهِ إِخْوَتُهُ.2

undefinedاز زکریا بن یحیی نقل شده است:علی‌بن‌جعفر (فرزند امام صادق و عموی امام رضا علیهم‌السلام) به حسن‌بن‌حسین‌بن‌علی‌بن‌حسین (نوه امام سجاد علیه‌السلام) گفت: به خدا قسم، به‌راستی که خداوند امام رضا (علیه‌السلام) را یاری فرمود.undefinedحسن‌بن‌حسین گفت: بله، به خدا قسم. فدایت شوم، برادرانش ظلم بزرگی به او کردند. undefinedعلی‌بن‌جعفر گفت: بله، به خدا قسم. ما عموهایش نیز به او ظلم بزرگی کردیم.undefinedحسن‌بن‌حسین گفت: فدایت شوم، شما چه کردید؟ من (آن‌زمان) نزد شما نبودم (و از کار شما اطلاع ندارم.)undefinedعلی‌بن‌جعفر گفت: برادرانش - و همچنین ما (عموهایش) - به او گفتند: تابه‌حال در میان ما امامی نبوده که رنگش دگرگون [یعنی: به‌خلاف پدرش سیاه‌چرده] باشد!undefinedامام رضا (علیه‌السلام) به آنان فرمود: «او پسرم است.»undefinedآنان گفتند: رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌وآله) بر اساس سخن قیافه‌شناس حکم کرده‌اند. میان ما و تو نیز قیافه‌شناس باید حکم کند [تا معلوم شود چه کسی راست می‌گوید.]امام رضا (علیه‌السلام) فرمود: «شما خودتان دنبال قیافه‌شناس‌ها بفرستید. من نمی‌فرستم [تا مبادا بعدها شبهه تبانی مطرح شود.] به آن‌ها اطلاع هم ندهید که برای چه کاری دعوتشان کرده‌اید و همه در خانه‌هایتان باشید.»undefinedوقتی قیافه‌شناس‌ها آمدند، (پیش از ورودشان) ما را در باغ نشاندند و عموها و برادران و خواهران در یک صف قرار گرفتند. undefinedامام رضا را نیز (از جمع) جدا کردند، لباس و کلاه پشمینی [مخصوص باغبانان] بر او پوشاندند، یک بیل بر شانه‌اش گذاشتند و به او گفتند: وارد باغ شو، مانند کسی که در باغ کار می‌کند.undefinedundefinedسپس (بعد از ورود قیافه‌شناسان) امام جواد (علیه‌السلام) را آوردند و به قیافه‌شناس‌ها گفتند: این پسربچه را به پدرش برسانید.undefinedقیافه‌شناس‌ها گفتند: پدر او این‌جا نیست، اما این‌شخص عموی پدرش است، این‌شخص عموی پدرش است، این‌شخص عمویش است، این‌شخص عمه‌اش است. پدرش در میان شما نیست،undefined اما پاهای باغبان این باغ، مانند پاهای این پسربچه است. undefinedوقتی امام رضا رویشان را برگرداندند، قیافه‌شناس‌ها گفتند: این‌شخص پدرش است.undefinedعلی‌بن‌جعفر گوید: من برخواستم، دهان امام جواد (علیه‌السلام) را بوسیدم و به او گفتم: شهادت می‌دهم که تو نزد خداوند امام من هستی...

undefined:منابع1:الکافی ج۱ص۴۹۲2:الکافی ج۱ص۳۲۲#میلاد_امام_جواد@kalam_maesoumin

۲۰:۰۰

undefined جایگاه ماه رجب
undefined امام كاظم عليه السلام:
undefined رجَبٌ شَهرٌ عَظيمٌ ، يُضاعِفُ اللّهُ فيهِ الحَسَناتِ ويَمحو فيهِ السَّيِّئاتِ
undefined رجب، ماه بزرگى است. خداوند در اين ماه، حسنات را می‌افزايد و گناهان را می‌زدايد.
undefined كتاب من لا يحضره الفقيه: ج ۲، ص ۹۲، ح ۱۸۲۲
#ماه_رجب@kalam_maesoumin

۲۰:۲۷