عکس پروفایل عبدالحسین خسروپناهع

عبدالحسین خسروپناه

۱۹۵عضو
thumnail
undefinedدیدار جمعی از طلاب و دانشجویان ساحل عاج با استاد خسروپناه
undefinedطرح پرسشهای فلسفی در باب ضرورت فلسفه و نسبت فلسفه با دین و نسبت فلسفه با عدالت و فرق فلسفه اسلامی با فلسفه کانت و نیچه
undefined @khosropanah_ir

۶:۳۳

thumnail
#توییت
undefined منافقین در اول انقلاب با نشریه مجاهد روشنفکرانه سخن میگفتند. وقتی همراهی انقلابیون را ندیدند دست به ترور شخصیتها زدند و با طرد مردم به تکه تکه کردن زن و بچه و پیر و جوان پرداختند اینک با چهره هزار جلاد برای کشور دلسوزی میکنند و لکن المنافقین لایفقهون#هزارجلادهزاراشرف
undefined @khosropanah_ir

۵:۳۷

thumnail
undefined تفکر مدرن به انسان به عنوان خلیفه‌الهی نمی‌نگرد
#بخش_اول
مقاله "معنویت و گوهر مدرنیته"
undefined @khosropanah_ir

۹:۰۰

عبدالحسین خسروپناه
undefined undefined تفکر مدرن به انسان به عنوان خلیفه‌الهی نمی‌نگرد #بخش_اول مقاله "معنویت و گوهر مدرنیته" undefined @khosropanah_ir
undefinedمقاله "معنویت و گوهر مدرنیته"
#بخش_اول
undefined حقیقت مدرنیته، یک نگرش فلسفی به هستی و انسان است که منشأ تحول در بینش و منش و کنش مدرن شده است.
undefinedتفکر مدرن به انسان به عنوان خلیفه الهی نمی‌نگرد. عقل‌گرایی (rationalism) دکارتی نیز با عقل‌گرایی اعتزالی و مشایی و اشراقی و حکمت متعالیه متفاوت است. علوم مدرن نیز با علوم تجربی سنتی، تفاوت مبنایی و فلسفی دارند.
undefinedمیوه‌های مدرنیته اعم از فلسفه و دانش و تکنولوژی و هنر و معنویت و غیره، از این تفکر نشأت گرفته است؛ گرچه بسیاری از انسان‌ها، با تفکر سنتی از این دستاوردها بهره برده و توجهی به مبانی فکری مدرنیته- که منشأ پیدایش این آثار شده- ندارند.
@khosropanah_ir undefined

۹:۰۰

thumnail
undefinedمهمترین شاخصه مدرنیته
#بخش_دوم
مقاله "معنویت و گوهر مدرنیته"
@khosropanah_irundefined

۱۰:۰۰

عبدالحسین خسروپناه
undefined undefinedمهمترین شاخصه مدرنیته #بخش_دوم مقاله "معنویت و گوهر مدرنیته" @khosropanah_irundefined
undefinedمقاله "معنویت و گوهر مدرنیته"
#بخش_دوم
undefined آیا هر نو شدن را می‌توان مدرن ‌نامید؟ بی‌شک در هر مقطعی، پدیده‌ها و کنش‌های نویی تحقق می‌یابد. این نو شدن، نگرش نو به هستی و انسان است و تا این نگرش معلوم نگردد؛ شناخت دقیقی نسبت به علم مدرن، تکنولوژی مدرن، صنعت مدرن، هنر مدرن، فرهنگ مدرن و ... حاصل نمی‌گردد.
undefined مهمترین شاخصه مدرنیته، حاکمیت عقلانیت خودبنیاد انسانی و نفسانی بر باورهای سنتی (اعم از سنت‌های اسطوره ای و دینی و فلسفی) است.
undefinedنیچه، فیلسوف آلمانی، مرگ خدا را علامت دوران مدرن می دانست. همچنین عصر مدرن را می‌توان تلاش انسان برای رهاسازی دستاوردهای فکری و فرهنگی، علمی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و … از آموزه‌های دینی معرفی کرد.
@khosropanah_ir undefined

۱۰:۰۰