ا

اموزش مهارتهای زندگی وزناشویی

۱۹۳عضو
سلام وقت بخیر دوستان عزیز موسوی هستم مدرس دوره ی مهارت های زندگی کانال اموزش مهارتهای زندگی زناشویی وفرزند پروری ازاین پس به کارخود دراین پیام رسان به فعالیت خودادامه میدهد دوستان دیگه روهم اگردوست دارید شماره های انها روبدید که عضوشون کنم

۹:۱۱

undefined خانواده های موفق چه خصوصیاتی دارند؟

١- در بین اعضای خانواده جمله " به من چه یا به تو چه " رد و بدل نمی شود، چرا که اعضا به گفتگو و مشورت منطقی اعتقاد دارند و احساس مسئولیت می کنند.
٢- افراد به یکدیگر اعتماد دارند و از این اعتماد سوء استفاده نمی کنند و اعتماد را یکی از پایدارترین ویژگی ازدواج موفق و خانواده موفق می دانند.
٣- تا جایی که امکان دارد با هم هستند و در مهمانی ها یا کارهای مربوط به خانواده تنها نمی روند. همدلی، همکاری، همفکری، هماهنگی را بقای خانواده خوشبخت می دانند.
٤- با هم اتحاد دارند و در مسائل مختلف ، با گفتگو و مشورت به تفاهم می رسند و سعی می کنند اگر سوء تفاهم به وجود آمد، آن را در درون خود بدون این که کسی بفهمد حل کنند.
٥- به سلیقه ها و عقاید یکدیگر آگاه بوده و به آن احترام گذاشته و عمل می کنند.
٦- نسبت به هم شرم مسموم ندارند یعنی خواسته های طبیعی خودشان را بدون نگرانی یا خشونت ابراز می کنند.
٧- به حریم یکدیگر احترام گذاشته و از حدود مشخص شده خود فراتر نمی روند.
٨- نگران سلامت روحی و جسمی یکدیگر بوده و از هم مراقبت می کنند . اگر چنانچه مشکلی به وجود آید ، سعی وافر در حل مشکل را دارند.

۹:۱۷

تفاوت اخلاقی مردان و زنانامام علی علیه السلام: برخی از نیکوترین خلق و خوی زنان، زشت ترین اخلاق مردان است، مانند تکبر، ترس، بخل، هر گاه زنی متکبر باشد، بیگانه را به حریم خود راه نمی دهد و اگر بخیل باشد، اموال خود و شوهرش را حفظ می کند و چون ترسان باشد، از هر چیزی که به آبروی او زیان می رساند فاصله می گیرد.

۱۰:۵۵

#نيازهاي_فرزندتان را در ٣ بخش طبقه بندي كنيد:
١- مهم و ضروری2- مهم اما غير ضروري٣- غير مهم و غير ضروري
واكنش شما در زمان برآورده كردن خواسته هاي فرزندتان براساس طبقه بندي بالا به اين شكل خواهد بود :
خواسته هاي طبقه ١ - برآورده شوند حتي قبل از اين كه فرزندتان عنوان كند منتظر نمانيد تا او به گريه ، اصرار و #بهانه_جويي متوسل شود . با اين كار شما به او خواهيد آموخت كه براي خواسته هايش بايد به زور متوسل شود .از بي توجهي به نيازهاي واقعي فرزندتان بپرهيزيد

خواسته هاي طبقه ٢ - برآورده شوند اما با فاصله و آموزش صبر براي رسيدن به خواسته ها

خواسته هاي طبقه ٣ - گفتن " نه " قاطع و استمرار در تصميمي كه اتخاذ كرده ايدبا او صحبت كنيد و براي او در سطح توان فهم و ادراكش توضيح دهيد كه ما نمي توانيم به همه خواسته هاي مان برسيم . از دلسوزي بيجا ، بپرهيزيد

۱۴:۲۵

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

وقتی شوهرمون عصبانی شد چکار کنیم؟
در درون هر مردی یک مرد آهنین وجود دارد که موقع مشاجره با همسر فعال میشود.اگر موقع مشاجره و عصبانیت مرد، او را تایید کنید و یک جمله بگویید:
حق_با_شماست
آن مرد آهنین, درون شوهر فرو کش می کند و او تبدیل به پسر بچه ای خوب ومهربان میگردد.
حالا خانم می تواند در فضایی آرام تر وبه دور از خشونت حرفهای خود را بزند بدون این که رابطه آسیب ببیند وتنش های زیادی بار بیاید. از اعجاز این جمله غافل نباشید.

۲۰:۱۵

"ارتباط خوب سه رکن اصلی دارد"
1-گوش دادن ماهرانه والبته (همدلی)2-ابراز وجود موثر (قاطعیت) 3- توجه کردن و علاقه نشان دادن (احترام)
1- همدلی و یا گوش دادن ماهرانه اولین ویژگی ارتباط خوب است.
یعنی گوش می کنی و سعی می کنی دنیا را از دید او ببینی در حرفهایش حقایقی را پیدا کنی حتی اگر انتقادی از شما کرد و غیر منصفانه بود و با نقطه نظر شما تفاوت داشت برای احساسش احترام قایل شوید.
2- قاطعیت دومین ویژگی در ارتباط خوب می باشد
اینکه احساسات خود را آشکارا به شکل مستقیم ابراز می کند و از واژهایی مثل:
احساس می کنم کمی ناراحت هستمیااحساس اندوه می کنماستفاده می کند.
احساسات خود را مودبانه بیان می کنند تاطرف دیگر احساس تحقیر شدن یا مورد حمله قرار گرفتن نداشته باشد.
3- احترام سومین ویژگی در ارتباط خوب می باشد.شما با طرف مقابل خود با نگرشی از مهربانی، علاقه، توجه و احترام روبرو می شوید، هرچند ممکن است ناراحت باشید.برعکس؛ در یک ارتباط بد باطرف مقابل به شکلی تحقیر آمیز حرف می زنید انگار دشمن شماست و هدف شما سرکوب کردن اوست.

۲۰:۱۵

undefined مدیریت دعوا بین همسران undefined
undefinedحفظ آرامشدر بگومگوها، خُلق شما از آرامش و تعادل، به عصبانیت و احساس تهدید تغییر می کند. آرامشتان را حفظ و تسلیم عصبانیت ناشی از شرایط نشوید.undefinedابراز تعارض به شیوه های سالم مثل: مهارت های ارتباط برقرار کردن با همسر، گوش کردن، اشتراک نظر و حل مسئله را یاد بگیرید.undefinedروی همان موضوع خاصی که دلخور هستید.تمرکز کنید و از گفتن حرف های کلی و یا پیش کشیدن بحث های گذشته پرهیز کنید.undefinedوقتی عصبانی هستید وارد بحث نشوید. چند دقیقه ای وقت بخرید و وقتی آرام شدید وارد صحبت و بحث شوید آن هم بدون طعنه، سرزنش و تحقیر.undefinedبحث و تبعات آن را به رختخواب نکشانید.undefinedگاهی یک عذرخواهی ساده و بجا می تواند آب سردی باشد بر آتش تعارضات زن و شوهری.undefinedهنگامی که هر دو آرام تر بودید و همسرتان نزد شما آمد و به هر بهانه ای می خواست با شما حرف بزند، از پاسخ دادن به او امتناع نکنید. بدترین کار ممکن در این شرایط این است که سکوت اختیار کنید و به اصطلاح قیافه بگیرید.undefinedابراز «ببخشید» بموقع باشد! در اوج دعو، گفتن خشک و خالی «ببخشید» دردی را دوا نمی کند! پس از اینکه اوضاع بهتر شد، عذرخواهی کنید.undefinedبحث را دوباره باز نکنید.undefinedاز بحث و دعوا ناامید نشوید.undefinedصادقانه میزان نقش خود در ایجاد و تداوم تعارضات را بررسی کنید.undefinedبه عواقبش فکر کنید. در مواجهه با تعارضات، واکنشی را انتخاب کنید که یک ساعت بعد هم بتوانید از آن دفاع کنید.undefinedشدن برای آشتی پیشقدم شوید.undefinedبه دلیل ترس از دعوای مجدد از این مرحله فرار نکنید. اگر با هم صحبت نکنید، مشکل تان حل نشده باقی می ماند و ناراحتی ها از بین نمی روند.undefinedریشه مشکلات را پیدا کنید. تا مشکلات باقی نماند و دوباره خودش را نشان ندهد.undefinedدوست داشتن یادتان نرود!undefinedآسیب‌های ناشی از دعوا را از بین ببرید و میزان صمیمیت‌‌تان را به همان سطح خوب برگردانید.undefinedدعوا در حضور فرزندان، مطلقا ممنوع!مشاجرات والدین به شدت برای کودکان اضطراب زا و ترساننده است و باعث می شود احساس امنیت روانی خود را از دست بدهند و آنها نیز پرخاشگری کنند.undefinedمشاجره را بی سرانجام رها نکیند!در نهایت باید هر اختلافی حل و فصل شود.undefinedبرخورد فیزیکی ممنوع!undefinedبه خانواده‌های هم توهین نکیند!undefinedسفره غذا و سلام و خداحافظی سرجایش باشد!undefinedشکایت از همسر به فرزند ممنوع!undefinedتهدید به طلاق ممنوع!undefinedبهره گیری از مشاوره تخصصی

۲۰:۵۵

undefined یک روش برای ایجاد آرامش در خانوادهundefined
برای ایجاد آرامش چند روش و تکنیک وجود داشته دارد. اوّلین روش برای آرامش، آرامش های کلامی است؛ یعنی اگر پدر و مادر بخواهند به فرزند خود آرامش دهند، باید در ارتباط کلامی خود با نوجوان دقّت کنند. نوجوانان آتش زیر خاکستر هستند؛ یعنی نیاز به یک باد و نسیم دارند تا آتش درونشان شعله ور شود؛ لذا پدر و مادر نباید بگذارند که این تلاطم و برانگیختگی در نوجوان به وجود بیاید. یکی از چیزهایی که آدم را خیلی عصبی می کند، بد حرف زدن است. در روایات دینی ما آمده است که: "زیبا سخن بگویید تا زیبا سخن بشنوید"؛ لذا اگر پدر و مادر بخواهند از نوجوان سخن زیبا بشنوند، باید با او زیبا سخن بگویند.
[استادتراشیون]

۶:۴۸

undefinedبراى كودكان بالاى شش سال و نوجوانانى كه خجالتى هستند و يا بیشتر وقت خود را جلوی تلوزيون يا كامپيوتر می گذرانند و يا عزت نفس پايینى دارند دو راه پیشنهاد می شود :
undefined آنها را درگير ورزش مخصوصا ورزش گروهى كنيد.
undefinedشرايطى را مهيا كنيد تا وقت خود را با همسالان و دوستان خوبشان بگذرانند.
آنها را همراه با دوستانشان به پارك يا رستوران ببريد.
ورزش و دوست خوب ، از عوامل اصلى سلامت بچه ها از شش سالگى به بعد هستند .

۷:۱۰

undefined کارهایی که از جذبه تان کم می کند و باعث می شود افراد از شما دور شوند.
undefined صحبت کردن زیاد undefined زود صمیمی و خودمانی شدن undefined ورود به حریم شخصیundefined پرسیدن پرسش های غیرضروریundefined بیش از حد ملایم برخورد کردن undefined بحث و تلاش برای ثابت کردن خودundefined اصرار بیش از حدundefined عدم شور و اشتیاق undefined نگرش منفی undefined قضاوت یک طرفهundefined بهانه های ناموجهundefined ریاکاری در ارتباط و... .

۳:۲۷

سالروز ولادت امام حسن مجتبی علیه‌السلام و روز اکرام مبارک‌باداَلسَّلام عَلَیک یا کَریمِ آل طه ایُّها الاِمامَ الحَسَن اَلمُجتَبی علیه السلام

۱۹:۵۴

دعای عظیم الشأن مجیر در ایام البیض ماه رمضان واردشده که حضرت رسول اکرم ص فرمودند: اگربخوانید گناهان خود را گرچه به تعدادریگ های بیابان ودانه های باران وبرگ درختان باشد آمرزیده خواهدشد

۲۰:۲۲

نسخه جالب برای قند بالا undefined
گفته میشود اگر کسی حدود 5 الی 6 عدد کلاه سبز بادمجان را در آب بپزد و آب آن را مصرف کند حتی اگر قند او روی 600 باشد تا 100 پایین می آید

۲۲:۳۴

چرا یک مرد میتواند چند زن بگیرد اما یا زن نمی تواند چند شوهر داشته باشدundefinedundefinedپاسخ:روزى در حدود چهل نفر از زنان قریش گرد آمده و به حضور على (ع ) رسیدند گفتند: یا على چرا اسلام به مردان اجازه چند زنى داده است اما به زنان اجازه چند شوهرى نداده است ؟آیا این امر یک تبعیض ناروا نیست ؟على (ع ) دستود داد: ظرفهاى کوچکى از آب آوردند و هر یک از آنها را به دست یکى از زنان داد سپس دستور داد همه آن ظرفها را در ظرف بزرگى که وسط مجلس گذاشته بود و خالى کنند.دستور اطاعت شد آنگاه فرمود: اکنون هر یک از شما دو مرتبه ظرف خود را از آب پر کنید، اما باید هر کدام از شما عین همان آبى که در ظرف خود داشته بر دارد.گفتند: این چگونه ممکن است ؟ آبها با یکدیگر ممزوج شده اند و تشخیص آنها ممکن نیست .على (ع ) فرمود: اگر یک زن چند شوهر داشته باشد خواه ناخواه با همه آنها همبستر مى شود و بعد آبستن مى گردد، چگونه مى توان تشخیص داد که فرزندى که بدنیا آمده است از نسل کدام شوهر است.(۱)البته این بهترین و ساده ترین دلیلى بود که آن حضرت براى آنان اقامه کرده است وگرنه از جهتى دیگر: زن مانند مرد نیست که فقط بر اساس نیاز غریزه جنسى تن به ازدواج دهد بلکه زن بیشتد از غریزه جنسى به محبّت و عاطفه مى اندیشد و لذا زن در چند شوهرى هرگز نمى توانسته است حمایت و محبت و عواطف خالصانه و فداکارى یک مرد را نسبت به خود جلب کند. از این رو چند شوهرى نظیر روسپى گرى همواره مورد تنفر زن بوده است . على هذا چند شوهرى نه با تمایلات و خواسته هاى مرد موافقت داشته است و نه با خواسته ها و تمایلات زن.(۲) 
undefinedپی نوشت ها:(۱).نظام حقوق زن در اسلام ، ص ۳۴۸ (۲). نظام حقوق زن در اسلام ، ص ۳۴۹ undefinedنرم افزار کتابخانه دیجیتال / کتاب : حکایتها و هدایتها در آثار استاد شهید آیه الله مرتضى مطهرى / نویسنده : محمّد جواد صاحبى

۱۲:۵۷

شش_نیاز_اصلی_زن_و_مرد
زوجین تا زمانی که این شش_نیاز را ارضا و براورده نکنند زندگی مطلوبی نخواهند داشت.
۱_ زن نیاز به دلسوزی وتوجه داردو مرد نیاز به اعتماد دارد.
۲ زن نیاز به درک شدن دارد
و مرد نیاز به پذیرفته شدن دارد.

۳- زن نیاز به احترام دارد
و مرد نیاز به قدردانی دارد.

۴
زن نیاز به فداکاری و ایثار دارد.
و مرد نیاز به ستایش وتحسین دارد.
۵_ زن نیاز به معتبر شمرده شدن داردمرد نیاز به تاییدشدن دارد.
۶_ زن نیاز به اطمینان خاطر داردمرد نیاز به تشویق دارد

۷:۰۳

یک ساعت طلایی
به هیچ وجه این "یک ساعت" آقایان را قضاوت نکنید
درب منزل باز میشود و همسر گرامی از بیرون (مخصوصا سر کار) تشریف می آورد دیر آمده است ،اخمو ست شاید هم کمی جورابش بو بدهد شُل سلام میکند ،خرید یادش رفته سراغ قابلمه میرود
واکنش غلط رفتاری و فکری شما :undefinedبا خود فکر میکنید او بی ملاحضه است(بدتر از آن میگویید کجا بودی؟!)
undefinedیا چه بد عُنُق است(بدتر از آن شما نیز اخم میکنید)
undefinedیا چرا بهداشتش را رعایت نمیکند؟! (بدتر از آن میگویید حمام!)
undefinedیا زورش می آید سلام کند (بدتر از آن شما نیز شُل سلام میکنید یا جواب سلام نمی دهید)
undefinedیا او نسبت به درخواست های شما بی توجه است(بدتر از آن میگویید همین الان برگرد بخر)
undefinedیا به جای این که من را ببیند به غذا توجه میکند ( بدتر از آن بگویید شکمو!) undefinedاین جاست که باید به خودت بگویی :خسته ست میفهمی؟! خسته!undefined این "یک ساعت" ساعتی طلایی است که اگر شما بانوی ظریف رفتار، بدون قضاوت زبانی و رفتاری با پیشواز گرفتن کیف گفتن خسته نباشید و از همه مهم تر "لبخند و روی گشاده" آن را فارغ از هر نوع رفتار همسرتان، با موفقیت پشت سر بگذارید...یک مدال فوق العاده طلایی از جانب همسر خود دریافت خواهید کرد آن وقت درخشش این "مدال طلایی" را در کل زندگی خود خواهید دید.

۹:۳۴

#پندانه
undefined شیخ اسماعیل دولابی :
خیلی نگو من گناهکارم.هی نگو من گنهکارم. این را ادامه نده تا خودت هم به این یقین برسی. روی صفات خوب و کارهای خوبت کار کن تا روی اونها به یقین برسی. معصیت را به یقین نرسان. ایمان را به شک تبدیل نکن. تاثیر زبان اینه اگر چهار مرتبه بگویی بیچاره ام و عادت کنی، اوضاع خیلی بی ریخت می شود..همیشه بگویید شکر خدا. بلکه بتوانی دلت را هم با زبانت همراه کنی. اگر پکر هستی دو مرتبه همراه با دلت بگو شکر خدا .آن وقت غمت را از بین می برد...
خدا تنها پادشاهی است که دلش با بخشیدن آرام می گیرد نه انتقام گرفتنو تنها کسی است که وقتی همه رفتند او می ماند.undefined

۸:۴۹

undefinedچرا زنان شوهردار درهوس ترمز می برند؟

undefined خانم بهاره مهرجویی مطلبی درباره خیانت زنان شوهردار نگاشته که تهمینه میلانی کارگردان سینمای ایران آن را در صفحه فیسبوک خود انتشار داد. در این مطلب می خوانید:صرف نظر از انگیزه اصلی اینکه چرا زنان متاهل خیانت می‌کنند، نفس این امر در میان متولدین دهه شصت و پنجاه به شدت روبه گسترش است. موضوع نگران کننده برای من این است که این مهلکه افرادی را به درون خود می‌کشاند که نه می‌خواستند و نه حتی تصورش را می‌کردند که وارد رابطه‌ای دیگر شوند. اما به خودشان که آمدند دیدند خیانت دارد اتفاق می‌افتد. زن چهل و سه ساله‌ای که با پسر خواهر شوهرش وارد رابطه شده. پسر جوانی که پانزده سال بااو تفاوت سنی دارد، زن هیچ وقت فکرش را نمی‌کرد که شوخی‌ها و تنها شدن‌ها و جای پسرم است و من با فلانی می‌روم خانه، برایش دردسرساز شود.شخصا اعتقاد دارم انسان همچون سایر حیوانات موجودی غریزی و چندآمیزشی‌ست. اما آنچه او را از سایر حیوانات در این مورد مجزا کرد قوه یادگیری و تعقلِ در جهت سازگاری و بقاست. انسان روزی شروع به یادگیری کرد. شروع به فاصله گرفتن از غرایز. چیزهایی را آموخت که اگرچه خلاف ذاتش بود اما موجب سازگاری او شد. ما در ایران در آموختنی‌ها بسیار ضعیف عمل کرده ایم. رسوم و سبکی از زندگی وارد جامعه ما شد که متناسب با آنچه ما هستیم و بر ما می‌رود نبود. ما مهارت ارتباط با دیگران را یاد نگرفتیم. حدومرزها را نمی‌شناسیم‌. محدوده اینکه دختر خاله ما به همسرمان باید چقدر نزدیک بشود را نمی‌دانیم. محدوده اینکه زنمان با دوست دانشگاهی‌اش که مرد است و که قرار است بیرون برود و روی پروژه‌‌شان کار کنند را نمی‌دانیم. مرزهایش قابل تعریف نیست. او نباید از زندگی خصوصی تو و همسرت تحت عنوان درددل کردن مطلع شود.مفهومی به نام «جاست فرند» که ما چندین سال است آن را لق لقه‌ می‌کنیم و یک مفهوم وارداتی‌ست، هیچ کدام از این تعاریفی را شامل نمی‌شود که ما در مناسبت‌هامان آن را به جا می‌آوریم. جاست فرند شما مشاور شما نیست.حد و مرز مشخصی دارد. ما این مرزها را نمی‌دانیم. اصلا برایِ ما نیست. با آن بیگانه هستیم. چون خودآگاهی نداریم گم می‌شویم. با دوستتان (مرد) و همسرتان می‌روید جنگل. شب سه نفرتان توی چادر می‌خوابید و دم صبح «حالتی بر شما می‌رود» که پس از چندی رابطه جنسی بینتان اتفاق می‌افتد. توی گروه تلگرامی «انجمن شاعران فلان» آقای فلانی ساعت دو بامداد به شما مسیج می‌دهد که:« بانو، سروده زیبایتان را خواندم،حضور شما در این جمع غنیمت است» شما متوجه می‌شوید دارد اتفاقی در درونتان می‌افتد، ادامه‌اش می‌دهید و کار به جای باریک می رسد. اینجا جای ترمز است، جایی که دیگری می‌آید و دل و دین و عقل و هوش را به باد می‌دهد. اینجا باید فاصله بگیرید و به خودتان بگویید:« رابطه من با همسرم/ پارتنرم یک مرگیش است که باید ترمیم شود».ما زنگ خطرها را جدی نمی‌گیریم. یک آن است. ما بارها در این موقعیت و لحظه قرار گرفته‌ایم. لحظه‌ای که می‌دانیم دارد یک جریانی از انرژی فعال می‌شود. هر آدمی آن، «آن» را و«لحظه» را درک می‌کند. همه چیز از همان لحظه آغاز می‌شود. بها دادن یا متوقف کردن آن حس مرموز، دلچسب، هیجان‌انگیز. ما قدرت عجیبی در انکار این حس و خودفریبی داریم: جدی نیست. بگذار ببینیم حالا بعدها چه می‌شود. یک سلام و علیک ساده است. یک چت کردن عادی‌ست. ولش کن، حالا بعدا یه کاریش می‌کنم...اینجا آن نقطه‌ای‌ست که سنجش آن نیاز به مهارت دارد. اینکه زن با خودش بگوید: اگر شریک عاطفی من هم شاهد ما بود، من باهمین لحن با دوستش، با همکارم، فروشنده مغازه، مدیر فلان گروه تلگرام، فلان دوستم در فیس بوک و... صحبت می‌کردم؟! آیا اینکه دارم چت‌ها را پاک می‌کنم یک هشدار نیست که رابطه‌ام با شریک عاطفی دارد لنگ می‌زند؟مرزها را برای سلامت روحی خودتان شناسایی کنید. در محدوده مشخصی با دیگران رفتار کنید. برای خانه‌تان، لباس پوشیدنتان، مهمانی رفتنتان و ... حدومرز بگذارید. می‌دانم آنقدر از سمت نهادهای بازدارنده، کارشناس بی‌سواد تلویزیون، فلان شخصیت.... این حرف‌ها را شنیده‌ایم که حالمان به هم می‌خورد. آن‌ها این مفهوم را خراب کرده‌اند. مردم را زده کرده‌اند. آنقدر که ممکن است شما حالتان از نوشته من به هم بخورد. اما لطفا حدومرزها را جدی بگیرید. مرز ما، قلمرو ماست. باید مراقب قلعه‌مان باشیم.نظر شما چیست؟

undefined @boltan

۲۱:۰۱