عکس پروفایل تربیت بدون فریادت

تربیت بدون فریاد

۱۳۸عضو
undefined اهمیت تربیت جنسی کودکان (قسمت دوم)
undefinedنوزادی تا دو سالگیundefinedشاید عجیب به‌نظر برسه اما نوزادان هم رفتارهای جنسی دارن. اون ها اندام‌های جنسیشون رو لمس می‌کنن، پسرها نعوظ پیدا می‌کنن. خیلی طبیعیه که کودک تو این سنین اندام‌های تناسلیش رو لمس کنه، به دیگران نشون بده و کلمات جنسی رو تکرار کنه و از لخت بودن لذت ببره. اینجا لازمه تا بهشون گفته بشه که لباسشون رو تو جمع باید بالا بکشن و دستشون رو از داخل لباس در بیارن. بهشون بگین که «این کار در حضور دیگران درست نیست». نباید کودک رو شرمنده یا خجالت زده کنین. در مواقعی نیز بهتره تا حواس کودک رو از اون کار پرت کنین.تو این سن باید اسم اندام‌های جنسی رو به کودک آموزش بدین. زمانی که دارین پوشکش رو عوض می‌کنین و یا حمامش می‌کنین می‌گین: «این دست تو هست، این شکم تو هست، این آلت تناسلی تو هست». برای کودکان سوال‌ برانگیزه که چرا بعضی قسمت‌های بدن اسم دارن ولی بعضی قسمت‌ها اسم ندارن. این نقطه شروعیه برای این مساله که این قسمت‌ها رازگونه هستن و نباید درباره اون‌ها حرف زد. اما وقتی اسم قسمت‌های مختلف بدن رو به کودک می‌گین (آلت تناسلی، بیضه، فرج، واژن، مقعد) دیگه از این مساله احساس شرم و خجالت نمی‌کنه. هدف شما اینه که کودک تفاوتی بین اندام‌های جنسی و غیرجنسی خودش قائل نباشه. برای تعویض پوشک کودک حریم خصوصی قائل باشید و پوشکش رو جلوی دیگران تعویض نکنید.
undefinedدو تا پنج‌سالگیundefinedبرای تربیت جنسی کودکان تو این سن کودکان بایستی اصول اولیه تولیدمثل رو درک کنن: مرد و زن با هم یک بچه می‌سازن و کودک در رحم زن رشد می‌کنه. بچه ها باید درک کنن که بدنشون متعلق به خودشونه. بهشون در مورد حریم خصوصی، مسائل مربوط به بدن رو آموزش بدین. اونا باید بدونن که افراد دیگه فقط‌ بعضی از قسمت‌های بدنشون رو می‌تونن لمس کنن و اندام خصوصی رو غیر از پدر و مادر کسی نمی‌تونه لمس کنه.undefined تو این سن کودکان علاوه بر اینکه نسبت به بدنشون کنجکاون، نسبت به‌بدن دیگران هم کنجکاوی نشون ‌می‌دن. تو سنین ۲ و ۳ سالگی کودک متوجه تفاوت اندام‌جنسی دختر و پسر می‌شه. شما می‌تونین اسم اندام‌های جنسی زن و مرد رو به کودک آموزش‌بدین و از نقاشی یا تصاویر برای توضیح تفاوت اندام زن و مرد استفاده‌کنین.
undefinedبازی‌های این سنینundefinedundefinedتو این سن بچه ها به بازی‌هایی مثل دکتر بازی می‌پردازن تا از این طریق حس کنجکاویشون رو ارضا کنن. تو حین بازی همدیگر رو لمس‌می‌کنن. بچه‌ها بازی «تو نشانم بده، منم نشانت می‌دهم» را تو این سنین انجام‌می‌دن. به‌ هیچ ‌وجه نباید رفتار کودکان رو فعالیت جنسی تلقی‌کرد چون این رفتار فقط از روی کنجکاویه.
undefinedموقع مشاهده این مدل کنجکاوی‌ها، بدون اینکه اونا رو سرزنش‌کنیم یا احساس خجالت به‌وجود بیاریم، بهشون توضیح‌می‌دیم که اندام‌های تناسلی بدن، قسمت‌های خصوصی هستن که کسی حق‌نداره اون‌ها رو نگاه یا لمس کنه. بعد حواسش رو با چیزای جذابی مثل خوراکی از این موضوع پرت می‌کنیم. در عین‌حال می‌دونیم این رفتار کودک نشانه کنجکاویشه. برای همین برای کودک تفاوت بین اندام‌های جنسی زن و مرد، کودک و بزرگسال رو میگیم.
undefined به کودک حقوقش رو یاد می‌دیم. اینکه کسی حق ‌نداره بدون اینکه تو تمایل داشته‌باشی بغلت‌کنه یا تو رو لمس‌کنه. تو هم حق‌نداری بدون اینکه کسی تمایل داشته باشه اون رو لمس یا بغل کنی. اگر کسی بدون اجازه به‌تو دست زد یا لمست کرد باید سریع به‌ والدین بگی، چون کسی حق‌نداره به بدنت بدون اجازه دست‌بزنه. بهش بلند و محکم بگو «تو حق‌نداری من رو لمس‌کنی، من این کار رودوست ندارم."undefined لمس آلت جنسی تو این سنین طبیعیه، اما اگر کودک این کار رو مداوماً انجام ‌می‌ده، می‌تونه نشانه اضطراب، نیاز به توجه یا در معرض سوءاستفاده جنسی بودن باشه.در مورد سنین بالاتر در ادامه صحبت خواهیم کرد...
تربیت بدون فریاد / به ما بپیوندید undefinedundefinedhttp://ble.ir/koodakeshademan

۶:۳۷

thumnail
🟣چشمان ظریف کودک همانند یک دوربین حساس فیلم‌برداری، از همه حرکات و رفتار #والدین فیلم‌برداری می‌کند و از رفتار خوب یا بد آنان تقلید می‌نماید.
undefinedاز لبخندها و زمزمه‌ها و نوازش‌های #مادر درس خوش‌بینی و اعتماد و اظهار محبت می‌آموزد. از تندی‌ها و عصبانیت‌ها و بدرفتاری‌های او نیز درس خشونت و بدرفتاری می گیرد.
undefined روابط خوب مؤدبانه و صمیمانه #پدر و #مادر یا روابط تیره بی‌ادبانه خصمانه، لج‌بازی‌ها و کشمکش‌های آنان بدون شک در تربیت و شکل‌گیری شخصیت کودک تأثیر بسزایی دارد.

undefinedمراقب رفتارهای ریز و درشتمون باشیم چرا که انسانی تربیت میشه که در آینده خودِ ما رو به نمایش میذاره برامون....
تربیت بدون فریاد / به ما بپیوندید undefinedundefinedhttp://ble.ir/koodakeshademan

۵:۴۳

#تجربه شخصی
همه ی ما یه وقتایی حالمون خوب نیس undefined
بی حوصله ایم ، کسل یا عصبی...که حتی خودمونم نمیدونیم علتش از چیهundefined
من خودم دیروز این حال رو داشتم کلا چند شبه خوب نمیخوابم و روزها هم با خواب آلودگی زیاد بیدار میشدم حالا فرض کنین حالِ خودتم نداری ولی باید به دونفر دیگه هم برسی 🥴🥴
دخترم کلاس داشت و منی که مثل روزای دیگه صبور نبودم و هی غر میزدم چرا غذاتو نخوردی...چرا اینو اینجا گذاشتی undefinedچرا انقدر خونه رو ریخت و پاش میکنین ...undefinedو ....یعنی بگم حالم یجوری بود که به زور از خونه زدم بیرون انگار کوه کندم واقعا...نورا جانو کلاس گذاشتم و بعد که رفتم دنبالش خیلی آروم تر بودم (میخوام بگم تغییر فضا هم سطح خلقمون رو پایین میاره) بچم وقتی خونه بودیم متوجه حال نامیزونم شد میپرسید مامان چرا اینطوری هستی (قربونش برم)؟؟!!!undefinedفقط بهش میگفتم نمیدونم مامان امروز کلافه ام میومد بغلم میکرد..‌.🥰🥰خلاصه وقتی از کلاس اومد خیلی شاداب بود ازش عذرخواهی کردم گفتم مامان ببخشید امروز یکم غرغر کردم بامزه گفت منم خودم حالم خوب نبود مامان اومدم کلاس خوشحال و سرحال شدم undefinedundefined(یعنی بچه ها عالین ماشالا درکشون بالاست)
undefinedالبته که وقتی حالمون خوب نیس هم میتونیم رفتار و گفتارمون رو کنترل کنیم (توهین نکنیم ، از تنبیه استفاده نکنیم ، سرزنش نکنیم...) تا اقتدار و حرمتمون حفظ بشه...
undefinedعذرخواهی بعد از اشتباه خیییلی جواب میده ...خودتون عذرخواهی کنین تا بچه ها هم یادبگیرند...

۶:۰۴

اهمیت تربیت جنسی کودکان ( قسمت سوم)
undefined سنین شش تا 9 سالگیکودکان تو این سنین خیلی متفاوتن. بعضی‌ها اطلاعات بیشتری نیاز دارن و بعضی‌ها اطلاعات کمتر. اونا کم کم دوست ندارن که والدین، بدنشون و بالاخص اندام‌های جنسیشون رو لخت ببینن. تو این سنین والدین باید به کودک بگن که موقع بلوغ چه اتفاقاتی براشون می‌افته و بهشون امادگی بدن تا در قبال تغییرات شوکه نشن و درک کودکان از تولیدمثل هم باید ادامه پیدا کنه. این می‌تونه شامل رابطه جنسی باشه. معمولا سوال ذهن اکثر کودکان اینه که یک بچه چطور به رحم مادر می‌ره؟
undefined ازش بپرسین خودش چی فکر می‌کنه undefined
این سوال باعث می‌شه بفهمین اطلاعاتش در چه حدیه و سوال اصلیش چیه و علاوه بر اون تو این سن، می‌تونین با بچه‌ها در مورد سوءاستفاده جنسی صحبت کنین. مهمه که کودکان در مورد بدنشون بدونن تا از خودشون محافظت کنن یا به دوستی که مورد سوءاستفاده جنسی قرارگرفته کمک کنن. تو هر دو مورد اینکه چقدر باید درباره جزئیات صحبت کنین بستگی به فرزندتون داره.
undefined سنین ۱۰ تا ۱۲ سالگینوجوان تو این سنین به‌دلیل بلوغ و فوران هورمونی، تغییرات بدنی و عاطفی زیادی رو تجربه می‌کنه و بنابراین سوالات بسیاری براش به‌وجود می‌آد. باید اون رو مطمئن کنین که همه‌ی این تغییرات از جمله جوش صورت، احتلام، رشد سینه‌ها، موی زهار و زیر بغل و قاعدگی، طبیعی و قابل انتظارن و همه دوستان هم سن و سالش هم همین تجربیات رو خواهند داشت. بهش بگین که این مرحله‌ایه که بعدش، به یک فرد بالغ تبدیل می‌شه. درباره تغییرات خلقی نوجوان باهاش گفتگو کنین و بهش بگین که این تغییرات باعث می‌شه به‌سرعت غمگین، خشمگین و یا شاد بشن.
تو این دوره باید درباره خودارضایی، رابطه جنسی (با جزییات بیشتر)، توضیح داده بشه. اونا باید یاد بگیرن که آیا تصاویر جنسی که تو رسانه‌ها نشون داده می‌شه درسته یا غلط، واقعی هستن یا نه .
دخترهای نوجوان باید برای اولین قاعدگی و پسرها برای اولین احتلام آمادگی داشته باشن و بدونن قراره منتظر چه اتفاقی باشن و ارتباطش رو با پدر و مادر شدن توضیح بدین.بخاطر غلیان احساسات عاطفی تو این دوره باید درباره مفهوم عشق، ارتباط عاطفی و دوستی با نوجوان گفتگو کنین. بهشون بگین که خیلی طبیعیه اگر به جنس مخالفشون احساس تعلق و عاطفه کنن. درباره ویژگی‌های یک رابطه متعهدانه و محترمانه با نوجوان گفتگو کنین. نوجوان باید مطمئن باشه شما برای گوش کردن و درک هیجانات عاطفیش همیشه در کنارش هستین و اون می‌تونه بدون اینکه مورد قضاوت قرار بگیره، به‌راحتی شما رو در جریان عواطف خودش بگذاره.#تربیت جنسی #نوجوانی
تربیت بدون فریاد // به ما بپیوندید undefinedundefinedhttp://ble.ir/koodakeshademan

۷:۴۴

thumnail
بهترین راهکار برای صمیمی شدن با نوجوان(قسمت اول)
زمانی که فرزندان ما پا به سن نوجوانی می گذارند ، دنیای آن ها به سرعت تغییر می کند . شاید برای اولین بار عاشق شوند ، بدن آن ها به طرز غیرمنتظره ای تغییر کند ، احساس دل شکستگی را تجربه کنند ، شاید بی معرفتی و نامردی دیگران را مشاهده کنند و هزاران تجربه دیگر که برای آن ها رقم می خورد.شما نیز به عنوان والدین باید یاد بگیرید که چگونه با آن ها در این سن رفتار کنید ، تا راحت تر با تجربه های سخت و چالش های جدید زندگی کنار بیایند. همزمان نوجوانان در این سن دچار افسار گسیختگی نیز خواهند شد.
ساعت های زیادی را پای شبکه های اجتماعی و تکست دادن به دوستانشان سپری می کنند و با شما حرف نمی زنند. خوشبختانه راه های زیادی وجود دارد که والدین بتوانند دیوار بین خود و فرزندشان را تخریب کرده و رابطه صمیمانه تری با او برقرار کنند . در این قسمت به بیان این راهکارها خواهیم پرداخت.
با این انجام این کارها با نوجوانان صمیمی می شوید:
undefined خودتان را علاقمند به علایق او نشان دهید:سعی کنید که هیجانات نوجوان خود را دنبال کنید . به خواسته های او اهمیت دهید . به علایق او توجه کنید و پیگیر آن ها باشید . موسیقی تاثیر زیادی روی نوجوانان دارد . شما نیز موسیقی مورد علاقه اش را همراه با او گوش دهید یا فیلم مورد علاقه او را ببینید . با این کار احساس بهتری به او می دهید و به او هویت و اعتبار می بخشید.
undefined به یاد داشته باشید که مجبور نیستید بیش از حد اظهار کنید که به کارها و علایق او علاقمند هستید اما بی تفاوت هم نباشید . کاری کنید که نوجوان خود در بیان علایقش شجاعت پیدا کند و بتواند آزادانه آن ها را با شما به اشتراک بگذارد . در چنین حالتی نگرانی ها ، سوالات و مشکلاتش را نیز راحت تر با شما در میان خواهد گذاشت.
undefined زمان بیشتری را در کنار اعضای خانواده سپری کنید :حتماً باید زمان هایی را اختصاص دهید و یک بحث خانوادگی به راه بیندازید اعضای خانواده باید ارتباط صمیمانه ای با یکدیگر داشته باشند ، نظرات خود را بیان کنند و کارهای خلاقانه ای در کنار یکدیگر انجام دهند.
مثلا به گونه ای برنامه ریزی کنید که همیشه یکی از وعده های اصلی مثل صبحانه ، نهار یا شام را در کنار یکدیگر سپری کنید . چه بهتر که این تعداد همراهی ها بیشتر شود . با این کار آرامش و لذت بیشتری از همکاری با اعضای خانواده در شما و نوجوانتان به وجود خواهد آمد.
undefined نوجوانان به گفت و گو پاسخ می دهند و در نتیجه آن ها را تشویق به گفت و گو کنید . حتی می توانید یک فعالیت یا یک ورزش جدید را خانوادگی امتحان کنید یا مدت زمانی را به مسافرت بروید و یا آخر هفته ها در جمع خانوادگی خود بازی داشته باشید.
undefined تعداد روتین های روزانه را افزایش دهید :برخی از وظایف هستند که نمی توانید از انجام دادن آن ها دست بکشید . مثلا رانندگی کردن، مدرسه رفتن و خرید کردن جزء این کارهاست . بهتر است لیستی از اقدامات هفتگی خود تهیه کنید و کارهایی را بیشتر در آن جای دهید که می توانید به همراه فرزندتان انجام دهید.
تربیت بدون فریاد//به ما بپیوندید undefinedundefinedhttp://ble.ir/koodakeshademan

۲۱:۴۴

بهترین راهکار برای صمیمی شدن با نوجوان( قسمت دوم)
undefined مکالمه با او را هوشمندانه آغاز کنید:نوجوانان از اینکه مستقیماً مورد اتهام قرار بگیرند ، متنفر هستند . مخصوصاً اگر روی صحبت شما در مورد ترس ها ، نگرانی ها و مشکلات او باشد . به عنوان یک پدر یا مادر حتما باید مراقب حرف زدن خود باشید و محتاط رفتار کنید . بدون اینکه اطلاعات کافی از چیزی ندارید ، صحبت نکنید.
undefinedبه جای اینکه او را مجبور کنید تا در مورد امور مدرسه صحبت کند ، بهتر است دعوت به این کار کنید . حین مکالمه اشتباهات او را یادآوری نکنید . اگر آمادگی ندارد با او صحبت نکنید و مکالمه خود با او را تبدیل به جلسه پرسش و پاسخ نکنید.
undefinedبه طور مثال سوالات زیر می تواند برای شروع بحث با نوجوان مناسب باشد :
به نظرت فصل آخر این سریال چطور بود؟دوستات هم این سریال را دوست دارند ؟ چرا ؟آنها هم این سریال را دنبال می کنند ؟به نظرت شخصیت های داستان میتونستن بهتر رفتار کنن ؟اگر تو جای فلان شخصیت فیلم بودی ، چه عکس العملی نشون می دادی ؟با این سوالات می توانید ایده های فرزند خود را به چالش بکشید . اجازه دهید که نظرات خودش را بیان کند . این اقدام شما باعث می شود که از لحاظ اجتماعی ، احساس پذیرش و اعتماد به نفس داشته باشد و در نتیجه در بحث های گروهی شرکت کندهمچنین نگرانی ها و مشکلاتش را راحت تر برای شما بیان می کند . البته مراقب باشید که در پرسیدن چنین سوال هایی هم نباید زیاده روی کرده و او را کلافه کنید.
undefined مثال های زیر می تواند برای همراهی با نوجوان مناسب باشد :
رانندگی کردن *:شاید آموزش رانندگی به فرزندتان کمی برایتان سخت باشد اما بهترین فرصت برای بحث و گفتگو و نشان دادن اعتماد به او می باشد . قوانین جاده را به او یاد دهید و در این مورد بیشتر با او صحبت کنید.

undefined *خرید کردن
:هنگام خرید کردن او را با خود به همراه ببرید و نظر او را در مورد خرید کردن بپرسید و همچنین بهتر است از او بخواهید که اجناس را خودش انتخاب کند و در حین راه نیز با او گپ و گفت داشته باشید.

undefined کارهای روزانه منزل : هیچ کس دوست ندارد که حمام را تمیز کند و یا ظرف ها را بشوید اما انجام این کار ها می تواند با سرگرمی و هیجان انجام شود . مثلاً می توانید برای تمیز کردن اتاق فرزندتان یک پاداش اختصاص دهید.
undefinedنوجوانان به شدت در انجام دادن کارهایی که آن ها را از اقدامات شخصی باز می دارد ، مقاومت نشان می دهند . پس شما نیز باید اجبار ها را کنار بگذارید و کارهایی را به او بسپارید که علاقه بیشتری نسبت به آنها دارد . مثلاً تمیز کردن حیاط هرگز نمی تواند نوجوانتان را با شما صمیمی تر کند.
#صمیمیت#نوجوانی
تربیت بدون فریاد //به ما بپیوندید undefinedundefinedhttp://ble.ir/koodakeshademan

۱۲:۴۵

بهترین راهکار برای صمیمی شدن با نوجوان( قسمت آخر)
undefined او را با مثال زدن راهنمایی کنید*:
اگر نوجوان شما با مشکلی مواجه شده ، برای راهنمایی کردن او حتماً مثال بزنید . مثلا می توانید دوران سخت نوجوانی خود را برای مثال بزنید و احساس و تجارب خود را در اختیار او قرار دهید.

همچنین می توانید افراد موفقی را مثال بزنید که در دوران نوجوانی با سختی های زیادی روبه رو بودند و توانستند از این دوران سخت عبور کنند . نوجوانان و کودکان باید بدانند که والدینشان نیز مانند آن ها بوده اند . بنابراین نباید از سختی ها بترسند . البته مجبور نیستید که تمام جزئیات تاریک و تلخ زندگی را برای او بازگو کنید اما بهتر است تا حد امکان صادق باشید.

undefined *شنونده خوبی باشید
:
شاید روز خسته کننده ای را در پیش داشتید و نیاز به استراحت کردن دارید و در همین حین نوجوانتان قصد دارد که مشکلات و نگرانی را با شما در میان بگذارد . هر طور که شده زمانی را به شنیدن حرف های او اختصاص دهید . استرس های خود را کنار بگذارید و به حرف های نوجوان خود توجه کنید.زمانی که فرزندتان این توجه را از شما دریافت کند، راحت تر با احساسات خود کنار می آید. بدون هیچ اجباری نظرات خود را برای او بیان کنید و ترس ها را از خود دور ساخته و اجازه دهید که به شما اعتماد کند . با چنین رفتاری او همیشه شجاعت پیدا می کند که تمام مشکلاتش را برای شما بازگو کند و در نتیجه خطری او را تهدید نخواهد کرد.
undefined او را درک کنید *: ارتباط موثر با درک و همدلی آغاز می شود . فرزندان شما نیز باید بفهمند که شما احساسات آن ها را درک می کنید و بعد به او نصیحت کرده یا پیشنهاد می دهید . به جای این که وسط صحبت های او بپرید ، اجازه دهید که کودکتان حرفش را تمام کند و واقعاً به صحبت های او گوش دهید و سعی کنید که او را درک کرده و از انجام کارهای زیر خودداری کنید :

undefined *جوک گفتن *: نباید زمانی که کودک شما با تنشی مواجه شده ، اقدام به شوخی کردن یا جوک نکنید . زیرا این مسئله برای او بسیار مهم می باشد . پس نباید احساسات فرزند خود را نادیده بگیرید.

undefined *سخنرانی
: قطعا هیچ کس دوست ندارد که هنگام درد و دل کردن با یک سخنرانی طولانی روبرو شود . پس حق ندارید که وسط صحبت های فرزندتان ایده های شخصی خود را به زبان بیاورید.

undefined مانع شدن : اجازه دهید که فرزندتان صحبتش را تمام کند و هیچ گاه وسط حرف او نپرید. باید از او بخواهید که عقاید و افکار را به طور کامل بیان کند.
undefined قضاوت کردن *: قطعاً مسائل و مشکلات زیادی در دوران نوجوانی برای فرزندتان به وجود می آید ، پس باید در برابر اشتباهات او صبور باشید و قضاوت و سرزنش را کنار بگذارید.

undefined *به او کمک کنید :
درست است که فرزند شما دیگر بزرگ شده اما هنوز هم برای جنگیدن با مشکلات زندگی به کمک شما نیاز دارد . به جای این که او را سرزنش کنید و یا مانند یک معلم چیزی را به او دیکته کنید ، بهتر است که مانند یک دوست همراه او باشید و سعی کنید که برای رفع مشکلش به او کمک کنید . مثلاً می توانید مزایا و معایب کاری که نوجوانتان قصد شروع را دارد را برای او بیان کنید و با یکدیگر تصمیم بگیرید و یا تصمیم نهایی را به عهده خود او بگذارید.
undefined از کمک کردن به او خسته نشوید :خودتان را تسلیم نکنید . حتی اگر شرایط بیش از حد سخت می باشد ، یا نوجوان شما کمکتان را پس می زند، باز هم باید به او کمک کنید . حتی شده در سکوت از او حمایت کنید و نشان دهید که زندگی او برایتان مهم می باشد اما نباید این کار را به گونه ای انجام دهید که باعث کلافگی او شود.
اجازه دهید که فرزندتان از اینکه در کنار شماست ، احساس راحتی کند . اگر حقیقتاً به حرف های او گوش دهید و او را درک کنید و قضاوت نابجا نداشته باشید ، صد در صد احساس صمیمیت او با شما افزایش پیدا می کند.
#صمیمیت#نوجوانی
تربیت بدون فریاد // به ما بپیوندید undefinedundefinedhttp://ble.ir/koodakeshademan

۱۵:۰۸

thumnail
در خانواده‌های سالم و آگاه پدر و مادر می‌توانند بحرانی را که به خاطر احساسات و تلاش‌های نوجوانان برای دستیابی شان به شخصیت مستقل به وجود می‌آید به خوبی مدیریت کنند پدر و مادر آگاه می‌کوشند صبر، بردباری و مقدار تحمل خود را بیشتر کنند و به صورت عاقلانه برای فرزندان نوجوان خود فضایی به وجود بیاورند که آنها احساس استقلال داشته باشند. پدر و مادران آگاه که خود نیز تجربه چنین دورانی را داشته‌اند می‌دانند و می‌پذیرند که چنین رفتارهایی در این دوره ی رشد فرزندشان کاملاً طبیعی است. آنها حتی تا حدودی هنجارشکنی‌ها و سرکشی‌های نوجوانان خود را دوست دارند و ستایش می‌کنند وازاینکه فرزندانشان قدم در مسیر رشد شخصیت و رسیدن به هویتی مستقل نهادند خوشحال و خرسند. اما پدر و مادر سمی یا ناآگاه نمی‌توانند درک کنند که فرزندشان برای رشد نیاز به انجام رفتارهای مستقلانه و تلاش برای محدود کردن اختیارات پدر و مادر خود دارد از این رو از هنگامی که فرزندشان شروع به "نه" گفتن می‌کند او را فردی سرکش و عاصی خطاب کرده، اورا سرزنش می‌کنند آنها نمی‌خواهند فرزند شان دامنه نفوذ و اختیارات آنها را بکاهند زیرا احساس می‌کنند با این کار قدرت، برتری وموقعیت والا ی خود را از دست می‌دهند ایشان رفتارهای استقلال طلبانه فرزند خود را نوعی بی‌احترامی به مقام پدر و مادری خویش به شمار می‌آورند و برای حفظ قدرت و موقعیت خود فرزندانشان را سرزنش و سرکوب می‌کنند و پیوسته می‌کوشند به جای اینکه به رشد سالم استقلال در او کمک کنند او را به خود نیازمند نگه دارند. آنها بیشتر ادعا می‌کنند این رفتارشان به خاطر دلسوزی و از روی آگاهی و خرد است و صلاح فرزندانشان را بهتر از خود آنان می‌دانند زیرا فرزندشان هنوز دانا، توانا و آگاه نشده و قدرت تشخیص خوب از بد را ندارد و بی تجربه است بنابراین هنوز پدر و مادر مسئولیت دارند به جای فرزندانشان تصمیم بگیرند این پدر و مادران ناآگاه، مسموم و قدرت طلب ناخواسته بذراعتماد به نفس و عزت نفس را ه که تازه در فرزندانشان شروع به رشد کرده در نطفه خفه می‌کنند و به شخصیت و روح و روان او آسیب می‌زنند.
undefinedوالدین سمی undefinedسوزان فوروارد
تربیت بدون فریاد // با ما همراه شوید undefinedundefinedhttp://ble.ir/koodakeshademan

۶:۲۹

thumnail
undefinedچگونه والدین به مغز کودک شان آسیب میرسانند؟
آزمایش روی مغز کودکانی که در معرض دعوای بین پدر و مادرشان قرار گرفته اند،نشان میدهد الگوی مغزی این کودکان مشابه سربازانی است که در جنگ بوده اند!
کودک با گریه مادر احساس ناامنی میکند!یکی از بدترین رفتارها با کودکان، دعوای شدید پدر و مادر با هم در برابر کودک است. 
⁣کودکی که در معرض دیدن دائم چنین صحنه‌ ای ست،بخشی از مغزش به اسم Lingual gyrus که مربوط به تکلم کودک است نسبت به کودکان معمولی تا شش درصد کوچک تر میشود.نتیجه چنین موردی کاهش توانایی ادراک گفتاری و لکنت زبان در کودک است.
⁣ اشتباه بزرگ والدین این است که جلوی چشمان فرزندانمان باهم دعوا میکنند و در خلوت دونفره شان آشتی میکنند!همانطور که دعوایتان علنی است آشتی و عشق و احترامتان هم علنی باشد!

تربیت بدون فریاد // با ما همراه شوید undefinedundefinedhttp://ble.ir/koodakeshademan

۸:۳۶

thumnail
undefinedهرگز تحت تاثير كنايه‌ها گلايه‌ها طعنه ها يا دخالت ديگران قرار نگيريد وبر پایه آن عمل نكنيدundefined
به عنوان مثال فرزندتان خسته، گرسنه و يا كلافه است و بسيار طبيعی است كه كلافگى خود را با اعمالش نشان دهد.
كم كم زمزمه اطرافيان بلند می‌شود كه شما نتوانستيد فرزندتان را خوب تربيت كنيد و در آخر شما براى ساكت كردن بقيه سر فرزندتان فرياد می‌زنيد يا پشت دستش می‌زنيد و به طور عجيبی بقيه ساكت می‌شوند.
undefinedفراموش نكنيم مهم نيست بقيه چه می‌گويند.مهم این هست که ما در مقابل فرزندمان مسئولیم و باید مراقب رفتارمان باشیم
طبیعتاً او کودک است و رفتارهای کودکانه دارد
تربیت بدون فریاد // با ما همراه شوید undefinedundefinedhttp:ble.ir/koodakeshademan

۱۴:۳۸

thumnail
undefinedفردی مثبت هستید یا منفی ؟؟؟
🟢فردمثبت همیشه برنامه دارد، فردمنفی همیشه بهانه دارد.
🟠فرد مثبت همیشه خود جزئی از جوابهاست، فرد منفی همیشه خود بخشی از مشکلات است.
🟢فرد مثبت در کنار هر سنگی سبزه ای می‌بیند، فرد منفی در کنار هر سبزه ای سنگی می‌بیند.
🟣فرد مثبت برای هر مشکلی راهکاری می‌یابد، فرد منفی برای هر راهکاری مشکلی می‌بیند.
undefinedفرد مثبت همیشه دوستی ها را زیاد می‌کند، فرد منفی دشمنی ها را زیاد می کند.
🟠فرد مثبت می گوید انجام بده انجام پذیر است، فرد منفی میگوید نمی توانم انجام پذیر نیست.
🟡فرد مثبت همیشه با صبر مشکلات را حل می‌کند، فرد منفی همیشه با خشم مشکلات را زیاد می‌کند.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

۱۰:۴۴

thumnail

۷:۴۶

thumnail
سلام به عزیزان همراه 🥰
صبح دل انگیز پاییزی و بارونیتون به خیر باشه...
ما که کلی لذت بردیم و شکرگزاری کردیم undefined
شماهم چندتا نفس عمیق بکشین و لذتشو ببرینundefined

۷:۰۱

thumnail
چگونه فرزندانی مهرطلب تربیت میکنیم؟؟

۷:۳۹

thumnail

۲۰:۰۶

thumnail

۲۰:۰۶

thumnail

۲۰:۰۷

thumnail

۲۰:۰۸

thumnail

۲۰:۰۹

thumnail

۲۰:۱۰