عکس پروفایل کلاس های استادک

کلاس های استاد

۱,۲۲۴عضو

اخلاق جلسه ششم .mp3

۲۹:۳۵-۶.۸۶ مگابایت
undefined #فایل_صوتی
undefined کلاس اخلاقِ حجت‌الاسلام والمسلمین علوی undefined جلسه ششم
undefined ۱۰ آذر ماه ۱۴‌۰۳undefined دانشگاه امام صادق (ع)
undefined @lesansedgh_class

۱۵:۲۴

خلاصه کتب الهی جلسه یازدهم.mp3

۱۷:۴۵-۴.۱۵ مگابایت
undefined #فایل_صوتی
undefined #منبر_کوتاه حجت‌الاسلام والمسلمین علوی با موضوع خلاصه کتب الهیundefined جلسه یازدهم
undefined ۱۰ آذر ماه ۱۴‌۰۳undefined دانشگاه امام صادق(ع)
undefined @lesansedgh_class

۱۵:۴۰

بسم الله الرحمن الرحیم #خلاصه_کلاس انسان‌شناسی جلسه نهمundefined مکان کلاس: دانشگاه شریفundefined تاریخ کلاس: 7 آذر 1403undefined مخاطبین کلاس: دانشجویانundefined موضوع کلاس: نقد نظریه داروینیسم
undefined مقدمات انسان‌شناسی:undefined هویت‌یابی انسان: انسان همواره به دنبال شناخت هویت خود، پدر و مادر خویش، و رسیدن به قرار و انطباق است. undefined رابطه علم، فلسفه و دین: ماجرای دوستی، نزاع و نزدیکی یا دوری علم و فلسفه با دین از مسائل اساسی در انسان‌شناسی است. undefined تاریخچه داروینیسم: موضوع قرابت انسان و حیوان که داروین مطرح کرد، پیش از او نیز در تاریخ مطرح بوده است. عبارات مختلفی همچون "حیوان ناطق"، "حیوان عاقل"، و "حیوان باهوش" از قدیم مطرح بوده اند.
undefined تفاوت انسان و حیوان:- انسان و حیوان تفاوتی ماهوی دارند، نه صرفاً تفاوتی در میزان هوش یا توانایی. - شباهت بین دو چیز دلیل بر یکسان بودن آن‌ها نیست؛ مثل اینکه عدد 3 با 4 نزدیک است همچنین مثلث و مربع، اما یکسان نیستند.
undefined بررسی نظریه تکامل:undefined مبانی نظریه تکامل: - اصل اعتقاد به تصادف و اینکه نظام عالم تصادفی است. - این اعتقاد از نظر عقلی ناممکن است زیرا تصادف امکان وقوع ندارد.
undefined مقدمات نظریه: - جهش، تغییر، تنازع بقا و انتخاب اصلح از مبانی مطرح‌شده هستند. - اما هنوز حلقه مفقوده وجود دارد و شواهدی قطعی برای وقوع جهش ارائه نشده است. - تکامل در انواع مورد پذیرش است، اما تفاوت جنس هنوز به‌طور کامل مشخص نیست.
undefined نقد استدلال: - نظم موجود در عالم را نمی‌توان به تصادف نسبت داد. - شما با نادیده گرفتن "علت‌العلل"، علت را به خود معلول‌ها بازمی‌گردانید و این اشتباه است.
undefined نتیجه نهایی نظریه: - این دیدگاه در نهایت به نفی هدفمندی و غایت برای انسان می‌رسد، در حالی که عقل و فطرت انسان این را نمی‌پذیرند. - حتی اگر انسان از حیوان باشد، بازهم "انسان" با "حیوان" یکی نیست.
undefined جمع‌بندی نهایی:انسان مخلوقی الهی، متعالی، اخلاق‌مدار و ارزشمند است. - ما شباهت‌هایی با حیوان داریم، مثلاً هر دو غذا می‌خوریم، اما هدف از این کار متفاوت است. - انسان اگر فطرت بیدار داشته باشد، حاضر نیست با ظلم یا چنگ زدن به حق دیگری، خود را بهره‌مند سازد.
undefined@lesansedgh_class

۱۶:۳۳

کلاس های استاد
undefined undefinedصلي الله عليك يا فاطمه الزهراءundefined undefined قابل توجه عزاداران حضرت فاطمه زهراء سلام الله علیها ان‌شاءالله طبق برنامه هر ساله، کلاس کتابخوانی فاطمیه در محضر حاج آقای علوی حفظه الله، بعد از هیئت (حدود ساعت ۲۰:۰۰) برگزار می‌گردد. undefined کتاب کلاس: جلوه های نور (نوشته استاد سعادت پرور) undefinedکسانی که درخواست تهیه کتاب را دارند به رابطین گروه خود مراجعه کنند. undefinedقیمت کتاب: ۱۵۰ هزار تومان undefined امشب ان‌شاءالله اولین جلسه برگزار خواهد شد undefined •┈┈••••✾undefinedundefinedundefined️✾•••┈┈• کانال کلاس های استاد علوی
undefinedصلي الله عليك يا فاطمه الزهراءundefined
undefined️انشاءالله کلاس کتابخوانی از امشب برگزار خواهد شد
undefined️حدود ساعت ۲۱
•┈┈••••✾undefinedundefinedundefined️✾•••┈┈• کانال کلاس های استاد علوی

۱۴:۳۰

کتابخوانی جلوه نور جلسه ششم.mp3

۵۶:۱۰-۱۲.۹۳ مگابایت
undefined #فایل_صوتی
undefined کتابخوانی #جلوه_نور undefined جلسه ششم
undefined  ۱۲ آذر ماه ۱۴‌۰۳undefined مسجد جامع صفا
undefined @lesansedgh_class

۲۰:۲۹

بسم الله الرحمن الرحیم#خلاصه_کلاسundefined دانشگاه امام صادق (ع)undefined ۱۰ آذر ۱۴۰۳undefined موضوع: کلاس اخلاق، جلسه ششم، ریا
undefined سرنوشت انسان ها بر اساس اخلاق و عادت‌ های که با آن زندگی می‌کنند تعیین می‌شود لذا بزرگان توصیه کردند مراقب شخصیت تان باشید.- تعریف ریا: کار کردن برای نگاه مردم یا ترک آن.
🟢 اهمیت بحث از ریا: آقا سید علی قاضی، استادی بی‌نظیر در مباحث سیر و سلوک هستند. روزی شاگردان دیدند ایشان دارند می‌خندد. علت را که جویا شدند ایشان گفت: بعد از ۳۰ سال مراقبه توانستم ریا را ترک کنم. حالا ما شاید نتوانیم به مقام آقای قاضی برسیم ولی می‌توانیم شرک عظیم را ترک کنیم و در حد خودمان می‌توانیم ریا را کنار بگذاریم. عملی که در آن ریا باشد حبط می‌شود چون معصیت است! توبه از این عمل هم سخت است؛ پشیمانی از آنهم سخت است تا چه رسد به ترک آن... این رذیله، همه اعمال را در برمی‌گیرد و مخفی است.
🟠 عمل باید لله و بالله باشد. اخلاص، خروج از تمام دافعه‌ ها و جاذبه‌ های غیر الهی است. اخلاص یعنی طبیعت نفس و شهوت از درون، و حرف و نگاه مردم از بیرون، عمل نکند.
🟣 به دلیل پیچیدگی های زیاد آن، برخی قائلند درمان ندارد. تشخیص آن از نظر به یک مورچه، روی سنگ سیاه، در دل تاریک شب، سخت‌تر است. برخی بزرگان می‌فرمودند عمل بزرگ انجام ندهید چراکه اخلاص در آن سخت است...
undefined@lesansedgh_class

۷:۲۲

بسم الله الرحمن الرحیم#خلاصه_کلاسundefined دانشگاه امام صادق (ع)undefined ۱۰ آذر ۱۴۰۳undefined موضوع: منبر کوتاه، جلسه ششم، خلاصه کتاب الهی بحث زبان۲
undefined شریعت و سلوک پیامبر حفظ زبان است.بزرگان بسیار توصیه کردند کنترل زبان... سکوت کن تا به گناهان زبان مبتلا نشوی.
🟠 از آنجایی که کنترل حالات قلب بسیار سخت است دستور به کنترل زبان شده است. کسی که کلام اش زیاد شود، خطاهایش زیاد می‌شود. حرف‌های غلط ما تکرار، کم کم باور و بعد عادت و بعد سرنوشت می‌شود.
undefined@lesansedgh_class

۷:۳۲

کلاس معرفت نفس جلسه هفتم.mp3

۴۳:۳۵-۱۰.۰۶ مگابایت
undefined #فایل_صوتی
undefined #حوزه_معرفت_دینیundefined معرفت نفس undefined جلسه هفتم
undefined 24 آبان ماه ۱۴‌۰۳undefined مسجد جامع صفا
undefined @lesansedgh_class

۱۰:۳۹

معرفت نفس جلسه هشتم.mp3

۳۳:۳۰-۷.۷۶ مگابایت
undefined #فایل_صوتی
undefined حوزه معرفت دینیundefined معرفت نفس undefined جلسه هشتم
undefined 1 آذر ماه ۱۴‌۰۳undefined مسجد جامع صفا
undefined @lesansedgh_class

۱۱:۲۵

thumnail
undefined بهجت قلب نبیundefined برگرفته از سلسله جلسات کتابخوانی فاطمیه
#فاطمیه#عکس_نوشت
undefined@lesansedgh_class

۱۲:۱۹

علم حقیقی جلسه ششم.mp3

۲۶:۵۷-۶.۲۶ مگابایت
undefined #فایل_صوتی
undefined #علم_حقیقیundefined جلسه ششم
undefined ۷ آذر ماه ۱۴‌۰۳undefined مسجد دانشگاه شریف
undefined @lesansedgh_class

۱۳:۲۱

جهاد جلسه هفتم.mp3

۳۱:۳۸-۷.۳۱ مگابایت
undefined #فایل_صوتی
undefined سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین علوی با موضوع #جهادundefined جلسه هفتم
undefined ۱۳ آذر ماه ۱۴‌۰۳undefined دانشگاه امیرکبیر
undefined @lesansedgh_class

۱۷:۴۰

بسم الله الرحمن الرحیم #خلاصه_کلاسundefined دانشگاه صنعتی شریف undefined ۷ آذر ۱۴۰۳ undefined مخاطبین: دانشجویان undefined موضوع: علم حقیقی و جایگاه آن
undefined علم و برکت در زندگیعلم باید زندگی انسان را پر از برکت کند. مهم این است که انسان بداند زندگی‌اش با چه چیزی پر شده است. ممکن است از بدهکاری پر باشد یا از معرفت؛ اما بدهکاری به معنای "پر بودن" نیست.
undefined علم حقیقی و ارزش آنعلمی که از نماز واجب‌تر باشد، علم حقیقی است. در داستانی آمده که سه روز سه قرص نان داده شد و آیه «هل اتی» نازل شد، اما کامیون کامیون نان دادن ارزش الهی ندارد. هرچه عمل خدایی‌تر باشد، ارزش بیشتری دارد. نشانه علم حقیقی این است که انسان وقتی عاقل شد، "من" در او ضعیف می‌شود و خدا در او قوی‌تر می‌گردد.
undefined عبودیت و لا ادریعبودیت یعنی بپذیریم که نمی‌دانیم: لا ادری. کسی که می‌داند چیزی نمی‌داند، به معرفت حقیقی نزدیک‌تر است. اولین چیزی که انسان باید درک کند این است که "من جاهلم و چیزی نمی‌فهمم."
undefined خدا در معادله زندگیپیامبر هرگز وعده قطعی نمی‌داد، مگر این‌که ان یشاء الله. این یعنی در معادلات زندگی، روی خودت حساب نکن. در آیه آمده است: ضل من قال انا؛ قل هو یعنی خدا گفته، خدا می‌خواهد و خدا مهم است.
undefined مدح علی و تغییر مجلسهر جا که از علی (علیه السلام) مدح کنی، مجلس تغییر می‌کند، چون علی کسی بود که "جز او نبود."
undefined ویژگی‌های علم حقیقیعلم حقیقی می‌گوید: "مرا از دوش من بردار امشب." یعنی انسان خود را در برابر خداوند گم می‌کند. اگر می‌خواهی بدانی علم حقیقی داری یا نه، باید این نشانه‌ها را در خودت بررسی کنی.
undefined@lesansedgh_class

۱۰:۳۶

کتابخوانی جلوه نور جلسه هفتم.mp3

۵۶:۳۴-۱۳.۰۲ مگابایت
undefined #فایل_صوتی
undefined کتابخوانی #جلوه_نور undefined جلسه هفتم
undefined  ۱۳ آذر ماه ۱۴‌۰۳undefined مسجد جامع صفا
undefined @lesansedgh_class

۱۰:۵۰

کتابخوانی جلوه نور جلسه هشتم.mp3

۰۱:۰۲:۳۵-۱۴.۴ مگابایت
undefined #فایل_صوتی
undefined کتابخوانی #جلوه_نور undefined جلسه هشتم
undefined  ۱۴ آذر ماه ۱۴‌۰۳undefined مسجد جامع صفا
undefined @lesansedgh_class

۱۳:۱۹

انسان در اسلام جلسه دهم.MP3

۳۶:۵۹-۸.۴۷ مگابایت
undefined #فایل_صوتی
undefined کلاس #انسان_در_اسلامundefined جلسه دهم
undefined ۱۴ آذر ماه ۱۴‌۰۳undefined دانشگاه شریف
undefined @lesansedgh_class

۱۷:۲۸

کلاس اخلاق جلسه هفتم.mp3

۳۵:۱۱-۸.۱۴ مگابایت
undefined #فایل_صوتی
undefined کلاس اخلاقِ حجت‌الاسلام والمسلمین علوی undefined جلسه هفتم
undefined ۱۷ آذر ماه ۱۴‌۰۳undefined دانشگاه امام صادق (ع)
undefined @lesansedgh_class

۱۶:۱۹

اندیشه اسلامی 2 جلسه دهم.MP3

۰۱:۱۱:۵۱-۱۶.۵۳ مگابایت
undefined #فایل_صوتی
undefined کلاس #اندیشه_اسلامی ۲undefined جلسه دهم
undefined ۱۴ آذر ماه ۱۴‌۰۳undefined دانشگاه شریف
undefined @lesansedgh_class

۱۶:۳۷

بسم الله الرحمن الرحیم #خلاصه_کلاسundefined دانشگاه امام صادق (ع)undefined ۱۷ آذر ۱۴۰۳ undefined مخاطبین: دانشجویان undefined موضوع: کلاس اخلاق جلسه هفتم، بحث ریا جلسه دوم
عبادت مقربین، عبادتی است که خالص باشد. بدانید که نه تنها عمل ریاکار مقبول نیست بلکه ریاکار گناهکار است؛ ریا گناه عظیمی است و باعث می‌شود خدا چنین بنده‌ای را رها می‌کند. روایت دارم که فرد ریاکار گویی خدا را فریب می‌دهد! ریاکار ملعون مبغوض است.
اولین اثر ریا این است که خدا لذت عبادت را از این فرد می‌گیرد. ریا مسئله خطیری است و تشخیص آن دشوار است. علاماتی دارد: مانند نشاط از انجام عمل در جمع، طول دادن عمل در زمانی که در میان دیگران است ولی هنگام خلوت حال عبادت ندارد و کسل است.
راه درمان: سعی کند در خلوت عبادت کند. حتی عملی انجام دهد که به چشم خود هم نیاید. ما باید خلوتی داشته باشیم که خودمان هم در آن گم شویم. هرکس طعم شیرین اخلاص و لذت خلوت با خدا را چشید خودش را بدهکار خدا می‌بیند. هر روز شوقش به عبادت بیشتر می‌شود. راه دیگر درمان هم قوی کردن توحید است. بفهمیم مردم برای ما نمی‌توانند کاری کنند. درمان همه چیز معرفت است. کسی که خدا را شناخت و سببیت خدا در همه چیز را فهمید برای غیر خدا کاری نمی‌کند.
undefined مبحث صدقچند نوع صدق داریم. صدق نیت، صدق در عمل و صدق در زبان. بزرگان فرمودند: صدق ریشه همه خیرات است. شخص صادق، نزدیک‌ترین فرد به امامش هست.
گفتمان تغییر انسان، از بینش و اعتقادش است.دستگاهی که انسان را با سایر مخلوقات متمایز کرده زبان است. جایگاه زبان بسیار بالاست. در روایت خلاصه کتب آسمانی گفتیم کسی که زبانش را حفظ کرد به کل قرآن عمل کرده است. هیچ عمل جوارحی و جوانحی نیست مگر اینکه از این مجری عبور می‌کند.
زبان کنترل شود خطورات هم کنترل می‌شود. اصلی‌ترین مسئله هم در زبان، صدق است فلذا کاری کن تا از زبانت غلط در نیاید..
undefined@lesansedgh_class

۶:۰۳