عکس پروفایل گعده های استادگ

گعده های استاد

۱۷۹عضو
محفل دوم١٠ اسفند ١۴٠٣
بعد از نماز صبح و مختصر استراحتی، برای ملاقات با یکی از بزرگان نجف راهی شدند...
جلسه ای نورانی با ذکر خاطرات علماء آغاز شد...
و با راهبرد های کلیدی عزیز دلمان در حل میدانی خیلی از مسائل فرهنگی در سطح کلان کشور ایران و عراق
بیان دیدگاه هایی در فقه تربیت و فقه زعامت مشکلات لجنه های علمی حوزهای علمیه و... جلسه ادامه یافت و با نصایحی چند به به این عالم نجفی جلسه به پایان رسید!
بعد از فریضه ظهر و عصر خبر رسید که ایشان چند دقیقه دیگر می رسند! همه مشتاق و دوان دوان خود را به اتاق ایشان رساندند.
با خستگی تمام اما با لبخندی همیشگی و آرامش بخش سخنانشان را آغاز کردند:undefined بحثی که در سحر داشتیم را بگذارید بعد از برگشت دوباره به نجف، مفصل درباره اش صحبت کنیم!
بچه ها موضوع دوم را که درباره نگرانی شان از بهرمندی هرچه بیشتر فرصت ها و مدیریت مناسب تهدید های ماه رمضان بود، مطرح کردند.
چه کار کنیم که مثل پارسال، انسجاممان در تهران حفظ شود و بخاطر متعدد بودن هویت هایمان، از یک هویت غافل نشویم و چیزی جا نگذاریم!
undefined " اگر چیزی تبدیل به غریزه شود، دیگر فراموش نمی شود! چرا که به درک وجدانی می‌رسد، آنوقت یک درصدش هم کار می‌کند! باید بچشید! "
undefined بچه ها! مشکل این است که شما به یک بلوغی، مثلا درس خواندن می رسید اما بلوغ های دیگرتان را فراموش می کنید!
undefined برای رسیدن به این بلوغ ها نیازمند: اراده و چشیدن برنامه پیگیری و تیم کنار دستی خود هستید!
undefined باید به بلوغ های دیگرتان برسید! والا بعضی ابعاد شخصیتی انسان کامل را ندارید.
undefined "مانع اصلی نرسیدن به بلوغ های دیگر، افراط و غفلت است."
undefined "حتما ۳۰ درصد از برنامهای خودتان باید در تهران دنبال شود...
برنامه های تهرانِ نجفی ها...
بنشینید و همینجا برنامه اش را کامل بنویسید!"

undefined این ماه مبارک رمضان فرصتی است برای محک زدن خودتان که ببینید چقدر می توانید تعدیل دستگاه های وجودیتان را دنبال کنید!
بیان مصادیقی درباره افراد و چالش هایشان توسط حاج اقا جان مهر آخر و گل گعده بود:
undefined نکات بعضا فردی با تمثیل ها برای فهم بهتر موضوع...
با این فرمایش ناب حاج آقا جان، محفل دوم نیز به پایان رسید!
@lesansedgh_gaade

۱۲:۵۰

محفل سوم١٠ اسفند ١۴٠٣
بچه ها مشغول جلسات جمعبندی گعده قبلی حاج آقا بودند و فکر می کردیم حاج آقا خیلی خسته باشند و امکان گعده دیگر وجود نداشته باشد اما حاج آقا فرمودند:undefined اگر بچه ها صحبتی دارند، بیایند و صحبتشان را مطرح کنند...
بچه ها که همیشه حرف برای گفتن با حاج آقا جان داشتند، کنار ایشان نشستند...

در محفل قبل حاج آقا وعده داده بودند که بحث تبلیغ را برای ماه مبارک رمضان مفصلا توضیح دهند. پس ابتدا بچه ها یکی پس از دیگری سوالات خود را درباره اهمیت، بستر، قالب و آفات تبلیغ پرسیدند.
حاج آقا جان کلام خود را اینگونه آغاز کردند:undefined "مهمترین مسئله این است که اهمیت و ضرورت تبلیغ برای شما جا بیفتد!"

undefined "فقیهی، فقه جامعی دارد که خروجی فقهش انذار مردم بشود! مردم را از گناه عقب براند!"

undefined دلایل وجوب تبلیغ را برای خودتان بنویسید و مرور کنید!
undefined بعضی از نظر فقهی تبلیغ را واجب می دانند، می گویند شهریه بدون تبلیغ حلال نیست.
undefined بعضی می گویند عهدی که خدا از علما گرفته است، همین بوده است! عمل عالم به علمش همین انذار است! اگر این تبلیغ نباشد، علمش به تکبر تبدیل می شود!
undefined بعضی می گویند واجب عام است، امر به معروف و نهی از منکر است اما بر علما وجوبش بیشتر است، چراکه شرط امر به معروف علم است.
undefined مسئله دیگر این است که تبلیغ، توفیق آور است بشدت، عجیب توفیق آور است و برکاتی درونش است که قابل تصور نیست!
undefined "بچه ها! تبلیغ نیازمند خلوت است، تبلیغ اذن می خواهد! باید به شما اذن بدهند."
undefined "فایده تبلیغ این است که خودتان می فهمید که اگر نمی‌توانید نماز را به دیگری بفهمانی، یعنی خودت هم درونش مشکل داری!"
undefined "بچه ها! مردم را در این ماه رمضان با خدا آشنا کنید، ماه خدا است. والا شما نیز در گناه این مردم سهیم خواهید بود!"
الحمدالله که توفیق داشتیم قبل از ماه رمضان درباره این موضوع از بزرگمان مطالبی بشنویم...
@lesansedgh_gaade

۱۲:۵۱

undefined گعده استاد با اعضای محترم مجتمع مدارس در تاریخ ۱۳ اسفند برگزار شد.undefined خلاصه بزودی ارسال می‌گردد.

۲۰:۵۵

undefined گعده استاد با گروه محترم صفا۲۲ در تاریخ ۱۴ اسفند برگزار شد.undefined خلاصه بزودی ارسال می‌گردد.

۲۰:۵۵

undefinedبسم الله الرحمن الرحیمundefinedخلاصه گعده حاج اقا با طلابundefined تاریخ: ۱۴۰۳/۱۲/۱۵موضوع: راه و رسم طلبگی؛ مسیر مجاهدت و استقامت
undefined ۱. مقدمه: رسالت طلبگی در مسیر دینآیه‌ی شریفه‌ی "ما کان المؤمنون لینفروا کافه..." نشان‌دهنده‌ی آن است که جهاد تنها در میدان نبرد خلاصه نمی‌شود. خداوند گروهی را از جنگ معاف کرد تا به تفقه در دین بپردازند و ستون‌های معرفتی جامعه را استوار سازند. پیامبر اکرم (ص) نیز برخی را از جنگ بازمی‌داشت تا به عمق دین دست یابند و اسلام را حفظ کنند. این رسالت امروز نیز بر دوش طلاب است. اما آیا حوزه‌های علمیه توانسته‌اند به این وظیفه عمل کنند؟
امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۲ فرمودند:"باید گروهی از طلاب در حوزه بمانند تا انقلاب بماند."اما اکنون با حیرت مشاهده می‌کنیم که بیگانگی حوزه از انقلاب، روزبه‌روز افزایش می‌یابد.
undefined ۲. شاخصه‌های طلبگی موفقدر مسیر طلبگی، دو عنصر کلیدی برای رشد و بلوغ تأثیرگذاری وجود دارد:1. اخلاص: طلبه باید درونی پاک و نیتی خالص داشته باشد تا شیطان نتواند او را بلغزاند.2. پرکاری: هیچ تلاش علمی و دینی بدون مجاهدت و سخت‌کوشی به نتیجه نمی‌رسد.
در جبهه‌های نبرد نیز، رزمندگان دو ویژگی برجسته داشتند:روحیه‌ی جهادی و اخلاقی که آنان را از سقوط و لغزش مصون می‌داشت.کار و تلاش بی‌وقفه که آن‌ها را به قله‌ی پیروزی می‌رساند.طلبگی نیز از همین جنس است. اگر کسی بخواهد در این مسیر بماند و اثرگذار شود، باید از بی‌عملی، ضعف اراده و کم‌کاری پرهیز کند.
undefined ۳. وسوسه‌های شیطان در مسیر طلبگیپس از ورود به حوزه، شیطان از همان ابتدا تلاش می‌کند تا طلبه‌ی تمام‌عیار نشوید.در روایات آمده است:"هیچ‌چیز برای شیطان سخت‌تر از تولد عالم ربانی نیست."شیطان با ترفندهای زیر، سعی در متزلزل کردن طلبه دارد:تمرکز بر نقاط ضعف درونی و بیرونی تا او را از مسیر منحرف کند.ایجاد تردید نسبت به اصل حوزه و مسیر طلبگی.سست کردن انگیزه‌ی درس و تهذیب.درگیر کردن او با مسائل حاشیه‌ای و بی‌ثمر.
طلبگی مسیر بی‌بدیلی است؛ هیچ شغلی با آن قابل قیاس نیست. در روایت آمده است که "عبادت برخی، یک شهر را از بلا حفظ می‌کند". این همان جایگاهی است که طلبه می‌تواند به آن برسد، اما تنها اگر از آسیب‌ها و لغزش‌ها مصون بماند.

undefined ۴. راهکارهای مقابله با انحراف در مسیر طلبگیبرای مقابله با لغزش‌ها و وسوسه‌ها، دو راهکار اصلی وجود دارد: پرکاری و سخت‌کوشی: در درس‌ها شرکت کنید، مباحث را جدی بگیرید، و بدون وقفه تلاش کنید.
اخلاص در نیت: اگر نیت شما خدایی نباشد، هیچ تلاشی ثمری نخواهد داشت.
امام خمینی (ره) و بسیاری از علمای بزرگ، نه به‌خاطر استادانشان، بلکه به دلیل تلاش و اخلاصشان به مقام علمی و معنوی رسیدند.یک طلبه ممکن است با استادی ضعیف اما تلاش و اخلاص فراوان، عالمی برجسته شود.و برعکس، ممکن است با استادی بزرگ اما سستی و بی‌انگیزگی، هرگز رشد نکند.
undefined ۵. نتیجه‌گیری: برای طلبگی چه باید کرد؟برای موفقیت در این مسیر، سه اصل طلایی را باید رعایت کرد: لق نشو! وسوسه‌ها و حاشیه‌ها را کنار بگذار و استوار بمان.پرکاری کن! بدون سخت‌کوشی، موفقیت ممکن نیست. اخلاص داشته باش! اگر نیتت خدایی نباشد، مسیرت بی‌ثمر خواهد بود.
شیطان تمام تلاشش را خواهد کرد تا در ذهن طلبه تردید ایجاد کند و در عمل، او را به سستی بکشاند. اما اگر طلبه‌ای اخلاص و پرکاری را سرلوحه‌ی خود قرار دهد، بی‌شک مسیرش به موفقیت ختم خواهد شد.

۱۰:۱۳

undefined بسم الله الرحمن الرحیمundefined خلاصه گعده با صفا۲۲undefined استاد حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید حسن علویundefined جلسه اولundefined تاریخ: ۱۴۰۳.۱۲.۱۴undefined مکان: مسجد جامع صفا
undefined مقدمه undefinedundefined امام خمینی مدرسه علمیه داشت و تنها کسی که یکسان شهریه می‌داد به طلبه های مدرسه خودش و دیگران امام بود. این علامت بزرگی انسان است. علامت بزرگی انسان این است که قلمروهای اطراف را در می‌نورد. من در ابتدای نوجوانی یک آدم منزوی بودم. دوست داشتن در خلوت خودم فکر کنم و بنویسم و مطالعه و ریاضت کنم. اما به نظرم شخصیت امام بود که شخصیت مرا شکست.
undefined اهمیت جمع و جماعت undefinedundefined بزرگترین اندیشه اندیشه ای است که اندیشمندان را کنار هم جمع کند. چه نوابغی که جمعیت دورشان نبود و زیر پای نظام سلطه له شدند و چه دیوانه‌هایی که دور هم جمع هستند و بر نظام سلطه چیره شدند. undefined اگر به کسی وصل نشدی و ربط نداشتی بهترین آدم هم باشی از دست رفتی! لذا اگر کسی زمانی از دایره تعاملات جدی و فراگیر و اصلی من خارج شد عملا این نیرو را من از دست دادم. علی آقا شارعی نسبت به باقی بچه با معرفتی است ولی مهمترین خصیصه‌اش جمعیت سازی او است. این خصیصه بسیار ارزشمندی است.
undefined زندگی بر مدار باور و ایمان undefinedundefined همه شما زن می‌خواهید ولی فقط کسی درنهایت به درد می‌خورد که پشت زن و بچه و مال نباشد. زندگی باید در آرمان ها باشد و فرق انسان های بزرگ و معمولی فقط همین است. انسان های باهوش همیشه بودند! اما انسان هایی در جامعه تغییر ایجاد می‌کنند که بر اساس آرمان هایشان زندگی می‌کنند. لذا هیچ چیز او را از آرمان‌هایش باز نمی‌دارد. فقط و فقط همین! هیچ چیز دیگری نیست... همان کلمه‌ای است که قران به ایمان تعبیر می‌کند. یعنی باور و اعتقاد آنها. این چیزها شعار و شعور نیست بلکه آمیخته ای از عمل و جهاد است. کشتی گرفتن و چیدن و آوردن و بردن و شنیدن و بر اساس آن عمل کردن است. {این رویکرد} جنس نر هر موجودی است.

undefined مدیریت هوشمند منابع انسانی undefinedundefined انسان بزرگ نه جامی‌ماند و نه جامی‌گذارد. بلکه با طبقه بندی کردن نیرو ها کار می‌کند. ضعیف را جا نمی‌گذارد و قوی را عقب نمی‌گذارد. با تقدم و تاخر از قوی کار بیشتر و از ضعیف کار کمتر می‌خواهد تا هر یک عقب و جلو نیفتند! برای پیشگامی و پیشگیری... و عده‌ای را هم انتهای جمعیت حفظ می‌کند. اینها را دسته بندی می‌کند...
undefined بهره‌مندی بر اساس رفتار شماست undefinedundefined اصلا نمی‌خواهم امیرآبادی را از شما و ایشان را از شما جدا کنم. اما بدانید خیال کسی اگر راحت شد و احساس کند مربی همیشه مربی اش است و به یک صورت مربی اش خواهد بود متوقف خواهد شد. تمام انسان ها باید احساس کنند در بهره مندی از محیط نقش دارند. اگر فکر و عمل تغییر کند بهره تغییر می‌کند. یعنی نیروها باید هزینه سکوت و سکون و بهره حرکت خودشان را ببینند. یک بچه لوس کسی است که فکر می‌کند پدرش همیشه همینطوری پدرش است. مربی یک پدری است که بچه ها باید بدانند که در تفاوت رفتاری‌شان نتایج بهره‌مندی شان مشخص می‌شود.
undefined کار بزرگ سایه آدم بزرگ است undefinedundefined از کار بزرگ دارید حرف میزنید؛ این کار بزرگ سایه آدم بزرگ است و تناسب مستقیم با هویت فاعل دارد. نمی‌شود بزرگ نبود و کار بزرگ کرد و سایه بزرگ داشت. باید خودتان بزرگ شوید. انسان بزرگ نمی‌تواند کار بزرگ نکند. انسانی که بزرگ نیست نمی‌تواند کار بزرگ کند. لذا تغییر در شما باید رخ بدهد. یعنی شما خیال نکنید امیرآبادی بهترین طرح را روی میزبگذارد شما کار بزرگ می‌کنید. می‌خواهم بگویم شما بزرگ شوید خود به خود کار بزرگ می‌کنید.حرف اول و آخر را چه کسی می‌زند؟ این که من چقدر غیرت و حرارت دارم در میدان.
undefined توقف نشانه تردید است undefinedundefined ایده در میدان زنده میماند. میدان تعریف کنید. اگر واقعا می‌خواهید کار بزرگ کنید و اینقدر توقف کردید که کار بزرگ کنید باز نشانه مشکلی است. شروع کنید! توقف نشانه تردید و سستی عمل است. هی بخواهید بگوید این را بکنم یا این را...؟! اگر گرسنه بودی ۲ تا بشقاب خورده بودی!
undefined ارتباط سازی کنید undefinedundefined شما باید بالاترین جمعیت از بچه های دغدغه‌مند را بتوانید باهم مرتبط کنید و در سایه این انسجام این کارهای بزرگ خود به خود انجام می‌شود. شما ۲۲ ای هستید؟ حداقل باید خوب های ۲۳ و ۲۴ را در گفتمان خود کشانده باشید. یک فرد معتقد، دیگران را به خط خود می‌کشاند. جذب بدنه شما باید شروع شود و متلاشی نشود. یعنی هر روز در این برنامه باید دیگران را بیاورید داخل خودتان.
  ♡•┈┈••••✾•undefinedundefinedundefinedundefinedundefined•✾•••┈┈•♡

کانال گعده‌های استاد

۱۲:۰۰

undefined گعده استاد با اعضای محترم صفا۲۴ در تاریخ ۱۶ اسفند برگزار شد.undefined خلاصه بزودی توسط مربی گروه ارسال می‌گردد.

۵:۳۷

undefinedبسم الله الرحمن الرحیمundefined خلاصه گعده با صفا ۲۳undefinedاستاد حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن علویundefinedجلسه اولundefinedتاریخ: ۱۴۰۳.۱۲.۱۸undefinedمکان: مسجد جامع صفا
undefinedحفظ پیوند و روابط قدیمیundefinedundefinedحتما در ماه مبارک، از افراد قدیمی گروه دعوت کنید در کنار شما باشند ولو به یک افطاری ساده. کسانی که در گذشته بودند، با گله از شما جدا شدند را هم دعوت کنید بیایند و حرف هایشان را هم بزنند. این حرف ها حتی اگر غلط و نابجا باشد باز هم باعث میشود از کار گروه ها گره باز شود و سبب خیر و برکت در فضای گروهیتان میشود.
undefinedتنها بودن در فضای جمعundefinedundefinedهمیشه در جمع، انسان هایی آسیب پذیر هستند که تک افتادند. انسانِ تنها، بیشترین آسیب را در مشکلات و سختی ها متحمل میشود و متاسفانه در بچه‌ها کمتر کسی هست که راه درست رفاقت را بداند.undefined رفاقت تنها در محبت و عاطفه خلاصه نمیشود. رفاقت، مجموعه ای از رفتارها و کردارهاست. رفاقت یعنی گفتمان، مشورت، با هم بودن و با هم زندگی کردن. رفاقت باید میدانی باشد در کنار هم کار کنید آن وقت رفاقت هم شکل میگیرد. دوستی باید در عمل خود را نشان دهد. در محبت هم رفاقت یک طرفه نتیجه‌ای نخواهد داشت. باید به او هم این اجازه را بدهی که تو را دوست بدارد این هنر بسیار ظریفی است. متاسفانه بچه ها افراط و تفریط هایی میکنند که مربیان هم میترسند بستر و فضای این امر را محیا کنند.
undefinedانسان در معرض خسارتundefinedundefinedانسان در معرض خسارت است و هیچکس هم نمیتواند سرنوشت او را مشخص کند. سرنوشت شما آن چیزی خواهد شد که شما با دستان خود رقم میزنید. حرف دیگران هیچ تاثیری بر روی سرنوشت شما نخواهد داشت. مسجد برای همه یک نردبان است. خود شما هستید که باید از این نردبان بالابروید و صعود کنید.
undefinedایمانundefinedundefined شما به چه چیزی باور و ایمان دارید. این ایمان است که در درون شما کار میکند. این ایمان است که درون شما عمل میکند. شما اگر درون دستتان الماس داشته باشید عالم و آدم هم بگویند که در درون دست شما گرودو وجود دارد شما از مشت خود مطمئن هستید؛ به چیزی که داخل دست خود دارید ایمان دارید که این الماس است ولی اگر با حرف های دیگران مردد شدید این بدان معنا است که شما از خود مطمئن نیستید... اگر شما طعم شیرین با هم بودن را بچشید دیگر این صحبت ها برایتان ارزشی ندارد. اگر بنده خدا باشید، فقر و غنا برایتان یکیست با هردو به خدا میرسید.
undefinedحرف و نکته دیگرانundefinedundefinedدر مسابقه، مربی ضعف شما را میگوید و شما آن را اصلاح میکنید. از این نکات نباید دلسرد شوید و بشکنید، باید تغییر رقم بزنید. باید خروجی اصلاح بگیرید، شما اگر به خودتان و کارتان مشغول باشید، این صحبت ها اصلا برای شما مانع نمیشود. میشود نکاتی که خروجی آنها اصلاح مشکلات و نقاط ضعف است...
undefinedکار بزرگundefinedundefinedشما در دوره ای هستید که باید برای کار بزرگ و هویت جمعیتان باید چند کار انجام دهید، پرکاری و پربرنامگی و همینطور تواصی را در بین خود افزایش دهید.
undefinedبرای این مسیرundefined۱. کار کنید و تماشاچی نباشید.۲. اگر کار نمیکنید، کم کاری و بیکاری خود را توجیه نکنید.۳. کسانی که کار میکنند را تخطئه نکنید. بگذارید در جمع، دیگران جرئت کار کردن داشته باشند.۴. کار خوب دیگران را تایید کنید و دیگران را در کارکردن کمک کنید.۵. کاری کنید که کسانی که کار میکنند در جمع بیشتر شوند.
undefinedتمرین کار بزرگundefined۱. کارهای نیم روزه انجام دهید. پروژه های نیم روزه تعریف کنید تا افراد طعم پیروزی را کامل بچشند. به کسی هم کار نداشته باشید. یک پروژه نظافتی یا یک کاری که درون مجموعه روی زمین است را انجام دهید.۲. کارهای چند روزه تعریف کنید که افراد در این کار ها ساخته شوند و ابعادشان اضافه شود.۳. کارها و پروژه های هفتگی و ماهانه برای تمرین کار کردن و استمرار در طول مسیر
undefinedاگر اینها را انجام دادید تاثیرش را خواهید دید و میبینید چطور پیشرفت میکنید.

کانال گعده‌های استاد

۱۶:۴۶

undefinedبسم الله الرحمن الرحیمundefinedخلاصه گعده با صفا ۲۴undefinedاستاد حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن علویundefinedجلسه اولundefinedتاریخ: ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
سوال: چرا وقتی از جای معنوی مثل مشهد برمیگردیم حال معنوی خوبی داریم ولی با تغییر فضا دوباره با حالت اول برمیگردیمundefined
undefinedتا موقعی که منفعل هستید وضعیت همین است. اینها علائم آدم منفعل است. با تغییر فضا حالتان عوض میشود. من سه نفری که توی ذهنم بود و کاغذ میدادم میگفتم بروید تعامل کنید و بنویسید. من کسی را تعیین نمیکردم. خود جمع به این میرسید.
undefinedاثر ترک خطاundefinedundefinedمن بعضی بچه ها را داشتم که از نظر تربیتی واقعا ضعیف بودند ولی از خوب های جمع بهتر شدند، با ترک یک یا دوتا خطا. در جدایی از آن خطا واقعا مجاهده کردند، نورانیتی پیدا کردند که از بچه های خوب جمع هم نورانی تر شدند. هرکس بهتر کار کند، جلودتر می‌افتد. اگر شما خوب باشید برای دیگران هم خیلی برکت دارد.
undefinedشکاف در جمعundefinedundefinedنسبت به هم غیبت و حسادت نکنید. نگذارید شیطان با این بازی ها در جمعتان ترک ایجاد کند. جوانمرد و باگذشت باشید. اگر این حالت را در خودتان دیدید احساس حقارت کنید تا از وجودتان برود وگرنه مشغولتان میکند.
سوال: در سال ارتباطی چطور با حاج آقا ارتباط بگیریمundefinedundefinedنکته اولundefinedمن وقتم خیلی پر است. گفتمان های من را دنبال کنید تا من را مجبور کنید که حرف های بیشتری بزنم. undefinedتیمی و گروهی بیایید.undefinedدر سایه‌ی مربی بیایید.چون از آدم تنها میترسم چون وابسطه میشوی و من نمیتوانم به تو برسم.undefinedنکته دوم من از آدم بی اخلاق به معنای بی حیا و بی عقل به معنای ادمی که نمیدونه که نمیفهمه خیلی بدم میاد. اینها بدترین مانع ارتباط با من است. اینها درست کنید ارتباطتان با من زیاد میشود. .undefinedتمرکز در کارundefinedفکر نکنید کارتان را کم کنید میتوانید تمرکزتان روی یک کار زیاد کنید. میزان توجه شما تابع اراده شما است. دوتا کلاس را خاموش کنی فکر میکنی میتوانی کلاس دیگر را بهتر گوش دهی. تو وقتی سی درصدی روشن هستی، در دوتا کلاس سی درصد هستی و در کلاس دیگرت سی درصدی هستی.
undefinedایجاد رابطه درستundefinedسعی کنید با هم دیگر خوب باشید. جوانمردی کنید و همدیگر را تحویل بگیرید. واقعا به همدیگر احترام بگذارید. سعی کنید برای یکدیگر کار کنید ولو کوچک. چایی میخورید برای دونفر بریزید. چایی برمیداری اول برای بغل دستی ات بردار بعد برای خودت بردار. در این حدها به همدیگر محبت کنید اثرش را خواهید دید. خصوصا بعضی هایتان که یک مقدار نسبت به هم ناراحتی دارید.
کانال گعده‌های استاد

۲۱:۱۳

گعده حاج آقا با صفا۲۷ درحال برگزاریست
ان شالله امروز خلاصه بیانات توسط مربی گروه در کانال بارگزاری می‌شود.
کانال گعده‌های استاد

۲۳:۵۷

بسم الله الرحمن الرحیم undefinedخلاصه گعده با صفا ۲۷undefined حجت الاسلام والمسلمین سید حسن علوی undefinedجلسه اولundefinedتاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۴undefinedمکان: مسجد جامع صفا
undefinedگناه بدبخت کنندهگناهی که انسان را بدبخت می‌کند دو شرط دارد. اولی این است که بدانی این کار گناه است ولی باز تکرار کنیم. دوم این است که از آن لذت ببری. گناهی که وقتی انجامش میدی حس خجالت نمی‌کنی، ناراحت نیستی، نگران نیستی. گناهی که یک رفیق داشته باشی و او را دوست داشته باشی و آن رفیق بگوید که چیزی نیست. دوست بد بدترین اثرش این است. دوستی که توجیه کند و بگوید چیزی نیست، خیالت را از گناه راحت کند. سوالی دیشب مطرح شد که چرا بعضی‌ها از مسجد استفاده می‌کنند. تا کسی از بیرون خسته نشود، نمی‌تواند به درستی از مسجد استفاده کند. تا به این بلوغ نرسید وجودتان درگیر نمی‌شود. مربی تمام تلاشش این است که شما را به این بلوغ برساند. مثالش در صدر اسلام اویس قرنی است. دوره نوجوانی یک دوره پر ظرفیت است. یک رشد انفجاری. شما در این سن گام به گام جلو نمی‌روید. هندسه شخصیتتان در این دوره شکل می‌گیرد.
undefinedخیلی می‌توانید رشد کنید. این رشد چه چیزی نیاز دارد:۱. ظرفیت رشد: که در نوجوانی و جوانی بی نهایت است۲. محیط مناسب: مسجد این را برای شما تامین می‌کند.۳. تعلق خاطر: یعنی حواست به جای دیگر پرت نشود. شما اگر بالاترین انگیزه معنوی را هم داشته باشید وقتی حواستان پرت باشد این انگیزه بیدار نمی‌شود. این مهم است که فکر شما کجاست، چه کسی روی فکر شما کار می‌کند. طرف ممکن است چندین سال در مجموعه آمده باشد اما نتوانسته تعلق خاطر پیدا کند. برای همین چیزی گیرش نمی‌آید. نقشه شیطان همین است که شما در این چندین سال چیزی گیرتان نیآید.
خیلی‌ها آمدن مسجد طولانی هم آمدند ولی در هر دوره سرشان به چیزی گرم شد. اگر تعلق خاطر اجازه ندهد که با گفتمان‌های مسجد ارتباط برقرار کنی، این گفتمان‌ها روی تو اثری نخواهد گذاشت. خستگی مال این است که تعلق خاطر را از بیرون قطع نکرده‌ای. انسان از امور فطری خسته نمی‌شود. انسان اگر بخواهد با هر چیزی درگیر شود و او در وی اثر بگذارد باید به آن تعلق خاطر پیدا کند. الان در این دوره سرگرمی‌های بیرون بیشتر شده و مربیان به هر دلیلی در مسجد مستقر نیستند. خودشان در مسجد زندگی نمی‌کنند. برای استفاده‌های بی‌نظیر از مسجد، ابتدا باید مسجدی شد و تعلق خاطر پیدا کرد. اصلی‌ترین مسئله در بهره‌بندی از مسجد تعلق خاطر است.
کانال گعده‌های استاد

۱۷:۱۳

بسم رب الفاطمه سلام الله علیها نکات جلسه حاج آقای علوی با گروه صفا ۲۸شب ۱۳ ماه مبارک رمضان undefinedعنوان: برای چی باید بیای مسجدصفا ؟undefined(متناسب گروه تازه جذب) 🟣عقل یه جورایی یعنی ترس که سبک سنگین کنیتا نفهمی که چه خطری تو رو تحدید میکنه نمیفهمی برای چه وارد آن شدیتا نگران سلامتی نباشید گزاره درباره سلامتی را نمی شنوید.
undefinedبرای چی داری میای مسجد صفا؟باید عقلی و جانی بگید چرا...اگر نفهمی بیمارستان برای چیه، میری بیمارستان میگی مثلا چقدر شلوغه 🟢عمل کردن هم بعضا مهم نیستجویدن عمل غذا خوردنه ولی مهم این است که چی میخوریچیزی هم که دنبالشی تو میری دنبالش ولی شما نیومدید دنبال مسجد صفا بلکه مسجد صفا سر راه شما سبز شد. اهداف زیادی نام میبرنیکی گفت حاج اقا کارت دارم، بیام پیشت؟ گفتم برای چی. مشکلش رو که گفت فهمیدم درد دین داره.
🟡تا درد نداشته باشی نمیفهمی برای چی میایباید بی قرار بود.اینکه دردت چیه و واسه چی داری ازدواج میکنی خیلی مهمه.تا نفهمید مسجد صفا چیه هجرت نمیکنید. کسی که بفهمه دنیا پوچه از مسجد صفا استفاده میکنه.بفهمه دنیا کثیفه خالی بندیه بی معناستکسی که تشنه نباشه از آب هیچ بهره ای نمیبره وقتی کسی دستت را فشار میدهد و تو دردت میگیرد برای این است که دست توستاگر برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف شدی حالا تو هم دردت میگیرد. با درد های امام زمانت تو هم دچار درد می شوی.
🟠مشکل انسان اینه که که نمیدونه کیه.تعاریف متعددی گفته اند... حیوان و ناطق و...هیچ کدوم هم آرامش ندارن.گفت گوساله به دنیا اومد و گاو از دنیا رفت.خیلیا خسته میشن و مسیر دیگه ای را انتخاب میکنن و برای همین مسجد را انتخاب کردندرابطه تان با مسجد را دلی کنید.از بی محبتی بد تر دروغ در محبت استوقتی به کسی محبت داری زبانت بند می آیداویس قرنی نمونه این محبت استیمن هرچه دارد ار او داردبرای پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله هر اتفاقی می افتاد برای او هم می افتاد اصلا پیامبر را ندید ولی اومد در صفین و در رکاب علی علیه السلام شهید شد.
undefinedخیلیاتون میاید مسجد ولی دلتون جای دیگست. هیچی نمیشید. میاید مسجد بیستر چشمتون درگیر میشه تا دلتون.شما یک جانید. گوش و چشم نیستید. سرگرمی بیرونی داشته باشی نمیشه.وقتی دوست دختر داری سر کلاس هم فکر اونی.
undefinedاز امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بخوای حرف بزنی مثل این است که با دکل بزرگ برق شهر بخوای چراغ قوه خودتو روشن کنی.خودت که سهله خونه زندگیت هم میسوزه.
undefined قبل صحبت از امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و اهداف بزرگتر اول خودتان را درست کنید دل و جان بسپارید...
کانال گعده‌های استاد

۲۲:۱۰

بسم الله الرحمن الرحیمنکات جلسه ی حاج آقا با گروه صفا ۲۶دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳عناوین :۱ـ اثرات همنشین و محیط۲ـ مسئله ی تلفیق۳ـ گفتمان تغییرundefinedمسئله همنشین و اطرافیان مسئله ای جدیست. اراده‌های شما را تغییر می‌دهد؛ طوری که می‌گویند همنشین سرنوشت را معلوم می‌کند. این‌ها تصمیمات شما را تغییر می‌دهند. یا به خوبی و موفقیت و یا به سمت بدبختی سوقتان میدهند.شما خیلی نمیتوانید در مقابل همنشین مقاومت کنید.undefined گوشی یکی از همین همنشینان است که می‌تواند شما را بدبخت کند. شما اصلاً انسان‌های موفق را نمی‌توانید پای گوشی ببینید. تا وقتی که وسیله کارتان است می‌توانید از آن درست استفاده کنید؛ به مجرد اینکه در آن رها می‌شوید حالا شما می‌شوید وسیله کار گوشی. جای شماها بودم حالا حالاها گوشی دست نمی‌گرفتم. اگر دوست دارید در هر زمینه‌ای بزرگ شوید گوشی‌ها را کنار بگذارید به اندازه‌ای که ظرفیتتان است بزرگ خواهید شد.گوشی تمرکز شما را از بین می‌برد به حدی که پاپ هم برای مردمش روزه موبایل اعلام کرده. undefined شما با هر کسی که طرف بشوید تبادل گرمایی دارید یا از شما کم می‌شود و یا به شما اضافه می‌گردد. و بدانید که شما از جنس زر ورق هستید و زود اثر می‌گیرید عمده خطاهایی که افراد انجام می‌دهند قطعاً یک بار، یک جا دیده‌اند.


undefined تلفیق سراسر فرصت و سراسر تهدید است تلفیق خانواده اول را به هم میزند و چیز جدیدی مینویسد. عده‌ای قبلاً جایگاهشان خوب بوده که الان جایگاهشان بد می‌شود و برعکس. تلفیق فرصت بازیابی دوباره‌ای برای افراد است. هم به مربیان می‌گویم و هم به بچه‌ها. البته خوبی‌ها را باید حفظ کرد فرصت‌های قبلی را از بین نبرید تهدیدها را از بین ببرید عادت‌های غلط را کنار بگذارید و در جمع تلفیق دوباره خودتان را بازیابی کنید. تلفیق مثل ازدواج فضای جدیدی است برای احیا شدن.


🟡 باور کنید تغییر ممکن است و ارزشمند. برای ممکن دانستن تغییر باید باور کنید که تغییر ارزشمند است و برای ارزشمند دانستن تغییر باید بفهمید هرچه بدبختی دارید برای خودتان است و همینطور هرچه خوشبختی دارید. محیط هیچ کاره است هر کسی هرچه شده خودش شده. دنیا کج نیست ما کج هستیم. نگاه ما به دنیا معنای همه زندگی ماست همه مسئله ما هستیم. هیچکس موقعیتی متفاوت‌تر از ما نداشته هر که این را به ما گفته احمق است و دروغگو. اگر کسی از تو جلوتر است چون خودش را از تو جدی‌تر گرفته. کسی که ایراد تو را گردن محیط می‌اندازد، شما را منتظر تغییر در عالم و فردا گذاشته و بدانید که در فردا هیچ اتفاقی نیست همه اش خودت هستی و خودت. اگر چیزی بخواهد تغییر کند از تو باید شروع شود.مولفه‌های دیگری هم هست مثل استقامت ولی لب و لباب همین است که بفهمی خودت باید تغییر کنی هر کس گفته سرعت اولیه مهم است چرت گفته تغییر ممکن است و ارزشمند باید بفهمید وگرنه نمی‌توانید تغییر کنید.
🟠 سوال: مرز نگرانی و امیدواری برای تغییر چیست؟ جواب: انسان را پیچیدگی‌ها زمین نمی‌زند، انسان خیلی ساده بدبخت می‌شود. یعنی خیلی چیزهای واضحی را انجام نمی‌دهد. یعنی دنبال این سوال نرو و خودت را گول نزن. آنهایی را که واضح فهمیدی درست عمل کن. بله در مراحل بعدی به پیچیدگی‌ها می‌رسی ولی آن موقع رد شدن از آن مراحل برایت ساده است چون این‌ها را رد کردی کلاس اول را ابتدا رد کردی و بعد به کلاس دوم رسیدی. خطاهای واضح خود را اصلاح کنید.

🟡 سوال: بعضی غفلت ها ریشه دوانده اند. چطوری از شرشان خلاص شویم؟جواب: اولاً جدی تصمیم به مبارزه بگیرید. دوماً تا جایی بروید جلو که دست خودتان است. آنجا مرز شماست. سوماً که از همه مهمتر است این است که خودت را مشغول کاری کنی که باید انجام بدهی. عشق برتر را در خودتان بیدار کنید.

🟢 دوستی و رفاقتی که شاخص ندارد به لجن کشیده می‌شود. به پوچی می‌رسد. دوستی یک نوع همراهی است؛ و وقتی من راهی را نمی‌خواهم بروم همراه می‌خواهم چه کار. دوستی هدف می‌خواهد؛ معیار و محتوا می‌خواهد.تا مشخص نکردید که سر چه چیزی می‌خواهید دوستی کنید، دوستی نکنید که خراب میشود. دلگیری و حال‌گیری اتفاق می‌افتد. مرد دوستی مستحکمی دارد که به دلیل متن و هدف آن است. دوستی ۳۰ ساله برنامه ۳۰ ساله می‌خواهد.دوستی انعطاف هم می‌خواهد نباید مستقیم به آن توجه بشود کارتان را بکنید می‌بینید محبت خودش می‌آید ولی وقتی کارتان را نکردید و فقط محبت کردید می‌بینید کارتان خراب می‌شود و محبت هم از بین می‌رود غیر مستقیم و تدریجی دنبال کنید.رفاقت را اصلاً دو نفره دنبال نکنید مثل شراکت دو نفره می‌شود که کسی نیست بین شما قضاوت کند. رفاقت را در جمع دنبال کنید نه در خلوت ها؛
با ما، در جریانِ بروزترین بیانات استاد باشید
کانال گعده‌های استاد @lesansedgh_gaade

۱۲:۴۶

گعده صفا۲۶ با حاج آقا سحر دوشنبه ۲۸ اسفند برگزار شد.خلاصه گعده بزودی توسط مربی در کانال بارگذاری می‌گردد.

۱۲:۵۲

گعده صفا۲۷ با حاج آقا سحر سه‌شنبه ۲۹ اسفند برگزار شد.خلاصه گعده بزودی توسط مربی در کانال بارگذاری می‌گردد.

۸:۲۴

undefined گزیده گعده حجت الاسلام و المسلمین علوی_صفا 25undefinedموضوع: پرسش و پاسخundefined ۱۸ اسفند ۱۴۰۳undefinedبسم الله الرحمن الرحیم
🟢 دلیل ضعف رسانه‌ای مسجد در معرفی خود و برنامه‌هایش چیست؟undefinedانسان چیزهایی را به دیگران نشان میدهد که ارزش زیادی برای آن قائل نیست؛ انسان چیزی را که برایش ارزشمند باشد به کسی نشان نمی‌دهد.undefinedبرای چیزهای ماندگار، تبلیغ سم است.undefinedمجموعه‌ای که خیلی کار میکند، طبیعتا به قدری هم از تبلیغ خودش باز میماند.undefinedدر زمینه تبلیغ مجموعه، غفلت‌ها و کمکاری‌هایی هم صورت می‌گیرد.
🟣 چرا در مسجد با تلاش کسب درآمد در این سن مخالفت می‌شود و کسب روزی به گونه‌ای توصیف می‌شود که گویا ما باید بنشینیم که روزی را خدا بفرستد؟undefinedخدایی که چشم و اعضای بدن و.... که نیازهای اصلی ما هستند را بدون اقدامی از طرف ما، خودش داده، فرعی که رزق باشد را هم خودش می‌دهد.undefinedهرکسی گفته کار نکن اشتباه گفته، ما می‌گوییم کار را برای پول نکن، برای پول مسیر زندگی‌ات را عوض نکن، بلکه کار باید برای کسب درآمد، در زمان خودش با مهارت‌های خودش و در چهارچوب خودش با عشق و علاقه انجام شود.undefinedالان زمان رشد دستگاه و بساط وجودی‌ات است و اگر میخواهی کار کنی روی آنها کار کن، باید دنبال رشد باشی تا کسب؛ البته که در همین ادوار باید کم کم شروع کنی به کار؛ در چنین فضایی دیگر نگران روزی هم نخواهی بود.
undefined نکات جمع‌بندی:undefined در اهمیت سپاسگزاری و قدردانی از بزرگترها:سپاسگذاری نشانه انسانیت است. سپاسگذاری خیلی شما را بزرگ و عظیم میکند؛ انسانی که مملو از توقع بشود، مملو از خستگی بشود، نتیجه اش نتیجه خوبی نخواهد داشت. undefined در زمینه عصر کنونی:طبیعت انسانها متناسب با جغرافیا و فرهنگ انسانها متناسب با عصری که در آن زندگی می‌کنند شکل می‌گیرد.شما در عصری زندگی میکنید که سپاسگذاری و قدردانی به کمترین حد خودش رسیده و از آن طرف توقع از دیگران زیاد شده؛ قبل از انتقادات یک ذره به این فکر کنید که شاید دنیا این مشکلات را نداشته باشد و عینک من مشکل دارد.یک خورده دقت کنید شاید برخی مسائل شما به خاطر مشکلات عصرتان باشد، خودتان را متناسب با خصائص عصری‌تان تحلیل کنید.
undefined در زمینه چگونگی انتقاد درست:انتقادها اگر برای اصلاح باشد خوب است، اما لهجه ها نباید بوی ناسپاسی و توجیه کمکاری های خودتان را بدهد. خیلی از کسانی که الان اینگونه انتقاد کرده اند، در محیط کاری و ازدواج و... بدتر اینها را تحمل می‌کنند و منت آنجا را هم میکشند، چون آن موقعیت را میخواهند. انسان وقتی تصمیم به کاری گرفت، هرچیزی را تحمل میکند.لهجه ها نباید بوی توجیه رفتار خود و توجیه کردن عدم رشدش را بدهد. پشت این موانع کوچک برای رشد نمانید. لهجه اصلاح یعنی بدانم من کم‌کاری کردم ولی اگر آنها اینگونه کنند بهتر میشود.
undefined توجه به سن رشد:خیلی کارها هست که الان میتوانید بکنید؛ توانمندیهای جسمانی، روحی و... تان را رشد دهید. در زندگی دیگر چنین فرصتهایی برای اصلاح و رشدتان نیست. هر کاری میکنید از این دوره زمانی خود غافل نشوید. همه شرایط و دستگاه بساط برای این است که از فرصت جوانیتان استفاده کنید. هیج چیز نباید تو را از این غافل کند که تو در زمان خودسازی برای یک سرباز شدن برای امام زمان هستی. خیلیهایتان به خاطر مشکلات جامعه میسوزید؛ با گناه نمیسوزید بلکه با اباطیل و پوچها که بدتر از گناه است چون کناه آشکار است اما اینها نه خواهید سوخت.
کانال گعده‌های استاد

۲۳:۳۸

بسم الله الرحمن الرحیم undefinedخلاصه گعده با صفا ۲۷ و ۲۸undefined حجت الاسلام والمسلمین سید حسن علوی undefined جلسه دوم، ۲۸ اسفند ۱۴۰۳undefined مکان : مسجد جامع صفا
undefined*انسان و سرنوشت*انسان بر خلاف همه موجودات در سرنوشت خودش دخیل استانسان‌هایی که نقش خود در سرنوشت خویش را رصد می‌کنند خیلی عاقل هستند اصل ایمان عقل است کسی که حواسش به تغییراتش است عاقل است خدا به لقمان عقل عطا کرد عقل پیری عقل ترس است ولی عقل جوانی برای تکامل است پاسخ‌های حضرت سلیمان به حضرت داوود سوزان‌ترین چیز حسد سردترین چیز ناامیدی
undefinedدامنه اثرگذاری انسانبدترین موجود انسان و بهترین موجود انسان است هیچ چیز مثل انسان دامنه تغییرات ندارد فکرت و رفتارت باید تغییر کند با مالیدن خودت به مربی عوض نمی‌شوی تا می‌تونید خدا را بشناسید و باور کنید خدا را در زندگیتان پیدا کنیدخدا را در نماز پیدا کنید به سوی نماز اول وقت بشتابید در نماز به سوی معشوق بروید،با اشتیاق ساعتی است که خدا اذن داده با او صحبت کنید دو عمل را در نماز جدی بگیرید یکی سجده و دیگری قنوتسجده یعنی اینکه خدایا من هیچی نیستم قنوت یعنی هرچه می‌خواهم از تو می‌خوام.
undefinedتواصیدر بحث مسئله تواصی برای رفیق بغل دستت کاری بکن تذکر نماز را هنگام اذان به او هم بده اذان را حکایت کنید حکایت اذان مستحب است کسی که موذن است ثواب نماز کسانی که با صدای او نماز خواندند را برای او هم می‌نویسند در بحث اعمال صالح مسئله دروغ را در نظر داشته باشید اصلاً دروغ نگید به هیچ وجه اگر نمی‌تونید راست بگید هیچی نگید اگر دروغ بگید به خودتون هم دروغ می‌گید و کسی که به خودش دروغ می‌گوید در جاده سعادت قدم نخواهد گذاشت تا می‌تونید با قرآن انس بگیرید کاری کنید در زندگیتان وارد شود هیچکس برایت نمی‌تواند کاری بکند الا به اذن الهی
به خدا قسم اگر نمازتان فرق نکند هیچ چیزتان فرق نخواهد کرد
*undefinedدروغ انسان به خودشاکثر آدم‌ها وقتی بزرگ می‌شوند می‌گویند وقت نداریم در حالی که در بزرگسالی بیشتر در خدمت و نوکر دیگران هستند اما شما در این سن هیچ وقتی برای تلف کردن ندارید شما با ایمان به خدا همه چیزتان تغییر می‌کند انسان وقتی بنده خداست درست می‌شنود انسان با نیروی عبودیت و همه چیز می‌رسد انسان نوکر است اما نوکر و بنده خداست
مهم نیست رئیسی یا بنده‌ای مهم اینه که رئیس چه کسی هستی و بنده چه کسی
انسان‌های خدایی هرچه بزرگتر می‌شوند متواضع‌تر می‌شوند
این چند سال خلاف نکنید تنبلی نکنید برنامه عبادی تان را جدی بگیرید معنویت خیلی شیرین است سعی کنید در برنامه عبادی منفعل نباشید یک ساعت مطالعه از ۵ ساعت شنیدن بیشتر اثر دارد علتش همین منفعل نبودن است نمازتان را قشنگ کنید به اندازه توانت کار کن باقی جبران خواهد شد
کانال گعده‌های استاد

۰:۱۲

undefined گعده صفا۲۳ با حاج آقا سحر یکشنبه ۳ فروردین برگزار شد.undefined خلاصه گعده بزودی توسط مربی در کانال بارگذاری می‌گردد.

۱۱:۱۳

undefinedبسم الله الرحمن الرحیمundefinedخلاصه گعده با صفا ۲۳undefinedجلسه دومundefinedتاریخ: ۳ فروردین ۱۴۰۴undefinedمکان: مسجد جامع صفا
undefined مدرسه انبیاء undefinedundefined مدرسه انبیا مدرسه ای است که از آن فرار ممکن نیست. از مسجد شاید بتوانید فرار کنید اما از این گفتمان و حرف‌های حق دیگر نمی‌توانید فرار کنید.نگرانی من این است که نتوانسته باشیم حرف اصلی‌مان را به شما منتقل کرده باشیم. اما اگر درست حرفهای این مدرسه را شنیده باشید، دائم درباره آن فکر خواهید کرد. آن چیزی که ما اینجا می‌گوییم درست و بر اساس حق است و نمی‌توانید از آن فرار کنید. اگر این گفتمان را شنیدید، دیگر من نگران شما نیستم.
undefined دوره انعقاد حقیقت undefinedدوره اصلی زندگی شما، دوره انعقاد این مطالب در شماست. اگر این کلمات جوانی، مرگ، معاد، آخرت و ... را شنیده باشید، دیگر من نگران (رساندن این پیام به شما) نیستم. اگر الان این مطالب را نشنوید، در این هیاهو‌های اجتماع دیگر نمی‌توانید بشنوید.undefinedفَبَشِّرۡ عِبَادِ. ٱلَّذِينَ يَسۡتَمِعُونَ ٱلۡقَوۡلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحۡسَنَهُundefined
undefined مسجد محل تولد معنوی undefinedاینجا محل تولد معنوی شماست. هر صدایی از حقیقت در دنیا پیدا شود، شما اینجا پیدایتان خواهد شد. شما صدها ضلع دارید و در یک خانه مربعی قرار نخواهید گرفت. بعد از شنیدن این پیامها خودتان از برهنگی‌های خودتان آزار خواهی دید. شما در اینجا تا حدودی فهمیدید چه می‌خواهید و در چه مسیری باید باشید فقط باید آن را مشخص کنید.گفتمان مسجد به هیچ وجه قابل مناقشه نیست. راحت‌ترین و پر ثمرترین راه هم هست.
undefined چطور این مطالبی که نشنیده‌ایم را بشنویم؟ undefined راه حل عملی: کلیپ این صحبت‌های من را باید دربیاورید و به یکدیگر برسانید. جلسه‌های ماهیانه‌ای می‌توانید طراحی کنید و این مطالب را با هم مرور کنید. تلاوت یعنی قرائت همراه با توجه و رساندن مطلب.آن چیزی که شما را درگیر کند شما را روشن خواهد کرد.
undefined رفتار‌های تعصبی undefinedقرائت ما درست و قابل دفاع است. رفتار‌های اشتباه اما ملاک طرز فکر ما نیست. ایمان و باور اگر به تعصب برسد بد است.
undefined دلایلی که بچه‌ها از مسجد فاصله می‌گیرند undefined• بعضی برای ظاهرشان• بعضی برای پرداختن به دنیا و رها کردن درس• بعضی برای ازدواج‌های نامتعارفاز کارهای شیطان بلاتکلیفی و زمان زدن به کارها است. در ازدواج هم اگر بنای بر ازدواج دارید باید تکلیف را سریع مشخص کنید.
کانال گعده‌های استاد

۲۰:۴۱