۲۱ فروردین
سلام عزیزان!عید بزرگ فطر بر همه شما مبارک
امشب ما را و همه مسلمانان جهان را از دعای خیرتان محروم نکنید.
امشب ما را و همه مسلمانان جهان را از دعای خیرتان محروم نکنید.
۱۸:۳۰
برای منم دعا کنید که بتوانم بعد از تعطیلات منطمتر ازقبل در خدمتتان باشم.
۱۸:۳۱
سبک زندگی سالم
برای منم دعا کنید که بتوانم بعد از تعطیلات منطمتر ازقبل در خدمتتان باشم.
البته محتاج دعاهای دیگر هم هستم ها ... گفتم یاداوری کنم.
۱۹:۱۱
۳۰ فروردین
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
سلام!از آنجایی که این کانال به موضوع سبک زندگی سالم میپردازد، یک فایل زیر خاکی عالی پیدا کردم که برایتان میفرستم. حتما ببینید.
https://ble.ir/lifestylesbooks
https://ble.ir/lifestylesbooks
۹:۱۷
۹:۱۹
البته این جدای از بحث ژنتیک و آلودگیهای محیطی مانند آلودگی هوا است.
صرفا جهت یادآوری
https://eitaa.com/lifestylenovinhttps://ble.ir/lifestylesbooks
صرفا جهت یادآوری
https://eitaa.com/lifestylenovinhttps://ble.ir/lifestylesbooks
۹:۲۰
۱۰ اردیبهشت
سلام! اوقاتتان به خیر و خوشی یکی از موضوعات مهم در تغذیه، بحث نان هست. در کتابچه خوردن و آشامیدن مفصل درباره این موضوع صحبتکردیم.
اگر موافق باشید خلاصه این بحث را اینجا با هم مرور کنیم.
اگر موافق باشید خلاصه این بحث را اینجا با هم مرور کنیم.
۱۴:۲۴
۱۴:۲۵
🟡 چرا باید #نان_سالم مصرف کنیم؟!
چون #نان_ناسالم که امروزه در اکثر نقاط کشور طبخ می شود، در ایجاد یا تشدید بسیاری از این مشکلات موثر است:نفخیبوستضعف عمومیضعف اعصاب(خلق پایین)کمخونیمشکلات کبدیریزش مو برخی مشکلات پوستیبیماری های کلیویکاهش رشدکاهش یادگیریو ......
پس برای پیشگیری یا کمک به رفع بیماریها و مشکلاتمان، لازم است از نان سالم استفاده کنیم.
#طب_سنتی_بانوان #حکیمه_خاتون #دکتر_سمیه_فتعلی
https://eitaa.com/lifestylenovinhttps://ble.ir/lifestylesbooks
چون #نان_ناسالم که امروزه در اکثر نقاط کشور طبخ می شود، در ایجاد یا تشدید بسیاری از این مشکلات موثر است:نفخیبوستضعف عمومیضعف اعصاب(خلق پایین)کمخونیمشکلات کبدیریزش مو برخی مشکلات پوستیبیماری های کلیویکاهش رشدکاهش یادگیریو ......
پس برای پیشگیری یا کمک به رفع بیماریها و مشکلاتمان، لازم است از نان سالم استفاده کنیم.
#طب_سنتی_بانوان #حکیمه_خاتون #دکتر_سمیه_فتعلی
https://eitaa.com/lifestylenovinhttps://ble.ir/lifestylesbooks
۱۴:۲۶
در مورد سبوس ، منظور ما از نان سبوس دار ، نان هایی که در نانوایی ها با پاشیدن #سبوس بر روی نان تهیه می شود نیست. زیرا خود این سبوس ها ممکن است شرایط نگهداری درستی نداشته باشند و دچار آلودگی قارچی شده باشند.
مضاف بر اینکه مصرف سبوس بیش از حد نیز برای گوارش و به خصوص کبد مناسب نیست .
#نان_سالم#طب_سنتی_بانوان #حکیمه_خاتون #دکتر_سمیه_فتعلی
https://eitaa.com/lifestylenovinhttps://ble.ir/lifestylesbooks
مضاف بر اینکه مصرف سبوس بیش از حد نیز برای گوارش و به خصوص کبد مناسب نیست .
#نان_سالم#طب_سنتی_بانوان #حکیمه_خاتون #دکتر_سمیه_فتعلی
https://eitaa.com/lifestylenovinhttps://ble.ir/lifestylesbooks
۱۴:۲۷
..... اما خوب مشکلی که وجود دارد این است که گاهی اوقات یا شاید هم خیلی از اوقات، نان سنگکی که در دسترس ما هست، شرایط پخت خوبی ندارد. حالا با این اوصاف چه باید کرد؟ چه نانی بخوریم؟
انشاءالله این بحث را ادامه خواهیم داد ....
#طب_سنتی_بانوان #حکیمه_خاتون #دکتر_سمیه_فتعلی
https://eitaa.com/lifestylenovin
انشاءالله این بحث را ادامه خواهیم داد ....
#طب_سنتی_بانوان #حکیمه_خاتون #دکتر_سمیه_فتعلی
https://eitaa.com/lifestylenovin
۱۴:۲۹
۱۱ اردیبهشت
۶:۱۰
شما تا اینجا چه نتیجه ای گرفتید
الان با این طالاعات از کدام نان استفاده می کنید؟
الان با این طالاعات از کدام نان استفاده می کنید؟
۶:۲۳
در حقیقت با جمع بندی صحبتهایی که داشتیم، توصیه بنده این است که از بین نانها یا نانواییهای اطراف خود، بهترینها را انتخاب کنید.
و البته بهتر است به شکل دائم از یک نوع نان استفاده نکنیم و گاهی نوع نان خود را تغییر دهیم.
#طب_سنتی_بانوان #حکیمه_خاتون #دکتر_سمیه_فتعلی
https://eitaa.com/lifestylenovinhttps://ble.ir/lifestylesbooks
و البته بهتر است به شکل دائم از یک نوع نان استفاده نکنیم و گاهی نوع نان خود را تغییر دهیم.
#طب_سنتی_بانوان #حکیمه_خاتون #دکتر_سمیه_فتعلی
https://eitaa.com/lifestylenovinhttps://ble.ir/lifestylesbooks
۱۵:۳۲
پرونده #جوش_شیرین و نان های مصرفی ما
جوش شیرین یا بی کربنات سدیم رایج ترین افزودنی شیمیایی برای تهیه نان در کشور میباشد. دلیل استفاده از آن کوتاه نمودن زمان آمادهسازی خمیر و صرفه اقتصادی آن است. یکی دیگر از علل آن عدم آگاهی نانوایان از پیشرفتهای تکنولوژیکی در تهیه نان است که آنها را برای به دست آوردن خمیر یکدست به سمت استفاده از جوششیرین سوق میدهد.
آثار باقی مانده از جوش شیرین در نان سبب تیرگی و زردی رنگ مغز نان شده و نان عطر ناخوشایندی به خود میگیرد و گاهی هم طعم نامطبوع فلزی پیدا میکند. این ماده سبب ایجاد عوارض گوارشی و انواع سوءهاضمه، التهاب و زخم معده میگردد که نتیجه آن اختلال در جذب ریز مغذیها و عوارض ناشی از کمبود آنهاست.
برگرفته از کتاب خوردن و آشامیدن ، از مجموعه کتب سبک زندگی سالم
#طب_سنتی_بانوان #حکیمه_خاتون #دکتر_سمیه_فتعلی
https://eitaa.com/lifestylenovinhttps://ble.ir/lifestylesbooks
جوش شیرین یا بی کربنات سدیم رایج ترین افزودنی شیمیایی برای تهیه نان در کشور میباشد. دلیل استفاده از آن کوتاه نمودن زمان آمادهسازی خمیر و صرفه اقتصادی آن است. یکی دیگر از علل آن عدم آگاهی نانوایان از پیشرفتهای تکنولوژیکی در تهیه نان است که آنها را برای به دست آوردن خمیر یکدست به سمت استفاده از جوششیرین سوق میدهد.
آثار باقی مانده از جوش شیرین در نان سبب تیرگی و زردی رنگ مغز نان شده و نان عطر ناخوشایندی به خود میگیرد و گاهی هم طعم نامطبوع فلزی پیدا میکند. این ماده سبب ایجاد عوارض گوارشی و انواع سوءهاضمه، التهاب و زخم معده میگردد که نتیجه آن اختلال در جذب ریز مغذیها و عوارض ناشی از کمبود آنهاست.
برگرفته از کتاب خوردن و آشامیدن ، از مجموعه کتب سبک زندگی سالم
#طب_سنتی_بانوان #حکیمه_خاتون #دکتر_سمیه_فتعلی
https://eitaa.com/lifestylenovinhttps://ble.ir/lifestylesbooks
۱۵:۳۲
۱۲ اردیبهشت
بازارسال شده از سرای محله محلاتی و قائم
۹:۱۰
۱۵ اردیبهشت
سلام!روزتان به خیرعزاداریها قبول
انشاءالله فردا در این کارگاه درباره اهمیت سلامتی نوجوانان عزیز صحبت میکنم. هرچند که یک جلسه برای این صحبتها کم است.سعی میکنم جلسه فردا را از طریق پخش زنده ایتا (لایو) با شما عزیزان به اشتراک بگذارم.
https://eitaa.com/lifestylenovin
انشاءالله فردا در این کارگاه درباره اهمیت سلامتی نوجوانان عزیز صحبت میکنم. هرچند که یک جلسه برای این صحبتها کم است.سعی میکنم جلسه فردا را از طریق پخش زنده ایتا (لایو) با شما عزیزان به اشتراک بگذارم.
https://eitaa.com/lifestylenovin
۹:۱۵
۲۳ اردیبهشت
تدابیر حفظ سلامتی در سفرحج ویژه بانوان
توسط سرکارخانم دکتر متوسلیانمتخصص طب ایرانی و استاد دانشگاه
زمان : یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ساعت ۱۷ ( تا اذان مغرب)آدرس لینکhttp://Www.skyroom.online/ch/fho/dic
توسط سرکارخانم دکتر متوسلیانمتخصص طب ایرانی و استاد دانشگاه
زمان : یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ساعت ۱۷ ( تا اذان مغرب)آدرس لینکhttp://Www.skyroom.online/ch/fho/dic
۲:۴۰
این وبینار خوب را از دست ندهید.
اگر حاجی یا حاجیه بعد از این میشناسید، اطلاع رسانی بفرمایید.
اگر حاجی یا حاجیه بعد از این میشناسید، اطلاع رسانی بفرمایید.
۲:۴۰