عکس پروفایل به وقت لندنب

به وقت لندن

۵۵عضو
thumnail
undefinedچگونه دانشجویان در بریتانیا ستاره دار می‌شوند؟
undefinedپلیس انگلیس با همکاری رؤسای دانشگاه‌های بریتانیا از طریق نصب‌ دوربین‌های مداربسته، رصد شبکه اجتماعی و کنترل رفتار دانشجویان، برای آنها پرونده‌سازی می‌کند. حداقل ۱۵ دانشگاه از ماه اکتبر علیه کارکنان و دانشجویان در ارتباط با اعتراضات حمایت از فلسطین اقدامات #انضباطی انجام داده اند.
undefinedروزنامه مترو چاپ لندن در گزارشی نوشت: در جریان اعتراضات آرام دانشجویان حامی فلسطین، دانشگاه‌های بریتانیا متهم به «همکاری» با پلیس برای جاسوسی از دانشجویان شده‌اند.
undefinedیکی از دانشجویان دختر دانشگاه یورک در این باره گفت که ماموران امنیتی در تاریخ ۱۹ نوامبر به درب منزل وی مراجعه کردند تا او را به برنامه امنیتی (Prevent) ارجاع دهند، چرا که وی شعار "از رود تا دریا، فلسطین آزاد خواهد شد" را در شبکه اجتماعی ایکس به اشتراک گذاشته بود.
undefinedرؤسای دانشگاه‌های انگلیس قول دادند اطلاعات پلیس را در مورد اعتراضات برنامه ریزی شده به‌روز کنند.
undefinedدر این ارتباط، دانشکده مطالعات پیشرفته دانشگاه لندن و مسئولان دانشگاه کمبریج نیز جلساتی را با پلیس در مورد چگونگی واکنش به اعتراضات برگزار کردند.
undefinedهمچنین آرشيو ایمیل‌ها نشان می‌دهد که رهبران دانشگاه در پاسخ به اعتراضات با مقامات پلیس همکاری کرده‌اند.
undefinedاکنون فاش شده که مسئولان دانشگاه‌های انگلیس پست‌های اینستاگرامی تبلیغ اعتراضات طرفداری از فلسطین را با افسران امنیتی پلیس انگلیس به اشتراک گذاشته بودند.
undefinedیک دانشجوی دانشگاه اسکس که گفته می‌شود در یک کافه فریاد می‌زند «فلسطین را آزاد کنید»، به «نمایش رفتار تهدیدآمیز و آزار و اذیت» متهم شده است. بعد از پنج ماه، او همچنان منتظر تصمیم گیری نهایی برای پرونده‌اش می‌باشد.
undefinedسخنگوی اتحادیه کالج دانشگاهی (UCU) این یافته‌ها را "ناراحت کننده" توصیف کرد. دانشجویان ستاره‌دار در بریتانیا گفتند: "شواهد همکاری مسئولین دانشگاه با پلیس برای هدف قرار دادن، نظارت و جرم انگاری اقدامات دانشجویانی معترض به نسل‌کشی، باید زنگ خطر را به صدا درآورد."

۱۸:۲۰

thumnail
undefinedبریتانیا بدتر از قبل در همه زمینه‌ها
undefinedطبق بررسی مرکز افکارسنجی دولت انگلیس موسوم به (YouGov)، اکثریت بریتانیایی‌ها فکر می‌کنند که این کشور از بسیاری جهات اکنون بدتر از سال ۲۰۱۰ است؛ درصدهای قید شده نشان می‌دهد که چند درصد می‌گویند موارد زیر در حال حاضر بدتر از سال ۲۰۱۰ هستند:
هزینه زندگی: ۸۵ درصدسیستم بهداشت و درمان دولتی: ۸۴ درصدمهاجرت: ۷۸ درصداقتصادی: ۷۸ درصدمسکن: ۷۲ درصدجرم و جنایت/پلیس: ۷۱ درصدجایگاه بریتانیا در جهان: ۶۷ درصداستانداردهای زندگی عمومی: ۶۷ درصدخدمات دولت محلی: ۶۵ درصدسیستم رفاهی: ۶۳ درصدوضعیت نیروهای مسلح: ۵۹ درصدمدارس: ۵۹ درصدحمل و نقل: ۵۹ درصدسیستم مالیاتی: ۵۵ درصدسلامت دموکراسی بریتانیا: ۵۵ درصد
undefinedآشکارا آمارهای این نگرش‌سنجی نشان می‌دهد که اکثریت مردم بریتانیا وضعیت زندگی فردی و اجتماعی‌شان را ناامید کننده تر از سال ۲۰۱۰ می‌بینند.

۱۸:۲۹

thumnail
undefinedنوبت توزیع نذری‌ سفارت انگلیس هم می‌رسد
undefinedسفیر انگلیس در بغداد، در چارچوب دستورالعمل جدید لندن برای تقویت دیپلماسی عمومی بریتانیا به همراه برخی مقامات عراقی در یکی از مراسم‌های دهه اول محرم امسال حاضر شد.
undefinedآقای "استیون چارلز هیچن" سال گذشته به عنوان سفیر پادشاهی بریتانیا در جمهوری عراق منصوب شد اما سوابق حرفه‌ای وی بیش از آنکه به یک دیپلمات شباهت داشته باشد، شبیه رزومه‌سازی برای یک افسر اطلاعاتی است.
undefined آقای هیچن پیش از ورود به عراق، طی سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ مدیر بخش مبارزه با تروریسم وزارت خارجه بریتانیا بوده است.
undefinedآنچه در مورد حضور این افسر اطلاعاتی پرسابقه انگلیس در مراسم دهه اول محرم اهمیت دارد، توجه بیشتر و جدی‌تر دستگاه دیپلماسی انگلیس برای ترمیم تصویر دولت این کشور در جهان اسلام است که محدود به جامعه عراق نیست. چنانکه فعالیت سفرای انگلیس در جمهوری اسلامی ایران، پاکستان،عربستان و... نیز بر این مساله تصریح دارد.
undefinedجالب اینجاست که نقش محوری در پیشبرد دیپلماسی عمومی بریتانیا بر عهده عناصر امنیتی انگلیس قرار گرفته است: آقای شرکلیف در ایران، خانم ماریوت در پاکستان و آقای هیچن در عراق.
undefinedدر حالی که سیاست اسلام‌هراسی و شیعه‌هراسی بخشی از راهبرد لندن برای ضدیت با اسلام و تشیع در منطقه است.
undefinedلازم به توضیح است که سرویس جاسوسی خارجی انگلیس موسوم به MI6 از نظر ساختار ذیل وزارت امور خارجه انگلیس تعریف می‌شود پس همه افسران اطلاعاتی این سازمان می‌توانند به راحتی ادعا کنند که یک دیپلمات هستند و از این پوشش برای فعالیت‌های خود استفاده کنند.

۱۰:۵۹

thumnail

۱۰:۵۹

thumnail
undefinedیک بام و دو هوای مقامات لندن
undefinedشما در انگلیس آزادید به همه مقدسات دینی، الهی و اسلامی توهین کنید. undefinedاما به هیچ وجه مجاز نیستید به پرچم گروه منحرف همجنس‌بازان تعرض نمایید. undefined از طرف دیگر هم حق ندارید پرچم مظلومان فلسطین را بلند کنید! والا اینطور با مشت آهنین به سراغتان می‌آیند.
دنیای غرب همین قدر متناقض و دورو است.

۱۱:۴۴

thumnail
undefinedچرا سفارت انگلیس در تهران دعوت به عصیانگری می‌کند؟
undefinedسایمون شرکلیف سفیر دولت انگلیس در تهران با انتشار یک کلیپ تصویری از خود، در ضمن بیان موضوعات مختلف، دعوت به مبارزه، آشوب و عصیانگری کرد.
undefinedطی ماه‌های اخیر سفارتخانه‌های انگلیس در منطقه رویکرد جدیدی را در حوزه دیپلماسی عمومی در پیش گرفته‌اند، همچنان که در ایام دهه اول محرم سال جاری، استیفن هیچن سفیر انگلیس در بغداد هم به همراه مقامات دولت عراق در مراسم عزاداری اباعبدالله شرکت کرد.
undefinedاما به نظر می‌رسد که آقای شرکلیف سفیر انگلیس در تهران در فضای دیگری دیپلماسی عمومی را پیش می‌برد. پس از انتشار کلیپ‌های مربوط به شب یلدا، چهارشنبه سوری، عید نوروز و آداب و رسوم ایرانیان حالا او درباره چرایی ساخت این محتوا سخن گفته است.
undefinedآنچه در این بین اهمیت بیشتری دارد تکرار کلیدواژه‌هایی است که در ظاهر امر مربوط به متن کتب ادب فارسی است اما در واقع بیان دیگری از دعوت به آشوب و عصیانگری است.هنگامی که مقامات انگلیسی (که هم اکنون در جنایت رژیم صهیونیستی در غزه و یمن شریکند) از مبارزه برای آزادی و تسلیم نشدن در برابر بی‌عدالتی سخن می‌گویند، یعنی از نظر آنها، آرامش اجتماعی و ثبات در ایران بایستی متزلزل شود. اصرار انگلیسی‌ها برای شروع یک آشوب جدید (به هر بهانه‌ای) در واقع تکمیل کننده پازل رژیم صهیونیستی در شرایط فعلی منطقه است. محور غربی-عبری-عربی نگران استمرار ثبات و آرامش در فضای داخلی جمهوری اسلامی ایران است و مترصد فرصتی است ‌که آن را بر هم بزند. حالا باید دید چه مساله یا بهانه‌ای را دستاویز شروع بحران خواهند کرد. از همه مهمتر اینکه ملت ایران اجازه تحقق چنین خیال باطلی را می‌دهد یا خیر؟

۱۸:۰۹

thumnail
undefinedروزنامه بریتانیایی گاردین در گزارشی با اشاره به آشوب‌های اجتماعی در انگلیس نوشت که یک خانم ۵۵ ساله بریتانیایی بخاطر انتشار یک پست در شبکه‌های اجتماعی که از نظر پلیس این کشور حاوی اطلاعات نادرست بود، دستگیر شد.
undefinedاین خانم از اهالی منطقه چستر، روز پنجشنبه گذشته به ظن انتشار مطالب مکتوب در شبکه‌های اجتماعی برای برانگیختن نفرت نژادی توسط پلیس دستگیر شد.

۶:۲۵

thumnail
undefinedیک یهودی مسئول بخش فارسی بی‌بی‌سی شد
undefinedدر گزارش‌های ساواک مربوط به فروردین ۱۳۴۸ آمده است: "به دنبال بازنشسته شدن مسئول سابق برنامه‌های فارسی و ناظرزبان و برنامه‌های خاورمیانه بی. بی. سی لندن، اخیراً شخصی به نام Paul Kriwazcek [پاول کری‌وازچک] جای او منصوب گردیده است. این شخص یهودی و متولد اتریش، از پدر و مادر انگلیسی الاصل می‌باشد. او به تازگی ازدواج کرده و دارای فرزند چند ماهه است. مشارالیه زبان فارسی و کمی عربی، اردو، عبری، لاتین را می‌داند و به زبان‌های آلمانی و انگلیسی تسلط دارد. قبلاً در افغانستان برای وزارت امور خارجه آمریکا کار می‌کرده، با عده‌ای مدتی در آسیا به مسافرت پرداخته و به هندوستان و آسیای جنوب شرقی سفر کرده است.
undefinedتحصیلات او دکترای دندانپزشکی است. دو سال به کار دندان‌سازی پرداخته و بعد به ظاهر از این کار خسته شده و از این کار دست کشیده و وارد بی.بی.سی شده تا به قول خودش کارهای خلاق انجام دهد.
undefinedاز لحاظ فکر و تمایلات نه چپ است نه راست بلکه یک لیبرال انگلیسی است. ضد کمونیست چین و شوروی می‌باشد و به احتمال قوی طرفدار انگلیس و آمریکا است و بعضاً اقدامات ضد کمونیستی می‌کند. فردی نیست که در فکر مقام باشد بلکه هدفش ملحق شدن به تلویزیون بی.بی.سی می‌باشد.

۱۷:۳۴

thumnail
undefinedچگونه BBC در جنگ غزه عملیات روانی می‌کند؟
undefinedشبکه سلطنتی بی‌بی‌سی ادعای بی‌طرفی و استقلال دارد. در ظاهر هم به گونه‌ای عمل می‌کند که نشان دهد که خسارت‌های دو طرف را گزارش می‌کند و قصد جانبداری ندارد اما در عمل این شبکه سلطنتی چه می‌کند؟
undefinedدر مورد اقدامات رژیم صهیونی از تعداد حملات می‌گوید و از میزان تلفات مردم غزه و لبنان؛ آن هم با هدف ارائه تصویری قدرتمند و باشکوه از ارتش جنایت‌پیشه رژیم اشغالگر قدس و اینکه به مخاطب القا کند "شروع عملیات طوفان الاقصی یک اشتباه راهبردی بوده است" و اینکه "مقاومت هزینه دارد پس سازش کنید".
undefinedاما شبکه سلطنتی بی‌بی‌سی به عنوان بازوی تبلیغاتی وزارت امور خارجه انگلیس، به منظور تحریک عواطف، مظلوم‌نمایی و اجرای عملیات روانی، خساراتی که به شهرک‌نشینان صهیونیست‌ وارد آمده است، "روایت" می‌کند. یعنی بجای ارائه آمار صرف، آنچه را که بی‌بی‌سی آن را مصائب شهرک‌نشینان می‌نامد، با جزئیات بیان می‌کند.
undefinedاعلام آمار تلفات هیچگاه به اندازه روایت مرگ یک نفر نمی‌تواند احساسات را تحرک کند و همدلی را در مخاطب ایجاد کند. هیچگاه بی‌بی‌سی حال بیش از ۲۰.۰۰۰ خانواده فلسطینی را که کودکان خود را از دست داده‌اند روایت نمی‌کند، مخصوصا خانواده ۷۱۰ نوزاد شیرخوار زیر یکسال که توسط رژیم به شهادت رسیدند.
undefinedدر واقع BBC عامدانه با تحریف واقعیت از یک سو تصویری قدرتمند از توان رزمی و اطلاعاتی رژیم صهیونی ارائه می‌نماید و از سوی دیگر تلاش دارد تا با روایت‌سازی رسانه‌ای و مظلوم‌نمایی برای شهرک‌نشینان اشغالگر، مشروعیت اقدامات دفاعی ملت فلسطین و لبنان را زیر سوال ببرد.undefinedدر عین حال، بی‌بی‌سی تلاش دارد تا با قلب واقعیت، اینگونه القا کند که جنگ اخیر نبردی میان ملت لبنان و فلسطین با اسرائیلی‌ها نیست بلکه این جنگی است که رژیم اسرائیل برای برخورد با ماجراجویی دو گروه حماس و حزب‌الله آن را دنبال می‌کند؛ بدون اینکه سخنی از ۷۵ سال جنایت و اشغالگری صهیونیست‌ها باشد یا اینکه مساله دفاع مشروع مردم منطقه مطرح شود.

۳:۳۱

thumnail

۳:۳۱