عکس پروفایل کافه کتاب ماهک

کافه کتاب ماه

۸۲۹عضو
عکس پروفایل کافه کتاب ماهک
۸۲۹ عضو

کافه کتاب ماه

.﷽ ..کافه کتاب ماه.آدرس: تهران. بلوار ارتش غرب. نرسیده به بلوار مژدی (اوشان) . نبش کوچه عرب حلواییhttps://nshn.ir/80Qbv1zeyxp5xa.ارتباط با ادمین: @mah_rah

۵ مهر

thumnail
پاپ سبز
این رمان که روایت‌گر زندگی آمریکایی مهاجری به نام جو میکر تامپسون است، سرشار از شخصیت‌های گونه‌گون با انگاره‌های برابری‌خواهانه و انقلابی‌ست که نمی‌خواهند تن به ذلت زیستن در چنگال جباران بدهند. شخصیت اصلی رمان که همه‌ی عمرش را هیچ نبوده جز چپاولگری شرور، زندگی پر پیچ‌وخمی دارد که عشق‌های پرشور، قتل، دزدی و استثمار کارگران مزارع موز، بخشی از آن است. در گیرودار رمان پاپ سبز از لابه‌لای زندگی این گرینگو، با زیست و زبان، فرهنگ و سیاست سرزمین‌ها و مردمانی مواجه می‌شویم که در چنبره‌ی ظلم، فساد و تباهی رو به نابودی‌اند.
مولف: میگل انخل استوریاسمترجم: زهرا خانلریقیمت جدید: ۳۴۵ هزار تومان قیمت در کافه کتاب ماه :۱۹۰ هزار تومان
#هر_روز_یک_کتاب_خوب
https://ble.ir/mahbookcafe

۷:۴۷

۶ مهر

امام علی علیه السلام:
بتقوَى اللّه ِ اُمِرْتُم، و للإحسانِ و الطّاعةِ خُلِقْتُم؛
شما به پرواى از خدا فرمان يافته‌اید، و براى نيكوكارى و فرمانبردارى [از خدا] آفريده شده‌ايد.
شرح نهج البلاغه: ج۳، ص۱۰۸
https://ble.ir/mahbookcafe

۱۴:۴۰

۷ مهر

thumnail

۱۲:۵۹

۸ مهر

مام علی علیه السلام:
اِحْذَرُوا نِفارَ النِّعَمِ، فَما كُلُّ شارِدٍ بِمَرْدُودٍ؛
نعمتها با ناسپاسى از دست انسان مى‌روند و معلوم نيست دوباره برگردند.
بحارالأنوار: ج ۷۱، ص ۵۴
https://ble.ir/mahbookcafe

۱۷:۱۹

۹ مهر

امام علی علیه السلام:
اللَّجاجُ يُفسِدُ الرَّأيَ؛
لجاجت، تدبير را تباه مى‌سازد.
غرر الحكم، ح ۱۰۷۸
https://ble.ir/mahbookcafe

۱۶:۱۳

۱۰ مهر

امام علی علیه السلام:
مَن ساءَ خُلُقُهُ ضاقَ رِزقُهُ؛
آن كه اخلاقش بد باشد، روزی‌اش تنگ مى‌شود.
غرر الحكم، ح ۸۰۲۳
https://ble.ir/mahbookcafe

۱۶:۳۲

۱۱ مهر

امير المؤمنين علي عليه السلام :
صَدرُ العاقِلِ صُندُوقُ سِرِّهِ ؛
سينه خردمند ، گنجينه اسرار اوست.
غررالحکم و دررالکلم. ۵۸۷۵
https://ble.ir/mahbookcafe

۱۸:۰۹

thumnail
کتاب «آبنبات دارچینی» از سری سوم کتاب‌های مجموعه «آبنبات» است، که به قلم مهرداد صدقی با همان حال و هوای کمدی و از انتشارات سوره مهر است.
در این کتاب محسن به عنوان کوچکترین عضو خانواده که راوی داستان است و در مقطع دبستان درس می‌خواند، حالا به سن بلوغ رسیده و با چالش‌های این سن دست و پنجه نرم می‌کند. آن‌ها اینبار تصمیم می‌گیرند دسته جمعی و به همراه فامیل راهی یکی از روستا‌های آب و اجدادی‌شان بشوند و همراه هم لحظه‌های خوشی را رقم بزنند.بخشی از کتاب: «[...] به سفارش آقاجان، زن‌ها توی خانه و ما مرد‌ها توی ایوانِ مشرف به باغ خوابیدیم. عمو باقر جلوی ایوان را با آفتابه مسی آب‌پاشی کرده بود. بوی نمِ دلپذیری می‌آمد و با وزش نسیم آدم دلش می‌خواست برود زیر لحافِ سنگین. با اینکه خیلی خسته بودم، خوابم نمی‌برد. رو به آسمانِ پُرستاره، به دریا فکر می‌کردم و اینکه آیا او هم در این لحظه به ستاره‌ها نگاه می‌کند؟ چون جا کم بود، آقاجان و آقا برات روی یک تشک و زیر یک لحاف دونفره خوابیدند. چراغ‌ها که خاموش شد، عمو باقر فانوس به دست آمد توی ایوان. سوسویِ نورِ فانوس، با هر حرکت، روی دیوار سایه‌هایی مثل تصویر گلدوزی‌های خاله رقیه ایجاد می‌کرد.
- این فانوس اینجایه. فعلاً خاموش مُکنمش. ولی اگه هر کی نصف شب خواست بره مستراح، روشن کنه که راهِ ببینه.
دایی گفت: «نه نمخواد. امشب مهتابه. اینا پاهاشانِ واجبی انداختن. برق مزنه، همه‌جا رِ روشن مُکنه». عمو باقر بدون توجه به حرف دایی گفت: «راستی امروز هی کوه کوه مِکردین، غروب توی مسجد بشیرِ دیدم. فردا صبح زود گوسفندا رِ مبره کوه. از جلوی باغ رد مشه. اگه مخواین برین، بیدارتان کنم». دایی اکبر با اشتیاق گفت: «ها عامو جان ... دمت گرم! بی‌زحمت همه‌مانِ بیدار کنین؛ به‌خصوص علی آقا رِ». آقاجان گفت: «شما بِرین. من راهشِ خودم بلدم. با آقا برات خودمان می‌آیم». حتی اگر احسان و مهسا هم توی جمع ما بودند می‌تواتستند میزانِ صداقت آقاجان را در جمله‌اش تشخیص بدهند. بعد از چند لحظه، آقا برات سرش را از زیر لحاف درآورد و درباره مهمترین دغدغه‌اش از عمو باقر پرسید: «عمو جان، راستی اینجا مار داره یا نه؟» 
عمو باقر که حس می‌کرد یک سوال تخصصی از او پرسیده شده و لازم است با تفصیل پاسخ دهد، مثل معلم‌هایی که اول می‌خواهند ببینند چه کسی سوال کرده تا بدانند چطور جواب بدهند، فانوس را جلو آورد و از بالای سرِ همه رد کرد تا رسید به قیافه مبهوت آقا برات. چون عمو باقر فانوس را پایین نگه داشته بود و نورِ آن از پایین به چهره‌اش می‌تابید، حتی از خودِ مارِ عکاس هم ترسناک‌تر شده بود».
مولف: مهرداد صدقی قیمت : ۲۷۰ هزار تومان
#هر_روز_یک_کتاب_خوب
https://ble.ir/mahbookcafe

۱۸:۱۸

۱۲ مهر

امام حسن مجتبی علیه السلام:
الإعطاءُ قَبلَ السُّؤالِ مِن أكبَرِ السُّؤدُدِ؛
بخشيدن پيش از طلب‌كردن از بزرگترين سرورى هاست.
بحار الأنوار: ج۷۸، ص۱۱۳، ح۷
https://ble.ir/mahbookcafe

۱۶:۴۲

thumnail
ساعت کاری شعبه یک کافه کتاب ماه فردا جمعه از ساعت ۱۴ الی ۲۲ می‌باشد.ساعت کاری شعبه دو به روال گذشته ۱۰ الی ۲۲ است.
https://ble.ir/mahbookcafe

۱۶:۴۲

۱۴ مهر

امام صادق علیه السلام:
اَلْعالِمُ بِزَمانِهِ لا تَهْجُمُ عَلَيْهِ اللَّوابِسُ؛
كسى كه به اوضاع زمان خود آگاه باشد، گرفتار هجوم اشتباهات نمى‌شود.
تحف العقول، ص ۳۵۶
https://ble.ir/mahbookcafe

۱۵:۰۱

thumnail
شعر زمان ما - سهراب سپهری
و شبی از شبهامردی از من پرسیدتا طلوع انگور چند ساعت راه است؟
«شعر زمان ما» نام عام کتاب‌هایى است که انتشارات نگاه با این منظور منتشر کرده است که خوانندگان و علاقه‌مندان شعر این زمان، خاصه دانشجویان و شاعران جوان ـ بتوانند با فضاى راستین شعر این روزگار، که صور گوناگون آن، صرفا در آثار چند شاعر پیشرفته‌ی امروز تجلى یافته است، آشنایى یابند. چنین کتاب‌هایى، ضمن اینکه موفق‌ترین شعرهاى هر شاعر را به‌عنوان متن دربر خواهد داشت، نیز شامل مقدمه‌اى خواهد بود که بیش یا کم مسیر خاص شاعر را از آغاز ایام شاعرى او تا به امروز نشان خواهد داد و درست از همین‌جاست که این مجلدات با منتخبات و برگزیده‌هاى معمول و متداول تفاوت مى‌کند.این جلد از مجموعه‌ی شعر زمان ما به سهراب سپهری اختصاص دارد، شاعر، نویسنده و نقاش کشورمان که اکثرا در قالب نیمایی می‌سرود و سادگی، لطافت و صمیمت در شعرش با طبیعت گره خورده است.در این اثر که به کوشش "محمد حقوقی" تدوین شده، نگاهی دیگر به اشعار این شاعر نواندیش عرضه شده و به صورت یک نقدواره ی قابل تامل، به خواننده نشان می دهد که چطور با دقت بیشتری به شعر "سهراب سپهری" بنگرد و در پرتوی این نگاه دقیق و عمیق، نکاتی را ببیند که هم واقعیات مخفی در پس پرده ی اشعار را آشکار کند و هم لذت بیشتری را نصیب خواننده ی آن کند."محمد حقوقی" در این مجلد از "شعر زمان ما"، دوره های شعری "سهراب سپهری" را نیز مورد بررسی قرار می دهد و روند چگونگی بیان را در دوره های اول و دوم شعری او به تصویر می کشد. او همچنین به سه نوع بیان در اشعار "سهراب سپهری" اشاره می کند و با نشان دادن تفاوت های شعر سهراب با شعر شاملو و نیما، وجه تمایز اشعار او را مشخص می کند. نویسنده با پرداختن به مفهوم ادراک، که یک مفهوم کلیدی در جهان بینی شاعر است، بسامد شعری او را آشکار می سازد و تاثیر پذیری های سهراب را با بررسی عناصر مختلف در اشعارش، نشان می دهد. رسالت مجموعه ی "شعر زمان ما" ارائه ی نگاهی جدید به شعر است که علاوه بر آن با معرفی شاعر، درک خواننده را نسبت به او نیز اعتلا می بخشد.
مولف: سهراب سپهری تدوین : محمد حقوقی قیمت :۳۲۵ هزار تومان
#هر_روز_یک_کتاب_خوب
https://ble.ir/mahbookcafe

۱۵:۰۶