عکس پروفایل محفل روانشناسی اسلامیم

محفل روانشناسی اسلامی

۱۶۱عضو
thumnail
1⃣ ادخلوها بسلام!
برنامه‌ ان‌شاءالله حوالی ساعت ۱۷ شروع خواهد شد. تا پیش از اذان، در خدمت عزیزان در سه محیط سالن کنفراس، کافه یا فضای باز حیاط خواهیم بود.

۱۶:۲۲

thumnail
2⃣ از دیگران چه‌خبر؟
پیش از افطار، میهمانان گرامی، روانه‌ی سالن کنفرانس واقع در طبقه‌ی اول ساختمان شمالی مجموعه می‌شوند.
این هم‌نشینی فرصت خوبی خواهد بود برای اینکه از اساتید و بزرگواران حاضر در مجلس تقاضا شود، در خصوص فعالیت‌های خود، به اجمال، معرفی‌ای داشته باشند یا دغدغه‌های خود را به اشتراک بگذارند.
همچنین نمایندگانی از مجموعه‌ها و تشکل‌ها در فرصت کوتاه چند دقیقه‌ای، گزارشی از آخرین وضعیت مجموعه‌ی خود را برای حضار شرح دهند تا دغدغه‌مندان با مجموعه‌های مختلف فعال آشنا شوند.
🔊| چنانچه شما تمایل دارید در خصوص دغدغه‌های خودتان در فضای روانشناسی اسلامی صحبت کنید یا به نمایندگی از مجموعه‌ی خود توضیحاتی ارائه دهید، اطلاعات خود (و احتمالا مجموعه‌تان) را ثبت بفرمایید:https://survey.porsline.ir/s/SXURwd1S
‼️ سالن کنفرانس مجموعه، ۵۰ نفر ظرفیت دارد. لذا این محیط در اختیار بزرگوارانی خواهد بود که زودتر تشریف بیاورند.

۱۶:۲۴

thumnail
3⃣ از دیگران چه‌خبر؟ (۲)
فضای کافه، در طبقه اول ساختمان جنوبی، و فضای باز حیاط در اختیار دوستانی خواهد بود که دیرتر در خدمت آن‌ها خواهیم بود. آن‌جا نیز فرصتی برای تعامل و هم‌نشینی و آشنایی افراد و مجموعه‌های دغدغه‌مند فراهم است.

۵:۲۱

thumnail
4️⃣ نوای اذان
بعد از برگزاری برنامه در سالن کنفرانس، جهت اقامه‌ی نماز نمازخانه‌ی مجموعه، واقع در طبقه‌ی اول ساختمان شمالی، در اختیار خواهران خواهد بود و برای برادران فضای باز حیاط جهت اقامه‌ی نماز تعبیه شده است.

۶:۱۲

thumnail
5⃣ روزه‌تان مقبول!
پس از اقامه‌ی نماز، عزیزانی که مایل هستند افطار را "هم‌سفره"ی ما باشند،راهی کافه‌ی مجموعه واقع در ساختمان‌ جنوبی مجموعه می‌شوند و میزبان آن‌ها خواهیم بود.پس از آن‌نیز با صرف شام، تا ساعت ۲۰، در خدمت شما بزرگواران خواهیم بود.
✨ ان‌شاءالله به برکت ماه‌ مبارک رمضان، این محفل، محفلی پر از انور و برکات باشد.

۶:۲۲

سلام و عرض ادببرای کارهایی اجرایی مراسم افطاری امروز،اگر کسی از بزرگواران تمایل به همکاری دارد، به آیدی زیر پیام دهد.@r313roتشکر

۷:۵۳

«با توجه به حضور اساتید و مراعات حال جمع، ان‌شاءالله برنامه سر وقت شروع خواهد شد و عزیزان برای اینکه از ابتدا در جریان گفت‌وگوها باشند، تلاش کنند به‌موقع حضور پیدا کنند».

۹:۴۰

thumnail
سلام و عرض ادبطاعات مقبول حق ان‌شاءالله
به لطف خدا اولین ضیافت افطاری فعالان روان‌شناسی اسلامی، با استقبال و حضور بی‌نظیر اساتید و دانشجویان دغدغه‌مند و گرامی در تهران برگزار شد.
ضمن تشکر از همراهی همه‌ی سروران گرانقدر، ان‌شاءالله به‌زودی گزارش این رویداد مبارک منتشر خواهد شد.

۱۵:۰۶

thumnail
✍🏻| #گزارش_محفل_افطاری ✨| پرده‌ی اول: آن‌جا که برکات الهی جاری "بود"!
چهارشنبه‌ای، اواخر اسفند ماه، داخل مجموعه‌ی سرچشمه و دقیقا در مقتل شهدای هفتم‌ تیر، به امید جاری شدن برکات الهی بر این "دور هم نشستن‌ها"، برای چندمین بار با عنوان "محفل دغدغه‌مندان روانشناسی اسلامی" دور هم گرد آمده و سوالات و تجربیاتمان را به اشتراک گذاشتیم.
اواخر جلسه بود که یکی از دوستان _ که آن جلسه مسئول حلقه بودند_، این مسئله را طرح کردند که قرار است در ماه مبارک رمضان "محفل افطاری" داشته باشیم و اینکه این مسئله کمک جمع را می‌طلبد.

۶:۰۲

thumnail
✍🏻| #گزارش_محفل_افطاری 📝| پرده‌ی دوم: دست‌های پشت پرده!
هماهنگی‌های داخل فضای مجازی شروع شد و بعد از چندین روز رفت و برگشت بین بزرگواران، گروه مجازی "هماهنگی افطاری محفل" تشکیل شده، کارهایی که داشتیم لیست و از بقیه هم درخواست همراهی و کمک شد.
از تاریخ و مکان و مسائل اجرایی، تا دعوت از اساتید و مجموعه‌ها و مسائل محتوایی، محل گفت و گو و ایده‌دهی قرار گرفتند و هر کدام از دوستان گوشه‌ای از کار را گرفتند.
ضمن پیش‌بردن عملیاتی بخش‌هایی از کار، جلوتر، جلسه‌ای تشکیل شد و باز گفت‌ و گو و گزارش برخی فعالیت‌ها صورت گرفت.و نهایتا، شد آنچه که به فضل خداوند، اتفاق افتاد.
علاوه بر بحث‌های اجرایی افطاری؛ دغدغه‌ی ما شکل‌گیری "شبکه‌هایی" از افراد هم‌دغدغه و آشنایی افراد از مجموعه‌ها و دانشگاه‌های مختلف با يکديگر بود، لذا به طراحی چالشی پرداختیم که در آن هر فردی می‌بایست در چهارچوب تعیین شده با دو نفر و دغدغه‌هایشان آشنا می‌شد. این اولین چیزی بود که افراد در بدو حضور، در میز پذیرش با آن مواجه می‌شدند.

۷:۳۲

thumnail
✍🏻| #گزارش_محفل_افطاری 🌱| پرده‌ی سوم: آن‌جا که برکات الهی جاری "شد"!
بعد از خوش‌آمد گویی به عزیزان در میز پذیرش و تحویل دادن برگه‌های چالش، به سمت سالن کنفرانس مجموعه راهنمایی می‌شدند، 🌿 آنجا داشت اتفاقی می‌افتاد که شاید مدت‌ها بود که خواسته‌ی قلبی برخی افراد دغدغه‌مند بود!
پس از تلاوت قرآن و خیر مقدم خدمت اساتید و حضار، در خدمت اساتید و بزرگوارانی بودیم که از مجموعه‌ یا دغدغه‌ی خود برای ما گفتند. (خالی از لطف نیست اگر اشاره کنیم که بعضی از اساتید لطف‌ کرده و از شهر های دیگر، برای افطاری محفل، تشریف آورده بودند.)
۱. سرکار خانم صفریاز مجموعه‌ی مهارتانه و فعالیت‌های آن برای ما گفتند، از انجمن اسلامی روانشناسی حوزه‌ی علمیه و از دیگر مراکز روانشناسی و مشاوره‌ی اسلامی شهر قم.
۲‌. سرکار خانم حیدریدانشجوی رشته‌ی روانشناسی دین دانشگاه جامع انقلاب اسلامی بودند و چند دغدغه‌ی خود را با دوستان به اجمال در میان گذاشتند.
۳. سرکار خانم دکتر فاطمه فیاضمروری اجمالی بر آنچه در دانشگاه تهران، از اوایل دهه‌ی هشتاد به بعد در فضای روانشناسی اسلامی گذشت، داشتند و از جلسات منظمی که از سال ۹۰ یکشنبه‌ها برگزار می‌شد تا تشکیل هسته‌ی پژوهشی قرآن و روانشناسی، علم شهر قرآن و روانشناسی و نهایتا انجمن ایرانی روانشناسی اسلامی برای ما گفتند.ضمن اشاره به چرایی قرار دادن واژه‌ی "ایرانی" در نام مجموعه، دو مسیر پیشنهادی خود در فعالیت برای روانشناسی اسلامی را نیز بیان کردند.
۴. سرکار خانم خدابخشیدانشجوی دکتری خانواده و سلامت جنسی دانشگاه شاهد، که گویا مستقیما با دستور رهبری شکل گرفته‌است، از دغدغه‌ها و نیازهای مربوط به رشته‌ی خود گفتند.
۵. سرکار خانم شاه‌بختیاز مرکز مشاوره‌ی آستان قدس رضوی، و نحوه‌ی فعالیت آن برایمان گفتند.
۶. سرکار خانم دکتر جوادزادهایشان به عنوان شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در دوره‌ی جدید، از عملکرد این چند ماه سازمان گفتند، و اشاره کردند که در خصوص روانشناسی اسلامی نیز جلساتی داشتند و تمایل به انجام فعالیت‌هایی در راستای آن دیده می‌شود.
۷. جناب آقای دکتر رفیعی‌هنربیان کردند که برخی دانشجویان دغدغه‌ای چنین دارند که "مسئله‌ این است که ما در دانشگاه چیزهایی می‌آموزیم، و خارج از دانشگاه موسسات [که پژوهش‌ها و فعالیت‌هایی در روانشناسی اسلامی دارند] به صورت جدا فعالیت می‌کنند [و ما این جریان را در دانشگاه نمی‌بینیم.]" این با نگاهی بین‌المللی، سه زاویه و جریان دغدغه‌مندان روانشناسی اسلامی را بیان فرموده و راهکار خود برای ایجاد جریان در دانشگاه را به اجمال شرح دادند.
۸. جناب آقای دکتر فرقانیاز روزهایی گفتند که جلسات اساتید در خصوص روانشناسی اسلامی را در رادیو معارف می‌شنیدند و اینکه ماحصل آن ۱۸ جلسه و برخی ملحقات، کتاب "نگاهی به روانشناسی اسلامی" شد و راجع‌به این کتاب نکاتی فرمودند.
۹. جناب آقای دکتر بشیر اسلامیانایشان مسئول دفتر ترویج و توسعه‌ی روانشناسی اسلامی مرکز سبل‌السلام هستند و از رویداد هایی گفتند که در این‌ سال‌ها آن‌جا رخ داده است.
۱۰. سرکار خانم دکتر ابوالحسنیاز مجموعه مرکز مشاوره‌ی زندگی توحیدی و رویکرد قرآنی آن گفتند.
۱۱. سرکار خانم دکتر فداکاراز اهمیت قیام فردی و "جمعی" لله گفتند، و اینکه ما نیاز به "تشکیل هسته‌های مقاومت جمعی در حوزه‌ی روانشناسی اسلامی" داریم.
نهایتا نیز افراد حاضر خود را معرفی کرده، راهی نماز جماعت شدند.

۱۳:۰۲

thumnail
✍🏻| #گزارش_محفل_افطاری 🥖| پرده‌ی چهارم: فرصت هم‌سفره شدن
پس از برنامه‌ی سالن کنفرانس، که الحمدلله با بازخورد مثبت دوستان همراه بود، نماز جماعت برگزار شد و افراد راهی کافه، جهت افطار شدند.
خانم‌ها در فضای اصلی کافه و آقایان در فضایی جداگانه کنار هم جمع‌ شدند و صمیمانه به گفت‌ و گو پرداختند.
در این میان، از آن‌ها خواستیم برگه‌های چالش را پر کنند و همچنین برگه‌هایی به افراد داده شد تا نظر خود درباره‌ی محفل را برای ما ثبت‌ کنند،
بعد از افطار، عکسی دست جمعی انداختیم، و مفتخر بودیم از این‌که چنین افرادی را یک‌جا و در یک‌قاب می‌بینیم. ناگفته نماند، حتی حین عکس گرفتن هم بعضی دوستان فرصت را از دست نداده و همچنان صدای گفت‌وگو میان جمعیت شنیده می‌شد!
بعد از صرف افطاری و شام، ضمن بدرقه‌ی دوستان و بعضا تاکید بر اینکه این محفل‌ها، ان‌شاءالله ادامه دار خواهد بود،با توجه به اهمیت مسئله‌ی فلسطین علی‌الخصوص در این ایام، از آن‌ها درخواست داشتیم که به عنوان یک‌روانشناس خطاب به مردم غزه، بر روی تخته‌ی وایت‌بردی که آن‌جا قرار داده بودیم، مطلبی بنویسند.

۱۳:۱۰

thumnail
✍🏻| #گزارش_محفل_افطاری 🪴| پرده‌ی پنجم: و آخر دعوانا أَنِ الْحَمْدُلِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِين
پس از افطار، با توجه به این‌که برخی از بزرگوارانی که ثبت‌نام کرده بودند، حضور نداشتند، بعضی از دوستان مشغول به بسته‌بندی شام و افطاری‌های اضافه شدند تا آن‌ها را به دست افراد نیازمند برسانند.
این‌ پایان محفل شب‌جمعه‌ی آخر رمضان‌الکریم ۱۴۴۵ و البته شروعی بود بر ادامه‌ای ان‌شاءالله قوی‌تر و پربرکت‌تر از آن‌چه از "دور هم نشستن‌ها" تا کنون داشته‌ایم و در این مسیر، به همراهی عزیزانی که در خدمت‌ آن‌ها بودیم نیازمندیم.
🌱 @mahfel_islamic_psy

۱۳:۱۱

thumnail
در محفل افطاری دغدغه‌مندان روانشناسی اسلامی در خدمت سرکار خانم سیده طیبه خدابخشی بودیم.ایشون درباره رشته خانواده و سلامت جنسی در مقطع دکتری دانشگاه شاهد برامون صحبت کردند.
راه ارتباطی با ایشون:@stkhodabakhshiبا محفل همراه باشید:@mahfel_islamic_psy

۷:۲۹

thumnail
در محفل افطاری دغدغه‌مندان روانشناسی اسلامی در خدمت جناب آقای دکتر رفیعی هنر بودیم و از صحبت های ارزشمند ایشان بهره‌مند شدیم.
کانال آقای دکتر در پیامرسان ایتا:مُحیی: زندگی‌بخش@RafieiHonarhttps://eitaa.com/Mohyiee
با محفل همراه باشید:@mahfel_islamic_psy

۸:۱۹

thumnail
بسم‌الله...
🌹 دعوتید به #محفل هم‌اندیشی و گفت‌وگو پیرامون وضعیت سازمان نظام روان‌شناسی و مشاورهبا حضور ریاست محترم سازمان، جناب آقای دکتر علی فتحی آشتیانی،و اساتید، فعالان و دانشجویان دغدغه‌مند.
🔰 در این نشست صمیمانه، تلاش می‌کنیم به روایت منسجمی از وضعیت سازمان برسیم، ابهامات و پیچیدگی‌ها را شفاف کنیم و همچنین پیرامون چگونگی مواجهه‌ی مؤثر با آن چه به طور کلی و چه ناظر به انتخابات پیشِ‌رو همفکری کنیم.
🖥 با توجه به محدودیت ظرفیت، لطفاً جهت حضور ثبت‌نام بفرمایید:https://survey.porsline.ir/s/qBNps5Zq
🆔 پشتیبانی:@mta_khameda
🏢 آدرس : خ، انقلاب، خ، ابوریحان، خ، نظری، پلاک ۴۷

ان‌شاءالله بتوانیم با بهره‌گیری از خرد جمعی و افزایش همدلی، کنش متناسبی در قبال سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره اتخاذ کنیم.

۱۴:۵۱

سلام و نور
❌ یادآوری ❌
🌹 جلسه محفل روانشناسی با عنوان روایت سازمان امروز ساعت ۱۵ در سالن جلسات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود .
📍موقعیت مکانی دقیق محل برگزاری : -https://nshn.ir/QbvhsJ0xOTgO
🚆 نزدیکترین ایستگاه مترو به محل برگزاری جلسه، ایستگاه متروی تئاترشهر است @mahfel_islamic_psy

۹:۳۲

محفل روانشناسی اسلامی
🏞️ بسم‌الله... 🌹 دعوتید به #محفل هم‌اندیشی و گفت‌وگو پیرامون وضعیت سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره با حضور ریاست محترم سازمان، جناب آقای دکتر علی فتحی آشتیانی، و اساتید، فعالان و دانشجویان دغدغه‌مند. 🔰 در این نشست صمیمانه، تلاش می‌کنیم به روایت منسجمی از وضعیت سازمان برسیم، ابهامات و پیچیدگی‌ها را شفاف کنیم و همچنین پیرامون چگونگی مواجهه‌ی مؤثر با آن چه به طور کلی و چه ناظر به انتخابات پیشِ‌رو همفکری کنیم. 🖥 با توجه به محدودیت ظرفیت، لطفاً جهت حضور ثبت‌نام بفرمایید: https://survey.porsline.ir/s/qBNps5Zq 🆔 پشتیبانی: @mta_khameda 🏢 آدرس : خ، انقلاب، خ، ابوریحان، خ، نظری، پلاک ۴۷ ان‌شاءالله بتوانیم با بهره‌گیری از خرد جمعی و افزایش همدلی، کنش متناسبی در قبال سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره اتخاذ کنیم.
thumnail
به لطف خدا #محفل فعالان روان‌شناسی اسلامی با موضوع روایت سازمان با حضور جمعی از فعالان دغدغه‌مند برگزار شد.
در این نشست جناب آقای دکتر فتحی آشتیانی، گزارشی از فعالیت ده‌ماهه‌ی شورای مرکزی پنجم ارائه کردند.بسیاری از فعالیت‌ها زیرساختی بوده و به نظر می‌رسد رسانه‌ی سازمان اگرچه نسبت به گذشته فعال‌تر شده است ولی به خوبی نتوانسته آن‌ها را پوشش دهد و در فضای جریان رقیب حتماً دیده و شنیده نشده است.سپس دلایل تصمیم بر توقف فعالیت شورا و حواشی پیرامون انتخابات سازمان را برشمردند که مهمترین آن، فشار آوردن به قوه قضائیه و سایر نهادهای فرادستی جهت اعلام رأی نهایی دیوان عدالت اداری و تعیین تکلیف وضعیت موجود بود.
همچنین جناب آقای دکتر حسین زارع، استادتمام و عضو دیگر شورای مرکزی پنجم، دیدگاه‌های خود را در مورد فعالیت در سازمان و برخی بداخلاقی‌های ابرازشده توسط افراد مدعی بیرون سازمان ارائه کردند.
هر دو استاد گرامی متفق‌القول بودند که کارِ نکرده زیاد است و باید به صورت شبانه‌روزی تلاش کنیم و برخلاف اتهام‌هایی که از بیرون می‌زنند، این بزرگواران برای خدمت وارد این عرصه شده‌اند و گواه این مدعا، عدم کاندیداتوری ریاست فعلی سازمان برای انتخابات بعدی است (البته اعلام این تصمیم با استقبال مخاطبین مواجه نشد).
پس از آن دغدغه‌ها و پرسش‌های حضار مطرح شد که مهم‌ترین آن‌ها عبارت بود از:1. خلأ قانونی که حواشی فعلی از آن نشأت می‌گیرد، کماکان باقی است و انتخابات جدید، چه چیزی را عوض خواهد کرد؟
2. شورای فعلی و شخص ریاست سازمان، فعالیت‌های زیادی را شروع کرده‌اند که با کناره‌گیری آن‌ها ممکن است متوقف شود؛ تکلیف این کارها چه خواهد شد؟
3. انتخابات قبلی با مشارکت بسیار کمی از جامعه‌ی روان‌شناسان (حدود 7%) انجام شده و این عدم پشتوانه‌ی اجتماعی اگر در انتخابات بعدی تثبیت شود، شورای بعدی نیز قدرت کافی برای بسیاری از تصمیم‌ها نخواهد داشت و مهمتر از آن، ظرفیت‌های ایجادشده از دست خواهد رفت.
4. بدنه‌ی حامی انتخابات قبلی (به‌ویژه روان‌شناسان اسلامی)، کماکان در شوک و بلاتکلیفی از حمایت خود هستند؛ چه باید کرد برای اینکه به رسمیت شناختن خرد جمعی و بهره‌گیری از آن جدی گرفته شود؟

مهمترین پاسخ جناب دکتر فتحی آشتیانی به دغدغه‌های مطرح‌شده، این بود که اولاً ریاست سازمان از رئیس جمهور حکم دارد و قانونی است و همین جایگاه در حال برگزاری انتخابات امسال است و ثانیاً باید تلاش کنیم مشارکت در انتخابات بالا باشد و در صورت تحقق این امر، بسیاری از مانع‌تراشی‌ها، بهانه‌ها و بالتبع پیگیری‌های حقوقی کارشکنانه منتفی خواهد شد.
در پایان با توجه به اینکه گمانه‌زنی‌های مختلفی در محافل گوناگون جریان دارد و جامعه‌ی روان‌شناسان متأثر از همین روایت‌های یک‌طرفه است و طبق آن تصمیم می‌گیرد و نمی‌توان نسبت به فضای رسانه بی‌تفاوت بود و لازم است حرف‌ها به صورت رودررو زده شود، قرار شد بعد از انتخابات سازمان، مناظره‌ای با حضور جناب دکتر فتحی آشتیانی و طرف‌های رقیب برگزار شود.
ان‌شاءالله این مسئله را پیگیری خواهیم کرد تا به نتیجه برسد.

۲:۳۰

thumnail
سلسله نشست‌های مجازی روانشناسان و مشاوران با موضوع:کنشگری روانشناسان و مشاوران در مسئله فلسطین و جبهه مقاومت
⭕️ سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه؛ ۱۰، ۱۱ و ۱۲ مهرماه⭕️ از ساعت 19 الی 20.30 در بستر مجازی اسکای‌روم:https://www.skyroom.online/ch/majmaemadares/iaip.psy
با حضور اساتيد روانشناسی و مشاوره:
🇵🇸 سه شنبه ۱۰ مهرماهدکتر هادی بهرامی احسانما و مسئولیت‌های حرفه‌ای روانشناسی در چالش‌های منطقه‌ایدکتر حامد مصلحیپژوهش‌های روانشناسی اجتماعی مورد نیاز برای فهم مردم محور مقاومتدکتر سیامک طهماسبیروانشناسی تولّی و تبرّی و تأثیر آن در کنش‌های اجتماعی مسلماناندکتر زهرا افتخارزادهاضطراب جمعی از حمله دشمن و مواجهه با آن
🇵🇸 چهارشنبه ۱۱ مهرماهدکتر رضا پورحسينتاب‌آوری جريان مقاومتدکتر سيد محسن اصغری نکاحتأملی در سقوط و صعود انسانیت در رویارویی صهیون و مقاومتدکتر حميد رفيعی‌هنرروانشناسی آزادی‌بخش یا تخدیر در برابر ظلم؟دکتر منصوره ابوالحسنیمؤلفه‌های باورمندی در ارتقای ظرفیت‌های عملکردی جبهه مقاومت
🇵🇸 پنج شنبه ۱۲ مهرماهدکتر علی فتحی آشتيانیرسانه و عملیات روانی در جنگ غزهدکتر ياسر مدنیبازی با کلمات: افزایش تأثیرگذاری روانی تیترهای سیاسیدکتر محمدعلی اسلامیتبیین روانشناختی بی‌تفاوتی و انفعال در مواجهه با نسل‌کشی رژیم صهیونیستیدکتر فهیمه فداکارروانشناسی برای استعمار
دبير نشست‌ها: دکتر مهرنسا شهابی

۱۲:۱۳

بازارسال شده از کانون روانشناسی اسلامی | دانشگاه تهران
thumnail
🔹کانون روانشناسی اسلامی دانشگاه تهران برگزار می‌کند:
روانشناسی اسلامی در ایران و فضای بین‌الملل: چالش‌ها و چشم‌انداز‌ها• حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر رفیعی‌هنر • زمان: چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ساعت ۱۵ الی ۱۷ • مکان: خیابان انقلاب اسلامی، خیابان ۱۶ آذر، نبش فروزانفر، سالن اجتماعات طبقه اول ساختمان نهاد رهبری دانشگاه تهران
🏷 جهت ثبت‌نام فرم زیر را پر کنید.https://survey.porsline.ir/s/88lPq1F5
🌱 @eslamiravan_shakeleh

۱۰:۳۰