۲ مرداد
۸:۰۹
۳ مرداد
۱۱:۰۰
۱۱:۰۵
۶ مرداد
۵:۳۸
منبع عالی برای پروتئین و ویتامینهای مختلف گرفته تا بهبود عملکرد قلب ، فواید میگو بیشتر از آن چیزی است که فکرش را میکنید . به همین خاطر در این مطلب قرار است بگوییم که چرا باید این غذای دریایی به سبد خریدتان اضافه شود و در رژیم غذاییتان قرار بگیرد . امیدواریم این مطلب برای شما مفید باشد .
۵:۳۸
میگو چه ارزش غذایی دارد؟میگو نه تنها یک غذای دریایی خوشمزه ، بلکه یک منبع غنی از مواد مغذی است که فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارد. در ادامه به مهمترین ارزشهای غذایی *میگو اشاره خواهیم کرد
۵:۳۸
پروتئین بالا:*، *میگو منبعی عالی از پروتئین بدون چربی و با کیفیت بالا (Lean Protein) است. پروتئین موجود در میگو به رشد و ترمیم بافتهای بدن کمک میکند و برای حفظ سلامت عضلات ضروری است.
۵:۳۸
۸ مرداد
۱۱:۰۹
۱۰ مرداد
۱۰:۱۴
۲۳ مرداد
۷:۵۰
۲۸ مرداد
۴:۴۶
۱ شهریور
۱۴:۱۷
۴ شهریور
۸:۱۱
۹ شهریور
۷:۱۴
۱۰ شهریور
ماهی قباد و ماهی شیر هر دو از ماهیان جنوب هستند و به دلیل شباهتهای ظاهری که دارند با یکدیگر اشتباه گرفته میشوند در این پست نحوه تشخیص این دو ماهی از همدیگر را به طور کامل توضیح میدهیم.
اولین تفاوت مهم این دو ماهی وزن آنهاست. ماهی شیر می تواند به وزن ۳۰ کیلوگرم هم برسد این در حالی است که ماهی قباد حداکثر به وزن ۳ کیلوگرم می رسد. دومین تفاوت ماهی قباد و ماهی شیر در خال های این دو ماهی است. ماهی قباد دارای خال های کرد و نقطه ای است. این در حالی است که در ماهی شیر لکه ها به صورت عمودی هستند.ماهی شیر دارای گوشتی سفید و بافت بسیار نرم است. ماهی شیر بعد از پخته شدن نرمی خود را حفظ می کند. از دیگر ویژگی های ماهی شیر این است که هنگام پختن گوشت آن از هم جدا نمی شود. برای همین موضوع این ماهی یکی از ماهی های مناسب برای شکم پر است. این در حالی است که ماهی قباد برای سرخ کردن مناسب است.ماهی قباد که از خانواده تن ماهیان است بدنی دوکی شکل و کشیده دارد و به ماهی شیر شباهت دارد اما وجه تمایز آنها در این است که ماهی شیر بدنش کشیده تر از ماهی قباد است و رنگش روشن تر است.ماهی قباد پشتش آبی رنگ و طرفین بدنش نقره ای است.
ماهیکده بندرعباس مرجع محصولات تازه دریایی
https://zil.ink/mahikadeh
اولین تفاوت مهم این دو ماهی وزن آنهاست. ماهی شیر می تواند به وزن ۳۰ کیلوگرم هم برسد این در حالی است که ماهی قباد حداکثر به وزن ۳ کیلوگرم می رسد. دومین تفاوت ماهی قباد و ماهی شیر در خال های این دو ماهی است. ماهی قباد دارای خال های کرد و نقطه ای است. این در حالی است که در ماهی شیر لکه ها به صورت عمودی هستند.ماهی شیر دارای گوشتی سفید و بافت بسیار نرم است. ماهی شیر بعد از پخته شدن نرمی خود را حفظ می کند. از دیگر ویژگی های ماهی شیر این است که هنگام پختن گوشت آن از هم جدا نمی شود. برای همین موضوع این ماهی یکی از ماهی های مناسب برای شکم پر است. این در حالی است که ماهی قباد برای سرخ کردن مناسب است.ماهی قباد که از خانواده تن ماهیان است بدنی دوکی شکل و کشیده دارد و به ماهی شیر شباهت دارد اما وجه تمایز آنها در این است که ماهی شیر بدنش کشیده تر از ماهی قباد است و رنگش روشن تر است.ماهی قباد پشتش آبی رنگ و طرفین بدنش نقره ای است.
ماهیکده بندرعباس مرجع محصولات تازه دریایی
https://zil.ink/mahikadeh
۶:۱۵
۱۱ شهریور
۴:۵۷
۱۵ شهریور
۵:۴۷
۱۷ شهریور
۵:۴۸
۲۱ شهریور
۵:۴۸
۲۵ شهریور
۵:۴۵